A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Böbém!

Ne legyél elkenődve! Kevesen vannak, akiknek elsőre sikerül! Ez a bemelegítés, meg hogy megszokd a dolgokat! :D
Nekem a második (sikeres) inszem után, teszt előtt pár nappal Apa már mondta, hogy ez sikerült! Kérdeztem, honnan tudod? Erre azt mondta, mert múlt hónapban már napokkal előbb nyafogtál, hogy érzed, hogy meg fog jönni. És valóban így volt. A második után nem éreztem semmi ilyet!
Fel a fejjel! Menni fog az! Ha nem elsőre, hát másodikra! (Tudom, könnyű mondani. Akkor én is el voltam kenődve...)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

angyal!
a nevét nem mondta, de ha a menopur a nagyon drága, akkor bizti arról beszélt! :roll:

csajok!
ha holnap nem jövök, akkor bocsi!
puszka nektek és jó éjt!
Kép

babszika

Babszika:minden rendben lesz holnap :!: drukkolunk neked/nektek :D Vigyázz magadra és ha tudsz írjál,hogy mi volt :!:
kiss angyal

Kép Szép jó reggelt lányok!
Most márb jobban vagyok!
Sztopane!
Biztos sikerül nem olyan nehéz!Jó étvagyat!

Babszika!
Gratulálok neked a sok tüszökhöz.És drukolok neked!

Kakti!
Hogy vagy?Hogy viseled a meleget?Dolgozol még? Hányinger,roszulétek vannak-e?

Drága Böbém!
Nem fel adni és negativ gondolatokat melözni.Ha véletlen nem sikerül majd sikerül a második nagyon kevés személynek sikerül az elsö!És ez a hónap sem volt olyan hogy hiába minden!!Meg egyébként még nem is teszteltél.AKKOR!!Okés!

Cséz!
Gyere ám azért ne hagyál itt benünket!!Velem kapcsolatba pénteken 2inszem.Remélem jól vagyol!

Vicky!

Az nem baj söt az a jó ha minél töbször eszel kevesebet nem terhelödik meg annyira a gyomrod!!A sok gyümi az csak jót tesz.Nagyon nehéz lesz nektek ez a iszonyatos meleg!!

Kis angyal!
Mert sok vizet kell inni és akkor nöl még méh.ny.h.?Én meg lepödtem hogy 2 tüszöm volt mert az elsönél nyilván 6 volt.

Havri!
Te hogy vagy??

Nem tudom valamelyikötök kérdezte milyen lisz kell a sajtoskiflihez sima liszt!Majd irok még receptet mert van egy nagyon jó zserbós is.Ma beszélek a rokonomal hogy pénteken inszem után leugornánk a Balatonra mit szolna hozzá hogy lesz e hely. Ma megyek a pajzsmirigyes dokimhoz csináltatam vérvételt egy kicsit magas a tsh.meg ügyvédhez majd meg láttjuk mit mond a volt lakokal kaocsolatba. Kép .Meg fodrászhóz.Éngem tegnap nagyon rászedtek és arra kérlek beneteket hogy ne higyetek senkinek mert rengeteg csaló ember van.Ha valakit érdekel mi volt jelezzen meg irom privibe!!!

Kép
rózsa11

sziasztok Jó reggelt!

Rózsa: a zserbós recept is jöhet!!! Mozgalmas napod lesz ma, fodrásznál csini légy :D

Kép
sztyopane

kiss angyal: ma mész suliba?

babszika: gondolok rád mennek a drukkok

Kép
sztyopane

Szia Rózsa!

Köszönöm kérdésed, jól vagyok. A meleget nagyon rosszul viselem, de még dolgozom. Sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy táppénzen legyek végig. Ha csak nem lesz muszáj, november végéig tervezem a munkás napokat. (Csak ne lenne ilyen kánikula!) Azért ám esélyes vagyok a veszélyeztetettségre (veseköves vagyok és elég randa, visszeres a lábam - korábbi munkámból kifolyólag), és egyik énem azt mondja, bár otthon lehetnék mindig, a másik meg azt: nem tehetem, mert nagyon kell a pénz! Szar helyzet.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

köszönöm lányok a vigasztaló szavakat!
tudom ténleg nem sok embernek sikerül elsőre de én azt hittem én talán kivétel lehetek mert már nagyon régen várok a kis manómra..........és annyi mindenen keresztül mentem hogy azt hittem hozzám kegyes lesz a sors....
de sajnos nem!

igaz még nem teszteltem , de felesleges bebeszélés magamnak hogy talán még sem azért görcsölgetek :shock: :shock:

Rózsám:nagyon vigyázz magadra !

