A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Igen-igen, orrszívás!!! :)

Aproo, nem gond, ugyanis nem járunk oda (nálunk is 1 helyen vannak.) Méredzkedés, minden van az új dokinál (ez orvosi feladat, csak a védőnő csinálja meg), a védőnőnk meg kijár. (kijárna, ha megtenné, de ígérete ellenére azóta sem volt) nem gond, mert ott is mindent meg tudok beszélni az ottani védőnővel és gyerekorvossal. Szóval nem kell neked sem bemenned oda, a védőnő kötelezettsége kijönni, ha látni akar benneteket!

Egyébként, ha vége, és tudjuk már mi van végleg Benével (hallás, stb) akkor fogok írni egy levelet a dokinak. Sokba került nekem ez a 4 hónap!

mtunde

Eni!
A végén én is sokat bagolykodtam, most annyira nem üt meg, ha éjszaka sokat kellek hozzájuk és korán kelnek pluszba. Megjött a ruci Nimi most hívott! :lol: :lol: Megpróbálom a héten feladni!

Mikortól is kell lázat csillapítani? 37.5 után? És fél kúppal vagy hogy?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hol méred, Steffike? Hivatalosan 38-38,5 alatt nem kell lázat csillapítani, mert védekező funkciója is van a magas hőnek. Én 38 után már csillapítottam (ami popsiban mérve ugye 38,5). Mircinek bőven elég egy fél kúp, de azért olvasd el a tájékoztatót. Ja, a másik, amikor ideér, akkor ér ide. :wink: Ráérünk. Egyébként bízom benne, hogy Jankuhoz kelni már nem lesz olyan kimerítő, mint anno Bencivel. Másképp is állok majd hozzá... Ja, emlékszem, amikor fészket raktál. Nálam is elkezdődött tegnap. Irgalmatlanul szanáltam a ruháimat, takarítottam, mosok két napja mindent Jankának... :lol:

Kriszta... IGEN!!! Már amikor megszületett Petya, akkor felismertem az összefüggést. Tökjó! :roll:
vbea

JUDITOKNAK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!!!!

Lányok!
most volt itt a védőnő. Azt mondta, hogy hozzá lehet szoktatni a gyereket ahhoz, hogy csak hőmérővel tudjon kakilni!!!! :?: :?: :idea: :idea: nekem azt mondta a doki, hogy nem lehet!!!!! MOST AKKOR MI VAN????????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Aprooka
igen mi is ott voltunk!!Szerintem láttalak titeket, babahordozóval voltál és egy szemüveges úrral????
HOgy hívják az orvost aki megvizsgálta a manót???

Szülinaposok boldog szülinap

Eni
megpróbálok ma írni neked,ha nembaj :oops:
mert vannak kérdéseim :roll:

emano/Andi
KépKép
emano

Eni!
Te mikre emlékszel :shock: Most,hogy így mondod tényleg rajtam volt :D tök jó volt :lol: :lol:

Veronikusz!
Az én fiam 2hetes korától 4hósig hasfájós volt, volt olyan hét, hogy minden pelusozásnál segíteni kellett neki, mégsem szokott hozzá! Ma már naponta 1x rottyant magától, szerintem NEM lehet hozzászokni, csak segítség nekik.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok Lányok! :D

Először is a két Pici Nyilas-Barátosnéimnak, akik közrefognak-Borókának és Pankának- Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánok!!!!! :lol: :wink: :lol: :wink:

Másodszor meg köszönöm Mindenkinek aki gondolt rám!!! :wink: :wink:

Juditoknak, akik ma tartják a névnapjukat, meg boldogságos névnapot!!! :lol: :lol:

Két napig nem vagyok.....és ez az írástermés.... :lol: :lol: :lol:

De kezdem a "rosszal"....Mindenkinek- Gyerekeknek-Anyukáknak-Nagyiknak- Jobbulást kívánok...Mindeki gyógyuljon meg minél hamarabb!!!! :oops:

Borsika, Drága! :)

Ha felmész a www.kengurukid.hu oldalra, ott leírják, hogy mivel, hogyan tudsz eljutni bármelyik üzletükbe! :wink:
A közösképviselőséget pedig tényleg mondd le, ha úgy érzed, hogy nem bírod és tele van a hócipőd vele.....A Gyerek meg a szakdoga többet ér, mint az idegeskedés!!! :wink:

Vero, Kedves! :)

Büszke vagyok Zsófibabára, hogy ilyen jó gyerek!!! :lol: :lol: Megérdemled!!!! És csak hogy én is "bosszantsam" kicsit Tencit :lol: :lol: elárulom, hogy az én Lánykám (pedig Ő első gyerek!) is ilyen hétalvó volt és a mai napig is az!!! :lol: :lol:
Az első két hónapban 4 óránként ébredt magától szopizni, aztán aludt mint a bunda!!! Utána viszont már ébreszteni kellett!!! :wink: Na a jó alvókáját azt tuti, hogy tőlem örökölte....gyerekként én is rengeteget tudtam aludni!!!
Nem úgy mint most!!! Igaz Tenci??? :lol: :lol:
Bár most meg ha többet alszom, mint szoktam,(kb. 7 órát) akkor vagyok hulla!!! :lol:
Úgy hogy hajrá Zsófibaba!!!! Kényeztesd csak Anyát meg Apát!! :lol: :lol:

Bár biztos, hogy amilyen jó alvó gyerekem Adri, a Kicsivel biztos szívni fogok!!! :wink: :oops: :lol: De majd meglátjuk....hátha mégsem! :wink:

Eni, Drága! :)

Imádom ezt a Jankababát!!!! :lol: :lol: Mondom én (is), hogy kihúzzátok Ti a végéig!!!!
Egyébként meg vigasztaljon a tudat, hogy nálam is ez a helyzet!!! Egész nap "jön-megy a várában" :lol: :lol: akarom mondani a pocakomban, mintha muszáj lenne!!! Nem számít Neki, hogy reggeldélbeneste!!!! :lol:
A bordáim szerintem már mind lengőbordák :lol: :lol: a gyomromról már nem is beszélve.
Megint visszatértem oda, ahol az elején voltam, hogy csak "muszájból" eszem, mert tökre nem kívánom a kaját! :oops:
A "Tököt" viszont igen!!! :oops: :lol: :oops: :lol: (18-as karika ki!!!! :lol: :lol: ) Remélem érted/értitek, hogy Kiére gondolok!!! :oops: :lol:
Az éjszakázás meg sosem okozott gondot!!! Anyukámék mindig azt mondták, hogy olyan vagyok mint a nagymamám...Éjszakai bagoly!!! :lol: :lol:
Na majd, ha bírni kell a dolgot, akkor meg majd biztos kileszek, mint a liba!!! :lol: :lol:

