A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

na sziasztok csajok
tegnap már nem tudtam jönni, mert vendégeink voltak...
persze nem csináltam semmi megerőltetőt, de azért jó volt, hogy voltak nálunk, mert igy gyorsabban ment el az idő. Igaz biztos feltűnt nekik, hogy máskor sürgők-forgok, mindenkit kiszolgálok, mostmeg még a mosógatógépbe se pakoltam be( nem akartam hajlongani) szóval valamit biztos sejtenek,de nem tudják a részleteket.. majd csak a végeredményt szeretném elmondani, amikor már tuti, hogy úton van a baba... :lol:
addig meg úgyis mindenki osztaná az észt, főleg a gyerekesek, tudnak mindig-mindent csak ez ugye teljesen más szitú.-remélem értitek mit akartam ezzel mondani... :lol: :roll:

most nem tudok mindenkinek visszairni, holnap majd több időm lesz, irok, majd , most kihasználom hogy a szerelmemmel kettesben vagyunk-vagy hármasban- :lol: :lol:

bodza
engem is nagyon érdekel a sztorid, tedd fel kérlek és köszi a hcg-s táblázatot.

uzszuzs
szerintem is beszéld meg a dokival, hogy neked most egy kicsit jobb lenne, ha el tudnád kezdeni a programot, biztos megértő lesz.
Egyébként nekem is a szabija után kell mennem, miután pozitivat teszteltem, megcsinálja az uh-t :lol: :lol:

egyébként nem csináltam ma tesztet, párom lebeszélt róla , mondta minek siettettem a dolgokat, ha úgyis terhes vagyok :lol:
az pedig mindig bevállik amit ő mond, úgyhogy inkább várok a jóhirrel szerdáig.
addig birjátok ki csajok...... :lol: :lol: :lol:
na puszikállok mindenkit....
később még bekukkantok :wink:
chilike1

Most nézem, hogy végre én is laptetőn vagyok :D ! Hátha ez is segít!

Csilike: Hányadik napon vagy ma? Hogy hogy csak a szabija után kell menned?

Zsu
uzsuzs

Sziasztok!
Köszönöm az együtt érzéseket, de már azt hiszem "túl vagyok" rajta! Holnap megyek Apánkhoz, és kezdünk megint! Nem akarok kihagyni egy hónapot sem, mert akkor úgy érezném elvesztegetett idő lenne. Szabadságon leszek az UH-s napokon, és megpróbálom vele megbeszélni, hogy a szurikat had adjam be - vagyis adassam be - délután! Remélem meg tudom győzni majd! :) Nekem azt mondta, hogy még egy ovu. ind-ot kell csinálni, aztán jöhet, az inszem. Szóval van még egy ovum hátra, remélem ez sikerül. :) Most megint előveszem az optimizmusomat. Ma már futottam 20 percet. Mától kezdve minden nap futok megint. Olyan jól esett. Az idő mondjuk eléggé ócska, de hát ez van. Legalább nem izzadtam "annyira"! :)

Tigrincs!
Megkaptam az ajándékot! :) Köszönöm szépen a plüss zebrát! Azt hiszem ez fog most segíteni Nekünk! Tenci is mondta, hogy meglátom Timi zebrája segíteni fog ebben a hónapban, és szerencsével járok! Nagyon aranyos vagy, köszönöm, de nem kellett volna! :) Ígérem, hogy ha lesz zebra csíkos tesztem, a TE ZEBRÁD is ott lesz mellette!

Csomee!
Nekem úgy tűnik, az a teszt nem halványodik, inkább egyre erősebb. Szerintem Kitty-Tesó projeckt Kipipálva! :D:D

