Miconám!
Szerintem jól döntöttél! Azt hiszem a helyedben én is ezt tettem volna! Két petike, két esély! Nem feladni!

Megy a drukk hétfőre természetesen! De ezt a dolgot ott az intézetben végzik el? Bent is kell maradni, vagy egyből haza is mehetsz? Altatnak majd? Nagyon bátor vagy, de szerintem ha bárki más ilyen helyzetben lenne, akkor ő is ugyanezt tette volna! NO PARA!
Nem tudom mi az a PCO! Elmondod nekem?
Magdi!
Én még mindig azt mondom, hogy várd meg az első konzit és Apánk megmondja, hogy mi lesz a "menetrend"! Ne aggódj ennyit!
Nekünk a Mária u.-i vérvétel kettőnknek 7.000,-Ft volt, mert Apánk 3-3 dolgot nézet a vérünkből, de van akinek ez az összeg csak 3.000,-Ft volt! Változó és szerintem függ a kórelőzménytől is.
Spermavizsgálat nálunk már szeptemberben megvolt, a nődokim azt mondta, hogy ott van a gond, akkor könnyebb kezelni, és a férfinál úgymond, csak ez az egy vizsgálat van, és kiderül, hogy ott-e a bibi, vagy sem! Hát nálunk nem ott volt a bibi! A kakukktojás, úgy néz ki én vagyok! Az általános véleményt nekem a háziorvos akkor adja, ha a laborom amire ő küldött, és az EKG megfelelő. De azt mondta semmi probléma, hiszen ahol tud ő is segít nekünk, és mondta, hogy nagyon szorít!
A tüdőszűrőről csak annyit, hogy ahol mi voltunk, ott a hölgy mondta, hogy mivel már a törvény nem írja elő azt hogy kötelező ez a vizsgálat, ezért már szinte az összes helyen - legalább is, a mi vonzásterületünkön - fizetni kell érte. Nem tudom mennyi, de ha valakit érdekel, akkor meg tudom mondani, mert az Anyósom kedden megy, és olyan helyre ahol fizetni kell érte, bár neki a cég visszafizeti, mert neki viszont a munkahelye miatt kötelező! Szóval ez van a tüdőszűrőről!
Moncsi!
Nagyon édesek vagytok a képen! Most már tényleg Neked is kell egy baba! Szerintem ti is úgy lehetettek Bogival, mint Mi a testvérem első kisfiával, MIKEY-val! Imádjuk, és ő is nagyon-nagyon szeret minket. Főleg a páromat! Még nem tudja kimondani, hogy Laci, és képzeld azt mondja helyette, hogy HATA! Olyan édes, néha megtudnám zabálni! Ezért nekünk is fáj a szívünk egy csöppségért!
Amikor először voltunk Apánknál, és megkérdezett minket, hogy van-e a családban rendellenességgel született gyermek, akkor mondtam, hogy a testvérem most adott életet a második kisfiának, és makk egészséges mindkettő. Persze Laci családjában sincs ilyen beteg gyermek! Erre Apánk azt mondta, "Húha! Akkor le vagyunk maradva, sürgősen be kell hozni őket!" És természetesen mosolygott! Olyan aranyos volt!
Ja és ami a legfontosabb: Nem feladni!
Bocsi, ha kicsit hosszúra sikerült, de tegnap nem voltam, és úgy belendültetek, hogy alig tudtam visszaolvasni! De olyan jó, hogy vagyunk itt "egymásnak"!
Puszi Mindenkinek:
Kata