A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Cancan, igen bergon, de ezt is írtam, vagy nem?
Azért remélem jó sokáig kitart, annyi felé keresgéltem, de mindegyik kocsiban találtam hiányosságot.
Persze majd a későbbiekben azért fog kelleni egy könnyebb esernyős, amikor már kistesó használja ezt, de nekem ez a fajta tetszett a legjobban. Jó kis hajó, masszív, stb. Ne szontyolíts el, hogy nem jó. :oops:

Voltam tegnap végre kiamamtornán, ez volt az utolsó, nagyon jól esett.

Veronikusz, nem akartok kicsit távolabb menni? Úgy értem Páty, Telki, Budajenő? Persze onnan is nehéz bejutni, de Bkeszi nagyon zsúfolt már sztem.
Bor: Most nem ittam, nem is aludtam csak 4 órát. Mindjárt leesik a fejem. Ma este tuti benevezek egy pohárra. :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka!
Hát ha neked így bejön, akkor ne hagyd ki a jó kis altatós borozást!!! :D:D:D Minket tegnap Tequilla-val vártak a vacsin :shock: persze egyikünk se ivott.
Költözés: az a helyzet, hogy pl most hétvégén is dolgozik a férjem mind a 2 nap és ide még hazaugrik ebédelni délben, de szerintem már Budakeszire se fog nagyon. :oops: ráadásul nem akarok úgy járni, mint egy barátunk, hogy kiköltöztek Dömösre, Visegrádon túlra és az asszony most azon panaszkodik, hogy alig van otthon a férje, mert korán el kell már indulnia, hogy beérjen és késő este ér csak haza. A férje a Ferenciek terére jár dolgozni. Már így se látom/látjuk!

Ez a kis hüllő meg tök jó fej!!! :D:D:D:D bizton állíthatom, hogy ő a családunk legjobban nevelt tagja! :D:D:D egész nap csendben van, figyel és este ha lekapcsolom a villanyát, 1 percen belül MAGÁTÓL lemegy szépen a kuckójába aludni. :D:D:D:D:D:D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

mármint az ismerősünk jár a Ferenciek terére és a férejemet nem látjuk sokat. :oops: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Aprooka
nagyon szép a pelenkázó szekrény! Honnan van?
Ha ilyet láttam volna, mikor azt kerestem, én is vettem volna (s nem apával csináltatok pelenkázó állványt)
a bölcső biztos nagyon szuper dolog, mert nekünk ugyan csak kiságyunk van, de a hintáztatás nagyon bejött, így néha a mózest lógatjuk fel, legtöbbször meg a babakocsiban ringatom-tologatom fel alá. Éjjel is, már kialakult, hogyan tudom a lábammal toszogatni és közben olvasni is egyszerre.. remélem nem szokik rá, hogy csak így aludjon el. mindenesetre nagyon hasznos!

Korai nyelvtanítás:
szerintem is fontos és én mellette vagyok. Mondjuk apjukkal mindkettőnknek nyelvtanár végzettségünk is van, de nem fogok neki angolul beszélni. Viszont nem veszek neki babazenét, hanem azt hallgatja, amit mi szeretünk (angolul), sokszor énekelek neki mellette, és azt gondoltam, ha bébiszityóra lesz szükségünk, keresek egy itt élő angol csajszit.

Veronikusz
mi lett az elszabadult tücsökkel?
Egyébként, most, hogy ezt a betöréses sztorikat mesélted (ami durva, én is átéltem hasonlót és eléggé kiakadtam), meg a tücsköt, tudod, hogy keleten állítólag azt tartják "riasztóként". Csak fordítva működik, ugyanis ha zajt hall, egyből elhallgat. Ha valaki megszokja háttérzajként, biztos feltűnik, ha elhallgat még éjjel is. Na talán így jobban fogod őket szeretni :lol:

Köszi a depi támogatást!

Adri,
Neked is köszi!

Hú lenne még mit mondanom, de hív a főnököm... Visít, mintha nyúznák... :oops:
majd jövök még!!
Vendég

Veronikusz: én különben szeretk itt lakni, közel van minden mégse a város bűzében, zajában vagyok. Igen van a Moszkva felé , és Budaörs és a pályák felé ( Cora, Metro, Auchan, Tecso, Brico store, Decathlon, Ikea, Gulliver, meg még többi áruház 10-15 percre van tőlünk )
Különben nem olcsó itt az ingatlan, de ki lehet fogni jókat, vagy esetleg még rá kell költeni.
Különben meg TÖK JÓ LENNE ha ideköltöznétek! :lol: :lol: :lol: :lol: Mikor lesz esedékes?

