A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!
Rendszeressen olvaslak Benneteket....régebben írtam,hogy Nekem is Dévais babám van...baba...7éves lesz!Kép
Na szóval csak azért írtam,mert maradtak szurijaim,és ha valakinek szüksége van rá...jutányos áron átadnám!Puregon-Fostimon-Progeszteron-Menogon stb.
Vagy ide,vagy az emil címre írjatok!
Izgulok mindegyikötökért,hogy Ti is átéljétek a csodát,legalább egyszer....mint Én!
pusza Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Eszter!
Anno nekem is oda kellett figyelni a Pco-nál,nehogy hiperstimum legyen.Igaz nekem nem volt rendszer a menszimbe.Félek,hogy nem is jöt helyre a menszim.KépSzülés után /szopi végén/megjött és 26 napig tartott.KépMost pedig már másfél hónapja nem jött meg/remélem nem lesz még kistesóKép/.
Szani!
Dominik Magyarosan Domonkos.Na de igazán nem akarlak rábeszélni!KépKép

Mindenkinek puszpusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Wish! bocsánatbocsánatbocsánatbocsánatbocsánatbocsánat bocsánatbocsánatbocsánatbocsánatbocsánatbocsánat!!!!!!!!!!!!

Szegény Wist felébrezstettem ma reggel egy hülye bolyi túrosos kérdésemmelKép A süti sikerét figyelembe véve, javaslom, hogy ezentúl Wish túrosaként fusson, semmi bolyi... Hajninak zebrája van, Wishnek túrosa (egyenlőre...)Kép
lkt

Andi!
Nekem is most sül a túrós a sütőben.KépKép

Hajninak zebrája van???????HURRÁ,HURRÁ!!!KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

Hajninak azért van zebrája, mert a ceglédi találkozón meglepiként készített nekünk... S azóta maradt rajta a Hajni zebrája név... Remélem, most dolgozik majd az a zebra, Timinél, nálam, aztán majd Wishnél is Kép

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok Csajok!
Egy gyors bejelentkezésre jöttem, ha lesz időm és energiám, mindent vissza fogok olvasni, látom, van mit, aminek nagyon örülök!
Most éppen visszaszámlálás van nálunk, megyünk végre nyaralni (mert mi semmit sem kapkodunk el ) 19-én repülünk Máltára és egy hétig belefeledkezünk az édes semmittevésbe. Úúúúgy várom már! Persze nem fogjuk bánni, ha éppen ott dönt úgy a babókánk, hogy na, eljött az idő, beköltözöm, pláne ha még Tőletek is kapja a bíztatást!
Ha nem is jövök már annyit, azért minden nap gondolok Rátok és küldöm a drukkot Mindenkinek!!!
hajnesz

Hajni!

Ugye nem fogsz minket itthagyni? Már épp akartam kérdezni, mi van veled, mert ritkán írsz!

Eszter
Kép
roxal

No akkor, már nem is tudom hogy van ez a PCO. De majd kiderítem tőle... Kép
Holnap már nem jelentkezem, csak majd ha hazajöttem Pestről, kb. 4 nap, sógornőmnek nincs net. Kép
Addig is sokasodjatok, Hajnesz érezzzétek jól magatokat.
A Wish sütijét már én is megfogom sütni, annyit dícséritek. Norbi remélem megengedi :-O
Puszi
vanda978

Eszter!
Hááát jól félre értettem ezt a zebrát!KépDe remélem Hajni nem haragszik meg,hogy megelőlegeztem neki a babót.KépKépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

Persze, lehet te már tudsz valamit. Hajniéknál is bármikor bejöhet a spontán... Kép

Eszter
Kép
roxal

HajniKép, jó pihit Máltán!! De szuper lesz!! Én is fűzöm a férjem, vigyem már el valahova egy hétvégére. Elég uncsi már a semmittevés. Elkezdtem a kismamaweb.hu oldalon az ingyenes angoltanulást, bárki regisztrálhat.

Lányok, egész éjjel a szülésről álmodtam, még a hasam is belefájdult. Rengeteget olvasok róla, hogy jól felkészült legyek, s biztosan ez jött vissza az álmomba. Állítólag nem szabad eltervezni, mert úgysem olyan lesz. Mindenesetre agykontrollal minden nap megfestek magamnak egy idilli képet a szülésemről: már 3-4 ujjnyi tágulással érünk a kórházba, majd rövid, könnyű vajúdás után 3 tolásra megvan a baba. ("Könnyen és gyorsan hozom világra egészséges, gyönyörű kisbabámat." - ez a mantrám.)Mától elkezdek kismamatornára is járni az állami szakrendelésre, heti 2 x 2 óra, jót tesz a fizikumnak és a belső izmok rugalmasságát is fokozza.

EszterKép, TimiKép, ma találkoztok Dévainál? Írjatok, mi történt?
JuditKép, mikor néznek meg legközelebb? Nagyon drukkolok!!