CSézjang:köszi hogy gondoltál rám te is!
te nagyon vigyázz magadra és mielöbb tegyél fel ám uhu képet mert szeretném látni a kis picurkát!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kiss Angyal:nálad mizus hogy vagy? :lol: :lol:

Babszika:mennek ám a drukkok úgyhogy hajrá bele mindent!
:lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Kaktikám:nagyon aranyos a vonalzód........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

jah és irtam privit!!!!!!!!!!!
sting1982

Rózsa! Ezek nagyon jó eredmények, minden adott a sikeres inszemhez.

Csézjang! Én ugyanezt éltem át a múltkor, hogy úristen csak ott legyenek még. Én is paráztam, de nyugi. Innentől kezdve folyamatosan lesz min parázni, így ne használd el az összes parát. :lol:

Kiss angyal! Szerencsére eddig mindig le tudtam ülni mielőtt összeestem volna, de hála istennek ma egy kicsit jobban vagyok.

Harvi! Éljen a BMC elhagyás, én imádtam!

Lukácsné! Nagyon köszönöm a felajánlást, írtam privit. Nagyon hálás vagyok, hogy így ismeretlenül is segítenél. Köszönöm!
Pont ma gondolkodtam, hogy tavaly költöztünk új lakásba (társasházi) nyakunkba egy adag hitel és eddig egész jól elvoltunk, de most majd figyelnem kell minden forintra. Na nem azért, hogy sírjak, mert természetesen nem fogunk éhenhalni, de az egy gyereknek minden csili vilit megveszünk gondoltat kezd elhalványulni. :lol:

Kép
tigriske1978

Sting!

Mindegy milyen a hozzáállás, ha baba van akkor lehetsz Te negatív is. Én is az voltam, aztán itt a három reménységünk!

Kép
tigriske1978

Tigriske: Szia!
de gondolom neked nem voltak mensire utaló jeleid ?
egyébként örülök hogy jól vagy és minden rendben a manókkal! :lol: :lol: :lol:
sting1982

teszt szerint voltál negativ vagy csak maga a hozzá állásod?????
sting1982

Sting!

Nekem voltak mensis görcseim, de akkor már a 3 babóval + lett a tesztem. Tehát ez nem mérvadó. Sőt most is vannak görcseim mikor meg kéne jönnie. És minden egyéb jel a teszt után jött (én a 10.napon teszteltem délután).
A teszt előtt hangulatom volt nagyon negatív.

Kép
tigriske1978

értelek!akkor talán még van esélyem............... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

honnan számoltad?a beülti napját is beleszámoltad vagy csak a következő napot?
sting1982

kistigris

privi ment válaszoltam

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok,

Rózsa:a vizet szerintem Kakti írta,nem tudom,hogy az befolyásolja e a m.ny.h.méreteit...most is ugyanazt a szurit kaptad amit az elsőnél?mert én nem, és én is meglepődtem,hogy csak 1 tüsző ért meg,mert az elsőnél 4 kezdett nekiveselkedni a növekedésnek és most csak 1 lett :(

Tigrincs:nagyon vigyázz magadra a ennyire szédelegsz!!!!dolgozol még???ha igen hogy jársz dolgozni,kocsival???annak örülök,hogy ma jobban vagy :D

Sztyopané: persze,ma is megyek suliba...a lehető legjobbkor van 100 C fokban :( ...ez van,ha szarul leszek úgyis haza fogok jönni..

