A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Lilluska! szívből gratulálok!!!!a gyógyszerek miatt ne aggódj! valamikor muszáj!!! tényleg sok olyan van ami mellett nyugodtan szoptathatsz is!!!a lényeg hogy jól vagytok!!!a szorongásod meg majd úgyis elmúlik :D ahogy látod cseperedni Boglárkát!!!
örülök hogy Tóth doki is ennyit segített, -és Hajninak is igaza van :wink: tud ő "house-os " is lenni-. :D
majd írok privit

Kép
gablaty

Tigrincs!
én 9 éves voltam, mikor autóbalesetben meghalt a mamánk. :cry: :cry: :cry:

Borsika!
Szofi taknyol picit :oops: de ma ment bölcsibe. Kedve jó.
Szoli! én teljesen szét vagyok esve! :oops: most reggel hasított belém, hogy ma DE-re megbeszéltük! Jó neked még DU is??? mert akkor addigra gatyába rázom magam. :oops: Ne haragudj! Pedig már anyukámnak is megírtam, hogy ma szoli lesz és hogy örülök. Tiszta zokni az agyam. BOCSI, BOCSI!!!! DU még jó??? 2 körül????? adhatsz két ébresztő pofont is ha találkozunk!!!! :lol: :lol: :lol:

Lilluska!
NAGYON NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET A PICI LÁNYHOZ!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Végre Lilluska! GRATULÁLUNK!
Őszintén szólva már kezdtem aggódni és nem mertem rákérdezni, hogy mi van. Nagyon szép Bogi. :) És hajrá szoptatás!

Szép hetet mindenkinek!

(
Szerdán KRESZt-teszt. Drukkoljatok hogy sikerüljön. Holnap meg egy terhességi. Drukkoljatok, hogy NE sikerüljön)

Kép

Kép

Kép
memme

Memme!!! terhességi??? :wink: és NE????
nem akartok 3-at? vagy csak később.....?
Kresz-ért drukk!!!de sikerülni fog!!!
(látod milyen is az élet vaki azért drukkol hogy + legyen, vki azért hogy ne legyen :roll: )

Kép
gablaty

Memme!
:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: 2x drukk!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

(((Lilluska!))) Őszintén gratulálok a gyönyörű babátokhoz!!! Benedek 3100g mellé 53cm volt... majdnem egyforma paraméterek. Neked a lehető legtöbb erőt és kitartást, és persze mindannyiótoknak egészséget kívánok. :wink:

Memme, milyen terhességi?! :D
vbea

sziasztok,

már megint kihagytam két napot és nem győzöm visszaolvasni amit írtatok... :oops: kicsit besűrűsödtek a dolgok, de azért igyekszem jönni...

Lilluska, gratulálok Boglárkához!!! Gyönyörű baba :D :D

Memme, drukkolok szerdán! sikerülni fog!!!

Tigrincs, FLP=Forever Life Product (asszem :oops: ,mi csak forevernek szoktuk hívni, mikor anyóssal beszélgetünk, mert ő is csinálja...) aloe verás termékek, tényleg jók. Elvileg üzletben nem lehet kapni, csak az üzletkötői hálózaton keresztül.

Bori, sikerült elkapnom barátosnémat, szerdán megyek óbudára. 1-fél2 körül összefuthatunk, ha akkor ráérsz ;) Dóri, téged sem hagyunk ki ha ráérsz akkortájt ;)

