A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Laptető!
HURRRRRRRÁÁÁÁÁÁ! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Gratula Kata, ez is egy jel lehet a zebrához :lol:
bari6

Mindenkinek nagyon köszönöm a jó kívánságokat , nagyon aranyosak vagytok !!!
Hiányozni fogtok!
De majd annál nagyobb izgalom lesz utána olvasni, hogy kivel mi történt. Főleg az akciózokkal !!

Tigrincs,
a polgári esküvő után nem tudtunk szabira menni, most meg mivel vidéken lesz az egyházi nem fért volna bele a polgári. Magyarán akkor csak egy rövid házasságkötős ceremónia volt vendégek nélkül.
miciona

Melánia,a cmv a cytomegalovirus rövidítése,a google-ban sok info van róla,ha rákeresel.
Puszi
cs.andi

És persze..Mindenkinek minden jót kívánok,és sok ++++!!!
cs.andi

Képzeljétek, most néztem, hogy ebben a "ciklusban" ez a 3. laptetőm! Most már ez tényleg égi jel! :) Csak ki tudja mire?? :?: :?: :roll: :roll:

Kép

KépKép
ercsikati

Kép

Kép
bodza2005

Én rögtön ezt gondoltam, amikor láttam a laptetődet Katásom! + azt is, hogy nekem most ment el valami először 2x, ha nem írom le, hogy tuti legyen a babona 3adx, akkor nincs laptető, de leírtam. Szóva, ez igenis jel, jól mondja Bari!!!!! ;-) :-)

Hű, ez olvashatatlan lett. Elküldöm mailben Micike!
Ja, ezt Neked küldtem, az előzőt. :lol:

Kép
bodza2005

Akkor lehet tényleg valami égi jel????
De jó lenne! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Julcsi!
Tudod mi jutott most az eszembe??? Hogy Te mindennel 1 hónappal előbb voltál mint én! Szóval most már az 1 hónap megvan a pocaklakóval, tehát akkor most már én jövök! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Miciona, Drága!

Sajnos nem tudok az unokahúgom esküvőjén Rád gondolni, mert Apánk nem engedte, hogy elmenjünk.

Így itthonról fogok holnap egész nap a boldogságotokra gondolni, és jól megbőgetem magam a saját esküvői videónk megnézésével.

Csodálatos nap lesz a holnapi Számotokra! Én szívesen újraélném minden évben a miénket. Kívánom, hogy olyan felejthetetlenül gyönyörű nap legyen az Esküvőtök napja, mint nekem a miénk.

Puszik!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Miciona!
Holnapra megrendeltem Nektek a jó időt!
Klassz napot Nektek! :) Minden tutira jó lesz! Majd meglátod! Nem izgulni! :) Utána jó pihenést, és majd szeretnénk látni a fényképeket! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Bodzimuci, hihetetlen, hogy Esztibaba ennyire ügyes, egész nap büszkén feszítesz gondolom, de minden okod meg van rá. :lol:
Nagyon sok puszit nektek. Írj majd ha lesz időd.

Mici, nagyon sok boldogságot és csodás nászutat kívánok.

Katám, apa is nagyon örült, hogy ott voltatok, mert tök jó volt így várakozni és nagyokat röhögtünk megint. Szerintem is lányotok lesz, kis cserfes cukipofa. :lol:

Julcsi, én is azt hittem, hogy Ti előbb végeztek Vass dokinál, mint mi. Remélem jól vagy és róka nem fáraszt le nagyon.

Kép
gmelcsi1

Katám, ment a válasz a privire.

Kép
gmelcsi1

Ercsikati: Köszönöm a jelszót és nagyon drukkolok, hogy zebrásat tesztelj!

Szimbáénak különösen nagy drukkokat küldök!

Minden pocakosnak és leendő pocakosnak szép napot kívánok!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Ja.. és Micionáéknak sok-sok boldogságot kívánok!

Majd várjuk a képeket az esküvőről és a nászútról!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Bocsika, hogy régen kukkantottam be, de eléggé el vagyok úszva. Ablakot cseréltettünk. Apa szabin volt, stb...