Aprooka: totál ugyanez a kocsink van, színben is. Én is nagyon szerettem - de nekem maradt SZanditól egy graco - ami már nagyobb babáknak van, és azt a mai napig imádom. Onnantól kezdbe, hogy Benit már kicsit emelve lehetett tologatni, azt használtuk. Amikor meg már ült, főleg, mert a bergonban valahogy mindig lecsúszott.

Na, csak ennyi voltam, rohanok csomagolni, mert ha Beni felkelt megyünk a telekre.
Szép hétvégét Mindenkinek!

Heni

Kép

Kép
cancan

Azért remélem nem csúszkál majd a kis trónörökös. Pont azt néztem, hogy a legtöbb mai verdának nem is csinálnak lábtartót, ennek legalább van, így frédi Bénis kocsikázás kilőve. (remélem)

Veronikusz, persze mindennek megvan a kontrája is, de ha az ember már vidékre vágyik, akkor az a plusz 5-10 perc megéri, hogy "vidékebb legyen".
Mi itt Csepel-szigeten már 8 éve várjuk a gerincutat, mert reggel bejutni kész őrület, viszont semmire nem cserélném le a kis kertet, meg azt, hogy tényleg mindenki kedves, ismer, segít.....

Borsika, ágyat szerettünk volna csináltatni, mert a matracról már nem bírtam felkelni. Találtunk egy asztalost, aki nyersen megcsinálta, így nem kellett külön fizuzni a festésért, lakkozásért. Így nagyon olcsón megúsztuk és lett egy masszív, szuper óriáságyunk. Innen jött az ötlet, hogy a hely nagyon kiszámolt, csak méretre tudunk bútort keresni. Iszonyú árak voltak mindenhol, persze totál gáz méretekkel. Megkérdeztük az asztalost, hogy mennyiért vállalná a szekrényt és a pelenkázót. Olyan lett, amilyent szerettünkvolna, és még olcsóbb is, mintha ugyanilyen paraméterekkel Ikea vagy Kika lett volna a célállomás. Ahol persze nem is láttunk olyat, amilyenre vágytunk. Most nagy az öröm, sztem is nagyon szép lett. Igaz, nálunk nem lesz bordűr, meg szobafestés, meg falmatrica, babatapéta, stb.....mivel lehet, hogy egy-két év múlva az a kiszoba már a mi hálónk lesz, ha jön a kistesó. Ezért nem akartam semmi plusz cicomát, meg olyan bútorokat szerettem volna, ami sima szekrény-komódként is használható majd.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Veronikusz!
Gondolj arra, hogy a Lányok tényleg mennyire élveznék a kertet...egész nap kint rohangálhatnának :D
Nekem nagy vágyam, hogy egyszer házunk legyen...
Mondjuk én itt szeretném a 13. kerületben. Itt 2 utcával arrébb van egy nagy kertesházas övezet...méregdrága és persze nagyon nehéz megkaparintani itt egy házat. Ahogy meghirdetnek egyet másnap már viszik is...

Vali!
Nem is meséltem a libegőzésről...
Orsival felbuszoztunk úgy ahogy mondtad. Megvettem a jegyet, beálltunk a helyünkre és bepattantunk...Orsi eleinte csak nézett aztán inkább bebújt a popsimba :D Nézelődött, de a végére türelmetlen lett. Fent játszótereztünk egy jót és aztán megindúltunk lefelé a gyerekvasúthoz...ahogy mondtad :D
Ott felszálltunk, de elösször elmentünk a Szécsényi hegyig aztán vissza...Orsi nagyon büszkén hordja a kisvasutas kitüzőjét és a kisvasutas láncát. A vonat már nagyon bejött neki....
Én hát azért be kell vallanom, hogy anyagilag is sokkal olcsóbb volt az egész móka mint mondjuk egy játszóház...és számomra az is kiderült, hogy az én lányom milyen sokat tud sétálni... :D :D :D
Szóval libegőzni nem szeretne egyenlőre, de a vasút miatt azóta is nyaggat... :D

Szép napot mindenkinek...

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!
Aprooka, nagyon szép a bölcső meg a bababútor!!! És tök jó a kocsi is!!!
A borozás is, már nekem is ajánlották!!