Memme, Drága! :)

Szórakozott vagy, Kedves???? Csak nem a csinos fiúkák csavargatják már a fejedet a vezetés oktatásnál??? :lol: :wink: :lol: :wink: Vagy elég csak az oktató...az is jó pasi??? :lol:
A Dédimami meg szerintem a legdrágább dolog a világon!!! :oops: :oops:
Örülök neki, hogy legalább valakire számíthatsz, aki mindenféle "hátsó szándék" nélkül, örömmel van a gyerekekkel!!! És akit a gyerekek is imádnak!!! Ez nagyon jó dolog!!!
Nálunk sajnos tavaly nyáron halt meg a Dédi :cry: , de Adri a mai napig emlegeti, hogy hogy SZERETI!!!! (így jelenidőben!!) és ha megtudja, hogy megyek a temetőbe, rögtön mondja és szalad hozzám, hogy ne hagyjam itthon, hogy Ő is had jöjjön ki a Dédikéhez, mert legalább akkor találkozhat vele és mesélhet neki!! :oops: :oops:
Na ilyenkor szívfacsarás van ezerrel nálam!!! :oops: :oops:
Úgy hogy viszem magammal és beszélgetünk vele a temetőbe!!! :roll:

Na jó, most befejezem, mert látom már megint regényt írtam! :D

Valakinek akartam még valamit, de rövidzárlatos az agyam :lol: :lol: !!!!
Úgy hogy ha eszembe jut, akkor jövök még és írok!

Köszi Lányok, hogy visszajelöltetek iwiwen, Adri neked meg köszi a jelölést! :wink:

Na most már tényleg megyek....nézem tovább a filmemet!!! :wink:

Szép napot Mindenkinek!!! :P :P

Tencikém! :D

Éjszaka jövök!!!! :wink: :lol: :wink: :lol:

De nem ez volt amit elfelejtettem....ez csak most beugrott!!! :lol: :lol:

Na most már télleg pussz!!! :lol: :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jah Tenci! :)

Akartam írni, hogy az érdi Kengurus boltban (Stop Shop) "törzsvásárló" és vevőbecsalogató vagyok!!! :lol: :lol:
Kérdezd csak meg az eladó csajszikat, ha arra jársz? :wink: :wink:
Különben mikor mész legközelebb?
És akkor talizhatnánk ott is!! :wink:
Én van, hogy órákat elbeszélgetek ott a lányokkal!!! :lol: :lol: Apa nagy örömére!!!!:lol: :lol:

Na jó, most már télleg lépek filmet nézni! :wink: :wink:

Szia Andi!

Látom épp most vagy fent. Anyukád-Balu hogy vannak? Párásító milyen?
Remélem karácsonyra hazaengedik Anyukádat!!!:oops: :oops:
Kitartás!!! A puha mézes receptet meg köszi én is!!! Sosem sütöttem még ilyet, de most ki fogom próbálni! :wink:

Na most már csak télleg éjszaka jövök!!! :lol: :lol: Hallod Tenci??? :lol: :lol:

Pusz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Szia Tigrincs!
ANya viszonylag jól van,most infúziót kap megint 4 üveggel!!!
Kemót 3 hetente fogja kapni!!!Elvileg a héten lehet,hogy hazaengedik...
Balu jól van, nagyon köhög,jön fel a trutyi
A párásító
http://www.logik.hu/szepseg-egeszseg/ko ... h-4391-a0/
most így gyorsan ennyi,rohanok főzni
majd még jövök

emano/Andi
KépKép
emano

Hahó!
Én még mindig nosztalgiahangulatban. Mindig előttem lesz, ahogy Pankát a mellemre tették, és csak nézett a nagy szemeivel. De egy hangja nem volt végig.
Most bezzeg bőg, mert összetűzte az ujját a tűzőgéppel. :roll: :oops:

Kép
Kép
kriszta36

Lányok
én biztos,hogy nem tudok bemenni karácsonyozni, de nagyon szeretnék valamit küldeni!!!
Nem írunk egy listát,hogy ki mit szeretne vinni??? :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok,

Nagyon Boldog Születésnapot és Névnapot Minden Kedves Érintettnek, és elnézést, hogy nem sorolom fel...!!!!!

Kenguru: van egy itt óbudán is a ShopStop-ban, bár nem a legnagyobb.

Párásító: nekünk tefal van, igaz még csak 2. éve, de nagyon szeretjük.

Kútvölgyi-Karácsony: akkor jó lesz az én ötletem, hogy mindenféle hasznos és finom dologgal megtöltünk egy kosarat? Esetleg tudok venni kosarat és akkor azt én hozom, vagy kávé, vagy jegyzetpapír vagy szalvéta vagy sok mindent lehet.

Zsófi: örülök, hogy otthon és remélem most már jobban vagytok lelkileg is!!!!

Andi: nagyon sokat gondolok Rátok!!!! Sok erőt küldök!!!! Balunak meg mihamarabbi gyógyulást.
Most rohanok, de jövök még, mesélek mikulás-Tünde találkozóról is.
Üdv:Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sztem a kosár nagyon jó ötlet, Dóri, utólag beszállunk vagy küld egy címet, hogy mennyit adjunk bele.
Meg az jutott eszembe, hogy akinek vannak még 56-os meg 62-es - épp nem használatban levő - ruhácskái, vigyünk be azt. Sok kicsi sokra megy.

Megyek, majd válaszolok a többire.

Kép

Kép

Kép
memme

Pankának, Borcsának boldog születésnapot!

Juditoknak boldog névnapot!

Betegeskedőknek jobbulást!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Alig jutok ide :? Alvás kész horror :roll: Most is fél óra után ébredt,pedig 1 órát kűzdöttem, hogy elaludjon, mert láttam, hogy fáradt. Szal csak olvasni volt időm...
Betegeknek gyógyulást!

Boldog szülinapot a szülinaposoknak :lol:

Névnaposoknak Boldog névnapot! Utólag is!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Juj a kisrucis ötlet szuper. Mondjuk nekem majd minden kölcsön volt, de legfeljebb veszek egy-két rugit, bodyt.
Én vállalok csokis sütit és próbálok szerezni mézet is.....párom nagypapája méhész, de rettentő morc, szóval majd meglátjuk.
Lehetne a tali 22 előtt? Mi akkor oltódunk, szóval aznap és másnap nem hiszem hogy, menne a dolog.