Kandi72-nek a szurijai 7 évesek??? Jó az még, Kandi?
szani

Szani! Ma még nem kell jönnie Roxalnak, majd szerdán és pénteken. Szerdai találkozó most már biztosan kilőve, reggel 10-kor nagyon fontos munkám van itt Cegléden a főnökömmel, tehát szerdán is csak este tudok majd menni. Pénteken viszont biztosan reggel megyekKép

Szani!! Ügyes vagy, nagyon jó ötlet ez a terhestorna, főleg hogy 2x van egy héten!!! Ha találsz intimtornát azt se hagyd ki, az is sokat segíthet. Amikor én végeztem, akkor is több kismamával jártam.

Wish! Hogy vagy?? Kiheverted már azt a boszorkányt, aki vasárnao felébresztett? Süti jelentem jól sikerült, ízlett a családnak.

Judit! Hányan laknak a farkasalomban? És mekkorák??
lkt

Szia Szani!
Kivánom,hogy ilyen szép szülésed legyen amilyet leírtál!KépAz biztos igaz,hogy nem szabad úgy elmenni szülni,hogy én ezt és ezt akarom!!!!Mert mindig közbe jöhet valami ami nem volt betervezve,és ugye aztán jön a csalódás.Én is elgondoltam milyen lehet a szülés stb...de ezt nem lehet semmihez sem hasonlítani.KépFantasztikus!!!Nekem kellemes csalódás volt.KépNa nem mondom,hogy nem fájt!De rosszabra számítottam.KépDe pl:eszembe nem jutott volna kiabálni mint azt oly sokszor láttam a szülőszoba műsorban.KépKülönben nagyon sokszor álmodok a szüléssel,újra és újra lepereg előttem az amire emlékszem belőle.KépNagyon klassz!Hamarosan Te is átéled!KépJuj de jó!!!!

Szuri:Hááááát én az 1 éves szurimat már nem mertem senkinek ajálani.....Pedig ingyen odaadtam volna,de már kidobtam pár napja.
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Timi!

Akkor ebből péntek lesz. Én ugyan megyek szerdán... Már elszoktam, megint érzem hogy működés van odabent. Persze mondanom sem kell, mindenből dupla adagot kapok... 2 menopur, 2 gonal, meg a tabletták.

Judit!
Mi van veled?

Enigmáról van valami híretek? Átlépett a 35 hétbe... Már tényleg nem kell sokat kibírnia.

Szani!
Ügyes vagy, biztos jó lesz, ha ennyire felkészülsz.

Eszter
Kép
roxal

Timi Kép
Semmi gond nem volt az ébresztéssel egy 10 perc múlva úgyis csörgött volna az óra. Elöző éjjel háromig fenvoltunk, ezért nem keltünk túl korán vasárnap.

Örülök, hogy így bevált mindenkinek a túrós süti, mi is nagyon szeretjük Kép

Na dolgozom tovább, mert sok a munka, múlt héten picit laza voltam Kép

wish

Sziasztok,

Úgy látom a mama elfoglalt, így én jelentek.
Reggel voltunk a Kaáliban és hamar sorra is kerültünk.
9-en vannak jelenleg az alomban, olyan 16-18-asok ha jól emlékszem és nyálkahártya 8-9 mm ha jól emlékszem. (Nem voltam benn). Így ma még reggel bement 10 U Suprafact, néni beadta illetve Judit benyimta volna de beadták az utolsó GONAL-t is.

Holnap este fél 10-kor repesztünk, de nem az ügyeletre, mert új fajta, előkészített fecskendős repesztő szuri van, bőr alá nem izomba!. Nem kell kevergetni, felszívni, tűt össze cserélni (mint a múltkor), csak simán a pociba, ez pedig menni fog!

Így csütörtök reggel fél 9-re kell menni punkcióra, nam eg nekem kihajtani a srácokat!
Várhatóan vasárnap lesz a transzfer, mert persze hogy mind meg fog termékenyülni!
Egyenlőre ennyi a jó hír.

Enigma HÍRADÓ,
Tegnap délután meglátogattuk Õket a kórházban.
Enigma nagyon jól van, pihenget a kis oduban.
Nem nagy a szoba de van benne minden, illetve nem zavarja senki, kivéve 5.50-kor a takarítónő, aki elviszi a szemetet illetve felmos.
Néha a kaja is jó, ehető. Kedvesek a nővérek is vele. Jól viseli a dolgot, mert egy HÕS!
Dévai Isten járt benn nála valamelyik nap, öltönyben és nagyon kedves volt vele, csak beugrott mert arra volt dolga. (tehát nem csütörtökön)

Röviden ennyi, puszil mindenkit és köszöni a gondoskodást, gondolkodást róla!

Csók

Farkaskoma

Kép
farkasok

Farkasok!

Ügyesek vagytok, csak így tovább. Kép híreket meg megosztani velünk!

Eszter
Kép
roxal

Szani!
Dehogy 7 éves a szurim,a fiam annyi!Kép
Idén februártól volt ismét egy utolsó próba a tesó ügyben!-és 3 hónap után a dokim mondta,hogy felesleges,ne próbálkozzunk tovább!-abszolutt nem reagálok a stimukra Kép
Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Jó reggelt Kép

Kép

wish

Farkasok Kép
Mi a repesztő szuri neve, amit kaptatok?
Megy ám a drukk folyamatosan!
Tegnap kihagytam a Gym-et, mert kiment a bokám még most is csak bicegni tudok Kép

Timi Kép
Mit mondott Dévai, mi volt az UH-on? Remélem azt is megmondta, hogy fiú vagy lány lesz a csemete!