no ennyi voltam gyorsan, szita az agyam és nem jegyzeteltem :oops: úgyhogy bocs ha valamire nem reagáltam...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!
Lilluska mi is GRATULÁCIÓ! tündéri a pici Boggerbaba!-Tóth doki,mit is mondhatnék :lol: :lol: :lol:de végül is mindegy melyik dokinál szültél volna :lol:
MEMME-most mi is van????? :D :D
Veronikusz-nagyon strapabíró csajaid vannak amilyen gyorsan jön egy kis betegség olyan gyorsan el is tűnik!-jó a génállomány :D :D
Látom nálatok is sok Teréz van,mi is így vagyunk ezzel anyu,nagymamai,dédi és még visszább is :lol: :lol: mondjuk én már Terézia lettem-de mi megszakítjuk a folyamatot :lol:
Zsófesz:a kép mellé milyen infót küldjek????
Tigrincs-nálad is lassan 31???-de jóóóóóó :lol: :lol: :lol:
Léptünk,megyünk egyet csavizni a Dunapartra,majd jövök
Szép napot mindenkinek:Tenci
-hűűűű Mikey teljes gőzzel nekiment a rizslámpának és közben nagyokat kacag-ez már a második-jöhet karira a harmadik :shock:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci!
mi az a rizslámpa??? :shock: :shock: tudatlan vagyok :oops: Kemény fejű a fiú! :lol: :lol: :lol: szegényke! csak nehogy baja legyen! nem vágta meg?
Szofi taknyi: az a helyzet, hogy fogzás miatt is lehet a taknyolás vagy akár a láz is, hisz az utolsó 4 tejfoga jön :? :oops: de mégis olyan megfázós taknyos tünetei is vannak :cry:
Jó csavargást a szép időben!!!

Borsika!
összeszedtem magam :D már csak Zsófit kell megszoptatnom!!! utána tudunk indulni is akár. Viszont ha ne jelentkezel akkor elmegyünk Xmas ajádékokat nézni!!!! :oops: ki kell használnom ezt a két nap "szabadságot" Zsófival. :D

Kérdés:
nagy kakiban vagyok! mind a két "nagylány" fájlalja a punciját!!! :oops: :cry: már többször mondtam a dokinőnek de azt mondta ültessem őket kamillateás fürdőbe! :shock: :shock: hát ez jó ötlet lenne, ha az én lányaim nem úgy fürdenének, hogy ÁLLNAK A VÍZBEN és főznek, takarítanak stb. Tegnap este Szofinak láttam is hogy piros!!! mi a fenét tudok csinálni??? ott bent a krém se tapad úgy meg mint száraz felületen, arról nem is beszélve, hogy mind a két lány szemérmes és NEM ENGEDIK HOGY ODANYÚLJAK!!!! Kata törölgeti mindig a punciját pisi után, Szofi kevésbé, szóval nem tudom hogy mi okozza!!! Már mondtam, a dokinőnek hogy vegyünk pisimintát, de azt mondta előbb kamillázzunk. DE EZT NÁLUK NEM LEHET!!!! festhetem én hupililára is a vizet, akkor se ülnek bele. Lehet habos is az se számít. Mi a fenét csináljak????????? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Ez már nagyon rég óta tart!!! :evil:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Kívül fáj vagy a pisilés fáj? Panka is szokta fájlalni,de aztán csak piros, mert szerintem nem jól törli meg. Én Sudocream-et szoktam rákenni kívül és általában javul. De teljesen körbekenem a hüvelyét is, de vigyázok, hogy ne menjen bele.

Kép
Kép
kriszta36

szerintem kívül! de te széthúzod és belülre is be tudsz kenni? a hugycső nyilása köré!!! mert nekem ezt nem engedik. Sőt! félek már nagyon sehová se, hogy bugyisok. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Más! KÉRDÉS!!!

tud nekem valaki ajánlani olyan készségfejlesztőt ami 3-5 éves gyerekeknek jó??? főleg nyelvtanulás érdekelne!!!!! de más is érdekel!!! főleg olyat várnék amit már ti, vagy batátotok, rokonotok szóval valaki már KIPRÓBÁLT ÉS BEVÁLT!!!!!! NAGYON FONTOS LENNE!!!! előre is nagyon ksözi!!! jöhet priviben is vagy bárhogy :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Itt vagy még??
Vendég

Nekünk jó a délután, inkább 3 felé?
Itt a számom, ez a tuti, ír te is: 0620 443 9119
csók!
Vendég

Bori!
mi lassan elpályázunk a Premiet Outlet Centerbe (ez itt a reklám helye :lol: ) majd jövök. Holnap DE-re is megbeszélhetjük kb 10-re ha az jó! úgy szégyellem magam!!! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

Lilluska!
Gratulálok minden jót nektek! Gyors gyógyuást, ez új, hogy ilyen betegséged van, nyilván nem hangoztatja az ember... Bogi baba csodaszép!

