A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Orsi,
az evőversenyre írtam a sör-virslit. Ezekbe a csajokba az is eltűnne. :D

Kép
Kép
paklincs

Emese :D:D:D

Gabi!
Én első babásként azt ajánlom hogy nem menj különágyasba. Én 2 anyukával voltam a 4 ágyasban akiknél 2. babók voltak és rengeteget segítettek a szopinál és minden másban is! Jó volt a hangulat!!!! Nem kell minden szopi után zuhany mert ha olyan kis haspókod lesz mint amilyen az enyém volt levállna a bőröd a sok pancsitól :D
Azt nem tudom a 3 ágyashoz van e külön fürdő, de ha nem alapítványiba mész úgy tudom oda tesznek ahol van hely. Ha rosszul tudom javítsatok ki!!!!!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Gabi, Ádámmal a 3 ágyasban voltam, ott két 3 ágyas szobának van 1 zuhanyzója. Lehet, hogy a nosztalgia (Ákossal 4 ágyas szobában voltunk), de lehet, hogy a kényelem, én egyszer sem zuhanyoztam ott, hanem minden alkalommal kimentem a közös fürdőbe. Ott soha nem volt senki, nem kellett várni senkire, és mindig egyedül voltam.
Én sem ajánlom, hogy egyedül legyél, mert az messze van a csecsemősöktől, és jobb, ha esetleg tapasztaltabb anyucikkal vagy összezárva az első napokban. Ráadásul hosszan tartó barátságok is köttetthetnek a többágyas szobában. :D
Ill. én azt nem bánom egyáltalán, hogy az első pár napon csak apuci mehet oda a picurkához, a többi családtag csak az üvegajtón innen láthatja. Szerintem ez nem baj, lesz még alkalmuk gyönyörködni bőven a csöppségben.
A mindenszopiutánzuhanyról még én sem hallottam, két hosszú szopis gyerkő mellett mondom, hogy teljesen felesleges...

hali

Kép
Kép
Kép
v30

sziasztok,
ha jól emlékszem a 2 db háromágyas szobának van egy közös fürdőszobája, bár az is lehet, hogy mindegyiknek saját van.
én amúgy nagyon szerettem a 4 ágyas szobát. sosem volt tele. és kétszer is ugyanabba a szobába, sőt ugyanabba az ágyba kerültem. :)

kérdésem is lenne:
Colocynthis homeos bogyóból hogy kell adni a babának hasfájás esetén? és a Licopodiumból? melyik milyen jellegű hasfájásra van?
anno kérdeztem ezt Mikoltnál is, de azóta elfelejtettem. :(
ugyanis Dóra nagyon tud éjszaka szenvedni. nehezen alszik el, mert folyton nyöszörög és emelgeti a lábát. :( :(

Kép
Kép
Kép
manóka28

manóka
Colocynthis 9 vagy 15CH
óránként 5 golyó, ha éppen tünet van. Erős, görcsölős fájásra, ha amúgy a poci masszírozása és a lábak hashoz való hajlítgatása és a meleg segít, akkor ez a te szered :wink:
Lycopodium 9CH
napi 2x5 golyó látványos haspuffadásnál, ha az általad fogyasztott hami fokozza a tüneteket és a krízis időpont 16-20 óra tájban van
Chamomilla 15Ch
negyedóránként 5 golyó a tünetek idején, ha a baba dühös élesen sikongat, karba véve ringatva javul az állapota, híg, zöldes kakival jár és különösen büdi
Dioscorea 9CH
óránként 5 golyó, hirtelen jövő, periodikus fájdalom esetén, a baba hátrafelé kifeszül, összegörnyedve fájdalmasabb, hátmasszira enyhül a tünet
Remélem segítettem :wink:

Borsa
Emma gyönyörűséges a kalapban!!!

Paklincs
Nee-noos poló Kisjankón :D Ivánnak is van, ez a kedvenc. Úgy kell dugdosnom, hogy ne minden nap ezt vegye fel :?

APROOKA!
GRATULA A KICSI PRÜCSÖKHÖZ!!!!
♥♥♥

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!
Képfeltöltés helyett itt egy link. Nem tudok választani. :)

