A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi!
KÖLTÖZTÖK?? akkor már nem leszünk sorstársak? (egy légtér?) Kép

ancsipancsi

Zsan, ez emésztésre van? Mármint székrekedésre?
Melyik patika magazinban találtad?
funny80

Ancsi,
Igen, szeretnénk, de még a banktól függ ugye, hogy kapunk e nagyobb hitelt...
Igy emlékszel az egy légtérre, dejoooKépKépKép

KépKép
fibi

Sziasztok,
holnap jövök, most megyek haza.

Pusz,
Funny
funny80

Zsanci!
Én is tudom, ám, hogy ki írta a látogatós hozzászólást!!! Kép

Rec!
Norbivizen én is kiakadtam...mitől norbi egy ásványvíz???? Kép De akkor mostmár tudom az okját Kép

Moose!
Álmatlanság is tök normális Kép Sajna velem is voltak olyan dolgok másodszorra, amiket az elsőnél hírből sem ismertem...Kép Tudod, minden pocakosság más...

Johi!
Még nem az újban voltam, hanem a Camponában...de ez is közel volt Kép

Ancsi!
Azért hívtak, mert egy alapítványt vezetek, ami azzal a témával foglalkozik amiről szó volt (örökbefogadás), és ebben a témában elég kevés kompetens ember van... tulképp mi vagyunk az egyetlen olyan civil szervezet, melynek fő profilja a pszichés segítségnyújtás öf szülőknek. Meg tudod ez olyan, hogy ha egyszer hívnak valahová (és novemberben voltam a Nagy Vitában), akkor egy másik műsor szerkesztőjének esetleg beugrik, hogy ja, azt a szőke csajt kéne hívni aki a múltkor ott beszélt...Kép

És akkor a krokett, mégegyszer szájbarágósan Kép:
1. beleütsz 3 tojást egy tálba
2. szórsz hozzá 10 deka zabkorpát (kicsit esetleg hagyod állni)
3. közben megpárolsz kb. 30 deka zöldséget
4. zöldséget összetöröd villával és hozzárakod a masszához
5. ízesíted
6. evőkanálnyi adagokat forró olajban kisütsz - mindkét oldalát...
Remélem most már sikerül...Kép
És tudom, hogy adós vagyok még a palacsintával is, de ahhoz kell csodaliszt. Van viszont olyan gofri, amihez csak zabkorpa...Kép

Neet!
Akkor jól rémlett nekem! Kép Miután megírtam az előző hsz-em olyan dézsavü érzésem volt...mintha Esztinek lett volna már 3 napos láza és akkor is írtam volna Neked...Kép
Akkor ez kilőve..marad a fog...Doni is belázasodott tőle a múltkor Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Okszi értek mindent. Amúgy ha félreérthető voltam nem akartam volna már most fejni!!! Hanem a kérdés a szülés utáni létre vonatkozott, de még tejbelövellés előtti időszakra. De akkor jól van majd meglátom hogy alakul.
A védőnőm még mindig nem jelentkezett...szerintetek hívjam fel, hogy mi a rák van vele?
Pontosan azt se tudom kihez tartozunk gyerekdokiilag ezért passz, hogy kit kell majd értesíeni, de azért gondoltam, hogy jó lenne látnom előbb, merthát a védőnőmre nemigen számíthatok, mint az ábra is mutatja...

Kissün, Juc: sajnos a törölt elemek közül is töröltem a cég iméljét...talán ha gugliban rákerestek, hogy amcsi szállítás vagy ilyesmi. Sajna már azt se tudom, hogy hogy találtam rájuk Kép sorry hogy bedobtam az infót és mégse tudok segíteni Kép

Hát elvileg 20-23-ra vagyok kiírva. Ha még egyben vagyok akkor jövő szerdán ismét jövök.

Addig pá nektek.
Ha valami van akkor Reccának meg küldöm a sms-t.

