A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Julcsi!

Hányra is mentél reggel az átjárhatóságira? És mikor öltözhettél fel, "útra" készen? A műtőbe hálóingbe és papucsba mentél be?

Bocsi, még ezek jutottak eszembe! :?

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok,
megjöttem!!!!:) Odamentünk 1/2 7-re így mi lettünk az elsők!Annyira hideg volt reggel -2 fok és jeges szél :cry: Ezt a reggeli várakozást végigcsinálni -10 fok ban mondjuk januárban, hát le a kalappal!!!
Nagyon jó a helyzet, bár az elején kicsit megijedtem, mert volt ott még egy doki( őt én nem ismerem) és együtt nézték az uh-t és nem jókat mondtak az endometriozusomról, de aztán el kezdték nézni a tüszőket és rengeteg van :D :D Már nem is tudtam számolni, ötösök hatosok hetesek meg 2 db nyolcas ja és van egy 13-as az már biztos nem játszik. És a méhnyálkahártya 10mm, ez nem tudom jó-e a 7. napon....
Azt hiszem tudom kik vagytok Szimbáék :D , csak nem akartam zavarni, de nagyon drukkolok+++++++++++++++
Azt hallottam, hogy meg voltak még Szimbánénak a tüszői , így biztos volt műtét :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++
rencsi79

Rencsi,
Tudtam, hogy sok tüsződ van, azért kell nyomnod a husit :)))
A 10-es jó a 7. napon. Nekem a végére lett 14-es és arra azt mondta szuper. Akkor lehet, hogy pénteken már kapod a Cetrodiét is este.
Hát februárban álltam már én is ott 6.30-tól , tudom miről beszélsz :D ,de reméljük napról-napra jobb idő jön.
Akkor Szimbáné most van a műtőben nagyon szorítok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Modrooka,
hogy vagytok?
miciona

Rencsi,
Örülök, h minden rendben, és drukkolok!

Szimbánéknak is nagyon drukkolok!!

Kata,
Igen, éhgyomorra kell menni teljesen, aznap már sem enni, sem inni nem lehet. Nekem is az ivást volt nehéz megállni, az evést egyáltalán nem (amúgy sem szoktam délelőtt enni, illetve úgy izgultam, hogy még hányingerem is volt előtte, nem hogy az evésre tudtam volna gondolni). Az ivás sem volt aztán vészes, mert olyan gyorsan pörögtek az események, hogy nem nagyon gondoltam rá.
10-re kellett mennem, előtte jól kialudtam magam, csak 8-kor keltem fel. Érkezés után ki kellett tölteni papírokat, aztán picit várni a váróban. Ez sztem olyan fél órát tartott összesen. Utána bemenni az 'ágyas szobába' ( h mondják ezt értelmesen??:)), ott átöltözni rögtön hálóingbe, én be is bújtam az ágyba rögtön, amig nem kellett a műtőbe menni.
Műtét után nekem nem kellett rögtön wc-re mennem, csak egy órával később- így én Mónikával ellentétben már egyedül is kimehettem. 3 óra felé már felöltözhettem, és kimentem a váróba, ahol várakozni kellett (a szokásos). Végül 4 felé indultunk haza.

Ja és zoknit tényleg vegyél fel a műtéthez szerintem, meg jó meleg hálóinget, tényleg nincs a műtőben túl nagy meleg, plusz én az izgalomtól is fáztam (főleg utána).

És nagyon nagyon fogok drukkolni neked, hogy minden rendben legyen, bár tudom, hogy úgy lesz! :D :D
vjulcsi

Sziasztok!

s.mónika,
nincs semmi gond. Fehérhollószerűségek vagyunk albival és még 1-2 csajszival, akik Iron dokihoz járunk:-)

Velem semmi különös nincs. Néha érzem a pocim, a pityergés még megvan - de ezen kívül semmi. Ja,meg a napözbeni szundikálás. Semmi rosszullét, vagy igazi hányinger. Kérdeztem is a húgom, aki már kétszeres anyuka, hogy ő hogy volt vele. Azt mondta, hogy az első 5 hétben ő sem érzett semmit. Ettől kicsit megnyugodtam. .-)

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Szimbáék, nagyon drukkolok!!!!!!

modrooka

Köszi, hogy drukkoltok! :D
Miciona,
Cetrodiét miért kell kapni, az micsoda? A nővérke is kérdezte amikor a gyógyszereket egyeztették, hogy Cetrodiét nem kell még, errre Apánk azt mondta, hogy még nem, majd pénteken........
rencsi79