Mindenkinek szép estét!
Most megyek kutyát sétáltatni. Legyetek jók! Még lehet, hogy visszanézek! :) Puszi: Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Na, jó, nem monCSIGÁZOM tovább a Társaságot. :wink: :D Az újak kedvéért egy kis összefoglalóval kezdem. Nagyon szerettünk volna már kisbabát, de Ő váratott Magára... Az első ICSI (2 éve augusztusban) biokémiai terhességgel végződött, tehát elindult valaki, de még korainak tartotta vagy minket éretlennek... :oops: Na, ezt nem hiszem. :lol: A második (2 éve novemberben) Babával zárult. Boldogok voltunk, naná. Eszünkbe sem jutott, h baj lehet. Sajnos a 11.héten (január) Apánk kimondta a felfoghatatlant: a magzat elhalt... A 8. héttől nem dobogott már a kicsi szíve. :cry: Nem részletezem, mit éreztünk... A tragédiát tetőzendő, nem fogadtak 2 hétig a Jánosban... Durva? Apánk sem tudta elintézni. Azt mondták, ha úgy véreznék, hogy életmentő műtét kell, akkor ok... (Megjegyzés: egy barátnőm pontosan uígy járt, 2.ICSI-ből, 11.héten és a János nem fogadta.) Telkibe mentünk (ők is). Apánk tündéri volt és ott is mindenki, hálás köszönet érte (külön köszönet Fenyőházi doktor emberségéért) + megismertünk egy édesdrága szülésznőt, Bihari Timit, aki azt modta, szerinte mi végig rosszkor próbálkoztunk... Tudni kell hozzá hogy a Párom abban a 2 évben iszonyatosan sokat dolgozott, még 7végénk sem sok volt, ezért nem akkor szerelmeskedtünk, amikor szerettünk volna, hanem "időzítettünk" a baba miatt. Ismerős, ugye? :-( Kb. a középidőtől próbálkoztunk. Persze, nem tudtuk, hogy nem szabad minden nap, mert romlik a minőség, illetve a mennyiség is (dr.Szimba ;-) ). Na, ez a drága nő azt mondta, figyeljétek meg, 3 hónap múlva ott lesz a Babátok spontán, csak a 9-12-15. napokon próbálkozzatok. A Zuram mindig hitte, hogy a Jóistenke nekünk spontán ad majd Gyermeket! (Emerenc itt vagy? :D ). Na, márciusban elutaztunk síelni és betartottuk az itinert, de nem történt semmi. (Előtte évekig nem voltunk pihenni kettesben...) Ezt követően, áprilisban, egy tengeren túli utazás következett, 5 várost érintve, hatalmas távolságokat átrepülve és beautózva. Úgy jött ki, hogy nem a 9. naptól "időzítettünk", mert hát a szerelemnek nem lehet mindig szabályokat felállítani ;-) , így a 8-10-12-15 napok lettek végül. A 8.nap április 26-a volt, az utolsó napja a körutazásnak..., (a Párom anno ezen a napon fogant...) Apánk és Ágika számításai szerint ekkor fogant a Babykánk is, esetleg 28-án, de mi a 26-át érezzük a nagy napnak. ;-) A lényegre térve, május 12-én, hétfőn mentünk Apánkhoz konzultálni, h júniusban indulhat a 3. akció (Előtte, a januárt követő 3 hónap után, kihagytunk még 2 hónapot, mert a történtek után lelkileg nem voltunk képesek ismét belevágni.) Na, Apánk benéz, a szokásos pár tüsző... Kérdezem, na és nincs ott valaki? Erre Ő: nincs és mosolygott a "bajusza alatt", hogy normális ez a nő?? (Apánkhoz tehát a 25.napon mentünk.) Megállapodtunk, hogy csak júniusban kezdenénk. Szerdán (27.nap!) hajnali 4-kor csináltam egy ClearBlue teszetet, ami plusz jel lett... Nem is értettem magam, hiszen, a 30.nap után kellett volna csak gyanakodnom, mert a stimuk óta már 2x előfordult, hogy nem a szokásos 25. nap körül érkeztek a vörösök... Kérdezem a Páromat, szerinted ez mit jelent, mert a papíron az van, hogy... Erre Ő: teljesen mindegy, mi van a papíron, ez egy PLUSZ jel...!!!!! :D :D :D Na, még aznap vettem egy kevésbé érzékeny tesztet, hogy lehet, h ez a túl érzékeny és MÉG mutatott valamit, de biztos biokémiai, mint az első stimukor, a nagyobb érzékenységű majd elárulja, mi is a helyzet, erre az nem jelzett semmit. Kimentem a fürdőszobából, lehervadva, majd visszakullogtam ééééééés :-) ott volt a 2. csík is, de halványan. Következő nap újabb teszt, ez már azonnal virított, előbb, mint a kontroll-csík!!! :D Ja, amúgy még spékelhetném a történetet olyan dolgokkal pl., hogy a 21.napi vérvételen kikönyörögtem egy HCG értéket a nőtől (ezt is miért gondoltam, nincs magyarázat) és azt mondták a telefonban, hogy az "negítív" lett... (Csome!!!) Sőt, hozzátette, hogy Ő gondolta... Köszike. Jó, mi? Lombikos és itt HCG-t kér... Az előzmények miatt nem tudtam volna akkor Apánktól hallani, ha ok, pozitív a teszt, sőt 3db is az, de mondjuk nem alakult ki petezsák, ezért, ráadásul csütörtök volt, felmentünk az Istenhegyire, Uh-ra. Dr.Hajdú Krisztina kérdezte, hogy minek is jöttünk ilyen korán, ő semmit nem fog még látni, de ha már ott vagyunk... Hasi uh, semmi, majd a hüvelyin szép, szabályos szélű petezsák... Sírtunk és nevettünk + ugrándoztunk örömünkban. A dokinő, akinek egyébként elmondtuk az előzményeket: Még ne örüljenek, hiszen a magzatkezdemény még nem biztos, h kialakul... Köszi a bíztatást. Eljött a péntek, hívjuk Apánkat. :-) Kérdezem Tőle, h emlékszik-e, hogy januárban, a kórházban, amikor az ágyam szélén ült, mit kértem a Jóistenkétől? Apánk zavarban volt (honnan is emlékezne szegénykém, ennyi nő között): Mit is kért? Hát, azt, hogy legközelebb ne lombik miatt, hanem csak úgy, simán, terhesgondozáson találkozzunk. ÉÉÉÉÉÉÉÉÉS?????? Hát, akkor mennék. :-) Apánk teljesen izgatott lett: Mióta késik? Ó, az egy dolgog, h lassan 1 hete, de van már 3 pozitív tesztünk és egy Uh-fotónk. :-) Akkor kedden azonnal jöjjenek, mondta és még kiabálta, miközben letettük, hogy folsav, elevit. :-) (Azt hiszem, Szimba, Te mesélted, hogy pont hallottad, amikor a pultnál akkor újságolta elképedve Ágikáéknak a nagy hírt, ugye?) Elérkezett a kedd: Mentünk Istvánhoz és azzal fogadott, hogy hogyan is képzeljük, h beállítunk egy illegális Gyermekkel? :lol: :lol: Gondolhatjátok, hogy izgultunk. Megnéz, igen, gyönyörű petezsák, tökéletes helyen és az a kis buborék ott, a magzatkezdemény. :-) :D :D Fotót is kaptunk Róla. :D :D Leírhatatlanul, elmondhatatlanul nagyon-nagyon örültünk!!!!!!!! :D :D Persze onnan kezdődött igazán az izgalom, hogy dobog-e majd a kis szíve és a 11.héten, a történtek után, túljutunk-e... Közben, a 6.héten, miért is ne, lett egy minimális vérzés (inkább szivárgás-szerű), hematóma miatt... (Zötykölődés-villamos-autó és abban a pár napban gyaloglás felfelé, hegyen, talán ez lehetett az ok, ki tudja.) Végül kivédtük, közös erővel, de az sem volt kis izgalom 2 hétig... Eljött a 11.hét, aznap, az amúgy mindig tökéletes vérnyomásom az egekben volt, Apánk mondta is, hogy elvileg most mentőt kellene hívnia és Dopegyt-tel is fenyegetett (Moncsi ;-) ). Azt is mondta, h nem is szeretem Őt, mert látja a terhességi kiskönyvből, h csak itt ennyire magas az érték, az Intézetben, tehát miatta. :-) Summa summárum, minden rendben találtatott, sőt Apánk megmondta már akkor!!!, hogy kislánykát várunk!!! :D :D Végre átléptük a 12.hetet, akkor jött a genetikai és egyéb eredmények miatti para, de azok, hála az égnek, egytől-egyig tökéletesek voltak. Amikor az amnio-t forszírozta (mi nem szerettünk volna kockáztatni egy vetélést) és mással nem tudott érvelni, mivel spontán fogantatás volt, a koromat hozta elő, de én megkérdeztem, hogy na, de látszik ez rajtam? Erre nevetett, mondta, hogy nem, persze még próbálta kiharcolni, pedig az eredmények szerint konkrétan 20 éves voltam. :-) :-) Mi úgy gondoltuk, ha jók az értékek + Esztit odafentről kaptuk, akkor miért ne lenne már egészséges. Hála Istennek, így is lett!!! :-) A hematómát kivéve, gyönyörű várandósságom volt végig, teljesen normális életet élhettem. "Röviden" ez a történetünk. :-) Szóval vannak "csodák" és hinni kell, hogy megtörténhetnek, nem csak a hasonlók, egyáltalán az, hogy hosszú várakozás után igenis megérkezik az az áldott kicsi Gyermek. Amikor a 12.héten elmentünk a szülésznőhöz, Timihez, annyira meghatódott, amikor megtudta, hogy Neki is köszönhetjük a Gyermekünket, hogy elsírta magát és kézenfogva vezetett végig a szülőszobákon, a szülészeten. Természetesen Nála született Eszti és persze Apánknál. :-) Csodálatos élmény volt, videón is megörökítettük, iszonyúan megható volt utólag ismét "átélni", amikor pár hét elteltével megnéztük. Esztink pontosan azon a napon született, amikor az első Babánk Angyalka lett. Életünk és Szerelmünk legszebb napján megszületett ez a kis szelíd, kiegyensúlyozott, édes, jó humorú, kedves, okos, szeretettel teli, tüneményes és bájos kicsiLány, a MI KISLÁNYUNK. :D :D 4340g és 57cm volt a Kisasszonyka ;-), rögtön felsírt és annyira, de annyira kis tökéletes volt. Azonnal szopizott is ügyesen. Szívből kívánom, hogy akinek eddig még nem adatott meg, átélhesse az Anyaság/Apaság semmihez sem hasonlítható és fogható örömét, mert tényleg nincs számunkra Nála nagyobb ajándék/boldogság.
Szeretnék Nektek segíteni, amiben csak tudok, hogy mihamarabb valóra váljanak az álmok. Szívből kívánom Mindannyiotoknak!!!! Annyira megérdemlitek és ezt fent is látják + biztos vagyok benne, hogy a leendő Gyermekeitek is alig várják a pillanatot, amikor eljön az idő a nagy találkozásra. Tudom, csodás Szüleik lesztek.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára bodza2005 2009.06.21 19:53-kor.