http://benedek.blogspot.com

mtunde

sziasztok, bocsi, h ritkan jovok csak, annyira elmegy az ido minden massal, h alig tudok irni...gratulalok az uj babaknak, Kriszta, Aprooka, hajra!
nekem ugy tunt, a bimbovedo olyan, mint a cumi, az ordogtol valo es uldozni kell, hehe... en mondjuk probaltam tobb felet is, de nalunk nem nagyon segitett, (ha kell szivesen odaadom, van chiccos latex ketfele meret) aztan Zsofi 1-2 het alatt rajott a szopas technikajara, szoval kitartas, naprol napra ugyesebbek, csak nem szabad abbahagyni a probalkozast! a cicim mondjuk nekem is fajt egy ideig, neha csillagokat lattam, de mar elmult, megedzodtunk! en purelan kremmel kenegettem, a medela oldalan fent van a boltok listaja, ahol kapni lehet...
Aprooka, szerencsetek volt tenyleg a csaszarral...
lanyok, olyan van itt, akinek az elso baba csaszarral szuletett, es a masodikat siman szulte? mindenki azt mondogatja nekem, h mostmar akkor biztos a kovetkezo is csaszarral lesz, de en meg bizom benne, h nem...es az vajon ugy fog menni, mintha elso, vagy mintha masodik szulese lenne? a korhazban volt az egyik szobatarsam, aki az elsot siman, a masodikat csaszarral, a harmadikat megint siman szulte...
hasfajas: Zsofi szegeny eleg sokat szenved az utobb hetekben, mar probaltuk az Espumisan cseppeket, a Chaomillas homeost, most meg a Gripe water a nyero, miota ez van, mintha hamarabb lenyugodna, aztan lehet, h magatol is javulna mar...sajnos sokszor van olyan, h szopas kozben kikopi a cicit, es sirni kezd, gondolom ez is a hasfajas szamlajara irando...ilyenkor probalom bufiztetni, es egy ido utan szopizik tovabb...ebben a hosegben meg jo nagyokat alszik, az elobb en is beajultam vele egyutt, de olyan hulyeseget almodtam, h hujjujj... most kezd mosolyogni, na nem mindig, de napi 2-3-szor sikerul neki, olyan edes, elolvadok...:)
jah, meg egy kerdes, volt meg vkinek hasonlo? a borom iszonyatosan viszket, foleg a labszaraim, meg hatul a combom, karom, voltam mar borgyogyasznal, aki azt mondta, a szoptatas miatt kiszaradt a borom, es felirt mindenfele kremeket, h kenegessem magam, akar naponta tobbszor is, hat ebben a hosegben meg ez is hianyzik, ragadok mindenutt...elmulik ez vmikor? vagy szoptatas vegeig igy fog menni? persze iszok jo sokat, nem kene kiszaradnom...

banana

Sziasztok

bimbóvédő: én is még a kórházban vettem, talán medela, de nem emlékszem, az elejétől azzal szoptatok, meg se vártam, hogy bibis legyen, csak a majdani fogait féltem kicsit, így egyre gyakrabban szoptatok normálisan. De tényleg mindenki ferdén néz rám emiatt - kivéve a szintén szoptató barátnők. mindegy.

nem hiszem el, hogy napok óta elolvadunk a melegtől és most kezd el esni, mikor holnapra strandolást terveztünk... :evil:

na apjuk követeli a gépet, majd még jövök.. :evil: !!!!

ez nem az én napom :lol: :lol:
Vendég

Krisztináinknak nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Kriszta!

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!
Hát nem semmi volt a történeted! Örülök, hogy minden rendben volt! Nagyon ügyes voltál! :D A More Milk Plust én is ismerem. Szofinál szedtem, de nem éreztem semmi változást! Én közvetlenül az importáló csajtól vettem. Ha lehet akkor most Panninál hanyagolni fogom! Már csak azért is, mert nem támogatom az amerikai ipart. :D

Judit!

Az ISO-FIX az egy olyan ülés, ami a kocsihoz (alvázhoz) van közvetlenül rögzítve!!! Tehát nem, vagy nem csak biztonsági övvel!!! Az üléseknél ugye van egy háttámla és egy fenék alatti rész! Nos HA ISO-FIX ülés fogadására képes az autótok, akkor a két ülésrész között, van két fém elem, amibe be tudod akasztani az ülés akasztóját. Tudom ez bonyolultan hangzik, pedig nem az, csak én nem tudok rendesen fogalmazni. :D:D:D:D

Gyuzso!
Pocak fotó? Nem férek rá a képre! :D:D:D:D

Ancsa!
Férjem is volt velünk. DU-ra felfüggesztette a munkát. :D Azért ha már a férjem is mondja, hogy bámulnak akkor az már csak úgy van! :oops:
Dorka szedi össze a ruhákat, mos, szobát csinálják stb. :D

Tünde!
Megnéztem a képeket!!! Nagyon édesek! :D:D:D ágyból kimászós :lol: :lol: :lol: nem semmi a lány!!!!
Igen nagy találmány ez az autósülés. Szofi már az elején megtanulta magát hintáztatni. Hajtotta magát a lábával. Mindenkinek leesett az álla. Nem akarták elhinni, hogy nem én csinálom. :lol:

Most rohanok ….
Szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,

Boginak Nagyon Boldog Névnapot, kicsit megkésve, de szívből!!!!

Krisztiknek is Boldog Boldog Névnapot!!!!

