A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Vanda! Dévaink 2 éveihez is úgy kell hozzáálni, mint a többi "fenyegetéséhez", mindig a legrosszabbra készít fel. Nekem is, amikor magas lett a kivizsgálásokkor a prolaktinom, 1,5-2 évről beszélt, mire be lehet gyógyszeresen állítani.
A progeszteron problémán szerintem progi pótlással tud segíteniKép
lkt

Emlegetett valamit már a petevezeték járhatóságiról. Azért is maradtunk abban, hogy a pajzsmirigyes dologtól függetlenül 2 hét múlva visszamegyek a kenet ügyében (vesz le újat), haladjon a dolog. De azért reméelm addig már fogok tudni mondani valami okosat neki. Azért amit lehet csináljunk meg, mert különben igen sz@rul érezném magamat. A 2 évet nem ő mondta, hanem itt a belgyógyos doki.
Azt gondoltam, hogy a progeszteron szinten tud segíteni, mert nem csinált belőle nagy ügyet.
vanda978

Timikém!Kép
Ok,októberben megzabizhatod Domit.Képpuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Wish!

Köszi a híreket Stelláról és Enigmáról.
Magadhoz pedig tényleg ne legyél szigorú, nagyon szép eredmény 5 kiló. Dévai meg mindig elégedetlen, mi meg tudjuk, hogy HÕS vagy Kép

Vanda!
Dévainál készülj fel arra, hogy mindig elkeserít. Õ ilyen, mindig a legrosszabbra készít fel, s ha jobb lesz, annál nagyobb az öröm. Nekem is magas volt a prolaktinom, fél hónap alatt rendbejött, bár az is tény, hogy a lombik miatt nálam ez nem volt annyira lényeges...

Timi!
Hogy örülnénk mi ennyi tüsszencsnek... Hogy csinálod??? Remélem, holnap összefutunk, mert tegnap nagyon unatkoztam fél tízig, mire végre bekerültem. Nekem holnap menni kell Nyírőbe is vérvételre. Szerintem lesz vagy dél, mire beérek dolgozni.

Farkasok!
Judit gondolom pihen, Krisztián mennyi lett a csapat?

Dia!
Domi imádnivaló, még mindig. Látom, már próbáljátok a motort Kép

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Szerintem azért van Timinek több tüszője, mert csak Clostylt kapott eddig. Enigma is azt mondta, hogy az inszemeknél csak closti-val több tüszője volt. Azt tudom, hogy a clostinak és a szuriknak más a hatásmechanizmusa. Gondolom tisztán a clostitól több tüsző nő ugyan, de nem olyan egyenletesen és nem egyforma minőségben.

TimiKép
Neked hány szem clostit rendelt egy napra doktorunk?

Krisztiánnak már küldem SMS-t, de még nem vélaszolt.

wish

Roxal, Wish! Én meg voltam róla győződve, hogy Nálatok is Closty az első lépés. (annál is inkább, mert az első irányított hónapomban beszélgettem egy lombikos csajszival, és neki is Clostyval indult a stimuláció)
Tegnap én rákérdeztem, hogy mitől vagyok az ájulás szélén, erőm semmi, és szét is akarok robbani: ezt egyértelműen a Clostyra fogta, mert ez az agyalapi mirigy működését serkenti,ezen kersztül a tüszőtermelődést, míg a szuri, amit kapok közvetlenül a petefészekre hat. A hatásmechanizmusbeli különbség ebben van.
Pont a Closty agyamra való hatása miatt produkáltam ezeket az iszonyatos tüneteket.

A napi adagom napi 2 szem volt, ez konstans volt mind az 5 hónapban.

Nagyon sokat gondolok Juditra mióta felkeltem, iszonyatosan kíváncsi vagyok a farkasalom létszámára.
lkt

Wish, Timi!

Én is 2 clostyt kapok (reggel, este). A múltkor egy volt az adag. Gondolom akkor a szurikkal együtt van ilyen hatás. Closty előhozza a szurik meg növelik a méretét. Logikusnak tűnik...! Én folyamatosan álmos vagyok, de eddig az időre fogtam Kép

Farkasalom???????

Eszter
Kép
roxal

Timi Kép
Persze, hogy a lombikhoz is kapunk clostyt Kép
Én 1 szemet kaptam.

Farkasalom egyelőre 8 kisfarkasból áll Kép

wish

Roxal! Fáradságod magyarázata a csomó gyógyszer, ls Dévai tegnapi magyarázata nekem.
Azt elfelejtettem írni, hogy a Closty mellé szedek Maca Vibét is (2 nap felejtettem el, ennek tudom be, hogy nem akarnak nőnik a kis LKT-k), az előző inszemnél is szedtem, és ls csodát nagyon szépek lettek az eredményeimKép

Farkasék! 8 kisfarkas egyáltalán nem kevés, lassan idehallom a farkasvonyítástKépKép Nagyon ügyesek vagytok!!!!!
lkt

Sziasztok,

Na itten is vagyunk, itthon is vagyunk.
Kicsit gázos volt odaérni a kib@...tt dugóban.
Végül Judit villamos és taxi párban ment.
Punkció előtti UH-n minden rendben volt, majd el is ment a műtőbe.
Amikor engem 9-kor szólítottak a bödönért Õ már kész volt. 9.10 fele fel is ébredt, egy infúzió csúszott be. Negyed 11-kor már el is engedték.
Voltunk még a doktornőnél, s felírta a gyogyikat.
Szóval van 8 db petesejtünk a 9 tüszőből.
Reméljük mind megtermékenyül mint múltkor s el tudunk tenni belőlük télire.
Kis farkasok reméljük hamarosan felordítanak.
Judit most alszik, kicsit élmos még.
Holnap délelőtt, délben telefon s megtudjuk mennyi az annyi, illetve a transzfer időpontját. Ami várhatóan vasárnap lesz!
Addig is tartsatok ki.
Majd jelentkezem.
Puszi

Farkasok

Kép
farkasok

Farkasok!

Ez szuper eredmény, ezzel én is nagyon kiegyeznék. reméljük, tényleg mind megtermékenyül, aztán győztök válogatni! Kép

Eszter
Kép
roxal

Farkasok!
Ügyesek vagytok, óriási drukkokat küldök a kisfarkasoknak!!!
SzaniKép
Nekem is tetszett, ahogy leírtad a Dévai Intézetet, ennél jobb reklámot nem is tudok elképzelni. Kép Azt, hogy haszontalannak érzed magad, gyorsan felejtsd el, és hallgass a lányokra, mert nagyon igazuk van, olyan szépen leírták. Tényleg ez életed egyik legszebb időszaka, ne hagyd, hogy ilyen buta gondolatok elrontsák!!! Kép
WishKép
Én így is nagyon büszke vagyok rád, ne hülyéskedj, öt kiló az rengeteg!!!
Csajok, ne haragudjatok, most sem tudok sokáig írkálni, csak így csoportosan, de mindenkire nagyon sokat gondolva osztom ki a drukk-energiákat. Mindenkiért nagyon nagyon szorítok!!!
puszi H.
hajnesz

Hajni Kép
Már itthon is vagytok? Kép
WELCOME!!!

Lányok, köszi, hogy büszkék vagytok rám. Én igaziból nem is a fogyira vagyok büszke, hanem a majd mindennapos testmozgásra és arra, hogy napról-napra érezhető hogy jobban megy. Ha meggyógyul a bokám megyek is megint, ameddig Dévai engedi. Köszönet Farkasoknak is érte! Õk a szponzoraim Kép

wish

WishKép
Dehogy, még el sem mentünk. 19-én indulunk. Kép
hajnesz

Wish! De azért az öt kilótól sokkal jobban érzed magad a bőrödben, igaz? Mert szerintem csak ez számít. A Farkas Gym pedig biztosan vár a jövőben is.
Farkasok! Nem semmi, mennyi pici ordas. Kép Jól spájzoltatok, jut a hidegebb időkre is. Kép Én nagyon drukkolok nektek, és nekik is!!!!

Nekem borzasztó napom volt, kb. 8 km-t gyalogoltam, mert a város másik végén megállt velem az autó, természetesen pont olyan időpontban, hogy nem nagyon volt elérhető barát. Otthagytam az útszélén, muszáj volt mennem a dokihoz, meg a leletért. De most már a szerelőnél van, és én is sikeresen hazaértem...
Jó hír még, hogy nem komoly a pajzsmirigy problem, írattam egy igazolást, remélem jó lesz Dévainak. Szóval ennek nagyon örülök.
Ma biztos jól fogok aludni. Reggel fél 12-ig tartott a vérvétel, dokizás, majd 3 óra munka gyorsan, majd lerobbanás, majd gyaloglás, majd doki, majd család, és végre itthon....
És most megyek eszem.... sokat, sokat.
vanda978

Ahoj Poplacsek,

Lkt,
"figyelitek,mi ütött Istvánunkba...?!)" ezt megtartjuk jelmondatunknak!!! Fáj ha nevetek, úgy hogy tartogasd az ilyen humorbonbonokat későbbre.
Szóval jól vagyunk, remélem a törpék is békésen alszanak új formájukban. A clostyhoz nem tudok hozzászólni, mert én sohasem tudtam mennyien érnek tőle.
Te most akkor ha ez a mostani action nem sikerülne akkor lombik lesz vagy hogy kell ezt értenem?

Wish,
Ha már szponzorálunk akkor felvehetnéd a szponzori logókkal hímzett pólót!

Roxikám,
Holnapi UH remélem mindent elárul, Ati megy?

Vanda,
NEm vagy egy könnyű eset, de már a célfelé haladtok, nehogy már most fordulj vissza..

Éhes vagyok!

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Juditom! De jó-de jó, hogy Te jelentkeztél!!!KépKép Igen, jól értetted, ha rossz lesz ismét LKT fiú eredménye, akkor gyön a lombik.

Roxal! 9 körül fogok holnap reggel érkezni, de hétfőn tutira korán megyünk, mert ugye inszem lesz (szerintem).

Wish! Elképzellek egy Farkasalmos pólóban, amint nyomod a tornátKép

Vanda! Téynleg nem semmi a kalandod, a pajzsmirigynek nagyon örülök, mert féltem, hogy ez valami hosszú dolog lesz. A következő Dévai találkozón meg fogjátok a petevez.átjárhatóságinak beszélni az időpontját, aztán meg már biztosan indulni fog valami kezelés, függően a pet.vez.átj. eredméynétől is.

Hajnesz! Végre-végre-végre! Nagyon hiányoztál!!
lkt

FarkasokKép
Ide nekem az oroszlánt! Azaz a Farkas Gym logot és már nyomatom is a polómra!

wish

Sziasztok!

Wish és Szani!

Köszi az infót a Dévai intézetről. Mi intézetet szeretnénk váltani, ezért érdeklődöm. Máshol másoktól is érdeklődtem, és nagyon nehéz helyzetben érzem magam, mert én mindenkinek igazat adok, és így nagyon nehéz dönteni, hogy hol folytassuk tovább, mert a Kaali, a Forgács és a Dévai intézet is szóba jön. Mindenki a sajátját dícséri, rosszat egyikről sem hallottam, így most tapogatózunk, hogy hol lenne jobb. A Dévaiban dolgoznak hétvégén? Ti mit tudtok a másik két helyről, a Kaaliról, és a Forgács-ról? Mert akárhogy nézegetem, mindháromról csak jókat hallottam, és így nem tudom hogy mi alapján fogok tudni dönteni.

Mindent köszönök és sok sikert mindenkinek!

Újonc
Újonc

Hallóóóóóóóóó,

A 8 petesejtből már 6 embriónk biztosan van!!!
Transzfer vasárnap 9.30.
Remélem azért a két lassabb is elindul, hogy legyen télire való, nameg a tesónak ne kelljen stimuzni! Most sem volt ICSI csak durr bele!
Köszi az eddigi drukkokat!

Farkaskoma

Kép
farkasok

Farkasok!

Szerintem ez nagyon szuper erdmény, én biztos elégedett lennék. Judit, remélem, ma már jobban vagy. Igazad volt, okosabb lettem a mai uh-tól. Ati nem jön ilyenkor velem. 9-től dolgozik, s én meg 10:30-kor végeztem, pedig 8 előtt már ott voltam. Zajlik a nagyüzem, ma 6 műtét volt, meg rengeteg beállított Kép Timivel is találkoztam, de sajna nem tudtam megvárni, mert még a Nyírőbe is be kellett mennem vérvételre. Így is 12:30-ra értem be dolgozni Kép

Wish!
Tényleg, a következő talira Fakras Gym-es polóban gyere Kép

Hajni!
De jó, hogy rólad is hallani, hiányzol ám innen. Lassan mentek nyaralni, tesség belehúzni a spontánba. Amúgy meg nagyon jó pihenést!

Vanda!
Ez nagyon jó hír! Akkor biztos ti is lassan kezdhettek majd!

S akkor így a végére:
12 tüszőm van összesem, ma rákérdeztem. A jó hír, hogy nagyjából egyforma méretűek (10-12 mm, van egy 15 is) De Dévai azt mondta, ez így már kiindulási alap. Nem lehet cetrotidot kapni, így valami más szürit kaptam ma-holnap-holnaputánra,
esti program lesz. Kicsit kitolta a protokollt, egy nappal lesz később a punkció, mint a múltkor. Hétfőn uh, szerdán punkció. Kb ennyi, de most azért kicsit megnyugodtam... Talán nekünk is lesz kiscsapat Kép

Eszter
Kép
roxal

csak gyorsan, mert vendégségben vagyok abarátnőmmel, mégiscsak vele kéne foglalkoznom..-.
Tehát nem tudok most pontos számot, 8-10-en vannak, tehát jóval többen, mint kéne, a legnagyobb 14 mm-s. Hétfőn már apával felszerelkezve kell mennem, mert vagy hétfőn vagy kedden lesz az inszem. De én tudom, hogy hétfőn, csak nem árultam el Istvánunknak...Kép

Nagyon jó volt Roxallal tölteni az időt, igaz én délben ( szabadultam, viszont volt bent egy ikerpár kisfiú, azokkal nagyon jól elvoltam, és így gyorsabban telt az idő.
Képzeljétek ez a 2 gyerkőc is kék szemű és szőke, Dévaink egyre gyanúsabb..

Na császtok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lkt

Sziasztok!
Bocsi most nem tudok vissza olvasni.KépHolnap utazunk Heves Megyébe búcsúba.A jó hazai koszttal belakmározok és hétfőtől indul a fogyi.KépLegyetek jók!Sok puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok csajok!!
Olvasgattalak Titeket, már régen jöttem, gondoltam bejelentkezem...
Köszi, hgoy gondoltatok rám, kicsit hanyagoljuk a lombik-dolgot, képtelenek vagyunk újra ráhangolódni a szurizós napokra meg az egészre. Elkezdtünk gondolkozni az örökbefogadáson, mert nem bízom már másban. Nehéz ügy, de szépen lassan haladunk. Napról napra elfogadhatóbb számunkra ez a megoldás.
Majd jövök ám, mert ugye beindult a suli és szabad a net!!!KépKép

Ja, a fogyit (90napos) én is csináltam a nyáron, szuper volt!!! Ledobtam jónéhány kilót!! Futni is járunk az uracskámmmal, visszük a böhönc kutyusunkat is. Csak az a baj az ebbel, hgoy terelő kutya -berni pásztor- és képtelen egyenesen futni, mindig bejön elénk. NÉha majd' orra bukok tőle.
Lavynak, Stellusnak Óriási gratu!!!!!KépKép
csók!!! Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Jujj, de nagyon csend van!!

Mindenkinek: Eszembe sem jut visszafordulni, csak mehetnének könnyebben a dolgok itt a elején. De mi mindig nevetünk ezeken a dolgokon, szóval nem fogjuk fel tragikusan. Na meg mi lesz később? Csak alig várom, hogy történjen már valami, tudjam mire számíthatok.

Most nagyon kell drukkolni mindenkinek (Farkasok, Roxal, Lkt,), úgyhogy erősen koncentrálok. Tudok is, mert olyan éhes vagyok állandóan. Ha nem tudnám, hogy nem lehetek, azt hinném terhes vagyok. Elrontottam a vacsit, ígyhát éhen maradok.
Lldicsi! Milyen fogyót kezdesz?
Madaran! Hány lombikon vagytok túl?
vanda978

Anna! Kép

de jó, hogy jelentkeztél, már nagyon hiányoltunk...

Timi!

Hétfőn akkor találkozunk, de jó, megint nem kell egyedül tölteni az időt. Irigyellek az ikerpár miatt Kép

Dia!
Remélem jól érztétek magatokat, sok kitartást a 90 naposhoz!

Hajni!
Ha olvasod még, akkor jó pihenést nektek!

Enigma jól van? Szomszédok, infót kérek!

Farkasok!
nektek meg nagyon nagy drukk holnapra a beültetéshez, írjátok meg, mi lett az alom sorsa. Kép

Eszter
Kép
roxal

Köszi a drukkokat.

Enigma jól van, de kicsit nyugtalan.
Nem ideges, inkább nyugtalan, mert nem nagyon tud aludni, de ennyi az összes gond.
Ma itt volt van anyukája is, holnap megy haza.
Illetve megjött a pelenkázó, amit Zuxx-al holnap összerakunk.
Ja és ma voltunk Gödön (Zuxxal) Fétis cross futáson, 14 km. Nagyon tutti volt, de jobb lett volna ha a rajt előtt nem szakad le a ki@..tt hideg eső, és így tutti bokáig érő sár lett.
De megcsináltuk ezt is!

Csók mindenkinek. Reméljük legalább 3-at tudunk fagyizni!

Farkasok

Kép
farkasok

RoxalKép
Még olvasom, és valószínű, hétfőn mielőtt indulunk, akkor is bekukkantok, anélkül nem megyek sehova! Kép
Nagyon ügyes vagy, 12 tüsző az szép eredmény! Szerdán extra drukkokat fogok küldeni légipostán!!!
LktKép
Nekem most mondta Ági, hogy már csak egy alkalom (megint egy belső utazás lesz) és kész vagyunk, aztán meg várja a híreket. Kép Nagyon tanulságos 7 alkalom volt ez, tisztába tettem magamban egy csomó feldolgozatlan problémát. Nem beszélve arról a sok asztrológiai elemzésről! Kép Neked is mennek a drukkok, küldök hétfőn is meg kedden is, csak hogy biztosra menjünk, oké? Kép
AnnaKép
De örülök, hogy jelentkeztél, sokat gondolok Rád is, vajon hogy vagy, mi van Veled. Gratula a leadott kilókhoz, és a sportos életmódhoz!Kép
Ha úgy érzitek, hogy az örökbefogadást választjátok, egy kisbabának garantáltan nagyon boldog élete lesz, ha Ti lesztek a szülei. Azért mi továbbra is drukkolunk, hátha magától is beköltözik Hozzátok az a kisbaba! Hajráááf Kép
FarkaskomaKép
Köszi az Enigma híradót! Nem semmi ez a futás téma, Ti tényleg nagyon komolyan veszitek (én lusta dög lettem, de Málta után minden a régi lesz!...) Drukk a bébiknek!!!!!!!
hajnesz

Farkasok!

Nagyon ügyesek lesztek holnap!!!!!KépKép
Biztos vagyok benne, hogy egy kisebb falka fog a fagyiba költözniKép

Hajni! Ja-ja, én is voltam utojára Áginál, engem is utamra bocsátott. Azért hiányozni fog, néha jól esett a mindennapi gondoktól is megkönnybbülniKépNagyon pozitívan nyilatkozott RóladKép
Málta olyan de olyan jó leszKépKép

Roxal! Igen hétfőn is talcsizunk, ami nagyon jó lesz.

Még megy a vita apával, hogy a hétfő délelőttöt mivel töltsük (reggel UH, de az inszem csak délben lesz), mert én Kikát és Ikeát tervezek, ő meg tollasütőt akar húroztatni. Az az érzésem, hogy én állok nyerésre, mert nagyon a kedvemben akar járniKépKép Nagyon jó kis pasim vanKép
lkt

SziasztokKép

Megjöttünk a nyaralásból. Szuper volt, de baromi fárasztó! Valamelyikőtöket el kellett volna vinni bébiszittyónakKépKép
Nem tudtam végig olvasni, csak bele-bele néztem.
SzaniKép
Látom gondok vannak a kis lelkeddel. Próbáld elterelni a figyelmedet! Azzal én is küzdöttem, hogy a férjem tök sikeres a munkában minden nap jön-megy. De ez az érzés csak erősebb lesz ahogy a pici megszületik. Úgyhogy jó lenne ha valahogy túl tudnád magad tenni rajta. Hát a választott nevekkel kapcsolatban én is Diával értek eggyet. Ne haragúdj, remélem nem bántódsz meg.

Majd még írok de most nincs időm sajnos!

Puszi mindenkinek!!!
Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Megjöttük.
Minden ok volt. SOkan voltak, de ez nem gond.
A 6 megtermékenyült közül 5 volt nagyon szép.
Hármat kértünk vissza, nagyon szépek voltak, szerintem szebbek mint a múltkor, szép szabályoask voltak. Judit nem nézte meg őket. Transzfer alatt nem voltam benn.
A további két szép embriónk fagyasztóba került.
Szóval vannak fagyibabáink! Ami remélem Judit lelkét is nyugtatja, s nem fog idegeskedni, s reméljük sikeres lesz ez a próbálkozás.

Puszi nektek,

Farkasok, Farkaskoma

Ja tegnap voltunk moziba:

Kész cirkusz, magyar film, egyszerű, de jó. Egyszer meg lehet nézni.

Üdv itthon Gigi family!
Jó utat Hajnesz család, most lustizzatok egy jót.

Lkt,

Hajrá az inszem gyerekeknek!!!

Puszi

Kép
farkasok

Gigi Kép
Ez a kép nagyon édes. Maszatkirály Oli Kép
Tetszett neki a tenger?

Mi pénteken voltunk a 15 éves érettségi találkozómon. Alig változtak valamit az emberek, talán a fiúk lettek komolyabbak (felelőségteljes családapák, a szeleburdi gimnazisták helyettKép)
Tök sok embernek volt 2-3 gyereke, de van egy abszolút csúcstartó srác, aki egy kislánnyal és négy fiúval büszkélkedhetett. Sőt van 3 lovuk is, és a kancának nemsokára kiscsikója lesz, szóval elég termékeny a "család" Kép
Bökdöstem is Lacit, hogy látod így kell ezt csinálni, nem a Dévaihoz járni Kép
Ott volt az a lány is, aki a Vass dokihoz járt, mostmár 4 hónapos terhes, olyan helyes kis pocija van, és semmit nem hízott, csak amennyit az ikrek kidudorítanak a pocijából, annyival gömbölyűbb.

Most meg próbálom magam rávenni a dolgozásra, de így ebéd után nehezen megy Kép

Wish

wish

Farkasok! Pont ilyen híreket vártamKép Nagyon jó érzés lehet a tudat, hogy a fagyiban is vannak babák, ez olyan megnyugtató lehet a jövőre nézveKépKépKép

Wish! Miért kell, Te szegény dolgoznod vasárnap is?

Gigi! Annyira édes ez a kép a pocakos kiskirályrólKép

Én határozottan érzem a petefészkeimet, főleg a jobbot. Az előbb kiskutya előremászott az ölembe az autóban (a maga min.15 kg-val), na akkor különösen éreztem a gyerekeketKép
lkt

TimiKép
Mert el vagyok maradva a munkámmal Kép
Az otthoni dolgozás hátrányai Kép

wish

Farkasok! Szuper a sok csúcsminőségű babóka, remélhetőleg azért a fagyisokra már nem lesz szükség, akármilyen szépek is. Kép

Lkt! Hanyadik inszem lesz? Biztosan nyerő lesz az Ikeás ötleted, elvégre megérdemled. Na azért a férjed-urad is megérdemli, ő is dolgozni fog. Kép Drukkolok nektek is, kíváncsi vagyok mi lesz, majd írj le mindent részletesen. Mindig olyan szűkszavúak vagytok.

Wish, te szegény! Most nem irigyelem az otthoni munkádat!

Gigi! Üdv itthon, majd még tegyél fel ilyen tündéri képeket Oliról, nagggyon jó! Na meg mi lesz az élményekkel, engem érdeklene!
vanda978

Sziasztok Lányok!

Szükségem lenne,a második stimuláció elkezdéséhez egy ampulla Suprefact injekcióra.Ha van valakinek, akkor szívesen átvenném, megbontott is jó!
Puszi nektek és sok sikert a babaáldáshoz!Crys
crys74

Crys, én sajnos nem tudok segíteni, nekem nincs ilyen szurim.

Wish!
Hát, remélem mostanra azért már végeztél Kép Majd ha lesz egy kicsi időd, dobsz nekünk egy táblát?

Timi!
Holnap akkor mindenképp számítok rád! Vagy rátok Kép

Farkasok!
Szuper! Lesznek fagyibabák kistesónak! Mert természetesen ez a lombik sikerülni fog. Juditnak sok sok pihenést kívánok.

Gigi!
De jó, hogy megjöttetek. Bár ti gondolom maradtatok volna még... Oli tündéri maszatosan is. Imádnivaló.

Hajni!
Akkor most jó nyaralást neked. Remélem, már ti sem kettesben jöttök haza.

Eszter
Kép
roxal

Vanda! A 2.inszeminációnk lesz. Szűkszavú lennék?...hm, én nem így gondoltam...Természetesen leírom az élményeimet újfent.

Wish! Meddig dolgoztál végül?? Siekrült teljesíteni a mai tervet?

Jobb oldaki petefészkem nagyon érezteti magát. Gondolom, holnap is azt fogom látni a monitoron, hogy egy nagy gömb tele van kisebb gömbökkel. Hihetetlen volt legutóbb is látni ahogy tömve van a petefészkem.
lkt

RoxalKép
Hát nem végeztem éppen, mert vasárnap és felpolcolt lábbal nehezen megy a munka. De sebaj, egyszer majdcsak a végére érek Kép

CrysKép
Nekem sincs, a Kaális topikban talán több sikerrel jársz.

Megy a tábla is.

wish

Kép

wish

Sziasztok!
Ma kezdtem a 90 naposat.KépAzt szeretném kérdezni,hogy amelyik napon salátát is lehet enni,az korlátlanul értendő?KépKicsit izgulok,hogy meddig birom.Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Éhes vagyok!KépKépDe nem adom fel!!!!!!!!!
Minden nap lehet salátát enni vagy csak a protein napon????hogy vásároljak be???SOS!!!!Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Dia Kép
Szerintem Amíg nem rázódsz bele, reggelire egyél egy banánt, mert a a legtáplálóbb gyümölcs.
Salátát lehet enni a protein és a keményítő napon is. Nem korlátanul de az első napokban szerintem fontosabb, hogy inkább lakj jól, mint hogy éhes maradj, szóval amennyi jól esik.
Saláta nálam =levelessaláta, paradicsom, uborka, hagyma, paprika. Öntetnek mustár+citromé+pici só tejfölös vagy joghurtos keverék proteinnapon, keményítőnapon meg anékül. De volt, hogy csináltam egy ubisalit, mert nagyon kellett az íze. Csak cukor helyett Canderel port tettem bele. De jó volt azzal is.
Egyébként lassan egyél, mert akkor hamarabb jól laksz és egy pár nap után összeszűköl a gomrod és akkor nem leszel éhes. Ha éhes vahy igyál vizet vagy teát. Ha nagyon éhes vagy, akkor egyél valami olyat (de csak keveset), amit az adott napon lehet. Az tudod, hogya protein és a keményítőnapon lehet enni egy szelet kenyeret az ebéd éd a vacsi mellé. Én a végén már ezt is elhagytam mert nem hiányzott.
Proteinnapos húsleves ügyben én főztem egy fazé húslevest, aztán 2 decis műanyagpoharakban lefagyasztottam a mélyhűtőben és mikróban egyet mindig megmelegítettem ha kellett.
Nagyjából ennyi jutott most eszembe. Kitartás, nagyon ügyes vagy hogy elkezdted!!! Kép
Én meg fogytam még fél kilót Kép

wish

SziasztokKép!
Először is: DiaKép, nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!! Ugyanezt EnigmánknakKép is, aki szintén Dia!
És Dia, nagyon bátor vagy, hogy belekezdesz ebbe a kemény diétába! Nagy kitartást és gyors eredményeket kívánok nekedKép!!

AnnaKépKépKép!!! Szia!!! De jó, hogy újra bekukkantottál!! Klasszak vagytok, hogy sportoltok!! Anna, még csak a 2. lombikon vagytok túl, nekem is utána sikerült spontán, és akkor még eszem ágában sem volt feladni, hogy így vagy úgy, de saját gyerekünk legyen. Sőt, emlékszel, nekem még volt egy 3. is, a legelső, amikor nem is volt pete. Neked meg mindig voltak szépen, és milyen gyönyörű embriók lettek belőlük. Azok már a Tieitek, már "csak" annyi kell, hogy beágyazzanak maguknak, és meg is fogják tenniKép. A TB ad még 3 esélyt, a tested pedig még rengetegetKépKépKép!!!

TimiKép, 13 óra van, talán már meg is volt az inszem. Hogy vagy? Mennyi? Mivel töltöttétek a délelőttöt? Nem is tudtam, hogy Áginál az a rendszer, hogy ha megvolt minden kezelés, akkor vége van. Remélem, minden jót megkaptál, amit csak lehetettKépKépKép!! Õ nagyon jó és segítőkész ember. A Dévai megmutatta neked a képernyőn a tüszőket? Ezt hogy csináltadKép?

JuditKép! Gratulálok a 3 kisfarkashoz és a 2 kisfarkasfagyibabáhozKépKép!! Pihenjél és bízzál, egyél finomakat! Sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!

HajniKép, jó nyaralást!!!

RoxalKép, a te nagy napod a szerda lesz, ugye? Nagyon sok sikert, és sikerhez való hitet kívánokKépKépKép!!!

Köszönöm, hogy oly sokan kezelésbe vettétek a lelkem, ettől máris olyan szinten jobban lettem, hogy sütök-főzök, takarítok, vendégeket fogadok, babaruhát vasalok: vagyis magamhoz tértemKép!! Azt hiszem, depresszió-szerű dolog volt, sajnos hajlamos is vagyok rá, ezért akár homeopátiás készítményekkel is, de mindenképpen szeretném elkerülni a szülés utáni depressziót is. Most nekem valahogy jobban tetszik ez az őszies idő, jól érzem magam tőle. A depresszióm oka lehetett az is, hogy 1 éve költöztünk az új lakásunkba, 1,5 hónapja csináltattuk meg a kertünket, épphogy kinőtt a fű, és most az építtető fel akarja ásatni egy részét, mert alattunk ázik a garázs, és ilyen hibás szigeteléssel nem tudják eladni. Gondolhatjátok, itt vagyok 7 hónapos terhesen, 1 éve várom, hogy a kertünk szép legyen, és mikor minden szép és jó, idejön 5-6 munkásember és 3 méteres gödröt ás. Újra feljön a sitt, pedig termőfölddel teríttettük be az egészet, kiszedik a megeredt bokrokat, évelőket, tönkremegy a fű.. És nem akarnak előre letétbe adni semmit, hanem majd utólag helyrehozzák. Kertész csinálta meg, tőzeggel, mindennel szakszerűen, és akkor majd pont a román vendégmunkás fogja helyreállítani.. Ha csak leírom, rosszul vagyok. A férjem dolgozik, nekem kell majd itt őrködnöm, veszekednem, aggódnom. Egyelőre nem engedtük be őket a kertbe, de nagy a csata, fenyegetőznek, veszekszenek. BorzadályKép!!!
A névválasztásról: jó-jó, azért Béla, Józsi, Dezső, Rezső, Jenő... nem lesz a babóka neve, de azért az András, János, Vilmos, György, Bálint szép, veretes magyar nevek. Valahol arany középutak a régies ciki és az új, modernebb nevek között. Majd meglátjuk, egyelőre "kisbaba" a neveKép.

GigiKép, hú de jó ez a kép Olivérről! Édes-aranyos!!! Írjál majd a korfui élményekről, tegyél fel képeket is. (Talán egyszer végre én is megkapom a sógoromtól a téli a Seychelle-szigeteki CD-t, és végre tudok képet feltenni. Akkor még darázs-derékkal..Kép.)
Hú, elkezdtem vizesedni, az ujjaim alig mozognak, a bokám bedagadt, kis tokám nőtt, és 2-3 óra alatt 2 kilót gyarapodott a súlyom. Ma reggelre visszaállt.

Na megyek, mert még pizsiben ülök itt a gép előttKép!

Puszi!
szani

Köszi Andi!Kép
Reggelire 1 banán-t és 1 körtét ettem.Ez sok?
Ebédre őzpöri volt ala natur.KépMivel nem igazán vagyok leveses/így ritkán szoktam főzni/egy pohár forró vízbe tettem leves kockát és azt ittam meg.KépSzerinted ez jó így?Salinak vettem endívia mixet+srépát,paradicsomot.Úgy gondoltam ha éhes leszek azt eszek kis sali öntettel.Bocsi,hogy ennyit kérdezek.KépMost még azt nem tudom,hogy hogyan tudok majd egy személyre főzni.KépMert Tamás a kész kaját fagyasztás után nem eszi meg.Tehát az kilőve,hogy több adagot főzök és lefagyasztom.KépNa,majd lesz valahogy.KépPuszi.Dia
UI:Gratulálok a még fél kilóhoz!Kép

Kép
Kép
lldicsi

Dia Kép
Õzpökölt...Nyami... Kép

Szerintem főzz kétszemélyre, majd Tamás is azt eszi, amit Te, legfeljebb csinálsz neki proteinnapon a husi mellé krumplit vagy rizst. keményítőnapon főzöl a főzelék mellé neki virslit, vagy pl a tészta napon ő sajtot is tesz a tésztájára te meg nem. Ezek mind olyan dolgok, amiket minimálist plusz főzéssel meg lehet oldani és krumpli, vagy virslit egy személyre is lehet főzni. Elég változatos az étrend ahhoz, hogy ő is finomakat egyen Kép
Figyu, mi minden nap főztünk a munka mellett, úgyhogy szerintem neked is menni fog. Domit fogd be kuktának Kép
A leveskocka jó, bár nem tömény 2 dl vízbe annyi kocka, azt hiszem fél is elég 2 decibe.
Az endivia mix szuper, mi is azokat a salikeverékeket szoktuk venni Kép A sali öntetnél jobb a saját magad által kevert, mert a bolti öntetekben sokminden van, ami neked nem kell pl. cukor, de ha úgy jobban szereted szerintem belefér.
Ja! Gyümölcs napon lehet enni egy marék sós mogyórót, vagy diót, vagy mandulát, pisztáciát. Nekem ez sokat segített Kép És növénytanilag aparadicsom is gyümölcsnek számít, úgyhogy néha én azt is ettem egy szemet gyümölcsnapon.
Ami még fontos lehet, hogy próbálj meg minél kevesebb sót enni.