Kép
bodza2005

Sziasztok.

bodzim:nem találok szavakat.Olyan megható ez a történet.KÍVÁNOM HOGY TOVÁBBRA IS LEGYETEK NAGYON BOLDOGOK!!!!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Kata:olvastam amit írtál nekem.Az az igazság hogy most csak a te hozzászólásodat.
Szóval én nagyon szeretnék szerencsét hozni mindenkinek de sajna ez még nem fordult elő.Mostanába sajnos semmi szerencsénk nincs ebben a témában.Mondjuk ez már eltart 6éve. :cry:
Szóval szeretnélek megvigasztalni de csak azt tudom felajánlani hogy összeölelkezve kibőgjük magunkat.Sajnálom hogy nem sikerült.De állj fel és újult erővel menj tovább az úton! És sikerülni fog! És lásd bodzi példáját nálatok még ágyban párnák között is sikerülhet simán!!!
Szeretnék neked szívhez szóló jótanácsot adni de nem tudom hogy ez sikerült-e.
Én is lekerültem a padló aljára teljesen mert állandó gondjaim vannak és azt érzem hogy már csak a párom áll mellettem.Mégis az a gondolat emészt hogy talán jobb lenne neki egy másik feleség aki több boldogságot adna neki.
Ma is ezen bőgtünk együtt.Csinálom itt magunknak a még több gondot.
Bocs hogy ezt is ide írtam hozzád. :oops:

Kép
Kép
melánia

Édesdrága Melánia! Nem lenne jó Neki másik Feleség és a Ti kisBabátoknak sem kellene másik Szülőpár!!!!! Tarts ki, kérlek szépen, bármilyen nehéz és meglátod majd, visszatekintve, egész másképp fogod értékelni ezeket a gondokat, időket! Tudom, most nehéz ebben hinni, de muszáj! Megéri, ígérem! Ölellek!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bodza2005 2009.06.21 20:57-kor.

Kép
bodza2005

Sziasztok!
Bodza:Köszi hogy megosztottad velünk (végre)A várva várt történeteket!Nekünk jo példa ,hogy soha nem szabad feladni és hinni kell az elérhetetlennek tartott álmokban,amik megvalósulhatnak!Köszi hogy vagy nekünk és Eszti!Puszi nektek!

Chilike:Várjuk a szerdai jó híreket!Szorítunk!

Csomee:Ott van!Kitti készülhet a nővér szerepére!Hétfőre szorítok hogy végre Te is elhidd amit mi nyílván láttunk!Ha Szimba is ugy véli,akkor nyugi!

uzsuzs:Kérdezd meg Apánkat!És hajrá!
Jó éjt mindenkinek!
kitti4

Amikor anno megírtam (írtam, mert nem tudtunk róla jóideig beszélni senkivel), a Barátaimnak, h mi történt az első Babával (nemrég megtaláltam a mailek között) és már abban a levélben is azt írtam, h mi még egy spontán babában is reménykedünk. Semmi okom nem volt erre!!! Én csak reméltem, a Férjem pedig hitte! Persze, amit emberileg lehetett, megtettük (vitaminok, reflexológus /nagyon fájdalmas volt :cry: /, újra sportolni kezdtünk, pihenésre is szántuk időt stb.)
Természetesen nem szeretném azt mondani, hogy csak a lelki oldalon múlt, de biztosak vagyunk benne a mai napig, hogy az, hogy igenis hittük, h ez lehetséges, rengeteget számított (A síeléskor olvastuk a Most hatalma a gyakorlatban című könyvet, nem egy haszontalan szemléletről ír... ;-)
Szerintem még az elengedés is számított, hogy azt ki tudtuk mondani és így is tudtuk érezni (korábban ez ne ment), hogy lehet, h más a célja az életünknek, pl.az, h mi másoknak segítsünk, más gyerekeknek, más családoknak (az én életem erről szól, hivatásomnál fogva) és így is lehet TELJES életünk, hiszen vagyunk egymásnak és a Szerelmünk sem adatik meg sokaknak. Emlékszem, amikor szirénázva jött egy Cserny-mentő és elsírtam magam, elképzelve, hogy milyen kis kiszolgáltatott benne az a kicsi csecsemő és akkor mondtuk ezt ki.

Kép
bodza2005

Jaj, Csajok és Fiúk! Nézem itt a mi kis szuszogónkat a kis bölcsőjében és elsírom magam, hogy Ő megadatott nekünk, annyira boldog vagyok, de sírok azért is, mert annyira szeretném, ha végre nem kellene már ennyit várnotok, annyira átérzem, mit éreztek, még jobban, mint korábban.
Kitti nem ér még jobban megríkatni. Én is puszillak!!!!!
Jobb, ha ma már nem szólalok meg... :oops:

Kép
bodza2005

Bodzikám, mondtam, hogy nagyon érzékeny vagyok, megríkattál! :)
De nem baj, mert gyönyörű történet volt, nagyon nagyon megérdemeltétek, hogy így alakuljon. Az sem véletlen, tudod, hogy Eszti ilyen kis csodababa, egészen biztosan tudja, hogy mennyir vártátok őt!

Köszönjük, hogy leírtad, és bármi eszedbe jut még, szólalj meg, kíváncsiak vagyunk rá!

Puszi, jó éjt mindenkinek!
Kitti, holnap reggel találkozunk!
Melánia, ne csüggedj kérlek, az út végén baba van! De az utat sajnos végig kell járni, és még nem lehet tudni, milyen hosszú, de reméljük, neked már csak pár hónap, és a következő alkalommal sikerül!
Kata, örülök, hogy jobban vagy, tudtam én hogy így lesz! Ügyes kiscsaj vagy te, igaz? :)
na megyek futni...
vjulcsi

Jó estét!

Csak most tudtam jönni. Először is: nagyon jól esik, hogy ennyire bíztattok és bíztok bennünk. Reménykedek benne, hogy ennyi „szurkolóval” a hátam mögött holnap egy szebb eredménnyel tudok szolgálni. Egyébként csináltam ET+16 és 18-on (ma) egy másik fajta tesztet. Hát még az is elég pozitív, de nem erősödik, csak stagnál. Most már tényleg nem tudom mit higgyek!

