A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Juc, Macska fuleket nagyon koszi!!!
Juc, Panna meg pelenkas ugye? ( Gondolom, hogy az, de azert csak megkerdem...)

Macska!!! A budai Skalaban 7500 penzert gyonyoru jatszoszonyegek vannak! Mivel nem egy helyen vannak, erdemes bejarni az egesz Regio jatekreszt.
Mi ott vettuk, igy nez ki: http://kep.tar.hu/zdora/50121418/17535029#2
A zebra sipol, a zelefant zenel, a balna csorog, a fekvofeluleten meg kulonbozo texturaju anyagok vannak, meg sipolos madarka, csorgo zebralab.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dorka Kép

pont ilyenre gondoltam KépKép Köszönöm a tippet
macskanyu

Most nem találom, ki keres Kisvakondot, de van ilyen topik a babaszobán:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=97855

indianyo

Indi!
Kisvakondos linket köszi!

Macs!
én is küldtem szőnyeg képet mélben.szóval fix, hogy 6-7e körül már fogsz kapni!

ancsipancsi

Sziasztok lányok!
Nem biztos, hogy holnap tudunk menni a Mom-ba, mert lehet hogy délután megyünk Szolnokra, és Grétinek ez így nagyon sok lenne, főleg, hogy ő 10-kor igazából alszik. Majd legközelebb.

Blaye! Jövő hét vége felé már itthon leszünk, átjöhettek, várunk szeretettel. Dobozolno szerintem költözés előtt 1-2 nappal fogunk csak, nem akarom addig kerülgetni őket. Inkább intenzíven 2 nap alatt bedobozolunk mindent.

Macs! Mi nem textil játszóbigyót vettünk Grétinek, hanem vettünk egy játszószőnyeget, meg egy műanyag babatornáztatót, amiről úgyanúgy lógnak le a játékok, mint a textilről, viszont azzal még most is játszik, mert fel tud mellette állni, és kapaszkodik bele, stb.

A babaszobán most van egy édi játékszőnyeg eladó, ez a műanyag valami meg újonnan is csak 4500 ft volt
Itt van a játszószőnyeg hirdetése, és mindjárt keresek egy képet a mi babatornáztatónkról.
http://www.babaszoba.hu/services/smallad?cid=10;t=2;p=2;k=

KépKép
KépKép
lindicita

Na, szóval ez EGYÉB hirdetésben van, 2006.02.22. 20:48 hirdetés.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!
én is a tornázóra próbáltam rábeszélni Kép. a miénk egyszerű Auchanos, asszem Zsanciéknak is van egy olyan, és elméletileg 3eFt alatt volt, de Lencsi imádja. folyton cserélem rajta a cuccokat. a Kikában láttam nagyn jópofákat.

kár, hogy nem tudtok jönni Kép. mi is megyünk vidékre, ez fel se merült bennem, hogy Lencse mérges lesz miatta, hogy cibálom ide oda Kép((. még jó, hogy szólsz! talán ő jobban viseli, mert még nem mászkál.

ancsipancsi

Dora,
köszi az infotKép Én ugy láttam, hogy 16-a ota van fent, és pont ma fog lejárni. A villámár azt jelenti, hogy annyiért azonnal elvihetö?
Amugy talaltam egy ugyanilyet, amit januar végén vittek el 30-ért.

KépKép
fibi

Kép

Ez mondjuk már egy régi kép, de még a mai napig is játszik vele, körbe járja, meg letépkedi azokat a lógó játékokat.

KépKép
KépKép
lindicita

Mi is megyünk holnap Bajára, de Bálint végig szokta aludni az utat, ugyhogy nem viseli meg, ha délelött még program vanKép

Bakker, vén tyuk lettem ma, haaaaarminc!!! KépKép

KépKép
fibi

Ancsi! Grétinek csak azért húzos, mert pont akkor kellene neki aludnia, ami nélkül mondjuk kibírja, ha délután elszik egy nagyot. De mivel vonattal tervezünk hazamenni csak kettesben Grétivel, így nem merem megkockáztatni,mert aztán Pest és Szolnok között valahol levágnak bennünket a vonatról, ha Gréti a fáradtság miatt óbégat.
Viszont a Liberós bigyókat nem dobtam még ki, sőt, egyre csak gyűlnek.

KépKép
KépKép
lindicita

Fibi! Boldog szülinapot!

