Wish

, köszi a vígasztaló szavakat! Igyekszem rendet teremteni az agyacskámban és a lelkecskémben

.
Roxal

, na hát, ez igen

, én a gyogyis tüszőéréskor elzavartam az uramat, mert azért fájogat, hasogat a petefészek, nem olyan az élvezeti értéke a dolognak

! Meg nem is érdekelt a házasélet, annyira másirányba voltak lekötve az érzelmeim.
Szia Újonc

,
a Dévai Intézet egy pici, de profi hely! Itt aligha lehet sokat írni az orvosOK-ról, mert összesen 2 orvos van: az egyik maga Dévai István, a mi nagy morgós Istenünk, meg a fiatalabb Vass doki, aki nagyon szimpatikus, figyelmes és jóképű

, érti a dolgát, és nem kell sokat sorbanállni nála, mert a páciensek jó része a Dévaihoz szeretne mégis kerülni. Hogy miért? Mert Dévai kb. 15 éve csinálja a meddőségi ellátást, ő a legrégebbi itt Budapesten, és a régi, jól bevált stábjával dolgozik. Vagyis mindent együtt tanult ki az egész csapata, együtt tanulják az új felfedezéseket is, nem kell mindig új embereket betanítania, ami csökkentené a professzionalizmust és a hatékonyságot, gyorsaságot. Dévainak sajátos stílusa van, kicsit medvés, ha nem kérdezed, nem beszél sokat, néha kissé megijedsz, amikor tényeket vagy esetleges következményeket közöl. De ezt jól lehet kezelni, kedvességgel, pajkossággal kenyérre lehet kenni, észre sem veszitek, és máris megkedveltétek egymást. A várakozás nála kb. 1-3 óra, függetlenül attól, mikorra kaptál időpontot, mert sosem lehet tudni, kinek mikor lesz peteleszívása, beültetése, hiszen mindenki másképp reagál a gyógyszerekre, előre nem lehet megmondani a történéseket.
Első konzultáció 10 000,- Ft, utána vizsgálatok jönnek (vérvétel, AIDS-szűrés, EKG, tüdőszűrés), melyekre beutalókat ír, illetve egy részét maga is végzi (kenet, rákszűrés, andrológiai vizsgálat, ha kell petevezeték-átjárhatósági vizsg.), ezek nála fizetősek. Az eredmények birtokában eldönti, milyen beavatkozás szükséges: irányított együttlét, inszemináció vagy lombik. A lombik nála ingyenes, a többi dolognak van díja, de nem tudom mennyi, úgy tudom, elég húzós. A szó szoros értelmében a lombik sem ingyenes, mert bár konzultációs díjat nem kér, de a gyógyszerek állami támogatottsága olyan csekély, hogy alkalmanként egy-egy lombik 70 - 250 000 Ft-ig terjed kb. Ez függ attól is, hogy melyik gyógyszercsomagot választottad és mennyi gyógyszerre van szükséged a hormonértékek alapján. Én a középső gyógyszercsomaggal alkalmanként kb. 150 000-et fizettem, de nekem elég magas dózisban kellett kapnom őket. 2 hét alatt 34 szurit kaptam, fenékbe, hasba, meg karba a vérvételeken. Sokat hiányzol a munkahelyedről, 2 naponta kontroll, ott ülsz órákig, a beültetés után javasolt akár 3 hetet is otthon pihenni, de persze lehet dolgozni is. Az elsőnél még sírtam, meg nagyon sajnáltam magam, de bele lehet jönni, és ha bizakodó vagy, testileg és lelkileg is jól átvészelhető az egész, főleg hogy mi a babaneten itt vagyunk egymásnak jóban-rosszban.
Szívesen ajánlom neked a Dévai Intézetet, de biztos hogy mindenki a magáé mellett van elkötelezve, úgyhogy el tudom képzelni, hogy a többi meddőségi központról is hasonló jókat hallanál.
Dévai intézete családias, szép, és profi!! (Na, csajszik, menjek reklámszakembernek

?)
Írsz magadról? Hol tartasz a dolgok útvesztőjében

?