A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

NeetKép Sok sikert- a tanuláshoz és a bölcsihez isKép

VotivKép Na mit szólsz, ilyen jó hely ezKép

Azért annyira szomorú, hogy a pénz határozza meg a gyerekek számátKép nálunk is ugyanez a helyzet, sokat kell majd küzdenem, hogy lehessen kistestvérke is... Remélem, mindenkinél megoldódnak a problémák és jó sok - kívánt számú - gyerkőc születik mindenhováKép

Köszönöm a pelenkaügyi válaszokatKép

indianyo

Sziasztok!

Macska merre vagy? Tegnap nagyon eltuntel!Kép
Jobb, hogy nem jottel at, mert delutan mar rosszul ereztem magamat, valszeg megfazhattam. Ejszaka volt a csucspont, most meg trusszogok es a tegnap felbontott szazas zsepinek mar csak a fele van meg... Ugyhogy szerintem maradjunk a keddben, vagy hetfon atjohettek, ha van kedved.

Ancsi, ha jobban leszek, akkor megyek en is MOM-ba. Meg ha marad ez a jo ido.

Johi, meg jo, hogy az ijedtsegen kivul mas bajotok nem esett.

Bogarka, lanyod nem semmi!Kép Milyen rendes, hogy meghagyja az anyjanak a 10%-ot!Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Votiv!

DObjál csak fel egy báliruhásos képet gyorsan,gyorsan!

Juc
20170114224602

Ancsi: azért 60 és 48 között óriási a különbség. Egyébként én is annyi leszek, de azért ez nem akkora tragédia....

Tali: úgy néz ki, hogy okés nekünk.

Manóka: mi volt, hogy 104-et hívtad? Én nem adattam be, de egy éves kor után be akarom az egy darabot, ha tényleg úgy van.

Bakker, csengetnek, mennem kell.

J

Kép
Kép
johanna1975

Zsan,
ez a kinez néni itt rendel 2 utcával alattunk, "véletlenül" találtam rá, a Soma barátnöje, ö ajánlottaKép De tudok egy pesti nöt is, aki megbizhato. Dobj egy mélt, megirom a nevét+számát.

Juc,
igen, csak a csuklom+alkarom tapogatta, nem nyomogattaKép Amikor felteszi a kérdést, akkor az izmaim megrándulnak, és abból tudja a választ. Mert a testem mindenre tudja a választ. Pl az alvászavarom miatt kérdezgette, hogy hány éves koromban kezdödött, és sorolta: 7,6,5,4,3..., és a 3-nál jelzett az izom, szóval óvódában kezdödött, igy utána homlok-tarkó tartásban regresszióval megnéztük, hogy mi okozhatta ezt.
Igen, utána ad tanácsot, hogy milyen gyakorlatokat kell csinálni, hány hétig, napi hányszor, nagyon egyszerü, pici mozgásos dologKép

KépKép
fibi

Johi!
mármint 60, vagy 48? egyik sem tragédia, csak én még akarok gyereket, sőt férjem győzköd a három mellett Kép, és én családom nem túl hosszú életkorú, úgyhogy félek, hogy egyedül maradnak szegények. Képa 48 az nem olyan rossz, most gyorsan bele kell húznunk. Kép ha belegondolok, hogy anyukám 20 évesen szült. hajjaj. lesz kocsitok péntekre? Kép

Jucus!
majd megadod a takarító és költöztető cég elérhetőségét? vagy nem publikus?

ancsipancsi

Jó reggelt!

Micsoda napsütés, juhéééééééé! Kép

Ma megint hosszú alvást engedélyezett a kiskőc, úgyhogy most kortyolgatom a tejeskávét, mialatt gyönyörködöm benne, ahogy felfedez ... most jöttem vissza, merthogy ahogy gyönyörködtem a kicsikémben, észrevettem, h a háta közepéig bekakkantott Kép kipucoltam, folttalanítottam, most már kint pihen az erkélyen, a mosógép is dolgozik Kép szóval zajlik az élet.