Rylieakiavégétjárja
rylie

Ancsipancsi, a recepteket egy Kód szerint élő nőci rakta fel valamelyik oldalra, a kódok viszont könyvből vannak - de egyik sem az én művem, csak továbbítottam Kép mert én azért még mindig szkeptikus vagyok, noha látok eredményt,de közben meg hányiger kerülget a pasitól meg az ellentmodásaitól Kép Meg ugye én most még egyereket várok, úgyhogy nem fogyogyózom, csak este nem eszem tilos szénhidrátot (csak fincsi egyéb nyalánkságokat), a többit nem tartom be. Egyébként most só- cukor - és fehér liszt mentes diétán vagyok és mennek ám a kilók lefelé a sómegvonástól...

indianyo

Ancsi, ja, nem tudtam, hgoy a gyED-ből is vonnak adót, genyóság akkor is!
ÉS milyen kaja volt, ami fura volt neked 1-es kóddal?
Nekem kedvencem aaz 1-es tejszín de 2-es jophurt Kép

indianyo

Bogárka: szép a honlapotok. Egy nagyon picike hibácskát véltem felfedezni, bocsi, hogy ide írom....(lehet, nem ide kellene) szal... klub programoknál. 2007 van írva, szerintem az idénre vonatkozik. Ugye? bocsi még egyszer....

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ancsi: szerintem is a cukor és fehérliszt megvonástól simán kell lemenni kilóknak, és persze ha még só sincs, akkor főleg. Láttam találtál mindenféle liszteken. A rizslist a kölesliszt és ezek mind mind nagyon jók és alkalmasak neked és messze nem Norbi árban vannak. Én is ellenzem a pacákot, mert szerintem a műűűűűűűűűcukor ugyan olyan szar, mint a rendes. De ez csak a saját véleményem.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Indi!
kösz az infot. a joghurt az 1-es kód! biibibibizony ám! nem 2-es! csak az ízesített joghurt több, de az meg 3-as. és a tejföl is egyes. ezért vagyok szkeptikus. csak azt nem értem, hogy mitől ment le kb. fél kiló rólam Kép

Bogárka!
sztár vagy , és kész. kár, hogy nincs RTL klubunk. mert utáljuk Kép , de téged megnéznélek!!!
köszi a szájbarágást! olyan édi vagy!!! komolyan!
figyi, a csodalisztet inkább nem veszem meg, mert vettem szójalisztet, meg tönkölyt,meg zablisztet, és majd keverek belőle. nekem a palacsinta különben még kukorica lisztből is sikerült korábban, de kicsit fosok, hogy azért nem ilyenekkel kéne tömnöm magam. úgyhogy egyelőre - én aki korábban alig evett husit - húsokkal tömöm a fejem. na jó, főleg párizsivel , meg sonkával, meg ilyenekkel.

ancsipancsi

Johi!
ezeket eddig is megvontam, és nem ment le kiló Kép tudod mér? mert kexet zabáltam, meg chipset. abban is van szénhidrát bőven. szóval beszéljünk inkább szénhidrát megvonásról, vagy csökkentésről, és ebben minden benne van.

ancsipancsi

Sziasztok!

Bocsánat, hogy így eltüntem, de Zsombi még mindig beteg, tegnap is nagyon magas láza volt. Ma lett meg a kórházban a labor második fele, a dokinö azt mondta, hogy nem is az a baja, amire gondoltak és Apának mennie kellett be a Heim Pálba a receptekért, mert sürgösen antibigyózni kell. Nem értettem igazán mi a baj, csak, hogy magas a süllyedése és a fehérvérsejt szám. Reméljük mostmár meggyógyul hamar a kis drágám, mert Neki sem lehet egyszerü, mármint ez a makacs 40 fokos láz. Magammal meg abszolút nincs idöm, eröm foglalkozni, pedig én is köhögök, mint egy szamár. Szabolcs babánk most nagyon jó gyerek, nem akar kibújni, megvárja, amig Zsombi felépül, vagyis nagyon remélem.Kép

Jucusnak gyors felépülést kívánok!

Rylie, lehet, hogy tényleg együtt fogunk szülni, majd elintézzük a közös szobát, oksi? Ne aggódj a szülés miatt, ez tök természetes, aztán meglátod, milyen természetes lesz az is, ahogy világra hozod a babád. Ha egy szobába kerülünk, majd segítek, mint tapasztalt anyukaKép

Sajnos csak ennyi idöm volt.

Pirus
38+5

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

sziasztok!

Ancsi,
köszi, köszi, majd akkor kérek segitséget, jó???

Bogárka,
KépKép na ugye, hogy ugye...Kép tudtam ám, h rá fogsz ismerni!!!Kép
Johi,
sztem is a műcukor uolyan szahar, mint a fehér.

