A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Boldog Névnapot a Dóráknak, Dorottyáknak, Dorkáknak, Dóciknak!!!KépKépKép

Kép
Kép
Kép

Ez pedig legyen egy kis TavaszcsalogatóKép
KépKép

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak,
babakocsi-kerék Kép, de az, hogy segítettek nagyon Kép
használtan vetted, vagy van rá garancia?
ficánka

Fic: használt, ezeréves, az új egy vagyonKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Kép
macskanyu

Sziasztok,

Beléptünk a háromfogúúúúúak táborába.

Doninak gratula a felálláshoz. Fanninak is sikerült. Most hogy mondtam neki, hogy már a többiek is állnak. :-) annyira helyes..

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Macsek: te nagyon jó fej vagy.... annyira jókat rajzolsz, hogy csak na.

J.

Kép
Kép
johanna1975

Fanni Kép es Panna is, az eneklos-ringatos Kép hogy nonek, orulet!

Gigi, ha megigered, hogy tokjofej anyos leszel, akkor nem szolok neki Kép kulonbense akarok beleszolni, o dont! csak azt szeretnem, ha olyan ferje lenne, aki magas, eros, helyes, odaado, sokat keres, sosem veszekszik, huseges, kivalo szakember, elsorangu apa... o, most nem jut minden eszembe, es a sorrend is osszevissza lett, de nagyjabol Kép Kép es beszamolo neked: egy foldlusta masfel gyerekes anyuka azon feherhollo-ritkasagu alkalmakkor, amikor egyeske ketoras delutani alvast produkal, vegig a gep elott ul es semmi mast nem csinal... ja, megettem az ebedet (amit szinten nem en csinaltam Kép )
moose

Kép

Kép
Kép
johanna1975

Zsan, Moose, ne legyen lelkifurdalásotok, mert most jövök kintről, és bár tényleg sütött a nap, de lezsibbadt a fenekem a hidegtől!!! a kötött sapkán át lefagyott a fülem. keggggyetlen!
énrám is egyszer rámjön, hogy levigyem a gyereket, hogy kapjon már vmi barnaságotKép, de hogy épp a legnagyobb zimankóban??? brrrr

Pocak, jaj, szegénykém, ezzel a kocsival Kép csoda, hogy haza tudtál evickélni. és pozitív, hogy segítettek az emberkék Kép
kocsit esetleg szerelőhöz megéri még elvinni?

votiv 8)
votiv

Pocak,
ugye hogy rendesek az emberek? Ha szükség van rájuk, ugranak, de tényleg. Kép
Mi is voltunk ma kint, mint minden nap. De csak egy jó félórát, mert anyuci fázott... Kép
neet
neet

Johi,
ez olyan kép, mintha koronája lenne. Kép
neet
neet

Johi, Fanni szépen ül az Antilopban Kép és már áll!!!! maholnap szaldhacc utána Te is, ahogy én Isti után Kép és a 3. fogacska hol bújt ki? Zsebibabáját megszerette már?

votiv 8)
votiv

Neet, irigyellek a mindennapi lendületedért Kép én is azt hallgatom, mint Zsan, hogy minek nekünk babakocsi, ha nem is viszem ki soha a gyereket... és oooolyan nehezen veszem rá magam ebben a hidegben. meg felöltöztetni is oooolyan sokáig tart...
nyaf-nyaf Kép

votiv 8)
votiv

Johi,
kiscsajod szuperaranyos, nagyon hasonlít Rád, és nagyon ügyes is! Kép a mindenkibe Vince még nem tartozik bele, de ami késik, nem múlik! Kép

Votiv,
beszereztem kakukkfüvet minden mennyiségben, forrázat már kész, és teát is ivott a ded (hippes gyerektea, amiben van kakukkfű is), és akkor most én is büszkülök Kép

VINCSENZÓ POHÁRBÓL ISZIK Kép

Dorka,
ha olvasod: mi az az izémicsoda, amit mondtál, h kérdezzem meg Votivot, h lehet-e adni dednek? nemsokára hívlak, de írhatod ide is!

