A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Bogárka, Ficánka: köszi, akkor már tudom ki kicsoda! még mindig tetszik Fic felsője! (mint mikor először láttam)...jó tudom, hogy ez asszem egy miniruha? Kép

Juc! Somát Isten éltesse. nem is gondoltam, hogy már 4 éves!!!

Recca! az izgalmakat is megoszthatod legközelebb is, ha akarod!!! Kép

Manóka! boldogságos névnapot!

Vera!
akkor hál' Istennek Dóci már látom jobban van, ha mikulás szerkóban havat lapátolhat Kép
én már csak napi 2-2,5 dl tejet tudok Lenkémnek lefejni, de most jött el az idő, hogy nem parázom tovább, már több mint 5 hónapos, és nagyon szeretném, ha legalább 6 hónapos koráig lenne tejem. mondjuk most könnyen beszélek, mert nem csökken a mennyisége, stagnál, de ha megint csökken, megint be fogok f..ni Kép
remélem, hogy ezzel a 2 dl tejjel is segítem őt a kis fejlődésében.

Gabi!
te bedajeroltad a gyerekeidet?? Kép mindegyik fürtös!

JUCUS! MI EZ A TEPSIBEN??? (muffin?) ÉN FOGYÓZOM!!!!!!!! :/ OLYAN FINOMNAK NÉZ KI!!!!

Votiv!
mi is elfértünk volna a játszóban? vagy egy bébi ülést v. babakocsit már nem igen lehet oda betolni? mert Lenkém még nem olyan nagy, hogy játsszon.
beírásaidon jókat röhögtem, úgyhogy megérte bejönni! te csonti lány vagy. szerencsére nem vészesen, de ha fogynál, akkor nem maradna belőled semmi. és folyton mosolyogsz, úgyhogy apa csak örülhet neked!

na megyek, mert Lencsi ma nagyszülőzött, és tök ideg. öt percenként felsír :/

ancsipancsi

Vera,
uaz, és nem látom, h bejelöltél...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv,
én is azt mondom, h aki olyan kedves, mint te, az akármilyen is lehet!!! kinézetre! De nálad még a külcsinnel sincs baj!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Doktor-né,
köszönöm, megvagy!!!KépKépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gyors bekukk erejéig Kép szijja mindenki!

B.K., Kép

éccaka nálunk is gázos volt. üvöltött a ded, cirka 3 órát egyvégtében, mire sikerált elaltatni.Lehet, hogy volt valami a kerületben..majd megkérdem Zanzát is..

Juc,
Csatlakozom Ancsihoz..MiEz A Finomnak Lácccó Dolog a tepsiben? Kép

Zsanci,
gatya esetleg érdekel Kép

Pussz: MacsésmostaztánnagyonalvóskisFülöpke Kép
macskanyu

Fincsiség:kenyértészta töltve szalonnával,olivabogyóval,sajttalKép

Juc
20170114224602

Minden sírós dedet megértek, nekem második napja olyan fejgörcsöm van, hogy majd' kiesik a szemem.
Türelem, anyukák, elmúlik. Remélem nekem is Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Kisun, ja, te inkabb az en kedelyeimet borzoltadKépKép

Juc, ejha, ez jol nez ki, biztos fini is volt. bar nem panaszkodom, ma kinai kajat "foztem"Kép

Votiv, egy feles sokat tud segiteniKép de tenylegKépKép
"apad" edzotermezik mindennap?! johetne inkabb ide hozzank fat vagniKép az erosit am igazanKép

Zanza, kedden jossz torna? nagyon varom mar a kis filmemKépKép

Indi, mikroban is lehet csinalni? ez igy maris nagyon jol hangzikKép (ugyanis sutonk nincsKép)

Johi, ez igazKépKép es azert nem erolkodunk am annyiraKép

Neet, az index-simogatasnak ilyenek a megelozo tunetei?Kép

Ancsi, jo, majd meglatomKépKép
es minden csepp tej szamit, es egyertelmuen segited vele a fejlodesebenKép. es az en minden tiszteletem meg mindig a tiedKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Egy kép az én 4 évesemről:
Kép

Juc
20170114224602

Macs,
lebótótuk!!!KépKép október-november fele majd rakok fel képet, jó???KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Huhh, rövid leszek, mert Viknek kell a gép.

