A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv- 2 hete koriztam es raestem a terdemre.Akkor mentunk is a SZt. Imrebe Kép Fajt ezerrel de mar elmult, viszont nemtom kiegyenesiteni meg behajlitani (ugye Neet? Kép ).Hat sajna ezt kell muteni...Brrrrrr

En eddig B.Luuf-ot csak slajmos cucc alkalmabol adtam.Sztetek erdemes megprobalni szaraz kohogesre is? Ez a kakukkfuves furdi milyen pontosan?
Norka
norkini

Norka,
száraz köhögésre nekünk a drosetux-ot ajánlotta a homeós néni. Ez is folyékony cucc...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan, te már megvalósítottad azt, amit úgy hívnak, kritikus olvasás Kép sajnos nálunk itthon nem tanítják meg (akár már egész ifjú korban), hogy ne mindent úgy olvasson az ember, mint a Bibliát. és ez sok életterületre kihat. a saját vélemény és az egészséges kétkedés hiánya pl manipulálhatóvá tesz, ráadásul ez nagy tömegben hatványozódik is...
és sztem az egész oktatási rendszerünknek alapvető hibája, hogy nem gondolkodni tanít, hanem félig-meddig hasznavehetetlen lexikális tudást kényszerít a fejekbe. nem mondom, hogy ez nem fejleszt, vagy nem dolgoztatja az agyat, de ezen kívül nem ad semmit az életre. talán ezért boldogulunk mi magyarok nehezebben a világban és talán ezért a sok depressziós is, aki nem tud bepasszolni a sémákba, vagy túl sokat agyal mindenen KépKép (((mint pl én)))

votiv 8)
votiv

Votiv, Kocsist rég nem láttam Erkelben, így biztos, hogy nem ott vasaltatja.Kép

Fekete fenékKép

Zsanci, nagyon komolyan hangzik a cím.Kép

Jó éjt mkinek!
zanza

Köszönöm a bókokat O.nevében is, még akkor is, ha nem Katinak hívják Kép,hallod LindiKép

Bogárka,
milyen kis leleményes a lányod Kép Sagoja nekünk jó! Oda el tudunk menni. Ha tavaszodik mi is megyünk a világ végére is talira Kép Ugye mehetünk veletek?Kép

Norka,
Jázi írtó aranyos lehetett, amikor a néger felől érdeklődöttKép
Lábad?KépKépKép

Juc,
nem akarom, hogy a Panna pötyös legyen Kép Gyorsan búljon!!!

Kritikához én már nem is fűzök semmit..................

Dora,
a te pici lányod holnap lesz féléves, nem???? Na,én majd holnap köszöntömKép Aztán meg Pocak kisfia jön Kép

Ancsi,
a képek tényleg csúcsszuperek Kép Lencsit láttamKép de Te hol vagy?Kép

Gigi,
jövő héten talán lesz sagojaKép

Akkor jövő hét sagoja? péntek 9-10-11-12? Mikor?

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Naakkor mégegyszer...

Lindi: Ilyenkor szoktam azt mondani, hoyg kár volt felkelni Kép

Taliképeket megnéztem, nagyon nőnek ezek a dedek.

Pocak: Szervezzünk ide valahová talit és akkor majd a többiek irigykednek jól Kép

Bog: Nem baj, majd tudósítasz, milyen volt Kép De ne engedd végigmasszíroztatni magad egyszerre. Ezt szeretik elfelejteni a "szakemberek", hogy nem csak a terhesség (bizonyos szakaiban) ellenjavalt, hanem szoptatás alatt a teljes testmasz is.

Viki meg jól megijesztett tegnap, volt minden hiszti, büdös száj, reggelre tiszta pötty lett, hiszti ezerrel... Persze rögtön lájtos kaját kapott, amikor nem bírtam, hogy a nyüszi miatt nem is eszik, bekentem anesztessel, és láss csodát Kép Két órát aludt és tök jól elvolt Kép

Éééééés felül a csajom Kép Onnan meg kuszamászik, meg felácsorog, ha talál valami kapaszkodót, bár ez azért még esetleges, az én kezem mindig tuti. Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Rylie,
Kamilla nagyon édes Kép És már fülbije is van!!!Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Norka!

