A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Pgabi,
na azért! Kép
neet
neet

Bogárka,
jányodnak fodrász vagy te vágtad a frufrut? És hagyja?

KÖRÖMVÁGÁS: nálunk továbbra is horror. AZ a minimum, h végigbőgia csaj, de tekergőzik is, meg sikít meg rángatja a kezét. Néha sikerül álmában levágni, de nem mindig. Többieknél ez hogy van?
neet
neet

Moose, Neet, figyelmetlenul olvastokKépKép. "csak" annyi tortent, h B alomba szopizta magatKép es hat amennyire neki voltam keseredve... de az ejszaka is a szokasosan telt, 3 szopivalKép

Moose, ez az interfogkefe nem tudom milyen, de tudom javasolni a rendes fogkefe + fogselyem megoldast. lehet, h baratsagosabbKép
kondorosi? az olyan isKép

Neet, istenno vagyKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca,
na, alakul ez. Kép
neet
neet

Neetrulez Kép es nalunk korom- es hajvagas is jol megy, csak az alvas nem Kép cserelunk?

Es azt sem ertem, hogy hogy lehet, hogy ugyanabban a hazban 70 nm2 20M, 85 nm2 pedig 30M? A 70 feletti nm2ek mar sokkkkkal dragabbak?? Miert??

Es igen, mar februar, mar csak harom honapom van, tejoeg!! Es majus-juniusban biztos en is el fogok tunni, mert szerintem marha nehez lesz az elejen a ketgyerekes let, es ilyen extrakra, mint gep ele ulni, se idom, se energiam nem lesz...
moose

Ja, csak ennyi, Rec, ooo (itt csalodott szmajli). Es fogselyem nekem ugyanolyan vergodes, sot, rosszabb, mert annak mindig az a vege, hogy log ki a pofambol ketoldalt a veres fogselyem es rohanok a konyhaba olloert, hogy kettevagjam, mert mashogy nem tudom kioperalni...
moose

Halihó Kép
NEETKép GRATULÁLOK A NÉGYES TÖRIHEZ Kép

A jogászlányok előtt külön megemelem a kalapom, ez a fajta tanulás nekem még kőgazdag naplopó szingliként is horror lenneKép

DoraKép Nagyon sajnálom a bekapott nyavalyát, tényleg, ez a múlkori nyakfájdalomból következő dolog?Kép

ZsanciKép a csicseriborsós paprikáskrumpli nagyon jól hangzik Kép

Összes sütirecepteken csorog a nyálam, sajnos a tk lisztet csak baromi sok ízesítéssel bírom megenni fűrészporíze miatt, s mivel most mást nem szabad, majd szoptatós időszakban készül el Bogárka kiflijeKép JA, szerencse, hgoy nincs Indiában sütő, mert ha ott is ismeri valaki a férjcsábító muffin recptjét, akkor jaj nekem Kép Igaz, hogy utána a nőnek is jaj lesz, férjnek meg minimum letöröm a derekát KépKépKép

FibiKép Remélem, mára már a te kedved is jobb egy kicsit mert katál/kapsz jó sok fincsi hozzászólást és szeretgetés a manócskédtól! no meg tényleg február van már Kép

indianyo

Moose!

Tudod,hogy két gyerekkel sokkal könnyebb,majd meglátod!

PozítivsosenemlesztöbbetterhesjucusKép
20170114224602

Neet,
én már gratuláltam Kép de azért nyilvánosan is beismerem, hogy neet király Kép

Moose,
Kondorosi nem jó hely Kép szóval láthatod, hogy a nemjóhelyekért is mennyire sokat kell itt fizetni Kép mert mi vagyunk az elit Kép Azt én sem tudom, miért ekkora az árkülönbség, lehet fekvés, lehet emelet, lehet háztípus, vagy lakásállapot... szóval sokminden.

Rec,
tökjó! Kép

v
kisün

Újra itt vagyok! Kép

Recca,
Kép nemtom mi a túró, esetleg kóstold meg a tejed, h ugyanolyan édes-e, mint volt ...