Roxal Kép
Érzed, hogy mocorognak a tüsszencsek? Az jó! Remélem szépen sokasodnak és nőnek. Szerdán már te is megkérdezheted, mit jósol belőlük Dévai Kép Szerintem vagy fiú vagy lány Kép

Emi!
jelentkezz, nem tudjuk mi van veled! Talán már kismami vagy azóta! Kép

Wish

wish

Wish! Megint van egy focicsapatom tartalékjátékosokkal: 13 tüszőm van, ebből 5 8 mm-es, 6 6 mm-es, 2 kisebb. Hát mit mondjak, Dévai is csak rázza a fejét, mert az előző körben is szépek voltak az eredményeim, most is nagyon jól indulunk, mégsem volt eddig eredménye. Hozzáteszem, hogy a férjem eredményei nem voltak fényesek, de valahogy arról, mintha nem akarna hallani. Tegnap is elismételtem, de nem reagált rá semmit.
Fáradt vagyok, péntektől már nem is fogok jönni dolgozni.

Nagyon örülök, hogy Enigma még mindig kitart, a lurkók pedig szépen nőnekKép

Megyek dolgozni, habár kedvem semmi...
lkt

Timi!

em lehet, hoyg be kellene szerezni egy papírt az andrológustól? Persze nem lesz rá szükség, mert most sikerülnie kell!

Wish!
Ne jósolgasson, inkább csináljon babát Kép én azzal is kiegyezek, ha vagy fiú vagy lány Kép

Farkasok!
Nagyon drukkolunk ám a kis farkasoknak. Írjátok meg, hogy hogy is álltok!

Eszter
Kép
roxal

Timi!
Gyorsan megnéztem én anno,hogy álltam pete ügyileg a másodiknál.Kép
Szóval a jobban volt 1db 11-es és 1db 19-es,a balban volt 1db 12-es és 1db 16-os.Rá 2 napra volt az inszem."Gondolom a 19-ből lett Domi.Kép"
Szóval azokból a nyolcasokból még két kis lurkó is lehet.KépSzorítok ezerrel!!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Jaaa!Akartam kérdezni,hogy Enigma alapítványi szobában van??????????Mert mire megszül az egy vagyon lehet.KépKépKép
Eszter,Judit nektek is nagyon nagyon nagyon nagyon szurkolok!!!!!!KépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Roxal! Ja ja, sokat sokat tipródunk/-ok ezen. Egyenlőre az a terv, hogy ha ez sem sikerül, akkor a következőt megpróbáljuk októberben. Ha az sem jönne össze, és még mindig nyomatni kell az inszemeket, akkor januárban folytatnánk, de nem a Dévainál, mert iszonyatosan drága, átmennénk a Kaáliba lezongorázni az inszemeket, és ha még mindig nem jött öszze, akkor vissza Déavihoz lombikra.
Persze aztán ez soktényezős, mert először várjuk meg, hogy most mit produkál a férjem, az eredmény függvényében nyilatkoztatjuk a Dévait, ha ismét nem lesz rózsás, akkor rá fogunk kérdezni, hogy nem érdemesebb -e andrológushoz fordulni. Októberben pedig tök őszintén el fogjuk neki mondani, hogy nem folytatjuk nála a piszkos anyagiak miatt, ennek tudatában lehet, hogy pont ő fogja ajánlani az andrólógust.
Első lépés mindenesetre most az, hogy kivárjuk a férjem mostani eredményét. Már egy hét sincs, számításaim szerint.

Ismét sikerült olyan szintre eljutnom, hogy csak ezen jár az eszem, a munkát csak nyűgnek érzem, a mai kutyasuli kihagyására is mindenféle indokokat hozok fel (erről azért még megpróbálom meggyőzni magam, hogy azt nem kéne kihagyni). Na mindegy.

Farkasok! Láttam a borfesztiválos képeket a Kaális topikon. Krisztián nagyon helyes vagy Andorral a kezedbenKép
lkt

Timi Kép
Szerintem, ha most is rosszak lesznek a férjed eredményei nem lenne érdemes tovább kísérletezni az inszemekkel, bár végülis mindegy, mert ez most sikerülni fog.

DiaKép
Enigma alapítványi szobában van. Tényleg egy vagyon, de az Apukája azt mondta megfinanszírozza nekik Kép

wish

Sziasztok!
Kicsit kevesebb időm van mostanában, gondolom, észre vettétek Kép Most zajlik a munkahelyemen a helyettesem kiválasztása/betanítása...
Mi jól vagyunk, pocim már szépen gömbölyödik. Babóca már 25 centis, úgyhogy egyre jobban lehet érezni, ahogy forgolódik, rugdalózik. Fantasztikus érzés, hogy minden pillanatban érzem (na jó, amikor alszik, nem annyira), hogy velem van, jól van, stb. Könnyebb így UH-ra is menni, nem parázik annyit az ember, ha a váróban éppen tornamutatványokat csinál a pindur Kép
Így félidőben lassan letudjuk a fontosabb vizsgálatokat, lassan jöhet a terhestorna, meg a szülésfelkészítő.
Kívánom mindenkinek, hogy ebben a körben sikerrel járjon! Lkt, neked külön is szorítok, nagyon sokat segítettél nekem az elején Kép)))
png

Png!