Most akkor drukk drukk Pirusnak és Rylie-nek, h egyszerre legyenek bent!!!És segitsék egymást!!!!!KépKép
És persze, Zsombinak gyors gyógyulást!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

bogárka,
memorid a régi.Kép
csak lázcsillapítás a dolgunk +c vit.
jóéjt
neet, eszterrel ölben
ps. utáljukamarsianikót szaporodik, nemááááá.....
neet

ezt talaltam:

Miért nem kapható Óbudai Gyémánt?
2006-01-04

Sem az Óbudai Gyémánt, sem a Babavíz néven ismert gyerekcimkés víz nem tűnt el, sőt, több helyen kapható, valamelyest megváltozott design-ban.

Hazánkban egyre nagyobb figyelem övezi az egészséges tálálkozást. Összetételénél fogva az Óbudai Gyémánt jól illeszkedik e kívánalmakhoz. Alacsony nátrium tartalma jó a vérnyomásnak, magas magnézium tartalma a keringési rendszernek. A vizet ezért a Norbi Táplálkozási Program részévé tették, ami nagy kitüntetés ásványvizünknek.

A magyar ásványvíz törvény értelmében azonban két néven ugyanazt a vizet nem lehet forgalmazni. A Norbi Aqua Gyémánt összetételét tekintve természetesen ugyanaz, mint az Óbudai Gyémánt, amint az a cimkén is látható. A gyerekcimkés víz is ugyanaz, mint volt.

Maga a termékcsalád amúgy 15 termékből áll, melyből néhány - szervezetünk egészségét elősegítő adalékokkal - még fejlesztés alatt áll, a következő hetekben, hónapokban érkezik a piacra.

A palackformával és az új cimkével igyekeztünk emlékeztetni a fogyasztót az Óbudai Gyémántra. A formaváltást arra is felhasználjuk, hogy a gyártási folyamatban újabb ellenőrző pontokat építsünk be, amitől a víz még megbízhatóbb lesz.

Bízunk benne, hogy azok, akik eddig is szerették az Óbudai Gyémántot, továbbra is bizalommal vásárolják, most már Norbi Aqua Gyémánt néven.

vajon KIK TETTEK "a Norbi Táplálkozási Program részévé"????? lehet nekik uzenni valamit???KépKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

na ez is megvan:
A norbi.hu szakemberei már jó ideje olyan összetételű ásványvizet kerestek, amely mellé odaállhatnak, amit az ismert táplálkozási rendszer részévé tehetnek. A Buszesz Rt. pedig olyan arcot keresett, aki minden fogyasztó előtt hitelessé teheti az Óbudai Gyémánt ásványvíz-család és a készülő funkcionális italok termékelőnyeit.
...
de inkabb nem uzenek...Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Bogarka, en is lemaradtam rolad.Kép Maskor ne szerenykedj, ird be, hogy tv-ben leszel!

Kokusz!!! A Nok Lapjabol is te lanyod mosolyog vissza!Kép Meg kell zabalni!Kép Es a tvreklamot is sikerult elcsipni.Kép

Rylie, Pirus, de jo hogy szultok!KépKépKép

Kati sikitva uvoltotte vegig a torulkozest es az oltoztetest, ilyen meg nem volt.Kép Teljesen kesz voltam.Kép
Most alszik.

Megyek en is pihizni.
Jo ejt.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ugyan ez a kép egy hónappal ezelőtt készült, de OxiBüszkeAnya Kép
Kép

Visszaolvasni nincs erőm, időm.

KépKép
oxigen
Györköny

öszi az infókat mi is lessük a lányt. Valahonnan kell egy reklám-plakátot szereznem, amivel körbejárják a kórházakat.

Szt. -Imrés Nővérkék

Nem kapott a kórház ilyen Babakötvény plakátot? Mert nagyon szeretném, szeretném!!!
Ha igen elértek a pappliza@gmail.com címen

Pusza

Kókusz
kókuszdió

Ígérem legközelebb nem leszek rosszkislány és bazi nagy betűkkel felírom, hogy ha tvsztárkodom megint! Kép

Johi!
Köszi a dícséretet a honlapra! Kép (az öcsém csinálja), és köszi, hogy felhívtad a hibára is a figyelmet...mindjárt javítjuk is!!! Kép

Ancsi!
Csak arra figyelj, hogy a lisztek teljeskiörlésűek legyenek. mert pl. tönkölyből is van finomliszt, de az csak egy picit jobb, mint a sima búza, mert a lényeg a magas rosttartalom! Minél több rost jut a ch mellé, annál lassabb a felszívódás! De hát Neked magyarázzam? Kép

Kókusz!
Én is láttam a lánykád a Nőklapjában, meg a tv-ben is pl. most is! Ééééésed! Ja, és Téged is felismertelek, a hajad belelóg Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Oxiabüszkeanya!