Andi, kár hogy nem szóltál....igen apummal mi voltunk, de ilyenkor rajtam szemellenző van, mint a lovaknak, amíg izgulok, hogy nincs e baj.... :oops:
Kulcsár dokinőnél voltunk. Ti?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi(Aprooka)
bennt voltam a kórterembe, onnan láttalak,minta Ti lettetek volna!
De szerintem akkor már hazafele mentetek
Minket dr. Janitsáry Anna kezelt

Dóri
szuper a Kútvölgyis karácsonyi ötleted, csak szerintem kéne egy lista, hogy ki mit,nehogy kavarodás vagy valamiből sok legyen!Vagy hülye ötlet a lista??? :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Andi! Hurrá, hogy máris otthon vagytok! Remélem gyorsan rendbejön Balázs!

Aproo! Annak is örülök, hogy Levivel nincs semmi "komoly". Dokiváltáson ne gondolkozz egy percig se! Nem ér annyit a gyereked meg a te idegességed! És ha berág? Akkor mi van? Te legalább megnyugszol! Én is váltottam, amikor Léna 1 éves volt, védőnő miatt mennem kellett néha, de nem érdekelt. Az új doki kikérte a kartont, neki nem is kellett mondanom. Válts!

Memme! A kisruhák nekem is eszembe jutottak, most hogy Maja lassan már a 62-eseket növi ki! Jó, hogy ott a dédi!

Akkor mikor menjünk be? azért is lenne jó tudni, hogy legkésőbb mikorra legyen kész a tabló... :wink:

Tikó! Küldd a képet!

Veronikusz! Nem semmi alvókája van Zsófinak! Monsjuk én se panaszkodom, most éjjel fél6kor kelt először Maja, és mivel én már fél11kor kidőltem, egyben aludtam 7!!! órát! :lol: :lol:

Én talán javulok, sajnos Léna és Maja is kicsit szörcsög, de ez biztos nem tőlem jön, mert én meg csak köhögök... Ma meg a konyhában belerúgtam egy karton jegesteába, jól feldagadt a kislábujjam... :?

Steffi! Jobbulást nektek! Ha szörcsög Mirci (nagyon tetszik ez a becézés!!!), akkor szívjad, előtte lehet sterimar, az oldja, utána meg Nasivin, annak van olyan változata, hogy 0-1 éves gyerekeknek. Dokink azt mondta, hogy ez az egy orrcsepp ilyen, ami már ilyen picinek adható. Jól szívd ki, nehogy a fülükre menjen, ez nálam is mumus, nem csak Tündénél! Maja is 6 hetesen volt először beteg. Ez a második gyerekek sorsa...
Láz: levonás után 38 felett kell csak csillapítani. Addig segít legyőzni a szervezetnek a betegséget.

Még az állatkerthez: szerintem se olcsó, de egyre színvonalasabb! És így, féláron már akkor megéri a bérlet, ha 5x elmész egy évben. Nekünk most is volt bérletünk, Léna nagyon élvezi! Ha megkérdem most, hogy hova menjünk, majdnem mindig azt mondja, hogy az állatkertbe! Pedig októberben voltunk utoljára. És ha van bérlet, akkor meg tök sokszor lehet menni, akár csak 1-1 órára is! :D
Szóval, szerintem érdemes, féláron meg pláne! Mi veszünk! :wink: Most már Lénának is, mert 2 éves kortól kell...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Andi, írj csak nyugodtan!!! VÁROM. A lista jó ötlet... hm. Kosár Dóritól frenetikus, én így is köszönöm. KV, méz, tea, sütik, sztem bármi jöhet bele (én szeretnék fini teákat vinni).

A ruci szupi ötlet. De én ebben most nem tudok résztvenni, mert a rózsaszínűek és uniszex színűek épp szárítón lógnak, várva a vasalásra... :lol: Egyébként már most rengeteg gyűlt össze, mert pánikszerűen elkezdtem vásárolni, mindent beszerezni a 25. héten. A kékeket pedig barátnőm 2 hónapos fia hordja. :wink:

Tigrincs, drukkolunk egymásnak, na. Anno Gabbóka utánam volt kiírva vagy két héttel, de Sárci megszületett Bene előtt egy héttel... :shock:
vbea

Sziasztok!

Van egy kicsi ídőm,Mikey anyósnál uncsitesóval-Zénóval 17hós-imádják egymást,habár Mikey mindíg érzékelteti vele hogy ő idősebb!!!! :lol: :lol:
-Már most,mi lesz később???? :lol: :lol:

Kosár tuti jó ötlet,vállalok mézet-Zsófi ezen ne aggodj :lol: fincsi lekvárt,kávét-de jó lenne tudni mekkora lesz a kosár és hol fogjátok-fogjuk összeállítani???de szerintem minél nagyobb annál jobb,hiszen sokan vannak ott az ötödiken!-és mi is sokan vagyunk!!!!-ami a legjobb :lol: :lol: :lol: vmi fincsi itóka is belekerülhetne???? :wink:

Memme-nagyon jó ötlet a miniruci-de ebbe én sem tudok segíteni hiszen megint egy csöppfiúcskát kapok :lol: :lol: de rajtaleszek az ügyön és próbálok beszerezni csajszis rucikat :lol:

TIGRINCS_találkába bennevagyok :lol: :lol: -látom ismét bejelentkeztél éjszákára :D -jaaaa és aki órákat tud dumcsizni egy üzletbe!!!!!! :lol: kölcsönadom Mikeyt csak fél órára!!!!! :lol: :lol: :lol:
Nekem gyorsan megy a vásárlás ha velem van!-persze ha ott a Miki akkor jobb a helyzet :lol: :lol:

jövök még....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok,
Holnap délután vagy legkésőbb péntek délelőtt megnézem a kosárfrontot, mert eljutok piacra és próbálok valami nagy, de még szép meretest venni. Szerintem jöhet süti is, csak abból ne olyan sok, mert nem fog annyi elfogyni, vagy naív vagyok...

Mikulás ünnepségen Tündi inkább a hempergőzést nyomta, most játszák állandóan férjjel vagy egy hete, hogy hemperegnek a szőnyegen, kép csatolva.
Üdv: Dori

Kép Szinte mindig mozgott, de erre a fotóra lemerevedett...