De nagyon sokat gondolok rátok!

Kati nagyon szorítok látom 11 nap mulva teszt.

Moncsiga már 10 hét?, De gyorsan szalad az idő! :-)

Idén is jó sok baba lesz.

Mi most gondolkodunk gyerekhámon vagy gyerekpórázon a manóknak, mert három felé szaladni egyszerüen képtelenség.
Meg vettünk bilit. Kezdetnek egyet, hát persze, hogy egyszerre akart mind a három ráülni. De már van három, bár még inkább sapkának használják! :-)

Na megyek is, mert épp balhé van

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Helló!!!!!!!!!!!

Én is itt vagyok!!!!!!!! Megjöttünk a nyaralásból, nagyon szupi volt, csak sajna gyorsan eltelt az az 1 hét.
Holnap este a férjem éjszakás lesz, akkor majd remélem utána tudok olvasni, hogy kivel mi történt. Remélem, csak jókat fogok majd olvasni :D !
Addig is puszi mindenkinek!

Zsu
uzsuzs

Sziasztok lányok,

Én is vagyok, csak mostanában nem túl jól. Rókakoma naponta 2x-3x meglátogat, teljesen változó időben, reggel-délben-este akár. Tegnap kocsival kelllett a kutyát vinni gyomormosásra, végig attól féltem, hogy szegénykém rámhány a kocsiban, de helyette ezt én tettem meg :( Borzasztó volt.
Na de mindegy, reméljük most már nem tart sok ideig, bár egyre rosszabb egyelőre.

Moncsigám,
Miért nem engedett el Apánk??? Annyira messsze lett volna? Ez olyan fura, Vass doki hihetetlen engedékeny hozzá képest.

Miciona,
Sokat gondolunk rád, érezd nagyon jól magad!

Katám,
Nekem a pozitív teszt előtt 3 laptetőm volt :) Hmmm.... nagyon sok minden összeáll most. És igen, mindenben utánam jöttél, szóval a babásodásban is kell. Ez parancs! :)

Zsu,
Merre jártatok?

Melcsi,
Nem bántam, mert azért, őszintén szólva - bár én imádom Déviszt- Vass doki sokkat többet foglalkozik egy emberrel. Jó sokat bent voltunk nála, mások ugyanígy, ezért is volt ekkora csúszás.

Hétvégén megvettem az első kismamaruhámat, egy farmert, mert már semmi nem jött rám. Nagyon kényelmes :)
vjulcsi

Sziasztok!
Én is vagyok, csak nem történik velem egyenlőre semmi! :) Ez nem tudom, hogy jót vagy rosszat jelent, de most ez van! Igaz néha a hasim kicsit elkezd fájni, aztán megszűnik. Olyan mensis, vagy olyan peteéréses érzés! Na mindegy!

Julcsi!
Igen, tudom, hogy mindenben utánad jövök! Olvastam 7végén a régebbi hozzászólásokat, és tényleg mindenben utánad jöttem! A vérvételek, a konzultációk, szóval minden! És most a babásodás jön! :) Remélem bő egy hét múlva én is pozitívat tesztelek! Most vagyok inszem utáni 5. napon! :) Ja! És a szerencse puszi sem elhanyagolható! Tőlem kaptál, és én Tőled kaptam! Vagyis: Nem marad más hátra, csak egy zebrás teszt! :):) Vigyázz magadra nagyon!
Kutyus hogy van?

Melcsi!
Köszönöm az infókat! Válaszolatm is, és persze kérdeztem is! Miért is ne????

Szimbáék!
Szimbalány ET - utáni hányadik napon vagy? Mikor tesztelsz?
Nagyon izgulok érted is! Folyamatosan drukkolok, és gondolok rátok, hogy végre sikerüljön már! :)

Legyetek jók!