Juc,
Panna nagyon édes lehet, ahogy babázik! Kép

Bogárka,
Kép örülök, h bultok! és ügyesek vagytok, h sikerült a hajvágás, bár nekem úgy is tetszett Petra, és sztem nem is volt pulikutya, hanem csodaaranyos kiscsajszi! Kép

Zanza,
mennyi lesz az aloe? és nézegetem az avont, majd dobok mailt v. iwiw, ok?

Zsan,
hercegnőKép

Dóra,
mi van?????? ct?????????????

Pocak,
Balu remélem ma már nem lesz olyan sírós! ++++++++ ezt küldöm! Kép meg ezt is

Neet,
négyeshez gratula, és az er utánzatot én sem nézem, hüleség! nagy húzás volt áttenni szerdára. most aztán még kevesebben fogják nézni Kép sztem.

cupp,
fic
ficánka

Zsan!

nekem nem ilyeneket mond a fiam,sőt....Kép
kakafej is voltam már.Szép?

juc
20170114224602

Tudtok olyan csöröge receptet, ami másnapra nem kőkemény, vagy ez ilyen és kész?
neet
neet

sziasztok!
csak gyorsan Fibinek:
gondolkoztam. Ne legyél MÁRTIR!!!!!!!az hülyeség!!! Az anya feladata NEM CSAK adni adni adni. Ez butaság!!!!!!!!!Sőt, annál is rosszabb!!!! Egy gyereknek anyára van szüksége és nem egy, az anyaság oltárán magát feládozott mártirra!!
Igenis az ember néha kiabál a gyerekével, néha türelmetlen, de ezeket BELÁTNI kell és elfogadni, mert csak úgy fogsz tudni tenni ellene vmit! Még igy sem biztos, de ha elfojtod magadban ezeket az érzéseket, akkor HAZUDSZ magadnak is és a gyereknek is!!!!
sorsközösséget érzek veled, mert én is harcolok a hülyeségeimmel, de MEGPRÓBÁLOM magam mindig észhez tériteni!! CSak azért mert vki meg tudja csinálni 2 gyerek mellett a szakdogáját, nem jelenti azt, h én is meg tudom!!!!
Csak azért, mert vki tud alkotni, dolgozni két gyerek mellett, még nem jelenti azt, h én is tudok! Én ezekkel harcolok nap mint nap. De azért megpróbálom meggyőzni magam, h nem vagyok csak azért ROSSZ, mert nem vagyok olyan, mint azok, akikről az újságban olvasok.
Szóval,
SZERINTEM: NE AKARJ TÖKÉLETES ANYA LENNI, MERT NEM VAGY, ÉS NEM IS LEHETSZ!!!!
Vedd számba, h mennyit tudsz adni, és adj annyit. Ne próbálj többet!
ÉS azzal, h elzárod magadtól a netet, még nem leszel jobb anya. Sajnos!!!Kép
Fel a fejjel!
lesz ez még igy se!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Szijasztok,
csak röpke bekukk, meg életjel, megvagyunk még, de Fülöp valamiért non-stop sír én meg lázas, úgyhogy nem nagyon tudok jönni Kép

azér' Neetrulez, meg gratula 4-es

Visszaolvasni nem tudok sajna,de ha normalizálódunk itthon, majd megpróbálom felvenni a fonalat

csókolat mindenkinek éljen a február

Macs és Fülöpke
macskanyu

Zsan!

Gondolkodtál?Ne csináld!Kép
20170114224602

Macs,
hogy te milyen vagy! Még a lázas ded mellett is engem éljenzel. Nagyon helyes! Kép
Fülöpöt mikor látta doki? Nagyon hamar jobbuljon! Puszi neki!

Zsan,
igazad van, wow. Kép Nekem dedem tegnap olyat esett, h lila csíkos, piros púpos a homloka, de ezért én nem érzem magam sem rosszabb, sem jobb anyának, mint eddig.
Juc,
te meg mit kötözködsz? Kép
neet
neet

Neet, amugy miert csaK 4-es?KépKép

Moose, akkor nemt'omKép

Zsan, jol mondodKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Mert így hozzám szólsz legalább!Kép
20170114224602

Sziasztok,

Gigi, íííírtam méltKép

Ancsi, este neked is méltem, de Orsi elkezdett sírni, aztán abbamaradtKép De ma megírom mégegyszer, ha hazajöttünk a szuriból. Képzel, este éjfélig sírdogáltKép Ilyen még nem volt. De reggel fél 8ig aludtKép

Gabi,
láttad, hogy valaki a licit bezárása előtt egy perccel licitált KépKép Na így fogom én is csinálniKépKépKép

Pusza
Most lelépek, de d.u. benézek Kép

Mása

Ápropó, nézzte valaki tegnap v.tegnapelőtt a "Fókusz"t??? Valami Sz.Lászlós sztori volt. Én nem láttam, csak anyós mondta.