Zanza: Brumi-Maciban lehet kapni az ékpárnát

Juc: Somusnak gratula egyrészről, viszont üzenem neki, hogy a kakaSanyi-s beszólás édesapám révén érzékenyen érintett, szóval még elgondolkozom, hogy mi legyen Kép

Rec: Kép, de jön az a kisBenke hamarost

Hopp, ébred a lány.

Dóci édes Kép Meg Dorka is.
Ada
ada007

Juc,
Gratula a 4 évesedhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lilla ime:
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus:

Somusnak muszáj megbocsátanom a kakiSanyit !!!!!!!!!!!! Imádom a lenszőke búráját.

Amúgy Te honnan öltözteted a fiadat, hogy ilyen menő pólója van? Kép
ada007

nagyhajú Benke és nagypocakos Johi:
Kép
a múltból...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Macs, mi nem 7. ker-esek vagyunk, ezért mi jól aludtunk.Kép

Recca, agyon fogsz vágni, azaz tornázni. Apa közölte, hogy a dvd-másoló nem jó.Kép És nem is tudunk menni, mert törpét viszem orvoshoz, meg tanulnom kell, elvégre engem is visszatapsoltak.Kép

Votiv, azért ne fogyjál sokat, mert a végén le lehet majd faxolni.Kép
zanza

Hello Csajok!

Somának így előre is nagyon boldogságos szülinapot!!! Kép

Juc!
Jó látom, hogy itt a 22.-ben is van boltjuk a turiséknak? Az is jó?

Milyen pici még itt Lillus! Kép ééédes!
A háttérben meg ott lóbálódzik két Petraláb Kép

Indi!
A receptet én is köszi!!! Imádom a kókuszos-csokis finomságokat, és most a zabkorpa nagy favoritom, úgyhogy azal csinálom majd meg Kép

Na, húzok aludni...fárasztó nap volt....délután koriztunk a Velencei (Petra: "medencei" Kép) tavon Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ada, köszi továbbítom.
Indi neked is.Kép
zanza

...hopp, én még csak az első képet láttam...szegény Lillus, a másodikon épp átlépem...azért ahhoz képest szépen megnőtt Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Recca,
Köszi a pelenka-infót! Mennyi külsőt és pelenkát érdemes venni?

Fic, Votiv
Köszönöm az infót, azért jó, hogy úgy adnak tanácsot, hogy a laikus azt hiszi, milyen jól járt velük, közben...

Névnapi jókívánságokat köszönöm.

Porcsin,
emil címet köszi, írok majd, de ma a Bébike majd kiugrik a pocimból, inkább lepihenek.

Ági (38+0!!)
golab

Bogárka,
B is úgy hivja a helyet!!! Mindig azt kérdezi, h mikor megyünk le Medencére????KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ada!

KépKép

Bogárka!

Több helyen is van boltjuk,ha úgy láttad,hogy XXII-ben akkor biztos úgy van!Még nem jártam benne,de szerintem az is ugyanolyan jó lehet.És van ám felnőtt ruhás boltjuk is!

Juc
20170114224602

Zanza, hat nem is tudom, mit sajnaljak jobban: hogy nem hozol nekem filmetKép v. hogy nem jottokKép. sajnal sajnal... de csak tanulj szepenKép

Zsanci, kepek tok jokKép honnan lomizod elo oket?

Juc, Soma nagyon helyes nagyfiuKép de ezt ugyis tudodKép

Coolio
recca

JA és nem tom,hogy ki mondta,hogy nemlehet online rendelni a turiból?!DE lehet,ez a lényege az oldalnak!

