A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsan,
Kép
Én olyan kiváncsi vagyok rád meg a gyerkőcökre. Na majd legközelebbKépKép
Konzerv- fujKép Megyek hányni KépKép Tényleg mindent megeszünk, azt sem tudjuk mi van benne Tücsök, bogár egér, sz.r, mit számít az nekünk!!!! Magyar ember mindent megzabálKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Nemsokára indulunkKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Kisün!

Boldogságos névnapot!

Kép
Kép
manoka11

csajok, ugy tunik, mi is kihagyjuk a mai talalkat. mire odaernenk, mar szerintem senki nem lenne ottKép jo "kavezast" nektek!Kép

Veronikaknak BOLDOG NEVNAPOT!!!KépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Vagyunk ám, mozgalmasak a napok, holnap jönnek a szülők mindkét részről ebédre (mivel mindkettőnknek mostanság van a szülije), így arra készülök elő. Vince most nem aludta végig az éjszakát, kettőkor felébredt, és én nem akartam neki enni adni, mivel mindig csak hajnalban szokott enni, de egy órás nyűglődés után feladtam. Evett, aztán visszaaludt egészen fél8-ig. Lehet, h már kezd kevés lenni neki az esti tejci, dehát nem akarok neki tejpépet adni, mert így is nagy, úgyhogy most át kell vészelni ezt az időszakot - ezt súgják az ösztöneim. Tehát ha ezután felébred éjjel, nem nézem az órát, hanem megetetem. Igazam van? Mit gondoltok?

Jó mayázást kívánok!!!! irigyirigyirigy

Juc: nem semmi kövecske!!! leesett az állam! Kép

Lindi: répás lánykád gyönyörűséges! Kép

Dorka: akkor most már jól vagytok?

cupp,
fic
ficánka

Csak gyors kerdes, majd jovok: ki az a "sareczky", aki fel akar engem venni skype-on?
moose

Fic, jobban vagyunk. Folyik az orra, de semmi mas baja nincs...
Fel 12-re atmegyunk Anettekhoz, remelem meg tudunk maradni, mikor ti jottok.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Fic, attól még hogy Vince nagy, nem fog kevesebbet enni Kép ha kevés neki a vacsi, naná, hogy pár óra múlva fenn lesz és kéri az utánpótlást. sztem jobb lenne, ha mégis inkább du.-este adnál neki többet enni, mint 1x éjjel, mert fennáll a veszély, hogy hamar megszokja az éjjeli hamizást, és azt nem kívánom Nektek.

nem mentünk Mayába, sajna, mert Isti totál lebetegedett. náthás és köhög, de már kezelem. viszont az apja azt akarja, hogy vigyem orvoshoz, az meg csak du. 4-től rendel. hívjam ki az ügyeletet? úgysem fogom, ahogy magamat ismerem

votiv 8)
votiv

Votiv!

Panna is lázaskodik és doki 3-tól rendel.Én megvárom,nem hívok ügyelet.nem hiszem hogy az a pár óra sokat nyomna a latba.

Juc
20170114224602

a sok betegnek jobbulást!!

Dora!
Mi is gyerekülést nézünk. A kuponakciós brevire a Brendonban az eladó azt mondta, hogy meg ne vegyük, mert a fém váza miatt csúszkál a kocsiban(!!!), és a vállpántját sem lehet normálisan állítani, így kb 2 évesen kinövi az egyébként négy éves koráig használható ülést!Csak halkan teszem fel a kérdést, hogy akkor minek gyártanak ilyet????

szerinted az a Maxi Cosi ülés biztonságos? Én is néztem az újságban, hogy nagyon jó ára van. Úgy érzem kicsit túlzás 60-100ezer forintot kiadni egy gyerekülésért, ugyanakkor mégiscsak fontos a biztonság.

