A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Bkriszta: éljen, éljen, hogy tudál egy kicsit írni és visszaolvasni. Jól vagytok teljesen? A múltkori borzalom teljesen elmúlt Ákosnál?

Proone: Klári baba mekkora nagy lett már. És hát termelni Õ is tud. Én is Fannit egy igazi őstermelőnek hívom....

Votiv: gondoltam ma én is egy ikejáás főzésre, de aztán jött anyu. Igy megmenekített egy csomó felesleges cucc vásárlásától. Viszont igy főztem apának fincsiségeket vacsira. Sütőtökkrémleves, krutonnal és cukkinis-növényitejszines tészta. Kedvencei ezek (is).

Blaye: gyertek pénteken.

Ancsi: úgy néz kis, hogy lesz járgány... bár apa még küzd a saját autókáért...nem lesz kész, de elhozzuk egyenlőre igy.

Fanni tuti botanikus lesz...:-)minden növényünket megszakérti igen közelről.

Valakinek nem eszik még Kvitamint a bébije. Mert maradt egy teljes doboz és nem szeretek semmit kidobni. Ha érdekel valakit szóljon és adom is máris neki.
Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi, a paromnak nagyon megtetszett Fanni, meg ma reggel is felemlegette.Kép Nagyon tetszenek nekem is az ilyen pici termetu babak, haaat Katikam nem az lett.Kép

Ancsi, orulok, hogy Lencsi konnyen atveszelte az oltast!Kép

Norkini, Urban M. asszisztensenek telszama: 20/446-8052

Fic, milyen volt a mai tanfolyas?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Juc,
neked már márciusi kismamád van?????????? Mér' vagy te ijjjen protekcijós???????KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan!

nem tom,de idáig mindig a hónap közepén kaptam meg az aktuálisat és reklamáltam 2x is.Lehet,hoyg nagyon megijedtek tőlemKép

Heveny mandulagyuszija van Pannámnak.Most jöttünk dokitól.

Juc
20170114224602

Sziasztok,
nem tűntem el teljesen, csak megírtam a szakdolgozatom Kép Visszaolvasni esélytelen, úgyhogy lécci írja meg valaki röviden, mi történt február eleje óta Kép Remélem, nagybetegek már sehol sem voltak!

Pénteken valszeg megyünk mi is MOM-ba!

Kata
soosoo

Zsan!

Törökbálinton rendel kineziológus bácsi.Kell a száma?

SOosoo!

Miből szakdolgoztál?

Juc
20170114224602

mai pocakkép
Kép

Ujjaim vigyázzállásban tisztelegnek és értették, gyógyulnak rohamlépésbenKép

KrisztaKép Sajnos nekem nincs se fényképezőm se kamerás telefonom, úgyhogy amennyire tudtam a webkamerámmal egy fejetlen-feneketlen képet készíteni, azt most itt felrakom. A tekintélyes pocak azért remekül látszikKép

ProoneKép jó emésztésű KláribabaKép hiában, ez az az életkor, amikor még megdicsérik az embert, ha
illatos a nadrágjaKép

Összes csemeték gyönyörűek, hgoy csináljátok? ez a Szent Imre titka?Kép

indianyo

Az összes baba nagyon gyönyörűséges a képeken!

Norka!
Kocsis doktornő rendelőjének száma: 203-6797, itt lehet időpontot kérni, csüt. kivételével minden nap rendel.

Kép
Kép
manoka11

Szia Lányok!

Megint vagyok! Próbáltam valamennyit visszaolvasni, de még van pár nap hátraKép

Jó látni, hogy fejlődnek a kis ördögeink! nagyon jók a képek, amiket feltesztek! Persze a pocak képek isKép

Pénteken mi is megyünk MOMba! Már várom én is olyan rég volt tali nem?

Mi jól vagyunk, most vol pár nap, amíg Lilla nem akart enni, csak inni és iszonyíatosan híg széklete volt és egész nap csak a vállamon akart lógni. Biztos valami enyhe vírus volt, de már elmúltKép

Nekem meg kihúzták a fogamKép Szerencsére nem volt annyira gáz, mint gondoltam, de persze utána majdnem elájultam. Szóval 3 hét múlva kiderül, hogy ettől fájt-e a fogam.

Na megyek visszaolvasni!