Én egyszer találkoztam egy 3 éves kislánnyal, akinek anyukája magyar, apukája olasz volt. És tudott olaszul meg magyarul. De olyan furi volt, mert alapvető dolgokat nem értett meg és mindenre rákérdezett, hogy miért. Szóval inkább úgy tűnt, mintha sok mindent nem értene meg pl. magyarul. Igen érdekes volt a szitu. amúgy nagyon ari kislány volt. De akkor elhatároztam, hogy ha egyszer szülő leszek, akkor a gyerekem ismerje meg a saját nyelvét. És csak utána más nyelveket.
A készségfejlesztés jó dolog, de külön ezért tanfolyamra járatni egy kicsi gyereket háát.... minden gyerek más és más. mindenkinek megvan a saját üteme. Nálunk van olyan játékbolt, ahol készségfejlesztő játékokat lehet venni. Szerintem ez elég. Csapong a figyelme? Na és? Majd kinövi. Egy gyerek szerintem is legyen gyerek. Majd eljön a suli és ott tanulhat. (Na jó, minket is megtanított anya írni olvasni 5-6 évesen.-de csak olyan ütemben, ahogy nekünk kedvünk volt.)
Bocsi, kicsit sok lettem...
:oops:

Veronikusz, mexikói, namm-nyamm......

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok,

No ennyit arról, hogy próbálok sűrűbben jönni :oops:

Gondoltam azért gyorsan bejelentkezem, de nem volt energiám visszaolvasni... Igérem pótlom!!! Nagyon pocsék éjszakánk volt, alig aludtam. Anna baba nyűgös volt nagyon, alig evett, nem is aludt... Van most is valami front???

Itt járt a sógornőm a másfél éves csöppséggel, úgyhogy már a napi előírt kilométer is bennünk van, ahogy rohangáltunk a csöpp után a kertben... Aztán bementünk a konyhába, hogy csinálunk neki teát, addig meg a nagyapó orra előtt lezuhant a lépcsőn... Hálistennek nem lett semmi baja (bámulatos, milyen szerencsésen és ügyesen tudnak esni ezek a csöppek), csak hát nagyapó se fittipaldi már, nem tud utánaugrani, ha pottyan...

Veronikusz, szerintem ha Budapesten kívülre költöztök, akkor a dugókat bizony szokni kell... Nem hiszem hogy lenne olyan irány, ahonnan simán be lehet jutni... Én eddig Érdről Budafok, Budaörs és Csepel irányából próbáltam, Kistarcsáról meg Kőbánya, Rákoskeresztúr illetve Újpest felé, de minden irányból ácsorogtam a reggeli csúcsban... Viszont sokkal tisztább a levegő, nyugodtabb minden, a lányok meg tuti élveznének egy kertes házat!!!

Borsika, nálunk is visítás van napok óta... Semmit nem alszom... Szerintem a frontok viselik meg a piciket nagyon... :( Nálunk teljesen változó, vannak időszakok, mikor 4 órát is alszik egyhuzamban, van hogy 20 percet se tud... Remélem lesz egy kis nyugtunk frontügyileg, hátha tudunk pihenni :)

Asszem most ennyit bírtam írni, megyek megpróbálok szunyálni egyet - amíg lehet...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Kati, örülök, hogy tetszett a Gyermekvasutazás! Olyan jó volt olvasni a soraidat! :D Egyszer majd közösen is utazgathatunk, tartok idegenvezetést. :lol:

Szép hétvégét mindenkinek!!!

hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Kertes ház: régen el sem tudtam volna képzelni, mostanában már igen, bár egyelőre nagyon élezem, hogy az udvaron van társaság, és jó eséllyel én is tudok 2 értelmes szót váltani, az egyik szomszédunk tök jó fej. De ez a korszak elmúlik, és később már csak egyedül mennek le a gyerekek, és lehet, hogy a konfliktus és probléma is csak több lesz egy társasházban. Viszont ami mindig félelemmel tölt el a házakkal szemben, az a kert fenntartása. Lenne munka mindig, és ha már dolgozni is fogok, akkor az lehet, hogy túl sok lenne.
Én egyébként simán mennék ide is 1-2 utcával arrébb, itt kertes házak vannak bőven, és van néhány nagyon csendes, kedves utca. És mégiscsak a városban vagyunk, én nem mennék messze.

mtunde

Tünde, a kert tényleg olyan, hogyha egyik nap úgy gondolod, kész, rend van, másnap reggel tuti találsz még valami szépítenivalót. De sztem pont ez a lényeg, nagyon hamar meg lehet szokni, és akkor már automatikus.
Meg a mai kertet......ha örökzölddel ülteted be és füvesítesz, tehát nem csinálsz nagy virágágyásokat, akkor nincs vele akkor gond, főleg ha még öntözőrendszert is tudsz telepíteni. Akkor tényleg a heti fűnyírás és ezen kívül csak apróságok. Nálunk nincs öntözés, így nyáron esténként jó sok idő slagolni, de csak elkezdeni nehéz, utána élvezhető.