Juc
20170114224602

Golab, mi asszem 18 db belsot vettunk, kulsobol meg 2-2-2-t mindharom meretbol. (bar a legnagyobb meretet meg nem hasznaltuk, szoval raernenk akar csak most megvenni...Kép)

Coolio
recca

Jucus!!!!!!!!!!!!!!
te aliaaaaaaaaaaaaas! éhes vagyok, mint a farkas, erre ilyen szalonnás lepények képeit teszed be! :/ úúúúúristen de fincsi lehet! "Norbinak" tetszene...

Recca!
ugyan már! már nem sterilizálok, csak 1-2 naponta, mert mindent azonnal forró vízben+mosogatószer, külön szivaccsal elmosok. ha vidéken vagyunk, nem is sterilizálok, pedig múltkor 3 napig voltunk. alaposan elmosok mindent, azt kész. a fejés meg már csak napi 5x20 perc. úgyhogy ne sajnálj! így egy etetés megvan 1 óra alatt.

Lilla de pici még a képeken. ugye Beeté?

ancsipancsi

Hú de nagy a pörgés-forgás Kép

Juc, asszem a szőke egyenes hajat is beleveszem a kívánságlistámba, legalábbis 4 éves korú ifjoncodnál igen előnyösnek mutatkozik Kép Szalonnás muffin tök jó Kép

Recca, lehet ám mikróban is (éljen a mikrobio Kép) csak időt ne kérdezz, a miénk egy bögre vizet és 3 perc alatt melegít fel Kép Az Indijába meg nekünk se lesz sütőnk, úgyhogy most jól kitapasztalom Kép

Ja, akkor én is kérdezek a mosható pelussal kapcsolatban:próbálom magamat meg férjet rávenni, hogy mégiscsak jó lesz a kölöknek ez a dolog, de még azért húzódozunk. Te próbáltad az all-in-one-t is? Az még csak-csak bejönne, kisebb a csomag, mint a 3 részesnél.. száradni meg ráér, mosni meg úgyis kő mindennap nálunk... És ugye te Monapel? Az szimpibb nekem mint a többi, bár még mindig az eldobhatóhoz húz egy kissé a szívem, csak közben meg a környezeti bűntudat és pénztárca ordít Kép

indianyo

Zsan, hallmarkot nem ismerem, de majd jól meglesem, köszi!
Szóval éljenek a Vincék és éljen Soma!!!
Az a pirosautós torta nagyon rulez. De ezt megeszi a gyerek? Nem akarja toszigálni? Kép
Recca,
csak viccőltem! Kép
neet
neet

Jó reggelt!

Tegnapi nap nagyon jó volt, jót beszélgettünk, Vince istenien aludt kint a teraszon. Hiába, a BIAI levegő, azért jobb mint a kilenckeres. Kép Nagyszülők imádták az unokát, és kisfiam is lubickolt a felé áradó nagy szeretetben, én igyekeztem minél többször magukra hagyni őket, olyan nagyon aranyosak voltak! Én kaptam orchideát, de nagyon félek tőle, mert olyan kényes, nehogy meghaljon. VAN VALAKINEK TAPASZTALATA ORCHIDEA TARTÁSBAN? Kép

Bogárka,
Kép azért ne hari, h néha felemlegetem, de olyan sokszor eszembe jut ... medence Kép

Juc,
fúúúúúú, aztaaaaaaa, ez a torta nagyon menő!!!! KépKépKép meg biztosan nagyon finom is a sok marcipánnal! Úgy rendelted? És lécci mond meg annak az oldalnak az elérhetőségét, ahol online lehet vásárolni!

Oxi,
fejedre küldöm a gyógypuszikat!!! remélem, már enyhül!

Ancsi,
tul.képpen nem is annyira mini, most, h már nincs (akkora) pocakom, leérd térdig. amolyan kis kánikulában rohangálós, a H-ban hálóing-féle gyanánt is megtette nappalra. Kép

Lillus nagyon aranyos ! Kép
ficánka

Jo reggelt!