Baba Luuf amit hátra kell kenni ugye?na én vettem egy Naturlandosat amit mellkasra is lehet kenni.ÉS Rhinathiol köptetőt javasolt a dokink.Ebből van direkt szárazköhögésre való.

Hol mütenek majd?

Jaj,ezt meg kell mutatnom:

Kép

Juc
20170114224602

Jah, és igenis van, aki a világ végén lakik! Éééééééééééééééééééééééén Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi,
Gratulálok a kiscsajodnak a felüléshez!!!Kép meg a kuszikmászik-hoz, meg a felácsorgáshozKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zsan, a Stodalban is benne van mindenfajta köhögés elleni hatóanyag, viszont a Drosetux meg most néztem és nem tartalmaz alkoholt, szóval emiatt jobbnak tűnik (meg a Boiron konkurense gyártja Kép)

Norka, és akkor, ha nem tudod hajlítani, akkor mit műtenek rajta? én nem értek hozzá, azért kérdem

kakukkfüves fürdő: pár órára beáztatod a füvet egy kis vízbe, aztán az esti fürdés előtt ezt felforralod egyszer, és leszűrve beleteszed a fürdővízbe.

votiv 8)
votiv

Juc,
olyan éééédes a lányod, ahogy ott a ruhák mögött vigyorog Kép TündériKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Votiv! Én is nagyon örültem, hogy találkoztunk, Isti még édesebb élőben, mint a fotókon. Remélem, Bazsó kinövi anyás korszakát, és jobban is tudunk beszélgetni.
Tök jó, hogy most már arcokat is tudok kötni a hsz-ekhez!!! Egész mások vagytok, mint ahogy képzeltelek titeket!Kép

Szegény Ancsi pedig azért nincs rajta a képeken, mert ő fotózott. De legközelebb majd kikapjuk a kezéből a gépet és jól megörökítjükKép

Mindenkinek nagyon jó hétvégét, nem hiszem, hogy tudok jönniKép És az ünnepelteknek jó ünneplést!

jó éjt!

Kép
Kép
zuzmo1

Másenka!

Köszi,de te sem panaszkodhatsz kis csíkosodra!Kép
20170114224602

Juc,
Panna: Kép
és képzeljétek el, hol lakhatok én???Kép Jucék mögött 3 utcával...Kép
Votiv,
te tucc engem hájjal kenegetni...KépKép
és ird már le te is (neked hisznek, te szakember vagy!!!), h NINCS OBJEKTIV ÚJSÁGIRÁS!!!!Kép éééééééébresztőőőőőő....Kép
Dora,
köszi az előszülinapi köszöntést!!!Kép Mi is még egyszer boldog féléveset kivánunk nektek!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc,
KépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc, de cuki!!!! KépKépKép

Oxi, hát ez jó hír Kép és örülök, hogy nincs betegség Kép fogak Kép hjaj...

és ha Bogárka lemond a maszidról, hát én jelentkezem minden szabad percedre! Kép

votiv 8)
votiv

ZSan!

Igi boynak nagyon boldogot kívánunk !

És ezt a mögöttem lakást nem is értem,de ténylegKép

Juc
20170114224602

Juc,
csak viccbűl irtam, mert ugye te laksz a világ végén, akkor én még annál is messzebb...Kép
és köszi Igi nevében is, aki illemtudóan alszik.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

júúúúúúúúúj,
most látom, ezt Oxi irta...szal, Oxiék mögött lakunk...ööö, izé...mindegy.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc!
Panna milyen édes! Kép
És akkor ha megszervezem ide már Te is jösz??? mert akkor azon nyomban! Kép
Péntek???? Kép

Norka!
Nekünk ez a Stodal nagyon bevált Petránál...egyébként amikor 9 hós volt - akkor köhögött először (és e mostanit leszámítva utoljára Kép) - akkor a doki kakkukfüves köptetőt írt neki.