Rencsi,

A hormon szurikat kapod továbbra is reggel. A Cetrotidét meg este kell adni, azért, hogy a nagyobb tüszők el ne durranjanak, így a kisebbek még érhetnek , anélkül, hogy a nagyokat elvesztenéd.
Ezt az utolsó napig kapod péntektől a leszívás előtti napig. És a leszívás előtt 36 órával éjfélkor a repesztőt. Úgy készülj, hogy először a Cetrot pénteken EÜ intézményben kell beadatni, hogy nehogy baj legyen, ha allergiás reakciót vált ki nálad. Anyósod ,ha átjön nem elég, nekem is azt mondták, hogy hiába jön át a doki barátnőm , ha nincs nála semmi felszerelés. Amúgy a legelső alkalommal jól kipirosodott, és olyan csalán csípés szerűen viszketett, de nem volt vészes, aztán már alig pirosodott be a második naptól. tehát nem kell tartanod tőle.
miciona

Sziasztok!

Most találtam csak rá erre a fórumra. Én is a Dévai dokihoz járok november óta. Január végén volt az 1. lombikunk, ami sajna sikertelen volt. 8 petesejtet szívtak le, abból 2 termékenyült meg, de megtapadni egyik sem akart. De nem adjuk fel! Nyáron lesz a 2. lombik. Mivel tanár vagyok, nem tudjuk előbb bevállalni, csak a szünetben.
Én is teljes mértékben meg vagyok elégedve a dokival, velünk mindig normális volt.
Nálunk velem van a gond, endometriózisom van és egy korábbi műtétnél kivették az egyik petevezetéket a másik pedig nem átjárható.
Próbálok majd visszaolvasgatni, "megismeri" titeket.

Befogadtok magatok közé? :D

Van olyan, akinek az első nem, de a második lombik sikerült?

Zsuzsi

Zsu
uzsuzs

Miciona,
és végül te hol adattad be? Ötletem sincs hogy hova menjek... :cry:
Az elsőt is csak este lehet???
Nyírőbe nem lehetne szerinted, ahol a vérvétel van? vagy hülye ötlet, mert úgy is át kell buszoznom oda uh után, vagyis persze csak azután, hogy már megjártam a déli gyógyszertárat..... :?

Tudja valaki, hogy meddig lehet menni a pénteken Nyírőbe hormonra?

Szimba,

írj lszi, ahogy megjöttetek, nagyon izgulunk!!!!!!

Szia Zsuzsi,
persze, hogy befogunk, a legjobb helyre kerültél! Üdv a csapatban! :D
rencsi79

Rencsi!
Én a háziorvosi ügyelettel beszéltem meg még az előző napon, hogy fogadnak-e ebben az ügyben. Készségesek voltak. Ott kellett csücsülnöm vagy fél órát, míg ki nem derült, hogy kipurcanok-e tőle, addig jót beszélgettünk a nővérkével. (egyébként is ő adta be, a dokit nem is láttam :shock: )

Szimbáék! Én is izgatottan várom az eredményt!

Modrooka, a semmi az jó! Nagyon szorítok Neked, ha már így itt maradtunk a "régi" bandából...a hűtlenek jól megbabásodtak, aztán leléptek! :lol:

Kata! Hát persze, hogy figyelem a fejleményeket! Minden nap olvaslak titeket.

Én júniusben szeretném a következőt megpróbálni. Remélem, összejön. A kecó a kutyát sem érdekli :twisted: Örül a nép, ha lyuk van a s*ggén, nem hogy lakást vásároljon. Egyszer csak ideszédül valaki....

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Szia Moncsi,
köszi szépen, akkor holnap én is felhívom őket!
Hát a lakáseladás most nem könnyű ügy :cry:
De azért drukkolok, hogy valaki beleszeressen és megvegye!
Húha, június már nincs olyan messze.... :D :D Akkor már végre nem csak olvasó és ritkán író üzemmódban leszel, de jó :D :D mert hiányolunk ám!!!!!
Bár meg tudom érteni, hogy ha nem történik semmi, akkor persze, hogy nem írogatsz percenként!
rencsi79

Rencsi
Köszi a szívélyes fogadtatást! :D
Nem tudom, hogy van máshol ez az injekció beadásdi, de nekem kellett vinnem 1 papírt a háziorvostól, hogy beadhatják. De lehet, hogy ez mindenhol máshogy működik. Velem is nagyon aranyosak voltak, 5 percenként megkérdezték, minden redben van-e.