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Julcsika!
Már ekkora a pocakod? Emlékeim szerint Te nagyon vékonyka kis csinicsaj vagy, biztos így hamarabb érezni a "szűkösséget" gatyamentén. Én is most készülök új bugyeszokat venni, mert már igencsak kényelmetlenek. A farmereim se nagyon érnek össze rajtam, de még jó, hogy jó idő van, elvagyok a jó laza kis térdgatyóimban itthon.:)) Bár a múltkor, mikor mentünk Apánkhoz meglepődtem, mert otthonról előző nap elhoztam az egyik fareszt, amit másnapra a dokihoz szántam, aztán reggel jöttem rá, hogy esélyem sincs begombolni.:)) Így maradt a kissé kopottas, de még hordható változat.

Ja, Apánk azt mondta, hogy túl hosszú az út (igaz, hogy Szabolcsban volt a lagzi, de már Nyíregyházáig van az M3-mas), meg hogy nem pihennék semmit, mert egy lagzi éppen nem arról szól, hogy az ember keveset mozog, és sokat alszik... mondjuk ebben igaza volt!

Szimbáék! Ha jól követem a naptárt, ti jövő szerdán mentek vissza ugye??? Drukkkdrukkdrukk!!!

Kata! Szorítok Neked is! Szimbáéknál a tesztek nem működnek. Sajnos, nekik csak az UH ad biztos eredményt.

Ági! Ha pórázra fogjátok a babákat, mindenképp szeretném látni! Sokakban ellenérzéseket kelt, de én személy szerint roppant praktikusnak látom. Főleg, ha bevásárlóközpontokban, meg piacokon elveszített gyerekekre gondolok.

Pusszok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára moncsiga 2009.08.10 11:20-kor.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!
Egy teljesen más téma! Remélem segítetek nekem!

Édes kis vizslák keresik majdani gazdijukat...

Mamijuk meghalt, jelenleg cumisüvegbol etetik oket...

Aki szeretne vizslát, bátran jelentkezzen.

Aki nincs abban a helyzetben (sajnos ebbol vagyunk többen) azt arra kérem,
reklámozza,

küldje tovább, mert azzal is segíthetnénk.

Nagy Edina tud bővebb felvilágosítást adni, a száma: 06-20-9870-414

Terjesszétek Ti is! Léccccci!
Akit érdekel keressen meg és küldök képeket is az ennivaló kutyukról! :)
Köszönöm!

Kép

KépKép
ercsikati

Katám,
Én már mail-ben megkaptam ezt a múlt héten képekkel. Édesek nagyon! :)

Moncsikám,
Hát igen, eléggé látszik a pocakom, most már ruhában is észre lehet venni. Igaz, hogy már a beülti után nagyon megnőtt, és az azóta nem ment vissza, csak kezd átalakulni. Most a kialakult úszógumi helyett kezd olyan mell alatt kezdődő egybefüggő formája lenni :)

Megértem, hogy Dévisz nem engedett el végülis, jó hosszú út, és fárasztő nap. De azért fura egy kicsit, hogy ennyire szigorú.

Azt megkérdezhetem, hogy Neked a súlyodat mihez viszonyítja?
vjulcsi

Sziasztok,
kismamik: olvastátok az oltásról a cikket? Én nagyon örülök, hogy mi is kaphatunk sőt elsőként oltják a kismamikat, mert azért bennem volt a félsz, hogy nehogy elkapjam.....A párom szállodás és állandóan tömeg veszi körül, régen is mindig ő hozta haza a különféle vírusokat...

Julcsikám, téged 5 hetesen nem mértek meg? Engem ahhoz viszonyítanak.....
Moncsikám, te híztál már? 11 hétben vagy!!!! már mindjárt itt a bűvös 12.hét :D
Védőnővel mikor randiztok?

Kép
rencsi79

Szia Rencsikém, de rég hallottam rólad.
Képzeld ma haramadszorra jött rókakoma :( És még csak 3 óra van :(
na de nem panaszkodom, bírom! :)

Engem 5 hetesen nem mértek meg, nem tudom miért, csak most 8 hetesen. Remélem, hogy mint Melcsinél is, ahhoz fog Apánk viszonyítani.