SzaniKép
Ügyes vagy, hogy elfoglalod magad KépA kertet nagyon sajnálom, el tudom képzelni, milyen rossz érzés lehet. De szerintem jobban jártok, ha hagyjátok most megcsinálni, mert valamikor mindenképpen meg kell és akkor mér jobb most, mint öt év múlva amikor már tényleg tuti minden a kertben.
Azt nem lehetne, hogy lefényképezitek hogyan nézett ki, és alíratjátok az építettő céggel, hogy ugyanígy állítják helyre? És én kuciót mindeképpen kérnék érte.
Tudom, hogy nagyon nehéz szót érteni ezekkel az építettőkkel, nekem is van benne sajnos tapasztalatom, de ha kellően sokszor mondond, hogy ügyvéd és bíróság és nem engedsz a 48-ból, akkor álatalában sikerülni szokott. Csak nem szabad hagyni magad.

RoxalomKép
Mi a helyzet? Jól vannak a kicsik odabenn?

TimiKép
Nektek meg már reggel óta megy a drukk Kép

Nekem meg mejött Kép Mág várok egy kicsit, hogy rendes legyen, aztán hívom a doktorunkat Kép

wish

Dia Kép
A banán, körte, szerintem teljesen ok!

wish

Dia!
Te is pályázol a hős titulusra látom Kép Hajrá a diétával.

Szani!
Látom, újra elemedben vagy, ez tényleg nagyon jó. A kert miatt ne aggódj, mire a kistörpének szüksége lesz rá, már gyönyörű kertetek lesz! Dévai nekem is megmutatta a tüszőimet Kép úgy látszik, most ilyen kedve van!

Timi hírek!
Reggel volt ultrahang, Dévai nem volt benne biztos, hogy ma kell megcsinálni az inszemet, de azért nagyjából mostanság esnek túl rajta. Ikea-Kika lett a mai program (Timi nyert Kép). S még mindig érzi a jobb petefészkét. Ennyit sikerült reggel megtudni tőle.

Rólam. Hát, nálam most lehet izgulni... Dévai vakargatta a fejét, közölte, hogy látja, sok húst ettem Kép Akkorát nőttek a tüszőim, hogy ma kellett volna lenni a ounkciónak. Holnapra megtiltotta, hogy dolgozni jöjjek, nagyon pihenjek, s vigyázzak rájuk, hogy ne durranjanak el. 15-19 mm között vannak, 10 mm a nyálkahártya. Szerda lesz a nagy nap. Ja igen, ultrahang: nincs meg a bal petefészke! mire mi Ágival egyszerre vágtuk rá, pénteken még megvolt. Úgyhogy Ági nyomkodására elővarázsoltuk. Vérvételen meg nem találtak vénát, úgyhogy most fáj a karom... Ettől eltekintve én bizakodom. Kép

Eszter
Kép
roxal

Köszi Andi!Kép
Reggelire 1 banán-t és 1 körtét ettem.Ez sok?
Ebédre őzpöri volt ala natur.KépMivel nem igazán vagyok leveses/így ritkán szoktam főzni/egy pohár forró vízbe tettem leves kockát és azt ittam meg.KépSzerinted ez jó így?Salinak vettem endívia mixet+srépát,paradicsomot.Úgy gondoltam ha éhes leszek azt eszek kis sali öntettel.Bocsi,hogy ennyit kérdezek.KépMost még azt nem tudom,hogy hogyan tudok majd egy személyre főzni.KépMert Tamás a kész kaját fagyasztás után nem eszi meg.Tehát az kilőve,hogy több adagot főzök és lefagyasztom.KépNa,majd lesz valahogy.KépPuszi.Dia
UI:Gratulálok a még fél kilóhoz!Kép

Kép
Kép
lldicsi

Hú Roxal, akkor tényleg vigyázz magadra, mikorra kell menned holnap? Miből látja, hogy sok húst ettél?

Szani! Tényleg borzasztó ez a kert téma, ha csak belegondolok rosszul leszek. Szerintem is jó Wish ötlete, mindenképp fényképezzétek le, és akkor tudtok reklamálni. Mert egyébként mondhatnak utána amit akarnak. De azért ne idegeskedj, nem tesz jót.

Wish! Ez a leves lefagyasztás érdekelne, és ugyanolyan az íze, mint előtte?

Timi! Várjuk a híreket bővebben, megy a drukk!
Farkaséknak is!!
vanda978

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?