De jó, de jó! Ahogy olvasom, teljesen felvidítottál! Látszik, hogy boldog vagy. Fantasztikus érzés lehet, remélem, azért néha meglátogatsz minket, s hallunk híreket felőletek.

Timi!
Értem a dilemmát, nekem nem lenne ennyi türelmem várni!

Eszter
Kép
roxal

Timi!
Megértelek!Mi se mentünk volna tovább ha ez a második nem sikerült volna az anyagiak miatt.KépÉn anno azt se tudtam,hogy az állami kórházban ingyenes az inszem.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Jó reggelt,

Tegnap este benyomtuk a tüszőrepit!
Ovitrell névre hallgat, bőr alá nyomattuk.
Holnap ilyenkor punkció, na meg egy kis simi simi a testemnek :-)))

Puszi

jók legyetek

Farkasok

Kép
farkasok

Farkas Család!Kép
Hajrá,hajrá,nagyon szorítok!!Kép
Jó simi simit!KépKépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Judit Kép
Remélem a cérnácskák is megtették már a magukét! Mostmár a lényeg a nyugi. Mi majd izgulunk helyettetek is!

Roxal Kép
Nálatok mit mutatott az UH?

wish

SziasztokKép!

JuditKép, nagyon sok sikert, szép, egyforma, egészséges, befogadó petikéket kívánok holnapra!!!! Ha sokan vannak, akár hétfőn vagy kedden is lehet a transzfer, vagy a Kaáliban nem húzzák el, amíg csak lehet? Dévai 3 embrióig "fogyasztja"Kép őket, hogy minél nagyobbak legyenek, amikor bekerülnek.

RoxalKép, akkor ma mégy Dévaihoz. Lehet, hogy éppen most dícséri meg a tüszékéidet, mennyien vannak és milyen egyenletesekKép. Írj ám!!

DiaKép, hát igen, remélem, hogy nekem is szép emlékeim lesznek a szülésről. Oké, fáj-fáj, de azért ne fájjon annyira! Tényleg mindent el fogok követni, hogy csökkentsem a komplikációk és az erős fájdalom esélyét. Hétfő-szerda: terhestorna a szakrendelésen, kedd: kismamajóga (tegnap is voltam, szuper. A csaj vesz fel nekem CD-re tibeti zenéket, így itthon is tudjuk hallgatni a babóval. Szülés közben is hallgatjuk majd, így az ismerős zenétől majd mindketten ellazulunkKép.) Csütörtöktől vasárnapig pedig videokazettára fogok terhestornázni és intimtornázni (TimiKép, köszi az ötletet!) Mellé még az agykontroll, meg pránanadi, meg a 34. héttől málnalevéltea.. Meg a sok könyv.. Már lehet, hogy vicces, de akkor érzem magam biztonságban, ha tudom, hogy mindent elkövettem a sikerért. Ez az élet minden területén így van nálam. Talán kicsit túlgörcsölöm a dolgokat, de - hála istennek - eddig az élet engem igazoltKépKép! Hogy hiszel is benne, de azért teszel is érte.
Dia, írj Domiról, 1-2 érdekességet a napjaitokról, ha van időd. Olyan sokat segítesz és drukkolsz nekünk, mi pedig alig tudjuk, hogyan telnek egy boldog babás család hétköznapjaiKép.

TimiKép, 13 tüsző!!!! De klassz!! Írj majd ma este is, ha hazaértél Istenünktől. Akkor dolgozik ám a szervezeted, nem csoda, hogy fáradt vagy. Péntektől akkor pihizel, ugye? Bár tényleg nem érdemes előregondolkodni, hiszen most sikerülnie kellKépKép, de Enigma is felhagyott az inszemekkel és az első lombik sikerült is neki. Persze mindenki máshogy reagál, és az is igaz, hogy ha az ember átugrik 1-2 lépcsőfokot, akkor úgy érzi, hogy a lehetőségei számát csökkentette. Nehéz döntés. Nem is lesz rá szükség, hiszen te is annyit dolgozol a sikerért, és tulajdonképpen semmi ok nincs, hogy ne sikerüljönKépKépKép!!

PngKép, nagyon örülök, hogy ilyen jól vagytok a babókával! Gyere gyakrabban, ha tudsz. Dolgozol?

Kandi72Kép, így már értem a szurikat. Bocsi, d e nem volt egyértelmű, talán így, hogy tisztázódott a szurik kora, jobban lesz iránta érdeklődés. Sajnálom, hogy nem reagált a szervezeted, pedig - ha jól sejtem a 72-ből - akkor 33 éves lehetsz. Spontán nincs esély?