Pocak,
figyelj csak, itt az egyik utcában van egy babakocsi-szervíz. esetleg ... érdekel?
ficánka

Votivia,
öltözködni mi is utálunk, de csak a kertbe megyünk, oda nem kell kocsi, ott elrohangász Marcival.
Viszont holnaptól szinte minden nap be kell mennünk valamiért a suliba, első szorgalmi hét nem túlságosan rulez... szóval lesz pár nagy sétánk is, de az persze babakocsival. Gondolatban gyúrok rá, és erőt gyűjtök, mert persze minden tanár máskor van bent, akiket meg kell találnunk, és ált.ban egy 5perces macera miatt megyünk oda-vissza össz 3 órát. Na de nem panaszkodom, egyszer majd még ezt fogom visszasírni... Kép
neet
neet

Fic,
na persze... tényleg? Pohárból? És mit? Kép
neet
neet

Votiv, Stodal szirupot kaphat csecsemo is kohogesre???

Fic, mar osszekeszitettem a ruhacskakat is...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora!

Stodalt én vettem,de Somának sem adtam mert 5 éves kortól írja az adagolást.Annyira nem értettem,mert ha homeo akkor miért?

Juc
20170114224602

(T)Õsgyökeres Gigi (grat 1000.) Kép én tudom, mit élsz át!!! ez a meny-dolog igenis lehet aggasztó KépKép épp ezért kell biztosra menni Kép én Esztivel és egész családjával nagyon elégedett lennék KépKép

nappali meg tálalószekrény jól hangzik Kép hozzánk be se férne Kép
most nem akarlak bűnre csábítani, de a földhivatal nincs összekötve az adóhivatallal, és tulképp csak az vallja be az ingatlaneladásból származó jövedelmét, aki akarja... de psszt Kép

és B mit szól a belső átalakításokhoz? ő még veletek egy szobában alszik, vagy már sajátban? bár úgy emléxem múltkor azt mondtad még, h csak jáccani jár a szobájába Kép aminek az ajtaján az a jópofa felirat van Kép

ja és az ostromállapotról én is tudok mesélni. már több mint 2 hónapja lakunk itt, és még mindig nincs 1db polcunk se Kép és a fürdőszobában elkezdett vizesedni a plafon, nem találjátok ki: a páraelszívó mellett...
(építtető közölte, h talán egyfolytában szellőztetni kéne a fürdőt. persze, ebben az időben, gyerekkel...)
csak lakóparkban ne vegyetek lakást! nem is olyan olcsó hús...

votiv 8)
votiv

Koszonom a nevnapi koszonteseket! Kedvesek vagytok!Kép

Fic, sajnalom, akkor ezek szerint nem jo nektek a Stodal.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

BoldognévnapotDóra, és büszkeanyaFic, Stodal fél éves kor alatt nem ajánlott, fölötte adható, de csak fele adag. azért nem ajánlott picibbeknek mert vmelyik összetevő allergizálhat. külföldön kapni Stodal Baby-t is, kifejezetten gyerekeknek, de én itthon még nem láttam.
én fél éves kora után már adtam Istinek Stodalt, és segített is. a dokink nem szereti a homeopátiát, és ő a Mucopront szirupot ajánlotta köptetőnek. és gyógyulást pohárból ivó nagyfiú Vincsenzónak! Dóra, hogy van Kata? és a Te nyakad?

Juc, láttam Cliffordot! most volt Minimaxon! hogy ez mekkora egy drabál!

votiv 8)
votiv

Bogárka, hogy Doni milyen ügyes! már a játszóházban is le voltam nyűgözve, ahogy odahúzódzkodott Nyanyikához Kép és az ügyességénél csak a kedvessége feltűnőbb Kép

votiv 8)
votiv

khmkhm, most végigolvastam a Stodal összetevőit, és hát egy dolgon akadt meg a szemem: alkohol...

votiv 8)
votiv

tegnap a tévében láttam a Czeizellel egy riportot, amiben arról beszélt, hogy az orvostudomány átesett a ló túloldalára, mert nem adnak a várandós mamáknak gyógyszereket, miközben a láz nagyon káros a magzatra (az antibióknál is 6x kártékonyabb), szóval a várandósok lázát igenis csillapítani/gyógyszerezni kell

halljátok, pocakosok? ha lázatok lenne (ne legyen soha), csillapítsátok.

votiv 8)
votiv

Bogarka, Doni nagyon ugyi! magam ele kepzeltem, ahogy all, es kenytelen(!Kép) voltam elmosolyodniKépKép