Böbe: nem érzek semmit,tegnapig szurkált oldalt a hasam,de mára elmúlt...szerintem simán lehet,hogy neked sikerül...azért írtam neked én is,hogy az nem olyan nagy baj,ha azt érzed,hogy meg fog jönni...a terehességben az a szép,hogy pont ugyanolyan érzéseid vannak mintha meg akarna jönni!a fantáziádra bízza a természet,hogy pozitívan vagy negatívan érzékeled a jeleket!!!no para...akár mi is lehet,de ha véletlen nem akkor majd a legközelebbi!hidd el aki eljut egy meddőségibe az már mind nagyon sok sz@ron ment keresztül és mindenki úgy gondolja,hogy na most tuti az első befutó lesz...de nézd meg Vickyt a 4. jött össze neki..kivárta :!: biztos neki is rossz volt 3-szor szembesülnie a negatív eredménnyel,de megkapta azt amire annyira vágyott :D :D :D Szóval fel a fejjel :lol:
kiss angyal

Sziasztok Csajocák!
Kakti Jó a vonalzod!!!Majd a Baboca meg mondja meddig dolgozhatol!!
Lányok iszom a vizet de kegyetlenül olyan bajba voltam hogy elkelet mennem egy pászor vc.az uton voltam ma Csongrádon és Félegyházán.Magamnak festem be a hajamat meg vettem a festékat 1500ft.a fodrász meg lett volna 5000ft.nem mindegy.
Lányok inszem után irány a Balcsi majd vasárnap jövünk haza.
Tigriském!
Örülökm neki hogy jól vagy a kis manókal 3 baboca én teljesen el voltam képedve.Biztos nehéz a hitelel de akor a nök szerintem 80%nem küzdene hogy legyen babó mert mindenkinek van hitele.Valahogy majd meg oldjátok a párodal mint ahogy mink is.De egyébként elég érdekes amit most irok nektek mikor már ugy érzem hogy mindenek vége valahonan mindig jön egy kis segitség.Ez elég furi dolog!

Böbém!
De te is! Nekem még nem irtál privit!!Pusza
Most megyek le járt a mosogépem!!

Kép
rózsa11

Kis Angyal!
Ugyan azt csak kevesebbet és azt hitem ebböl nem lesz semmi,és lám ekorák lettek.Te most mit kaptál?Nekem a repesztö nem ugyan az.Megyek este az ügyeletre be adatni mert azt mondta Szücs izomba kell.Nem tudom mivel másabb oda és mint a hasba?Másképpen hat??Bocsi a vizes dolgot valaki irta hogy sok vizet igyak mert attol még nöl a m.ny.m hát nem tudom.Pusza

Kép
rózsa11

Kiss Angyal!

Ne aggódj! Nekem is csak egy tüszőm volt (mindkétszer) és meg lett az eredménye!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Bocsilányok, hogy egy kicsit eltüntem, ebben a melegben lefeküdtem délután alukálni egy kicsit. Túl vagyok a terheléses cukron és 1/2 5-re megyek ekg-ra a háziorvoshoz. Remélem addigra már nem lesz ennyire meleg. Lehet, hogy kiíratom magam egy kicsit, mert ebben a melegben ugyan jó a bent légkondi, de az oda-meg a hazautat már nem viselem olyan jól. Majd meglátom mit szól hozzá a háziorvos, de nem szokott akadékoskodni, ő a 15. hétig egyébént is itthon tartott volna.

rózsa: Lehet hogy a meleg miatt itthon is maradok.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!!!

Rózsa: köszönöm kérdésed, jól vagyok. Megmondom őszintén én nem dolgozok, így könnyű otthon.. (na nem azért, mert olyan jól megy, hanem mert így jobban járok. Sajnos messze lakom a melóhelytől, ráadásul a kollégák nem a legmegértőbbek. :(
Azt hiszem kakti írta a sok vizet, igaza van, és sok fehérjét kell enni (túró, hús stb) az segít a nyh-nak.

Tigriske: Igaza van rózsának, majdnem mindenkinek van hitele (nekünk is:(). amíg kicsik addig bármi apróságnak tudnak örülni, nem kell nekik a csili vili:) Majd ha megnőnek akkor kell felkötni a gatyót :lol: addigra meg csak lejár a hiteletek.
Jó szülők lesztek, és biztosan meg fogják kapni a gyerekek azt amire szükségük van:)))

Én is örültem, hogy elengedtek, pont így féltem, mint csézjang, hogy mi lesz ha.. de minden oké volt :D
havri1

Vicky: biztosan szó nélkül kiír. főleg ebben az időben...
pihenj sokat, amúgy is leterheli a manód a szervezeted, hát még ez a meleg..
havri1

Sziasztok!