Sziasztok! PusziKép
szani

Hello Csajok,

Lkt-simiző rabszolga,
13 tüszi? Nem semmi, bízzál magadban meg apában nem lesz semmi gond! Ma du.-án UH!Pénteken apa is beszáll a játékba? Keksz remélem rendesen viselkedik!

Roxifoxi,
Te is ma?Te csak a jövőhéten punkciózol? Kissé nagy a kavar a fejembern! A munkahelyedet szard le!

Stellával mizujság?

Png,
Remélem a következő talira el tudtok jönni, mert nincs több kifogás!

Gigi,
Jó pihit, bár már lassan hazajöttök! Ja felszereltük a WC papír társát a pipere polcot is!

Ldicsi,
Domi bácsi, hogy bírja? Nincs most kép róla!

Voltunk Enigmánál vasárnap, szép mediterrán szobája van, még a járólap is narancsos. Már teljesen bevette magát a szobába, sokat olvas és állandóan megy TV. A 37. héten abbahagyja majd a a magnéziumot, és várják, hogy majd beindul a szülés! Gyerekek elvileg szept.22-ét lőttük be neki,hogy addig muszály kitartania, és ezt tutira betartja, és talán még tovább is fogja bírni, minden nap számít. Folyamatosan eszi a húst, kissé megnyugodott, elfogadta ezt a helyzetet,gyerekek néztem a lábát, hát az enyém gyerkőcök nélkül sincs ilyen szép! Semmi vizesedés, és súlyfelesleg nincs! Örülnek hogy sikerült Dévay Isten utasításait ilyen jól betartaniuk. Enigma fiú szerepe is nagyon meghatározó volt.! Mindenkinek ilyen pasit kívánok!

Na jó megyek dolgozni, mert holnap már nem jövök és még 1-2 dolgot meg kellene csinálni.

ui. Ma borral indítottam a napot, mert kissé ideges voltam / vagyok lehet hogy többet kellett volna innom, de kérdezem én hogy a szarba lehet reggel alkoholizálni, én aki kakaóval indítom a napot.

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok!
Judit!
Korán reggel alkoholizálsz??KépSok sok puszit küldök Diának!Kép

Szani!
Te aztán semmit nem bízol a véletlenre,alaposan felkészülsz!KépGratula hozzá!Én anno lakodalmasra szerettem volna szülni,de féltem,hogy kiröhögnek a szülészeten.KépDe ott élesben már mindegy volt mit hallgatok.A szülés maga nem fáj/legalább is nekem/.Az fáj amíg nyílik szét a medencecsontod/3perces fájásokKép/És nekem még az fájt amikor stoppolt a doki.Kép
Dimdomról:Tegnap óta mászik és pakol a polcokról.KépKedvence a videokazetta lepakolás és róla matrica evés.Ma is befalatozott belőle és ráragadt a szájpadlására.KépAlig tudtam kikotorni a szájából.Próbálgat már állni is.KépE mellett nagyon hisztis,akaratos rosszcsont.Vásárláskor addig ordít amíg ki nem veszem a babakocsiból.Étvágya kiváló,7 fogacskája van.KépDióhéjban most ennyi:KépTeszek fel képeket is róla.Puszi.Dia
Ui:Van már neve a törpének??KépKép
KépKép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Farkasok!

Megy a drukk holnapra! Punkció szerintem jövő szerda körül.

Szani, Wish, Timi meg többiek!

nem lett igazatok. Én megint hozom a formámat. Van kb 10 tüsző, bal oldalon 10,8,6 jobban pedig 10,8,6,5,5,5,5. Dévai mondta, hogy cseréljek petefészket, mondtam, jó, ha megcsinálja. Azt is mondta, hogy hogy csinálom, hogy több gyógyszerrel rosszabbul állunk, mint a múltkor... Egyem a húst, nyálkahártya 3 mm. Pénteken vérvétel is lesz. Hát mit mondjak, nem örülök. Persze ebből semmilyen következtetést nem kell levonni, a múltkor pont ilyen vegyes volt. Csak nem volt ennyi! Majd a kicsikkel beszélek, hogy nőjjenek szépen! Kép

Eszter
Kép
roxal

Még egy kérdés, mindig elfelejtem Dévait megkérdezni...
Punkcióig lehet házaséletet élni??? Kép

Eszter
Kép
roxal

RoxalKépKép,

el ne keseredj, te is tudod, hogy Dévai ezt csinálja. Jól halálra rémít, meg elszontyolít, hogy aztán legyen honnan felhúznia, amikor a tenyeredben meglátod a 10-et. Mit nem adtam volna 10 tüsziért annak idején!! Még van idejük bőven a kicsiknek is utolérni a többit!!! És különben ők sem kicsik, csak egy kicsit kisebbekKép! Reggeli-ebéd-vacsora: hús, túró, joghurt, zöldségek, gyümölcs, és a nyálkahártya is szépen belehúz!