Holnap reggel megyek védőnőhöz, a telefonban nagyon szimpi volt.

És te hogy vagy Rencsim? És a kis mini-futballbajnok?
vjulcsi

Julcsikám,
szegényke!!! :cry: nagyon át tudom érezni, engem egész hétvégén látogattak a rókák...szombat hajnalba kezdődött, amikor éreztem hogy rúg-rúg fent a gyomromnál és már itt is volt a róka.
ez a mérés dolog érdekes, bár nem hiszem, hogy rókák mellett lehet hízni....
Domiaput ma műtötték, így most rohanok be hozzá. puszika

Kép
rencsi79

Szia Rencsike!
Én pénteken már voltam a védőnőnél. Igaz, nem a sajátomnál, mert ő szabin van, hanem egy ismerős soron kívül megírta a könyvemet. Holnap megyek vér, vércsopi+ellenanyag+VDRL, vizelet laborra. 24-én találkozom a saját védőnőmmel.
25-én megyek az Istenhegyre, 28-án meg Apánkhoz.

Engem az 5. heti mázsáláshoz nézett Apánk -szerintem- ahhoz képest csak 1 kilót híztam a 10. hétig.

A védőoltást én is olvastam. Soha nem szoktam influenza ellen beoltatni magam, de ha ezt ajánlani fogják, szerintem kihasználom.

Más: Csajok, nektek is szőrösödik/ött a pocakotok? :oops: Nekem a melleim alól középen egy csíkon elindult lefelé egy kis gyapjasodás egész a szeméremdombomig. Csak én vagyok ilyen zombi, vagy ez normális? :shock: :oops:

Rencsikém! Gyógyulást a férjednek! Publikus, hogy milyen műtétje volt?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Rencsim,

Jobbulást Domiapunak! Reméljük nem fog neki nagyon fájni!

Dominak meg üzenem, hogy próbálja meg nem a gyomrodat rugdalni :D

Moncsim,
Remélem, hogy ez a csík normális, mert nekem is van. Igaz, szőke, de azért látszik. Én amúgy is jobban szőrösödöm, kivéve a hajam, ami hullik :(

Na hát akkor Dévisznek nem lesz más választása, kénytelen lesz a 8. hetihez mérni :) Bár az 5. hetin több lettem volna, szóval ilyen szempontból jobban jártam volna.
vjulcsi

Sziasztok,

nekem nincs csíkom és gyapjasodásom sincs.....hajam viszont hullik rendesen.
Moncsi,
akkor jó sűrű lesz a programod!!!
orrsövény műtétje volt szegénykének, elég ramatyul nézett ki.... :cry: neked külön terhes rendelésre nem kellett menned?

Vulcsi,
mérted magad, az elmúlt egy hét alatt is fogytál? és te mikor mész a védőnő+vérvétel+Istenhegyi körre?

Kép
rencsi79

Moncsika,
az 1 kg az tök jó, Apánk biztos meg fog dicsérni!!! :D

Kép
rencsi79

Jó, hát én se úgy nézek ki, mint egy vadkan! Egész halvány pihék vannak csak, de eddig ezek sem voltak. :lol: :lol: Mondtam a férjemnek, majd ha a hátam is szőrösödik, akkor már gáz lesz! :lol: :lol:

Már túl vagyok a szembesítésen Apánkkal meg a kilóimmal. Nagyon nem foglalta ódába a nevemet, csak nyugtázta, hogy a súlyom rendben van.

Egyelőresemmiféle terhesrendelésről nem volt szó. Gondolom, majd ha jönnek azok a vizsgálatok (toxoplazma, meg ilyesmi) amit csak nőgyogyi írhat fel, akkor küldenek oda.

Rencsikém, szegény Férjed nem irigylem! Nem sok jót hallottam ezekről a műtétekről.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok kismamik.

moncsigám:te kis vadkan. :lol: Jót nevettem ezen. Kép Hogy vagy? Róka elkerül remélem legalább téged?

vjulcsi:bár mi nem találkoztunk de biztos aranyos kis pocakod van.Pláne ha olyan vékony vagy.