Uzsuzs: Két éve nekem is volt júliusban egy stimu kezdésem, amikor apánk szabin volt. Én mondtam neki, hogy megpróbálom Vass dokival is. Nagyon kedves és szimpatikus volt. Az más kérdés, hogy akkor csak egy tüszőm kezdett érni és azt mondta, hogy így nincs értelme folytatni. Ezért lett belőle szeptemberi kezdés. Szerintem, ha gondolod, te is nyugodtan kezd el most a stimut, max. a végeredményt, hogy babád van Vass doki fogja megmondani.
Vjulcsi, Kitti: Holnap gyertek az uh hírekkel.
Szimba: Olyan jókat írsz nekem, hogy tényleg kezdem elhinni, hogy mégis lakik valaki a pocakban csak meglehetősen lusta gyermek, vagy szeret bújócskázni. :D
Chilike: Akkor szerdára nagyon drukkolok. Remélem, hogy jó hírekkel jössz majd reggel. :lol:
Ercsikati: Tök jó, hogy már a következőre koncentrálsz. Úgy drukkolok, hogy mielőbb összejöjjön a babád, ha más olyan sok mindenkinek szerencsét hoztál. Nem tudsz esetleg valamit Ciliről? És Moncsigáról?
Bodzikám: Olyan szép ez a történet, amit leírtál, hogy meg is könnyeztem. Kívánom nektek tiszta szívből, hogy legyetek nagyon-nagyon boldogok és szeressétek nagyon egymást!
Melánia: Teljesen egyetértek Bodzával. Dehogy lenne jobb neki másik feleség! Te vagy számára a tökéletes és ez így jó! (Tudom, hogy miről beszélsz, mert nekem meg az uram mondta, hogy inkább keressek egy másik férjet, akivel nem kell ezt a tortúrát végigcsinálni. De mondtam neki, hogy ő számomra a tökéletes és tőle akarok gyereket nem mástól. Ha ilyen módon jöhet csak, akkor így jön.) A megpróbáltatások ellenére lesztek ti még nagyon-nagyon boldog szülők csak higgyél benne!
Miciona, Albi nektek is nagyon köszönöm, hogy szorítotok!

Szép estét mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee!
Szorítunk!

Melánia!
Beszélgessetek sokat a férjeddel, sírjatok, ha kell. Most elindult valaki, mégha csekély vigasz is ez most, mégiscsak megcsillant egy pillanatra a remény! Sikerülni fog, tessék róla sokat beszélni! Beleélni magatokat, hova teszitek majd a kiságyat, vagy ahogy Te szeretnéd a kiságyakat, milyen jó lesz majd este nézni benne az alvó piciket.
Tessék segítséget kérni, ha nem múlik a depresszió, vagy más akadály is van. Mi pl, nemcsak a hormonok kiürülése miatt, vagy a szabadság miatt vártunk mindig egy-egy évet a lombikok között, hanem a pénz miatt is.

Bodza!
Milyen megható volt most így együtt leírva látni a sorsotok egy darabját.
Most, Bodza írása kapcsán eszembe jutott, amit sokszor hajlamos vagyok elfelejteni, mikor ide írogatok a fórumba, hogy maga ez a fórum, Ti akik pontosan érzitek mi történik velünk, mekkora erővel tudtok segíteni, lökdösitek az embert a cél felé, amikor már úgy érzi, mindennek vége. Igen, én is azt szeretném, ha nemcsak a fájdalmakban osztozhatnék Veletek, hanem a gyermekáldás örömében is.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Jó reggelt!
Az idő kint POCSÉK! A kedvem sem túl jó! DE! délután megyek Apánkhoz! Esetleg valaki? Én majd 7:30 körül próbálom őt hívni, ha találok itt valami "kihalt" zugot, ahol tudok vele nyugisan beszélni! :)

Csomee!
Én változatlanul szorítok Neked! Sajnos sem Ciliről, sem pedig Moncsigáról nem tudok semmit! Moncsigáról az infókat Bodzi szokta szállítani! Talán őt kéne megkérdezni!

Bodzim!
Tényleg! Moncsigánkkal mi van? Hogy érzi magát? Tudsz róla valamit? A történetetek megható volt, meg is könnyeztem. Én is várom a csodát, de valamiért nem akar megtörténni! :(

Melánia!
Egyébként néha én is ezt érzem amit te, és ettől teljesen ki tudok borulni! De ő mindig megvigasztal és olyan édes, annyira szeretem! :):):):):)

Julcsi!
Nem volt könnyű "felállni", de egy klassz társ mellett minden megoldható! Hogy állnak a sejtecskéid? Mennyit számolgat Apánk reggelente? Mennyit futottál tegnap? Én tegnap 20 percet tudtam csak futni. Nagyon ellustultam az eltelt 2 hét alatt! :oops: :) De ma már megpróbálok többet futni picit!

Legyen szép napotok! Jövök még!

Kép

KépKép
ercsikati

Most beszéltem Apánkkal! 18:00-ra kell mennem!
Jön valaki?

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt.

Hát BODZIM, egy terhes nőnek ilyet olvasni??? Itt ülök a munkahelyemen és nyelem a gombócot a torkomban. Bár tudtam, hogyha elküldött drága Eszti történetét, akkor azt csak otthon szabad elolvasni. :D Annyira megható és aranyos. Biztos én is fogom majd sírva nézni Marcikánkat mikor alszik. :D

Katám, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de ezt szeretem, benned, hogy megráztad magad és hajrá következő hónap. Puszillak.

Csomme, nekem egy hétih nem erősödött a tesztem, tiszta ideg voltam, kicsináltam a férjem. Aztán pár nap után elkezdett erősödni. Úgyhogy nyugi, ott van az a baba. :wink:

Julcsi, mennek a drukkok a tüszőknek.++++

Rencsi, hogy vagy???

Akiket kihagytam, azoknak sok puszi.

Kép
gmelcsi1

ercsikati
...na akkor este várunk a részletekkel :wink:

gmelcsi
hát én a helyedben nem panaszkodnék, nem olyan rossz azért kismamaként meghatódni, nem? :lol:
egyébként gratulálok!!!

csomee
hát, ha ennyien probálunk pozitiv energiákat kibocsájtani feléd, csak meg lesz az a pozitiv eredmény :lol: :lol:
Főle sok erőt merithetsz az előző terhességedből, hogy az is "hasonlóan" jött össze és ami a legfontosabb, hogy összejött, szóval nyugi, minden oké lesz.
egyébként te még otthon vagy a piciddel , ugye?

albi
szorits már nekem is , légyszike :D :D

melánia
sajnálom, hogy igy érzel, de fogd ezt fel átmeneti állapotnak, el fognak múlni a rossz érzések és valóban, ha meg lesz a babátok, már nem is fogsz emlékezni ezekre az érzésekre.
Te vagy a legjobb felesége a férjecskédnek, nem véletlenül választott téged :wink:
Nekem mondhatni tökéletes a kapcsolatom a párommal, de a mostani stimu alatt úgy kiakasztottak ezek a hormonok, úgy felhúztam magam-nem a párom miatt-de mégis rajta csapódott le- és olyanokat mondtam, hogy a végén már azért sirtam, hogy lehetek ilyen szemét, olyan, mintha ez nem is én lennék, nem is értettem, mi történik velem, teljesen kifordultam önmagamból 5 perc alatt-persze ő a szokásos higgadságával kezelte, utál veszekedni, úgyhogy miután kidühöngtem, kibőgtem magam, másnap minden úgy ment tovább, mintha mi sem történt volna.szóval nagyon nehéz ezt elviselni, biztos nagyon próbára teszi a kapcsolatotkat, más fórumokon is arról irnak a lányok, hogy csak azok vágjanak bele, akik biztosak a kapcsolataikba, mert könnyen elmehet rossz irányba a szerelem, de ezen az időszakon át kell lendülni, biztos a párod is megérti , érzi min mész, min mentek keresztül, úgyhogy ne aggódj, inkább jobb napjaidon próbálj meg neki kicsit több tőrődést, szeretetett biztositani neki, hátha némiképp igy kompenzálod őt :P :P :P
chilike1