Veronikusz, tegnap a rendszer nem mutogatta a hsz-at a betörésről.
Sztem lakásban ez ugyanúgy fennálló veszély. Hozzánk a Margit körút legforgalmaabb részén törtek be anno. Bár megértelek, nővéreméknek csodás helyen volt telkük Telkiben, és nem mert építkezni oda.....
Barátnőméknél úgy törtek be, hogy mindenki az emeleten aludt, kivéve őt, mert neki egyedül lenn van a szobája, épp ment ki pipilni, amikor tőle 3 méterre szaladtak ki az a srácok. Áááá, nem kapott ám frászt. :shock:

Köszi Gabi! :lol:
Tegnap megint boroztam és nem is néztem minden órában a digitális órakijelzőt! 9ig aludtam mint a tej.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Borsika!
:D nem utálom a tücsköket, csak a természetes megtalálási helyükön legyenek. Azaz a kertben. :D Szerintem meg a férjem csak hülyéskedett, hogy elszabadult egy, :evil: hisz nekünk beépített sütőnk/tűzhelyünk van!!! Nincs rés, ahol beugorhatott volna. :D Ciripelést se hallok. JA! Pár éve dél Franciaországban nyaraltam a tengerparton és ott meg kabócák voltak. :D Fúúúú! Az olyan de olyan romantikus volt, hogy ott ciripelnek. :D:D:D

Olyan irigy vagyok minden újdonsült anyucira!!! :D:D:D úgy babáznék már!!! :D:D:D:D

Heni!
Igen tudom, hogy elég felkapott hely Budakeszi. Egy kolléganőn is ott lakik + még pár ismerős. Nagyon dicsérik. :D Hogy mikor lenne aktuális??? Én csak 2009 tavaszán gondolom, mert akkor lesz meg az 5 év, hogy ezt vettük és úgy tudom, hogy ha hamarabb eladnánk, akkor büntetést kéne fizetni. :oops: de a férjem meg már most nyáron költözne. :shock: Nekünk különben újat kellene venni, mert még nem vettük igénybe a SZOC.POL.-t!!! :D 3 gyerek után azért az csak szép kis summa! :D
Ti nem rég költöztetek egy új házba. Ugye??? Te írtad, hogy jönnek a munkások és 8-10 hónap alatt felhúzzák a házat. Van különben Budakeszinek JOBB része?
Hogy bírjátok különben azt, hogy bent is és kint is rendben tartsátok a házat??? – amit Tünde is írt.
Bocsi. Biztos írtad, de hol is van a telketek? És még van energiátok oda is menni??? LE a kalappal! :D

Aprooka!
Az az igazság, hogy én elég ellentmondásos vagyok. :oops: Szeretnék egy VISZONYLAGOS csendet is, de azt is szeretném, ha nagyon közel lenne a nyüzsi is. Én városi lány vagyok és bennem nincs olyan késztetés, hogy „csak ki vidékre a teljes nyugiba!” én olyan nagy nyugit nem akarok!!! Lehet már Budakeszi is túl nyugodt lesz nekem. :D
Betörés: azért nem mindegy, hogy az ember a 3.-on lakik és így csak a bejárati ajtót kell védenia, vagy körbe az ablakokat, MINDENT. Arról nem is beszélve, hogy sok házba be is látni. :shock: Elnézést! Házügyileg nagyon para vagyok. :cry:

Cukipofa!
WOW! Micsoda programok!!! :D:D:D el is hiszem hogy tetszett neki. :D
A ház meg tudom, hogy nagyon jó lenne a lányoknak. Mostanában azért járunk szombatonként Kistarcsára a nevelőmamám anyukájához (ilyenkor kint vannak a szüleim is), mert ott van kert és élvezik a lányok. Tegnap is jót pancsoltak. Ketten kellett lefogjuk Szofit, hogy felöltöztessem. Nem akart hazajönni. :D

Gabi82!
Csak egy észrevétel! :oops: :D az én lányaim is folyton kérdezik, hogy „miért?” szerintem ez életkori sajátosság, nem a 2 nyelv teszi. :D

Szjudy!
Nyugodtabb éjszakákat!!!! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kriszta!
hol vagy Anyuci????? :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Aprooka, de jó, hogy neked bejön a bor! :)