Mása
Kép
Kép
szmagdi

RECCA,
mert hülyén nézett volna ki egy egyest ötösre javítani. Kép
neet
neet

Sziasztok!

Neet, gratula! Kép Töri 4-es rulez! Kép Ja és ügyes voltál! Kép Kép
Én úgy vágom Bendinek a körmeit, hogy valaki közben eltereli a figyelmét, meg például ha reklám van a tv-ben akkor Bendivel bármit lehet csinálni...

Tényleg ti gyerkőceitek is ennyire buknak a reklámokra?

Fic

Megnyugodtam, hogy nem csak Bendi növeszti óriásira a combjait. Kép

Rec

Örülök, hogy megoldódni látszik a Benke gondja és már szopizik. Egyébként, hogy vagytok? Benkének mik a méretei?

Zuzmo, Blaye

Sorstársak, akkor majd ha valami nehezen megy kérhetek tőletek tanácsot? Kép

Indi

Részvét a fekvésért. Bár én az utolsó 2 hónapban amikor pocakos voltam imádtam egész nap lustulni, engem ugyan nem ítéltek fekvésre, de a hasam valahogy olyan kényelmetlen volt, ha ültem akkor mindenhol nyomott a baba és nagyon kényelmetlenül éreztem magam, úgyhogy fekve vagy állva volt jó, de hát állni azért csak fárasztó, úgyhogy rengeteget feküdtem. Kép Kép

Amúgy a jogász szak nem olyan vészes, csak sokat (nagyon sokat) kell tanulni, meg nem feladni ha megbuksz a vizsgákon, nálunk ez nem szégyen, hanem természetes jelenség. Kép Főleg az első két évben.

Macs, mielőbbi gyógyulást!

Bogárka

Nagyon írigylem Petrát, mert ilyen finomságokat hamizik, csorgott a nyálam amikor láttam a fotót, és a frizurája is rulez! Kép

ÓÓÓÓÓ nekem tetszik az ER utánzat, sztem jó!!! Nem ér áttenni szerdára!!! Utálom ezt, hogy állandóan egyszerre vannak a két csatornán a nézhető műsorok!!!

ruz
ruzicsky

Neet,
GRATULA!!! 4-es töri eléggé rulez!KépKép
Juc,
vazzeg, próbálok kemény lenni, te meg itt lehúzol????KépKép
Macs,
jobbulást a csöpp tigrisnek!!!
Ruz,
neked is gratula azért az izémicsoda ötösért!!!
Vera,
amiért ilyen tutifrankót mondtam, én is jöhetek palacsintázni? És ne kérdezd meg, h mi volt a tutifrankó, mert akkor megeszlek téged is!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kisun, szerintem masodik kerulet hegyes reszei elit. Tizenegy az valami varosszele izemicsoda Kép Ugye Lindi?

Fibi, ha en nem netezhetnek, akkor nemtom, mi lenne... de nekem artana, es csak meg szornyubb lennek, az tuti Kép Kulonbenis nemcsak szorakozashoz kell, hanem millio hivatalos inteznivalo miatt is (bank stb) es egyetertek Zsancival, tokeletes anya nincs es egy anyanak is jar kikapcsolodas meg minden. Sot. Nekem peldaul egy csomo minden jar, asszem Kép Kép
moose

Ruz, csatlakozom, nem értem, mi a jó abban, hogy mindenben majmolja aegymásta két kereskedelmi TV, ha az egyik krimit ad, a másik is, ha sorozatot, a másik is és így tovább. 1x megkérdeztem az egyiknek a szóvívőjétől, aki vmi homályos vakert kezdett el nyomni (ezér ez a munkája), hogy nemzetközi tapasztalatok és nézettségi felmérések alapján alakítják a műsorrendet... höhö.

most épp arról próbálok összehozni egy cikket, miért kell k..vára felhangosítani a reklámokat!!! vagyis azt már tudom, hogy a reklámkészítők direkte hangosabbra állítják be, de hogy ezt a tv-ben miért nem tudják lehalkítani, vagy mér nem adnak meg egy normát, hogy annál ne legyen hangosabb...

votiv 8)
votiv

Neet! Kösz a hsz-t!Kép És gratula!!!