Votiv!
Úgy látom, nagy homeopata guru vagy! Szerinted fogzáskor mit érdemes adni? Már nem emlékszem, mikor aludtam egy huzamban 2 óránál többet! Azt hallottam, hogy nem szabad sokáig adni egy szert, mert gyógyszerképet produkál, és éppen az ellenkező hatást váltja ki. Például a chamomillánál mennyi ez a mennyiség? és milyen potenciálban adjam?

A répás kép nagyon tündériKép bár csak az én kisfiam is így szeretné a zöldséget!Kép

remélem a találka jól sikerült!

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

Jobbulást a beteg manóknak!!!

Votív, Zsombihoz Karácsony éjjel nem jöttek ki 41 fokos lázhozKép Persze, lehet, hogy éppen egy bunkót fogtunk ki. Kihez jártok dokihoz? Itt választottál Bián?

Zsombi, úgy néz ki, kopp-kopp, kezd jobban lenni, már nincs láza egyáltalán. Most szedjük az antibiotikumot és láthatóan gyógyul. Adom mellé a Protexint, így egyáltalán nincs hasmenése, pedig régebbben, amikor egyszer már kapott Augmentint, annyira ment töle a hasa, hogy 2 hétig tartott, mire rendbejött a popója. Akkor még pelusos volt és hiába cseréltem azonnal, véresre marta neki a kakaKép

Szabolcs babánknak esze ágában sincs kibújnia, még a joslóim is elmúltak.

Rylie, nálatok mi a helyzet?

Pirus
39

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Fic, hat megprobalhatod, h este tobbet adsz neki, bar ebbol meg nem kovetkezik automatikusan, h ejjel nem fog felebredni!! mert mondjuk nem is az ehseg miatt ebred(t) fel, bar ugy tunik, hisz a szopi megnyugtatja... en legalabbis azok taboraba tartozom, akik szerint a szopi nem csak az evest jelenti!KépKép

Votiv, sztem is vidd el az orvoshoz azt a kis picur gyongyszemetKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Pirus!

örülök,hogy zsombor jobban van,Szabolcs pedig nagyon jó fiú,tudja,hogy a bátyusnak meg kell gyógyulnia és anyára szüksége van otthonKép

Vigyázz magatokra!

Juc
20170114224602

Sziasztok Lányok!

Segítségre lenne szükségem. A szt. Imrében keresek magamnak orvost, dr. Barna és dr. Urbán Márta között vacillálok.
Meg tudnátok adni az elérhetőségüket, vagy a magánrendelőt, légyszi? Egyikét sem tudom....

Ha esetleg tapasztalataitokat is meg tudnátok velem osztani velük kapcsolatban, akkor nagyon hálás lennék! Kép

Köszi, Almodo

Kép
almodo

Almodo!
Én régen az Urbán Mártához jártam, de nem volt túl szimpi! Úgy voltam vele, hogy sima éves szűrésre hozzá járok, de amikor terhes lettem, mást kerestem. Egy ismerősöm szült nála, és ő sem volt nagyon megelégedve, ugyanakkor hallottam már jót is róla! Én inkább a Barna doktort választanám. Tartott előadást szülésfelkészítőn, és ő szimpatikusabb volt.- Egyébkénte én a Bálint Sándornál szültem, úgyhogy nincs közvetlen tapasztalatom.
Úgy lehet megtudni a telefonszámot, hopgy fölhívod a kórházban, és megmondja.
Ha nem olyan sürgős még a választás, menj el szülésfelkészítőre. ott meg lehet ismerni őket.

Kép
Kép
zuzmo1

Recca,
sztem is a szopi nemcsak evésre joKép Én hiaba tömöm tele Balintot este vacsival, akkor is 3x legalabb szopizik éjjel. Ugyhogy inkabb csak light-os vacsit kap, akkor jobbat szokott aludniKép

Na, mindjárt indulunkKép

Puszi Nektek!

KépKép
fibi

Votiv, Pirus,
Nektek is jobbulast!!!