Járogatok még dolgozni (kocsival), de a héten már pont nem kell bemennem. Szerencsém, hogy egy idegi itthonról is tudok dolgozni. Szept. 30-ig tervezem és aztán fekvés vagy pihi, amit a dokibácsi előír. Itt már kevés lesz a pénz, mert a táppénz nem egy nagy összeg, de megoldjuk. Olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy. :-) Nem is akarok panaszkodni semmire, mert így legalább a babóknak lesz egy kis kert és nem a 2. emeletről kell lecipelni őket a panelból. Szóval jó helyre jönnek, csak azt akartam mondani, hogy jó kis meglepik, mert nem erre számoltunk (amikor hitelt vállaltunk), de természetesen mindet imádni fogjuk. :lol:

Kép
tigriske1978

Már túl is vagyok az EKG-n, negatív lett. Mármint volt szívverésem :lol: , de jó lett, bár valami megjegyzést írt, de azt mondta, hogy ezzel együtt sincs semmi bajom. A pulzusom persze megint 80 lett, pedig most a vérnyomásom sem volt magas. Kiírattam magam a jövő hét végéig táppénzre, mert nem akarózik ebben a melegben kibkv-zni a munkahelyemre meg haza. Azt modta, hogy addig maradok, ameddig csak akarok, tőle akár szülésig is. Rendes dokinénim van.
vicky79
Budapest III. kerület

Tigriske!
Én nem akartalak ezzel meg bántani!!!!!!!!!!!

Vicky!
Biztos minden indok nélkül ki fog irni az orvos!Legalább ebben a melegbe aztán meg ahogy érzed hogy vissza mész vagy maradol otthon.

Én is itthon vagyok de nekem választani kellet mert olyan helyen dolgozom.Mi a fontosabb és a baboca a leg fontosabb hogy sikerüljön. Most megyünk a Dokihoz!

Kép
rózsa11

Hitel: Hát ez nekünk is van és még ezzel együtt is panel (szoc.polból terveztük kertesre cseerélni, ha a köv. kormány visszaállítja még lehet belőle valami), de legalább a miénk. Vagyis a banké, de hát hipp-hopp elrepül az a maradék 22 év és már a jelzálog le is kerül róla. :? Persze Tigriskééknél ez a 3 baba azért anyagilag elég húzós lesz, de anyukám szokta mondogatni, hogy minden kedvezmény 3 gyerek után jár. Mondjuk pont csak ezért nem fogok 3 gyereket bevállalni. :lol:
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok csajok!

Most jövök uh-ról, jó híreket kaptam, 5 hét 2 napos terhes vagyok, 2 mm-es a baba jó szívműködéssel!
A doki gépe olyan szuper volt hogy nemcsak láttam a szívpulzálást de hallottam is a hangját, felhangosította, hatalmas élmény volt, mert a kisfiamnál 5 éve még nem voltak ilyen jó gépek, nem lehetett akkor még hallani ilyen korai terhességnél a szívhangot.

Szóval nagyon boldog vagyok, azt mondta a doki hogy innentől már merjem elhinni hogy valóban megszületik! Remélem ezután már semmi baj nem lehet!
:lol:

Mindenkinek drukkolok hogy hasonló csodában legyen része, én hiszem hogy így lesz, csak ne adjátok fel, látjátok én sem gondoltam volna még ezt 1 hónappal ezelőtt.....
csézjang

csézjang:örülök hogy minden rendben veletek :lol: :lol: :lol:
egyébként műtét óta hogy vagy?minden oké?

Vicky:jól tetted hogy ki írattad magad! :lol: :lol: :lol:
nagyon kell most már vigyázni magadra és ha nem muszáj inkább pihenjél otthon.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Rózsa:bizti jó lett a hajad is!te már megint a repit kapod?húúúúúúúú de jó!!!
privit még nem irtam :oops:
sting1982

sziasztok!

jelentem, itthon vagyok!