Ja!
Memme már vizsgálol? Jó neked, drukk ezerrel, hogy úgy legyen minden, ahogy akarod. Csak halkan, ha pozítiv akkor mi lesz?

Elfelejtettem mit akartam :shock: Na visszaolvasok, hátha...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Anyu-Bébicsősz kérdésben mi legyen? :lol: Én most indultam volna át anyuékhoz (kb 10 perc), és akkor ott hagyom Bogit. És akkor amíg te sütteted magad én babázom. Aztán csere. VAGY: visszajövünk együtt, Ti felugrotok, Zsófi nyuszi lerak, Anyu kétfelé ringat, mi meg el :lol: :lol:
Vendég

Nem, a húgycső nyálása köré nem szoktam, szerintem az már kényes terület.

Kép
Kép
kriszta36

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:27-kor.
Vendég

Borsika!
:D akkor 3-kor ott! tudod! a volt mozi mellett :D csak annyi, hogy nekem még 4 ELŐTT a bölcsiben kell lennem Szofiért!!! Ja! és akkor hozom szolizni Zsófit is. Majd ráhúzom a naptetőt és elfordítom. :lol: ÚGyis így mentem volna egyedül is :lol: búgástól remélem bealszik mit a csecsemőosztályon! :lol: :lol: :lol: puszi mentem shopping-olni! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Halihó!

Veronikusz, a másik topikban rákérdezek, mert az egyik lány jár a kicsi fiával angolra és imádja Zéti.
Sudot viszont csak nagyon óvatosan, egy másik leányzó kislányának totál behámosodott tőle a nunikája, a védőnő is teljesen elhűlt a látványtól. Azóta nem is meri kenni vele, csak a poppancsot. :shock:

Itt tűz a napocska, megyünk is bandázni, levadászom a cd-s képeinket.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Borsika!
szerintem vigyük őket és felváltva szolizunk! :roll: vagy mi legyen! :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Borsika!
vigyük max tanulunk belőle, de szerintem kint a levegőn eltologatjuk őket míg a másik szolizik! én most úgyis csak 6 percre merek menni :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lilluska!
Gratulálok Boglárkához! Sokat gondoltam Rád, és eszembe jutott, hogy volt ilyen problémád. De biztos minden rendben lesz, főleg, hogy mindenki támogat. Gyere gyakrabban, egy kis lélekerősítésre ide is! :lol:

Valentina!
Beszéld meg a pároddal, mert ha csak magadban szenvedsz, ki fogsz készülni. Nálunk is volt egy ilyen időszak, mikor Panka pici volt, sokat sírtam, aztán kiderült, hogy nincs semmi baj, csak a férjemnek egy kicsit összejöttek a dolgok. Csak olyan fura madarak ezek a férfiak. És beszélni nem fognak, az tuti, így hát nekünk kell kezdeményezni. De ha valami rossz van, akkor meg azért. Mert azt se fogják maguktól mondani, mi meg csak őrlődünk. (Ez meg a férjem előtti kapcsolatból való nagy tapasztalat. Én akkor megfogadtam, hogy ha valamit érzek, egyből rákérdezek, mert ott több hónapig húztuk-nyúztuk egymást, mire én rákérdeztem, hogy mi a helyzet. Persze nem mindig sikerül betratanom. Mert mi nők is fura madarak vagyunk. :D ) Na, ez jó bonyolult lett, de remélem, értitek.

Tigrincs!
FLP-t Judy leírta. Mi csak ezt a szőlőzsírt használjuk, meg al Aloe First-t.

Zsófi!
Küldtem képet.
Bocs, hogy kicsit töredékesen jövök, de Petyát kellett altatni.