Legyetek jók!
beetrix

Indi!
nyugodtan küldj egész képet! pocid nagyon kafa. irigyellek Kép. hány hetes is vagy?

Dorka!
bulgatsz már?

Soosoo!
tök jó, h jössz! már hiányoltunk!

ancsipancsi

Juc!
Pannikónak gyógypuszik!

Kép
Kép
manoka11

AncsiKép
Nem tudok ennél teljesalakúbb képet, mert a webkamerától csak egérkábelnyi távolságra tudok állni, hogy kattintani tudjak... ez a maximum, vagy fej, vagy pocak, vagy fenékKép

35.hétben vagyokKép

Pankának én is kívánom, hogy a gyógymanók elárasszák a lakást hatékonyan!

indianyo

Fibi, már nem tudom, hogy Zsanci vagy Jucus kopirájtja-e az ikeában főzés Kép de egyenlő az ottani kajálással Kép és nekem (meg másoknak is) annyira megtetszett, hogy bevettük a közszókincsbe, az izémicsoda meg a bájdövéj mellé Kép

Gabi, nagyon köszönöm nekem küldött furulyázó Dorkát, nagy édes és tehetséges! a haját meg szabadalmaztatni kéne! Kép ahogy Benke aranykoronáját is! gyönyörűségessss! Kép

Recca, na igen, ez azKép akkor inkább úgy kellett volna írnom, hogy egy fél felnőttfogsor tulajdonosa lesz Kép avagy több lesz neki, mint sok felnöttnek..?Kép

votiv 8)
votiv

Hahó!

Juc!
Panna gyógyuljon meg gyorsan!!!!
Petra is köhécselt ma kicsit, de remélem nem lesz semmi belőle...

Norka!
De jó, hogy Te is újra aktívabb vagy!!! Kép Ovi Kép
De, figyu, ha jobb lesz majd az idő találkozhatnánk gyakran. Petrának is olyan jóóó lenne már egy barátnő! De ő sem tud nála fiatalabbakkal játszani. Tapasztalatok alapján úgy látom, hogy egy 4 évessel vannak játékban teljesen egyforma szinten, sőt a barátnőm lassan 5 éves kisfiával is teljesen el tudnak már játszani! Szóval összeereszthetnénk majd őket!!! Kép

Ancsi!
Érdekes egy álom! Kép De vajon miért csak mi voltunk ott Jucussal? Kép Mire asszociálsz? Kép

BKriszta!
Köszi nagyon a képet! Kép Imádok mindent ami bogárkás Kép

És képzeljétek ma vendégségben volt nálunk Manó és Ada!!! Kép Úgyhogy élőben is megcsodáltam LH szemeit, meg hogy már milyen szépen lépeget tolva magaelőtt egy széket Kép...és újra irígykedtem egy sort Zsombi kisbuddhás nyugalmára Kép

Doni pedig elkezdett este négykézlábazni, mert ugye eddig csak kúszott Kép...Biztos jól elleste LH technikáját! Kép Hmmm, lehet, hogy Petrának kellett volna már korábban mondani, hogy mutassa meg neki hogy is kell ezt? Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Drága pici Panna gyógyulj meg hamar! akkor biztos ezért volt a láz is Kép fúj betegség, utálomutálom, nem hagyja már békén az édes kis csöppeket, grrr

és Gabit is elkerülhetné már! gyógyulj Te is gyorsan! Kép

Indi, gyönyörű pocak! szép nagy! már csak pár hét, és megláthatjuk a kis Dominót! ez egyre izgibb! Kép

votiv 8)
votiv

Voitv,
Juc kopirájtja!Kép
és Juc,
bitte!
danke!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka, de ügyes fiad van! és irigyellek, hogy találkoztál Zsombival és LH-val Kép mondjuk Lizzit kedden én is megcsodálhattam, de Manóékat ezer éve nem Kép esetleg pénteken nem jönnének el? Manó, ha olvasod, gyertek pénteken a MOMba! nem tud valaki emilt küldeni neki? hátha addig nem jár erre