Chilikém!
Még Petikém is állandóan "Crossfinger"t mutogat mostanában. Hogy melyőtöknek szurkol így? Ki tudja? Szerintem mindannyiótoknak!!!! Persze, hogy szorítok Neked is, és már írtam is. Olvass csak vissza, mondjuk szombatig :wink:

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

albi
jó-jó tudom én, köszi, csak meg akartam bizonyosodni még1x :lol:
chilike1

jaj
irtam mindenkinek küldön ez a hüle gép meg ledobott... :oops:

kitti
hol is tartasz te most pontosan? nem vagyok képben :roll:
egyébként is kicsit szétszórt vagyok mostnaában, például mindent leejtek-pont most amikor nem is hajolhatok :x
lehet ez már terhességi tünet? :shock: :D

uzsuzs
én ma vagyok ET-11 nap, szerdán leszek a 13-on. Elméletileg köv. héten kell pozitiv teszt után mennem uh-ra, de közös megegyezéssel megbeszéltem drága orvosunkkal, hogy csinálhatok tesztet szerdán, mert elég kiváncsi természet vagyok és nem tudnám a köv. hetet kibirni.
Mivel múlt hét hétfőtől-vasárnapig volt nálam a megtapadási időszak ezért ezen a héten szerdán már ki lehet mutatni a történéseket.
azt értem ezalatt, hogy hány baba van a hasamban :lol:
chilike1

Drága Bodza!

Köszönet és Hála a történetért!!!!!!!!!!!!

Ezt kár lett volna elhallgatni. Olyan sok reménnyel töltött el. / azt hiszem mindannyiunkat / Persze én is könnyezve olvastam.

Nagyon sok további boldogságot kívánok Nektek!

Továbbra is olvaslak Benneteket és vérzik a szívem a sikertelenségek miatt, de izgulok és drukkolok a Siker érdekében!Csodállak Benneteket milyen erővel és kitartással küzdötök a várva-várt Boldogságért !!!!!!

Senkinek a hitét nem akartam megbántani! Bocsánat ha ezt tettem volna. Én csak a magam módján reagáltam egy témában. Mégegyszer bocsánat :!: :!: :!:

Nálunk semmi. Várjuk az indulást.

Sajo
sajo

Sziasztok.

Köszönöm a vigasztaló szavakat.A kapcsolatunkkal nincs gond csak én vagyok néha na jó sűrűn elég érzelgős. :cry: Főleg ennyi megpróbáltatás után.
Gondolataim mostanába az örökbefogadás körül forognak.De egyenlőre nem érzem azt hogy ez lenne a helyes út.Saját kisbabát szeretnénk.28éves vagyok és már nagyon sokmindent megéltem.Minden vizsgálatot műtétet bevállaltam csak hogy kiderüljön hogy nincs-e baj velem.
Mindjárt megyek endokrin dokihoz.Remélem elküld IRvizsgálatra.Ez az egy még hiányzik.

moncsi,csomee:ragik+++++++++++++++++++++++++++++
Kata:örülök hogy újra felálltál! :lol: Nekem is kéne futnom.Biztos jót tenne.

Vjulcsi:veled miújság?? Punkció mikorra várható?
Albi,bodzi,Kata,Chilike:aranyosak vagytok. :lol: Köszi a vigasztalást!

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Írtam egy nagyon hosszút és eltűnt! :evil: Hogy lehet itt elmenteni a szöveget! :twisted:
emerenc

bodzi
az előbb irtam neked is jó sok mindent, de úgy látszik ezt már a gép sem birta, úgyhogy inkább megsemmisitette azt a sok hülyeséget amit összehordtam volna :lol: :lol:

egyébként azt is akartam irni, hogy gyönyörű a történet, olyan, mint a mese-főleg a vége tetszet :lol:

nálunk elég termékeny a családban mindenki , páromék 4 -en testvérek, nekem is van tesóm, mindenkinek van gyermeke, még a páromnak is :lol: , csak nekem várat magára... :roll: :P
nem is hittem el amikor mondták, hogy igy lehet gyerekünk, mármint lombikkal, igazságszerint ezen még ma is elmélkedem, nem mintha frusztrálna, de elég érdekes, hogy tökéletesek az eredményeim, nincs különösebben semmi gond velünk-igaz páromnak kicsit lassabbak a spermái 70%-ak, de végülis igy is összehozott már több gyereket-az előző barátnője is volt terhes tőle többszőr, született is gyermekük, és én is voltam már terhes tőle-sajnos akkor még nem gondoltam, hogy mik várnak rám, sokan irják, hogy valamilyen büntetésnek tartják, ha egy babát nem tartanak meg utánna meg ennyit kell szenvedni, hát lehet benne valami, de akkor úgy láttam, hogy nem tudtam volna megteremteni azokat a körülményeket, amelyek egy picinek szükségesek, most megvannak a körülmények, mostmeg a baba várat magára :roll: -
Szóval én is bizom benne, hogy akár természetes úton is összejöhet még egy-két gyerek :lol: , persze az sem zavarna, ha igy lombikkal jön össze, tök mindegy, csak jöjjön már :lol: :lol:
Egyébként én elképzelhetetlennek tartom, hogy ne legyen gyerekem, zsigerből tudom, hogy lesz, komolyan ez nekem ilyen evidens dolog,ha meglesz ,biztos mondom majd, hogy-Ja én mindig is tudtam!!! :lol:
Csak elég nehéz számomra ezt a lombikot végig csinálni ennyiszer, én azt hittem már elsőre pikk-pakk összejön és igy már, hogy 4 x voltam most hiába tervezgetem, hogy hogy mondom majd meg a családnak, hogy jön a pici, hol lesz a babaszoba, stb-mindig bennem van egy belső hang, hogy : ó-ó ne éld bele magad, mert úgy jobban fáj, ha mégsem úgylesz ahogy akarod..
Szóval próbálom elhesegetni magamtól ezeket a negativ gondolatokat, érzéseket, de minnél többször megy az ember beültire ez annál nehezebb.
Persze mindig reménykedni kell, ezért is jók ezek a történetek, mint a tiéd meg albié meg csomee-é, mert erőt adnak, hogy az ember végig tudja csinálni.
Idáig fájt a hasam a punkció óta, mostmár az sem fáj, hiányolom is, :roll: :lol: idáig legalább éreztem valamit ami emlékeztet rá, hogy min megyek most kerszetül .
Egyébként meg tök lazán, járok, kelek itthon, nem mozgok úgy, mint egy robot és nem is fekszem úgy mozdulatlanul , mint egy múmia, igy meg persze percenként rágondolok, hogy jaj egy kicsit jobban is odafigyelhetnék, hogy óvatosan mozogjak.-például a reggeli felkelésnél , kicsit lassabban is kiszálhatnék az ágyból.
persze lehet, hogy ezek hülyeségek, és a szerdai pozitiv tesztem után, irom majd, hogy jaj, de jól csináltam mindent :lol:
chilike1

Drágaságok vagytok!!!!!! Megint totál meghatódtam azoktól a soroktól, amiket írtatok... :oops: (El is tettem emlékbe és Esztinek is megmutatom 1x.) KÖSZÖNÖM!!!! KÖSZÖNJÜK!!!
Aki ilyen őszintén tud örülni más boldogságának, az elnyeri méltó jutalmát, ez egészen bizonyos!!! :D :D

KicsiMoncsika, köszöni, jól van, reménykedik és persze szorít Mindenkinek + puszikat küld!