Kép
Kép
kriszta36

Aprooka!
:shock: :shock: jaj!!! majd figyelem és vigyázok!!!
az angolt meg MILLIÓ KÖSZI!!!! :D :D :D :D :D :D :D van olyan amit a szülő megvesz és otthon is lehet vele foglalkozni????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jaj, elfelejtettem írni, hogy minekt is utolért az ovis lamúr. Panka mondja, hogy "az Ákos olyan kedves volt ma", mondom miért, aszongya játszott velem, mondom, mit játszottatok, erre ő,: "ültünk egymás mellett". És ma megkérdezte, hogy szerintem az póló, amit felvesz, tetszeni fog-e az Ákosnak. Anyám!!!

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz,
oksi, akkor ott, én lehet, h akkor lepasszolom a porontyot, de majd még kialakul, mert apjuk is épp anyumnál 'lebzsel'... (ott ugyanis mindig van kész kaja, ami nálunk szinte sose.. :lol: :oops: ) :lol: ha addig meggondolnád magad, írj smst! De ha mindenképp együtt szoliztok, akkor hajrá! :lol: :lol: Jó vásárolgatást!
Vendég

Panka!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Veronikusz, otthoni tanulásra nem tudok, de ha felhívod vmelyik nagy könyvesboltot, tuti segítenek abban legalább, hogy létezik-e ilyen....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kriszta, Veronikusz!
Gatyót fel de inkább a papáknak, lopják a szemük fényét :D ;)

Veronikusz!
Én para mami vagyok de tuti kérnék beutalót egy pisi mintára, lehet hogy tényleg csak nem törlik meg rendesen, de ha más az oka az hamar a vesére mehet, így egy pisi minta nem fájdalmas inkább legen egy fölös negatív.....

Köszönjük a 1+1/2-es köszöntéseket, nagyon figyelmesek vagytok, néha nem is hiszem el hogy már ekkora.....

Memme!
2Xes drukk neked! Legyen minden úgy ahogyan te szeretnéd!

Zsófi!
Elküldtem mindent köszi mégegyszer!

Andi!
Hihetetlenül sajnálom amin most keresztül mentek, tudom ebben a helyzetben felesleges lenne bármit mondeni, de mégis rengeteg erőt kívánok mindeanyiótoknak!

Eni!
Janka ügyes csajszi, minden jól alakul majd meglátod! Büszke vagyok rád amilyért ilyen jól csinálod! ;)

Mi szombaton ugye lagziztunk, hihetetlen jól éreztük magunkat, Emmus alig láttam mert volt 2 nagylány akik rohangáltak vele, (utána) alig akart hazajönni.... A mennyasszony gyönyörű volt a völegény igen kapatos, a kaják nagyon fincsik szóval szupi volt minden!!!!!!!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Ja és arra gondoltam hogy jó lenne ha mindenki feltenné a tabló képét hogy láthassuk :D

Orsi

borsa

Veronikusz, tuti létezik valami cd-rom, mert kaptam róla szórólapot a babamama expón, csak sajna már kidobtam :( Ha egy héttel előbb kérdezed... De majd megpróbálok rákeresni a neten neked, hátha...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Hm, Lilluska. Nem tudom, igazad van, nem tudom, mert nekem nem volt olyan érzésem. De hát utána kéne menni, hogy mitől van. Már ha a természetes mértéken felül jelentkezik az a szorongás. Így csak kívánom, hogy múljon el minél hamarabb.

Etenci, neked elfelejtettem válaszolni, hogy igen, van egy Marutink, azon tanít Emberem meg a céges autón. A lányokkal a Maruti lesz a szekerünk. Csak ott tartanánk már.

Veronikusz, punci ügyben tudatlan vagyok, mi WC papírozunk a pisi után meg törlőzünk mondjuk minden harmadik után. De nem kenjük. Nem tudom.
Nagymamiság: igen azt én is várom, remélem nem leszek olyan,a kinek nem lesz ideje vagy aki rossz néven veszi, ha a lánya mást csinál mint amit ő - mármint én - anno. Kiabáljátok rám.