KépKép

KépKép
snowwhite

sziasztok

Kútvölgyiben még zárlat van,mert ma voltam fent az 5-en a beutalómért, aztán rohantam a laborba....
de mintha Ancsát láttam volna,csak nem vagyok benne biztos :oops: írtam neki mail-t..... :oops:

Panka ! Isten éltessen nagyon sokáig boldogságban és jó egészségben!!!
Kép

Kép
gablaty

Szép jó estét! :D

Kicsit korán van még, de már itt vagyok. :lol: Napközben eszembe jutott, hogy kinek akartam még írni! :wink:

Brigi! Privi? :lol: (még rímel is) Várom ám rendületlenül!!! 8)

Reni!

Ivánnal mi a helyzet? Rossz álmokkal hogy álltok? :roll: Nálunk is van ám éjszakai ordítás, azzal a különbséggel, hogy Adri nem ébred fel és egyáltalán nem emlékszik arra másnap reggel, hogy fent lett volna és ordított volna. :( Pedig nyitva van a szeme, olyan, mintha ébren lenne, de nincs. Esetleg, ha "jól megrázod", hogy ébredjen már fel!:(
Bár ezt csak akkor szoktuk alkalmazni Apával, ha naggggyon durva az ordítása.
Szóval nála nem rossz emlékről van szó, mint nálatok, hogy tudod, hogy Iván mitől ordít. :( És még azt sem lehet mondani, hogy emlékszik arra, amit álmodik. Na mindegy, majd csak kinövi egyszer.....De a rosszban az a jó, hogy azért ez nem mindennapos dolog nála. Van, hogy egy hétig semmi, aztán meg a köv. héten 2-3 nap ordít. (de nem egymást követő napokon).

A másik dolog meg.......Inkább privibe írom, ha nem baj. :oops: A héten még meg lesz! 8)

Tencikém! :)

A csajokkal a Kengurus boltban, nekem is csak akkor van időm "órákat" dumálni, ha egyedül megyek, mert Adrival nekem is gyorsan kell vásárolnom. :lol: Bár az utóbbi időben, amíg én vásárolok, dumálok egy kicsit a lányokkal, addig le szokott menni a játékos részlegbe és ott játszik vagy rajzol a kisasztalnál, ami a gyerekeknek van odakészítve. :lol: Persze a lenti csajszik is tök aranyosak, mindig odafigyelnek rá!!!! :P De persze azért én is ránézek, mert azért azt nem szeretem, ha nincs a látókörömben!
No azt meg majd írd meg, hogy mikor jössz mifelénk Érdre, oszt összefuthatunk, ha gondolod!!! :lol: :lol:

Egyébként meg....Lányok!

Múltkor írtam, hogy Adri be van oltva barihimlő ellen és hogy 2 hete felütötte fejét az oviban a kór. És hogy eddig nem jött ki rajta semmi.
Szóval tegnap láttunk Apával a pocakján két piros pöttyöt. Mondtuk magunknak, nah erre kíváncsiak leszünk, hogy mi lesz. Mára , délután mire hazaértünk az oviból lett még mellé 9. Felhívtam a doki bácsit és azt mondta, hogy reggel vigyem le, megnézi. Lehet hogy bari, de lehet hogy nem. Mert még nincs közepe, szóval nem hólyagos, csak piros kis pöttyök. De hál'Istennek nem viszket neki!!! :oops: :oops:
Úgy hogy holnap majd beszámolok, hogy mi is ez valójában. De addig se írja le senki a barioltást!!!!! Lehet, hogy attól, hogy be van oltva ellen kijön a kórság, viszont a szövődményekkel szemben jobban véd. Na de majd holnap rákérdezek még egyszer, mert lehet hogy rosszul emlékszem! :)

Na egyenlőre ennyit! :)
Megyek, nézek egy kis "Hauszt" :lol: :lol: aztán jövök vissza. Ha írni nem is, olvasni biztos! :lol: :lol:

Tenci! :)

Tudom, hogy még nincs elég késő, de most gyors voltam!!!! :lol: :lol: De majd még gyüvök!

Szép estét Mindenkinek!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jah Emeske! :)

Privit megkaptam. Én is úgy gondolom, ahogy írtad, ahogy írtam. :P Értem és egyetértek Magunkkal!!!! :lol: :lol:

A "folyami" dolgokról meg privizünk! Előre is köszi!!!!8) :oops: 8)

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

És a lényeg!!!8) :lol:

Azt el is felejtettem Nektek mondani, hogy tegnap éjszaka dobtam egy hátast a lépcsőnkről!!! :lol: :lol: Épp Adrihoz mentem le, mert vizet kért és mivel úgy gondoltam látok én a sötétben (mert egyébként tényleg látok, ha már megszokta a szemem!!!) nem kapcsoltam villanyt. :oops: Aztán, azt hittem, hogy a végéhez értem és nagyobbat léptem, mint ahogy szoktam, ha már lent vagyok, oszt közben volt még 3 lépcsőfok. 8) :lol: :oops:
Valamiért most nem számoltam a fokokat, (pedig mindig szoktam) hanem "érzésre" mentem!! :oops:
A bokám egy kicsit fájt, de a lényeg, amit nem tudom hogy csináltam, hogy nem hasra estem, hanem hanyatt!!! :oops:
Na ilyet is csak én tudok csinálni!!! :lol: :lol: Ne utánozzatok!!! :lol:
Szegény Apa rohant lefelé (persze neki már volt annyi esze, hogy villanyt kapcsolt! :) ), hogy mi a fenét csináltam.... Szegény úgy meg volt ijedve!!! :roll: :roll: Én meg csak feküdtem a földön és röhögtem kínomban, talán azért, hogy ne hozzam rá mégjobban a frászt!!! :oops:
Egyébként mindig inkább röhögök mikor elesek, mint sírok! :lol:
Szegény Pocaklakóm nem tudom mit gondolhatott, de vagy 10 percet kellett várnom, mire hajlandó volt megmozdulni. :oops: De olyan ovatosan csinálta, hogy bíztatnom kellett, hogy adjon csak bele apait-anyait, ahogy szokta! :lol: :lol: Na aztán kaptam Tőle két hatalmasat :lol: :lol: :lol: majd nyugovóra tért!!!