Chilike! Én is mindent ledobtam... Ez tünet!!! :lol:

Kép
bodza2005

Várjuk a jó híreket Lányok!!!!! ++++++++++++

Nee már Chilikém! Légyszilégyszi, írd le!!! Plíííííííz!!!

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Voltunk Apánknál, Kitti is meg én is, Kittivel minden rendben, de nem tudom pontosan, mekkorák a tüszők, de majd jön és mesél, igaz Kitti?

Én most szarul vagyok, rajtam van a sirógörcs. Apánknál minden rendben volt, növögetnek a tüszők, már sok 10-es van. Viszont nagyon nagyon sok van, legalább 15, de nem is számoltam már, úgyhogy felére csökkentette a hormonadagomat (fél merional, 0,375 gonal). És mostantól 500g husi naponta, kétszer futás szigorúan (most először mondta magától a futást, eddig mindig én kérdeztem rá).
A neheze utána jött, mert a Nyirőben nagyon meggyötörtek, iszonyúan benyomták a tűt mindkét karomba, de egy csepp vér nem jött, viszont rosszul lettem, feküdnöm kellett. Aztán csak sikerült venni, de jól bedagadt a karom.
Most nagyon sajnálom magam,de majd kipihenem magam és jól leszek, ne aggódjatok :) :) Viszont lehet, hogy szerdától már elmegyek táppénzre...

A jó hír, hogy képzeljétek, az egyik kolleganőm ma tesztelt pozitívat, spontán baba, minden rendben van velük, és tudtam neki örülni! Ezek szerint nem lettem olyan gonosz hárpia, mint amilyennek mostanában érzem magam sokszor... :(

Jövök még este! Puszi
vjulcsi

Drága Bodza! Szét bőgtem magam a történeteden! Nagyon sok erőt adott, bizonyíték, hogy a HITnek és a pozitív gondolatoknak mekkora ereje van!

Az előbb már annyit írtam, és eltűnt, hogy az erőm vele szállt.

Vissza jövök késöbb....Olyan jó hozzátok betérni....

Sajó! Már szimbának írtam, túlreagáltam! Tudom, hogy semmi rosszat nem akartál! Én sajnálom!

Nagyon elfáradtam....még szerencse, hogy szabadságoltam magam. Most érzem:3 ovuláció indukció, 6 inszemináció hatását, meg az eső....?? De ígyekszem magam túrbóra helyezni, mert júliusban kezdek...(KOP,KOP)
emerenc

bodzi

ja úgy nagyjából újrairtam az üzit, csak nem ugyanazokkal a szavakkal, próbáltam kicsit optimistábban :lol:
mit akarsz még tudni, kicsi szivem? :D :D :D
chilike1

Julcsi! ++++++++++++
a Nyirőben szerintem NEM tudnak vért venni! Velem is mindig szórakoznak, hogy lehet, hogy nem is sikerül levenni. :?: :?:
Most már biztos, hogy az időben is van valami... Kati nem jelentettél... :wink:
Jól tetted, hogy szabadságra mész. Piheni kell. Ez az egész negyon kimerítő...
Julcsi nagyon drukkolok Nektek! Nagyon helyesek vagytok! :oops:
emerenc

Sziasztok,

Bodzám,

most tudtam visszaolvasni, és még mindig sírok.....tudom, hogy egy terhes nőtől nem nagy szám, de ez olyan megható volt, hogy nem találok szavakat.....

Julcsikám,

írtam nekem több mint 2 napja egy baromi hosszú privit, válaszként, mait kérdeztél, de most néztem és nem találom....megkaptad? Mi volt ma uh-on? Ugye beindultak a tüszőcskék?

Melikém,
annyira megértelek, nálunk a férjecske gondolt hasonlókat, hogy én sokkal jobbat érdemlek, mert az ő baja hamarabb kiderült, de amikor megtudtunk hogy nálam is nagy gondok vannak, akkor én kifejezetten megkönnyebültem, mert tudtam, hogy talán így nem magát hibáztatja a sikertelenségért....Nekünkolyan is volt, hogy azt mondta egy korábbi doki (az idióta) hogy sehogy sem lehet babánk, így mi már elkezdtünk foglalkozni az örökbefogadással, aztán kerültünk Apánkhoz.
Lehet, hogy furcsálni fogjátok, de én még így is szeretnék majd örökbe fogadni 1-2 gyereket.....Mi úgy imádjuk a kutyusainkat mint a gyerekeket, így biztos vagyok benne, hogy egy örökbefogadott babát is sajátomként tudnék szeretni....

Melcsikém,
mikor mész uh-ra??? Vásároltál már valamit? Hogy bírod a fogyókúrát? Hány kg-nál tartasz?
Hát velem érdekes a helyzet, a hányás visszajött ráadául hasmenésem is van mellette, így már megint fogytam :cry: DE a POCAK NŐ!!!!!!

Képzeljétek, ma vagyok 30. éves és tegnap a párom és a tesóm meglepetés bulit rendeztek. Olyan szupi volt, majd az összes barátom el tudott jönni és mindenkinek el mondtuk a jóhírt a babáról!!!!

Ne haragudjatok, hogy nem írok többet, de le kell feküdnöm, mert írtó gyenge vagyok...sok puszi mindenkinek!!!!

Kép
rencsi79

emerenc
ja én igy jártam az előbb, leirtam jó sok mindent , aztán nem küldte el. :cry:
lelkes voltam, újra irtam :lol:
minden jót kivánok neked, próbálj meg feltöltődni kicsit, mielőtt bármibe kezdenél... most mész majd lombikra?

kitti
várunk a hirekkel... :wink:

vjulcsi
hát a nyirőbe tényleg tudnak bénázni, de már túl vagy rajta, szerencsére...
az eredményeid nagyon jók, nem tudom hányadik napon vagy, de nekem is ennyi volt 14- a stimú közepén, aztán a leszivásra maradt 8, 3 raktak vissza-állitólag ez a legideálisabb, remélem is, hogy szuper volt minden, visszaültinél mondták is milyen szép egészséges kis dagik, annyiból jó, ha több van, hogy kérheted a továbbtenyésztést-én mindenképp kérném, ha lehetne, de kérdezd majd meg a doktotbácsit , ő mit javasol...
addig is pihenjél és készülj fel lelkileg... :wink: :lol:

bodza
figyú, az előbb, mintha olvastam volna, hogy milyen könyvet olvastál, megrendelném online, én is szeretem ezeket a könyveket, de mostmeg egyszerűen nem találom az a hozzászólásodat, el küldöd mégegyszer, légyszi., köszike :D
chilike1

Julcsikám,

nagyon lassan tudtam írni, mert rohangálok közben a mosdóban, így amíg írtam, te is írtál már!!!
Ez szuper, hogy ennyi tüsződ van, kisértetiesen hasonlít a helyzet az enyémre :D :D A husit azt nyomasd, az nagyon fontos, nekem is egyre többet kellett ennem......

