A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sajt, én szívesen átveszem, igaz már kaptam egyet, de ha lehetne bebiztosítanám magam....:))))
Ha minden jól megy visszaadom....
lugi

Babszika !

Ez nagyon jó hír, innen már csak egy ugrás és meg is van a baba... :lol:

Én is szerdán megyek, kiváncsi vagyok mit mond Zeke doki
(remélem most nem kavarják el a kartonomat)
Mi már 7 körül ott leszünk , hogy megússzuk a dugót és a meleget

Kata
kata0411

Lugi!

Itt vagyok, zugolvasok!
Sajnos mostanság túltengenek a hormonok! Álomkor, ájulás, hányinger, sírás váltogatja egymást. Sajna nagyon könnyű kiakasztani, akár egy csúnya nézéstől is sírok.
Kívülről nem egy boldog kismami vagyok, de belülről majd szét feszít az öröm. Esténként apával sokat beszélgetünk és nagyon izgulunk, hogy minden rendben legyen.
Három gyerek nagyon nagy felelőség és kicsit beparáztam, hogy hogy is lesz, de apa nyugtat, hogy megoldjuk. Sajnos nálunk nincs önkormányzati segítség, de remélem valahogy megleszünk.

Leendő kismamik, folyamatosan szurkolok a háttérből.

Kép
tigriske1978

tigriske: Mi is szurkolunk nektek. Mikor kell legközelebb dokihoz menned? Mikor láthatod a lurkókat? Olyan kis aranyosak lehetnek ott hárman. Jó nagy hormonlöketet kapsz tőlük, persze hogy kínoz. Egyre jobb lesz, nekem kb. a 10. héttől javulgat a dolog.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi Vicky! Jó hír, hogy javulni fog. Jövő héten megyek a választott orvoshoz, remélem elvállal, hiszen sajna nem mindenki vállal hármasikreket. Szeretnék már én is közelebb járni a 12.héthez, mint Te. Hiszen akkor nyugszik meg az ember lánya. :lol:

Kép
tigriske1978

Jó reggelt!
Igen lányok, tudom nehéz nem figyelni a jeleket. Még szerencse, hogy dolgozom, így nem gondolkozom a nap 24 órájában ezen (csak kb. 16 órában :D ). Nekünk is felújítás kezdődik holnap, így az majd eltereli a gondolataimat. Most csempéket rendelek, gondolkozom milyen legyen stb. Szerencsére csak a teraszt és a bejáratnál cserélik le a járólapot.

Rony, tesztelni tuti fogok, amint lehet kb. 12,13,14. napon. Megbeszéltem a férjemmel és ő is szeretné tudni azonnal a jó hírt, mert tuti az lesz :) :)
Ha véletlenül nem, akkor meg lesz időm lelkileg felkészülni a köv. menetre, de ilyenre még gondolni sem merek.
Bocsi, most nagyon pozitív vagyok, mivel már régen erre vártam, hogy valaki igazán segítsen nekünk, is itt a BMC-be segítenek is.

Babszika, ez jó hír, hogy nem kell végig csinálni az inszemeket. Szerintem az első így sikerülni is fog, ha ilyen szerencséd volt a kis tüszőcskékkel :) :)

Lugi, Szöszi, nagyon drukkolok majd jövő hétre nektek!

Lukácsné, veled mi a helyzet? Milyen a nyaralás?
woody

Sziasztok!

vicky!
sztem mindenki skizo már kicsit :lol:

kata!
akkor bizti talizunk, mert nekünk meg 1/2 8-ra kell mennünk a férjemmel. azt még nem tudom, h miben leszünk, de egy k&h-s nagy válltáskában lesz a cuccom, szóval sikíts, ha meglátsz minket :wink:
ha már csak pizsiben látsz, akkor meg citromsárga elefánt lesz a hálóingemen és fehér köntösöm lesz :wink:

tigris!
nem ismerlek, de abban az egyben biztos vagyok, h csudijó helyre mennek a babák! küldök sok pocisimit és jókedvet :wink:

woody!
hát, valójában ha ez nem sikerülne (persze, tudom, h fog, csak elméletről beszélek), akkor újra inszem jönne... :roll:
jujj, de "jó" lesz nektek felújítani! remélem, nekünk csak 20 év múlva kell felújítani bármit is, mert még az építkezés sem fejeződött be :D

viszont csajok!
most már tudom, h mi a különbség a Merional és a másik (drága) szuri között. a Meri FSH, a drágábban meg LH is van. Zeke doki tegnap elmondta, h legközelebb már én is csak ezt kaphatnám a túlstimu miatt.

babszika

Babszika! Köszi, remélem nem véletlenül küldték mindhármukat hozzánk. :lol:

Kép
tigriske1978

na ez bizti!
hiszem, h nincsenek véletlenek! :wink:

babszika

Tigriske: Hát én mostanában stresszelem magam rendesen a jövő heti uh miatt, de reménykedem benne, hogy minden rendben lesz.