5 petesejtet találtak használhatónak és holnap kell hívnom a BMC-t, h hányan indultak a fejlődés útjára.
pötit görcsölgetek és mától már utróznom is kell, szóval valszeg kevesebbet jövök.

rózsa!
a vizet én (is) írtam a mnyh-ra. a szénsavmentes víztől szépen vastagszik! minél többet iszik vki, annál jobb.

cséz!
örülök nektek! vigyázz magatokra! :wink:

sting!
repül a pozitív enerdzsi ma is hozzád!!!!!!!!!!!!!

a többieknek is ölelés!!!!!!!!

babszika

Babszika!!

Gratulálok az 5 petesejtedhez, biztosan szépen elkezdenek osztódni :D

Pihenj sokat, és jelentkezz, ha megtudod az eredményt:))
havri1

sziasztok!

Vicky: Elösször is gratula a szívverésedhez! :lol: :lol: :lol: örülök, hogy otthon maradtál ebben az időben pihenj nagyon sokat.

csézjang: GRATULÁLOK a babához ez aztán a jó hír :lol: :lol: :lol:

babszika: neked meg az 5 petéhez gratulálok, holnapra tuti jó híreket kapsz. A beszámolóval várunk.

Kép
sztyopane

Sziasztok Lányok!
Meg kaptam a tüszörepit.Kicsit csipte meg érzem de nem vészes.Csak remélem nem lesz gond hogy nem adták be pont este 20hkor hanem kb.5percel késöbb.Puszantalak beneteket!! Kép

Kép
rózsa11

rózsa: Abszolót nem számít 5 perc ide vagy oda. Gondolj bele, hogy az inszem sem számítható ki ennyire. Mennek majd a drukkok.

babszika: Azt már mondták, hogy mikor kaphatod őket vissza ha jól osztódnak? Hogy bírtad a leszívást? Nagyon drukkolok ám neked is.

sztyopane: Köszi, édes semmittevés következik az elkövetkező 1,5 hétben. Csak a hétvégén lesz egy kis kínlódás, mert utazunk pénteken haza. Mindegy, az IC légkondis csak addig kell eljutnom meg otthon hazáig.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: nagyon jól tetted, hogy betegállományba mentél!!! :D

Tigris:az is tók jó,hogy otthonról tudsz dolgozni! :D

Babszika: ez Szuper!!!holnap kérjük az infót :D

Rózsa: 5 perc nem számít az tuti!!mennek a drukkok péntekre!!! :D

Böbe Baba: nem bántodtalak meg, ugye :?: :?: :?:

Sztyopane: nagyon szép a babaragacs :lol:
kiss angyal

szia kiss angyal megérkeztél? Okosodtál? :lol:

Kép
sztyopane

Styonáne:most küldtem privit :D a sötétség birodalmába kerültem :lol:
kiss angyal

Vicky, jó pihenést!
Bitang meleg van, kitartást!
++++++++++++++++++++++++++
lugi

Sziasztok lányok!
Másnak is volt hányingere a Merional-tól? Vagy csak nekem sikerült kifognom??
Furi, hogy ugyan az a hatóanyaga mint a Menopurnak, előzőleg mégis csak azt írhatták fel, "házi parancsra", most meg ezt. Bár a lényeg, hogy hasson.....így 4.-re.
Gratulálok mindenkinek, akinek sikerült. És szurkolok azoknak akik most készülnek!!!
Kép
emeske

Jó reggelt lányok!
Köszönöm a drukokat!
Vicky!
Akkor most márb pihenjél meg ha valamit intézned kell regeli órákba és aztán a lakásba lenni.Vigyáz magatokra.Biztosan csodálatos érzés a pici sziverését halgatni.Remélemén is hallani fogom a miénket.

Voltam tegnap a pajzsmirigyesnél irt fel gyogyszert jövöh.vérvétel meg utána is és oktoberbe visza kell hozá menni.
Lányok miaz utólsó idöpont Apának hogy oda érjünk?A Multkor fél9 9 körült mondot a drnö.most meg fél nyolcat.Aztán irány a Balaton!
És nekem nem lehet fürdenem inszem után???
Lugi!
Veled mizus??

Babszika!
Várjuk az eredményt!!!

Megyek ki a zöldség piacra.Ténleg valamelyikötök szokot-e járni piacra!
Pusza nektek!!!