Olyan jópofa, mivel nem nagyon megy még a mászás, csak a kúszás, úgy igyekszik elérni a kiszemelt tárgyat, hogy a hátára gördül, majd újra a hasára, aztán újra a hátára ... mint a fókák (v. a krokodil), nagyon ügyes! Kép

Most, ahogy kicsit figyelmesebben visszaolvastam, megakadt a szemem egy hsz-en:

MANÓ!
Miért hívtad a 104-et, mi történt?
fic
ficánka

Ancsi!

Költöztető:BOgiSped itt megnézheted őket:http://www.bogisped.hu/

Takarítást egy lány és az apukája csinálja majd.Ált.hétvégén érnek rá és megkeresem a címét.

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Fibi, de jó itt vagy! Kép Kineziológushoz én is jártam. Jó volt, de még járnom kellene.Kép

Votiv, képeket!Kép

Bogárka nem semmi beszólás.Kép

Dora jobbulást!

Ha minden igaz, megyünk Füli nézőbe. Cserébe kapnak M+T-t. Kép
zanza

Juc köszi!
majd nálunk is aktuális lesz, lakáscserénél. lehet, hogy a két lakás között albérletbe kell mennünk, és azt én is szívesebben csináltatnám pöpecre egy szakemberrel Kép
megnéztem a költöztetőket. cepelnek is, le és fel? Kép ez lenne ám csak az igazi. én mindent összecsomagolok, és ők vigyék.

Zanza!
nem írtad (vagy nem láttam), hogy lehet-e szó róla, hogyha legközelebb mentek haza, nekem is hozol T-t. a képen olyan drága volt, hogy nem akarom ott hagyni Kép. hátha lesz addigra rózsaszín nózival is! és egyszer benne vagy egy Feneketlen sétában?

ancsipancsi

Ancsi!

Azt hogy érted,hogy cipelnek-e?Hát az a dolguk!Azért hívják őket költöztetőknek.Kép

Juc
20170114224602

<font color="0000ff">Klári nyakig kais lett ma reggel... Kép (Tegnap nem kakilt, úgy látszik, ma bepótolta...)
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!

Szószerint nyakig!Kép

Juc
20170114224602

Proone!
férjem erre ezt írta a naplóba: DE KÖZBEN NAGYON SZÉP! :D -- mikor beírtam, hogy Lencse kakis lett. és igaz is, Klári is közben nagyon szép! olyan drága pofija van!

Juc!
képzeld, van aki úgy melózik, hogy mondjuk küld egy kocsit, de azt mondja, hogy vigyünk embert, aki a lakásból kocsiig cipeli az apraja (dobozos) cuccot. mondjuk ez inkább fuvaros, mint költöztető.

most már lekopok, mert ma túllőttem a mennyiségen!
megyünk du. oltásra.

ancsipancsi

Ancsi!

Aki olyat hív az meg is érdemli!Kép
20170114224602

Proone, Klari tenyleg nagyon szep meg nyakig kakisan is!Kép

Ancsi, milyen oltas? BCG ujra?
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dorka!
igen. de múltkor sem nagyon viselte ám meg, csak este kicsit nyügibb volt.

és bocs, de muszáj volt visszajönnöm. eszembe jutott az éjszakai álmom:

JUCUS Pannát agyon puszilta, az egész fejét folyamatosan puszilta, az arcát, orrát, fülét, mindet... és én meg mondtam, hogy látom hogy kell megtanítani puszilni egy gyereket Kép, és Jucus szeretete példaértékű volt, + elszégyelltem magam, hogy én nem puszilom rommá Lencsét.
ezután BOGÁRKA Donija odajött hozzám, és mondta, hogy: "szia Ancsi!". mondom, jé de okos kisfiú: "hány éves vagy drágám?" Kép. erre Donika odament Bogárkához és kérdezte: "anyu hány éves vagyok?"... mire én: tudom, hogy 9 hónapos vagy, Doni, csak el vagyok ájulva, hogy már tudsz beszélni. Kép és hirtelen szégyelltem magam, hogy Donitól, a pici babától ilyen marhát kérdeztem Kép
csak ők voltak ott :D
totál lebőgtem álmomban Kép