HÚ, a vérvételes dolgot nagyon megértem, engem úgy kapott el múlt héten a nővér, mert majdnem elvágottam miután lecsapoltak. Mondta, hogy fal fehér lettem és azért reflexből felugrott értem mert volt egy rossz érzése.
Ha tudsz mindenképpen menj el táppénzre, jót fog tenni, hogy már nem kell munkába rohangálnod, ráadául már mindjárt itt a punkció!!

vigyázz magadra!!! puszika

Kép
rencsi79

rencsi
Kép
chilike1

Rencsi!
Gyógyulj meg mihamarabb!

Melánia!
28 éves vagy? Akkor meg pláne folytatni kell!!!!

Chili!
Most is drukk!!! :)

Kép
albi2000

Julcsi: sajnálom, hogy a "pióca" így elintézett, cserébe viszont a stimud példaszerű. 8) Hát igen, most a tüszők egy része végérvényesen le fog maradni, ezért mondta a Doki a futást. Reménykedem, hogy a 15-ből legalább 8 így is szép nagyra meg fog nőni. (10 felett már könnyen lehet hiperstimu.) A 10-es körüli átlagméret miatt nem lepődnék meg, ha a leszívás végül csak szombaton lenne... :D Az endometrium mekkora volt?

Uzsuzs: nem tudom, hogy a Doki miért nem említette a következő hónapot, mint lehetséges időpontot a kezdésre, de több ok is lehetséges. Talán a kis tüszők alacsony száma miatt nem számít jobb eredményre a következő hónapban, de az is lehet, hogy nem akar egy kisebb tömegre való embert átküldeni Ironhoz, mert egyedül nyilván nem bírna el 20-25 stimus pácienssel. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy időt akar hagyni egy műtéthez, mert enélkül értelmetlenek tartja az újabb kezdést, viszont erre nem kötelezhet, tehát ha szeptemberi folytatást javasol, akkor olyan helyzetet teremt, hogy talán könnyebben rászánod magad egy műtétre. Az is lehet - és ez az első verziót erősítené - hogy sok hormont kapsz és a kis szünet miatt csökkenhet a hormonkezelés hatékonysága. Bár ez nem pont ugyanaz az eset, mi minden egyes sikertelen lombik után szinte azonnal belekezdtünk volna a következőbe, de ezt rendre elszabotálta :) , 1 hónap kihagyás után viszont sosem aggodalmaskodott.

Melánia: 28 évesen még nem érdemes görcsölni. Ilyen fiatalon ez a legkevésbé sem kell, hogy lóverseny legyen. Tudom, hogy jó pár éve próbálkoztok már, de egy nyugodtabb lelkiállapot mellett talán jobb esélyekkel indulhatnátok neki a következőnek. Lehet, hogy egy radikális életmód váltás jót tenne több mozgással, több kirándulással, valamelyest kevesebb stresszel, a lényeg az, hogy még rengeteg időtök van. 8)

Chilike: mi már a legelején "tisztáztuk", hogy a helyzet adott, nem rajtunk múlott, hogy itt vagyunk, ezért egymásnak szemrehányást tenni, illetve feszültségben élni nem szabad!!! Minden hiszti és felesleges veszekedés valamilyen szinten árt a kapcsolatnak, még ha utána úgy is tűnik, mintha semmi sem történt volna. Sajnos az ember már csak ilyen. Ott dühöngi ki magát, ahol az érzelmi biztonság adott, viszont érdemes pont a társunkat nyaggatni, miközben ez a teher az ő vállát is pontosan ugyanúgy nyomja? Nyilván nem. Én azt mondom, hogy annyi ember, egyéb lény, állat, politikus, eszme, stb. van ezen a világon, akit (amit) szídni lehet, miért egymást "együk"? Jobb ettől nem lesz, a kapcsolat viszont előbb-utóbb megsínyli az ilyen dolgokat, tehát ez a lehető legrosszabb, amit tehetünk. Két dolgot nem szabad: bármit számonkérni egymáson, illetve önmagunkon. :!:

Emerenc: eddig csak két olyan emberkével találoztunk a Nyírőben, akik em tudnak vért venni. Az egyik a már sokszor emlegetett alkesz muki, a másik meg egy nagyon fiatal csaj (akkoriban éppen barna, szőke fürtökkel). A többivel sosem volt gondunk, pedig már rengetegszer voltunk. Egy a lényeg: egy rossz élmény után mindig jegyezzétek meg, hogy ki volt az "elkövető" és legközelebb ne szégyelljetek mást hívni, ha megint ő jön. Csak ebből tanulnak...
szimba

Chilike,
De ÉDI vagy, nagyon köszönöm!!!!!! :D :D

Albi,
köszike! :D Teljesen olyan mintha elkezdtem volna újból előről a terhességet, pedig volt 2 hét nyugi.....Szerinted ez normális? A héten megyek uhra, így nem akarom felhívni Déviszt, de ez nagyon fura....Most kezdem a 15. hetet......

Kép
rencsi79

Ez egy sírós-meghatódós és üzenetelszállós nap. :oops: :lol: Hihetetlenül jó érzés, hogy ennyire kedves, jó lelketek van!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Chilike! A most hatalma a gyakorlatban. Ez sokkal értelmesebb, mint a Titok, bár az is fontos gondolatokkal van tele, csak az utóbbi szerintem kicsit túl amerikai. :wink:

Julcsibabám! Minden nagyon jól alakul, ez jó így és tényleg hatalmas esély a D+-ra! Én kérnék hatchinget is, mert az 1ik barátnőm is ilyen fiatal, mint Te, mégis tök vastag volt a peteburok és akkor jött össze, amikor kérték. Én a másodiknál kértem mind a 3ra és egy Baba lett belőlük.
Nem igaz már ez a k.Nyírő! Bocsánat, de tényleg elképesztő! Muszáj oda menni? Felháborító! Ez a sokadik eset és többeknek totálisan szétnyírták a vénáit közülünk. Nem lehet valamit tenni? Apánknak referáljatok már légyszi', hogy mi megy ott és tegyen valamit, mert nem mentek oda többé. Ne tűrjük már tétlenül és kiszolgáltatottan ezt, mert ezért tehetik meg. Legszívesebben odamennék, beszélni velük, hogy Nektek ez nagyon nem hiányzik!!!!!

Emerenc! Ha nem nagy teher, írd már újra légyszike'! :oops:
Pihengess, az nagyon is fontos! Emberből vagyunk elvégre...

Sajó! Készüljetek, mert jön a Ti időtök!!!!!! :wink: :wink:
Jucus merre vagy?

Édes RencsiMamika! BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT kívánok!!!!!!!!!!!
Háztartási keksz apró falatokban esetleg + hideg tea? Szegénykém! Helyes lehet a POCID!!!

Katás este jön hírekkel, mert 18órára kapott időpontot, nem?
Most már van kabalája Neki is, így csak jól alakulhat a jövő!!! ;-)

Kitti! Várunk!+++++++
Moncsicsi! +++++++
Csome! ++++++++
Julcsi!++++++++
Chilike! +++++++ ;-)
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára bodza2005 2009.06.22 19:49-kor.