Aprooka: Gratulálok, sok boldogságot és jó egészséget Nektek!!!!

Banana: Tünde nekem császár volt, most rendesre készülök, aztán majd kiderül. Protokoll szerint, ha két császárod van egymás után, akkor a harmadik is mindenképpen császár, ott nem engednek próbálkozni, de egy után, ha minden rendben van, akkor lehet normál szülés. Nekem ez most nagy vágyam, aztán majd meglátjuk, a lényeg, hogy egészséges legyen és minden rendben legyen a Babóval és velem, szóval ha kell, akkor legyen császár megint. Amit mindenképpen szeretnék, hogy legyen utána lehetőségünk, kicsit hármasban összebújni, mert igazából az hiányzott nekem nagyon Tündével.

Fotók szuperek, nem is merem felsorolni, nehogy kihagyjak valakit!
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Borsa: bocsi, az előző oldalra az előbb nem néztem vissza... Klára és Csaba a két befutó, párom most inkább Csabit akar, hogy a harmadiknál ne stresszeljen, hogy csak fiú legyen... :lol:

KépKép

KépKép
snowwhite

Vica!
hol vagy??? készülődsz??? :D most már tőled kérünk napi minimum 1x-i bejelentkezést!!! :D

Nem is írtam!
Kata 15 kiló, Szofi meg 14!!! :shock: már csak kb 1/2 fej különbség van köztük! :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,

Megint eltűntem, de tegnap nem volt túl jó napunk... A front már megint. Előre sejtettem, hogy ez lesz, egész nap nem aludt, délután már üvöltött a fáradtságtól, aztán estére kidőlt a kezemben, és mellettem aludt éjszaka - viszont akkor csak enni ébredt fel kétszer, és már ájult is vissza... :D
Remélem a front már elhúz... Bár pénteken jön a következő :(

Veronikusz, köszi a magyarázatot... Így már világos :D Azt hiszem, a mienk is ISO-FIX-es, csak nincs meg hozzá a talp... Mondjuk mindegy, nem hiszem, hogy a kis Suzuki Altoba be tudnám rögzíteni :) Talán majd a következő autóba, ha sikerül lecserélnünk (muszáj lenne, mert apóssal, kutyával + gyerkőccel kicsit kinőttük a kisautót :) )

Krisztáknak nagyon boldog névnapot!!!

Vica?

Bocsi, rohanok, mert ma vendégsereg jön és még össze kéne kapni a lakást + valami kaját is alkotni... :roll: :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

sziasztok!

Vagyok ám, csak ma megjártam a kórházat... voltam CTG-n, ahol a kisasszony aludt, majd nagy nehezen sikerült felébreszteni... Addig nővérkéje kint sírt a folyóson, hogy anyához akar menni :cry: (sajna nem tudtam kire hagyni, már 3/4 6-kor ébresztettem, apuci jött velünk, szóval Ő vigyázott rá, több kevesebb sikerrel) Aztán ez folytatodott a rendelőben is... A CTG minimális fájást mutatott, a dokim megvizsgált de nem igazán tudom eldönteni, hogy mit jelent nála az "hogy majd elindul" :shock: Ugyanis eddig vizsgálat után, mindig rázta a fejét és azt mondta, hogy sehol semmi, de ma nem... Még UH-ra kért időpontot, (pénteken kell mennem) aztán elvileg kedden tali.... Szóval az Uh-ból kiindulva úgy gondolom hogy szülni még nem fogok...

Bár az igazat megvallva, most elég ramatyul érzem magam, de szerintem ezt a szélvihart érzem :cry: De már azért mennék szülni, hívtam Grazsy-t is, hogy sehol semmi.... Úgyhogy ennyi van velünk...

Kriszta,
Nagyon sok boldog névnapot kívánok!
Szüléstöri nem semmi, én bizti ki lettem volna borulva, hogy se a dokim se a választott szülésznőm nincs jelen... (bár Keszeghy Évinek én is örültem volna :wink: ) De nagyon ügyes voltál....

Adri,
Igen, 11-től van Vida doki, de én nem hozzá járok! :wink:

Veronikusz,
Te mikor kezded a CTG-t????

Köszi mindenkinek a biztatás... Most már teljesen helyre kattant az agyam! :lol: :D Azt hiszem, múlt héten elkapott egy depis időszak, de szerencsére már túl is vagyok rajta... Szóval no para.....

Most viszont eldőlök egy kicsit, mert mindjárt leesik a fejem... Majd jövök és visszaolvasok!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Vica!
örülök, hogy már "helyrekattantál" :D Sokszor jársz az eszemben, szólval kérlek írj minden nap legalább 1 sort! :D

Én még nem tudom, hogy mikor kezdem a CTG-t. Ma megyek Mészáros magánrendelőjébe. Gondolom megmondja majd a tutit!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Drága Kriszta!