Juc, en irtam, hogy nem lehet online rendelni, vagyis latom, hogy elviekben lehet, de gyakorlatilag nem tudtam megvalositani.Kép Sem regisztraciot, sem olyan gombot nem lattam, amivel kosarba lehetett volna tenni.Kép De lehet, hogy csak en voltam bena.

A tegnapi nap es ejszaka a vegkimerultseg hatarat surolta. Kesz vagyok a nem alvastol.KépKép
Tegnap reggel mar ugy keltem, hogy szedultem, idonkent meg kellett kapaszkodnom valami szemejovo targyba...Kép Hanyinger, rossz kozerzet, gyengeseg, tompa fejfajas.
Orommel hullottam be a 8-kor beajulo lanyom melle az agyba, de csak forgolodtam, aztan 9-kor ebredes-szopi-elalvas-nekem is sikerult,10-kor ujra kelt, majd 11 utan nem sokkal, akkor mar bogtem a faradtsagtol. Vegul kikoltoztem a halobol, de aludni nem tudtam, mert Kati mondta a magaet (nem sirt), aztn fel kettokor behergelte magat, akkor visszamentem es szopival visszaaludtunk. 2,10-kor neztem utoljara az orara, es 6,45-kor ebredt ujra a lany.
Most baromi kipihent vagyok, de ne legyek telhetetlen, vegulis sikerult negy es fel orat egyvegteben aludni.Kép
Na megyek, mert utazunk videkre.
Bocs, a nyavajgasert, de jol esett.Kép Tessek nagyon sajnalni!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Juc, Somas kep nagyon jo! Nagyon klassz a tortaja!Kép Latszik, hogy mennyire orul neki!Kép

Fic, nekunk van orhideank, de inkabb nem adok tanacsot, mert karacsony ota a hat viragbol ot elhervadt.Kép Annyit tudok, hogy nem hideg es nem csapvizzel kell ontozni (esoviz v. desztillalt).

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!
Nem is értem hogyan éltük túl a tegnapot?!Dorkámnak minden féle bajai voltak,1 órát aludt du. a szokásos 3 helyett,mindenért sírt,ráadásul borzadájos migrénem voltKép
Macs:
látod,egonban is volt valami a levegőbenKépNagyon mondják a hidegfrontot,csak az lehet a bűnös!!!
Ancsi:
komolyan voltak olyan okos emberek,akik megkérdezték anno Orsim kiskorában,hogy esténként hajcsavarózom?Kép
Ficánka:
az orchideától nem kell annyira félniKépNagyon kevés víz kell neki,én hetente 1-szer beáztatom egy vödörbe,jól lecsepegtetem és kész.Arra vigyázz,hogy alatta ne legyen víz,és a huzatot is útálja!Inkább a párás,meleget szereti.A radiátor meleget is jól bírja.Végül is az esőerdőben,mint élősködő él a fák tetején.Ha levirágzik le kell vágni a szárát és pár hónap múlva újra virágozni fog.A nagymamámé már 3.éve ezt csináljaKépPersze attól is függ,hogy milyen fajta?Sok kicsi virág v.kevesebb,de nagyobbak.Ha esetleg van képed róla?

petergabi

Zsan:
sajna mostanság nem megyünk pestre,férjuram ki sem lát a munkábólKépSzerintem hamarosan én is csatlakozom a "hányatott sorsú"asszonyok klubjábaKépLehet,hogy élni fogok a nagyon kedves felajánlásoddal!Hány fajta színben létezik?Mert jópárat szeretnék,hogy legyen mindig tartalékbaKép
Dóra:
én sajnállak nagyon,de akkor Te is engem,jó?Kép

petergabi

Szia mindenki!

mienk éccaka szerencsére alvósra sikerült, a bömbit letudtuk délután.
Gabi,
egon=egom?? Kép nálunk hóesés előtt van alváspauza.