Igen, igaz, a kertet is meg lehet úgy csinálni, hogy minimális munkával nagy eredményt érjünk el. De én a közös udvaron is néha fogom magam, és elkezdek gyomlálni (elég gyatra a fű, nincs trágyázva, nincs nagyon gondozva, csak néha locsolva és nyírva), és attól félek, kicsit belebolondulnék a dologba. Másrészt meg biztos azért csinálnám, mert olyan nyugtató molyolni a kertben. Majd meglátjuk. Nálunk a téma nem aktuális. :) Maximum beszélgetünk róla, de biztos 5 éven belül irreális bármi ilyesmi, és egyelőre elférünk. Majd ha már több gyerek lesz, meg iskolások is lesznek, akkor már komolyan át kell gondolni, hogyan tovább.

Veronikusz, miért csak a budai oldalban gondolkodtok? Pesten, ha nem zuglóba mennél, ezer gyönyörű hely van megfizethető, csendes, de közel a belváros, a forgatag, jobb a közlekedés, akár bkv-val is, autóval, biciklivel, stb. Mi tegnap mentünk-jöttünk az M1-ről Budakeszi felé, és döbbenet, hogy este 9-kor is volt forgalom. Szépek a hegyek, tudom, én is Hűvösvölgyben nőttem fel, nem véletlenül mentünk arrafele autóval is, de mindenáron nem költöznék oda. Itt is olyan szép zöld, ligetes részek vannak, hogy csoda. És amikor majd a gyerekek 8 irányba járnak edzés, iskola, különórák, nem lesz mindegy, hogy elengedhetem egyedül, mert a közelbe megy, 1 átszállással, vagy mindenkit nekem kell majd szállítanom, miközben dolgozok, háztartást vezetek, stb. És ők sem lesznek ránk szorulva minden programnál.

mtunde

Ja, ezt el akartam mesélni: tegnap este későn jöttünk haza, Bene elég éber lett, amikor feljöttünk a lakásba. Egy csillagászati könyvet lapozgattak apjával, és mutogatták a bolygókat, csillagokat. Majd kimentünk a teraszra, és néztük a holdat, meg a csillagokat. Olyan boldog volt, hogy látta élőben is, eddig a csillag mindig képeken, könyvekben, rajzokon volt. Nagyon lelkes volt. Alig tudtuk elaltatni! Majd ha megyünk nyaralni, biztos csinálunk még ilyet.

mtunde

Tünde!
félre ne érts!!! semmi bajom Pesttel, de SOHA NEM KÖLTÖZNÉK Pestre. Engem minden idegszálam ide húz. Volt hogy 1-1 barátom miatt Pesten laktam, de nem is éreztem magam jól. :oops: :oops: :oops: Nyugodtan le lehet sznobozni meg minden!!! Nekem akkor se megy. :oops: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Még egyben. Tegnap voltam CTG-n, mikor Vida meglátta az eredményt, mindjárt bemutatott a másik dokinak, akinek átad, olyan egyenes volt a görbe :lol: Kisfiam jól elvan odabent. Próbáljuk kicsalogatni így is, meg úgy is :oops: , de nem úgy tűnik, hogy akar.... Most már mindegy. Kezdek belenyugodni.

Kép
Kép
kriszta36

Halihó!

MSE!
Tegnap 10körül láttam a Pólusban a kisfiad, kislányod meg a férjed! Nagyon néztem őket, úgyhogy itt üzenem a férjdednek, hogy nem rossz szándék vezérelt, nem akartam kikezdeni vele meg ilyesmi :lol: :roll:

Kriszta!
Kinek adtak át?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hát, még nem teljesen adott át, de ahogy a fiamat érzem, az lesz a vége. Egyébként dr. Halász László-nak.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Steffi,
én is ott voltam!
Csak én gatyót néztem magamnak, apa meg őrizte a kölköket. De sajnálom, hogy nem futottunk össze... :(

Kép
Kép
paklincs

Ja,
Veronikusz,
milyen kaja volt? Má úgy értem,mit eszik egy mexikói a tequilán meg a chillis babon kívül?

Tünde,
tök jó a csillagos szemléltetős...Kisjankónak tegnap két labdával próbáltam elmagyarázni, hogy mért van nappal meg éccaka...nem biztos, hogy összejött. :roll:

Kép
Kép
paklincs

MSE!
Hát én is! Pedig téged is kerestelek, de nem láttalak... Gyerkök életben még szebbek! Flórka milyen nyugiban üldögélt a babakocsiban :shock:

Tünde!
Ez a csillagos dolog tényleg tök jó!