Votiv!
Na, nem magamtól írtam azt azér akkor..mármint a OJ-nek...az akkori főnököm - aki a magyar gyermekvédelem "vezetőegyénisége", rendszeres médiaszereplő e témában - unszolt egy kicsit, hogy én erről okosakat tudnék írni, és kicsit észhez téríthetném a OJ-t, meg az olvasóközönséget..és így történt Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Azért csodálkoztam én Zsan, hogy miért laknál Te messze...pláne a világ végén...akkor mi hol laknánk???? Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

BOgárka!

Péntek? próbálok alkalmazkodni a többiekhez!Kép

Juc
20170114224602

Zsan, NINCS objektív újságírás Kép már az is szubjektív, hogy miről ír egyáltalán a sajtó, azaz hogy miből lesz hír. de azért vannak különbségek, főleg az elemzés és a minősítés arányaiban/stílusában Kép

még 1 utolsó gondolat, és befejezem: az angolszász újságírásban már rég kihalt az álobjektivitás imádata, még a híradós is kommentálja a híreket persze ott nem is súgógépbámuló felolvasókat alkalmaznak, hanem vérprofi riportereket. nálunk meg nincsenek már riporterek se, csak pojáca Szellők meg Pálffyk, akiket a világon a legjobban a nyakkendőjük és a díszzsebkendőjük közötti harmónia érdekel... így ne is várjunk változást a tévékultúrában, mert sz@rból nem lehet várat építeni Kép

votiv 8)
votiv

Megint csak kutyafuttában...

Bogárka,
Petra nem semmi Kép játszóházat abszolút maximálisan támogatom, remélem, most már el is tudunk menni! Kép Péntek de. elvileg nekünk is jó.

Zuzmo,
jó volt titeket is megismerni KépKép

v
kisün

Bogárka, ki volt az, csak nem a Morvai Kriszta? Kép

és Oxihoz képest én meg a világ másik vége vagyok! Kép és Gabi meg az északi sark, és Indi a déli! Kép jól mondom?

votiv 8)
votiv

Votiv!
Neeem, nagy ellenfele és riválisa: H.M. Kép

Jóéjt!

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog, ha az a HM akire gondolok, akkor miért ellenfelek? hiszen egy oldalon harcolnak...
össze-vissza beszélek? : najó, elhúzok a gumiba, még keresek poént a kritikám végére, mert holnap már az Operabálra akarok készülődni KépKépKép

és Igiboy pedig holnap lesz egyéves nagyfiú! Kép és ma láttam ám, hogy már totyog ezerrel, maholnap szaladKép

votiv 8)
votiv

Drága Zsanci!
Hát itt a nap amire már annyira vártál!!! Kép DE azért ne sírj majd nagyon sokat, jóóóó!?
Nagyon boldogságos első szülinapot a kis Igifiúnak Kép!!!

Kép

Bogárkacsalád

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

És emlékszem, amikor a tornán az Andi elmondta: született egy kicsi fiúcska akit Igor Benedeknek hívnak Kép...már akkor annyira megmaradt bennem a neve...és utána úúúgy örültem, amikor egyszercsak megjelent itt az Igor Benedek mamája!!! Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Iginek nagyon boldog első szülinapot!!! Kép
neet
neet

Votiv!
Szerintem rá gondolsz...de hát tudod, a gyermekvédelemben már csak így van ez (bár gyanítom máshol is), egy dologért harcolunk, de nehogy mááá a másik legyen a jobb, ezért legszívesebben eltűntetnénk a föld színéről...
Meghát mindketten nagggyon erős egyéniségek, nem tűrik, hogy mégegy legyen belőlük...Kép... bár én inkább csak HM-ről tudok nyilatkozni...Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsan:
ISTEN ÉLTESSE IGIT AZ ELSÕ SZÜLETÉSNAPJÁN!
Kép

petergabi

Jó reggelt!

Háááááááát, havazik ... grrrrr.... Kép
Megpróbálom poénnak felfogni. Kép

Iginek nagyon-nagyon boldogságos első szülinapot kívánok!

Votivnak pedig nagyon jó szórakozást a bálra!