ancsipancsi

Dorka!
beszélek hüléket. nem BCG, hanem 4 hós újraoltása. tkp az 5 hósnál tartunk még csak. Kép

ancsipancsi

<font color="0000ff">Köszönjük a dicséreteket! Kép
Ezen felbuzdulva rakok fel még képet. :
Kép Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Dorka,
bocsi, de tegnap mire hazaértem betoppant váratlanul apósom, a szokás szerinti jövök-megyek intézkedek tempójával, úgyhogy totál kiment a fejemből minden Kép Kép ha hétfő jó, akkor megyünk és a napi séta keretein belül átadom a füleket Kép

Juc,
Panna élőben is irtó édes, sőt kimondottan szexi a hogy vigyorog és kilátszik a fogacskái közti rés Kép

Votív,
élménybeszámoló a Zoperabálról? Hmmmm? Kép Kép

Megyek és jól megnézem Zanzáékat Kép Kép

csók Macs
macskanyu

csajok, Operabál csak szombaton lesz! utána majd élménybeszámolok, dögivel. és jusztisodavetem magam és lesmacizom a Dölont tüncike helyett! majd megnézhettek a híradóban! Kép

votiv 8)
votiv

Votiv, koszi a kepeket! olyan jo nezni oketKép. es komolyan mar 15 foga van??? es akkor mit fog novesztgetni a kovetkezo 1-2 evben?Kép (bar kicsit tartok tole, h nalunk is hasonlo lesz a helyzet, amilyen vehemenciaval jonnek a kis feherekKép. asszem mar az egyik orlo is kikukucskal)

Indi, irtam mailtKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Votiv! Melyik napi archivban talalom Isti szornyu korsaganak tortenetet? Apa kollegajanak az egyeves sraca ket napja marha rosszul van, tegnap mar voltak H (budai gyerekH), de nem tartottak benn. Szegeny kismano Kép remelem mi nem kaptuk el az apak kozvetitesevel...
moose

Macs, nekem tokeletesen raer am kedden is, nem akarom, hogy te rohangalj az en fuleimmel!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Proone, már nagyon hiányoltunk! Kép nem gurultok el pénteken a MOM parkba egy kis babanyetes talira? hmm?
Klári nagyon cuki, gyönyörű a fejformája! és most nézem milyen jó kis dundi lába van! ezek szerint tejcsiben nincs hiány! ez jó! Kép

votiv 8)
votiv

Votiv, kozben megtalaltam (jan 28), mostmar csak a H elotti reszeket keresem.
moose

Proone!
Nagyon gyönyörű kisbabád van!! Kép Még a kakisan is az!

Ancsi!
Korban én is detto így állok, és mi is szeretnémk még kistesót. De én azzal nyugtatom magam, h apa még öregebb lesz...hi-hi Kép

Votiv!
Ancsinak igaza van: Te még ifjú hölgy vagy Kép és a pasid se öreg, úgyhogy lesznek ott még tipegők Kép Kép Képes operabeszámoló nekem is jöhet! Úgyis épp most láttam a csillagokat..(mert az érzékeny fognyakaimmal én hü.. narancsot ettem Kép)

Bog!
Doni már nagyon ügyes! Kép Petra pedig még "borravalót" is ad neked! Ez a 10%-os duma nagyon tetszett Kép Ja, és várom ám a mail-t...

Fic!
Ma éjjel nekünk is csúcs volt: bébi este 8-tól reggel nyolcig aludt! És éjszaka csak 3x ébredt, szóval most mi is feltankoltunk energiával. Kép
Vincsenzó édes lehet, mint fóka-krokodil, nem csoda, ha a nagy munkában be-becsúszik egy kis kaki. Kép
Képzeld találtam egy jó ülés-edző pózt Bálinttal: Tudod meséltem, h a párnás-dolog nem nagyon jött be, de tegnap terpeszülésben mögé ültem, felhúztam a lábam, őt meg belekapaszkodott a nadrágomba és így egyensúlyozta magát, amikor meg elfáradt, hátra nekem dőlt, aztán folyt. köv. Nagyon élvezte, hogy már ilyet is tud...