Ruz! Tanácsot bármikorKép bár a lényeget jól megfogalmaztad, rohadt sokat kell tanulni és nem feladni!Kép

Palacsintára mi is gyűlünk, ráadásul itt van a közelben. Ha érzem az illatát, szólok ám mindenkinek!

Dora! Hiányollak. Mi ez a ct?Kép gyógyuljál!!!!

És Macsék is!Kép

Egyébként Zsannal teljesen egyet tudok érteni. Néha én is úgy érzem, hogy túl nagyok az elvárások, és nem tudok megfelelni, de ez hülyeség! Miért kellene mások elvárásainak megfelelni?

Kép
Kép
zuzmo1

Votiv,
rádióban is uez van! vajon ott miért??? sztem azért, mert azt hiszik, h a potenciális fogysztók fiatalok, akik a diszkókban már megsüketültek...Kép
Moose,
én is igy (véres cérnadarabbal) szoktam rohangálni. De nekem eszembe sem jutott, h ollót használjak...Kép én csak rohangászok.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv!!!! Végre valaki, aki tesz valamit a hülye reklámok ellen! Baromira unom, hogy úgy kell tv-t nézni, hogy a távirányító a kezemben, mert ha jön a reklám, le kell halkítani, különben a gyerek felkel. Régebben volt erről egy műsor, és ott azt mondták, hogy nem is hangosabb!!!HE-HE-HE!! Ezek még hülyének is néznek minket!!! Egyébként a rádió detto! Tök jó, végre alszik a gyerek a kocsiban, halkan hallgatjuk a zenét, erre bummm, közlekedési hírek, vagy reklámKép

Kép
Kép
zuzmo1

Neet, én már többször is kalapot emeltem neked, de leszóltál, hogy - még nincs vége a vizsgaidőszaknak, - meg még be kell iratni jegyeket meg ilyesmi Kép
sebaj, azért fenntartom, hogy nagyon királyul nyomod Kép

körömvágás: István csak úgy engedi, ha ő is nézheti, és végig moccanás nélkül figyel. de ettől még gyorsnak kell lenni Kép

és továbbra is egész nap be nem áll a szája! már röhögő görcsöt kapokKép

votiv 8)
votiv

Ja, és a legjobb, hogy a férjem annyira felhúzza magát, hogy elkezd hangosan káromkodni, úgyhogy a gyerek tutira felébredKép

Kép
Kép
zuzmo1

Oxi, köszi, még azt kérdeztem, hogy ha középen elkezd forrósodni meg hangyázni a hátam, az becsípődés lehet?

köszi mindenkinek a finya recepteket Kép
a férjcsábító muffinnak az íze szuper, de tényleg magyarázzátok el, mitől töppedhetett így össze Kép

Moose, Te olyan jószívű vagy, köszönöm a foci-felajánlást, az ismétlésre pályázom (másnap este 8-tól) addig megpróbálom sehol nem meghallani az eredményt Kép

és még egyiknek se drukkolok, mert egyik se olyan szimpi, de majd a gyengébbnek fogok, mint mindig Kép

votiv 8)
votiv

a szonda ipsos felmérése szerint a tévénézők 80%-át nagyon zavarják a reklámok, de másrészről ha egy termékről kérdeznek meg embereet, akkor is azt mondják, h a tévéből ismerik, ha a terméknek nem volt tv-reklámja...

pontosan így néz ki:
52% elkapcsol reklám alatt
25% kimegy a szobából
11% megnézi, de ügyet se vet rá
6% szobában marad de mással foglalkozik
6% pedig figyelmesen végignézi

votiv 8)
votiv

Moose!

De az általad hegyes II.kerületi elitbe próbálj egy jó kis havas időben felközlekedni.Buszok sem járnak olyankor mert nem tudnak.Kép
XII.kerület is elit,de én oda sem mennék,anyum pedig ott lakik.
Éljen a büdös,városzséli XI.