Most visszafexem, aztán meg megyünk biára nagyszülőzni, de ha tudok, még bekukk!
Mindenkinek nagyon jó 7végét!
cupp,
fic
ficánka

Tegnapelőszörbkvzó Katababának pedig boldogságos félévest! Kép

Den!
Érdemes megpróbázni sztem is. És persze nálam is első a gyerek, de néha picit ő is alkalmazkodhat a helyzethez. Nálunk bevált. Kép Köszi a dícséretet, ez a póló kicsit merész, de úúúúúúúgy beleszerettem! Kép

Oxi!
De ügyes Vikka! Kép Jön ő is hétfőn?

Na, mostmár tényleg Ldőlök.
ficánka

Jó reggelt!

Votiv:
köszi az érdeklődést,itt vagyokKép
A kórságaim alakulnak,csak el vagyunk havazva minden féle tervezőkkel és kivitelezőkkel.
Azért tegnap is átfutottam a hsz.-at és a talis képek nagyon tetszettek.Pláne,hogy név szerint voltak a képek.Szinte mindenkit ismerek már,hiába vagyok a messzi északonKép

Az itthoni újságírással/tv.-el az a fő bajom,hogy persze Zsannak igaza van,nincs objektív újságírás!De,akkor viszont ki kell mondani,hogy mi merre.Amikor azt mondja egy újság/tv.,hogy közszolgálati v. független,na attól a falnak megyek.Szerintem az a leg szerencsésebb,ha mind két oldal médiáját figyeli az ember ahhoz,hogy nagyjából képben legyen.Már régóta megfigyeltük,hogy a hír nem mindenhol hír!Na ezt nem szabadna engedni,mert ahogy Votiv is írta,nagyon is befolyásoló hatása van a médiának mindennapjainkra.
Bocs,de ez kicsit zagyva lett,mert hirtelen annyit tudtam volna írni erről.

petergabi

Dóra:
a kicsi félévesedet is az isten éltesse sokáig!Kép

Zsan:
esetleg egy visszaemlékező szüléstörténet?KépKép

petergabi

Iginek nagyon bildog névnapot!
Kép

Kép
Kép
denizsa

Iginek boldogságos szülinapot kívánunk. Johi és Fanni

Kép
Kép
johanna1975

Den: tényleg nem ugrik be. ezer bocsi... persze, ha látnék képet rólad. na légyszi légyszi. És ha erre laktok, akkor sétálhatnánk is együtt... na mit szólsz?

NOrka: nekünk is van drosetux, az sem segített minden köhögésen, de azért jó. Kicsi gyereknek nekem ezt ajánlotta dokinénim. Lábadnak pedig gyógyulást. Műtét nem jó hír....:-(

Nem tud valaki valamit Esztiről, Zsebiről és még sok sok mindenkiről....

Jaj, annyi mindent akartam még, de szólít a kicsikém.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

sziasztok!
PUSZMÁKOLOK MINDENKIT, köszönjük a köszöntést!!!
Igérem nem fogok sirni, mert nem lesz rá időm!! Sütöm a tortát, apósék úton...Kép
Ünnepelt épp alszik!!!
Legyetek jóóóók!!!KépKép
én el bulizni!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

IGINEK NAGYON BOLDOG ELSÕ SZÜLETÉSNAPOT!!!!!! Kép

Kata: nagyon boldog félévest Kép

v
kisün

Igi, boldog első szülinapot!
Kép

Fic, csak azért esik a hó, mert megyek színházba.Kép
zanza

IGI,
BOLDOG ELSÕ SZÜLINAPOT!!!Kép
Kép

DORA,
Kislányodnak BOLDOG FÉLÉVEST Kép!!
KépKépKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Szép jó napot mindenkinek!