Johi, Fanni mekkora holgy marKép

csajok, szerintem tokszep ido volt ma (is). na jo, az igaz, h hideg, de azert nem annyira veszesen. setara teljesen kiralysag! szvszKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

ja de persze azert "jojjon mar az a tavasz!"Kép

Coolio
recca

a hangulatom egész jól visszatért, hatalmasat sétáltunk, apa nagyon örült, mikor a céges buszból meglátott minket, Lencsét vastagon beöltöztettem, majd a MOM-ba is bementünk, és néztem, hogy Zsanci nincs-e ott a kávésnál Kép
7 ember állított meg minket, hogy de nagy kék szeme van a lánynak.

ha Fic fiú lenne, annyit kérdeznék a mai hajcihő után: JÁRUNK? Kép
azt a kisujjas izémicsodát tök elfelejtettem, de persze, hogy nyújtom.

és végre vettem kókusztejport és bio rizspelyhet is. (tejport magamnak ám! Kép )

Bogárka!
ha van kép állós Doniról, légyszi! annyira édes lehet! tök hamar felállt!

Jucus!
te is tégy már Pannikóról babázós képet, vagy videot!

Dorka!
nyoma sincs már a fejes izémicsodának? lehet, hogy te is vírust kaptál? vagy csak a kimerültség?

Ildi!
eltűntél!

ancsipancsi

Ancsi,
örülök, h helyrepittyantál! Kép és járunk hát! Kép

teszek fel egy képet magamról:
<!--attachment: ficbaba-353039.unk*attachment_icon.gif*image/tiff*81.3**ficbaba%2etif --><center><pre>
Kép
ficbaba.tif (81.3 k)</pre></center><!--/attachment-->
ficánka

Ancsi biobigyoirol jutott eszembe, h szokott valaki rizs italt venni? mert elarulhatna, h milyen formaban valik ez a cucc fogyaszthatovaKépKép

Coolio
recca

Proone,
jelentkezz Klárival, és tedd fel a táblát légyszi. Egyszeűen nem emlékszem, ki hány hós, éves, bocs.
felejtős-neet
neet

Recca, itt vészesen hideg volt! Kép mi itt egy nagyon sík és huzatos helyen lakunk (ex-szántóföldKép) és még fújt is a szél az meg nagyon csökkenti a melegérzetet. azért a séta jó volt, csak visszafelé már szabályosan fájdalmas volt, de utána annál jobb itthon Kép

na, itt van papi Kép épp beköszönt, hogy most már foglalkozzak vele: "papi vagyok, leveli, ki a gyerekét neveli" KépKép ezt mondta. és akkor még a gyerek nekem mondja azt, hogy Gyagyaaa! (ez most az anya, furán pislogó szmájli)

votiv 8)
votiv

Votiv,
gyagyaaa, ez jó!! Én nyanyaaaa vagyok, de nem biztos, hogy ez anyát jelent, mert Marcit is nyanyázza néha. Kép
neet
neet

Sziasztok!

Nem tűntem ám el, csak nincs időm írni!Kép
Sajnos nálunk a lakás olyan, hogy minden pillanatban figyelnem kell Timire, csak a járókában van biztonságban, ott viszont max. 20-30 percet van csak el! Így az alatt az idő alatt, meg amíg alszik (napi 1 óra) próbálok minden főzés, mosást megcsinálni!

Szülinapról nem is írtam! Megtartottuk!Kép Jól sikerült! Jól rámjött a sírás a tortás résznél, alig tudtam abbahagyni!Kép
Itt van pár kép, ha van kedvetek megnézni!
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=5128&page=4

Holnap viszem Timit tanácsadásra, meg meningococcus oltásra! Remélem nem lesz gond!
Bocs, hogy nem tudok reagálni semmire, de visszaolvasni sem tudtam!

Majd még jövök, ha tudok!

Ildi
ildi76

macs,
oklevél állati jó lett és naggggggggyon büszke vagyok rá hogy az enyém és köszikösziköszi

votiv,
b még velünk alszik,azaz tegnap inkább velünk,azaz köztünkKépKépKépés ugyedeugye nem könnyű egy fiú anyukájánakKépfőleg ha első a fiű....meg egyenlőre egyetlen isKép
és lakóparkról még én sem hallottam sosem jótKépés azért mert csak gyorsangyorsan megcsinálják és nem várják meg semminek az idejét,lásd kiszáradás és vizes meg hullik a vakolat meg ezer másKépapa kollégájáék lakóparkban vettek lakást és csak a baj van vele nekikKép(((((

moose,
oké,igyekszem de ne nagyon reménykedjKépmajd esetleg ha 3-an lesznek leszállok b-rólKép
Vendég