Gyönyörű!!! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

hahó,

voltam és tök happy vagyok csak elég fáradt úgyhogy majd holnap beszámolok mi volt,feltéve ha érdekel vkit mert itt senki nem bújt ki a bőréből a hír hallattán és ennek nem örülökKépKépKép
úgyhogy jó lesz ha megkérdezetek mi volt jósnéninél mert különben lelki beteg leszekKépés rontást küldök mindenkireKép

és bogárka egyszer vigyen engem is magával mert szerepelni akarok a tv-ben mert 15 perc hírnév mindenkinek járKép

és viki olyan helyes kiscsaj hogy azért oxinak van mire büszkének lenniKépmeg mindekinekKép

jó éjt
gigi
Vendég

Sziasztok!

Bogárka, hát persze! Fontos a sapkaszín, vagy rám bízod?Kép 1 db kell?

Lányok, kér még valaki Mazsola-bábut? 1200Ft. Megrendeléseket a v.dobos kukac chello.hu-ra kérem péntekig. Mert én is belekezdtem a szelektív olvasásba.Kép

Neet, ez a visszatapsolás rosszul hangzott.

Ada, nagy gratula, hogy végeztél a félévvel.

Babák gyönyörűek.Kép
zanza

Nem akarom megint reszletesen kifejteni, mert mar biztos mindenki unja, roviden: szerintem mindenki bunozo, aki barmilyen kart tesz a gyerek barmelyik testreszeben Kép Kép ergo soha tobbet nem baratkozom Magdival, ugye Manoka? Kép es igen, elektronikusan ilyen utalatos vagyok Kép

Rylie, pocival termeszetesen aggodik az ember es sokat sir, en azt is terveztem, hogy ha a baba megszuletik majd en fogok sirni, nem o (egyebkent ez nem jott ossze Kép ), de igazabol baba mellett kezdodik az aggodas meg a sirdogalas, ugyhogy most meg azt tervezem, hogy majd akkor bogok nagyon, ha ovodaba megy, az anyak napi unnepsegeken pedig ugy fogok zokogni, hogy lehet, hogy kikuldenek a terembol Kép Kép (majd par ev mulva elmeselem Kép ) es en egy allati aggodos vagyok am, es mar most elore aggodok, hogy mi lesz kesobb, ha nagyobb lesz, ahelyett, hogy rendesen odafigyelnek, hogy kevesebbet essen el meg ilyesmi Kép es meg a tesoimert is aggodom, pedig mar nagykoruak, mert mindig kivan a derekuk a hulye vekony ruhaikbol es bena noi cipokben jarnak, amiben szerintem nem tudnak elfutni, ha megtamadjak oket es mindig meg akarom etetni oket, ha atjonnek hozzam es sokszor fel is kell hivniuk, hogy epsegben hazaertek, ha mar sotetben indulnak haza... majdnem olyan vagyok, mint a sajat nagymamam, tejoeg!

Zs, most melyikunknek van szerencseje? Mert eleg osszevissza ragzol Kép egy baratnem a vaci utcaiba szeret egyebkent jarni, mert az jo nagy, de aszonta, ott se volt meg igazi learazas vasarnap. de ha latsz momban valami rendes, olcso pocakos cuccot, szolj.

Indi, azert, mert ez megiscsak egy igenigen publikus hely es igenigen sokan olvassak (readonlyk) es ebbol egy csomo lehet elmebeteg is es a gyerek majd kesobb tok jogosan beperel, hogy megsertettem a szemelyisegi jogait meg veszelybe sodortam meg minden Kép az eddig feltett kepek miatt mar biztos, de ha meg a nevet is irnam, a gatyam is ramenne az ugyvedemre Kép

Ancsi Kép Kép es a mackofotel karjai kihajthatoak am, sot az egesz lehajthato es akkor azon fekszel a foldon.

