Dori,
köszönjük a Bogi köszöntést!
Klára név nálunk is játszott, de drukkolok, hogy összejöjjön Nektek Csabi. Aztán hármaskának újra kislány?
Én örülnék, ha nálunk így lenne.
Trükköztetek valamit, hogy Csabi legyen most?
MSE,
Flórka képek megint tarolnak! Kis csibe csoki folt!
Ancsa,
Lara hogy alszik, jaj de édes!
Én is ilyen vagyok sajnos, még mikor 30 fok van a lakásban, akkor se tudok paplan nélkül…
Judy,
Annácska nagyon drága!
Minket is érdekelne, ki hová jár babaúszásra?
Ha már idén Boginak nem lesz Balcsi, legalább uszoda legyen.
Igen, a zöld kaki témát én vetettem fel és tényleg elmúlt hamar – bár nem láttunk összefüggést a hasfájással. De hogy a zöld nyálka mi lehet?! Nem tudom. Remélem, hamar elmúlik. De egyáltalán nem biztos, hogy baj van, tudod, mi kezdő anyuk mindig SOKKAL többet parázunk, mint kéne..
Aprooka,
én is azt hallottam, hogy ez az időszak nem tart örökké – és már alig várom, hogy lássam!!!!!
Lassú javulás van nálunk, de azért még gyakoriak a nyűgös napok. Kívánom, hogy nektek mielőbb megnyugodjon a babó!
Egyébként nekem is az utolsó napon indult be a tejcsi, de én tudtam, hogy ez még nem gáz, bár próbáltak paráztatni a kedves szobatársak…

És nekem is gyengébb az egyik (illetve mintha lassabban termelne..?) De azt is észrevettem, hogy TÉNYLEG gyorsabban és több termelődik, mikor szopi közben is iszom (nem előtte, nem utána, hanem közben!).
Vica,
hogy odavágtál anyósnak, ez tetszik!!!
Enyémre egész mostanáig egy szavam se lehetett, de valahogy a gyereknevelésről más véleményen vagyunk – ez várható volt… viszont ha keményen szólok, egyből beadja a derekát és utána én nagyon szégyellem magam, de hamar fel tudom magam húzni, ha valaki ötpercenként elmondja, hogy teáztassam, meg hogy biztos bélcsavarodása van, meg sárgasága, meg vagy 100 féle nyavalyát sorolt még fel nekem!! S mivel én amúgy is hipochonder vagyok, eléggé kiakadtam!
4 kilós Lili baba!! Kitartást kívánok hozzá!!
Réka mennyivel született?
Andi,
nagyon nagyon örülök anyukád jó leletéhez! További ilyen sikereket! De jó volt ezt olvasni!!!
Mi holnap lelépümk lagziba Debrecenbe, aztán vasárnap onnan Gyulára anyósékhoz. Legalább majd pesztrálgathatják Bogit, mi meg áztatjuk mgunkat a strandfürdőben.