Veronikusz!
Ja tényleg mexikói esten miket ettél?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kriszta!
Dr Halász László? Még sosem hallottam róla... Szimpi volt?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi,
nálunk vasfegyelem van! :D

Kép
Kép
paklincs

Mexikói est:
volt fincsi - talán mézzel sütött - ropogós oldalas, párolt hal, babpüré, csokis szószban lévő talán csirke (ezt nem ettem), sült kukoricacső, ropogós csirke-szárnyak, minden féle babos saláta (ezekből se ettem), két féle hússal készült ragu, grillezett zöldségek (brokkoli, padlizsán stb), héjában grillen sült fűszeres krumpli, aztán olyan tortillába töltött húsos valami, ami a mi hortobágyi húsos palacsintánkhoz hasonlít (ez nagyon fincsi volt) :D , voltak nyárson sült husik is, minden féle tortillába töltött, felcsavart kaja (nem tudom mi volt bennük), kukoricás puliszka, meg voltak levesek is. A férjemet kéne megkérdeznem, de nincs itthon, úgy meg elég nehéz beszélni róluk, hogy az ember meg se kóstolta őket. :oops: Volt még rengeteg méz édes, hatalmas gyümölcs és azt tömtem. :D Narancs, körte, szilva, ringló, kiwi, őszi, ezek voltak egészben is és gyümi salinak megcsinálva is. Férjem is evett belőlük, de szerinte már TÚL édesek voltak. Voltak sajtok is + desszertek. Utóbbiból volt fehér és barna csokiból készült gyűszűnyi kis kosarak valami krémmel töltve, volt linzer tésztás kosárka vanília pudinggal+gyümivel+zselével, volt kiscsészében alul folyós karamellszós+ tetején karamellpudinggal megsütve a sütőben, volt banánnal töltött tortilla ha jó emlékszem étcsokival vastagon leöntve (az furi volt, mert nekem sósnak tűnt :shock: ) meg más nasik is voltak, de nekem a gyümik jöttek be :oops: :D

ja! És maja horoszkóp várt mindenkit az asztalom. Tök találó volt, főleg a mostani helyzetemben, mert azt írták, hogy én bagoly jegyű vagyok. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

MSE!
Gondolom :roll: :lol:

Veronikusz!
Nyamm-nyamm! Irtó jól hangzanak!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Ebben a nagy forróságban egyáltalán nem éhes az ember, de ez a felsorolás. :roll:
Pedig ma palacsintát ettünk ebédre gyümisalátával és dugig vagyok, de egy-két dolgot azért megkóstolnék.

Apumnak ma ünnepeljük este a szülinapját és elvisz minket étterembe, állítólag Bp. legjobb rántott borjúlábát akarja párommal megkóstoltatni. Még nem tudja a tutit, hogy igazándiból mi visszük el és azt sem tudja hogy lesz meglepi ajándék. Kicsit már nehéz vele, olyan konok, semmit sem hajlandó elfogadni, így lehet, hogy ki leszünk penderítve a fagyasztószekrénnyel együtt, amit összedobtunk. :oops:

Csillagok.....juj de jó, nálunk ilyen korban a dinók voltak slágerek. Volt egy baromi jó könyvünk, hihetetlen rajzokkal, mára tiszta saláta, mi állandóan azt néztük. :D

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Steffi!
Aha elég szimpi, de azért jobb szretném, ha a héten kibújna ez a baba.

Veronikusz!
Ez elég jól hangzik. Tisztára éhes lettem.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
azért furi, hogy ha Mészárossal ilyen nagy spanok, akkor mért nem rá bízott! - ez csak egy költői kérdés volt! :D

Dorka!
hol vagy??? minden ok???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja akit én hiányolok: VICA????!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kriszta!
ha azt a koktélt nem is akarod meginni (amit valszeg én se tennék :D nem merném) azért van természetes és kellemesebb baba-csalogató módszer is. A bújkálás apucival!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