Kép

Nagyon, nagyon boldog névnapot kívánunk!
Sok szeretettel:
Lara, Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!

Aprooka!
Szívből gratulálok a kisfiadhoz! Jó egészséget és sok tejcsit nektek!

Kriszta!
Nagyon tuti volt a szüléstörténet, a kisfiad pedig gyönyörű! Szopi tök jó, ügyes vagy nagyon, menni fog! Panka hogy van? Mit szól öcsihez? Arról én is hallottam, hogy Erzsike mondja le a kismamáit… Remélem nem nagy gáz van náluk és te Keszegh Évivel így is ’jól’ jártál a szó legjobb értelmében!

Vica!
Gondoltam ma Rád! Érdekes ez a Hegedűs… Kiváncsi vagyok a 38. hét végén minek uh?! Anyós látogatást túlélted? Mi most megyünk hétvégén… Mindegy vigasztal, hogy jövő hét vasárnap meg megyünk Sopronba egy hétre! Ja! Ha valami van kapok egy SMS-t? :wink:

Vali!
Állati jók a képek amiket felraktál mindkét fiad gyönyörűséges! Ádi msot már akkor teljesen rendben van?!

Dóri!
Én mondtam a fél 8-at! Olyan vagy, hogy nem hittél nekem! :D

Orsi!
Emmus egy tündér! Ne haragudj, hogy ezt mondom, de tiszta Laci!

Banana!
Most hirtelen nem tudom ki a dokid, de a Kútvölgyi elég természetes szülés párti, és a saját dokimnál is volt császár utáni szülés (durca volt aki csak néha-néha – sajnos – néz be hozzánk) Sándor Gyulánál is volt az egyik szobatársam szült nála utánam egy hónappal hüvelyin, elég gyorsan, könnyen! És természetesen a kedvenc Vida dokinál is tudok ilyen szülésről. Ő is egy szobatársnőm volt! Ma már azért elterjedtebb a császár utáni ’sima’ bár nagyobb az elővigyázatosság – nyilván – és többször ellenőrzik a heg vastagságot,de ha minden rendben van és a doki is úgy látja jónak akkor mehet a hüvelyi szülés!

Gabi82!
Pont gondoltam rád! Mikor mész legközelebb?

Tünde!
Szerintem nincs Benénél semmi bibi, de tényleg jobb lesz, ha megmutatod, remélhetőleg megnyugszol tőle! A gyerekek egyszerűen gyönörűek!!!!

Emese!
Ez a Kisjankó! Nagyon helyes kiskrapek!

Zsu!
Hogyhogy rendi volt anyós?! Persze örülök neki! Mikor talizunk? Még szülés előtt jó lenne :roll: :lol:

Ancsa!
Estefele hívlak! Édi Lara! Egyébként az sem gond,ha gömböc, mi akkor is szeretni fogjuk és ő is a mi gyermekünk, aki valamiért nagyon akart jönni hozzánk!

Vkbrigi!
Kicsit jöhetnél sűrűbben!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hi,

Steffi,
Miért mondja le Erzsike a kismamáit???? :shock: Én még nem is hallottam erről... Azt hittem, hogy valami extrém eset történt...
Talán azért kérte az UH-ot Hegedűs, mert nekem a 31. héten volt utóljára... :shock: Elfelejtette a múlt héten.... :? Elvileg a 37-38. héten van az utolsó, én most vagyok a 38. hétben tehát nem vagyok elkésve... Csak anno Rékánál a 37. héten voltam.
Persze küldök sms-t. De jó lesz nektek! Anyós: ne részletezzük... :cry: :evil: Gondolom sejted miért...

Veronikusz,
Jönnék én, ha ez a retkes internet engedne... Délelőtt is 1 órába tellett mire feltudtam jönni, mert állandóan ledobot!

vica10

Vica!
Nem tudom, biztos nyomós oka van, ha a 39. héten lévő kismamát is lemondja...
Ja ez az utolsó UH, értem már! Kösziiii!!! Sejtem :x

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

SZIASZTOK LÁNYOK!

KRISZTA!!
GYÖNYÖRŰ A KISFIAD
,aki egyébként egy napon született a keresztfiammal,aki már 17 éves.
és persze BOLDOG NÉVNAPOT!

STEFFI!
látod,látod,csak emlegetni kell,aztán jövök! igértél privit..
gyönyörű a mirtill név és ha olyan igéző szemű lesz,mint Martin,akkor sztem apa kezdheti gyűjteni a fegyvereket :lol:

SNOWWHITE!

azt mondtam már,hogy én ismerem a testvéredet,a két eleven lurkóját(jobban mondva inkább csak julcsit),meg anyukátokat is.sokat játszótereztünk. és gratula a pocakhoz.