De nyugi Lányok!!!! Semmi bajom!!!! Csak muszáj volt leírnom, hogy tanuljatok tőlem!!! :oops: :lol: Mindig kapcsoljátok fel a villanyt, ha sötétben mászkáltok, akár lépcsőn, akár nem!!! :wink: Akár pocakosak vagytok, akár nem!!!
Okés?!?!?!?!?! :wink: :wink:

Szóval Tencikém! Válaszolva az előző oldalon lévő kérdésedre, hogy "Pocakosak hogy vagytok?"....elmondhatom, hogy túléltem/túléltünk egy lépcsőről esést!!!
Úgy hogy jóóóóól!!! :wink: :wink:

Mellékesen megjegyzem, persze nem rémisztgetni akarlak Benneteket, hogy Adrival is eljátszottam ugyanezt!!! Mármint hogy még a pocakomban lakott (vele 7. hónapban voltam) és dobtam egy hátast, csak akkor kint a csúszós-jeges úton. :wink:

Jah és a szomszéd néni azt mondta (mert meséltem neki délelőtt, hogy éjszaka mekkorát estem), hogy ha valaki seggre (BOCSÁNAT!!!) esik, akkor lánya lesz, ha meg hasra akkor meg fia. Azt mondta, hogy ő is egyszer-egyszer elesett, mikor állapotos volt mindkétszer térdre. És neki két fia van!! :lol:
Úgy hogy ezek szerint, ha jól szól a fáma, akkor ismét lányra számíthatok!!! :lol: :lol:

Na a Hauszról ennyi!!! Marad a Shark nézni valónak a tévében! :lol: :lol:

Most már télleg nem fárasztalak Benneteket tovább!!8) :lol: :oops:

Szép álmokat Mindenkinek!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Eni, jó fészekrakást. :)

Andi,
remélem, Balu hamar felköhögi. Még mielőtt el nem felejtem, nagybátyám a kemó alatti hányingerre azt csinálta, hogy állandóan evett. Konkrétan csokis parányt. :) mindig egy kicsit. Állítólag bejött.

mtunde

Jó reggelt!

Tigrincs, jó hogy nem lett nagyobb baj!
És aki nem esik el, mire számíthat? Titkolózós pocaklakóra?

Tünde, Zsófi, meg persze aki írta, köszönöm, akkor azt hiszem januárban dobbantok. A mérickedés is tényleg doki feladata? Hát nálunk csak oltani jön át, meg ha hívják, amúgy mindent a védőnők csinálnak. Képzeljétek volt olyan hónap, hogy csak 1 védőnő volt, a 10 ezres városra....amúgy mondtam már hogy nekünk van a "legérdekesebb" polgink a világon?

A gépünk meg hibás vinyóval 10 percenként meghal és tegnap este immáron 4. alkalommal fényképfeltöltés közben tette. Így kb 80 db kép, 15 db kisvideó elveszett. Szerintetek milyen volt a hangulatom? :? :? :evil: :evil:

Azt hiszem most megyünk még visszaaludni egy picit.....Levim úgy nyög, annyira édes, ez a sírás előtti felkészítő mutatvány.
Ja, két napja gyakoroljuk a magánhangzókat, hő-heő, há,megzabálom, annyira édes még csak félve, halkan mondja a magáét!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jó reggelt!

Lányok!
tegnap volunk a Kútvölgyi RENDELŐINTÉZETI részében oltáson. Csak úgy megjegyzem, hogy jött egy takarítónő és fújta le sorra a kilincseket fertőtlenítővel a calici miatt. Gondoljátok meg ezt a bemenetelt!!! Bár lehet 22.-re már lecseng!!! :oops:

szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, és mindenki, aki tart a calicitől (akár én is). Ez 1-2 nap alatt kiürül a szervezetből, sokszor egy jó immunrendszerű egyénnek meg sem kottyan, azaz nem is lesz beteg. MINDEN kórházban előfordul, mert zárt közösség, és tkp mindig jelen is van. De olyankor van kiteregetve, amikor nagyszámú a fertőzöttek száma. 22-ére tuti rendben lesz minden. Már csak azért is, mert holnap még csak 12-e, és én holnap megyek, nincs mit tenni... :lol:

Amennyire lehet, az ember ne fogjon meg semmit. Ennyi. Szóval tojok én is rendesen, de azért nem hinném, hogy annyira tartani kellene tőle. Akkor nyilván ÁNTSZ már lezárta volna az egész épületet...
:shock:
vbea

sziasztok,

Köszi a köszöntéseket, és Boldog névnapot a többi Juditnak!!!

És persze Anna is köszöni a fotódicséreteket :D

Gabi, köszi a PhotoFiltre tippet, már 2 napja azzal játszom :D Az lesz meglepi a kari ajik mellé :D Ilyen lett a próba:
Kép

Lányok, így nem ígérek semmit Kútvölgyi-ügyben, mert csak Annával együtt tudnék menni és ha calici van akkor inkább nem :? De remélem addigra lecseng a dolog, mert szeretnék bemenni... No majd jövő hét vége felé meglátjuk mi a helyzet. :oops:

Aproo, nálunk most 2 védőnő van a 10ezres városra és alig győzik... szóval nem irigylem azt a védőnőt, aki ezt egyedül csinálja :? A mi védőnőnk is van hogy bent ül egész hétvégén, mert az adminisztrációt már csak akkor tudja megcsinálni...
Gép :evil: én már fejszével hasogatnám... (néha már most is, pedig csak lassú :oops: )
Levi aranyos lehet :D Nálunk most a sikítozás a téma, néha úgy mintha nyúznák :? Kezdek megsüketülni...

Tigrincs, szerencse hogy nem lett nagyobb baj!!! Azért csak óvatosan... Vasárnap megyek Érdre, de névnapozás lesz, szóval nem hiszem hogy elszabadulok :? Valamikor pedig összefuthatnánk... Mondanám hogy legközelebb, de az meg karácsony, úgyhogy megintcsak nem... Utána meg lassacskán már babázol :D

Dóri, Tünde nagyon édes :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

sziasztok!

Aproo én is most döbbentem rá, a védőnő a méreteket, súlyt stb arra a kartonra írja, amit most, hogy váltottunk az orvos átkért hivatalból. És most akkor oda megyünk egészséges rendelésre, és ott mérik meg őket. Nálunk is a védőnő mért, nem az orvos, nem is nagyon érdeklődött az orvos a számok iránt, nyilván a védőnő szólt volna, ha gondot lát.

mtunde

Csak annyit most gyorsan, hogy
- akkor 22-én menjünk?
- persze, csak az hozzon ruhákat, akinek már nem kell. (vagy még nem tudja hogy majd kell :wink: ) Nem turkálónyitásra gondoltam, hanem az is egy ajándék. Meg így vmilyen szinten egymáséban vannak a gyermőcék.
- lista sztem nem kell, ne konspiráljuk túl

Csak döntsük el az időpontot.