Zsanci, jaj, hogy mért nem szóltam korábban! már jó rég készültem ikejába, és úgy volt, hogy ma még megyek táskát (tolltartótKép) venni a báli szerkómhoz, de aztán apafej elment, kiválasztotta, lefényképezte és elküldte mms-ben, én jóváhagytam, és megvette Kép és én meg mehettem amerre akartam Kép de Ikea tök nem buli ám egyedül. pl nem lehet tálcával a kézben babakocsival parkolni... Istipók is nagy egyedül ugrált a sok játék közt, aztán megunta és odaült a lábamhoz, a babakocsit rágni...

votiv 8)
votiv

Juc,
Pannának én is bulást!!!!Gyorsat!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kriszta, eddig úgy néz ki, vegyes felállás lesz, egy fiú, egy lány. egy lány biztos. és drukkolok, hogy a másik kisfiú legyen, mert Isti sok szép ruháját ő örökli Kép
de ema voltam Auchanban, és 100% pamut, nagyon szép színes, bebújós, alul patentos kis bádik voltak 100!!!! forintért/darab. és vettem nekik egy tucatot! Kép)

ápropó, tud valaki MMSt fogadni, és a telójáról a képet feltenni a netre? mert én képtelen vagyok, és van egy képem, amit mindenképp meg akarnék mutatni Nektek!

votiv 8)
votiv

Johi, botanikus Fanniról az jut eszembe, h bármit csinál Isti, mindig rávágjuk, hogy ez lesz, az lesz. kipakol a táskából: vámos lesz. benyúl a szánkba: fogorvos. buzerálja a magnót: műszerész. be nem áll a szája: tévés vagy rádiós riporter. na de mostanában a kedvenc elfoglaltsága, a mosogépmozizás után, hogy felnyitja a WC fedelét, és benne "halászik"!!!Kép nem is merek belegondolni, hogy mi lesz így belőle... Kép

és folyton azt hallgatom, hogy szegénykém milyen nagyon el van maradva az értelmi fejlődésben, mert semmit se ért, talán a nemszabadon meg a nevén kívül, nincs egy értelmes szava, de még az egyszerű eszközhasználattal is gondok vannak (meg vszínű a látásával is), erre ma szokás szerint földhöz vágta az apja rádióját, és megint szétgurultak belőle az elemek. egyszer csak látom, hogy tuszkolja bele a rádióba az elemeket, pont oda/úgy, ahogy kell! és nem csak véletlenül, teljesen tudatosan, mert többször is megcsinálta egymás után, és van egy kis alkatrész, egy rugó, ami szintén kijár, hála a sok ledobásnak, és azt is szépen belegyömöszölte a rádióba!Kép úgyhogy majdnem elbőgtem magam nagy büszkeségemben! KépKép

votiv 8)
votiv

jaaaj, ezek a hülye szomszédok bömböltetik a zenét, ilyenkor! egyetlen közös falunk van, a dolgozószobáé... és én meg most állok neki a munkának, de nem bírok ilyen lármában dolgozni!
a vicces az egészben, hogy a csajszi mindenórás terhes, és még mindig heti 2-3x tartanak házibulit. talán ki akarják tombolni magukat, utoljára Kép bár én 9 hós terhesen már mindenre vágytam csak a bulira nem! na de majd ha megszületik a baba, akkor meg tuti a gyereksírást hallgathatom munka alatt/helyett, hjaj...

votiv 8)
votiv

Votiv,
jaa, értem a fözéstKép

Zsan,
nekem is ma érkezett meg a márciusi KismamaKép

Momba én is szivesen mennék, de pont akkor van a Babamuzsika az Örsön, fél 11-ig tart.

KépKép
fibi

Bogárka,
10% KépKép

Ovihelyzet elkeserítő! Én is azt érzékelem, hogy mostanában több gyerek születik, és mindenhonnan azt hallom, hogy bölcsibe-oviba akkora a túljelentkezés, hogy még a jogosultaknak is nagyon résen kell lenni, hogy beférjenek Kép

Ancsi,
pénteken megyünk együtt, ugye? Most elvileg van kocsi is, szóval választhatsz Kép De ha szép idő van, nyugodtan „gyalogolhatunk” Kép Emailezzük le a részleteket Kép

Manó,
örülök, hogy jobban vagytok! Agyhártya-gyulladás ellenit mi szerintem nem adatjuk be. Ez a vírusos, ugye? Kép

Proone,
kaka-baba Kép de még így is szépséges Kép

Gabi,
jobbulást!!!! Kép

Juc,
szegény PannaKép gyors gyógyulást!!!!

vera
kisün

Votiv!