Juc
20170114224602

Ok, Votiv, akkor majd nem irjuk be. De a filozofiat nem ertem. Apa is ilyen. en meg pont forditva, az erosebbnek drukkolok. Es szegenyeknek azert muszaj felhangositani, mert reklam kozben kimesz a szobabol es akkor lemaradnal rola. Hat nem tok rendesek? Kép
moose

Zuzmo

Igen ez a jelenet ismerős, tévét úgy nézem, hogy a távirányító a kezemben, hogy gyorsan le tudjam halkítani ha jön a reklám...

Votiv

Én is láttam erről egyszer egy műsort és ott azt mondták, hogy van valami norma, és annak a maximumára van tekerve az összes reklám. Szóval kihasználják a maxot, ráadásul úgy, hogy az összes hangot a maxra veszik, szóval nincsenek ingadozások és ezért érezzük hangosabbnak. Vagy valami ilyesmi...

De ezt az ugyanakkorra teszik a jó műsorokat, nem értem. Most mér nem jó az, hogy kedden nézem az rtl-t, szerdán meg a tv2-őt este, és akkor mindketten jól járnak, ez mér nem jó nekik???

ruz
ruzicsky

Juc, dehat a penge terepjarommal biztos siman tudnek kozlekedni Kép meg apa is tud a fokusszal (odajar dolgozoba)
moose

Votiv:
ez a reklámos sztori nagy ötlet!!!
Csatlakozom Zuzmohóz,nálunk is folyton a kézbe este a táviráyító,pláne,hogy abszolút egy légtérben élünk,csak a fürdőn van ajtóKép
Dorkán kívül mindenki utálja a reklámokat!Már az is előfordult,hogy késő este túl lassan halkítottuk le e tv.t és a mély álmából felkelt és felállt reklámozniKép

Zsan:
jól beszélsz!Menet közben már én is rájöttem,hogy soha sem lehetek tökéletes anya!De ha a gyerekeimnek így is én vagyok az első az már nekem elégKép
Most is itt dörgölödzik hozzám,mint egy kiscica és olyan szépen mondja:aaaaaaaaanyaaaaaaaaaaaaaaKép

Macs:
gyorsan gyógyuljatok,Te szegényKép

Mása:
sajnálom,hogy nem voltunk sikeresek,na de majd legközelebbKépKép

petergabi

Ja és azt el is felejtettem írni, hogy én azon kevesek közé tartozom, akik szeretik nézni a reklámokat, legalábbis a jókat. Kép Egy jó reklámnál engem nagyon meg tud fogni a jó ötlet a kreativitás, meg a kivitelezés stb. Kép

és most jöhetnek a mókusok Kép

ruz
ruzicsky

előbb beszéltem egy sajtóssal a királyi tévéből, aki "nézett" rám mint borjú az új kapura, hogy hangosabbak lennének a reklámok, mint az adás??

dehát Moose, az erősebbnek már nincs szüksége drukkra Kép

BKriszta, hogy vagytok? írjál! hiába keresem az email címedet.. (valaki nem tudná megmondani addig is, míg Kriszta be nem jelentkezik?)

votiv 8)
votiv

Gabi,
Kép
Ruz,
inditottam a mókusokat!!!KépKép
és én is pont ezt kérdeztem tegnap este. Miért jó nekik, ha az egyiket NEM NÉZEM????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

nekem is teccet már reklám, pl a sokezer színes labdás, amit Gabi lánykája is imád Kép

délután megyek Voll-diagnosztikára kontrollra. akinek írtam levelet annó róla, az kéri a folytatást? Kép

votiv 8)
votiv

Votiv,
igen, jöhet!Kép
ééééés ,az az én kedvenc reklámom is volt, van, lesz!!! és tök jó, h fent van a honlapon, h hogy csinálták!!!
és nekem ez a sok sok labda a háttérképem is!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Zsan, mi van az emillel? Mégsem nem kapok kiságyat Kép meg párásítót, vagy vki megelőzött?

Funny
funny80

És még azt akartam írni, hogy a reklámoknál az arányokkal viszont nem értek egyet, egyszerűen túl sok!!! Valahogy egészségesebb arányt kellene találni a reklám és a műsorok között. Pl. a megasztár az már nem is műsor, hanem egy óriási reklám néhány betétdallal fűszerezve...

Amit viszont én is nagyon utálok az a műsorajánló! főleg, hogy abból is túl sok van!

Votiv

Mi az a voll-diagnosztika én lemaradtam.

ruz
ruzicsky

Votiv: Hát mi vagyok én távgyógyász? Kép Nagyon sok mindentől lehet, erőltetés, húzódás, becsípődés, meszesedés és STRESSZ. Szóval pihenj! Valszeg Isti beregségével járó stresszt oda "raktad le"
És én is kérek folytatást a Voll-ról.

Oxi

KépKép
oxigen
Györköny

Funny,
bocsi!!Irom, tied minden, ha kell!!!Kép csak hadd keressek képeket. Az olyan nehéz. Ide irogatni sokkal könnyebb!
Ez áll Pocaknak is!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan, na jóóóó, elfogadom a kifogást. Egyébként a pontos méret is érdekelne (mert 55*115 még nem láttam sehol, viszont a 60*120 tuti érdekelne, ha nem aranyárban van Kép )
funny80

Moose!
interdentálist értsem úgy, hogy egy hosszú kis kefe dróton, amit be kell dugni két fog közé? évek óta használom,mert egy helyen kihúzták egy fogamat, és mellette kissé elcsúszott a többi, lett minimális rés, ahova kaja bemegy, de ki nem. akkor vérzik csak, ha nem veszem észre kaja után, hogy ott maradt valami és csak mondjuk köv. fogmosásnál szedem ki, addigra jól begyullad az ínyem. mindez csak 1-2 óra leforgása, de mégis. meg terhesség alatt nekem is vérzett párszor. de imádom ezt a kefét, sehova nem megyek nélküle

Kondorosi nagyon nem okés helyen van, forgalmas utak veszik körül, alig van messzebb, mint a XXII. kerület, és hatalmas tömbház, több száz lakással. amit mi néztünk, az 21-22 mila lett volna, a mostani házban,meg ahol nézzük, 23,5. megéri akkor inkább ez utóbbit venni, csendes utcában, 6 lakásos házban.
ja, és a garázs ára ezután jön még rá!

amúgy egy-egy lakás árat se lehet összehasonlítani, mert a földszint meg első mindig olcsóbb, és felfelé drágább. így a m2 árak is változnak. fekvéstől is függhet!

Indi!
hogy sütsz majd sütit indiában,ha nincs sütő??

Neet!
Neet rulez! töri sux.

Mása!
nálunk is 8-ig szpáttyolt a ded, de 10-ig örjöngés volt Kép . már tök sokat "beszél", pl. tegnap többször mondta, hogy tatatata, és férjem aszonta, hogy de jó, már tudja mondani, hogy tata, és az biztos az ő neve Kép

ancsipancsi

Ilyen lassan írtok, vagy senki nem tud csörögereceptet? Mert közben megcsináltam egy internetes recept alapján, és jelentem, puha lett. Most még. Kép

Votiv: jelentem: VÉGE. Kép

Ruz,
igazad van, akad 1-2 reklám, csak a többezerből ez elég rossz arány. De pl ahol a pirosfehér telefonosok énekelnek a bankban vagy hol, és a nagykalapos "betyár" a nyelvét zavarában a szája oldalába helyezi, azon mindig röhögök. Kép
De most ha fel kéne sorolnom jó/ötletes/vicces reklámokat, hamar elakadnék. Tudsz segíteni? Kép
neet
neet

macskanyu

AncsiKép
Sehogy se tudok sütit sütniKép Marad a tejbegríz... majd egyszer, ha már lesz valami lakásunk és lesz benne némi bútor is, akkor veszünk egy grillezős mikrót, ami nem ugyanaz, de hát másmilyen meg ott nincsen. Addig nem nassolunk Kép

NeetKép nálunk is mindig kemény a csöröge Kép Sőt, az olaszoknál is, ahonnan pedig tudomásom szerint származik... ott pont most a nemzeti étel - karneváli időszak alatt.

Én is utálom a reklámokatKép kivéve a babakötvényeset KépKépKép
Ja, és a műsorajánlókat meg mégjobbanKép

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?