úgy látszik, ha az ember szeretné, hogy hamarabb jöjjön a baba, akkor csakazért is betagadnak a babucik. :) :)
(bezzeg Ricsinél, meg Mikoltnál nem volt ilyen szándékom nekem sem, és mégis belehúztak)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Kriszta!
18-ig kell kibújnia ugye? Tonic, csipős kaja, összebújás :roll: ilyesmi mind megvolt? És meddig lesz szabin?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Kriszta: Nem jelent semmit a ctg. Nekem teljesen egyenes volt és a köv. héten már a kezemben volt Petya :-)) Viszont a barátnőm megitta a bába-koktélt és be is indította a szülést! Szurkolok,hogy a te Petid is kibújon még 18-ig!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Cukorfalat!
ISTEN ÉLTESSE PETIT ELSŐ SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL!!!!
:D:D:D:D:D:D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Cukorfalat!
mit kapott Peti a szülinapján??? volt nagy buli???? :D
de jó hogy írtad a koktélt! én úgy félek tőle, de olyan jó lenne, ha JÓKOR jönne babuci! (férjem itthon, van aki vigyáz a lányokra, doki stb)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz: Nagyon szépen köszöni Petya a köszöntést!!! Volt buli 2is, egy anyumékkal tegnap egy pedig ma a sógornőmékkel és anyósékkal. Építőkockát és a tortát kapta most.

Én sem hittem a koktélban, de a barátnőm megitta délután és este indultak be a kórházba :-)) Bár azt mondta a barátnőm,hogy kegyetlen íze volt....

KépKép

KépKép
cukorfalat

Természetesen a Veronikusz vastag betűvel!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

:D úgy néz ki akkor jó ez a koktél! :D a szomszédasszony is kb DU 3-kor itta meg és este 8-kor már kint volt a baby :D:D:D:D:D:D:D:D ez így nagyon korrekt és tervezhető :D:D:D csak olyan természet ellenes :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Petinek meg Kristófnak én is nagyon boldog első szülinapot kivánok!!

Kép
Kép
paklincs

Peti és Kristóf!
Isten éltessen titeket sokáig még! Kérünk ilyen volt ilyen lett képet! :lol:

MSE!
Tőled is!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Veronikusz: Jó a koktél, de én nem biztos, hogy meg bírnám inni...

Emese, Steffi:
köszönjük szépen!!

Kép 1 napos Kép 1 nappal az 1 szülinap előtt Steffi a kedvedért :-)))

KépKép

KépKép
cukorfalat

sziasztok, csak bekoszonok gyorsan, eljenek a szulinaposok!
mi jol vagyunk, csak iszonyu gyorsan eltelnek a napok, jo lenne kicsit aludni is neha,de mindegy, majd husz ev mulva...:)
kaptam ma egy hordozokendot a sogornomtol, csak nem nagyon tudott megkotesi modokat, vagyis o csak egyet ismert, nincsen vkinek leiras vagy ilyesmi, amit el tudna nekem kuldeni?
jah meg elmeselem, tegnap itt voltak nalunk az unokaocsik, egy 3 eves es ket 1 eves, eloszor ugyet sem vetettek Zsofira, aztan mikor hirtelen orditasban tort ki, az osszes kissrac csak allt dobbenten, h huha, ez meg mi? :) nagyon vicces fejet vagtak...

banana

Kristófot is Istenke éltesse nagyon sokáig!!!

Cukorfalat!

Peti nagyon édes kis pasi!!!! :D :D :D

hát! ha valaki olyan szerencsétlen helyzetben van mint én, hogy különben se szülei, se férje nem tud segíteni neki akkor az íze lesz a legkevesebb hogy milyen :oops: :oops: :oops: Sajnos aranyérkezelések miatt volt szerencsém nekem is már olajat innom. Istenem, most fel lenne tuninngolva egy kis sárgabaracklével + valami alkohollal. (mondjuk ez utóbbi :shock: :shock: :shock: :| )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,

Gyors bekukk... Anna a kezemben, este is nyűgös volt, most is... Biztos megint a front. Viszont valami csoda folytán (szinte) végigaludta az éjszakát!!! Csak egyszer ébredt hajnal 1-kor, utána már csak 5-kor!!! Ennyire már rég voltam kipihent :D :twisted:

Veronikusz: eleinte én is be voltam tojva, főleg mikor egyedül voltam itthon... Aztán megszoktam, most már jól elvagyok. Azért azt továbbra sem szeretem, ha a párom nincs itthon :roll: Viszont én nem hiszek a rácsokban - illetve utálok vonalkód mögött élni - úgyhogy nekünk inkább kutyánk van. Nem egy vérszomjas fenevad, de így is nagyobb visszatartó erő, mint a rács + riasztó... Érden anyuéknál is mindig volt kutyánk, akörnyéken az összes házba betörtek már, oda valahogy soha... Max a kertben álló kocsit törték fel, mikor szegény kutyánk már öreg és beteg volt, de így is majdnem elkapta őket...
Kistarcsán merre fordultok elő? Majd figyelek, hátha látlak valamikor... :wink:

Kriszta: nekem meg egyszer se volt lapos a ctg, mégse akart kibújni... Drukkolok, hogy kibújjon a héten!!!