Majd jövök még, de Eszter iszonyú nyűgös, éjjel fél- háromnegyed óránként keltünk, reggel aludt kimerülve.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Gyors leszek, mert Gyerekkel vagyok!!! :lol: :lol: Mármint a Lányommal, ugyanis reggel levittem az orvoshoz és közölte, hogy ez télleg barihimlő. :? De mivel be van oltva, ezért nem lesznek szövődményei, mert főleg az ellen véd az oltás (tegnap este jól írtam) és a pöttyök száma sem fog jobban gyarapodni és sokkal gyengébb lefolyású lesz, mintha nem lenne oltva. Jövő héten csütörtökön kell visszavinnem dokihoz.
Úgy hogy eléggé meghosszabítja a téli szünetet!! :? :?
Reggel óta nem hallgatok mást, csak hogy Ő oviba akar menni és jövő héten lesz a karácsonyi ünnepség és hogy oda elmehet-e mert készültek kis műsorral az anyukáknak meg az apukáknak és hogy ő addig biztos meg fog gyógyulni, de ha nem, akkor is vigyem el, kérdezzem meg a Gabi nénit meg az Erzsi nénit (óvó nénik), hogy ugye ő akkor is mehet.......stb.stb.stb.
Úgy hogy most fáj a szívem érte elég rendesen!!!:cry: :oops:

Úgy hogy Judy ha még rá is érnél sem engednélek most a közelünkbe :lol: :oops: 8) , nehogy Anna esetleg elkapja!!! Majd ráér később is!! 8) A kép Annáról, pedig jó lett!!! :lol: :lol:

Mivel mi is megkaptuk (végre!!!) az ovis fotókat én is a kari ajándékok mellé csinálok ilyen fotót és nagymamik, nagypapik ezt kapják Adritól ajándékba!!! :lol: :lol:

Köszi az aggódást Aproo és Judy, de esésből már nagyon profi vok!!! :lol: :oops: De azért többet nem játszom meg!! :lol: :lol:

Most megyek, mert a "Főnököm" hivat, feladatokat megoldani!! :lol: :lol: (de nem sokára ebéd és alvás, úgy hogy lesz egy kis nyugim!!! :) )

Szép napot Mindenkinek!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs!
Mák, hogy még nincs meg a pici, és nem kell izgulni, nehogy elkapja. Panka is be van oltva, de nálunk még nem volt járvány az oviban. Hát, kíváncsi leszek..., mert most hogy meg van fázva, sem bírom levakarni az öccséről. Puszilgatja, meg gügyög neki. És ha mondom, hogy messzebbről lehet imádni, akkor a kezét puszilgatja. Pont a kezét, ami állandóan a szájában van. :evil: De már beletörődtem.
Jobbulást!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Judy! nagyon ügyes vagy!!! szép lett a kép!!! én is elszórakozom vele... :lol:

Voltunk megnézni az ország fáját, meg voltunk a Mikulás házban.. Enci nagyon élvezte bár a krampusztól betojt :lol: még a fényképezésnél is elfordult inkább.-.
felteszek párat gyorsan aztán megyek oviba...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
gablaty

Sziasztok!

TIGRINCS!-te aztán nem vagy piskóta! :lol: ilyeneket esni!-VIGYÁZZ már magatokra! Így ez a kicsi jövevény csak úgy kicsússzan majd belőled ha ilyen kiképzést adsz neki!!!
Adrinak jobbulást,kíváncsi leszek milyen lefolyású lesz a himlő-az oltás ellenére!úgyhogy infókat várok-még nem adattuk be,de valszínű hogy megkapja Mikey!
-szóval vigyázzatok magatokra!!!!!-lehet válság van ezért kapcsolsz villanyt????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

JUDY-Anna milyen ügyesen ül,és tök édesen nevet! :lol: :lol:

Tünde nagggyon komoly,meg lehet zabálni :D

ENI-holnap uh???-drukk megy ezerrel!!!!!!!!!! :lol:

Mi is 10ezres város vagyunk de itt van négy védőnő+két gyerekdoki-ez így szerintem reális,és tényleg bármi van azonnal tudnak segíteni ha éppen nincs a megbízott van helyette más-ja és mi dokinénink egy ANGYAL imád minden gyerkőcöt nagyon odafigyel mindenre de nem fényezem-mellesleg a szomszédunk úgyhogy Mikey kivételezett helyzetben van!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

akkor időpont??????hááát én a lista melett lennék csak azért is,nehogy vmiből túl sok legyen vmiből meg talán nem is lenne-de ez csak az én véleményem :oops:

VERONIKUSZ!-oltást jól bírták a csajok????-és te? :)

lépünk enni! -Tenci

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci!
ne is mond!!! :oops: Kata oltását át is tetetten 15.-ről 30.-ra!!! Szofi azóta is húzza a lábát és fájlalja! :cry: :cry: életében most pisilt be másodszorra az ágyába! Egész nap az ölemben ül és mondja hogy fáj! Tagnap egyik karomban a Szofival, másikkal Zsófit tolva a babakocsiban jöttünk el. :? Zsófi szerencsére "CSAK" a tegnap estét ordította végig. (lehet ő csak fáradt volt) A jövő hetünk meg nagyon zsúfolt. 21.-én indulunk Svájcba papámékhoz. Szóval Kata elhalasztva. :? :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Csak gyorsan mert megint elmaradtam :(

Borinak, Borókának, Villőborónak, Micunak és Mickynak, Jutittoknak boldog névnapot!.... remélem senkit sem hagytam ki...

Pankának Borókának boldog szülinapot.... hú itt tuti kihagytam valakit bocsánat!

Nálunk karácsonyi biznisz ezerrel készülődés vásárlás tutira élvezem....

Andikám!
Örülök hogy már otthon! Jobbulást és sok erőt!

Aprózsó!
Én is váltottam Emma 1 hós korában, amikor nemtörödömség miatt majdnem megfulladt a gyerekem! Nem ciki tedd azt ami Levinek a legjobb! Én rájöttem hogy gyerek mellett nem szabad udvariaskodni!

Csomag: ruci finomság szupi ötlet lehet hogy mi is bejutunk és valami kézzelkészített dolgot fogok kitalálni!

Nálunk a Miki nagy ijedelem volt, hülye hangon beszélt 5ből 5 gyerek üvöltött de előtte és utána jót buliztak... nah mindegy jövőre tuti jobb lesz!
Igyekszem jönni

Kisbetegeknek jobbulást!

Képek szuperek!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Jaj és Memme Gratula a kreszhez!!!!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Szülinapos névnapos Borcsák, Borókák, Panka, Juditok sok boldogságot!!!!
Remélem nem hagytam mki senkit....(az én második nevem is Judit, de nem szeretem)

Veronikusz!
szegény csajok.....Tegnap tuti valami volt a levegőben,mert Letti is nyűgös volt szinte egész nap.Egyébként Ő is jól alszik, 6:15 előtt szinte sosem kel fel :lol: el sem hiszem......Mennyi időre mentek Svájcba????mennyi idő alatt értek oda???jól emlékszem kocsival mentek ugye????