Zsombinak mielobbi gyogyulast!! Szegeny pici mano, hogy ilyen sokaig ilyen beteg!

Kokusz, en utcan lattam oriasplakatot meg westendben kisebbet olyan forgo hirdetooszlopon. Nemtom, ilyeneket honnan lehet szerezni, de az utcai szerintem tutira nem ferne be a lakasba. Es hogyhogy a szereplok nem kapnak legalabb egy peldanyt?

Zanza, kisvakondot nem tudsz olcsoert?
moose

Moose, max. ha Macs rajzol neked.Kép Egyébként sajna nem.Kép
zanza

Moose

Én olyan plakátot szeretnék ami a kórházakba megy mert az kisebb és multkor Gyurcsán bácsi mögött volt a híradóban egy tájékoztatón.
Az befér Kép

Ja, hogy mért nem kapunk?, Mer' örülök ha a tetű ügynökcsaj kifizeti a gyerekek gázsiját, mert még az sem tuti.!!! Állandóan nyúlja a pénzt a naív kismamáktól.Előző forgatásnál: Nálunk lebukott, közel 90 e Ft-tal akart megrövidíteni a mocsok. Szerencsénk volt hogy a Lencsi keresztanyukája a stáb tagja volt és tudta a teljes gázsi összegét. A csaj meg csak kapkodta a levegőt és kérte, hogy a többi anyukának ne szóljunk!!!!! Hát menjen az ilyen azonnal a mókusok elé!!!!

Kókusz
kókuszdió

Bogárka
GRatula a sztársághozKép
Egyébként, de most komolyan mivel fényezed Doni alatt a parkettát hogy így csillog mint a tükör. Én is ilyet akarok.Vagy ez lakkozott parketta?

Kókusz
kókuszdió

Jó reggelt!

Oxi!
Viki gyönyörűséges, édes csajszi! Miket csinál már?

Pirus!
Zsombinak gyógyulást!

Neet!
Hogy van Eszti?

Johi!
Mosakodókrém a tiéd, gyere holnap a Szagojába és odaadom! Úgyis én is akarok valamit kérni tőled, mindjárt küldök egy mailt, jó?

Magdi!
Biztos szelektíven olvastam, nem tudom, mire készülsz, de Moose-szal vigyázni kell, mert nem kímél senkit! Én is mindig megkapom a magamét, de már megszoktamKép Látnád Moose-t élőben, csak néznél nagyot, hogy ez az a csaj, aki mindenkinek beszólogat? De csak elektronikusan ilyen bátorKép
És gyere te is Szagojába és megbeszéljük az újságokat!

Csajok,
Akkor PÉNTEKEN 10-KOR TALI A SAVOYÁBAN!! Jó?
Ki jön? Mi ott leszünk!

Kép
Kép
manoka11

Jó reggelt!Szebbet,mint itt egonban,mivel olyan köd van,hogy ki sem lehet látni az ablakonKépJucusról van valami hír?

Gigi:na gyerünk mesélj!Kép

Neet,Piros:hogy vannak a gyerekek,gyógyulgatnak?

Votiv:hol vagy?

petergabi

Gabi!
Itt Pesten is vacak az időKép
Ennek örömére ma takarítani fogokKép

Kép
Kép
manoka11

Emma ma 8 hónapos, ez olyan hihetetlen!

Kép
Kép
manoka11

Moose,
tudtam én, hogy undi vagyKép

Manóka,
Mi is megyünk a SagojábaKép és grat a 8 hónaphozKép

Oxi,
édi a lányod Kép

Kókuszka,
segítek a mókusok elé dobni az ügynökcsajtKép Piszok disznó az ilyen.
Ja, én is lattam a kis csajodatKép tündériKép

Hogy vannak a beteg babák? Remélem javúlgatnak.

Jucról irjon már valaki....

Macs,
hogy vagytok? Szüléstörténet lesz???

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zsan, Ancsi Jöttök a Sagojába holnap???

KI JÖN HOLNAP A SAGOJA-MAYÁBA????? Szeretnék megismerni mindenkit.Hallod, Moose???Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Magdi!
mi nem megyünk most, mert messze van!