VERONIKUSZ!
én úgy érzem,hogy a férjed is meg te is egy ilyen kifogyhatatlan energiatenger vagytok,nem? meló,gyerek,mi is az az édes kis háziállat(leguán??,no szóval lelki szemeim előtt olyan olasz család vagytok,hátha még a cserfes csajok felcseperednek :roll: :lol:

BANANA!
én császár után szültem simán.
megpróbálom összeszedni,hogy milyen feltétek kellnek hozzá.
Alap az,hogy 0,05 milis hegvastagás alatt,nincs sima szülés,de ezt valójában egész pontosan senki nem tudja megállapítani.
Ha a császár még inditott és oxitocinos szülés is volt,akkor a következő szülés vagy megindul magától,vagy császár.túlhordás nincs.
én NAGYON AKARTAM SIMÁN SZÜLNI,BESZEDTEM MINDEN HOMEO BOGYÓT,AMIT ajánlottak és este tízkor mikor elkezdődtek a fájások(10 percesek)vártam az utolsó pillanatig,vagyis másnap reggelig,amikor is KESZEGH ÉVIHEZ,kellett mennem CTGre,aki nagyban hozzájárult ahhoz hogy sima szülésem lett.

majd még jövök,mindenkinek üdv.

Kép

Kép
durca

Durca!
Na tessék minden vágyam így teljesüljön :D Igen csak nem nagyon akarlak zavarni, de ma összeszedem magam és akkor megírom, van egy pár kérdésem amit nem akarnék a nagy nyilvánosság elé tárni... Örülök, hogy jöttél tartsd meg jó szokásod!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Dóri!
akkor hajrá Csabi! hogy apa lelke rendben legyen :D

Steffi!
Nem te vagy az első aki mondja tiszta apja és hát.... igazság szerint tényleg.... Múlkor taliztunk egy lánnyal aki kérdezte (Lacit nem is látta) hogy ugye Emmus az apukájára hasonlít mert hogy rám nem az tuti :D

Vica!
Hajrá hajrá gondolunk rád!!!!!

Kriszta!
Boldog névnapot!!!!!

Orsi

borsa

Ja és Steffi!
Velünk nem is akarsz talizni? :( :roll:

Orsi

borsa

Durca: még anno, amikor kisterhes voltam Tündével, akkor ezt megbeszéltük, hogy szinte ismerjük egymást. Talán még a játszótéren is találkoztunk, de tudom, hogy azóta sok minden történt, én is keveset megyek mostanában Pomázra. De tesóék jól vannak, múltkor vigyáztam a két gyerkőcére, így kipróbáltam a három gyerekkel való életet és hát nem volt egyszerű... Minden szépet Nektek!

Vica: nagyon szorítunk, finiselő kismama!!!!!
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Orsi!
Te és Zsu egy és ugyanaz! Ha ők vannak ti is és fordítva! Így értettem természetesen!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
Tudod hogy csak viccltem :D puszi

Orsi

borsa

Steffi,
nem mintha mi nem a környéken laknánk... :roll: Mondjuk velem a Pólusba sem állsz szóba :D Én is viccolok, na!

Reni,
éljenek a turka mamik!

Igazából azért gyüttem gyorsan, hogy elmeséljem, Flórka nagyon durván nyomja az önállót. Addig nem eszik, amíg nem kap saját kanalat,próbálgatja, nem egyszer be is talál. Ma addig hisztizett, amíg nem adtam neki oda a fagyit, tök precízen betúrt egyedül egy egész tölcsérest, ahol fagyi volt, nyalta, ahol tölcsér rágta,ím a bizonyíték:
Kép
Kép Kép

Továbbá mai Kisjankó:
apa olvas csillagászati könyv, a csillagképeket a régi görögök...kisfiam, tudod,kik azok a görögök?
-hát persze apa, dinnyék.

Ja,Tünde! 12-én éccaka várható a legtöbb hullócsillag, ha esetleg Benét érdekelné...
Jóccak.

Kép
Kép
paklincs

Orsi, MSE!
Hagyjatok má'! :lol:
Hú nem semmi ez a Flórka lány! Édeees! Kisjankó legújabb szöszenet is tök vicces!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

snowwhite
Melyik játszóra jártok?

paklincs
:lol: Ezt a darabot kívételesen örököltük 8) Kisjankó beszólása bazi édes!!!

