Húúú Lányok, itt aztán pörög a topik! Próbálok egy kicsit bekapcsolódni.......
Memme: minden világos, akkor drukkolunk egy pozitív és egy negatív tesztért! ++++++++++++++++++++++++++++++++++ Nekem is jól jönne egy bogyesz, mert legalább a ciklusomat belőné csak az a baj, hogy pont ott negatívan hat , de nagyon, ahol nem kéne....
Kriszta: ez a beszólás nagyon aranyos volt
Veronikusz: no, szép barna lettél?

Punci ügyben én sem tudok okosabb lenni, valahogy csak rá kellene venni a csajokat. Mind a kettőnek kis lavor és csak úgy bele, hogy a lábuk kilóg? Valamivel addig lefoglalni őket? Kata már azért elég nagy, hogy ezt megértse, hogy jót akarsz neki, Szofi meg hátha utánozza...... Vagy nagyon mellélőttem?
Lilluska: aztaaaaaa...... én nagyon elvesztettem a fonalat, hogy Te már szültél is
Gratulálok a kisasszonyhoz! Nagyon szép baba! Mi ez a szorongás Nálad? Hogy nem tudod Őt ellátni, félsz vagy valami depi féle? Nincs valaki, akivel napközben kicsit elbeszélgethetnél? Barátnő, szomszéd - akivel jóban vagy? HOgy ne legyél egyedül sokat..... Lehet, jobb lenne, ha a "nagyok" is körülötted lennének, figyelemelterelés...... nem? Mindenesetre kívánom, hogy mielőbb túl legyél rajta!!!!!!!!
Eni: csak így tovább! Nem is lehet máshogy, itt mindenki ÉRTETEK szorít!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Tigrincs: én is meg vagyok áldva sógornőjelölttel ( szintén öcsi ) Eleve nem volt az öcsémmel soha szoros a kapcsolatom ( 5,5 év van köztünk ) de azt érzem, ha nem ilyen nő lenne most mellette, sokkal szorosabb lenne köztünk a kapcs. végre. Bő 3 éve van vele, azóta egyszer sem!!!!!!!! volt olyan alkalom, hogy csak úgy összejöjjünk egy vacsira vagy dumcsira. Pedig nem egyszer előttünk mennek/mentek el, és hívtam őket be, de mindig azt a választ kaptam, hogy "köszi, van otthon is kaja, köszi sietünk, köszi fáradtak vagyunk...."

És ezt persze nem az öcsémtől. Biztos nagyon szereti, meg jó háziasszony, anyáskodó, de valahogy úgy érzem egy hatalmas falat épít a tesóm köré, amit még a családja sem tud ill. akar már ledönteni. És az öcsém is megváltozott azóta. Ez mondtam is neki, persze védi a lányt, szeret minket is, de egyről a kettőre nem jutunk. Azért még reménykedek, hátha........
Mi picit betegen (? ) Beni szombaton picit lázas volt ( 37.8-38-38.2 ) de a kedve tök jó volt, csak enni nem akart igazán. Tegnap reggel köhögött 2 iszonyú rondát, azóta semmi. Láz sincs. Most nem tudom vigyem -e dokihoz, mert szerintem le van neki a trutyi tapadva, de félek, összeszedünk valamit a rendelőben. Pár napja meg könnyezik az egyik szeme..... Azt hiszem inkább felhívom csak a dokit, hogy mi legyen.
Délelőtt végre kész lettem az adventi zsákokkal, Szandi már nagyon be volt zsongva.
Na, bocsi, kicsit sok voltam, de azért keresek mindjárt pár képet, ha nem bánjátok!