Ez pedig legyen egy kis Tavaszcsalogató

Pocak
2006.02.06 16:14
es Panna is, az eneklos-ringatos
hogy nonek, orulet!
kulonbense akarok beleszolni, o dont! csak azt szeretnem, ha olyan ferje lenne, aki magas, eros, helyes, odaado, sokat keres, sosem veszekszik, huseges, kivalo szakember, elsorangu apa... o, most nem jut minden eszembe, es a sorrend is osszevissza lett, de nagyjabol
es beszamolo neked: egy foldlusta masfel gyerekes anyuka azon feherhollo-ritkasagu alkalmakkor, amikor egyeske ketoras delutani alvast produkal, vegig a gep elott ul es semmi mast nem csinal... ja, megettem az ebedet (amit szinten nem en csinaltam
)2006.02.06 16:41
, de hogy épp a legnagyobb zimankóban??? brrrr
csoda, hogy haza tudtál evickélni. és pozitív, hogy segítettek az emberkék
2006.02.06 16:59
a mindenkibe Vince még nem tartozik bele, de ami késik, nem múlik!
2006.02.06 17:01
2006.02.06 17:13
én tudom, mit élsz át!!! ez a meny-dolog igenis lehet aggasztó 
épp ezért kell biztosra menni
én Esztivel és egész családjával nagyon elégedett lennék 
hozzánk be se férne
aminek az ajtaján az a jópofa felirat van
és a fürdőszobában elkezdett vizesedni a plafon, nem találjátok ki: a páraelszívó mellett... 2006.02.06 17:29
2006.02.06 17:50
2006.02.06 17:51
) voltam elmosolyodni

2006.02.06 18:06
) 2006.02.06 18:23
és járunk hát!
2006.02.06 19:04
mi itt egy nagyon sík és huzatos helyen lakunk (ex-szántóföld
) és még fújt is a szél az meg nagyon csökkenti a melegérzetet. azért a séta jó volt, csak visszafelé már szabályosan fájdalmas volt, de utána annál jobb itthon
épp beköszönt, hogy most már foglalkozzak vele: "papi vagyok, leveli, ki a gyerekét neveli" 
ezt mondta. és akkor még a gyerek nekem mondja azt, hogy Gyagyaaa! (ez most az anya, furán pislogó szmájli)2006.02.06 20:28
Jól sikerült! Jól rámjött a sírás a tortás résznél, alig tudtam abbahagyni!
2006.02.06 20:30

és ugyedeugye nem könnyű egy fiú anyukájának
főleg ha első a fiű....meg egyenlőre egyetlen is
és azért mert csak gyorsangyorsan megcsinálják és nem várják meg semminek az idejét,lásd kiszáradás és vizes meg hullik a vakolat meg ezer más
apa kollégájáék lakóparkban vettek lakást és csak a baj van vele nekik
(((((
majd esetleg ha 3-an lesznek leszállok b-ról
2006.02.06 20:42

viszont ez 7 nyelven beszél. Nem nehéz, viszont hátránya, h forgatható a kereke. De, van hozzá téli lábzsák, ici pici babának szűkitő, a kupolateteje TELJESEN lecsukható, egészen lábig. Van hozzá a tuti hátizsák-pelenkázó, és a szigetelése állitólag extra szuper.
nem az én pénztárcám barátja ez az ár. Ehhez képest az angliai 74 ezres még egész "emberi" ár. 
2006.02.06 21:33
2006.02.06 21:35
Igazából ez még csak amolyan első próbálkozás volt, tehát nem jelenti azt hogy egésznap álldogál, így Ancsi, sajna kép sincs róla...egyébként meg úgy történt, hogy reggel Petra valami nagyon izgivel játszott az ágyában (egyébként Doninak egy egyszínű legokocka is tök izgi, csak ne az övé legye, hanem Petráé
), és akkor odakúszott, először csak feltérdelt, majd szép szabályosan - egyik láb, másik láb - felállt...és az egész kb. 2 másodpercig tartott, mert a zokni megcsúszott a parkettán, ha nem kapom el vetődik szegény...úgyhogy jöhetnek a csúszásgátló zoknik, vagy a továbbiakban a habtapin gyakorlatozunk
...és én is pipa vagyok magamra, mert nem írtam mindent olyan lelkiismeretesen, ahogy szerettem volna
)...A kérdésem: javítsuk, játszunk vele sziszegőset, sihuhusat, vagy hagyjuk még békén?????
Nekem is!!! csak úgy röpdösnek itt körülöttem a pillangók

2006.02.06 22:00

De így visszaolvasva, őszintén szólva ennek örülök
Neet meg eszméletlen kiegyensúlyozott személyiség lehet
szóval nem is ragozom tovább
ja, és én is idomítok ám rendesen
viszont ahogy egyre többfélét ehetett Dóci, egyre többet gyarapodott, és oldódott a szorongás is... a végén már azon aggódtam, nehogy túl gyors ütemben hízzon
és ha megnyugtat egy hormonröptű terhes szava, én költői felkiáltásnak olvastam a költői felkiáltást

pussz!!!! az én álombabakocsim 175e
és Lillus egyre szebb!!!

Mostanában elkezdett válogatni, így vége a paradicsomi mindentmegeszek állapotnak, de szerencsére van egy-két dolog (pl. hal, spenót, paradicsomos krumpli), amit mindig megeszik
2006.02.06 22:11
de az a piszok fenykepezogep harom evvel korabbra datalta! a pimasz!
lehet, hogy egyre ugyesebb vagyok? vagy csak mar kevesbe (v)erzekeny az inyem?
es ma megint van egy uj szo: "epe"r (mert a szovegi massalhangzokat nem ejti: "akko"r, "tikta"k, "ho"l stb) 2006.02.06 22:12

örülök, h jöttél!!!!

2006.02.06 22:27
Megszületett a szomszédék kislánya 3790g és 59 cm, fekete, rövid göndör hajjal.
Sajnos nem a Szt. Imrében.

2006.02.06 22:38
szerintem is tokjo, hogy rugdosnak kivul-belul ejjel. de en biztos nem ilyen szepen fogalmaztam, mert engem senki nem irigyelt erte
es ugy dontottem, hogy MEGTILTOM, hogy nyuszi nagymamaekhoz menjen, amig a Hban vagyok, meg akkorsem, ha argusszemu apa lesi a lepteit, es majd rajtautesszeruen hivom oket a foldi telefonon es ha nincsenek itthon, akkor azonnal hazajovunk a Hbol
es most gondold el, hogy milyen rovid idore kell egy gyereknek babakocsi, persze tobbszor rovid ido mar hosszabb, de akkoris... mennyimennyi jatekot vehetsz a babaverdapenzen es a gyerkocok sokkkkaldesokkkkal jobban fognak orulni neki, mint te a csucsverdanak!! Hallod, Zs? most sikerult megvigasztalni titeket? 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|