A kocsit Gréti is végigaludja, de a vonaton annyi érdekesség van, hogy csak na.

KépKép
KépKép
lindicita

FibiKép Akkor nagy ünnepi sokadalmat és sok örömöt neked a születésed napján - és azon túl isKép

indianyo

Fibi, igen villam aron rogton viheted! De ugy latom nemsokara lejar a licitalas.

Boldog szulinapot!
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Csajok, segítsetek! Hol lehet venni ajtórácsot aránylag elfogadható áron? Nekünk 3 is kellene, 88 cm-esek.
Most a Vaterán láttam egyet, ez jó árban van?http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=6139074

KépKép
KépKép
lindicita

Fibi, igen villam aron rogton viheted! De ugy latom nemsokara lejar a licitalas.

Boldog szulinapot!
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Bocs, hogy ketszerKép, de hibauzenetet irt ki, en meg nem frissitettem.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Még egy kérdés a Vaterával kapcsolatban. Ha villámáron elviszem a cuccot, akkor hogy fogom megkapni? Postán? Vagy el is lehet érte menni? És kinek fizetek? A Vaterának? Automatikusan leveszik a pénzt a számlámról?

KépKép
KépKép
lindicita

Fibi,
ezt kikérem magamnak!!!Kép
Egyébként BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Lindi,
HOL vettétek a somlóis tortát???

HELP:
hol tudnék venni fekete gumit, olyan gatya gumi féle, vagy amilyennel leánykorunkban gumiztunk???
TI GUMIZTATOT???
egyes csavar, kettes csavar, félhal, egész hal, kofa, csillag...RÉMLIK VALAKINEK??????????

ÉS MIT LEHET VENNI EGY EGYÉVESNEK?????????????
van már neki: kismotor, bicaj, játékasztal, zenélős kütyük, könyvek, szal, gyakorlatilag minden.
Jó minőségű fajátékai nincsenek, de nem is találunk ilyet sehol, direkt egy évesnek valót...
ÖTLET??? Moose, szted????Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ha elviszed villamaron, vagy megnyered a licitet, akkor kapsz Vateratol egy e-mailt, amiben leirja, hogyan tudod felvenni a kapcsolatot az eladoval. Aztan vele megbeszeled, hogyan tudod atvenni a cuccot. Penzt az eladonak fizetsz, ahogy megallapodtok. Vateranak csak az fizet, aki eladta az arut.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra! Köszi! Akkor elvileg meg is lehet nézni vásárlás előtt?

Zsan! Már írtam neked, hogy Szolnokon, sajna.
Gumit szerintem méteráru boltban tudsz venni.

Az egyévest meg szülinapja alkalmából vigyétek el pl a Tropicáriumba. Biztos nagy élmény lenne, és nem lesz neki plusz egy játéka.

KépKép
KépKép
lindicita

Zsanci, nagyobb rovidaru bolt van a Fehervari ut elejen (Okt. 23-a keresztezodesnel), sajna a neve nem jut eszembe. Ott talan van.
Igen, anno en is gumiztam, de ezeket a szakszavakat nem ismerem.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Hat, ha szemelyesen veszed at, igen, de azt nem tudom, hogy mukodik, ha megsem akarod megvenni. Necces. En ezert szoktam csak vadiuj, bontatlan csomagu cuccot megvenni.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Fibi, boldog szuletesnapot!!Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

MAcs!

Az úgy van ,hogy vagy a lakhelyszerint vagy körzetes vagy a munkahely szerint.tehát ha Gödöllön dolgozol és oda tudnád vinni Fülöpkét akkor felveszik ha van hely persze.
Adatkábelesen még nem próbáltam,de közben megszereztem újr a afájlokat.

Juc
20170114224602

hopsz! meg egy erv a csokolade-fogyasztas minimalizalasa mellett...
http://origo.hu/uzletinegyed/hirek/vilaggazdasag/20060222kakaohianyt.html

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

recca,
még egy ilyen, és rádküldöm az egereket!! Kép
Ugyanis csoki nélkül lehet élni, de MINEK??? Kép Kép Kép
neet
neet

Szia Fibi,
némmá, visszatértél? Kép Nekem elég nehéz manapság a vissszaolvasás, csak galád önző mód leírom, h velünk mi van, de nem mindig sikerül másokról is infot szereznem...
Boldog 30at!! Idén majd valamikor én is, ha megérem. Ugye, h nem is sok az a pár év?? Kép