banana
Sztem azért nem olyan a második szülés, mintha az első is "sima" lett volna. Mmint lefolyás ügyileg. Ha programozott volt és nem vajúdtál, akkor pláne, ugyanis a szervezeted még nem ment át ezen a procedúrán, így nincs is mire "emlékeznie". De sztem ez mitsem ronthat azon az élményen, hogy sikerült :wink: Ha pedig mégsem, akkor a Ti érdeketekben történt az is! Barinőm ugyan az Istvánban szülte a második bébit, de simán belement a doki a hüvelyi szülésbe. Végül 13 óra vajúdás után csaszi lett, mert mint utólag kiderült tekeredett mindenfelé a köldökzsinr és semmiképp nem tudott volna a csöpi segítség nélkül megszületni. Bnőm azt mondta, hogy így sokkal könnyebben feldogozta, hogy csaszi lett. Mmint azért, mert vajúdhatott, úgy, ahogy neki jól esett. A lányánál, aki 3 éves, 2-3 napig indítgatták, de nem akart mégcsak megmozdulni sem egy héttel a kiírt idő után, így csaszi. Útólag derült ki, hogy rosszul számolták ki a várható időpontot. Asszem ez tett be neki lelkileg a legjobban...
Viszketésre: Babylove senstive ölbad? Mégsem krém, de használ. Én alapvetően nagyon száraz bőrű vagyok és nyáron nekem ez bejön

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

ValiCsöpögj csak nyugodtan! :wink: Jó volt olvasni az írásod, én már nagyon várom a Mikulást, tuti megyünk vonatozni. Remélem Lara nem fog félni, mert eddig a bohoctól sem félt, de most hétvégén találkozott kettővel és nagyon félt!

Borsa,
Igy, igy nem szabad csüggedni, mi már tavaly indultunk, akkor volt egy nagyon jó ház, az nem jött össze, de most meg elment a lakás! Szóval szoritok, de még ránk is ránk fér, mert még nincs új!

Gabi
Hát az alapitványi szobát én sem javaslom első babánál, én is gondolkodtam rajta sokat, mert és jól tettem hogy nem abba mentem, mert az alapitványi szobák messze vannak, és oda nem mennek a csecsemősök, viszont át kell tolni a folyóson a babát!
Ha szerencséd van akkor választhatsz 3 vagy 4 ágyasból!de igaza van Borsának ahol van hely,de ha szerencséd van akkor lehet hogy itt is ott is lesz. De a 3 ágyashoz sincs wc, csak zuhany. Vagy azóta már van??

Nekem sikerült a szobaválasztás! És igy találkoztunk Enivel!

Tünde!!!
Olyan szépségesek vagytok!
Megértem hogy nem tudtál választani!
a vigyázunk a vonalainkra és az Enikővel nagyon édes!!!
és a kis idegenvezetőtőket meg kell zabálni!!!
Nagyon jó nyaralás lehetett a képek magukért beszélnek!!!
Börzsönybe nem mentek az idén?

Veronikusz,
Igen, igen kérjük azt a képet!!!
Majd mi megmondjuk a méreted!!!

Zsófiról tud valaki valamit?

Vica
Örülök, hogy megint a régi vagy!
Nagyon drukkolunk Neked, rajta a babanet összes szeme!!!
Réka Apával sirt? Szegénykém, de rossz lehetett neked hallgatni!

Steffi,
Ok, várom! :wink: Az biztos hogy szeretni fogjátok! Abban nem kételkedik senki, aki ismer Titeket!! És biztos csodaszép lesz!!! Vigyázhat rá a Bátyó és Apa!!!

Durca
Jó téged is látni!! Hogy vagytok??

Emese,De édes!!! Akkor TE már nem is kellesz, csak utána, a takarításhoz! :wink:
KisJankó annyira zabálnivaló!!!

Jó éjt mindenkinek!!!

ancsaboszi

Durca!
Ez nagyon jó!!! Olasz család!!! Talán szoktad látni amikor kiborulok és csapkodok???? :lol: :lol: :lol: igen! Pont olyanok vagyunk :D:D:D:D (ja! szakállas agámánk van :? )
Gyere gyakrabban és ne csak 2 szóra! Mi van veletek???

MSE!
:D:D:D:D

Én tegnap voltam Mészárosnál a magánrendelőben. Nem volt semmi különös. Zárt méhszáj. Panni él és virul. :D 18.-án kezdődnek a CTG-k, mert akkor jön vissza a doki szabiról. Ekkor lesz az utolsó labor is.
Mi meg ma árválkodunk. Férjem megint Londonban van. Én éjjel fél 1-ig vasaltam. (igaz azért, mert későn kezdtem, úgy fájtak a visszereim. Le kellett előtte ülnöm egy kicsit.) Lányok viszont reggel 6-kor csoportosan átvonultak hozzám és ébresztettek. Ott bögdöstek, hogy mikor megyünk már ki. :D Most szaladok, mert 10-től??? Vagy 11-től??? Áramszünet lesz. Még jövök.