Zsanci,
várom novemberen a képet!! Kép Kép

Dorka,
szeegény-szeegény Dóra Kép de azért majd szorítok neked, hogy mosttól tudjatok aludniKép

Fic,
orchidea szereti, ha a lába épp hogy nedves, a levegője viszont jó meleg-párás. Ha üvegkalitban tudod tartani, azt is szereti.

És már meg sem próbálom tételesen felsorolni, de azért:
szívből kívánok minden szépet és jót, az összes ünnepeltnek
KépKép

Macs és Fülöpke
macskanyu

Dorka!
nekem csak az első 3 hónapban (+mikor Lencsi beteg volt) voltak ilyen tüneteim. már a kórházban folyton el akartam ájulni, itthon meg bőgtem a fáradtságtól. szar ügy ez a fejés, de az alvás miatt tök jó.

Indi!
én is mentem ám a recepteket Kép . köszi! a mosás főleg akkor környezetkímélő, ha nem vegyszerrel mosod (kizárt) és nem fogyasztasz energiát (kizárt, mert érdemes 90 fokon mosni). úgyhogy nem 100%-ban környezetkímélő az eldobhatóhoz képest. nekem így kevesebb a mosószer- és villnyszámlám. hetente 1-2x mosok csak. szárítani se tudom hol. a szárítógépet használom, de nem környezetkímélő, mert zabálja az áramot, meg a vizet. és iszonyat finnyás meg lusta vagyok, + félek a pelenkaiütéstől is. Kép le a kalappal Recca előtt, hogy ő csinálta!
a pelusgyártóknak kéne összekapniuk magukat és vmit kitalálni.

ancsipancsi

Recca!
észrevettél valamit, hogy a Nagyhajúd jobban szereti-e valamelyik pelust?

ancsipancsi

Pelenkaügyben abszolút Ancsinak adok igazat. Ha már egyszer kitalálták ezt az ezerfajta eldobhatósat, és kiadunk rá milliókat, akkor oldják meg ők, h használat után 100%osan lebomlódjék. Nehogymá még emiatt is nekem fájjon a fejem! Ugyanez vonatkozik az összes becsomagolt termékre. Tegnap volt egy jó kis műsor a biopiacról. De bevallották, h odais beszűrődhet vegyi anyag (föld, víz, levegő régóta nem rulez), és minimum a duplájába kerülnek a cuccok ott, mint a sima piacon. Vagyis egészséget a gazdagoknak!
Amit még nem értek, az az, hogy most miért fogyasztunk többet, mint 20 éve??? (A többlet fogyasztással magyarázták a műanyag zöldségek előtörését, sima úton nem nőnének ilyen gyorsan ilyen nagyra.) Én most sem eszem többet, mint 20 éve, sőt! Ezek szerint csak megvesszük és kidobjuk??? Valaki világosítson fel, plíz!
neet
neet

Dóra!

Igazad van annyira nem profi az online rendelés az oladalon,de emilben tudod kérni ha valami nagyon tetszik.
Fic!

Vincének Boldog Névnapot,most már fejből fogom tudni a nevenapját!

Oldal:

http://gncl.addel.hu

Juc
20170114224602

Kisün, Votiv
A kaki-pisivel nincs gond, sőt talán lehet hogy éppen azért gyarapszik lassan, mert átrohan rajta az anyatej (napi 4-5 kakis pelust produkál). Ebben anyukájára ütött (nem a kakis pelusokban, hanem a gyors emésztésben) Kép Kép Ha jobban meggondolom, én is 3-4 óránként megéhezem, pedig már elmúltam 30. Ezért aztán lehet, hogy ő sem lesz soha hízásra hajlamos Kép Én is mindig inkább hízni szerettem volna. Egyszer valaki javasolta, hogy igyak meg naponta egy kis tejszínt, az garantáltan hízlal. Én rögtön elsőre bevágtam 3 dl-t fűszerezve egy kis kakaóval. Eredmény: aznap rá sem bírtam nézni semmilyen kajára
Amúgy anyukám elbeszélése szerint én is rettenetesen rosszul evő kisbaba voltam. 50 g után már csak tekeregtem és bömböltem a kezében. Mindezt 9 hónapos koromig, akkor elkezdtem járni és utána már nem volt velem gond. Szerencsére Virág ennél azért sokkal jobb kisbaba. Kép