KépKép
fibi

Jucus, köszi szépenKép Igen, úgy látszik ez a Szabolcs gyerek nagyon szófogadó, nem úgy, mint a bátyjaKép Na jó, szegénynek is már kezd az agyára menni a bezártság.Kép
Remélem Pannádnak nem lesz semmi komoly baja.

Zuzmo, nem tudom Ti most milyen méretü ülést kerestek, nekünk Maxi Cosi Priori XP-nk van, ez a hordozó utáni kategória, a kagylós-dönthetös, és abszolút elégedettek vagyunk vele. Zsombi már több, mint 2 éve nyúzza elég rendesen, mert mi csak autóval szoktunk közlekedni és tökéletes állapotban van, kényelmes, a huzata pedig olyan, mint újkorában, pedig mosom rendesen. Most vettünk neki egy Cybex-et 15-36 kg-s, valami új márka, az most a másik kocsiban van, de abban is kényelmesen ül.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Pirus, még a városi dokink van, nem választottam újat. felajánlotta, hogy Biára is kijön, ha kell, de nem nagyon akarok 5 rugókat fizetni érte, inkább beviszem majd a gyerkőt, aki 10 óta húzza ám a lóbőrt, és gyógyul Kép

Juc, Pannának gyors gyógyulást kívánok!

votiv 8)
votiv

Almodo, en mar a masodik babat szulom majd majusban Urban doktornonel es nagyon szeretem! Ha adsz egy melcimet, irok neked. Maganrendeloje a kozhazzal szemkozti hazban van, 06 20 4468052 szamon tudsz kerni idopontot ha hetkoznap 7-15 kozott hivod.
moose

Ficánka, Reccának igaza van, nem biztos, hogy Vince azért kel, mert éhes. Lehet akár fog vagy rossz álom vagy anyahiányKép miatt is, de erre nem gondoltam.
csak az jutott eszembe, hogy Istóknál is volt 1 idő, amikor felébredezett éjjel, mert már nem volt elég neki a tejcsi vacsira. sőt, még délután se nagyon akart elaludni, és mikor kiegészítettem a kajáját szép lassan, újra visszaált az alvása.
aztán pár héttel később a barátnőm is panaszkodott, hogy a lánya nehezebben alszik el és éjjel is felkel és akar szopizni, és neki is azt mondtam, hogy sztem éhes marad a gyerek. akkor adott neki kiegészítést (mivel már majdnem fél éves volt a kislány, elkezdték a hozzátáplálást), és az alvásproblémákat mintha elfújták volna.
de könnyen ki lehet deríteni, hogy nálatok is ez-e a helyzet, ha adsz egy kis kiegészítést a vacsihoz, és ha ettől jobban alszik, akkor vszínű tényleg kevés volt neki a tejcsi. és nem muszáj ám tejpépet adni, annyi más lehetőség van.
egyébként meg neked van igazad, hallgass az ösztöneidre Kép

votiv 8)
votiv

Felkelt Isti, majd később válaszolok a homeós kérdésekre, ok?
puszi mindenkinek, kis és nagy betegeknek gyógyulást! Kép

votiv 8)
votiv

sziasztok!
Beteg babóknak jobbulást!!!!

Nekünk brevi ülésünk van. Igaz, h mi nem is szeretjük a gyerekeinket, ezért préseljük bele őket nap mint nap, az ide-oda csúszkálós, életveszélyes, gagyi és kurvaolcsó brevibe. Engem nem az érdekelne, h miért gyártanak ilyen szart, hanem az, h a Brendon miért FORGALMAZZA, ha ennyire bóvli????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Moose Kép!

Köszi! Az nlc-re tudsz nekem privit írni? www.nlc.hu és ott is "almodo" a nevem. De ha ez nem jó, akkor írj az almodo6 kukac yahoo.com-ra, csak azt csak este tudom megnézni, melóhelyről le van tiltva Kép..