Babszika: Nagyon drukkolok neked holnapra. Annyira szeretném, hogy minden rendben menjen és könnyen átvészeld a leszívást. Nekem ez egy nagy fóbiám volt, de a babám megmentett tőle. A sógornőm szerint semmi különös, jót alszik az ember. Legyen így.
vicky79
Budapest III. kerület

vicky!
próbálj +nyugodni, mert minden rendben lesz és kész! :wink:
érdekes, h én a lombiktól soha nem tartottam, csak attól, h majd nem leszek jól stimuzható és majd ingünk-gatyánk is rámegy (na persze, pcos ként nincs probléma a stimuval) :roll:
de a szurkot továbbra is köszönöm!

babszika

sziasztok!

Vicky: csak nyugi, nem lesz semmi gond a babával. Egészséges és gyönyörű szép lesz!!!!!

kiss angyal: merre vagy??????

sajt@: jó hogy megjöttél :lol: :lol: :lol:

babszika: holnap ügyes legyél. Én vala,hogy jobban bízom a lombikban mint az inszembe, nem tudom miért :?

Rózsa: majd most pénteken sütöm meg :lol: . Remélem sikerülni fog, kezdő szakács vagyok :oops:

Kép
sztyopane

sztyopáné!
nem vagy egyedül! én is és az orvosok is így vannak ezzel

babszika

babszika: mennyi petikéd van?

Kép
sztyopane

hát, sajnos nem tudom pontosan, mert először mikor 3at láttam meg jobb oldalon, akkor elkeseredtem és nem számoltam tovább.
utánna meg már az örömtől nem számoltam össze.
így csak arra emléxem, h 12-18mm-esek voltak.

babszika

Sziasztok!

rengeteget irtatok!alig birom visszaolvasni......

Bajavascript:emoticon(':lol:')bszika:hajrá lombik!ez tuti sikerül!

Rózsa:szia!hogy vagy?

Vicky:ne hagyjad már hogy mindenféle negativ dolgokat mondjanak?mi az hogy megvan még a baba??????az eszem megáll.......tuti kikeltem volna magamból! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

vigyázz magadra!

Tigriske:örülök hogy jól vagytok!gondolom 3manó azért ténleg csinál kis felfordulást a hormonokkal!de inkább szenvedsz nem?????????????????????? :lol: :lol: :lol: puszillak

Kakti:mizus nálad???????? :lol: :lol: :lol:
sting1982

szia sting: hogy vagy? Remélem menszisz érzés elszállt!

Kép
sztyopane

ááááááááááá

szia!ne is mond!egyre erősebb.........
béka segge alatt vagyok 300 méterrel...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
sting1982

sting!
akkor tudod mi jön most?
postázom a pozitív enerdzsit!!!!!!!!!!!

Kép

babszika

Szia Böbém!

Köszi a kérdést: jól vagyok/vagyunk. Csak ne lenne dög meleg. :)
Ma reggel rám szólt a kölök, hogy küldjek le egy kis kaját. :lol: Tudom, hogy hülyén hangzik, és teljességgel lehetetlen, de reggel, út közben fájdogált a pocim kb. ott, ahol Ő van. Nem is fájt. Csak éreztem. Aztán vettem egy perecet, ettem egy-két falatot, és minden „fájdalom” elmúlt. :D Tök furi dolog.

Te meg próbáld kiűzni a fejedből a negatív gondolatokat! MOST!!!! :D:D:D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hát persze, hogy szívesen szenvedek, de ez nem is szenvedés csak múló rosszullét az igazi életem kezdetén. :lol:

Kép
tigriske1978

Sting: Én meglepődtem a kérdésen és még megsértődni sem volt időm, csak mondtam hogy tudtommal még meg van. Nem hiszem, hogy rosszindulatból mondták, inkább a figyelmetlenség. Vigyázok magunkra.

Próbálok nyugodt maradni (néha elfog a pánik persze), szoktam beszélgetni a babával, hogy legyen jó baba és mocorogjon majd szépen a doktor bácsinak. Valaki látna azt hinné, hogy meghülyültem. :lol:
vicky79
Budapest III. kerület

Babszika és kakti:köszike csajok!de valahogy ha már érzem ezt a szaros mensit nem igazán tudok pozitiv lenni!
tök feleslegesen tettem mindent ebben a hóban......
:cry: :cry: :cry:
sting1982

na jó!nem ragasztom mindenkire a rossz kedvemet mert éppen nekem sem sikerült elsőre!

mindenkinek szép napot és kismamik nagyon vigyázzatok a kis poci lakóra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sziasztok Lányok!
Meg érkeztünk Peströl.Hát a napom nem jól indult gondolkoztunk hogy el mennyünk vagy ne mert reggel köhögés roham hányásal.De aztán elmentünk nem volt semmi csak nagyon fáj a gyomrom.Van 1 db19m.és egy 17millis tüszöcském még ma merional holnap ügyelet pegriol ha jól irtam de lehet hogy nem.méh ny.v.10mili nem kevés ez?és pénteken inszem.péntekig még napi 2milit nöl ugye?Ne hari de magyek egy kicsit le piheni elég sza..l vagyok!Remélem mindenki jól van! Bocsika!!!