Nekem küldheted MMS és feldobom szívesen!

ZSan!

Küldöm !

Juc
20170114224602

Be fogtok halni a mai anyós-sztorimon:
Mivel eldöntötte, hogy a szerda lesz az ő unokás napja, jött ma is, és sajna még pont úgy, hogy egy fél órácskára talákozott Manóval és Adával...
Itt maradt vacsira, fürdetésre, majd míg én altattam a kőcöket, Apa lekísérte. Elmenőben megkérdezte tőle, hogy kik voltak ezek a lányok. Gergő mondta neki, hogy babanetes barátnők. Mire anyósom: "ühüm, tehát idegenek" No comment...Kép
Szegény Apa alig bírt neki utána magyarázkodni, hogy már hogy lennének azok....

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka, egyik füleden be... max főzz neki egy kávét. de méregerőset ám! Kép

hátha látta ma vki a híradóban volt, hogy az egygyerekes anyukáknak több mint fele kettőt szeretne, csak anyagilag nem fér bele. és ezért drasztikusan megugrott az egykék száma is...

votiv 8)
votiv

Bogárka!

Ada és MAnó ezentúl csak az "idegenek"-re fog hallgatniKépez tök vicces.

Szóval Votiv képe:
NA mi a furcsa ezen a klassz kis jelmezen?
Kép
20170114224602

Nekem is kéne egy kis segítség:telefonomra szeretnék letölteni kettő nótát.Már meg van a computeremen elküldték emilben.na de innen hogyan tovább?Vagy más megoldás is érdekel!

ÉS a Baker street c.nóta szövegét valamelyik angolos kollegina nem tudja véletlenül?
20170114224602

Juc, kösziii! KépKép

ezt a jó kis jelmezt a Corában láttam a minap, egy gyerekruhabolt elé kitéve, és gyorsan lekattintottam, mert meg akartam mutatni Nektek! KépKép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Ancsi, nem hazajárok, hanem fősulira.Kép Lesz T, ha rózsaszín az orra.

Láttuk Fülöpöt!Kép Nagyon édes volt, még kedvenc alvósportját is bemutatta: hogyan kell 100 méteren ledolgozni a fejéről a sapkát.Kép

Votiv, már miért lenne elmaradva Istók? Ezt kimondta? Majd ráküldjük Jucust, hogy szépen beszéljen vele.Kép

Recca, van infóm a lisztérzékenyek adókedvezményéről. Emilben elküldöm.

Panna gyógyulj meg gyorsan!
zanza

Juc, azzal a progival, amivel feltetted én képemet, nem lehet másik irányba kommunikálni szgép és telefon között? mert úgy tudnám elképzelni az adatátviteltKép

votiv 8)
votiv

Na visszaolvastam kicsit!

Ovi-bölcsi téma:
Amikor mi elkezdtük a Lillusnak szeptemberre a bölcsit szervezni a közelünkbe hármat javasoltak. Abból már egyben nem volt hely szeptemberre és a többi helyen is az őszi kezdést tudják garantálni, tehát az nem feltétlenül szeptember 1. Na így hogy keressek munkát "majd valamikor ősszel tudok kezdeni" persze ha jön a tesó, akkor már nem vihetem, mert kell e hely a dolgozó anyukák gyerekeinek. Ezt elfogadom. Megjegyzem tegnap én is találkoztam egy jól szituált anyukával a játszón, aki az 5 hónapos gyerekével otthon van, de a 2 éves fia bölcsis. Na erre varjatok gombot. Tudja valaki hol van az törvényileg leírva, hogy ha otthon vagy egy gyerekkel, nem mehet a másik gyerek bölcsibe? Nagyon érdekelne!

Juc!
Pannának jobbulást!
beetrix

Sziasztok

Sajna csak gyors bekukk, mert behavazódtam. Beni öntözös korszakát éli és mindent egyedül akar kitölteni ....szörp, tej .....már egész szép szinekben pompázik a szönyegKép

Tudom-tudom a képekkel még lógok, hamarosan, csak apa kék no meg a program kék.