Almodo

Kép
almodo

Zuzmo:de jó,én is BS.nál szültem/3/KépKépKép

Votiv:ezek szerint a tegnapi nem evés az előszele volt a náthánakKép

Juc:nektek is jobbulást kívánok.Pár nappal ezelött is volt belázasodás nálatok,nem?Kép

Kisün:isten éltessen névnapodonKép

petergabi

Zsan:nekünk is brevink van,de az nem csúszik,mert be van kötveKépNekem semmi bajom vele és szerintem Dorkámnak sincs.Azt gondolom erről,hogy a Brendon más márkától több jutalékot kap,egyszerű lobbi...

petergabi

Gabi,
nos, pont ezt gondoltam én is. Az eladó egy 100 ezer Ft-os ülés után biztos többet kap, mint egy 17ezer Ft-os után.
És szvsz, ha egy kamion rádől az autóra, ha egy villamos/vonat átmegy az autón, hát, valszeg ott egy 70ezer FT-os ülés sem tud sokat segiteni...de ez csak az én véleményem. Egy "mezei" karambolnál, viszont ez is tartja a gyereket. Különben nem lenne rajta az E1-es vagy milyen, szabvány jel.

Vera drága,
ha ma, akkor BOLDOGOT!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok !

Egész éjszaka fent voltunk ...Áron keservesen sírt , mint akinek nagyon fáj valamije , alig lehetett megnyugtatni , 10-20 percekre beájult a fáradtságól . Szerintem a foga lehet , de ennyire ???? Enni sem volt hajlandó , így kénytelen voltamn fejni , próbáltam azt is odaadni , de nem kellett neki ,. Végül hajnalra belázasodott , akkor adtam kúpot , meg panadolt , mikor ezek hatottak akkor evett végre . Azóta eszik rendesen , de nem 100%-os . Most aludt el , várom a dokit . ( aki délre igérte magát , de sok a betege , azért rendes hogy kijön ) .
Ilyen nekünk még sosem volt , hogy ennyire keservesen sírjon .Dentinoxot is próbáltam , de nem sok sikerrel .

Kisün ! Boldog névnapot !

Fibi ! Én szeretek itt lakni , bár vitathatatlan , vannak hátrányai : nálunk : földutak , nincs mindenhol csatorna , bölcsi , ovi helyzet katasztrófális .
Központ eléggé fejlődik , stpo shop és környéke ?? Arra kell vigyázni , hogy álítólag ott egy részen régen patak folyt és feltöltött terület , de gondolom úgyis visztek statikust , ha megveszitek . Meg építik az M6 ost , nehogy túl közel legyen .

Kép
Kép
greenolive

zsancikant!
Hát most elvágtam magam Nálad!Kép
Ne, haragudj, nem azt állítottam, hogy akinek ilyen ülése van, az nem szereti a gyerekét. Doranak írtam, hogy az a bizonyos ülés, ami kuponakciósan sem olyan olcsó, és amin egyébként E3 jelzés van, és fémvázas, arra az eladó mit mondott. Egyébként nem az összes Brevi ülést írta le, csak ezt a bizonyosat. Gondoltam, hogy tudok ezzel segíteni Doranak, mert mi is kifejezetten ezért az ülésért mentünk ki. Remélem, nincs haragKép

Kép
Kép
zuzmo1

Petergebi!
Neked milyen tapasztalatod volt B.S-nél? Hány babód van?

Kép
Kép
zuzmo1

Petergabi!
Ok most látom, hogy 3-at!!!KépKépKép
mi most gondolkozunk, hogy mikor kellene a másodikat összehozni. Mi a tapasztalat? Hány év korkülönkbség az ideális?
A szülések tényleg egyre könnyebbek?