Tényleg. Huszonöt-harminc év múlva megkereshetnénk egymást egy Kútvölgyis-nagymamák topicon... :) :wink:

Terhesség: az elmúlt hónapban volt egyszer nagyon neccesre sikeredett az összebújás :oops: és hát nyugodtabb lennék már, ha szombat lenne (akkorra esedékes a menzeszem).
El iszarándokoltam kedvenc Doktorbácsinkhoz hancúr bogyóért. Mert bár nem szeretem és tartok is a gyógyszertől, de a várandósság most nem kéne. Jogosítvány, szakdoga, visszafogyás. Ha ezek nincsenek meg, nagyon gáz.
De egyébként is vissza kell töltekeznem. És hát ez csak az én álláspontom. Emberem nagyon "harmadikat ne" állapotban van. Amit meg is értek. Két éve elvétve volt egy szabad estéje, másoddiploma, nyelvtanulás újra - ez mind előtte áll, hogy jobb esélyei legyenek a szakmájában, erős a verseny. Mert így tényleg nagyon kemény volt ez a két év. Kell egymással is foglalkoznunk többet.
Hát ilyenek.
Persze az utóbbi fél évben minden racionalitást felülír bennem a "szeretnék még" - vágy, és tulajdonképpen, ahányszor eddig megláttam az egy csíkot a teszteken (néhányszor a biztonság kedvéért megcsináltam), kicsit csalódott is voltam, nem is annyira tudat alatt. Ha volna állandó, megbízható segítségem, nem szoronganék egy várandósságtól, teljesen felhőtlenül örülnék neki. Így volna bennem egy kis félsz. Most tényleg hosszabb távon kell gondolkodnunk. :(

Kép

Kép

Kép
memme

És ha megengeditek pár kép a lagziról, bár még egy csomót nem kaptunk meg.....
Kép
Kép
Kép
Kép

Orsi

borsa

Borsa!
Én már kukkoltam az iwiwen. (Tök jó ez az "ismerősök új képei" új funkció!) Szépek vagytok!

Igen Memme! Borsa szívemből szólott: Legyen úgy minden, ahogy Te szeretnéd... :wink:

Kép
Kép
kriszta36

Lilluska
gratulálok manóhoz

Borsa
nagyon szépek vagytok :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok Lányok!
Egyenlőre nincs olyan képem amin mindketten normálisan rajta vannak és jól is néznek ki :D Orsi általában elhuncutkodja a dolgokat...családi meg pláne nincs...mindíg én fotózok, rólam ailg van valami, de nem is vagyok fotogén...
Lehet, hogy mi erről a tablóról lemaradunk, mert most egyáltalán nincs időm képet kreálni, esetleg még este megpróbálom, ha nem késő még...

Orsi bárányhimlője nem vészes...rengeteg pötty van (nuniban is, talpán is, fején is), de nem fáj, nem viszket neki.
Elvileg ez viszketni szokott, meg valaki be is lázasodik, de Orsinak szerencsére még nincs ilyen...
Viszont Veronikusz!
Volt elöttünk egy család...3 lányuk van. Az első bárányhimlős lett, de nagyon jól viselte, a második 2 hétre rá lett és ő már lázas volt, a harmadik 1 hétre a második után lett az és nagyon kipurcant...szegény pisílni sem tudott, lázas volt egy hétig és alig aludt. Azt mondta dokinéni, hogy testvérről testvérre szál az sokkal rosszabb és így a harmadik már nagyon nehezen viselte...szóval elvileg Daninak majd szarabb lesz :( de majd dokinénitek felvilágosít, hogy hogy is van ez testvérek között :D
Puncifájás nálunk rendszeres!!!!! Főleg amióta bugyis...wcpapírral törölni, este kamillás fürdés nem nagyon használt. Nálunk az vált be, hogy popsikrémet vagy bepanthent kentem oda neki. Kívülre is és kicsit belűlre is. Nem kell széthúzni, csak picit nyomd be az ujjadat, ha nem engedi akkor csinálják maguknak (Orsi is magának keni) csak figyeld, hogy menjen belűlre is.
Egyébént nem tudom mitől van ez neki állandóan, de Orsinak tényleg sokszor fáj...ha nem kened, előbb vagy utóbb begyullad és genyás lesz...nálunk is ez volt, mert nem engedte én meg ráhagytam...na az annyira fájt, hogy azóta inkább engedi...
DVD!!!! Megadod címeteket és postázok a csajoknak pár barbies dvdt :D Eperkét is ha szeretnétek...