Katám:ugye tisztában vagy vele hogy ebben a hónapban feladatod van!!!! Igen,elrepül az idő és én is kezdek.Remélem ciszta felmondta a szolgálatot.
Táskádban hozod magaddal kabalának a kétcsíkos tesztet és szerencsét kell hoznod!!! :lol:
Addig is RAGASZTÓ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
melánia

Szimbáék:?????
Valaki jelentkezzen hogy miújság!!!
Kata.szimbáék: Kép

Kép
Kép
melánia

Sziasztok csajok,

Katám válaszoltam.

Kismamik a szőrősödés az jó dolog, nekem is így kezdődőtt, most az a csík egyre sötétebb, mármint a szőr színe. Nagyon hódító. :lol:

Moncsiga az 1 kg nagyon jó, ügyes vagy.

Julcsi, mi is van, hogy 40 percet vagyunk Apánknál, most elég gyorsan végeztünk.

Rencsi, jobbulást a párodnak. Sajnálom, hogy a róka még most is elér. Nekem is nyomja Marci a gyomrom, de szerencsére nem hánytam még.

Kép
gmelcsi1

Sziasztok!

Kismamik, milyen aranyosak vagytok! :)

Lányok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek! Akinek volt már méhtűkrözése,
normális, hogy még mindig úgy fáj, hogy majd besz....k? Csoszogva bírok csak menni! Múlt hét szerdán volt és egyben a polipot is ki szedték. Állítólag ez fájdalommentes. Nem is maga a beavatkozás fájt, hísz aludtam hanem utána, tegnap vérezgettem is. Meddig fájhat ez? Írhattok priviben is, de nagyon jó lenne tudnom, hogy ez másnál, hogy működött!
Már egyre jobban tudatosul bennem, hogy baromi alacsony a fájdalom küszöböm...pedig nem szoktam nyavalyogni... : :roll:
Előre is köszi...

Kata:Nagyon drukkolok továbbra is!
Képzeld mentünk férjecskével autóval és a fejünk fölött kétszer is tett egy-egy kört a gólya!Mit gondolsz hol jártunk? Ercsin....Mondtam is: egyik a miénk a másik Katiéké.
:D
Mindenkinek kívánom, hogy járjon sikerrel!
Kismamiknak kevesebb rókát! :)
emerenc

Sziasztok!
Jelentem nem tűntem el! Itt vagyok! :) Velem semmi különös! Néha fáj a pocim, néha nem! Néha úgy fáj, mintha megjönne, néha meg, mintha peteérésem lenne! Most sütöttem ErcsiApunak vacsorára "kész ételt" és ahogy beletettem az olajba a kaját, megcsapta az orromat az illata, és azóta olyan hányingerem van! :( De ez NEM TÜNET! Ne is akarjátok bebeszélni! Most már kibírjuk ezt a "pár" napot! :)

Emerenc!
A gólyák most már szerencsét hoznak! Az egyik a tiéd, a másik az enyém! Köszönöm, hogy drukkolsz, már nincs sok hátra! :) A méhtükrözésben nem vagyok otthon, de szerintem lesz aki kapásból tudja a választ a kérdésedre! És ez nem nyavalygás! :)

Bori!
Találkoztam ma anyukáddal! Jót beszélgettünk! Szorítok nektek én is, hogy Petivel minden rendben legyen, és Szeptemberben kezdjetek Apánknál, vagy "Így" vagy "Úgy"! :lol: :lol:

Melcsi!
Köszönöm a választ! És azt is, hogy ilyen türelmes vagy, és válaszolsz a bugyuta kérdéseimre! :) Köszönöm még 1x!