Zsu
uzsuzs

Zsu,
üdv a csapatban!:-)

Moncsi,
:-) remélem, igazad lesz! Azért én ünnepélyesen megígérem, babásan is visszajárok majd, mint Albi és Ági:-)

Szimbáék, remélem, minden OK!

modrooka

Megjöttünk! 8)

Rencsi, valószínűleg minket szúrtál ki, ugyanis én voltam az, aki az UH szobából kijövet a magam szolid módján azon örömködtem, hogy a tüszők megvannak. Ezt nehéz lehetett nem meghallani. :D Tényleg szép, csaknem kocka formájúak voltak a monitoron (alig fértek el). 5 nagyot láttam, 1 közepeset és 1-2 kicsit. Végül 6-ot sikerült leszívni. 8) Először aggódtunk, mivel mi nem a tüszők eldurranásától tartottunk leginkább, hanem attól, hogy nem lesznek eléggé érettek és a Doki is ezért hagyta utolsónak a páromat, hátha az a pár óra valamit még segíthet. A lényeg: a 6-ból 5-öt meg is szúrtak, ezek a petesejtek mind 10-es minőségűek. A hatodikat talán holnap még megpróbálják megszúrni, ha addig megérik, de ez erősen kétesélyes. Nagyon örülnénk 3, szép embrikének, vagy 2 nagynak és az utánérlelt picinek, talán ez még jobb is lenne. Mivel jártunk már úgy, hogy 7-ből csak 2-t kaptunk vissza, egyelőre csak csendben reménykedünk, amihez kéretik némi kollektív drukk. :D A reggeli UH-n is és a délutáni konzultáción is szoba került a sok futás, Dévisz nem kis mértékben ennek tulajdonítja az eddigi sikert. Teljesen egyetértünk a véleményével. Persze nyilvánvaló, hogy az otthoni futógép kényelmét nehéz überelni, de ha valaki naponta legalább 3-szor megteheti, hogy fut 15-20 percet, érdemes ezzel is próbálkozni.

Rencsi! Kérdeztem Déviszt a PICSI-ről. Azt mondta, hogy a legnagyobb gond a hozzá való szerkezet beszerzésével van, az ugyanis laza 40 milla. :shock:
A Cetrotide-ot általában akkor kell elkezdeni, amikor a legnagyobb tüsző átlagmérete eléri a 14-15 mm-t. Ez a szuri az esetek 90 %-ában megakadályozza a tüszők idő előtti elpukkanását. Az elsőt olyan helyen kell beadatni, ahol esély van újraélesztésre. Ne ijedj meg! Ennek az esélye kb. akkora, mint meghalni egy Maripentől. Mi a legközelebbi kórház szülészetére mentünk az elsőt beadatni, ez jelen esetben a Jáhn Ferenc Kórház volt. Az ügyeletes nővér mondta is, hogy már megszokta, hogy a Forgách Intézet páciensei ezzel a szurival odamennek. Mi csak mosolyogtunk. Nem akartuk az orrára kenni, hogy mi a konkurrenciától jöttünk. Egyébként itt történt az, hogy a nő elferdítette a tűt, majd közölte, hogy a betegtájékoztatóban szereplő 45 fokos beadási szögnek megfelelően már eleve elferdítve van a csomagolásban a tű. Hát persze, mi meg nem láttunk semmit. :lol: Ezt követően kb. 10-15 percig ott ültünk, addig volt is egy kis bőrpír, meg viszketés, súlyosabb dolog viszont nem. Ezek a tünetek azóta is megvannak, de ez nem komoly, inkább csak egy pár percig tartó kellemetlenség. Remélem, azok a 6-8-as tüszők szép nagyra nőnek majd. A 10-es endometrium a ciklus 7. napján tökéletes. 8) Azt nem tudom, hogy az endometriózis mennyiben jelent majd nehezített pályát. A lényeg az, hogy bízzál a Dokiban.

Kati: nyugodj meg, péntektől Szimbáné szobafogságra lesz ítélve, tehát végérvényesen és visszafordíthatatlanul ránk tör a tavasz. Most már nem kell reggelente az intézet előtt fagyoskodnunk, így semmi értelme a további hidegnek. :)

Modrooka! Én is végigkérdezgettem a családom hölgy tagjait a terhességi tünetekkel kapcsolatban és egybehangzó vélemény, hogy bármi lehet. Mindenki, mindegyik terhességét máshogy élte meg. Mivel teljesen normális dolog az, ha valaki egyszer érzi a szurkálást, görcsöl, rosszul van, stb., máskor meg semmit sem érez, ezért nem érdemes csupán a tünetek alapján kombinálni. Majd az UH megmondja a tutit, csak ki kell várni. 8)

Köszönjük mindenkinek a drukkokat, de - ha van még tartalékban - kérünk még, mert a neheze még hátravan.
szimba

Sziasztok!
Szimbáné és Szimba én is drukkolok nektek!!!Nehogymár ezen múljon :wink:
...meg persze minden akciózónak++++++++++++++
Vendég

