Timi

, a Vereczk.-nél nekem is voltak hasonló gondjaim: a laparoszkópiáért, amelyet a Nyírő sima nőgyógyászati műtőjében végeztek el, elkért 70 000,- Ft-ot, mondván, hogy 1.) úgyis adnék érte ennyi hálapénzt, legalább nem kell kényelmetlenkedni a borítékkal, 2.) az új, lézeres, német technológiával a műtét ennyibe kerül (utólag kiderült, hogy nem is volt még ott semmilyen új német technológia). Kár pedig, mert egyébként olyan szimpatikusnak látszott, a műtét után többször bejött meglátogatni, még szombaton is. Mosolygós, bátorítós, kedves ember - és még jóképű is

. De azért az anyagiassága nyomot hagyott a lelkemben.
Timi, pihend ki magad a hétvégén, aztán mindent bele jövő héten.
Dia

, de édes a kisfiad ezen a képen is!!! A Dominik név nekem is tetszik, de a férjem magyar nevet szeretne. Te 28 hetesen megszülettél? Szegény anyukád, hogy aggódhatott érted!
Csajszik, ahogy írjátok a Dévainál történő dolgokat, meg a gyógyszereket, olyan nosztalgiám van. Hány tüsző érik, mekkorák, mennyi gyógyszer kell.. Meg Dévai ahogy a maga stílusában fogad, csikorogva mosolyog, már nem is félsz tőle.. Ez akkor is ilyen kedvesnek tűnt, vagy csak az emlékek szépítik meg? Azt hiszem, nekem sosem volt rossz élmény ez az egész, mert TUDTAM, hogy lesz babám. Remélem, hogy ti is érzitek odabenn a szívetek mélyén ezt a teljes bizonyosságot!!
Jut eszembe, emlékeztek még a macimra, amit Enigmáéknál mutattam búcsúzáskor? Most a baldachinos kiságyban fekszik bepólyálva, kék kiskendő a fején. Most is az a szerepe, mint a babóka előtt: pótolja a kisbabát, amíg meg nem születik. Szerintem jól serkenti az anyai ösztönöket, javaslom mindenkinek, legyen egy "szőrbabája" (lásd egy majmos pszichológiai kísérletben a "szőranya" mű-szót)

!
Puszi nektek