Szerintem mindannyian nagyon jók vagytok (Roxal, Timi, Judit)ilyen csodajó számokkal!!! Küldöm az ENERGIÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DiaKép, imádnivaló, gyönyörű a Domi baba!! Látom, jól megdolgoztat téged! Mit csinálsz hátfájás ellenKép? Nevünk nincs, illetve hetek óta Jancsikázzuk, a nagynénik Andriskázzák, néha még beugrik a Bálint és a Dániel név, de én még életemben nem voltam ennyire bizonytalan. Ahogy egy ruhát is úgy veszel meg, hogy érzed, ez az, megtaláltad!, vagy ahogy férjet választasz - ugyanezt az érzést várom a névválasztástól is, de szerintem ez már esélytelen, mert 1000 X átlapoztunk minden lehetséges naptárt és könyvet, és nem és nem jön a bizonyosság érzése.

Enigmát jó lenne meglátogatni. Jól teszik, hogy külön szobában vannak. Zavaró lenne a sok problémás eset között nyugalmat találni. Ügyes a lányka, hogy így tudott diétázni! Én is próbálok, most tartok 9 kilónál, de még van 2,5 hónapom, ki tudja, mi történik addig. Mostanában étkezési zavaraim vannak: estére mindig bekajálok (képtelen vagyok parancsolni magamnak), ettől éjjel rosszul alszom, másnap délig bűntudatból nem eszem, aztán megint kezdődik..Kép Érzem, hogy lelki okai vannak: a férjemnek elkezdődött a munka, én meg itthon vagyok, dolgozni nem merek, csak kis dolgokat, vagyis haszontalannak érzem magam. Õ repes, sikeres a munkahelyén, én meg várom őt haza minden nap. Tegnap elvitt kicsit autócskázni, de ilyen benzinárak mellett elég nagy luxus..
szani

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Még nem jártam a Dévai intézetben. Mit tudtok róla mondani? Úgy általában érdekel az egész, minden, az orvosok, az eljárások, a gyógyszerek, stb.
Írtok nekem?

Köszi előre is.

Újonc
Újonc

Roxal Kép
Szerintem punkció minusz 4 napig lehet. A punkciókor leadandó kiskatonák érdekében kell néhány nap önmegtartóztatás, meg a végén amikor már nagyok a tüszők a haspréstől megrepedhetnek maguktól. De szerintem addig nyugodtan lehet. Még van pár napotok Kép
A tüszők meg megfognak nőni, a múltkor is szépen összeértek a végére. Nyugi, küldöm az energiát célzottan a kisebbeknek Kép

SzaniKép
Ne érezd magad haszontalannak. Ahogy leírtad azért te is csinálsz egy csomó mindent. A kismamáknak ezek a hasznos elfoglaltságok. A hízással meg ne törődj, majd lemegy szépen, ami felment a szülés után. Ha a dokid nem rendel diétát, akkor egyél úgy, ahogy jólesik.

wish

Wish!

Köszi Kép A mintaadás előtti 5 napot tudtuk, csak hogy addig...

Szani!
Köszi a bíztatást!

Eszter
Kép
roxal

Újonc Kép
Mi a problémátok, ami miatt az intézetbe mennétek?
A Dévai Intézetben két doki rendel: Dévai és Vass doki. Meddőségre szakosodtak: ovuláció indukció, inszemináció és lombik. Részleteket olvashatsz a honlapjukon. www.devaiintezet.hu
Pontosabban mi érdekel?

wish

WishKép, köszi a vígasztaló szavakat! Igyekszem rendet teremteni az agyacskámban és a lelkecskémbenKép.

RoxalKép, na hát, ez igenKépKép, én a gyogyis tüszőéréskor elzavartam az uramat, mert azért fájogat, hasogat a petefészek, nem olyan az élvezeti értéke a dolognakKép! Meg nem is érdekelt a házasélet, annyira másirányba voltak lekötve az érzelmeim.