Na most mennem kell, de még jövök!!!!

Puszi mindenkinek...

Kép

Kép
cukipofa

Memme!

Ha nem szeretsz "bogyózni" miért nem kértél a dokitól hüvelygyűrűt?
Az nem kerül be a véráramba, hanem "helyileg hat" . Vagy próbáltad már?

A KRESZ-t tuti megcsinálod!!!!! :lol:
A teszted meg legyen negatív....ahogy Te szeretnéd!!!! :wink:
Megértem Embert is és Téged is!!!! Ha úgy érzed/érzitek, akkor most legyetek "fontosabbak" Egymásnak!!!!!

Bocsi lányok, most csak ennyi, mert rohanóban vagyok!!! Majd este még visszanézek!
Köszi az FLP-s infót!! :wink: :wink:

Szép napot Mindenkinek!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Húúú Lányok, itt aztán pörög a topik! Próbálok egy kicsit bekapcsolódni.......

Memme: minden világos, akkor drukkolunk egy pozitív és egy negatív tesztért! ++++++++++++++++++++++++++++++++++ Nekem is jól jönne egy bogyesz, mert legalább a ciklusomat belőné csak az a baj, hogy pont ott negatívan hat , de nagyon, ahol nem kéne.... :oops:

Kriszta: ez a beszólás nagyon aranyos volt :lol: :lol: :lol: :lol:

Veronikusz: no, szép barna lettél? :wink: Punci ügyben én sem tudok okosabb lenni, valahogy csak rá kellene venni a csajokat. Mind a kettőnek kis lavor és csak úgy bele, hogy a lábuk kilóg? Valamivel addig lefoglalni őket? Kata már azért elég nagy, hogy ezt megértse, hogy jót akarsz neki, Szofi meg hátha utánozza...... Vagy nagyon mellélőttem?

Lilluska:
aztaaaaaa...... én nagyon elvesztettem a fonalat, hogy Te már szültél is :shock: Gratulálok a kisasszonyhoz! Nagyon szép baba! Mi ez a szorongás Nálad? Hogy nem tudod Őt ellátni, félsz vagy valami depi féle? Nincs valaki, akivel napközben kicsit elbeszélgethetnél? Barátnő, szomszéd - akivel jóban vagy? HOgy ne legyél egyedül sokat..... Lehet, jobb lenne, ha a "nagyok" is körülötted lennének, figyelemelterelés...... nem? Mindenesetre kívánom, hogy mielőbb túl legyél rajta!!!!!!!!

Eni: csak így tovább! Nem is lehet máshogy, itt mindenki ÉRTETEK szorít!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tigrincs: én is meg vagyok áldva sógornőjelölttel ( szintén öcsi ) Eleve nem volt az öcsémmel soha szoros a kapcsolatom ( 5,5 év van köztünk ) de azt érzem, ha nem ilyen nő lenne most mellette, sokkal szorosabb lenne köztünk a kapcs. végre. Bő 3 éve van vele, azóta egyszer sem!!!!!!!! volt olyan alkalom, hogy csak úgy összejöjjünk egy vacsira vagy dumcsira. Pedig nem egyszer előttünk mennek/mentek el, és hívtam őket be, de mindig azt a választ kaptam, hogy "köszi, van otthon is kaja, köszi sietünk, köszi fáradtak vagyunk...." :twisted: :x És ezt persze nem az öcsémtől. Biztos nagyon szereti, meg jó háziasszony, anyáskodó, de valahogy úgy érzem egy hatalmas falat épít a tesóm köré, amit még a családja sem tud ill. akar már ledönteni. És az öcsém is megváltozott azóta. Ez mondtam is neki, persze védi a lányt, szeret minket is, de egyről a kettőre nem jutunk. Azért még reménykedek, hátha........