Tegnap megfogadtam, hogyha valaki még 1X megjegyzi, hogy : ö is mennyire szeretett volna ikreket mert az milyen tuti buli, akkor meginvitálom hozzánk egy napra és jól otthagyom pár órára a lurkókkal. Tuti meggondolja magát.
Na ma séta közben jött egy 50-es nöci és mondogatta, milyen édik, meg milyen jó nekem erre én belekezdtem a tegnapi fogadalom elöadásba. Amikor is a nö közölte hogy neki fiú-lány ikrei vannak és van még egy lánya, de ök már 26 évesek. Na én meg jól beégtem. Offfffff

Gyerkekek gyönyörüek

Betegeknek jobbulást

Pocakoknak jó növést.

Pusza
Kókusz
kókuszdió

Zanza, rosszindulatú családtagok terjesztik Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!
Neked akartam írni, hogy tisztellek és becsüllek, hogy otthonról tudsz dolgozni.Kép Én sajnos azt figyeltem magamon, hogy ha ott a gyerek akkor nem nagyon tudok igazi érdemi munkát végezni, mert mindig jön és beszélni akar velem, vagy könyvet akar olvasni, vagy babázni. Én nem tudom megosztani ennyire a figyelmem, ezért is félek egy kicsit attól, hogy mi lesz a lesz tesó.

Zsan!
Biztos, hogy a média világában akarsz dolgozni? Az én párom is ott dolgozik, én reklámos voltam. Egyik sem 8 órás munka, nem beszélve a stresszről.Kép
beetrix

Kókusz KépKépKépKép

nem jösz pénteken talizni MOM parkba? 10-kor a mozi előtti asztaloknál. és mondd, mert ezen dilemmázom egy ideje, te császárral szülted a csajokat, vagy engedték nemcsászárral? unokatesóméknál is ikerpár születik, kiírás szerint április közepén Kép úgyhogy ő megtudja, milyen is az a "tuti buli"Kép

és nagy az érdeklődés a dokid, Bálint Balázs iránt, esetleg tudnál róla kicsit mesélni?

votiv 8)
votiv

Indi!
szegény férjed, akkor csak darabokban lát? Kép készítek szívesen pár fotót rólad, ha akarod! talira jössz esetleg?

Dorka!
elkiabáltam. Lencsém olyan nyugtalan, folyton felsír. Kép meg vettem Dentinoxot is, mert elméletileg hamarosan kibújik a foga. du. nyűglődött is, tettem rá kicsit, és olyan furcsán pampogott utána Kép

Bogárka!
inkább ne fejtsd meg az álmot! Kép a múltkori nagy "vita" után ha tudnád mit álmodtam! Kép
hidd el, Doni nem csak a négykézlábban, de a dumában is nagy lesz! én megálmodtam! :D
és tök jó, hogy jártak nálad ufonauták.

Vera!
naná együtt!

Jucus!
van infraport a telefonodon és a számítógépeden? ha igen, akkor egyikről a másikra könnyűszerrel át tudod tenni. ha nincs, keress valakit, akinek van laptopja, mert azokon van általában infra. (nekem csak a férjemén van) ő leszedi, majd átnyomja neked. vagy esetleg van kábeled a telóhoz?

Zanza!
bocs, aszittem tökre, hogy ott laknak szüleid, vagy ilyesmi Kép

Kókuszka!
gyere a buliba!

megkértem a férjem, hogy 1 órát vigyázzon Lencsire, mert dög fáradt voltam, aludtam volna. végig hallottam Lencsit nyűglődnii, ő kezelte az ügyet, dajkálta, miegymás. közben azt álmodtam, hogy szólt, hogy kimegy zuhanyozni, figyeljek Lencsire, de álmomban nem volt erőm felkelni, és csak sírt, sírt. meghallottam, hogy becsukta a fürdőszoba ajtót (tényleg ezt tette élőben is), mondom úristen, fel kell kelni, mert lecsesz, hogy hogy vigyáztam a babára. felpattantam, és visszaszédültem azonmód az ágyba. Kép egy tök mély álomból ugrottam fel, ő meg csak nevetett rajtam, hogy mit művelek. Lencsi nem sírt, én szédelegtem. azt se tudtam hol vagyok.