Kisun Docijanak, Gabi Dorkajanak boldog nevnapot igy a nap vegere!Kép
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

sziasztok!
ma én is voltam bio boltban, de én a szagojában, igy elkerültük egymást Ancsi...Kép
pedig majdnem momba mentünk...Kép
én meg a sagojában lestem az ismerősöket, de nem láttam senkit...Kép
Viszont megnyilt az orosz bolt, még be nem merészkedtem, de láttam, h van egy csomó minden!!!Kép
Votiv,
ez egy jóóóó papi!!!!!!!!KépKép
és itt is szörnyű hideg van!!
Fic,
eztet a kocsit lehet itt kapni, de itthon meg 100 ezer Ft...KépKépKépKépKép viszont ez 7 nyelven beszél. Nem nehéz, viszont hátránya, h forgatható a kereke. De, van hozzá téli lábzsák, ici pici babának szűkitő, a kupolateteje TELJESEN lecsukható, egészen lábig. Van hozzá a tuti hátizsák-pelenkázó, és a szigetelése állitólag extra szuper.
No, dehát 100 ezer ft...Kép nem az én pénztárcám barátja ez az ár. Ehhez képest az angliai 74 ezres még egész "emberi" ár.

legyek ON? Ma a kórház mellett jöttünk el. És Igi megint elkezdett sirni, ahogy a közelébe értünk...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ildi, orulet, mekkora mar ez a lany!Kép es hat nem csodalom, h sirva fakadtalKép

Coolio
recca

Ildi,
Timi nagyon édes!!!!KépKép És a tortája....hűűűűűűűű, de tetszett!!KépKépKép
Utólag is, még egyszer, Boldog Szülinapot!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Recca, Zsanci!

Köszönöm!Kép A tortát nagynéném sütötte és nagyon fini volt!

És a lényeget meg nem is írom, hogy Timi jár (kapaszkodás nélkül)!Kép Igaz még sokszor elesik, de egyre jobban megy neki!
ildi76

Ildi!
Timinek boldog szülinapot! nem rég még arról leveleztünk, hogy mindjárt megszületik! képek szuperek! oltásról majd számolj be!

ancsipancsi

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a gratulákat a "felálló" Donihoz Kép Igazából ez még csak amolyan első próbálkozás volt, tehát nem jelenti azt hogy egésznap álldogál, így Ancsi, sajna kép sincs róla...egyébként meg úgy történt, hogy reggel Petra valami nagyon izgivel játszott az ágyában (egyébként Doninak egy egyszínű legokocka is tök izgi, csak ne az övé legye, hanem Petráé Kép), és akkor odakúszott, először csak feltérdelt, majd szép szabályosan - egyik láb, másik láb - felállt...és az egész kb. 2 másodpercig tartott, mert a zokni megcsúszott a parkettán, ha nem kapom el vetődik szegény...úgyhogy jöhetnek a csúszásgátló zoknik, vagy a továbbiakban a habtapin gyakorlatozunk Kép

Moose!
Petra szinte napra pontossan ekkor állt fel először Kép...és én is pipa vagyok magamra, mert nem írtam mindent olyan lelkiismeretesen, ahogy szerettem volna Kép

És egyébként tényleg látom rajta, hogy sok dologban motiválja Petra...és nemcsak mozgásban, mert a "papppa-adda-edde-babbba" gajdolást is két hóval hamarabb ezdte el a nővérénél pedig második, és ráadásul fiú Kép

Ildi!
Timi nagyon édes a fotókon, és a torta nagggyon finomnak néz ki Kép
Jaj, Tőled akarok ám szakmait kérdezni: Petra nagyon szépen beszél már, meg iszonyú nagy a szókincse, de az "s" és az "sz" betűket, főleg ha szó elején van "h"-nak ejti (szóval a szagoja sem szagoja ám, hanem hagoja Kép)...A kérdésem: javítsuk, játszunk vele sziszegőset, sihuhusat, vagy hagyjuk még békén?????