Tünde, nagyon aranyos ez a csillagászosdi :D Asszem ilyen nálunk is lesz, apa imádja a csillagokat bámulni :twisted:
[b]
Petinek és Kristófnak nagyon boldog szülinapot!!![/b] Tündériek a fotók!!! :D

No mennem kell, megint eltört a mécses... :cry:

Judit

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Hahó!
Én nem is tudom, meginnám-e a bábakoktélt. Bár az arányokat sem tudom. De olajat én is szoktam mostanában... :oops: (bocsi)
De biztos azért nem jön, mert nincs itt még az ideje. Bár azért szeretnék a héten még szülni. :roll: De biztos nem fogok, annyira sóhajtozok itt.
A hidegfront meg direkt jót tesz nekem, legalábbis úgy tűnik. :evil:
Holnap megyek megint CTG-re.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Petinek és Kristófnak boldogboldogot kívánunk!

(Látjátok, milyen vagyok, el is felejtem, amiért jöttem, annyira a saját nyüglődésemmel vagyok itt elfoglalva. :oops: )

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Annak idején sokat olvastam a bábakoktélról, ez is csak olyan, mint bármi más. Ha már indulna, de lassú a dolog, várogat még, akkor segít, de ha nem akar kijönni még a babuci, akkor semmi nem indítja el :( Nem akarlak lehangolni benneteket, csak hát csodákat tenni ebben az ügyben nem nagyon lehet. :(

Borzalmas ez az idő. Vásárolni kéne menni, mert Villő álla fel fog kopni, de nem tudom, hogyan és mikor induljunk el. Hátha délután jobb lesz a helyzet.

Tegnap vettünk egy sátrat, nem komoly sátor, hanem egy gyorsan felállítható 150-150 centis menedék. Jövő héten megyünk nyaralni egy családos táborba, ahol délelőtt vigyáznak a gyerekekre, és Villőnek vettem, hogy ott azért tud aludni, árnyékban lenni, és viszonylagosan lokalizálva van, mert gurulással, forgolódással már nagyon halad, és jó lenne, ha nem foglalna le egy teljes vigyázót.
Benével meg nem tudom mit csináljak. Még mindig bepisil, ha nem ültetem időben a bilire, de néha már a kakit is el tudom kapni, mert toporog előtte. Szívem szerint nem adnék rá pelenkát délelőtt sem, amikor nem velünk van, de nem tudom, nem gáz-e így másokra bízni. Mondjuk kint lesznek szabadban, nem gond, ha becsurrant.

Petyának és Kristófnak boldog szülinapot!

mtunde

sziasztok!

Petyának és Kristófnak boldog szülinapot!!!!!!

Kertes ház: mi is abban lakunk és hát bevallom őszintén, hogy én bizti nehezen bírnám a panelt. Én imádok a kertben lenni, az esti locsolás általában az én feladatom, sőt ősszel a falevél söprés és amit imádok az az amikor télen havat kell lapátolni..... :? Lehet, hogy hülyének tartottok de szerintem ez egy tök jó program.... Sőt még néha füvet is nyírok! :lol: Nyári estéken kint ücsörögni a kertben, a tücskök ciripelését hallgatni, hát..... Amúgy mi Kispest kertvárosában lakunk és csak ajánlani tudom mindenkinek.... Szuper hely, én pl. innen nem költöznék szívesen el....

Ja és nem "vidék", de innen is bemenni a városba kész horror....

Betörés: szerintem ez minden hol van, sajna nem igazán tudod kivédeni... De amúgy én is beszari vagyok, viszont van riasztónk és így már azért jobb....

Steffi,
Köszi hogy hiányoltál... Itt vagyok, csak az elmúlt napok kicsit nagyon zsúfik voltak... Mikor mész dokihoz?? Vagy csak telcsizned kell az eredmény miatt???

Kriszta,
Szerintem, tuti tudja Petya hogy mikor akar kibújni... És szerintem megkegyelmez, még a héten ki fog bújni... :wink:

Nálunk semmi extra, kivéve hogy hulla vagyok... Csütörtökön beszerelték a légkondit így pénteken takarítottam, majd kitaláltuk a férjemmel, hogy most hétvégén itthon van ezért ki kellene festeni... HÁt mit ne mondjak, minden este a lábam egy mammutéhoz hasonlított.... De legalább kész van, ablakok megpuceválva és csilli villi minden... MÁr csak Lilinek a helyét kellene megcsinálni. Szerdán megyek CTG-re....

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?