És az meg egyáltalán nem ér, h mindenki jobbra-balra utazik, meg nyaral, meg nagyszülőzik meg minden... engem ki visz el és mikor és hova és mennyi időre? Jajj, de kellene már egy kis relax... Kép

Moose,
ugye ti sem aludtatok az éjjel? Valaki legyen már velem is, meg Bogárkával egy cipőben! Ha jól emlékszem, legalábbis, Bogárka, nálaok vannak drámai éjszakák. Jól emlékszem? Apa hogy bírja? Enyém nagyon csehül...
fáradt, önző, csúnya, galád, karikásszeműneet
neet

Fibi, boldog szülinapot!
zanza

tudod Recca, aki az origo üzleti negyedébe ir, az egyéb gonoszságra is képes!!!Kép
Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ZsanciKép nem ér ilyen csokikat iderakni, én szénhidrátszegény diétán vagyok... Nu pagagyí!!!! Rád küldöm a terroristakommandót emberellenes bűncselekményekértKépKépKép

ReccaKép elméletileg egyetértek veled, gyakorlatisag sajnos ez kizárólag a gyerekeknél kivitelezhető, akik azt esznek, amit kapnak - felnőttfélék hogy is tudnának egy kis búfelejtő csokikának (főleg, ha az tortaformában jelentkezik) ellenállni?OKép

és nemsoká válaszolok a méledre Kép

indianyo

NEm akarok most kedvrontó elnni, de a csokitémához ez iz hozzátartozik: Sajnos a gyermekmunka és rabszolgaság sokkal gyakoribb és elterjedtebb ennélKép Gyakorlatilag egész Ázsia, Afrika és Dél-Amerika ... Kép És bizony a legtöbb multi ott és így dolgoztat (vegyük csak például a gyorséttermek játékajándékait, amelyeket Szingapúrban készíttetnek 5-6 éves gyerekkekelKép És bizony a szőnyegeket is leginkább gyerekek szövik ámKép

Na jó, megígérem, nem mondok több ilyen csúnyaságot, bár azért egyszer érdemes ezzel is szembesülnünk.

indianyo

Áááá, csokik, meg torta, elvesztemKép Anyu már mondta, hogy fekete erdö tortát kapok, juhéjjKép

Recca, Zsanci, Lindi, Indi
kösziiiiKép

Dora,
köszi a tortát, nagyon nyamiKép

Neet,
Neked is köszi, sziaaaKép Aha, visszajöttem, mert hiányoztatok!Kép Áh, mit nekem 30 évKép Semmi nem változott, csak férjem szerint kivirultam (a nöiességre célzott)Kép

KépKép
fibi

Zanza,
köszi Neked isKép

Neet,
relax mindenkinek jár, úgyhogy Te is probálj szervezni vmit. Baratok, rokonok tudnak segiteni?
Dramai éjszakák, ajajj, tudnék én is mesélni...Kép Bár egy ideje agykontrollozom Bálintot, és javuloban van a helyzet, már csak 2-3x sir fel éjjelente. A 6-hoz képest ez már királyságKép

KépKép
fibi

Lindi,
igy már értemKép Bálint a Héven is el szokott aludni, ahogy ring a babakocsibanKép egyem a zuzájátKép

KépKép
fibi

Fibi !
boldog szülinapot!!
mi is Baja környékére megyünk. Kép

Dorka!
ti nem utaztok Bácsba? Kép))))))))

Lindi!
vonaaaaaattttttttttaaaaaaaal? Kép most először! ha Lenke nagyobb lesz, én is akarok majd. számolj be!

Zsanci!
én gumiztam!!!!!!! méteráruban gondolom van.
a Villányin van egy fajáték üzlet. sok-sok fajátékkal.
csokis sütit tüntesd! Kép Kép Kép
holnap nem jöttök? adóbevallás?

ancsipancsi

Ancsi, mi is utazunk, de nem haza!Kép
Holloko, melle Szirakra megyunk "csapatepiteni" . Nyilvan en leszek a leggyengebb lancszem. Meg Kati.Kép De pihenni jo lesz.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Fibi!
Boldog szülinapot!!
Kép

Rec!
A csoki-nélülözéssel elvileg egyetértek, csak a gyakorlati kivitelezéssel van baj... Kép Ugyanis szeretm a mogyorós csokit, a kerek csokit, a szögleteset, .... Kép

Neet!
Éjszaka nálunk is zajlik sokszor az élet. Kép Apa szerencsére segít Kép ,de néha már mi is kivagyunk. Én azzal szoktam vigasztalni magam, hogy egyszer ez is elmúlik...