Aproo!!
Vááááááááálts :!: Levi a legfontosabb :!: :!:

Tigrincs!
Még jó, hogy nem lett semi bajod :oops: :lol: Nálunk a férjem a lépcsőről való esések specialistája......havonta egyszer dob egy hátast Ő is....Lehet lánya lesz :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eni!
Gondolok Rátok holnap (is) :!: :!: :!:

Andi!
Jobban van BAlu????+++++++++++++++++++++++++++++

Dóri!
Tünde nagyon szép :) tudjátok már, hogy fiú vagy lány lakik a pociban???Lehet, hogy már írtad csak elkerülte a figyelmemet :oops:

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka!
:oops: Szofi az imént hányt!!! félek este/éjjel követi Kata is! :cry:
Svájcba 1 hétre megyünk. 21-28-ig autóval. Mennyi az út???? még nem tudjuk. Úgy néz ki megalszunk München-nél.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Csak gyorsan!
Steffi és Aprooka: A gyürűt markoló szerelés közben hagyta el a férjem,de visszament megkeresni csak nem találta. :oops: :cry:
Az Ő bevallása szerint nagyon félt attól, hogy mit fogok szólni :oops: akart is venni egy másikat csak már nincs meg az üzlet és nem tudja senki hogy hova költözött. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ha betudunk menni a kórházba akkor mi megyünk, és arra gondoltam sütök egy kis pogácsát az alkalomra.

Majd még jövök ha hagynak.
V

valentina

Minden szülinaposnak, és névnaposnak sok-sok boldogságot kívánok!!!!

Zsófi: nagyon köszi az állatkertes linket, azóta terjesztem, és többen megköszönték, mert nem tudtak róla - szóval sok-sok ember köszöni neked :)

Aprooka: Fruzskának is eléggé csúnya a BCG oltás helye, ő újra megkapta hathónaposan, és még mindig nagyon ronda. A héten mutattam a dokinőnek, aki rögtön megtapogatta a hónalját, de nincs beduzzadva, és azt mondta, hogy mostanában nagyon erős anyagot adnak, és ha úgy gondoljuk, akkor menjünk be a Madarászba a sebészetre, és mutassuk ott meg, esetleg felvágják.
Itt egy kép:
Kép

Kútvölgyi karácsony: ha lehet, mi is mennénk. Jó lenne újra az ötödiken...
Kisruhákat tudok vinni, egy csomót kaptunk, és nem kell visszavinnünk. És bármit szívesen viszek még, ami hasznos lehet ott fenn, az ötödiken :)
linocs

Andi,
HOGY VAGYTOK?

Tigrincs
hogy van a bokád? Én is végigralliztam seggen a lépcsőházat a minap, mert vizes volt… a könyökeimről lejött a bőr, de egyébként minden oké.. :roll:
Utólag is Boldog Szülinapot!!

Pankának is Nagyon-Nagyon Boldog Nagy Napot!!! :D

Betegeskedőknek JOBBULÁST!

Köszi lányok a Dunakeszi/Kenguru infot, és a meghívókat is, de most sajna nem fér bele időben. :cry: :cry: :cry: Majd az újévben minden ilyen jó dologra szakítok időt, minden felesleges dolgot meg lesz@rok! Ez az idei fogadalmam! :wink:

Aprooka,
megkaphatnám azt a 6-8 percig sütendő csokis-mandulás sütireceptet? :oops: :wink:

Még mindig ez a nyamvadt házügy, a kútvölgyi kört se tudom még, hogy összejön-e, mert 22-én van ugye a végleges átadás (falazási, stb munkák befejezése), nemtom, még hogy mikor, addig remélem kiderül.
De mindenképpen be szeretnék szállni, akár pénzzel, de inkább vmi fincsivel, csak mondjátok majd, hogy mifélét vegyek, amiből nincs, vagy kevés van még a kosárban! :D

Bogi jól van, nála giga meleg, mert megy a radiátor, a lakás többi részén sincs hideg furcsa módon 18-19 fok, a szomszédok fűtenek villannyal, mi meg ingyenélünk. :lol: :lol:

Veronikusz,
viszket még??? Mármint ott, ahol odasültél. :D Én nem voltam azóta, visszatérek a barnítókrémhez, az gyorsabb megoldás, és nem kell hozzá babysittert hívni. Boginál mostmár nem merem bevállalni, hogy elviszem, mert a babakocsi nem fér be, a hordozóban nem fogom végigcipelni, és ha pont akkor ébred föl, mikor bemegyek, akkor bizti hülyét kapok.
De ha Te mész, akkor becsatlakozom! :D
Anyum síelni megy holnap és nem mertem neki elmondani, hogy az emberem is elutazik, mert akkor tuti emiatt lemondja…szóval egyedül maradok a hisztis lakókkal. Emberrel drukkolunk, hogy holnap még elemében legyenek a sztrájkolók a reptéren, mert akkor nem kéne elmennie… :lol: :roll:
A pihi szuper volt!! :D

Valentina,
gyűrű: sztem inkább csináltassátok meg egy ékszerésszel, az ugyanaz és olcsóbb, mint a boltból megvenni, nem? A mienket egy ismerős csinálta, az volt tőle a nászajándék.

Linocs,
nagyon formásodik ám a kicsilány!

Judy, Gabi,
Most töltöm le a PhotoFiltre-t, utána ti előhívatjátok, mint normál képet? Vagy kinyomtatjátok?