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzmo:egyszerűen imádomKép13 éve ismerem,sok minden van mögöttünk...és 3-szor szültem nála!

petergabi

Zuzmo:nem igazán vagyunk összhanbaKépSzerintem elég költői kérdés,hogy mi az ideális korkülömbség?Kinek mi.Azt tudtam,hogy túl kis különbséget nem akarok,de túl sokat sem.2-3év,nekem ez tűnik jónak.Mire jön a kicsi a nagyobb mehet óviba,ami nem utolsó dolog.Van 3 év ami csak az 1.babáé,aztán a 2.babára is van elég kettesben töltött idő,amíg a nagyobb ovizik.
A tapasztalatom BS-al nagyon pozitív.Hallottam olyat,akit zavart a "lazasága",de én meg élveztem,hogy csak akkor "okoskodott"v. adott tanácsot,amikor kellett.Na meg abszolút úttörője a természetes szülésnekKépNeked mi volt az érzésed vele kapcsolatban?

petergabi

Zuzmo,
nincs harag, sőt!!!KépKép ha E3, az sem baj, bár fogalmam sincs mit jelent, lényeg, nekünk pont ilyen van, már a második gyereket szolgálja, és nincs baja. Kényelmes, massziv, stb. És tényleg nem csúszkál. És nem is neked intéződött a kérdés, hanem inkább a brendonos eladónak...vagy inkább költői volt...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Voltunk szomszédolni, találkoztunk aranyos cukorfalat Katababával. Vince nyűgös volt - vagy a foga, vagy a köd ...

Votiv, Juc: jobbulást kívánok Pannikónak és Istóknak! Kép

Votiv, Recca: köszi a segítséget, megpróbálnám én azt, hogy adok neki többet este, cici csak kettő van sajna, más 5let? valamilyen tápió? vagy?

Maya milyen volt?
cupp,
fic
ficánka

Gabi, na de képzeld, ma meg már tök sokat evett! pedig ugye most jogosan lehetne kisebb az étvágya... és erre megevett egy vagon kaját, reggelire megint rizspépet, ebédre meg 1 nagy főttkrumplit 1 főtt tojással, összetörve, kis tejföllel "csúszósítva" Kép

nagyon vaciálok, hogy menjek-e dokihoz vele...
pl ott van ez a régi fityma-ügy KépKép
igazság szerint azóta nem voltam a dokinál, mióta figyelmeztetés nélkül visszahúzta Isti kukibőrét és ezen marhára kiakadtam, hogy nem beszélte meg velem, mert én még nem akartam volna... Isti ekkor volt kb 7 hós. most meg már 13 hónapos múlt, és még mindig nem húzkodjuk neki, azóta se. és már nem tudom, hogy ez jó-e vagy rossz. most majd mindjárt megmondják páran a véleményüket Kép

votiv 8)
votiv

Köszönöm mindenkinek a jókivánságokat Kép igen, ma van Kép

Votiv,
fogalmam sincs, hogy Istit hogyan lehetne evésre bírni... gondolom, mindent kínálsz neki, amit ti is esztek, nehéz ügy ez. Dócinál mostanában csak annyival bonyolultabb az evés, hogy kívánós lett, van, hogy x este bezabál egy csomó májkrémes kiflit, rákövetkező este meg kiköpi, viszont falja a főtt brokkolit. Mondjuk nálunk vannak állandó slágerek, mint a túrós tészta, a rakott makaróni és a hal, ezek bármikor jöhetnek minden formában és mennyiségben. És gyógyuljatok gyorsan!!!!! Szerintem sem számít az a néhány óra, hacsak nincs vészhelyzet.

Jucus,
Pannának is jobbulást!!! Kép

Pirus,
örülök, hogy Zsombi jobban van!

Zuzmo,
itt mindenki mást fog mondani ideális korkülönbségre. Én pl. minél kisebbet szerettem volna, talán túl jók az emlékeim, mert öcsém és köztem 15 hónap van csak, együtt nőttünk fel és nagyon jó volt. Anyukám elmondása szerint kezdettől pesztrálgattam, az első néhány hónap volt húzós, de utána sokkal könnyebb lett. Úgy néz ki, hogy Dóci és kistesó közt 22 hónap lesz, és ha hihetünk Zsancinak, akkor bele fogok dögleni Kép de már alig várom Kép

vera (15+4)
kisün

Fic, hogy álltok a hozzátáplálással? miket kóstoltatok már?