Nagyon jók a babás és pocakos képek, elnosztalgiáztam rajtuk, tök jó volt várandósnak lenni Kép
porcsin

Fic, Vincenek boldog nevnapot!!!KépKépKép

Ancsi, nem azt mondtam, h sajnallak, hanem, h tisztellek-becsullekKépKép

Indi, ezt nem ertem: all-in-one? meg 3 reszes? monapelnek van egy belso (nedvszivo) resze (igaz ez "bovitheto" meg egy reteggel, ha mar nagyobb a bebi), meg egy kulso (nem nedvesseg atereszto) resze. az igaz, h nagyobb a csomag a popsin, de mit szamit ez? foleg az elso idokben. es mondom, nekunk akkoriban teljesen jol bevaltKép. nem tudom. merlegelni kell, kinek mi a fontosabbKép

Dora, Gabi, KépKépKép

Ancsi, hm. ez nem teljesen felel meg a valosagnak. NEM KELL vegyszerrel mosni, es NEM SZABAD 90 fokon!!! en speciel egyaltalan nem mosok vegyszerrel (mososzoda, -dio, -szappan, ecet, stb.) es szinte mindig 40 fokon. szaritogepunk nincs, de nem is erzem szukseget. foleg nyaron a nap elvegez mindent: szaritas, feherites, fertotlenites!Kép
ja, es amig csak anyatejen elt a picur, egyaltalan nem volt kiutes!
es nem tesz kulonbseget igazan. o leginkabb azt szereti, ha semmi sincs rajtaKépKép

Neet, ki az az OK? nincsenek OK, MI vagyunk, es a MI felelossegunk, hogy elunk, es mit hagyunk a kolkeinkre!!! mi dontjuk el mit veszunk meg es mit nem. nem kell am mindennek bedolni, meg hagyni, h bebeszeljek, hogyan jo nekunk!!! stb.stb.

Coolio
recca

Sziasztok!

Somának nagyon boldog 4 éves szülinapot!KépKépKép
Torta gyönyörű! Honnan rendeltétek?

Majd este olvasok!

ILdi
ildi76

Recca,
az all-in-one az a fajta, amiben egybe van építve a vízhatlan külső, a puha belső és a betét(hátránya, hogy lassabban szárad), a 3 részes pedig az általad említett 2 kiegészítve a betéttel. Igazad van, az elején nem számít, mekkora a csomag Kép
A vegyszerekkel én is hadilábon állok, a mosás egyáltalán nem jelnt majd gondot, mindenképpen mosunk minden nap úgyis....
Még nem tudom, hgoy me tudunk-1 cserkészni mosószódát kint, uracska már rajta van az ügyön, viszont a mosódió valószínűnek látszik, legalábbis az ő gyerekkorában a kényes anyagokat olyannal mosták. A kinti mosógépek hideg vízzel mosnak egyébként, viszont nap meg 2 hónap kivételével mindig süt Kép Köszönöm szépen, meg vagyok győzveKép

indianyo

be tudunk-e

indianyo

Ancsipancsi Kép Oksa, nyomom még a recepteketKép

Finnyás én is vagyok egyébként, de a fertőtlenítésnek és vegyszeres tisztításnak meg nagy ellensége.