Na lépek, mert nyakamon a karácsony és még SEMMIT nem vettem. Viszont nagyon jó ötletek vannak a neten.
Vendég

Tigrincs!
a kenguru oldalon GPS koordinátákat is találtam! Mekkora ötlet! Na én nem vagyok egy autós lélek, így ez nekem új, de szuper! :lol:
Vendég

Judy, Gabi
a vicces kereteket külön töltöttétek le? Hogyan? Kép mentése másként? Nekem ez nem megy... :evil: meg kicsit türelmetlen is vagyok.. :oops: :oops:
Vendég

Szép jó estét Lányok! :D

Azt hiszem, ma ABC sorrendben kezdem.... :lol: :lol:

Andi! :)

Remélem tényleg hazaengedik Anyukádat legalább karácsonyra!!! :roll:
A kemó nem egy kellemes dolog....sőt!!!! (Barátnőm, aki Németo-ban él és doktor néni.....szóval neki volt ilyen kezelésben része, úgy hogy tudom mit várhatsz. :cry: )
De ahogy Tünde írta a csokis parány a Barátnőmnek is bejött meg a chips! :? Semmi nem maradt meg benne, csak ez a kettő. Felváltva ette őket, mikor melyiket kívánta. Majd próbálja ki az Anyukád is, veszíteni valója nincs vele!! :? :? Bár azért remélem, hogy Ő jobban fogja bírni a dolgot, mint Kittym! :oops: :? Bár valszeg (nem tudom, csak gondolom) Anyud nem is "annyira" beteg, mint Kittym! :oops: :? Kívánom is Neki, hogy ne legyen annyira!!!!
Balunak is gyógyulgatást, biztos jó lesz neki a párásító! :wink:

Borsa! :)

A szülinapos felsorolásból engem hagytál ki, de nem haragszom, (miért is haragudnék????) :wink: a lényeg, hogy gondoltál rám!!! :lol: :lol: És a gyerekek sokkal fontosabbak ilyen szempontból, mint mi felnőttek!!! :wink: :wink:

Borsikám! :)

Örülök, hogy segíthettem kengurus ügyben! :wink: Köszönöm a szülinapos köszöntést!! :lol: :lol:
A bokám, köszi jól van nem lett semmi baja, kb. csak 5 percig fájt!! :wink: :wink:
Akkor hajrá sztrájkolók!!!! :lol:
És a Te könyökeid, hogy vannak?? Még jó, hogy nem törted ki a lábadat!!! Én "csak" 3 lépcsőfokot zuhantam nem egy egész lépcsőházat!!! :lol: Azért ennyire ne vidd túlzásba a dolgot!!! :lol: Enélkül is befogadlak a "lépcsőn zuhanásban jók vagyunk" bandába!!! :lol: :lol:

Eni! :)

Hajrá holnapi UH!!! Várjuk az ifókat CsodálatosJankababáról!! :lol: :lol:

Itt kérdezném meg....Pocakosok!!! :D Jön esetleg valaki december 29-én ötödik emeletre UH-ra???? Nekem reggel fél 8-ra kell mennem, mert előbb vérvételre küld a doki és utána vissza UH-ra. Hátha összefuthatok valakivel!!!!

Kriszta! :)

Hát igen.....Nehéz megállni Nagytesónak, hogy ne szeretgesse a Kicsit!!! :wink: Adri is egyre gyakrabban ölelgeti a pocakomat :lol: :lol: pusjavascript:emoticon(':lol:')
Laughingzilgatja, dumál neki egyfolytában!!! :lol: :lol: Szerintem ÖcsiHugi nem is sírva fog kibújni, hanem rögtön megkérdezi majd, hogy hol van a Nővérkéje, aki egyfolytában dumál hozzá!! :lol: :lol: :lol: De egyébként valószínüleg nagyon értékelik odabent a beszélgetést, mert mindig visszajelez Adrinak!!! :wink: :wink: Na persze ezt az én bordáim "bánják" a legjobban!!! :lol: :lol: De megéri, mert olyan "Aranyosak"!!!! :lol: :oops: :lol:

Tenci! :)

Remélem is, hogy kicsusszan belőlem!!! :lol: És remélem azt is, hogy Ő is, akárcsak a Nővérkéje "jó időt fog futni" :lol: akarom mondani csúszni és meg lesz Ő is hamar!!! :oops: :wink:
Ha túljutottunk a barin, természetesen leadom az infót, de a doki bácsi azt mondta, hogy valszeg több pötyi (13 van neki) nem lesz rajta, mert általában 2-3 nap alatt kijön a "pötty mennyiség". Szerencsére az arcán csak 1 van, a többi a hátán-oldalán (5) a pocakján (2), a lábfején (1-1), a vádliján (1) és a fején a haja alatt (2).
Mikor éjszaka felkelek Adrinak vizet adni, szinte sosem szoktam villanyt kapcsolni, mert általában alvásból ébredek és (egyébként) jól látok sötétben (kivéve ugye tegnap!!! :lol: :lol: ). Számomra sokkal zavaróbb, ha felkapcsolom a villanyt és világos van, mert ugye akkor a szemem már a sötéthez van szokva.
Szóval nem a válság :lol: miatt nem kapcsolok fényt, hanem mert így szoktam meg!!! :wink: :wink: Egyébként meg energia takarékos izzóval van "felszerelve" az egész ház!!! :lol: :lol:

Vdorka! :)

Akkor kézfogásom a Párodnak!!! :lol: :lol: De látod, bejött Neki/Nektek is....hisz másodjára Lányotok lett!!!! :lol: :lol: Lehet, hogy erre gyúrt, hogy kislányotok legyen?!?! :lol:

Na jó, most menek, mert jött barátnőm skypra. Megyek dumálok Vele egy kicsit! :)

Szép estét Mindenkinek!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs
Hehe, én sem egész lépcsőházat, csak egy lépcsősort, vagyis fél emeletnyit.. :lol: még csak az kellett volna, kanyarban!??!! :lol: És szerencsére a hátsó lépcsőházban esett meg a dolog, így nem látta senki. :roll:
Vendég

GABIKÁM, BOLDOG NÉVNAPOT!
Nagyon hangulatosak a karácsonyos képek.

Nem tudok aludni, végre viszonylag nyugis éjszakánk volt és hamar feküdtünk.

Tündér olyan azon a képen, mint egy kis modell :)
Fruzsit meg ugye ritkán látjuk, teljes meglepetés nekem, hogy már ilyen kis érett.

Tigrincs, óvatosan azokkal a hátasokkal.

Teszek fel mindjárt képet a dédivel. Húzós volt neki ez a négy nap, azért mégis hetven lesz 27-én, de nagyon álta a sarat. És jól kijövünk, nincs bennem vele kapcsolatban az a fesz mint anyósommal. Pedig az ő anyukája. Csak hát teljesen más. Sokkal nyíltabb. Mesélt egy csomót - ő anno a hatéves kislánya mellé ikreket szült - és hát a lányok teljesen kisajátították maguknak. Nekem a nagymamám is csak hároméves koromig élt (az apairól semmit sem tudtam) és hát nagyon klassz, ha az embernek vannak nagy- és dédszülei.
Elfogjuk őt hozni máskor is, ha neki is tetszett nálunk. Ha nem is négy napra, mert nagyon vágyik már haza, de kisebb időre.

Lányok, akkor lőjük be a 22-ét?

Kép

Kép

Kép
memme

"Dédi és a cicák"
Kép

Kép [/img]

Kép

Kép

Kép
memme