Kép
rózsa11

Sziasztok csajok!!!!

Olvasgatlak titeket ahogy tudlak, csak mostanában nem vagyok túl jól, émelygés, álomkór, mellfájás, szédülés, de remélem ez azért van mert jól fejlődik bent a babuci és minden rendben van.

Nagyon félek, hogy a múlt heti / 4.-5.hétben voltam még csak/ petezsák után holnap már legyen embrió is és szívműködés is, mert tudom hogy sokaknál van olyan hogy kiderül hogy üres a petezsák még a 8. héten is és én borzasztóan parázok ettől. Sógornőm is így járt két éve azóta félek.

Meg múlt héten vérezgettem kicsit de az utro-tól elmúlt. Szerintetek hülye vagyok? Holnap kell mennem uh-ra és rettegek hogy minden rendben legyen!!!! :?

Sting

édesem minden rendben veled?

Kaktikám!

Mizujs veled, milyen volt a nyaralás?Ugye most voltál, jól emlékszem? :oops:

Rózsa, Sajtocska

Írjatok, mert le vagyok maradva bocsika.... :oops:
csézjang

Sting drágám,

mit olvasok most? Nem sikerült ?????, Teszteltél vagy mi van??????? :shock: :shock: :shock:Annyira sajnálom, de nézd meg Kaktit, majd követed őt!!!! :lol:
csézjang

Sziasztok,

Vicky: az emberek tapintatlanok és rosszindulatúak :evil: Ne foglalkozzál senkivel!!!Minden rendben van és lesz is veled :!:

Sting: mikor kell visszamenni a BMC-be tesztelni :?: Nekem úgy rémlik,hogy jövőhéten pénteken :roll: tesztet sem tudsz még csinálni,mert még nem annyi az idő!tehát egy kicsit rakd félre a negatív gondolataidat és ha most nem is sikerülne akkor majd a következő...,de miért is ne sikerülne :wink:

Rózsa: nagyon jó a tüsző és a m.ny.h.mérete is :D :D :D ebből baba lesz :wink:

Csézjang:ingen van olyan,hogy a petezsákban nincs semmi 1000-ből egy!!!ebből következik,hogy veled minden rendben lesz!a te babád annyi mindentől megkímélt szerinted rosszat akar neked???semmi probléma nem lesz veled!!!

Tigriske: gondolom a 3-szoros hormon megteszi a hatását!!!el is ájultál???nagyon vigyázz magadra :!:

Babszika: hát ez nagyon jó hír!!!Mi az a FSH és LS?
kiss angyal

kiss angyal

ezt honnan tudod hogy 1000-ből 1? Bár igazad lenne..... Csak most nem vagyok olyan rosszul mint 5 éve a kisfiammal és ettől félek hogy nem azért -e mert v-mi gond van odabent. :?
csézjang

Rózsa:
szerintem teljesen jók a tüszőid és a nyh is:) Pénteken ügyes legyél, sikerülni fog :wink:

Sting:
Ne keseredj így el, még semmi sincs veszve. Nem szabad feladni!!!

Kismamik:
Pihenjetek sokat, és kitartás, a rosszullétek hamar elmúlnak:)

Jajj képzeljétek, végeztem a BMC-vel
:lol: :lol: :lol:
Láttam az én pici manómat, van szívdobogása, és minden rendben, úgyhogy azt mondta a Zeke, hogy majd akkor akar látni, ha meglesz a baba :) :) :) :)

Babszika: lásd a példát, kívánom neked, hogy holnap minden rendben legyen, és hogy sikerüljön egy/kettő/három babóca :lol:

Kata:
Neked is szorítok holnapra, majd mesélj mi volt!!!
Remélem nem kell sokat váni, mert ma is jó sokan voltunk...
havri1

Cséz:azért,mert most kislányod lesz :D
kiss angyal

Csézjang:

Semmi baj nincs,, nyugodj meg!!
Gond akkor van, ha a tüneteid hirtelen elmúlnak, de ahogy olvasom, bőven vannak
:lol: :lol: :lol:
havri1

havri!
remek, h elbocsátottak, de azért ebből a topikból nehogy lelécelj! :wink:
a kívánságokkal csak óvatosan, mert 3 babával nem tudom, h mi lenne, főleg, h akkor már szobája se lenne az egyiknek :roll:

angyal!
FSH (follikulus stimuláló hormon) = tüszőérést serkentő hormon és LH (luteinizáló hormon) = sárgatest serkentő hormon. Az agyalapi mirigyben termelődő hormonok, melyek a petefészekre hatnak, és az ott termelődő hormonok, elsősorban az ösztradiol és progeszteron elválasztását szabályozzák.

rózsa!
a 10mm nem kevés, főleg, ha még iszol is rá rendesen vizet, akkor még nőni is fog!

babszika

sziasztok
megjöttünk a nyaralásból minden oké én is jól vagyok hazafelé megálltunk Siófokon a fiúk úsztak egyet a Balatonban a kisfiam meg közölte hogy menjünk vissza Pécsre, szóval jól érezte magát nagyon.
majd később írok még, holnapra mindenkinek sok sikert.

woody
csak rendeld a csempét gondolkozz sokat a felújításon és már tesztelhetünk is pozitívat persze.....

kistigris
persze, hogy a jó Isten tudja , hogy hová adja azokat a gyerekeket, és ha adta akkor lesz erőtök és energiátok felnevelni őket.
Ti merre laktok? esetleg valamiben lehet hogy tudok majd segíteni neked, pl: kiságyba szívesen varrok nektek ágyneműt ha ezzel segíthetek és nem kell méregdrágát venned a bababoltokban.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

kistigris

ha gondolod írhatsz privit is, nem muszály itt....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

lukacsne!
üdv újra itthon! :wink:
gondolom, nektek is ki kell pihenni a pihenést 8)

babszika

Babszika:

Úgyis kettő manót kapsz vissza egyszerre, így elvileg nem kell félned, hogy nem férnek el a babák:)))
havri1

havri!
igen, ebben reménykedem én is.
bár, ha én is átélem a csodát, h bent újra osztódik egyikük, akkor hát legyen. biztos okkal jön hozzám majd annyi baba :wink:
(bár a férjem sztem meghalna szívinfarktusban - ő egy igazi egyke és mindig is egy babáról beszél) :lol: bár, már puhítottam, h ha 2 lesz, akkor legalább többet nem nyaggatom majd azzal, h szülni akarok :roll:

babszika

Babszika:

Így van, ha a sors úgy akarja, akkor bármi megtörténhet:)
De azért ennek kevesebb az esélye :wink:

Szerintem a férjed örülni fog, csak sikerüljön, akár 1 vagy 2 babóca :lol:
akkor már csak azt fogja nézni, hogy azok a kis lurkók a ti babáitok!!

Az én férjem még csak most kezdi felfogni, hogy látta az UH képet, és tudja, hogy dobog a szíve :)
Eddig is örült, hogy sikerült, de azóta madarat lehetne vele fogatni :lol: :lol:
havri1

fura dolog ez, mert az ember el sem tudja képzelni, h milyen lesz!
de biztos igazad van! ha már ott lesznek a férjem is imádni fogja őket :lol:

egyébként én nagyon örülnék az ikreknek. a családban ráadásul volt is több ikerpár :roll: és nekem nagyon tetszik a 2 egyszerre dobogó szív gondolata :wink:

babszika

Amikor vissza kaptam a két manót, akkor kezdtünk el gondolkodni, hogy mi lesz, ha ikrek lesznek.
Bevallom, inkább én paráztam, a férjem be volt zsongva, hogy kettő lesz:):)
De most ennek az egynek is nagyon örül :lol:

Nahh, akkor nektek lehet, hogy sikerülni fog a kettő??? :wink: :wink:
havri1

hát, majd megmondom pár hét múlva, jó? :wink:

babszika

Már várom, kíváncsi vagyok az eredményre!!! Sok sikert!!!! :lol: :lol: :lol:
havri1

köszi!!

babszika

Woody,szerintem az jó jel,ha szúrkál a hasad és le akar szakadni a derekad :D ilyeneket írtak az itteni kismamik is :D
kiss angyal

Babszika: akkor ez a tüszőrepesztő szuri? nem a menopur?
kiss angyal

angyal!
ezt a kérdést most nem értettem

babszika

Sziasztok
Kérdésem van
Ki jár zekéhez ?
Ki nek sikerül zekénél nem olyan rég?
Én is zekéhez tartozom
Nagyon ritkán szoktam írni ide
Nekem most sikerült baba van :)
87 a hcg szintem
Ha van zekés privitben jelezen mert szeretnék kérdetni
Köszönöm
rafiimola

Babszika:amiket írtál az a menopur és meroinal közötti különbség?
kiss angyal

jajjj és van egy laptetőm :D :D :D
kiss angyal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?