Sziasztok!
Ne haragudjatok, szorgalmasan olvaslak Titeket, de arra nincs időm, hogy írjak a hsz.-kre, amiket írtok. Nem bunkó vagyok, érdekel, hogy mi van Veletek, de nem fér bele, örülök, ha néha írni tudok magunkról.
Szerdán voltunk a Dokinál. Előtte készen lettek a leleteim -pajzsmirig, újabb vérkép, vizelet a gyors pulzus miatt- amik mind tökéletesek. Így igazából nincs tipp mitől ver ilyen gyorsan a szivem. Doki bácsinak mondtam, hogy sok kis rossz dolog van, mert ugye rosszul vagyok sokat a szívverés miatt -igaz mitóa iszok naponta egy grépfutot, azóta jobb- , sokat görcsöl a hasam , és néha halvány rózsaszín folyásom van. Csinált ultrahangot -magánban voltunk- és majd frászt kaptam, mert Pöttöm meg se moccant, Doki elmélyülten, hosszasan, szó nélkül nézte a képernyőt. Én hamarabb észrevettem, hogy ver a kicsi szive, de a férjem azt mondta, azt hitte ott ájul el. A végeredmény az lett, hogy a kis Pöttömünk teljesen jól van, 17dkg, és 10cm körül van. Uh-n és vizsgálattal is megnézte, a méhszáj zárva, az is rendben van. - nekem is mondta, hogy csak akkor vizsgál, ha muszáj, nálunk ugye a vérzés miatt kellett és még kenetet is vett.- A kenet jövő hétre lesz meg, abból talán kiderül,mitől van a vérezgetés... Kicsit ijesztő! Zizuval nem volt ilyen. A hasam meg azért fájt sokat mert a lepény még nagyon lent vanés nő, valami ilyesmit mondott legalábbis. Kaptam rá Magne B6-t, ami már most pár nap után sokat segített. Emelett sokat kellene feküdnöm, pihenni... Na egy másfél éves mellett elég bajos! Bár a délelőtti 2órás sétáink után a délutáni játék alatt lefekszem a kanapéra és úgy játszom Zitával, elég jól viseli. Hétvégén férjecském tök sokat segített, takarított, Zizuzott, akkor tényleg sokat pihentem. A hétre megkértem Apumat, h jöjjön át hozzánk amilyen sűrűn tud, hátha rendbejön minden. A többi nagyszülő, tesók dolgoznak, így nem tudnak segíteni. Akire mindig biztosan számíthatok és csodálatos, hogy van: az a barátnőm, akinek ugyanannyi idős kislánya van, mint Zita. Itt laknak pár utcával alrébb és babamasszázson ismerkedtünk meg, mikor a lányok 3-4hónaposak voltak,azóta sülve-főve együtt vagyunk. Egyébként lehet hogy ő is feltünik itt, mert elvittem Spánik dokihoz és szimpi volt neki. Igaz nem árultam el neki, hogy fiatal és jóképű a doki bácsi, mert akkor biztos nem tudom rávenni, hogy eljöjjön...

)) Gonosz vagyok, mi? Azt mondta jövök neki eggyel... Sebaj, de legalább lett egy jó dokija.

)) És amit számoltam, hogy Spánik doki, akár még a gyerkeink dokija is lehet, mikor ők szülnek majd -jajjjj ebbe belegondolni is nehéz- hisz akkor még simán dolgozhat.

)) Annyira aranyos volt Dokink, mert kérdeztem, hogy hogy megy a császár, mert félek ha megint beleélem magam a természetes szülésbe és megint valami miatt császár lesz, akkor teljesen kiborulok. Mopndta hogy koncentráljunk arra, hogy simén megy majd minden és természetes lesz,de elmesélte teljesen részletesen hogy van a császár a MÁVban,utána mire számítsak, milyen a kórház stb. Teljesen megnyugodtam, akár császár akár nem. Még múltkor felajánlotta, hogy ha egyszer ügyel menjünk be és szívesen megmutat mindent. Abba maradtunk, hogy 2hét múlva úgyis megyek a 18.heti Uh-ra és akkor keressük meg utána és akkor megbeszéljük hogyan tovább. Ja a pulzusra azt mondta, hogy jó lenne 110alatt tartani, mert ha fölé megy akkor elküld neurológushoz és gyógyszert kell szedni rá valószínű. Így mosr szugerálom magam, hogy ne legyen több 110nál. Mérni kell rendesen a vérnyomást. A fogyókúrát nem mondtam neki, szerintem hülyeség, de a sótlan evésre azt mondta, az mehet... Egyelőre kevesebb sóval eszek mindent, de teljesen sótlanul még nem megy. Egyébként se voltam egy nagy sózós....
Amíg a barátnőm bent volt nála az asszisztense levett a vért az AFP-hez, meg egy másiknak, ami nem lett jó múltkor -azt hiszem a macskás micsoda- és férjecském megkérdezte tőle, hogy a Dokinak van e fix ára a szülést illetően. Azt mondta, hogy Spánik doki nagyon nem szereti, ha ilyeneket kérdeznek tőle, mert nagyon zavarba jön és ő nem ezért csinálja és nincsen fix ára. Meg az asszisztense se szereti, ha tőle ezt kérdezik... Na ezt is vártam Spánik Gábortól,

tökre örülök és remélem, hogy ilyen marad egész praktizálása alatt öreg koráig...

)) Szombaton beszéltem vele telefonon, akkor lett kész az AFP és 1,14lett, ami teljesen jó. A többi leletem még nincs kész, talán szerdán. Szombaton megint volt rózsaszín folyás, ami miatt kicsit ideges vagyok, de remélem nem lesz komoly... Most viszont megyek ledőlök kicsit én is, amíg Zita alszik, nehogy emiatt legyen baja Pöttömnek majd.
Mindenkinek jó babavárást, babázást és drukkdrukk a finiselőknek!!!!
Az én pocim is nagy, pedig 17hetes vagyok, de egyedül laknak odabent!

)))
Puszi