És nagy örömmel látom, hogy mindenkinek helyreállt a lelki békéje! Kép Nekem is!!! csak úgy röpdösnek itt körülöttem a pillangók Kép

Akkor ennek örömére talizunk csütörtökön a szago...őőő bocsánat hagojában???? Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Hétvégén nem volt netünk!!!!!!!! KépKép De így visszaolvasva, őszintén szólva ennek örülök Kép

Csatlakozok Moose-hoz és Neethez, egyáltalán nem éreztem a hangnemváltozást az elmúlt időben. Azt hiszem, hormonok szárnyán szállunk, nem, Moose? Kép Neet meg eszméletlen kiegyensúlyozott személyiség lehet Kép
Szóval csak azt látom, hogy emberek számomra látható ok nélkül bántódnak nyakra-főre. Lehet, hogy a tél, a depi meg a fokozott érzékenység, nem tudom. De örülök, hogy a csipkerózsikaálomból a nagy megbékélésre ébredtem Kép szóval nem is ragozom tovább Kép

Moose,
Dóci imád anyóssal lenni, engem meg, ha nem vagyok ott, nem idegesít Kép ja, és én is idomítok ám rendesen Kép

Ancsi,
hiába mondom, hogy ne izgulj, ha a gyarapodáson kívül minden rendben, mert én is halálra paráztam magam miatta Kép viszont ahogy egyre többfélét ehetett Dóci, egyre többet gyarapodott, és oldódott a szorongás is... a végén már azon aggódtam, nehogy túl gyors ütemben hízzon Kép és ha megnyugtat egy hormonröptű terhes szava, én költői felkiáltásnak olvastam a költői felkiáltást Kép

Votiv,
fogakhoz gratulálok, párod lányának meg szurkolok, annyira nem jó, ha egy gyerek beteg...

Zsanci,
problémáim veled oly mértékűek, hogy neked pl. az én meglátásom szerint minimum egy jó nagy comfy chair jár KépKép pussz!!!! az én álombabakocsim 175e Kép

Macs,
Dócinál konkrétan a laktoherb okozott pocakfájást, ill. a benne levő édeskömény-kömény. Helyette csipkebogyó-hibiszkusz-teát ittam nyakra-főre, azzal semmi gond nem volt Kép

Beet,
mennyiredemennyire egyetértek veled! Kép és Lillus egyre szebb!!! Kép

Bogárka,
gratula Doninak a felálláshoz!!! Kép

Gigi,
hát már ennyire öreg vagy... 1000-ik hozzászólás, nahát KépKép

Ildi,
Timi nagyon édes!!!! Kép

Dóci nevében köszönöm a jókivánságokat!!!! Kép Mostanában elkezdett válogatni, így vége a paradicsomi mindentmegeszek állapotnak, de szerencsére van egy-két dolog (pl. hal, spenót, paradicsomos krumpli), amit mindig megeszik Kép
Pocaklakó is jól van, most már izeg-mozog, gyakran éjszaka is, olyan jó végre érezni, hogy valaki lakik odabent Kép

v
kisün

Timi tenyleg milyen nagylany es milyen sokszephaja van Kép de az a piszok fenykepezogep harom evvel korabbra datalta! a pimasz! Kép

Fic, sima pohar, nem csoros, es megcsak nem is fules es tokegyedul iszik es nem onti magara? Mert akkor szuppppernagggyonugyes Kép

Ancsi, kepzeld, mar ket napja nem szurtam agyon magam az interdentalis kinzokefevel Kép lehet, hogy egyre ugyesebb vagyok? vagy csak mar kevesbe (v)erzekeny az inyem?

Votiv, Neet, en "anya" vagyok, viszont minden, ami pelenkaval kapcsolatos dolog (pisi, kaka, puki, wc stb stb) az "kaka" Kép es ma megint van egy uj szo: "epe"r (mert a szovegi massalhangzokat nem ejti: "akko"r, "tikta"k, "ho"l stb)