Szép napot mindenkinek!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok

Levonult a vendégsereg - érdekes parti volt :D A két csemete szétüvöltötte a végén :D Tényleg, gondosan ügyeltek arra, hogy felváltva sírjanak. Amikor Andris baba üvölteni kezdett, akkor Anna elhallgatott és nézett nagy szemekkel. Tüdériek voltak. Az eb meg teljesen megzavarodott, hogy itt van ennyi ember, most már két csemete sír, nem elég neki egyre vigyázni ilyen öreg korában?? :D Aztán 10 után feloszlott a banda (lehet nem bírták a gyereksírást?), onnantól nálunk is csend volt :D Még jó, hogy feltalálták a mosogatógépet, azt hiszem sírva fakadtam volna, ha 11 körül még neki kell állnom annak az edényhalomnak...

Vica, drukkkk!

Steffi, de jó hogy jöttél! Hogy vagytok? Asszem, most már partiképesek vagyunk, ha áll még a tali a cukrászdában ;) Elvileg bármikor jó, csak a hidegfrontos napok gázosak nálunk... Meg a péntek délutánok, mert anyós pajti általában akkor óhajtja látni a csemetét...

Paklincs, Flórka fagyizás :D Kisjankó újabb beszólása is tündéri :D

Banana, Avonnak volt régebben egy olivaolajos testpermete (nem tudom van-e még, mert jól bevásároltam belőle és még nem fogyott el...), nekem az jött be nyáron...

Veronikusz, te honnan szeded ezt a rengeteg energiát??? Nem semmi... :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

hali!

STEFFI

Izgatottan várom a privit!
Remélem tudok válaszolni a kérdésekre..

VERONIKUSZ!
Hát,néha amikor írsz egy két dörgedelmeset,illetve olyan kiborulósat akkor látom
:lol:
de alapvetően inkább az életritmusra értettem,tudod,ami másoknak gyors tempó,az nektek csigalassú..ami másoknak ordítás,az nektek suttogás :lol: :lol:
magunkból kiindulva,rájöttem,hogy mi sem költzöhetünk soha lakásba..vagy ha igen,hangszigetelt falakkal és ajtókkal.

DÓRI!
NE HARAGUDJ! BIZTOS ÍGY VOLT,CSAK TUDOD..

még jövök...
ÜDV,MINDENKINEK

Kép

Kép
durca

Sziasztok!

Én a MÁV protokollja szerint indultam neki a második szülésnek császár után. Ott nem is nézték a hegvastagságot, mert a dokim tapasztalata szerint a vastag heg is szét tud nyílni és fordítva, ugyanis azt nem mutatja az uh, hogy a szöbetek hogyan tudtak összenőni. Vártunk, sőt 3 napot túl is hordhattam. Villő azonban nem illeszkedett be. Így megindítani sem lehetett, pedig az is benne volt a pakliban.
Így utólag valószínűleg téraránytalanság lett volna mindenképpen, elég keskeny a medencém. De mivel Bene a méhlepény fekvése miatt volt császár (amúgy ő haránt feküdt, ő sem illeszkedett be, de az is lehetett a méhlepény helyzete miatt), ezért nem tudtuk, hogy most mire számíthatunk, mennyi esélyem van. De a doki végig csak a természetes szülésben gondolkozott. Annyit mondott még a szülésznő, hogy azért jó ütemben kell haladnia a szülésnek, hogy ne a heget feszítse a baba napokig.
Nekem az is nagyon megnyugtató volt, hogy "megpróbáltuk" vártunk, nem siettük el. Így könnyebb volt elfogadni, hogy ezután márcsak császár, de akár 2 is. :)

mtunde

Ja, Ancsa idén nem megyünk Börzsönybe, most a Bakonyban volt az a gyülekezeti hét. :(

mtunde

Sziasztok!
Csak egy gyors köszönésre jöttem. Este indulunk, még a bepakolás hátravan.
Vigyázzatok magatokra és a babákra.
Vica drukk most nektek!!!!!
Emese, Flórka fagyizása nagyon menő. :wink:
Pusszantás mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a drukkkkkokat!!!

RÁm is fér, mert már nagyon mennék :lol: Az éjszaka elviselhetetlen volt, annyira fáj a derekam, hogy most már sehogy sem bírok feküdni :cry: Hajnali 2-kor még néztem az órát... Voltak kisebb alhasi görcseim ill. keményedet a pocakom de ezenkívül semmi... Illetve még annyi, hogy Lili kicsit lelassult... NEm mocorog annyit, lehet hogy már készülődik???

Annyira más ez a terhesség, Rékánál semmi görcs, keményedés nem volt olyan idétlenül érzem magam, mintha még nem is szültem volna... :D

Adri,
Nagyon jó pihenést kívánok, vigyázzatok magatokra!

Szjudy,
Édesek lehettek a gyerköcök, hogy felváltva sírtak :D Kutyunak pedig minden elismerésem, hogy eltudta viselni :lol:

Veronikusz,
Megint egyedül vagy??? TE jó ég, én bizti egy idő után kiborulnék... :cry:

Flórka tündéri a fagyival... :lol:

vica10

Hi!

Durca!
Ha alszik kicsi szemem fénye megírom!