Szia ÚjoncKép,

a Dévai Intézet egy pici, de profi hely! Itt aligha lehet sokat írni az orvosOK-ról, mert összesen 2 orvos van: az egyik maga Dévai István, a mi nagy morgós Istenünk, meg a fiatalabb Vass doki, aki nagyon szimpatikus, figyelmes és jóképűKép, érti a dolgát, és nem kell sokat sorbanállni nála, mert a páciensek jó része a Dévaihoz szeretne mégis kerülni. Hogy miért? Mert Dévai kb. 15 éve csinálja a meddőségi ellátást, ő a legrégebbi itt Budapesten, és a régi, jól bevált stábjával dolgozik. Vagyis mindent együtt tanult ki az egész csapata, együtt tanulják az új felfedezéseket is, nem kell mindig új embereket betanítania, ami csökkentené a professzionalizmust és a hatékonyságot, gyorsaságot. Dévainak sajátos stílusa van, kicsit medvés, ha nem kérdezed, nem beszél sokat, néha kissé megijedsz, amikor tényeket vagy esetleges következményeket közöl. De ezt jól lehet kezelni, kedvességgel, pajkossággal kenyérre lehet kenni, észre sem veszitek, és máris megkedveltétek egymást. A várakozás nála kb. 1-3 óra, függetlenül attól, mikorra kaptál időpontot, mert sosem lehet tudni, kinek mikor lesz peteleszívása, beültetése, hiszen mindenki másképp reagál a gyógyszerekre, előre nem lehet megmondani a történéseket.
Első konzultáció 10 000,- Ft, utána vizsgálatok jönnek (vérvétel, AIDS-szűrés, EKG, tüdőszűrés), melyekre beutalókat ír, illetve egy részét maga is végzi (kenet, rákszűrés, andrológiai vizsgálat, ha kell petevezeték-átjárhatósági vizsg.), ezek nála fizetősek. Az eredmények birtokában eldönti, milyen beavatkozás szükséges: irányított együttlét, inszemináció vagy lombik. A lombik nála ingyenes, a többi dolognak van díja, de nem tudom mennyi, úgy tudom, elég húzós. A szó szoros értelmében a lombik sem ingyenes, mert bár konzultációs díjat nem kér, de a gyógyszerek állami támogatottsága olyan csekély, hogy alkalmanként egy-egy lombik 70 - 250 000 Ft-ig terjed kb. Ez függ attól is, hogy melyik gyógyszercsomagot választottad és mennyi gyógyszerre van szükséged a hormonértékek alapján. Én a középső gyógyszercsomaggal alkalmanként kb. 150 000-et fizettem, de nekem elég magas dózisban kellett kapnom őket. 2 hét alatt 34 szurit kaptam, fenékbe, hasba, meg karba a vérvételeken. Sokat hiányzol a munkahelyedről, 2 naponta kontroll, ott ülsz órákig, a beültetés után javasolt akár 3 hetet is otthon pihenni, de persze lehet dolgozni is. Az elsőnél még sírtam, meg nagyon sajnáltam magam, de bele lehet jönni, és ha bizakodó vagy, testileg és lelkileg is jól átvészelhető az egész, főleg hogy mi a babaneten itt vagyunk egymásnak jóban-rosszban.
Szívesen ajánlom neked a Dévai Intézetet, de biztos hogy mindenki a magáé mellett van elkötelezve, úgyhogy el tudom képzelni, hogy a többi meddőségi központról is hasonló jókat hallanál.
Dévai intézete családias, szép, és profi!! (Na, csajszik, menjek reklámszakembernekKép?)
Írsz magadról? Hol tartasz a dolgok útvesztőjébenKép?
szani

Szani!
Na neeee!Komolyan ilyen Jancsika vagy Béla nevet akartok???KépMiért???Hisz olyan sok sok szép névből válaszhattok!Bocsi ez most csak úgy kitört belőlem.Kép

A hátam még nem fáj mert még nem járkál Domi.Kép
Mi is gondoltunk rá,hogy jó lenne Enigmát meglátogatni Domival.De ha arra gondolok,hogy jutnék el vele Kispestről Budára tömegközlekedésen elmegy a kedvem tőle.Képpedig biztos örülne nekünk.Kép

Nyugottan elmehetsz reklámszakembernek profin felvázoltad a Dévai Intézetet.KépKép

Unatkozol?Még nem kerített hatalmába a fészekrakó ösztön?KépMajd fog!!500 ezerszer felmosol,porszívózol,törölgetsz egy nap,1000x átrendezed a baba birodalmat.Na,akkor majd fogod tudni,hogy hamarosan itt az idő.KépÁlltalában ezt mindenki megcsinálja szülés előtt nem sokkal.Kép

Eszter!
Jaj annyira de annyira szorítok!!KépRemélem jól fog kotyvasztani Dévai a lombikban!KépKüldök is egy proffot neki,remélem most olvassa ezt a levelet.Kép
KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok Kép
Ma ellenörző telefonokat tartottam és beszéltem Stellával és Enigmával is Kép
Stella jól van, pont ma voltak UH-on 33 mm-esek a babák és megvan mindenük. Még 2-3 hétig otthon marad, aztán visszamegy dolgozni és jön vissza netezni Kép
Enigma is jól van, nincs semmi változás, kb 2 naponta van CTG, meg flow néha UH, a babákkal minden rendben van. Kicsit lassan telik az idő, de azért hősiesen viseli a kórházi létet.
Mondtam, hogy üdvözliteké s gondoltaban már többen meglátogatták, csak nehézkesen tudnának odautazni hozzá. Mindenkit puszil Kép

Wish

wish

Tartozom egy vallomással is Nektek Kép
Abbahagytam a 90 naposat. Tegnap volt az utolsó gyümölcsnapom. 37 napig tartottam ki egy víznappal Kép. Egyébként szerintem nem rossz diéta, csak nekem most megállt a fogyás és jövő héttől úgyis fehérjeevés van, szóval meghányva-vetve a dolgot inkább abbahagytam. Kicsit szomorú is vagyok miatta, de azért összességében nem bánom Kép
Viszont csak 5 kiló ment le, ami baromira meg sem látszik, szóval Dévai doktor nem fog túlzottan meglepődni ha találkozunk. Pedig az jó lett volna Kép

wish

Szia Szani!
PCO-m van 93-óta!Fsh-Lh abnormális működésem van!(5,6 - 39,2)!Bonyolult vagyok,4x vetéltem,Nati az 5.terhességemből születhetett(Dévai-inszem!)és ekkor 3-as ikreim voltak,csak egyik a 4.hét végén,majd a második baba 11.hét végén halt el,Nati 38.héten született meg!Sajna mindig rám jön az ötperc és szeretnék tesót....de már 3x bebizonyosodott,hogy fiam etyke marad!
Na sok sikert Nektek!...nem kotnyeleskedek tovább!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Wish! Sebaj, úgyis te tudod, hogyan tovább! De ne legyél kicsinyes, az öt kiló szuper!

