bodza
Jó sétálást, már az idő is alakul..., biztos kivirult a pozitiv tesztemre
Ma mi is el akartunk menni fagyizni, de nem akartam anyira nekibátorkodni-csak kocsival tudnék lemenni-szóval holnap megyek majd vérvételre, utánna megyünk sétálni meg fagyizni.
Remélem jó erős lesz holnap a hcg-m
hogy csináltad a 10 kiló hizást, én nem tudom elképzelni magamról, hogy csak annyit hizzak. Amikor legelőszőr mentem a Dévaihoz 2006.-ban 58 kiló voltam, a 4 stimúnak köszönhetően most 68-al kezdtem

, Van aki azt mondja nem hizik a gyógyszerektől, de ez alkat kérdése sztem.
A 10 kiló az nagyon jó
rencsi
jaj, de jó neked, hogy te már ruhákat vásárolhatsz...óóó , na nem baj nemsoká én is megyek shoppingolni.
Jaj rencsi drága, van nekem is könyvem az agykontrollról, de nem tudom, hogy tudom-e alkalmazni, mert mindig elkalandoznak a gondolataim, ráadásul mindig arra amire épp nem is akarrnék gondolni. Adhatnál nekem is egy-két tippet, ha már ilyen jól összehoztad tegnap is.

Ja és mindenképpen számitok a mai napi kontrollodra is, csak ma arra "gyúrjál" légyszives, hogy holnap jó magas hcg-t tudjak produkálni
....nehogy nekem este a ruhácskáidat próbálgassad rólam meg megfeledkezzél
kittikém
köszi a drukkot
Ne aggódj kiscsillag megvárnak a babák , jók lesznek következő hónapban is, addigra már pont nagyon fogsz nekik hiányozni és alig várják majd , hogy "rádcsimpaszkodjanak".
Most tudom kicsit rossz, mert beleélted magad a kezdésbe, de ha már igy alakult ne rágódj , inkább töltsd fel magad lelkileg a következő időszakra
julcsi
sztem ne aggódj ez a D+ miatt, ha nem kezdünk el róla beszélni itt a fórumon, akkor lehet eszedbe se jut, ne aggódj jó lesz az igy is.
Nekem se volt D+ és nézd meg ma pozitivat teszteltem, szóval ne parázz

. Esetleg a hatchinget majd megkérdezheted, tudod amikor elvékonyitják a burkot, azt csinálták nekem most is. Nem tudom szivem, hogy állsz most, hányadszor mész., stb., de sztem az nem függ ettől. ( én 4x voltam és a 2.-tól már kérhettem).
Na megyek mert főzők túrógombocót, hmm
Jövök még később...
csomee-kám merre vagy, megnyugodtál már kicsit?