ancsipancsi

Beet, nemár, zavarba hozol Kép

Ancsi, hogy neked milyen fura álmaid vannak!Kép én terhesen álmondtam sok furcsaságot, néha alieneset isKép para volt, ha néha felriadtam, és a testbitorló még mindig ott volt bennem!!! és mozgott!Kép

mostanában viszont már arra sem emlékszem, hogy mikor szakadt el a film...KépKép

votiv 8)
votiv

VotivKép Tényleg jó nagy... És bizony Dominó msot már olyan hamar előbújik, aztán már nem lesz, aki a pocakban focizzon, hogy fog nekem hiányozni.. na jó, helyett majd itt lesz egy szuszogó, megfogható focibajnok a kezembenKép

AncsiKép Talira sajnos nem tudok jönni, nekem nincs autóm, gyalog pedig maximum hétvégén a szomszéd utcáig tudok elmenni egyedül. Majd koranyáron Kép Főleg, ha a pesti oldalra is átmerészkedtek, budai mamócákKép

Férj szokott néha félig-meddig egészben is látni, ha nem képeket klikkelek, akkor távolabbra a géptől látszom többé-kevésbé teljes valómban isKép

Szép álmokat mindenkinekKép

Sajnos jön a hideg ismétKép

indianyo

Ancsi!

Infrával nem megy át,sőt mms-ben sem jött át sőt a csatolt fájl már nincs meg a levelemben.Ki érti ezt?

Votiv!

Jóindulatú rokonok szerint ez miben nyilvánul meg Istóknál?Mert én éppen ondani akartam,hogy az arca nagyon ki van kerekedveKép

Beet!

Gyerek és munka nekem se menne egyszerre.SÕt engem a torna égyerekkel variáció is zavar.Mert ha tornázom akkor nem tudok a dedre figyelni,ha rá figyelek akkor nem tudok tornázni.Hallod RECCAKép?!SZóval ha otta kölök akkor csak rá szeretek figyelni.Törvény keresem neked.

Juc
20170114224602

Itt van egy eladó BAby Björn kenguru:http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=100411

Jucus
20170114224602

Beet, Juc,
nekem sem megy gyerek mellett a munka. Fél szemem mindig rajta, és igy nem tudok elmerülni a forditásban. Söt, jógán is azt lesem, hogy hova mászik, melyik gyerek játékát csórja elKép

Akarunk venni autosülést, és eszembe jutott Jucus meg a vatera, és éjjel elkezdtünk licitálni egy Maxi Cosi Priori ülésre, és tényleg tök izgiKép Most mi vezetünkKép

KépKép
fibi

Ancsi,
ismerös a szitu, én is csinálok ilyeneket, éjjel is, hogy felugrok, mert zajt hallok, és azt hiszem, hogy leesett a gyerek és beverte magátKépKép

KépKép
fibi

Jó reggelt!

Remélhetőleg már megmaradokKép
Köszönöm a jókívánságokat!

Recca:
persze,hogy örülök a kocsiban való alvásnak,csak most a hellyel van bajom...Kép

Indi:
elég meggyőző a pocakméretedKép
Elvileg neked is programozott császárod lesz?
Jaj nagyon izgi,a finisben vagyKép

Votiv:
valóban tehetségesen fújja,de nem hagyja abbaKép
El kell mindig rejtenemKép
Én is megemelem a kalapom elötted,de ezt már kifejtettem többször is.
Persze minden mama elött,aki kisgyerek mellett tanul/dolgozik.Én képtelen lennék rá.Az is gondot jelent számomra mostanában,hogy mi lesz ha vissza kell menjek dolgozni.Hogy fogom megoldani 2 gyerekkel??????

Bogárka:
köszi az egyedül evéses hsz.,kicsit megnyugodtamKép

A babafotók csodálatosak!Valóban a név kötelez:szentimre=szépségekKép

Ez a bölcsi/óvi téma tényleg rémísztő.Gondolom itt,vidéken méginkább!Ráadásul ahol majd építkezünk,ott nincs is bölcsi,viszont nagyon szuper óvi van.

petergabi

Fibi, akkor talan egy erdekes info hozza: mar regota fent van, a minimal ar korabban 32ezer volt. Gondolom most is, meg latom mar villamaras.
Jo kis ules!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jó reggelt kívánok a Szépséges topik tagjainakKép

GabiKép Még az is lehet, hogy nem lesz császár, legalábbis azért én az utolsó pillanatig bízom a csodábanKép Két hét múlva már többet tudok. Neked pedig jobbulást kívánok gyorsan-gyorsanKép

JucKép Én se tudnék gyerek melett semmi mást csinálni, legalábbis, míg ébren vanKép Pann jobban van?