Indi!
Részvétem a diéta miatt, bizti nehéz lehet. Amikor én voltam ilyen pocakos, bizony néha rám tört a kívánósság.... (szerencsére nem túúúl gyakran). A csomit holnap feladom. Kép

Kép
Kép
denizsa

Szia Csajok!

Na gyermekem alszik, úgyhogy a tietek vagyok!

Ma voltunk Manókával, Zuzmóval tücsökzenénKépLáttam Bazs monokliját, emlékeztek a Lillának is volt egyszerKép Talán ez törvényszerű, hogy egyszer egy ilyennek történnie kell a gyerekkel.

Macs!
nekem van egy eladó játszószőnyegem, de nincs hozzá tornáztató, csak sima szőnyeg. Így néz ki :
Kép

Ha érdekel, szólj!
beetrix

Ancsi,
kösziKép Ti hova, ha nem titok?Kép

KépKép
fibi

Deni,
köszönöm! Asszem én még nem is üdvözöltelek az "ujak" közöttKép
Én is mindig ezt mondom, hogy majd csak elmulnak a nehéz éjszakák, erre férjem válasza: persze, 18 évesen elmegy koleszba... Kép

KépKép
fibi

Beet!

Felhívtam egy bölcsődét, de nem kaptam egyértelmű választ. Úgy tűnik, hogy nincs hatályban olyan törvény amelyik szabályozná ezt a dolgot, de a gyakorlat mindenhol más. Szerintem szokásjog alapján döntik el a bölcsődék. Az érintett szülőnek joga van kérni az adott bölcsődétől törvényszámmal ellátott elutasító határozatot. Én kerestem hatályos jogszabáklyt az Egészségügyi Minisztérium honlapján de nem leltem.

Remélem tudtam segíteni:

Jucus
20170114224602

Zsan!
Fajáték témában nézd meg ezt az oldalt: www.fakopancs.com
Ott lehet kapni gyerek , fa rumbatököt, xilofont, rengeteg dugdosós játékot, amin később megtanulhatja a formákat, színeket, esetleg számolni. Aztán vannak azok a tologatós játékok, mint a klaffogó kacsa, kukac. Tudod a bot végén van valami, ami mozog és hangot ad ki, vagy ilyen húzhatós formában.

Fibi!
Boldog születésnapot!A fénykor kezdeteKépÉn majd áprilisban töltömKép
beetrix

Fibi:
ISTEN ÉLTESSEN SZÜLETÉSNAPODON!
/jó,hogy újra itt vagyKép/
Kép

petergabi

Köszi JUc az infót! Akkor igaza volt annak az Anyukának ott a játszótéren. Ezek szerint a Vera is nyugodtan megpróbáljat ott a környékükön, hátha lesznek valahol rugalmasabbak.
beetrix

Hűűűű, mennyi HSZ. Kép

Ancsi, Lindi
köszönöm az ötletet, a műanyagot majd jóól megpróbálom beszerezni.

Beetrix,
érdekel,dobj meg egy méllel, hogy mit kérsz érte, meg hogyan tudjuk organizálni a bizniszt Kép

Fibi,
Boldogságos Kerek Évfordulót! KépKép

Juc,
köszönöm. És akkor mi van, ha "nincs hely"?
macskanyu

Mielőtt elfelejtem:
Utólagosan is nagyon köszönjük a névnapi köszöntéseket mindenkinek! Volt is nagy ünneplés a hétvégén, mert nálunk családban többmindenkinek van szül/névnapja februárbanKép Ilyenkor anyagi csődKép

Zsan!
Nekünk is van olyan mackós takarónk, mint nektek, amivel Igi volt betakarva az újszülőtt képen. Nagyon klassz krapek lett belőleKép
beetrix

Zsanci,
az Erzsébet körúton van a Diófa-fajáték bolt. Remek játékok vannak benne, érdemes megnézni. A Wesswlényi sarkán, a gyógyszertár mellett.
macskanyu

Macs!
Mél mentKép
beetrix

Neet,
mér' nem próbálod meg a coffeát te is alváshoz ??? mit veszthetsz? és még használhat is..Úgy tudom, Bogárkáéknál bejött.
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?