Dévai nem vette észre az én öt kilómat (bár nem is látszik), de nem is érdeklődött. Senki nem volt előttem, ígyhát 5 perc múlva érkezés után már bentvoltam, 10 perc múlva meg megint kint. Kép
Beírta az eredményeket, és rögtön feltűnt neki a rossz pajzsmirigy leletem. Szóval most ezt kell rendbe rakatnom itthon, addig nem mehetünk tovább. A kenetem nagyon rossz lett, írt fel kúpot (a déli pu.-i patikába kellett menni, még jó, hogy küldtél térképet, mégegyszer köszi), és két hét múlva vissza kenetre.
A progeszteronom "katasztrofális", ezt mondta. Szóval semmi jó. Kicsit elkenődtem megint. Gyorsan hazajöttünk éjszaka, hogy ma reggel eltudjak menni a dokimhoz, de ő pont nem rendelt. Onnan át a helyettesítőhöz, elmondtam neki mi a helyzet, hogy sürgős lenne. Annyiban volt szerencsém, hogy egy belgyógyos doki, nekem meg pont ez kellett. Holnap reggel vérvétel megint, majd uh. Azt mondta, hogy ált. a pajzsmirigy kezelés 1-2 évig eltart, és közben nem lehet baba, de mikor látta rajtam a kétségbeesést, közölte, hogy a túlműködés nem olyan gáz. Így legyen! De nem sajnáltatom magam, csak elég elolvasni Kandi72 történetét is, inkább szétnézek a neten pajzsmirigy ügyben.

Viszont örömmel olvasom, hogy jól mennek itt a dolgok.
Szani! Gratula a kielégítő reklámszövegért, ha szükségem lenne ilyesmire, csak neked szólnék. Kép
vanda978

Vanda Kép
Ügyes vagyKép
Arról nem mondott semmit, hogy mit jelent a továbbmenetel? A pajzsmirigy dolog rendbetétele mit jelent, mikor mehetsz vissza hozzá?

wish

Szanikám! Remekül reklámozod Doktorunkat...Nagyon jól leírtad az intézet működését.
Furcsa Tőled ilyenekt hallani, hogy feleslegesnek érzed magad, Te akinél én meg voltam győződve róla, hogy most, a terhesség alatt vagy igazi önmagad. Gondolj arra, hogy robotolhatnál streszben egész nap, és képzeld el úgy a kisfiadat, rakd emellé annak a kisfiúnak az érzését, aki a mostani mamában lakik, aki egséz nap szépen, lassan, ráérősen csinál mindent, ott bent fincsi nyugalom vanKép Na melyik a jobb? Neked most a kisfiú növesztgetésétől kell szárnyalnod!

Wish! 37 nap is rengeteg (én már csak tudomKép), és ezt tudtuk, hogy csak a stimuig csinálod, ezen a pár napon már igazán semmi sem múlik. Nagyon ügyes vagy, hogy eddig is kitartottálKépKépKépKépKépKépKép

Focicsapatunk a pótjátékosokkal megcsappant: már "csak" 11-en vannak. Dévai ezzel is nagyon elégedett (figyelitek, mi ütött Istvánunkba...?!)Mivel nem nőttek eléggé ( 2 db 10 mm-s a többi 8-as és 6-os), ezért ma-holnap szuri, aztán pénteken UH.
Szerencsére ma a férjem is elkísért, nagyon sírásközeli állapotban voltam egész délelőtt, úgyhogy szbadnapját "feláldozva" elvitt engem Dévainkhoz.
Tehát elővette mégegyszer az előző inszemes papírokat, ismét megkérdezte, hogy miért nem vagyok terhes. Aztán LKT fiú eredményeit nézve aszonta, hogy ők erre nem jó osztályzatot adtak, ha a mostani is hasonló lesz, akkor jön az andrológus. Annyit mondott még, hogy az én előzőleg produkált értékeimmel lombik eljárásban már tutira terhes lennék. Honnan ilyen biztos a dolgában?
Szedeti a férjemmel az Elevitet ( nagyon jól hat a spermákra is szerinte) addig is.
Ma nagyon meg voltam vele elégedve, mert végre ma velünk is sokat foglalkozott.

Judit! Óriási nagy kalappal ( a Kekszéből) holnapra!! Ha Te nem is akarsz jönni, amíg otthon vagy, de Farkaspapától kérünk szépen infókatKép

Dia! Megzabálom a fiadatKép Októberben biztosKép
lkt

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?