Kép
rózsa11

Sziasztok!

Rózsa, én is kérdeztem az inszem után a doktornőt a strandolásról, és mondta, hogy egy hétig jó lenne ha nem, és utána is csak egy kicsit:( Azért kérdezz rá....
Szorítok az inszemhez!!!!!

Hát, sajnos úgy néz ki, hogy én végig strandolhatom a nyarat sajnos.

Képzeljétek, azt álmodtam, hogy csináltam egy tesztet, ami úgy nézett ki, mint egy kis fekete számológép. És annyira valóságos volt, hogy elhúztam a függönyt, hogy jobban lássam, mert volt egy halvány csík, és hogy boldogok voltunk, meg ilyesmi.

Na erre felbuzdulva, elővettem a dugitesztet, 5 óra után pár perccel, és fullnegatív. Na, hát ennyit az álmokról.
lugi

Jó reggelt!

hát az álmok néha nagyon becsapnak minket!
én úgy jártam:álmomban:kórházban voltunk csináltam egy pozitív tesztet mindenki örült tök jö kis buli volt:erre Böbike eszébe vette talán :ez már ébredés után:próba cseresznye:nézzünk egy tesztet
hát NEGATÍV lett! :? :?

lugikám:nem szabad hinni az álmoknak azért csak álom.......

Kiss Angyal:dehogy bántottál meg! :lol: :lol: :lol:
nem vagyok egy kis sértődős!amúgy meg nem is irtál semmi bántót!

puszillak!

Rózsa:nekünk 7.30ra kellett a páromnak odaérni!
sting1982

Sziasztok!
Kép

érezzétek megtisztelve magatokat, mert hamarabb tudjátok meg, mint az apajelölt a híreket (szegény nem elérhető) :P :lol:

3-an kezdtek el szépen fejlődni, 1 pedig még szúrható. Holnap 1/2 10-re kell mennünk és ikres kismamiként jövünk haza!!!

vicky!
én ébredtem a legjobban, állítólag mosolyogva. bent is már jó kedvem volt, de szerencsére mindannyian jól voltunk.
tegnap este viszont nem voltam túl jól.

Ma viszont annál inkább! :wink:

rózsa!
5 perc??? ne viccelj!
nekem az utsó injekcióm 2 órát csúszott, mert nem értem haza időben!

lugi!
azért lett nega, mert nem számológép kinézetűn csináltad! :D viccet félretéve, sajnos az álmok néha csak vágyaink kivetülései.

szép napot nektek!!!!
Kép

babszika

Babszika:nagyon örülök hogy minden jól alakul!
hatalmas gratula! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csak így továbbbbbbbbbb :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Lehet keresek egy kis fekete napelemes tesztet!!!:)

Babszika, gratulálok!!!!! Szuper!
lugi

Sziasztok !

Mi is megjártuk tegnap a BMC-t .
Spontán ciklusból indulunk egy tüszővel, mert hát régebben se nagyon reagáltam a stimulálásra.
Kaptam menopurt napi 2.
Holnap kell visszamenni vv.+uh, és majd kiderül, hogy mikor lesz a leszívás.

Babszika , már csak akkor vettelek észre (k&h-s táska), amikor fél 3 körül kikeveredtem a receptekkel. Gondolom még a záróra vártatok.
Gratulálok a picurokhoz, ebből még fagyiba is mehet.
Mi is fél 6-ra értünk haza, de már hulla fáradt voltam 8 fél 4-kor keltünk, hogy reggel időbe odaérjünk.

Csézjang, nagyon irigyellek, szerencsésen alakultak nálad a dolgok, hipp-hopp megoldódott minden egy csapásra.
Nagyon vigyázz magatokra.

Rózsa , drukkolok, hogy minden simán menjen és persze hogy sikerüljön.

Kata
kata0411

Szia Kata!

Hát igen. ahhoz hogy még normál időben odaérjen az ember és ne álljon kinn a sor korán oda kell menni!jó későn végeztetek!

gondolok rád hogy minél több kis tüszike legyen! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Babszika:

Szuper hírek :lol: :lol: :lol:
Gratulálok a manókhoz!!!!!
havri1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?