Sziasztok.

szimbáék:drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hát mivel mi nem vagyunk Pestiek fogalmam sincs hogy mi hova megyünk majd azt a szurit beadatni. :o

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Én is csatlakoznék ha szabad!
Dévai dokihoz járok 2007. márciusa óta. Eddig 3 lombikunk volt. Az első 2007. áprilisában, ami sikertelen volt. A 2. 2007. szeptemberében, ami annyira sikeres volt, hogy már egy 10 hónapos kislány boldog anyukája vagyok. És most 2009. januárjában volt a 3. beülti, ami elindult, de félbeszakadt. Most szeretnénk kezdeni április közepén a 4. stimut.

Olvasgattalak eddig is benneteket és még a régieket is, úgyhogy nagyjából képben vagyok, de azért még vissza-vissza kell olvasnom.

Remélem befogadtok! :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Melánia: bármelyik kórház tökéletes választás. Egy kis faluban ez gondot jelenthetne, de Szegeden a legkevésbé sem kell aggódnod emiatt. 8)
szimba

Szimbáék,
persze, hogy megy a drukk EZERREL!!

Rencsi,
speciel én is a Jahn Ferencbe adattam be az első Cetrot, mivel pár percre lakunk tőle. Az ügyelet tele volt influenzásokkal, így szépen felmentünk a nőgyógyászatra és a nővérke megígértette velem, hogy semmi bajom nem lesz és beadta, majd nem engedett el fél óráig. Nagyon kedves volt.

melánia,
válaszoltam:)

Zsuzsi,
gyere sokszor! Meglátod mennyi dolgot megtudsz a fórumról és ki is beszélheted magad:))

Moncsi,
A lakás ügy tényleg nem könnyű most, viszont venni egyszerű. Nem tudnátok cserélni, talán úgy egyszerűbb, főleg, ha ti fizetnétek rá egy nagyobbra, szebbre. Sokan kényszerülnek most kisebb lakásba, hogy a hitelükön könnyítsenek.
miciona

Szimbáéknak ÓRIÁSI drukkjaim mennek!

Modrooka: Ne keress tünetet. Nekem mind a három beültinél teljesen más érzéseim voltak. De biztos sikerült és az a teszt csakis pozitív lehet! :lol:

Rencsi79: Nekem Dévai azt mondta, hogy a hozzánk legközelebb lévő kórházba menjek be, vagy az ügyeletre és ott adassam be az elsőt. (A 3. stimunál elég sok Cetrotide-t kaptam, úgyhogy azokat magamnak adtam be.)

Most ennyit tudtam írni, de majd még benézek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Jelentem nincs kint hideg, csak olyan sötét van, olyan borult, ezért nincs is túl jó hangulatom! :(

Szimbáék!
Nagyon-nagyon szorítok Nektek, hiszen a neheze tényleg még csak most kezdődik!! Ennek most össze kell jönnie! Szimbáné pihenjen sokat, és próbálja meg elterelni a gondolatait! Miciona írta még anno, hogy "jó" sorozatok mennek a tv-ben. :lol:
DRUKKKKK++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Zsu!
Üdv. a csapatban! Jó helyre kerültél! :) Gyere gyakran, és meglátod hamar "kiokosodsz"! :)

Modrooka!
Neked folyamatosan mennek a drukkok, és sokat gondolok rád, hogy vajon mi lehet veled! Mikor tesztelsz először? :?:

Moncsiga!
Reméltem is, hogy figyelsz minket! :) És azért az is jó, hogy néha-néha azért írsz nekünk! Június az már itt van nemsokára, és akkor már tényleg többször jössz majd "hozzánk"! Remélem addigra már lesz valaki a pocakomban, és akkor már értem nem kell izgulni, mert Én fogok izgulni Mindenkiért! :) A lakás miatt ne aggódj, majd akkor jön a vevő amikor nem is számítasz rá! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggel csajok és Szimba,

Én nem vagyok hűtlen, olvaslak benneteket, de nincs semmi extra.

Szimba folyamatosan drukkolok nektek, csuriban kezem-lában. :wink: Én is esküszöm rá, hogy a futás segített, és azért lettek jók az eredmények.

Modrooka, neked is mennek a drukkok. Én annyira nem éreztem semmit, hogy mondtam is a párom, hogy nem sikerült. Erre tessék.
Ugyhogy a semmi sokszor jót jelent. :wink:

Kata, mi megint találkozunk. Én is 01-én megyek 14:30-ra. Te még akkor ott leszel?

A többieknek puszi, addig is.