Fibi, ez komoly, hogy Bálint éjjelente 3x ébred? hűha, ez nagyon nehéz lehet neked Kép

votiv 8)
votiv

Votiv: ezt már én is kérdeztem egyszer, Juc azt mondta, hogy NE húzgáljuk!
ficánka

Votiv,
látom, Isti beijedt a tegnapi leveledtől és eszik Kép én, ha nincs semmi extra baja (értsd lázon, köhögésen-orrfolyáson kívül), nem viszem Dócit orvoshoz, max. konzultálok vele telefonon, úgyis tudom a "rendszert" (már nálam is ezt használtuk Kép): C-vitamin, orrcsepp, soksok folyadék, és 38,5 fölött lázcsillapító. Ha 3-4 nap múlva nem lenne javulás vagy gáz van, akkor jöhet az orvos.

Juc,
elnézve a kövedet (első reakció: HÛHA), kár, hogy nem drágakő, ha ilyet tudnál növeszteni, még anyagilag is megérné Kép

v
kisün

Kisün: BOLDOGSÁGOS NÉVNAPOT NEKED!!! Kép

Votiv: Kecskeméti babaételből alma+burgonya ízlett, alma+banántól kiütéses lett, sárgarépát kihányta, sütőtököt nem ette. Saját reszelésű jófajta édes nyírségi alma ízlik neki. Valószínűleg a bébikaják nem tetszenek a gyomrának.
ficánka

Votiv,
rossz!Kép
Vera,
azt mondtam az döglik bele,
akinek nincs segitsége!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

én is boldog Kisün-napot kívánok! és Blaye-nek is nagyon boldogot, hátha olvas még Kép

a mai nap trükkje az vot, hogy Isti mind2 kezébe adtam vmit (1-1 kanalat), és így "akadálymentesen" tudtam lapátolni a szájába a kaját Kép

tegnap itt voltak a barátnőmék és Isti fél órát nyammogott egy kinder tejszeleten, mire odajött a vendég kislány (10 hós), elvette tőle, és 1!!! falásra betömte a szájába az egészet, és addig csócsálta, mire szép lassan elfogyasztotta. egy morzsát sem engedett ki Kép
képzelhetitek, csak lestem... Kép

votiv 8)
votiv

Csajok, el kell mesélnem, de igencsak OFF, szóval az iwiw-en megtaláltam a volt férjemet, és ugyebár az ismerősei között ott van az új asszonyka, aki hááááát, sztem igencsak belejátszott a válásba (amit egyáltalán nem bánok, meg persze én is benne voltam, de most nem lényeg, szóval) én lehet hogy nagyképű vagyok, dehát sokkal-sokkal szebb vagyok, mint az a nő. Egy kis szürke egér. KépKépKép Ez most jól esett. Kép
ficánka

petergabi: én is imádom! imádtam terhesnek lenni és ehhez ő is nagyban hozzájárult. semmi idegbaj, mégis úgy éreztem, hogy nagyon alapos. Végig úgy éreztem, hogy a legjobb kezekben vagyok. nálam ez azért is érdekes, mert előtte csak női nőgyógyászhoz mertem menni. utólag beláttam, hogy kár volt félni.
Úgy érzem,neki köszönhetem, hogy természetes úton lett meg Bazsó. Sajnos a természetes szülés nálunk nem valósulhatott meg teljeskörűenKép kb. 6 órán keresztül kaptam az oxitocint, mert egy napos vajúdás után sem tágultam egy centit sem. ezért is félek a következőtőlKép Minden nap eszembejut, hogy a következő vajon miként fog alakulni! remélem azt is ő vezeti le! nagyon türelmes voltKép