Egy gyöngyszem aranyszájú lakberendezés-szakértőnk, Palotás Petra műsorából:

"A hálóréteg rajta marad a csempén, mert a tapadási együtthatót növeli"

Nagyon-nagyon boldogat kívánok minden fél- és egyéves anya-apa szemefényénekKépKépKép

Többieknek pedig csodaszép hétvégét! Valahogy a randa időt is csak átvészeljük majdKép

VotivKép Neked pedig nagy, flancos OerabáltKép

Indianyó a Déli Sarkról (de már nem sokáig, mert Mása mingyá' beelőzKép Ill. majd én aztán vissza, de azt meg úgyse lehet überelniKép

indianyo

Sziasztok, csak egy gyors bekukk Kép

Iginek boldog szülinapotKép

Kép

Most nem tudok visszaolvasni Kép

addig is :

Zanza,
nem felejtettem el, küldöm nemsoká a mélt Kép
jóóó színházat!

Indi,
a déli sarkon P.P-t nézel? Vajon hányasa volt fizikából...?

Csókolat mindenkinek és küldöm a napocskát minden topictagnak, hogy legyen napsugaras a délután Kép

Kép

Macs
macskanyu

Drága MAcsKép Én eltekintenék eme jeles médiaszemélyiségtől örömest, viszont a belsőépítészet meg a mániám, úgyhogy próbálok szelektíven figyelni rá. Ma nem ment Kép

MooseKép
Megyek Megatoysba sapit venni Dominónak, nézek majd pelenkézóalátétet és beszámolokKép

indianyo

Pusszantás mindenkinek, különösen a két szülinaposnak!

megyek Viperabálba! KépKépKép ill. most még előbb anyámhoz letenni a cekkertKép nem is hinnétek el, mi van itthon, indulás előtt Isti mindig bedurvit. ma pl. ellopott a konyhaszekrényből egy zsák lisztet, kirágta a zsákot, és végigvitte az egész lakáson!!!KépKép a báli táskámat (tolltartót)meg majdnem bedobta a vécébe! így jár, aki nem figyel rendesen Kép

Macs, ezer bocs, most jute szembe, hogy nem válaszoltam egy hsz-edre, végül sikerült beszerezni mindent Westendben, apafej nagylányának is, stólástól, cipőstöl. ha jól sejtem, a Brokát nevű üzletet ajánlottad nekem a körúton, az lett volna nekem is a köv. tippem, a szalagavatói ruhám is ott vettük, és a Zsuzsika ma épp ezt fogja felvenni Kép

na, ellibbenek, gondolok rátok és majd odaküzdöm magam mindenféle celebritikhez, és jól lefotóztatom magam velük! Kép
pá, kis aranyaim!Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!
Jó lehetett Isti után takarítani a lisztet! Szerintem csak azért csinálta, h megtornáztasson egy kicsit, h bizti beleférj a báliruhádba! Kép Hát nem figyelmes ez a gyerkőc? Kép

Fic!
Ma mi is plázáztunk egyet családostul, nagyon szupi volt. Egyébként is terveztük a hétvégén, de ebben a ronda időben külön jó volt, h ki tudtunk mozdulni. Bálint nagyon jól bírta, persze előtte aludt és evett egy nagyot. A végére kicsit nyügi lett, úgyhogy a parkoló rejtekében még az autóban kapott egy kis tejcsit, aztán hazafelé el is aludt az ülésében. És még ebédeltünk is, úgyhogy még főznöm sem kell ma. Kép

Johi!
Persze, h sétizhetünk Kép , ha Neked is van kedved. No és persze, ha nem esik ez a havaseső... Ha akarod megbeszélhetjük, h hol és mikor találkozzunk, pl. lehet a rendelőnél, templomnál, sulinál, uszodánál, vagy bhol ahol Neked is jó.
Rakok fel egy képet, amit apa csinált ma rólunk "only for you", és egyet, amin Bálint felfedezte, h a gatyamadzag-rágás milyen jó dolog:
Kép
Kép

Kép
Kép
denizsa

HAli!

Bogárka által ajánlott Scholláriumban sikerült beszereznem egy cuki kis cipőt.Fotoztam is csak nem lelelm a képet a gépen,na mindjárt felteszem.Ja és 9600FT volt az eredeti ára és ennek 50%-át kellet fizetni.ÉS megemlítettem,hogy Bogárka küldött és aztán jól kiderítettük a nőcivel,hogy NEt-ről és onnantól már nagyon kedvesek voltak.
Kép
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?