Halihó, képzeljétek, Bogi tegnap f8 körül bealudt és reggel f7ig húzta!
Tegnap két pohárkányi gyümipürét is megevett, lehet, hogy ettől?
Cukipofa!
Oké, szóval ne aggódjak, ha Bogi nem mászókázik még 14 hósan.

Mert hogy nincs nagyobb testvér, akit utánozni tudna. De én is szeretek csúszdázni.. Persze a játszótéren nem biztos, hogy a többi anyuka szívesen veszi majd, ha én is csúszom..

Kíváncsi vagyok, mi lesz…
(na, visszatértünk az egyik kedvenc témánkhoz

)
Dani nagyon édi lehetett a sóhajtásokkal!
Jó a pizsi, és szuper a poló is! Én is vadászom az ilyesmiket, nem tudod véletlenül, hol vették? (tudom, aji volt)
Steffi,
köszi a linket. Én nem emlékszem nálam ilyen befelé fordulásra, de hát azt se tudtam mondjuk, hogy mire (és mikorra) számítsak, se jóslók, se semmi… Viszont mindig mikor teregetek eszembe jut, mikor először még pocakosan teregettem ki a babaruhácskákat és annyira nem tudtam elképzelni, hogy ez majd mindennapos, uncsi tevékenység lesz, olyan jó volt megfogni a pici holmikat. Hát nem lett az, ma is élmény a babaruci mosás-teregetés.

Imádom szertehagyi őket a lakásban, mindegyiket más radiátoron szárítgatni, csak hogy legyen mindig egy-kettő a szemem előtt…

Lehet, kicsit megzakkantam?
Hú gyerekek, ez a madártej torta dolog nem hagy nyugodni

, netről letöltöttem a receptet, Emberem csütörtökön jön haza külföldről, megpróbálom megcsinálni…
Renáta,
Hát szívem szerint nem is fogyóznék (na jó, ki igen???

), de Anyukám tényleg az idegbajba kerget néha ezzel a témával. Szóval most azt a stratégiát találtam ki, hogy azért eljárok mozogni, meg ha ő látja, odafigyelek az evésre (mondjuk sokszor főz nekünk, ami tuti), de azért amikor csak lehet ledőlök kicsit, talán így meg lesz az egyensúly a tejcihez..
Meg hát Bogi lassan 6 hónapos lesz, el is hagyhatom a szopit…

Lehet, hogy ciki, de nekem az etetés sokkal nagyobb örömet okoz mint a szoptatás. Imádom kanalazni bele a pürét.
Veronikusz,
gyík a helyén van?
Dagi vagy????

Naná, akkor én meg futball-stadion…
Más gyerekét fogdosni, KÜLÖNÖSEN A KEZÉN, ÉS KÜLÖNÖSEN A PATIKÁBAN, irtó nagy

…

.nagyon fel tudom magam az ilyesmin húzni! Jóllefejelted??

Most akkor húzhatsz tapaszt a homlokodra is
Aprooka
én is így vagyok a ruháimmal…Most jutott eszembe, hogy még kismamaként több szép és hósszú, nyúlós trikót és pulcsit is vettem a Philipp Russel-ben, (nem kismamaholmiként árusították őket) 1-2 ezer forintokért, azokat hordom ma is, lehet hogy most is van ott ilyesmi.