Mi picit betegen (? ) Beni szombaton picit lázas volt ( 37.8-38-38.2 ) de a kedve tök jó volt, csak enni nem akart igazán. Tegnap reggel köhögött 2 iszonyú rondát, azóta semmi. Láz sincs. Most nem tudom vigyem -e dokihoz, mert szerintem le van neki a trutyi tapadva, de félek, összeszedünk valamit a rendelőben. Pár napja meg könnyezik az egyik szeme..... Azt hiszem inkább felhívom csak a dokit, hogy mi legyen.

Délelőtt végre kész lettem az adventi zsákokkal, Szandi már nagyon be volt zsongva.

Na, bocsi, kicsit sok voltam, de azért keresek mindjárt pár képet, ha nem bánjátok!

Heni

Kép

Kép
cancan

VERONIKUSZ!

Amióta Mandula ovis azóta nálunk ez visszatérő probléma,mármint a csíp a puncim...szóval ha nem a pisilés fáj,akkor nincs húgyuti...
(egyébként ha vizeletmintát kellene vinned,ahhoz kéne csak igazán megtörölni nunit(mondjuk betadinnal)...
szóval katát kéne rábeszélni,lévén ő a nagyobb,hogy engdedje neked lekezelni...én popsitörlővel jól mgtörlöm,inkább kitörlöm(bocs,hogy így mondom,de a lerakódott kis cuccost is,mármint a váladékot...)aztán tiszta vizzel megmosom és szudokrém..

Jövök még,csak gyors bekukk volt..

Kép

Kép
durca

Szerintem már láttátok, de ez ment a tablóképnek:
Kép
A múltkor hóesésben
Kép Kép

Ez meg az étkezősztalunk téli dekorációja, annyira jó lett szerintem. Szeretem ezt az asztalt, mert mindig lehet bele valami klasszat alkotni..... Kép

Na, megyek Szandival tanulni, meg a bejáratnál is meg akarom csinálni a díszítést.......

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan
tök jóóóóók a képek,szépek vagytok
karácsonyi asztal szuper

mi tablónk
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Én mint lusta disznó még mindig nem küldtem el (meg ég a pofám is, mert nem hívtam még fel Mészárost mióta átküldött SOTE II-re :oops: ), de erre gondoltam:
Kép

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Enyém kép:

Kép

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok, most megint csak gyorsan, mert Léna felébredt.

Eddig ezek a képek jöttek: Eni, Cooper, Linocs, Valentina, Tünde, Veronikusz, Gabi, Dóri, Zsu, Andi, Adri, Hajni, Masni, Kriszta, Bori, Borsa, Barbi, Aprooka

Heni, tőled nem kaptam! Jó címre küldted? (szel pont zsofi kukac gmail pont com)

És még jöhetnek bátran a képek!!! Cukipofa, tőletek is!
Meg Memme, Durca, Brigik, Steffi, Dorka, Lilluska, Vali.Vica, Tikó???

Judy, ez nagyon jó kép!!! Küldd!

Ja, Lilluska, hatalmas gratula Boglárkához! Gyönyörű!

Andi! Nektek meg tényleg kitartást!

Zsu! Gratula Micatesóhoz! Olyan jó, hogy mindig van friss pocakosunk!!! :wink:

Lehet, hogy visszaaludt Léna???

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi:
vááááááááá, elméletileg igen és nekem mutatja is a küldöttek között, de majd akkor este ha hazajön B. megnézetem vele mit bénáztam......
de azért megpróbálom most mégegyszer, hátha........
( annyira azért nem vagyok béna, csak most más rendszert használok....)

Heni

Kép

Kép
cancan

Naaaa, ment mégegyszer......... gamil-t írtam én marha a gmail helyett :oops: :oops: :oops:

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni... még mindig semmi.... szel.zsofi-t írtál, vagy zsoif.szel-t? a szel.zsofi a helyes!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

na, közben megjött!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

tigrincs, te is küldj!

Kép
Kép