AncsiKép Jókat álmodsz te isKép Erről eszembe jut a minapo történetem: Valamelyik éjjel felriadtam álmomból arra, hogy nem csörgött az óra és elkések a munkából, úgyhogy gyorsan nekiálltam ruhát keresni az öltözéshez (vajon miért is nem jött rám egy ruci se?Kép). S csak azután jöttem rá, hogy én már évek óta nem is dolgozom semmilyen munkahelyenKép

VotivKép Terhességi rémálmok brrrKép

A sok jóindulatú rokontól, ismerőstől ments meg Uram minket!

Szép napot mindenkinekKépKépKép

indianyo

Juc:
jaj,csak most láttam,hogy szegény Pannád is betegKépGyors gyógyulást neki!!!

Indi:
helyes,így is kell hozzáállni+++++++++++++++
Régen,amikor még a férjem/jelölt/katona volt,néha Õ is eljátszotta éjjel otthon,hogy roham tempóban öltözött és menni akart szolgálatbanKép

petergabi

Votiv!
Rádiószerelő Isti nagyon tetszik! Kép

Indi!
Pocakod nagyon szép! Kép És ez már a 35. hét! Nemsokára kézbefoghatod a kis pocaklakód Kép

Ancsi!
Lencsinek kitartást a fogzáshoz! Kép Dentinoxot mi is próbáltuk, Bálint is nyammog utána, sztem ízlelgeti, h mi a fenét kentem a szájába?

Bog!
Doni nagyon ügyes, minden napra jut vmi szupi attrakció! Gondolom ilyenkor(is) dagad a melled a büszkeségtől! Kép Anyós sztem egy külön á.fajhoz tartozik... Kép Most már le se mosatod magadról, h idegenekkel mulatod az időt, a gyerekeid helyett... Kép Kép Kép

Kép
Kép
denizsa

Szép napot mindenkinek Kép

Indi,
én ilyeneket hétvégenként álmodtam mindig, ha nagy hajtás volt épp a cégnél (idénymelók, határidősek brrrr..) és nemegyszer tényleg a szekrény előtt ébredtem annyira,hogy rájöjjek, vasárnap avn Kép Kép

Gabi,
gyógyuljál hamar Kép

Dorka,
akkor marad a kedd, mert hétfőn ultrahangra viszem Fülecskét. A te "füleidet" meg őrzöm addig Kép

Olvasgattam, az ovis témát. Nekem ez még ugyan odébb van, de elgondolkodtat, hogy én /momentán/ Gödöllőn dolgozom, de a hétkerben lakom. Tehát a ded, elvileg a hétkerbe tartozik óvodailag, viszont én reggel hétre, az apja meg hatra jár dolgozni. Nekem reggel 3/4 hat tájt kell elindulnom, hogy beérjek, tehát max. gödöllői ovib tudnám beadni a kőcöt. De mit csinálok, ha nem tartozom oda?? Akkor hogy viszem oviba? És hogy megyek érte? Van kb.3 évem kitalálni...

Votiv,
keresztlányodnak sikerült báli cuccost találni? Mert itt a körúton van egy jó kis estélyi bolt, ahol naaagy leárazások vannak, szezonvége felkiáltással. Kiegészítők is/bár azt láttam, hogy sikerült táskaimitációt szerezned Kép /

Juc,
adatkábellel is átvihető, feltéve, hogy megvan a csatolt fájl

Csók

Macs
macskanyu

Bogárka,
anyósodat a csomagküldő szolgálattól szerezted be? Kép sztem cseréld be valami másra..mondjuk gyerekjáték, kiskutya, fritőz...szóval vmi használhatóra. És végül is igaza volt, NEKI ismeretlenek a csajok. De ez kit érdekel?

Kérdés:

nem tudja valaki megmondani, hol lehetne, nem csillagászati összegekért, játszószőnyeget szerezni, ami boltíves, tehát felűről is lógnak dolgok lefelé? Vaterán csak szimplát láttam, egyébként meg horribilis az ára. Nem baj az sem, ha használt.

Macs
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?