Kép
Kép
denizsa

Recca, hát ez az, egy híján megvan a fél fogsor! de ezek még csak a hegyek, és tök vicces kis tüskék, mint vmi kis krokodilnak Kép de miután az eslő nyolc kijött, volt 3-4 hónap teljes szünet, szóval ha ez a 8-as adag is kijön, biztos lesz megint egy kisebb-nagyobb szünet. remélem. és aztán megint jön az újabb roham... Benkénél is lehet, hogy így lesz, már ha nem növeszti ki az összeset most egy huzatra Kép

Moose, január 28-a, ha jól emléxem. Szegény kis pöttöm Kép remélem hamar meggyógul!!! és biztos nem kapjátok el, ahhoz közvetlenül kellene találkozni egy vírushordozóval. de a Zapák nem kapják el egykönnyen, mert ők nagyon kemény csávók Kép

votiv 8)
votiv

Votiv, fel? tejfogbol 20 van, nem?

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Zanza,
én is örülök NekedKép Igen, ez olyan jo, hogy még menni kellKép

KépKép
fibi

<font color="0000ff">Votiv!
Mikor lesz a tali..?
pénteken 10-re programom van, úgyhogy csak a délután lenne esetleg jó...
Egyébként meg anyukám anyatigris módjára védi az unokáját, ha BKV-ra akarom tenni... Kisebb harcok lesznek még itt, mire szó nélkül elenged engem a babával kettesben. Nagyon félti, jobban, mint én.</font>

KépKépKépKép
proone

Juc, kerunk szepen egy fenykepet Lindivel a penelkazoizemicsodarol!

Votiv nagyon koszi megegyszer. Baratom akkor lehet, hogy kerdez majd. Es nyuszi uzeni: bocs a sikitasert , de nagyon akart volna veled beszelni Kép
moose

Kép

KépKép
fibi

nem jönne esetleg valaki most az ikejába főzni? Kép

votiv 8)
votiv

Ez a fodrász utáni állapotKép

KépKép
fibi

Votiv,
ikejaban van kajaldaKép ott szoktunk enni péntekenként Babamuzsika utánKép

KépKép
fibi

Proone, pont 10-re beszéltük meg...

Fibi, nagyon cuki!!!!! KépKépKép olyan szép kis szívarca van Bálintnak Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Votiv:
köszönöm,meg kaptam az édes ördögödetKép
Cserébe én is küldök NekedKép
Kép

Egyenlőre ennyi csak,mert a kórság teljesen elhatalmasodott rajtam.Ráadásul még egy újabb gyógyszer allergia is beütött,itt ülök nyakig pöttyösenKépKép

petergabi

Moose!

Küldöm!Részleteket emilben megbeszéljük.

Juc
20170114224602

Proone- ez nem semmi! Kép

Fibi- foto kiraly!

Lanyok!
Meg tudna adni nekem valaki Kocsis Éva dr.no elerhetoseget? Maganrend. cim + telefonszam amin be lehet jelentkezni. Es Urbán dr.no asszisztensenek a mobilszama is erdekelne ,mert valahova elkevertem(Moos!).Nem nekem kell, még nem keszulok ujra szulni! Kép

Juc. - nem irtal egy arva szot a koltozesrol! vagy titkos? MSN?

Norka
norkini

Votiv,
szólhattál volna előbb...Kép
én már főztem ma a Rubinba, de elég rossz lett a császármorzsám...
Ettetek már olyan császármorzsát, ami nem búzadarából van??? Na, ez olyan volt. Úgy nézett ki, mint a vastag palacsinta apróra tépkedve.
Nem baj, next tájm...Kép
Fibi,
mél megjött, köszi, majd irok!!Kép
kisfiad nagyon szépséges!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

NorkaKép Én an Bártfaiba járok Kocsis Évához, de a mobilszámát meg tudom neked adni, ha nem sikerül hozzájutnod a magánrendelő elérhetőségéhez (azt sajnos nem tudom).

indianyo

Indimami - Koszi, johet az is! Kép Artani nem fog!!!