Julcsi!
Remélem a kutya és Te is már jobban vagytok! Puszi Neked és a pocak lakónak is! :)

Melánia!
Szoktam küldeni neked néha "nagy baromságokat". Azokat meg szoktad kapni? Nem baj, ha néha fel szeretnélek vidítani????
Köszönöm a ragikat, aranyos vagy! És tudom, hogy milyen hónap van! Nem kell emlékeztetni köszönöm! :):):):):) :lol: :lol: :lol: A kabalád veled lesz! Nyugi. Meghozom a szerencsét, mert Neked nagyon-nagyon szeretném! :) Tudsz már pontos dátumot is? Vagy csak majd hívod Apánkat, ha visszajött a szabiról? Remélem a ciszta eltűnt, és nem is jön vissza többet! :)

Rencsi!

Örülök, hogy jól vagytok, bár olvasom Domi apu azért nem annyira! Kívánom, hogy minél hamarabb gyógyuljon meg! :Ö Domi fiúnak, meg egy hatalmas pocaksimit! :)

Szimbáék!
Változatlanul megy a drukk! Én jövő is héten tesztelek! Bár tudom, hogy ti nem bízzátok a véletlenre, már a lányok felvilágosítottak. :oops: Szóval egy a lényeg: Nagyon drukkolok, és küldöm Nektek fénypostával a ragikat! :) +++++++++++++++++++++++++

Szurikáta!
Azt hiszem most is jöhetnél a szerencseszurikkal! Lehet most sem ártana meg egy! :) Te jó tett lélek! :)

Mindenkinek szép estét! Legyetek jók!
Fórumozzatok sokat, hogy holnap legyen mit olvasnom! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Próbáltam olvasgatni, kivel mi történt.

Vjulcsi: Balatonfüreden voltunk 1 hétig és nagyon szuper volt. Te hogy vagy?

Moncsiga: Szupi, hogy nálatok is minden rendben van! Már a 10. hétben vagy! Azta, hogy megy az idő!!!! Rosszullétek nincsenek?

Ercsikati: Ahogy olvasom, túlvagytok az inszemen. Szorítok, hogy elérjék a kisfickók a célt! Mikor tesztelsz majd?

Szimbáék: Nektek is nagyon szorítok, hogy nagyon kapaszkodjanak a babók! Miért is nem csináltok tesztet?

Miciona: Gratulálok!!!!!!!!

Renna: Mentek akkor majd dokihoz a férjeddel? Melyikhez? Nálatok nálad is van gond, vagy csak a férjednél?

Mára ennyire futotta! De most már jövök rendesen, hogy ne veszítsem el ennyire a fonalat.

Puszi

Zsu
uzsuzs

Sziasztok!
Jó reggelt Mindenkinek! VAgyis jobbat, mint ez a mai!
A tegnap esti hányingerem nem múlt el! Sőt, éjszaka alig aludtam, mert úgy éreztem mindjárt kidobom a taccccsot! Hát azt nem, de aludni nem tudtam! :( Gondoltam majd reggelre jobb lesz a helyzet! Hát nem lett jobb! Most is úgy émelygek, meg egyik pillanatban melegem van, a másikban meg fázom! Az eső szakad, éjszaka nem aldutam, rosszul is érzem magam, és nincs is túl jó kedvem! :( De hát ez van most! Lesz még jobb is! :)

Uzsuzs!
A vonalzómon látod, hogy mikor fogok tesztelni. 9 nap múlva! Bár nagyon félek tőle, de reménykedem benne, hogy zebra lesz! :)

Legyen mindenkinek szép napja, bár az idő pocsék.

Kép

KépKép
ercsikati

uzsuzs: még nem tudom megyünk e Kopához (hallgatok a tömegre és inkább nála maradok, van időpontunk szept.8-ra), mert jövő hétfőn kell uramnak ismét tét nélküli mintát adnia az intézetben. Ha ez használható, akkor fagyasztásra kerül és megússza a műtétet. Ha ez is siralmas lesz akkor irány Kopa...és ismét várakozunk.
1 hónapja szedi a vitaminokat, heti kétszer tengeri halat, tintahalat eszik szorgalmasan., Lehet beképzeljük de mintha több lenne most a muníció :)
Én bízom benne hogy elkerülheti a műtétet....
renna77

Sziasztok.