Kép
Kép
zuzmo1

Kép Kisun, boldog nevnapot kivanok en is! Kép

Zuzmo, nalunk az szol inkabb a MaxiCosi mellett, hogy nagyobb dolesszogben lehet donteni, mint a Brevit (alvoallasba). Minket az elado nem akart lebeszelni, de rabeszelni sem. Lehet, hogy megvettuk volna, ha cseppnyit tobb segitokeszseget mutatott volna... kerdeztunk kettot, aztan jott egy csinos anyuka, aki leemeltette a legdragabb Romert es onnan kezdve le voltunk tojva.Kép

Aldomo, en is U. Martanal szultem, nekem is csak pozitivak a tapasztalataim. Nem bajolgos, jopofizos orvos, de kedves, alapos es maximalisan jo kezekben ereztem magamat es a kisbabamat.Kép
Barna dr.-t nem ismerem.

Fic, lent az udvaron visszaaludt a lany, de aztan mikor felertunk ujra felebredt. Talan a kutya orult tul hangosan nekunk.Kép Most jol elvan, betettem a babakocsiba, a sotet folyosora onnan dumal...

Votiv, homeos kerdest el ne feledd!Kép

GreenKépKép Doki mit mondott?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

FicankaKép ejnye-enyje!Kép
Azert orulok, hogy pont olyat vittem, ami izlett Vincenek. Anett is azt mondta, hogy a bebietelek nem tetszettek Greti gyomranak, csak a sajat keszitesu...

Votiv, talalekony anyuka!Kép
Egy masik forumban jot vigyorogtam mikor az egyik anyuka egy nagyon jo kis eloket "reklamozott", mire az a valasz erkezett, hogy nekik inkabb kenyszerzubbony kene.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zsan, mé? Kép

Fic, miért nem "főzöl" neki? Isti is inkább ezt részesíti előnyben a K und K-val szemben Kép
((egyébként az univernek sztem "háziasabbak" az ízei)) és nem is annyira időigényes ám Kép

pl vegyél bioboltban 1 zacsi zab- vagy árpapehlyhet, vagy kölst, vagy hajdinát, és 2 kanálnyit főzz meg kb 1,5-2 deci vízben, és csapj hozzá egy kis friss almát, aztán mixeld össze

vagy ugyanezt rizspehellyel (mondjuk azt elég forrázni is, aztán állni hagyni, hogy felszívja magát) és hozzá 1 körte, vagy friss banán, vagy más friss gyümölcs, ha találsz

vagy a reszelt almába rakj 2 kiskanál zabkorpát

Isti nagyon szereti a friss banánt, de bébiételben utálja - nem meglepő, mert legtöbbször beazonosíthatatlan ízű az üveges banán
a házi sütőtök is tök más ízű, mint az üvegesekben

én a Holle pelyheket is ajánlom, mert nagyon finomak, de amíg nem ismertem őket, én is csak házilag vízben főztem aztán gyümölccsel/zöldséggel mixeltem a kaját

ja és 1 tipp, amit sztem minden gyerek szeret: áfonyás alma a hipptől Kép

votiv 8)
votiv

Kisün és Blaye! Nagyon boldog névnapot nektek!

Votiv! Az szerinted nagy baj, ha én ezeket a pelyhes kajákat úgy csiálom, hogy az összemixelt gyümölcshöz keverek egy pár kanállal, hogy tartalmasabb legyen? Szóval én nem forrázom vagy főzöm.

Fic! Gréti nem ette meg az üvegreszelőn lereszelt dolgokat, én mindent összeturmixoltam a botmixerrel.
Nálunk is nagyon bejött a Hippes áfonyás alma meg a körte.

KépKép
KépKép
lindicita

Zsan! Tudod hogy játszik Gréti a vizilóval? Rajta ül, kapaszkodik ezerrel, én meg órákon keresztül tologászom a kis seggét körbe körbe a lakásban. Marhára élvezi. Ha megállok, csak a válla fölött hátranéz, és méltatlankodik.

KépKép
KépKép
lindicita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?