Kókusz!
igen jól fizethet a bababuli, ha 90eFt-tal akart lenyúlni titeket. kár, hogy nekem nem jutott eszembe ez a dolog, habár nincsenek is ikreim Kép
még a védőnőtöket is megkérdezheted, hogy nem kaptak-e plakátot.

Bogárka!
lehet kapni csak korpát. gondoltam, hogy olyat is veszek, és beletöltöm a kenyérbe Kép . teljes kiőrlésű búza és tönkölybúza lisztet vettem, na meg zablisztet (szerinted az ua, mint a zabkorpa?), meg ilyeneket.

ancsipancsi

Sziasztok Csajok!

Rossz éjszakák után végre egy jó, este fektetéskor bekentem Vince ínyét Dentinoxszal, és hajnalig aludt, majd szopi után 8-ig!!!!!! Kép

Most látom, hogy holnap Sagoja! Kép Akkor nekem egy fuvarost kell keresnem! Kép

Remélem, mindenki jól van, most igyekszem visszaolvasni! Kép
fic
ficánka

Sziasztok!

Most van egy kis időm, gyorsan írok kicsit!

Köszi mindenkinek a múltkori szocpol-os infókat!

Zanza!

Hogy néz ki a Mazsola bábú és mekkora?

Holnap lehet, hogy megkérem nagynéném, hogy segítsen tömegközlekedni és akkor el tudnánk jutni a Savoyába!Kép De nem mondom biztosra!

Autósüléssel meg pechem van! Megrendeltem a neten, erre másnap felhívtak, hogy elnézést mégsincs, mert egy kereskedő felvásárolta tőlük az összes Concord ülést!Kép 3-4 hét múlva lesz talán!

Lányok!
Citrusfélét (narancs, mandarin) mikortól lehet adni a gyereknek?
És csokoládét? Nem mintha akarnék adni neki, de közeleg Timi szülinapja és van egy olyan gyanúm, hogy valaki biztos beállít majd egy csokitortával!
És miket ehet egy 1 éves gyerek? Lécci írjatok nekem valami menüt, mert szeretnénk leszokni az üveges kajákról és úgy érzem nem etetem elég változatosan Timit! Mindig az üveges bébikajánál kötünk ki! Mostmár elkezdtem neki adni kenyeret meg joghurtot is! És gondolom lassan már eheti azt, amit mi is! De ha mondjuk túróstésztát eszünk, azt is adhatok már neki?

ILdi
ildi76

SziasztoK!

Manoka11 hívott közétek. Én is a Szent Imrében szültem május 8-án. Előtte jártam kismama tornára és intim tornára is, lehet, hogy néhányan látásból ismertek is. Nagyon szívesen csatlakoznék hozzátok, remélem nem veszitek rossz néven, mert látom, nagyon összeszokott társaság vagytok. Ez nagyon klassz!
Sajnos csak egy hónapja van netünk, a jézuska hozta, ezért sem tudtam eddig kommunikálniKép
remélem, szívesen láttok!

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok,
itt is ronda köd van, pedig reggel még hétágra sütött a napKép

Holnapi találka nekünk nem fog összejönni, Bendi még mindig tiszta takony. Másrészt meg sikerült rávenni apát, hogy holnap reggel maradjon itthon kicsit, és elugorhatok könyvtárba. Én nem vizsgázok "csak" szakdolgozatot írokKép

Neet, Piroska,
beteg babáknak gyógyulást!!!

Mi most el boltba, kong a hűtőnk.

Kata
soosoo

Sziasztok!

Itthon vagyok,jól vagyok és kedvesek vagytok mert sokan aggódtatok miattam!

De elöszőr is Fülöpke gyönyörűséges!

ÉS tökre nem fáj semmim pedig gáz volt,majdnem nyiszatolni kellett mert az epevezetékben is találtak egy követ,de kipiszkálta ügyes dokibácsi.
ÉS a kővel együtt az epehólyagót is kivették-ez az amit Neet nem tudottKép-.
Ennyi,elmúlt,nincs.Ne beszéljünk többet róla!

Juc
20170114224602

Ildi,
a januari Kismama mellékletben benne van, hogy citrusfélét 7 hos kortol lehet adni, de olyat is olvastam mashol, hogy 1éves kortol.
Csokitortat is lehet sütni, ha karobporral készitik, akkor is finom kakaos ize leszKép Mint aminek a receptjet elkerted, az a biotorta 1éveseknek.