Adri!
Érezzétek nagyon jól magatokat!

Kérdés: a kútvölgyiben kifúrják a kicsik fülét? Benevezném Myrtillt...

Köszi, aki válaszol!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
most csak gyorsan vagyok
csak 1 kérdésem lenne, Balázs nem hízott semmit!!Ill 2 hónap alatt
alig valamit!!enni sem nagyon eszik :cry: ...
doktornéni azt mondta együnk vagy cebion mulit szirupot vagy a vitacolant
ismeri valaki valamelyiket??
köszi a válaszokat :lol:

később majd jövök képekkel :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

húúú lehet hoyg nem vitacolan hanem Polyvitaplex :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Lara éjszaka megéhezett ezért fent volt 4 körül, aztán reggel 9-ig aludtunk.
Lementünk a boltba, és én készítettem az ebédet, hogy délre készen legyen, az ebédidőnkre. :lol: Hát kicsi lányom nem bírta kivárni.
Az első két kép azt mutatja,hogy hogy aludt el (kiszedte az ágyából a paplant, mert anélkül nem lehet, még ha vizesre izzadja magát akkor is kell a paplanpajti) a földön. Ilyen még sosem volt! :lol:
A második kettőnél pedig már betettem az ágyába, és aludt tovább!

Puszi

Ancsa

Kép

Kép

Kép

Kép

ancsaboszi

Steffi,

Igen, igen kifúrják és még fülbevaló választékuk is van!

:lol:

ancsaboszi

Veronikusz,

Örülök, hogy minden rendben!!!Akkor együtt voltunk fent, de én tegnap nem vasaltam, majd talán ma! Ha lesz jó film!ú

Tünde,

Megértelek, én is nagyon szerettem volna ha Lara nem császáros és úgy készültünk, de a leletek miatt aztán mégis az lett. De volt egy kis remény!
Igen, igen az első hét az ott volt ugye?
Az a jó, ha minden évben máshol van, és hát tök szép helyen!

Vica,
Lili már készülődik veled együtt!! Biztos már Ő is „összepakolt” és várja a pillanatot!! :lol: Nagyon szorítunk!!!

Adri,
Jó pihenést!!! Érezzétek nagyon jól magatokat!!

Emano
Lara is nagyon keveset hízott, de nekünk nem mondták, de hát így van ez ha mozognak.
A barátnőmék szedték a Cebionos multit, mikor beteg volt a picur.
Megkérdezem neked a véleményét!

ancsaboszi

Adri, nagyon jó pihenést!!!

Emano, vicces, úgy emlékszem mi is Vitacolant ittunk a hugommal anno :D Annyira nem is volt vészes megiszogatni... másra nem emlékszem, csak a neve ugrott be... :oops:

Ancsa, Lara egy tündér (mint mindig) :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

A legszélesebb vigyorunk :)
Kép

Azért már nyitott szemmel is készült kép
Kép

Ezeket muszáj volt.... :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

No még egy utsó: épp így alszik

Kép

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy!!

Annyira édes!!
Mind a három kép nagyon drága!!!
Nem is tudnék választani, hogy melyik a legjobb!!
Ez a mosoly!!!

puszika a dárágának

hogy van ma?

ancsaboszi

Ancsa, köszi!!! Ma sokkal jobban, csak akkor van hiszti, ha anyarabszolga nem találta el az aktuális óhaját :D
Jut eszembe, már akartam kérdezni: Ti hova jártok úszni Larával? Szeretném majd vinni én is, ha megkapta az oltásait... Állítólag itt Kistarcsán is van babaúszás, de abba az uszodába még én se mertem elmenni - nem túl jókat hallottam róla :(

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Steffi,
Igen, kifúrják és tényleg választhatsz is. Rékának is ott lett kifúrva és most is így tervezzük! :lol: Biztos, Myrtill is nagyon cépp lesz :lol:

Emano,
Mi tavasszal a Cebion multi szirupot adtuk Rékának... nagyon jó immunerősítő és úgy elkezdett kajálni tőle, hogy szó szerint meg is ijedtem... Aztán most nyár elején leálltunk vele, de szeptember közepétől megint elkezdjük... SZóval én bátran ajánlom. A másikat nem ismerem. Jól vagytok??? Amúgy szerintem ne idegeskedj, hogy nem eszik Balázs, ebben a melegben csodálom hogy egyáltalán isznak.... Réka sem tömi magát, mondjuk szerencsére neki a gyümik elég jól lecsúsznak.

Lara és Annácska tündéri! Gyorsan nőnek a csajszik :lol:

Aprookáról nem tudtok semmit??? Haza mentek már??

Memme, Gabi, Eni, Tünde, Brigik, Lilluska, Zsófi és még akiket kihagytam..... Tessék 1 mondatra jelentkezni...

vica10

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?