Nem alvós gyerekek Kép anyukáinak sok erőt és kirartást kívánok Kép

indianyo

Jaj, most szakasossan nyomom: Neet Kép azért az az uszkve 1 tonna le nem bomló műanyag, amit egy gyerek a szobatisztaságig produkál(+ annak előállítskor keletkezett irdatlan mennyiségű szennyezése), ijesztő... én is kedvelem egyébként az eldobhatót a kényelem miatt, de közben vacakul érzem magam... mert hát a föld nem tudja magát megvédeni, valahogy nekünk kellene kevésbé bántani... De én nem igét osztani írtam ezt le, csak mert megszúrta a szememet, hogy Recca gyakorló mosható pelenkázó.

indianyo

Recca,Indi!

valahol pont most láttam mosódiót és k...rva drága volt.Az tényleg drága?
Mondjukén csúnya vagyok és mosószert használok meg öblítőt.
ÉS jól megaszontad,és bírom,hogy ennyire bájóKép vagy!

Ancsi!

90fokon mosol?minek?Te is eldobható pelust használsz nem?
Én meg pont azért nem használom a szárítót mert arra vagyok finnyás.Sokkal jobb ha levegőn száradnak(a napról nem is beszélve)a ruhák.

Juc
20170114224602

Sziasztok,

90fokon mosni? azt minek? én még sose tettem olyat. Akkor valamit elcsesztem?

Zsanci: micsoda régi kép....
Lillus pedig milyen pindur, azóta mekkora csaj lett belőle.

Dóra: hát akkor nem csak nekem volt borzalmas az éjszakám. Fanni óránként kelt, totál kész vagyok... Most meg csak a munka.... na majd remélem a mai éjszaka jobb lesz.

Bogárka: úgy néz ki lesz az almalé... még nem 100%, de mondjuk 97. :-)

Milyen szép idő van, gyorsan ki is megyek a szabadba, bár gyerekemet "elrabolták" a nagyszülők.

Szép napot mindenkinek

j. és F

Kép
Kép
johanna1975

Indi: mi használunk (igaz nem mindig, mert nagyon húzós az ára. bár megtehetném, hgoy mindig azt használnám) eldobhatót de bájot. Az lebomlik teljesen, mi komposztálunk amúgy is, és szelektíve szemetetgyűjtünk és igy azt is belevágom a komposztba.

J

Kép
Kép
johanna1975

Mosódió 8000Ft/kiló. Kismamában volt. Pont most fogok rá beruházni. Nálunka veszerek sem hozzák ki a mocskot, mert én nem mosok 90 fokon (ősi ellenségem a 90 fok!!!) tehát nem lesz különbség. Csak nem veszerrel lesz kezelve a koszos ruha...KépKépKép
És már kezdem az ecettel öblitést, amihez rakok illóolajat, és SOKKAL illatosabbak lesznek a ruhák!!!

Éljen Recca és Indi!!!

Neet,
sztem SOKKAL többet veszünk (átlagban!!!), mint régen. Én is csomószor kidobok egy csomó megromlott kaját, pedig én tényleg a minimálisat szoktam vásárolni. Levi ezért különösen utál...
És a hüje ruhákról már ne is beszéljünk!!! Tudom, h egy mocskos kommunista vagyok, de azért volt jó is abban a múlt rendszerben. Pl. én a 10 évvel idősebb nagybátyám cuccait hordtam, és soha senki nem mondta rám, h nem vagyok trendi!!!Kép
Most meg már, az egy évvel ezelőtt vásárolt ruhákat, a húgaim nem hajlandók felhúzni, és persze úgy kell nekik, de elég sok ilyen van. Barátnőim között is, sőt a pasijaik között is!! Nekem vannak ruháim, amik már több, mint 10 évesek. Nos, ha ez kiderül, tesóim és néhány barátom valszeg nem fog velem többet szóba állni...KépKép
na, jó, nem csak ez az oka...Kép
a polaroid napszemcsim, amit még mindig hordok, '94-ből való. Már 5 éve is legagyizták...KépKépKép Igaz, most már én is csak kocsiban merem hordani, mert annyira ánkúl, h jaaaaaaaaaaaj!!!

Gabi,
úgy 6-8 féle labda van, mondd meg, hányat vegyek, és veszem, és küldöm...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?