N
norkini

Norka!

Elveszett az előbb.Na újra.
H-val majdnem szembe,nem panel és béreljük.11-én lesz a napja.

Kismama újságban a márciusiban hastánc témában ír az az aranyos fiatal doki néni aki a szobatársamat szülasztette mert a közös dokink hozzá sem ért be véletlenül.

Juc
20170114224602

Votiv, vagy Ancsi, vagy valaki, aki biztosan megy a pénteki mom-os talira,
el tudná küldeni a mobilszámát mélen? (korevera kukac yahoo.com) Csak azért, mert nem nagyon ismerem a mom-ot, és ha megyünk és eltévedünk benne, akkor tudjunk segítséget kérni Kép Köszi.

Votiv, V. még nem totyog, még mindig nem, de szerintem napok kérdése, mert biztosan áll, közben tesz-vesz a kezével, szóval nem kapaszkodik.

Most rohanok, mert délelőtt tücsökzenéltünk, aztán kicsit sétáltunk, napsütés rulez, aztán most kéne mennünk bevásárolni lassan...

Blaye
blaye

Juc- nem Panel? Berles? Hm...
norkini

Ja, és még a másik kérdésre válaszolva: igen cicával jól kijönnek, csak azért nem tudom őket jól lefényképezni együtt, mert a cicc azért tartja a biztonságot jelentő megfelelő távolságot a néha kissé kiszámíthatatlannak tűnő gyermektől, de néha azért sikerül megsimogatnia... Kép

Lindi,
Mikor mehetünk Hozzátok? Vagy már nagyon készülődtök a költözésre, dobozolás stb? Mert akkor nem megyünk, nem akarunk zavarni, ha már segíteni nem tudunk Kép

B.
blaye

Fibi!
Bálint nagyon klassz srác. Nem is emlékeztem, hogy ilyen nagy!

Blaye,
írtam!

Oltás megvolt, Lencse egészben, megint nem sírt, és 2 alsó foga ki akar jönni doki szerint. meglátjuk.

ancsipancsi

Sziasztok!

IndianyoKép
Ujjacskaidnak uzenem,javuljanak ezerrel!!Kép
Teszel fel pocakfotot?

ManoKép
Mi is be fogjuk adatni az oltast 1 eves kora utan.Elobb vegre a bcg ujraoltason kellene tul esnunkKép

VotivKép
Es tudjak mar a babak nemet?Neveket?Nagyon szuper lenne,ha termeszetes uton szulhetneKép
Nekem ugy remlik,Kokuszdio csaszarral szult.

Az pedig csucsszuper,hogy szereted a munkadat!!
En eddig mindig utaltam...

BogarkaKép
Petra talan matematikus leszKép
Es ezt a kepet mar nem tudom,hol lattam,de elmentettem,gondoltam,tetszeni fog:
Kép
A labda nalunk is nagy favorit,van mar vagy 10 belole.Este teszek fel "apavallabdazok" kepet.

DoraKép
Jobbulast!

ProoneKép
Klari hatalmasat nott,kesz nagylany,es hat ez a kaka mennyiseg...KépKép

FibiKép
UjhajuBalint csodazsep!

GabiKép
Buljal-buljal!!!
GondorhajuDorkan mindig amulok es bamulok!

AncsiKép
Lencse egy hosKépKépKép

Jeeeeeeee,sikerult visszaolvasnom es irnom es draga Akosom nem ebredt felKépKépKépMondjuk remeltem is,mert 9 ota du4kor aludt el.

Pusz
Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Votiv, Zsanci, Norka, Ancsi, Kriszta
Köszönjük a bókokatKép

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: