Na most tudtam jönni, olyan mozgalmas napunk volt ma!
Látom rencsikém leirtad már előttem is, hogy beindult moncsikánál a szülés, bocsika nem olvastam vissza, mert nagyon késésben voltam.
Nagyjából én is ezeket tudom, amiket rencsike irt, ég elég kába volt este felé moncsi, sms-eztünk, 14:30.-kor született a baba (ha jól emlékszem)császárral, fájt moncsikámnak ahogy ment ki az érzéstelenitő, gondolom azóta kapott már fájdalom csillapitót.
Apánkkal nem taliztam, még nem volt bennt, csak Mártikával nevetgéltünk egy sort, minden szupi volt a ctg-n, alukáltak a babák(biztos a reggeli korai kelés miatt, amikor az orromat fújjtam, nem tudtak ők se aludni),a fájásos görbén vagy mi az tudjátok ami a méhfunkciót nézi, volt egy két kiugrás, de azt mondták kicsikkel nem foglalkozzunk, úgyhogy semmit nem jelent.
Mostmár a csütörtökre koncentrálok, bizom benne, hogy tényleg minden a terv szerint lesz, mindenesetre a következő 2 napot pihenéssel töltöm.
Ma a kórház után beugrottunk a cukiba, aztán elmentünk anyumékhoz, utánna vacsorázni mentünk együtt, nagyon jó volt, hazavittük őket, mostmeg beugrottunk a gyógyszertárba venni olyan orrcseppet amit s. mónika ajánlott. Úgyhogy most értem haza.
s.mónika
Köszi a tippet, rákérdeztem azért Mártikától , hogy lehet-e használni, mert a tájékoztatóba irják a szokásos szöveget, de lehet, befújtam és máris kapok levegőt! Úgyhogy nagyon köszi.
rencsikém
Mizú? Hogy vagytok? Voltatook ma valahol? olyan szépen sütött a nap délelőtt.
libus
Hú már megint elfelejtettem mit akartam
Jó, hogy a párod is kezdi átérezni a babás feelinget.
Igazán majd akkor jön el nála az érzés amikor megszületik a kisbabátok és kézzel fogható lesz számára, hidd el.
hanyatka
Na mi van veletek? Hogy vagytok? Hogy tellnek a napjaitok?
Ha Patrika engedi gyere mesélj!