Katám:hú,ez nagyon jó jel,nem gondolod????? Máris émelyegsz meg hányinger,hát nem is mondok semmit de gondolok valamire.Pontosan, hát 20. körül jön meg ha úgy gondolja a ciklusom.Bár pontosan nem tudom,hogy apánk mikor jön vissza a szabiról.Nem tudja valaki??? Már aug.21-én már rendel, vagy nem????

kismamik:hogy vagytok???
Ritu,Albi,csomee,bodzi,Kitti,agnyes,szimbáék:???????
kismamik:hogy vagytok?

Kép
Kép
melánia

emerenc:nem tudok tanácsot adni neked de szerintem ha gondod van hívd fel a dokid aki műtőt és érdeklődj! Inkább kérdezd meg mint hogy valami ne legyen oké.

Katám:ja, már rég voltam fent citromailen.De a múlt héten megnéztem amit küldtél és tetszett.Csak elfelejtettem megírni,bocsi. :oops:

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Köszi Kata :D én is remélem,h javul Peti állapota :D , de csak október végén tudjuk meg,h h állunk....addig még sokat kell várni :cry: !
Na nem baj, mert türelem kisbabát teremt :lol:

Múlt héten beszéltem az andrológussal a spermiogramm miatt, annyit mondott,h negatív lett,de nem tudta kifejteni,h mi lett negatív, mert voltak nála :( , annyit azért mondott,h ennek örülni kell, mert jó,ha negatív....de mi lehet negatív??? :oops:

Szimba, Ti hogy vagytok? Szerinted mi lehet negatív?

Renna, a férjednek kitartás. Csak megerősíteni tudom (vagyis a férjem :lol: ) , h a vitaminok tényleg jók. Ő is érzett minden féle változást :lol:

A borús idő ellenére mindenkinek szép napot!

Bari
bari6

Renna, elfelejtettem írni,h a zeller is nagyon jó, szereti a férjed?
Amit még nekünk mondtak: kaviár, zeller, dió, mandula, spárga (nagyon nem jött be :-( )
Nektek milyen vitaminokat mondtak?
Van még láza? Hőemelkedés...?
bari6

bari: 1000 mg C vitamin, 400 mg E vitamin, 50 mcg cink, 100 mcg szelén és 2 lenkei féle közepes multivitamint szed. Hát a zellert utálja, ez kilőve. A többi is C vágányra kerül :)
Remélem egy párezres sereget sikerul összehoznia hétfőn...megnyugodnánk mindketten :wink:
Pénteken mar csak hőemelkedése volt, holnap már megy is gályázni
renna77

Renna, szorítok,h nagy hadseregetek legyen :lol:
Az már nagyon jó hír,h nincs hőemelkedése :-) és szerencsére kánikula sem lesz addig.
Nektek a here hűtését még nem ajánlották? Nekünk azt is kell, pláne a nagy melegben.
bari6

Melánia!
Örülök, hogy célba érnek a mail-ek! :) Annak meg főleg, ha tetszenek is! :)
Remélem igazad van, bár szerintem ahoz hogy terhes legyek ezek még korai tünetek! De pár nap múlva kiderül! Milyen messze van még! :):(
Veled mi van? Munkahely ilyesmi?
Én úgy tudom, hogy Apánk 24-én kezd! De javítsatok ki, ha tévednék! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Katám!
Remélem nem késtem a szurival! Kép

szurikáta
szurikáta56

Szurikáta!
Köszönöm-köszönöm! :)
Nem késtél el vele! :)
Sőt fogok majd kérni még a 7en és a jövő 7en is, ha nem túl nagy kérés! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kata!
Én annyi szurit küldök amennyit akarsz. Csak legyen bébi! :lol: :lol: :lol:

szurikáta
szurikáta56

Szurikáta!
Ha azon múlna, hogy mennyi szurit küldesz......
Akkor naponta 100-at kérnék!
De hát nem ezen múlik sajna! De!!!! :!: :!: :!:
Nagyon-nagyon sokat segít! :):):):)
Várom majd a következő adagot is!

Kép

KépKép
ercsikati

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?