Kép
bodza2005

Rencsi,
Jaj, már megint szarul vagy, nagyon sajnálom. :? Szerintem mostmár tényleg nem tart sokáig. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!
Képzeld múlthétem boltunk, de Apánk nem nézett meg uh-val, csak egy kütyüvel a szívhangot. És ennyi, nagyon kiborultam miatta, de most már jobb, úgy vagyok vele, ha nem bírok magammal 3 hétig, akkor majd elmegyek 4D-re. Megy a diéta, az első pár nap volt szarabb, szerintem ment le egy-két kiló, remélem tudom majd tartani.
Te írtad, hogy a babátok 1,5 héttel nagyobb? Milyen magasak vagytok a pároddal? Gondolj bele mi lenne, ha nem hánynál, lehet még nagyobb lenne a babó. :lol: :lol:
Mi is elég magasak vagyunk, én 182cm a férjem 189cm, de Marci egyenlőre még napra pontosan akkora, amekkorának lennie kell.

Ja és apa tegnap este érezte egy nagyobbacska rugását. Nagyon boldog volt. :D

Kép
gmelcsi1

Sziasztok!

Csak gyorsan benézek, aztán majd este többet írok. Ma megvolt a vérvétel: bhcg: 72,48 (ez az érték nektek is köszönhető) :D
Na most ezzel megint nem lettem okosabb, csak annyira, hogy még növekszik valaki bent, de most már csak szerdán derül ki az igazság.

Rencsi: Boldog szülinapot!

Majd még jövök!
Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csome!!!!! Ráz a hideg!!!!!!!!! Júúúúúúúúúúúúúúúúúj, de jóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++
Szerda! Szerda! Ott lakik valaki, tutira!!!! :D

Szimba! Hogy vagytok?
Szimbaasszonyka, készítsd a tüszőket, de akkor se aggódj, ha kevés, látod, hány esetben lett egyből 1Baba!!! :wink:

Melcsikém! Mi is pont ilyen csalódottak voltunk anno és el is mentünk a 4D-re, mert nem bírtunk várni. :D Meglátod, felejthetetlen élmény!!!

Rencsikém! Ne hánnyál má' légyszike! Én a 16.hét végéig voltam hányinger + reggel nem csak inger. Tarts ki, ez normális!!! Egyél apránként, úgy, ahogy legutóbb csináltad!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bodza2005 2009.06.22 13:12-kor.

Kép
bodza2005

csomee
HURRÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Na mondom én , hogy jó lesz a vége, hajrá, hajrá!
Hányadik napon vagy ma pontosan? :roll:
Szardáig már csak kibirjuk mindketten ezt a várakozást... :wink: :lol:

gmelcsi
Miért kell diétáznod?
Szerintem ne gondolkodj ezen az uh-n, még mindig ott a lehetőség, hogy el tudsz menni a 4D-re :lol:
És úgyis az a lényeg, hogy minden oké volt, amikor a dokinál jártál...

Bodza
tőlem sajnálod a ragacsokat+ vagy úgy gondolod, hogy már úgyis úgy odaragadt(ak), hogy nem kell több? :P
A titkot én is olvasta, nekem is tetszet, de sztem is kicsit amerikaiasra le van butitva, habár én néha irigylem azt az életfelfogást ahogy ők élnek, hiába vannak kicsit lebutitva, mégis jobban érzik magukat, mint például mi. Kint nagyon optimisták vagy inkább naivak.Megnézem ezt a könyvet, remélem nekem is bevállik. :wink: Mármint már lehet, hogy nincs is rá szükségem csak az élet más területein fogom tudni hasznositani, esetleg a szülésnél :lol: :lol:

szimba
igazad van, szerintem se szabad keresni a hibát, főleg nem egymásba, de amikor az ember ingerült, akkor nem nézi kit bánt meg-vagy legalábbis én, oroszlán jegyben születtem, és hát mindjak , eléggé tipikus vagyok, pl: nagyon nagy szivem van, okos, inteligens, hiú és szerény :lol: :lol: :lol: -ja a szép kimaradt
chilike1

Bodzim,
Kérdezni is akartam, hogy azért mentetek, mert nektek sem csinált Apánk? Hanyadik héten voltatok? Egyébként hozzá jártatok terhesgondozásra?
Bocsi drága a sok kérdésért. :oops:

Kép
gmelcsi1

Csomee,
Ugye mondtam, ez nagyon jó, mennek a drukkok. :wink:

Kép
gmelcsi1

figyú bodza
a kérd és megadatik-ot, nem olvastad?
chilike1

ET+19. napon vagyok ma, úgyhogy ha Szimba számolását veszem figyelembe, akkor jók vagyunk. Szerdán Dévisz még biztosan nem lát semmit, de talán mond valami okosat.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Melcsikém,
de szuper :D és milyen érzés a rugás??? Miért nem nézte meg uh-gal? Én mindig azt várom, hogy láthassam! Én is kiborultam volna.... :cry:
Igen, nem tudom honnan nő ekkorára, de mindig nagyobb, mint a tényleges kora. Nagyon hasonló a magasságunk, én kb.181 vagyok férjecske 187.... :D Tényleg, még nem is gondoltam erre, hogy mi lenne ha nem hánynék, akkor kezdek örülni annak, hogy hányok :wink: :wink: :D
Tegnap begyűjtöttem egy csomó hasznos információt babacuccokról, hogy hol lehet pl. nagoyn olcsón szupi dolgokat venni, ha érdekel, majd megírom priviben.

Raktam fel képet a picurról az iwiw-re, akit érdekel! Ide nem engedte..... :cry:

Kép
rencsi79

Chilike! Nézz vissza pár hsz.-t ezen az oldalon. :wink: (13.30 bodza)
Nem olvastam, jó?
Igen, én is így látom, hogy sokkal optimistább az alaphangulat, mindegy, mi az oka, jobb egy ilyen környezet. Persze, a jó kis európai kultúrát, gyönyörűségeket és alapvetően semmit nem cserélnék le az ottanira, de ezt az optimizmust azért nagyon eltanulhatnánk + azt, hogy nem irigyek a másik sikerére, segítőkészek stb. Ha az utcán kérdezel valamit, tök kedvesek, azonnal segítenek, nem nézegetnek gyanakodva, mint itt sokan. A közlekedésről nem is beszélve...

Melcsike! Igen, Hozzá Már amúgy is szerettünk volna 4D-re menni, de akkor végképp elhatároztuk magunkat! Ti hogy tervezitek?
A 13.19. és 33.héten voltunk.

Csome! Eszméletlen!!! Annyira éreztem. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bodza2005 2009.06.22 13:30-kor.

Kép
bodza2005

CSomee,
köszi,
ez SZUPPPPPPPPPEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
mindig le vagyok maradva, olyan lassan tudok most reagálni, hogy addigra már csomó új történés van!

chili,
én küldök dupla ragacsokat +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++de egyébként már nem is ragacs kell neked, mert már megragadt (ak), csak kapaszkodnia(uk) kell :wink: :wink: :wink:

Kép
rencsi79

jaj bodzikám, tényleg, ont most vettem észre :lol:
mondtam én, hogy szétszórt vagyok-vagy szerelmes? :wink:
na jó Kép -szerelmes
chilike1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?