Kép
gmelcsi1

Melcsi!
Szuper lenne megint találkozni! :lol: :D :wink:
Én még tuti ott leszek, mert 10-re megyek. Szóval ha nem ülnék a megszokott váróban, akkor KÖTELEZŐ MEGERESNI engem! :) Hogy vagy egyébként? Dolgozol még? Bent elmondtad már a JÓ HÍRT?
Ugye megkerestek, ha nem lennék a váróban?! :?:

Kép

KépKép
ercsikati

Mindenképpen megkereslek, kiváncsi vagyok mit mond a doki, de szerintem mindkét oldalon átjárható vagy és nem fogsz semmit érezni az egészből. :wink: Egyébként futsz már? Vagy még nem kezdted el? Eszed a sok húst? Beköplek a dokinak. :lol:

Teljes jól vagyok, nincs hányingerem, csak egy két kedvenc kajámat nem kívánom. Például a húst nem nagyon tudom enni, de ennyi. Sokat alszom, de egyébként minden rossztól megkímél a gyerek. :lol: Imádom, már most milyen aranyos. :oops:
Ma már kismama gatyát kellett felvennem, mert akkora a hasam, hogy nyomták a farmerjaim. :oops:

Bent már tudják, muszály volt mondani, mert a főnököm tudott az inszemről is, úgyhogy teljesen képben van.
Dolgozni szeretnék még, amíg nincs bajom, de majd Dévisztől megkérdezem mit javasol.

Kép
gmelcsi1

Melcsi!
Ajánlom is, hogy megkeress. De ha jössz akkor képet hozz nekem a kicsiről!:)
Futi még nem futok, de a húst az eszem rendesen, úgyhogy nem kell beköpnöd a Dokinak!! :lol: :lol: Még nincs undorom tőle, és remélem nem is lesz majd!
Örülök, hogy jól vagy, és hogy minden a legnagyobb rendben van!
Azt még nem lehet tudni, hogy milyen nemű lesz a babóca?! Te mit szeretnél? Neveken gondolkodtatok már?

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok a nagy rohanásban.
Képzeljétek riportot csinált velem az ATV. Áprilistol lesz a Havasnak náluk műsora, elvileg oda kellett volna elmennem, de a három baba miatt inkább olyat választottak, akinek egy van, és könnyebben mozog. De benne lesz az én riportom is.

Modrooka szorítok ezerrel. ű

Írkáltok PICSI.ről? Az mi?? Végre valami amit nem tudok a lombikkal kapcsolatban! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok!

Szimbáék: megy a drukk ezerrel!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Telefonáltatok már, mi a helyzet a kicsikkel?
Csomee:
persze, gyere csak nyugodtan! :D Nagyon szép kislány Kitti baba, gratulálok hozzá!!!! Jó gyorsan belekezdtetek a következőbe! :wink:
Nem ütik egymást a hormon szurik és a szoptatás? vagy már nem szoptatsz?
Kata,
szerdán én is ott leszek, holnap majd megmondja Apánk, hogy miért....szerintem még csak uh lesz, de majd attól függ hogy növekednek a kicsi tüszőkéim......

Szerintetek meddig kell ilyen durván húsevőnek lennem? Tegnap este már hányingerem volt, annyira durva az előírt mennyiség -az én kaja mennyiségemhez képes-t, hogy pl. reggelire is sült húst kell ennem :cry: :cry:
rencsi79

Rencsi!
Ha szerdán te is jössz, akkor remélem megkeresel! :?: :lol:
Holnap úgyis megmondja Apánk, hogy hányra kell menned! Azt tudom, hogy én 10-re megyek, majd valamikor műtét aztán Julcsi beszámolójából kiindulva kb. 3-ig ott dekkolok! :(

Julcsi!
Még azt akartam kérdezni, hogy Apánknak akkor kellett fizetni amikor már du. bemész hozzá a rendelőbe ugye? Csak mert feleslegesen nem tartanék magamnál pénzt! :?

Kép

KépKép
ercsikati

Rencsi: Telefonáltunk. A helyzetről röviden annyit, hogy egyáltalán nem biztos, hogy holnap be kell mennünk az intézetbe és a legkevésbé sem a továbbtenyésztés miatt. A helyzet most valahol félúton van a sz@r és a katasztrofális között. :( Ne haragudjatok, de túl sok pozitív gondolatom most nincsen. Nagyon remélem, hogy a mai nap folyamán nem köt belém egy kóbor hittérítő, mert utána garantáltan két hétig fognak túlórázni a kórboncnokok, hogy egyáltalán temetésre alkalmas állapotba hozzák. :evil:

Majd jelentkezem...
szimba

Szimba, annyira sajnálom. :( Mást nem is tudok írni. Nekem azért még csuriban mindenem.

Kép
gmelcsi1

Szimbáék,

szívből sajnálom :cry: :cry: , még drukkolok hátha egy embrike összeszedi magát és beültethető lesz holnap.....
rencsi79

Szimbáék!
Sajnálom én is a történteket, de én is még mindig szorítok, hátha meggondolja magát az ebrike! Szorítok Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Köszönöm a kérdéseteket Fanni hogyléte felől, már a vége felé járunk a náthának. Most amiatt nehezebb, mert most szakad fel az a sűrű váladék az orrából...
Viszont most már a gyümölcsök után sütőtököt is kapott és azt is megette. Következő feladatunk a krumpli lesz. :)

ERCSIKATI:
Szerencsére nem influenza volt, hanem megfázás. Elég volt a lázból akkor, amikor a 2 fogacska bújt ki...
Április 10-én gondolni fogok rád, de biztos, hogy minden rendben lesz!!!!!!! Aznap már nem ehetsz, nem ihatsz, ugye tudod?
A műtőbe majd hálóingbe és papucsba kell bemenned. Amikor kijöttél a műtőből, akkor kell majd bugyit venned. Utána is abban leszel, majd ők szólnak, ha felöltözhetsz és ki kell menned a váróba, hogy Apánk behívhasson.
Ja, a számlaigényedet már felvételkor jelezd! Én is kértem a beavatkozásról. Amikor a végén behívott, addigra már meg is írta, csak a fejlécet töltötte még ki.

VJULCSI:
Örülök, hogy segített a leírásom. A következő már arról fog szólni neked, hogy mit tegyél a terhesség alatti hányinger ellen! ;)

RENCSI79:
Jaj, az a húshegy, amit Apánk elvár, az nagyon brutál... De ne hagyd magad és próbálj minél többet enni belőle!

MODROOKA:
Szerinted ki fogod bírni még 8 napig tesztelés nélkül? Mert akkor a szememben egy igazi hős vagy! :) Én nem bírtam ki...
Az, hogy most nincs hányinger, álmosság, stb., még nem jelent semmit. Nekem december 18-án lett pozitív a tesztem és Karácsony után kezdődött a hányinger. De azután belehúzott rendesen. ;)

UZSUZS:
Üdv a körünkben! :)
De jó, én is tanár vagyok! Igaz, már pályaelhagyónak számítok...

CSOMEE:
Gratulálok Kitti babádhoz, nagyon szép kislány! :)
A lányaink között 3 hónap van, Fanni most töltötte be a 7. hónapot.

GMELCSI:
Gratulálok a pocaklakóhoz!!! Apánknál fogsz szülni?

ÁGI:
Majd ír meg, hogy mikor lesztek adásban!

SZIMBA:
Nagyon sajnálom... De hátha mégis, úgyhogy drukkolok ezerrel!!!
s.mónika

Szimbáék,
holnapra nagyon szorítok, hogy menni kelljen!!!
Nem is tudok mit írni most, gondolok Rátok!!!
miciona

Szimbáék,
kitartás! Mindannyunknak csodára van szüksége, hátha most veletek megtörténik! A hittérítőkkel meg vigyázz, ugyanannyit kaphatsz értük, mint a rendes emberkért. Nagyon-nagyon szorítok !!!!!

S.mónika,
mivel korábban nem érdemes a jó kis szuri miatt tesztelni, nem fogom magam idegesíteni, hogy most mit is mutat a teszt. Harmadikán reggel már biztosan a gyógyszer nélküli állapotot fogja mutatni.:-)..é köszönöm a nyugtatást!:-)

Rencsi,
a húsevés marad a 21 napos várakozási idő alatt is:-) Kitartás! - ja és a víz is!

modrooka

Mónika,
én is pályaelhagyó tanár vagyok :)
és nem is tudom elképzelni, hogy valaha is tanítanék, sajnos.

Melcsi,
láttam írsz az októberi babákhoz. Ide is írd majd meg, hogy mikor milyen vizsgálat van stb. És vigyázz magatokra:)
miciona

Sziasztok!

gmelcsi1: Gratulálok a picurhoz!
Modrooka: hogy bírod teszt nélkül? Én a 3-nál minden nap teszteltem. Te tényleg egy hős vagy! :lol:
s.mónika: én is gratulálok neked a pici Fannihoz. Mi is éppen egy megfázás végén járunk, úgyhogy teljesen együttérzek veled. Köhögés, orrszívás minden jön, aminek jönni kell, de szerencsére már mi is elég jól vagyunk.
rencsi79: Köszi a gratulációt! Sajnos csak 3 hónapig tudtam szoptatni. Dévai első kérdése is ez volt, hogy szoptatok-e még, mert akkor felejtős a stimu. Húsevés: nekem a 12. hétig kellett ennem, pedig semmi gond nem volt, a vérömlenyt leszámítva.
Ági: Mikor lesz az adás? Te is kőbányai vagy ugye jól emlékszem?
Szimba: Őszintén sajnálom! De hátha még van remény! Mindenesetre drukkolok!
[/b]

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Én mondtam a csajnak, hogy hívjon fel, mikor lesz. De utánnanéztem, és elvileg áprilisban minden pénteken este fél 9-kor lesz a havas műsora, és ez az elsők között lesz. :-) A téma főálásu anyák akik gyesen vagy gyeden vannak. Vagy valami ilyesmi! :-)

Csomee te is kőbányai vagy??

Ági28

Sziasztok!

Tudtok segíteni nekem abban, hogy mit, hogyan kellene csinálnom a 2 lombik között? Van valami praktikátok? Mit kellene szedni esetleg stb. ? Minden jótanácsot szívesen fogadok!

Előre is köszi!

Zsu
uzsuzs

Ági: Igen kőbányai vagyok. Itt lakom az élessaroknál a Balusztrád irodaház mögötti újépítésű házakban. Te merre laksz?
Már többször láttalak a Dévaiban, mikor apánkhoz jártál uh-ra. És egyszer azt hiszem te jöttél velem szembe, mikor sétáltam a babóval az ATV székház melletti parknál.

Uzsuzs: Én semmit nem csináltam a két lombik között. Életem az életem. Nem szedtem semmit. Ami a különbség volt: az első ombiknál csak utrot és duphastont kaptam a beülti után. A másodiknál pedig utrot és progri injekciót. Ami érdekes, most a 3-nál ugyanazt kaptam mint az elsőnél és csak félig sikerült. Így amit kezdünk áprilisban, mindenképpen fogok kérni progri injekciót.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Szimbáék! Ne máááááááár! Nem akarok sablonhülyeségeket írni... de hátha mégse ennyire kaka a szitu... :?
Mindketten (Petimmel) nagyon örültünk a tegnapi szép eredményeteknek...sokat beszélgettünk rólatok...Nektek jár az a baba és KÉSZ!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Kint az idő hideg! Legalább is én fáztam! Mára elvileg 14-16 fokot ígértek, de nem tudom mi lesz belőle! :)

S.Mónika!
Április 1-én megyek átjárhatóságira, nem 10-én! Addig már nincs sok idő, de majd írok sms-t, hogy mi a helyzet. ok?

Modrooka!
Már neked sincs sok hátra tesztelésig! :) Hogy bírod? Valami érzés? Valami más, mint ami szokott lenni? Én mindenesetre nagyon-nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen, és már egyel többen legyetek! :) +++++++++++++++++++

Szimbáék!
Mi a helyzet? Én szorítok nektek nagyon-nagyon! +++++++

Csomee!
Üdv. Nálunk! NAgyon szép kislány Kitty! Gratulálok! Nálad miért kellett lombik? Mi volt a probléma? És akkor most újra belevágtok? Hogy-hogy ilyen "hamar"?

Melcsi!
Alig várom, hogy újra találkozzunk! :lol: Szerintem újra eladjuk majd a várót! :) Vagyis remélem jó hírekkel szolgál majd a doki, és akkor nekem is felhőtlen lesz a hangulatom! Ha lehet akkor hozol nekem képet a kicsiről! :oops: Tudom, hogy még nagyon-nagyon kicsi, de úgy szeretném látni! :D Lehet? :?: :roll:

Várom a híreket akinek van persze!

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt mindenkinek.

Kata, persze elviszem, de kérek tőle most is, úgyhogy ezen már nagyobb lesz. :wink:
Biztos, hogy felhőtlen lesz a kedved, minden rendben lesz.

Miciona, persze megírom majd. Csak egyenlőre az uh-kon kívül semmilyen vizsgálat nincs. Meg akarom csináltatni a 12. heti kombinált tesztet+genetikai uh-t. De majd megkérdezem Apánkat, hogy mit szól hozzá.

Igen apánkánál szeretnék szülni. Tényleg melyik kórházban van? Tudja valaki?
Bár lehet ha meghaladom a 10kg, akkor elköszön tőlem és kereshetek más orvost. :oops:

Csomee, gratulálok a kislányodhoz, gyönyörű.

Szimba, ha megnyugodtál, akkor gyere a hírekkel, mindenki gondol rátok.

Kép
gmelcsi1

Sziasztok!

