nagyon köszönjük a gyógypuszikat, aranyosak vagytok, segített. este 8kor raktam le Kolos, és reggel 8ig aludt. Igaz felébredt fél 4kor, de hamar visszaaltattam, majd 6kor is felsírt, odahoztam közénk az ágyba és aludt reggelig.
AprooZsó, Levi hogy van? Nagyon sajnálom a rossz éjjeleket. nekünk is volt, bár ennyire szörnyű és nem ennyi ideig, de kitartás!! én nagyon drukkolok, hogy Levi mihamarabb aludjon egyhuzamban jó sok órát.
Ancsa, nagyon aranyosak a képek. Lara nekem nagyon bejön, szép kis arca van!
Steffi, dehogy baj, már kérni is akartam, ez csak egy felhaszn. név, mivel orsi már volt, hát odabiggyesztettem egy k-t a vezetéknevemből.
Reni, én is tanúsíthatom amit Steffi ír. Én vagyok a legnagyobb, van egy 23 éves húgom és egy 21 éves öcsém. Engem nagyon féltettek mindentől, de öcsém már akkor jön haza amikor akar...bulizik, cigizik (bár ezt szüleim tiltják)... mondjuk egy lányt biztos jobban félt az ember, de akkor is. Nálunk sem engedték a piercinget, mondjuk én nem is akartam de húgom igen, várnia kellett 18 éves koréig, de húgomnak előbb volt fülbevalója mint nekem.
arról meg, hogyan beszél veled anyukád... szerintem neked van igazad. lehet azt szépen is mondani, hogy segíts takarítani. de Ivánt már úgy neveled ahogy te akarod (meg férjed) mivel te vagy az anyja.
Veronikusz, ez tök jó, ha ez igaz akkor ha 3fiam lesz a 4.nél megmondhatom, hogy kislányt szeretnék.
aventhez én is csak a szétszedés-összerakást tudom mondani, de nekem mindig volt vákuum, néha még túl erős is. talán már rossz benne az a csillagalakú izé, ki kéne cseréni, én kolos alatt 4et használtam el.
(a medela nekem sem tetszik, azzal szívták kórházba (elektromos) és eléggé sz*r volt.)

Karácsony
Kedvenc ajándék
Másik nagy kedvenc
Szilveszteri buli