Es a macskamra tok pipa vagyok, mert bar annyira hagyja mar magat gyomoszolni, mint egy rendes kutya, de egy csomoszor vernyakol ejszaka es (majdnem) felebred vagy (majdnem) epp nem alszik el a gyerkoc. Es ha kinyitom a haloszobaajtot, akkor rogton berohan a dog, pedig ejszaka tilos neki a bejaras, pont azert csukjuk. De anyosra meg pipabb vagyok, mert ma pl apro uveggolyokat adott a gyereknek es apos is raszolt, hogy azt nem kene, mire a harmadik szobabol kiabal (gyerek, apos es en az elsoben voltunk), hogy nincs kibontva a halo, had razza (ja, persze, biztos nem szakad at a halo es nem talalja el a gyerek fejet nehany uveggolyo, meg nem is akarja majd a szajaba venni oket), meg hogy o figyel ra (es kozben gondolom meg azokra a dolgokra is figyelt, amik epp a tuzhelyen rotyogtak, mikor nincs is a konyhan ajto)... en felpakoltam egy magas szekrenyre az uveggolyos halot, aztan tiz perc mulva megint ott lattam az agyon... ja, es mondom neki, hogy nem ehet a gyerek ossze millio dolgot, mert ket napja kidobta a taccsot emiatt, erre o, akkor csak sonkat ad, meg mandarint es elovesz haromfele felvagottat, amibol egyik sonka volt, csak marha fuszeres, masik ketto meg kitudjamicsoda... es mikor mar trivialis, hogy faradt a gyerek, mert csak cieplteti magat a lakasban es haza akarok indulni, akkoris elkezd vitatkozni, hogy meg csak most jottunk megminden... bocs mindenkitola litaniaert, tkp nem is panaszkodni akarok, meg nem is varok reagalo hsz-eket, lerendezem a not, csak olyan jolesik leirni (persze apanak mar elmeseltem es utasitottam, hogy amig a Hban vagyok, nem veheti le a szemet a gyerekrol, de lehet, hogy inkabb egyaltalan nem is engedem, hogy levigye a nagymamahoz)
moose

Vera,
KépKépKépKép örülök, h jöttél!!!!Kép

és, ha nekem oly' végtelenül ici pici lenne a korkülönbség a két gyermekem között, akkor egy 120 ezer forintos babakocsi lenne az álmom!!!Kép
ime: http://recontra.hu/index.php?pg=market&item_id=QSTR43521

és a te verdád, mit tud 180 ezerért???Kép

és tényleg tök jó lehet érezni, h nem vagy egyedül!!!!!!KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kisün!
Erre az utolsó mondatra most nagyon irígy lettem!!! Kép Olyan jóóó Neked!!! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Boldog névnapot Dóráknak, Dorkáknak, Dorottyáknak!

Nálunk a szomszédba is jutott pillangó!Kép Megszületett a szomszédék kislánya 3790g és 59 cm, fekete, rövid göndör hajjal.Kép Sajnos nem a Szt. Imrében.

Csütörtökön legyen tali, mert akkor tudnám osztani a Mazsolákat.Kép

Doninak nagy gratula!

Fic, Vincezó nagyon ügyi! Réka példát vehetne a Fiatalúrtól!Kép

Macs, enni valóan édes Füli!Kép
zanza

Bogárka,
köszönöm, neked meg még jobb KépKép

Zsanci,
oh yeah! Kép nekem bébéconfort az álom, szombaton elszabadultam brendonba, ott tologattam vágyakozva, búsan Kép

v
kisün

Kisun Kép szerintem is tokjo, hogy rugdosnak kivul-belul ejjel. de en biztos nem ilyen szepen fogalmaztam, mert engem senki nem irigyelt erte Kép es ugy dontottem, hogy MEGTILTOM, hogy nyuszi nagymamaekhoz menjen, amig a Hban vagyok, meg akkorsem, ha argusszemu apa lesi a lepteit, es majd rajtautesszeruen hivom oket a foldi telefonon es ha nincsenek itthon, akkor azonnal hazajovunk a Hbol Kép es most gondold el, hogy milyen rovid idore kell egy gyereknek babakocsi, persze tobbszor rovid ido mar hosszabb, de akkoris... mennyimennyi jatekot vehetsz a babaverdapenzen es a gyerkocok sokkkkaldesokkkkal jobban fognak orulni neki, mint te a csucsverdanak!! Hallod, Zs? most sikerult megvigasztalni titeket?

es nem tudjatok, hogy lehet-e hangtompitot venni vecedeszkara (illetve a legolcsobb pillekonnyu muanyag sloztetore), mert gyagyaapa ugy lecsapkodja, hogy elobb is felsirt a nyuszibabam Kép
moose

Moose,
igen sikerült...Kép
és ugye tudod, h nem a gyereknek vettem volna a babakocsit??????Kép
gonoszönzőanyavagyok,zsanci

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zs Kép Kép

es meddig tart meg ez a hasfajas tipusu baromsag, mert enyem gyerek elobb megint azert sirt fel, mert a szelek kinoztak es mar masfel eves!! Kép Kép mitevolegyek??
moose

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?