GMELCSI:
Apánk a János Kórházban és Telkiben vállal szülést.
Én a Jánosban szültem nála, minden rendben volt.
Eddig hány kiló jött rád?
s.mónika

Móni, remélem eddig semmi, bár pár napig bűnöztem. :oops:
Félek Dévisztől, mert egyből lecsesz, ha hízni kezdek.
Mos tökre ideges vagyok, mert nincs semmi rosszullétem, azon kívül, hogy nagy a hasam és tudok ludni, semmi tünetem nincs. Normális ez? Neked mi volt az első trimeszterben?
Bocsi, de kicsit parázós vagyok. :oops:

Kép
gmelcsi1

ludni=aludni :lol:

Kép
gmelcsi1

Csomee én a Patakinál lakom azokban a csúnya barna 10 emeletes házakban. És valószínű engem láttál. Legközelebb gyere oda nyugodtan. :-)

Uzsuzs én két lombik közt csak magammal és az egészséggel foglalkoztam. Eljártam cérnabeültetéses akupunktúrára, ittam búzafűlevet, de amúgy inkább csakl élveztük apával egymás társaságát! :-)

Ági28

Sziasztok!
megjöttem, de nem olyan boldogan mint szerdán. Nem túl rózsás a helyzet :cry:
Még mindig sok a tüszőm, csak egy nagyon meglódult 18!!! van még kettő: egy 12-es és egy 13-as ami jó, viszont rengeteg 5-6-7-es. Sajnos nem egyenletesen nőnek....
Így jött a válsztás, hogy mi legyen.......
1. szerdáig várunk hátha nem durran el a nagy, a kicsik meg szépen növögetnek, de itt nagy veszély forrás a túlstimu miatt
2. jövünk hétfőn leszívásra
Mi a 2.-kat válsztottunk....
Amikor jött az újabb kérdés, hogy kérek-e Certrodite-t!!! Ha kérek, akkor tuti lesz 3 tüszőnk, de mivel ez lassítja a növekedést, a többi biztos nem lesz jó, vagy nem kérek, akkor akár 5-6 is lehet jó, de a óriás meg esélyes hogy elpukkan...... :cry: :cry:
HÁT nem kicsit leizzadtam ott a székben Apánkkal szemben, amikor elkezdte ezeket mondani, bár már az uh is mondta, hogy ez nem túl jó a helyzet....
Nem akart befolyásolni, érthető módon, viszon így nekünk laikusoknak kellett döntenünk. NEM kértünk Cetrodite, erre csak annyit mondott, hogy ja ha kockáztatunk akkor kockáztassunk nagyot!!!!
Szóval fekvésre vagyok ítélve hétfő reggelig, aztán reggel megnézik lesz-e műtét......
Azóta már többször átgondoltam, nem tudom, hogy jól döntöttem-e, ha pukkan a petike, akkor nincs mit tenni a következő hónapban elkezdjük újra!

Szimba:
annyira reménykedtem reggel, hogy látlak titket, de sajnos nem... a szívem szakad meg!!!!! :cry: :cry:
rencsi79

GMELCSI:
Igen, Apánknál nincs kegyelem a kilóknál. Én összesen 12-13 kilót híztam, de minden alkalommal benne volt a terheskönyvemben, hogy "DIÉTA!!!!!". Pontosan így, csupa nagy betűkkel, felkiáltó jelekkel és aláhúzva... Egyszer kikaptam tőle, de akkor tisztáztuk a dolgokat. Mivel PCO-s vagyok, ezért a szervezetem mindent raktároz, alig éget kalóriát. Kialakítottunk együtt egy étrendet és utána nagyjából rendben voltunk. Az utolsó 2-3 kilót a végén szedtem fel, de akkor már nem kaptam ki érte. 1 héttel a szülés előtt bevallottam neki, hogy 1 kiló még jött rám, mire elmosolyodott és közölte, őt már ez nem érdekli. :) Végeredményként a 12-13 kilót elfogadta.
Kérlek, ne izgasd magad!!! Teljesen normális, ha nincs rossz közérzeted. Van, akinek egész terhesség alatt nincs hányingere. Nekem 13 hetes korig folyamatos hányingerem volt, kajára nem tudtam nézni. Barátnőmnek pedig meg sem kottyant. Mindenki más. Azt mondja a népi bölcsesség, hogy az azonos nemű babát bírja nehezen az anyuka. Nálam (és 2 kolléganőmnél is) bevált a jóslat, mindhárman kislányt vártunk és mindhárman rosszul voltunk. A kisfiút váró barátnőm pedig semmi ilyen dologgal nem küszködött.
Úgyhogy NE idegesítsd magad, a hányinger NEM feltétel a terhesség alatt!!!
:wink:
s.mónika

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?