KépKép
fibi

Fibi!

Köszi! Azt akarom megsütni Timinek!Kép Csak úgy utálom, amikor a rokonság úgy néz rám, mint egy marslakóra, hogy miért nem akarok ezt meg azt adni a gyereknek! Szegény gyerek, meg az ő idejükben még ilyennel nem foglalkoztak!Kép Na, ettől a falnak megyek!
De hülye vagyok, már előre hergelem itt magam!Kép
Ez jellemző!

Hogy van Bálint?

Juc!

Kő az epevezetékben? Hajjaj, akkor ezek szerint épp jókor műtöttek!

Szia Zuzmo!

Üdv közöttünk!Kép Mesélj magatokról!

ILdi
ildi76

Ildi!

Doki is ezt mondta!

Juc
20170114224602

Zuzmo!
Helló itt!
Juc,
dejó, hogy ismét itt! És akkor ne is beszéljünk erről???KépKép egyébként a holnapi maya alól felmentést kaptál!!!KépKép
Ildi,
mi nem hivunk meg rokonokat az első szülinapra, igy esélytelen a csokitorta!!!KépKép De nekünk még van egy hónapunk! Bő egy hónapunk!

legyetek jók!

Zanza,
én is szertnék mazsit! Bitte.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSan!

pedig mentem volna!De így már más programot szervezek magamnak.

Juc
20170114224602

Zuzmo, üdv. körünkben!

Juc! hála az égnek, hogy egészben visszatértél.

Ildi!
én is úgy tudom, hogy legkésőbb 1 éves kortól lehet adni a citrusféléket, de kicsit korábban is,ha nem volt allergiás a családban. én már kezdek leszokni (haha, Lencsi még csak 5 hós Kép az üveges kajáról, mert marha drága. most is főztem neki bébirépa-alma kavarcot, rizsliszttel. elég finom lett. szerintem ti már rendesen gépsonkát meg ilyeneket is adhattok Timinek, és szerintem túróstésztát is. persze először ne egy nagy tányérral Kép. a csokitortából is ehetne egy-két harapást, 1 évesen már nem kell annyira szigorúnak lenni. (anyósom engem is hülének nézett, hogy cukor nélküli meggyes-krumplit főzök Lencsinek, de a baba nem vette zokon)

HELP!
Lencsémnek kb. 3 napja kicsi pirosodás van a farpofái között, amire a dokinéni azt mondta, hogy bepállott, mert lehet, hogy vastagon kentem a krémet. volt nektek ilyen? milyen gyorsan múlik el? csak mert folyton nézegetem, és nem látom, hogy nagyon múlna. már nem olyan piros, de konkrét körvonala van. Kép és mit csinálhatok vele? Neogranormonnal kenem, immáron igen vékonyan.

ancsipancsi

Juc: de jó, hogy újra itt vagy, és túl vagy rajta! Kép

Ancsi: kis pirosodás sztem nem nagy gáz, bárkivel előfordul, neogranormon jó, én sudocrem rajongó vagyok Kép persze ha nem múlik 1-2 nap alatt, akkor válts krémet, nomeg itt a csajok is biztosan elhalmoznak tanácsokkal Kép

Zuzmó: én is jártam tornára, tegyél föl magatokról képet a profilba, hogy rád ismerhessek! Kép és üdv köztünk!
ficánka

Juc,
visszaszivtam!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus,
esküszöm a telefonban petevezetéket mondtál, így végképp nem értettem, de valszín az altatás miatt... (vissza is kérdeztem, és nem javítottad ki magad)
A lényeg, hogy jól vagy! Kép

Mi is javulunk, köszi mindenki kérdését, Eszter már köhög és taknyos is, úgyhogy eléggé szimpla a diagnózis. De a láz elmúlt, remélem, nem is jön vissza. C vitamin, gyümölcsök rulnak. Kép És határozottan rosszalkodik, rendesen eszik, úgyhogy minden okés. Kép

Zanza, Blaye,
épp kókuszgolót készítek, és rátok gondolok. Kép
(Nadon finom volt a kókuszgoló...)
neet
neet

Ancsi,
nekünk is szokott lenniKép Bepantennel kend, nekünk az segítettKép, de a Sudokrém is jó.
Küldtem mailtKép

Juc,
Örülök, hogy jól vagy és gyere MayáraKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?