A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET- BABÁSOK"

Csak egy rövid uff-ra!

Moncsiga!
Hajrá Nimóci baba! Nagyon-nagyon izgulok, és szorítok Nektek!

Csajok jelentkezzetek, ha tudtok valamit!

Kép

KépKép
ercsikati

Egy üzenetet hoztam :D

"Hello Lányok! Jól megleptem mindenkit?2900g súlyommal, 51centimmel máris én vagyok szüleim mindene. Puszi! Nimród"

Drága Moncsiga család, itt is szívből gratulálok nektek!!!!!

Kép
rencsi79

Sziasztok,csak egy pillanatra ugrottam be és mit olvasok :roll:

Jajjjistenem,nagyon nagy Gratula a kis Moncsika családnak!!!
Isten hozott Nimóka!!! Te aztán tényleg megleptél mindenkit!!!

Lehet tudni valamit,jól vannak mindketten???Hogy történt,mikor???

Kép
hanyatka

Chilike,voltál ctg-n,minden rendben a lányokkal?
sikerült meglesni Moncsit?
gyereee,mesélj ;-)

Rencsike,írtam pü.t

Kép
hanyatka

Moncsiék jól vannak sikerült kikönyörögni a császárt :D

Hanyatkám, válaszoltam.

Kép
rencsi79

JAAAJ MONCSIGA!!! Nagyon Gratulálok, Nimródkát puszilom!!! A kis drága nem várakoztatott meg titeket!!! :lol: :D :D :D :D :D :D :D
Örülök, hogy jól vagytok! :D

Kép
kislibus

Gratulálok Moncsiéknak, Nimóci jó hogy megérkeztél, Isten hozott!

Puszi!
vjulcsi

Na most tudtam jönni, olyan mozgalmas napunk volt ma!

Látom rencsikém leirtad már előttem is, hogy beindult moncsikánál a szülés, bocsika nem olvastam vissza, mert nagyon késésben voltam.
Nagyjából én is ezeket tudom, amiket rencsike irt, ég elég kába volt este felé moncsi, sms-eztünk, 14:30.-kor született a baba (ha jól emlékszem)császárral, fájt moncsikámnak ahogy ment ki az érzéstelenitő, gondolom azóta kapott már fájdalom csillapitót.
Apánkkal nem taliztam, még nem volt bennt, csak Mártikával nevetgéltünk egy sort, minden szupi volt a ctg-n, alukáltak a babák(biztos a reggeli korai kelés miatt, amikor az orromat fújjtam, nem tudtak ők se aludni),a fájásos görbén vagy mi az tudjátok ami a méhfunkciót nézi, volt egy két kiugrás, de azt mondták kicsikkel nem foglalkozzunk, úgyhogy semmit nem jelent.
Mostmár a csütörtökre koncentrálok, bizom benne, hogy tényleg minden a terv szerint lesz, mindenesetre a következő 2 napot pihenéssel töltöm.

Ma a kórház után beugrottunk a cukiba, aztán elmentünk anyumékhoz, utánna vacsorázni mentünk együtt, nagyon jó volt, hazavittük őket, mostmeg beugrottunk a gyógyszertárba venni olyan orrcseppet amit s. mónika ajánlott. Úgyhogy most értem haza.

s.mónika
Köszi a tippet, rákérdeztem azért Mártikától , hogy lehet-e használni, mert a tájékoztatóba irják a szokásos szöveget, de lehet, befújtam és máris kapok levegőt! Úgyhogy nagyon köszi. :wink:

rencsikém
Mizú? Hogy vagytok? Voltatook ma valahol? olyan szépen sütött a nap délelőtt.

libus
Hú már megint elfelejtettem mit akartam :lol:
Jó, hogy a párod is kezdi átérezni a babás feelinget. :lol:
Igazán majd akkor jön el nála az érzés amikor megszületik a kisbabátok és kézzel fogható lesz számára, hidd el. :wink:

hanyatka
Na mi van veletek? Hogy vagytok? Hogy tellnek a napjaitok?
Ha Patrika engedi gyere mesélj! :wink:
chilike1

Chilike! Hét, hogy Moncsiga ilyen szótlanul beelőzőtt Nimróddal titeket, most nagyon-nagyon drukkolok csütörtökre!! Nem csodálom, hogy pihengetsz!
Azt se, hogy hirtelen mindent elfelejtettél, annyira megleppett engem is Nimród!!! :lol:

Kép
kislibus

Julcsi! Annyira izulok értetek is ám! :D Remélem Szonjus még marad a popiján kicsit! :D

Kép
kislibus

Isten hozott edes kicsi Nimrod!!!!!!!!
Jo egeszseget a Csaladkanak!!!
Moncsikam! Ezer puszi es oleles Mamikam!!!!

Lukacsom! Gyogyulj meg hamar, draga!!!!
Fannika! Te is kicsikem!!!

Chilike! Elmondta Apank, h mi a bajuk a Janosban azzal az uj technikaval?

Mindenkinek pusza!!!!!!!!! Nem tudok hosszabban jonni mostansag, de igyekszem potolni az elmaradasaimat,igerem!!!

Kép
bodza2005

bodzi

irtam privit
chilike1

Chilikem! Ok,reggel nezem a geprol!!!
Hanyim! Szuper,h Patrika igy szopizik es van is boven tejcike! Ugyikek vagytok!
Zelecske! Igen, Eszti minden nap ujabb szavakkal lep meg minket. Ma ram nez es azt mondja:gyuru, az r-t kicsit d-sen. :D Ezt honnan szedi? Kapott egy szep borostyan lancot, nagyon kis csajos benne. Annyira buszken mutatja es mondja klà /nyaklanc/. :D Mindig mutatja azota, h anyanak is van lanca. Eloszor le akarta venni, erre odaalltam a tukorhoz Vele es mondtsm, h hu, milyen szep es nekem is van, erre attol kezdve, mint egy no, buszke ra. Beszaras, nem? :D Mondja,h nyelv, gomb, barany, kez, lab, labda, ful, kutya, macko, maci, anya, apa, mama, masni, sziv, virag, parna, kanal, viz, cici , koldok, kacsa, /a baba es tarsait mar nem is emlitem, mert azokat mar 6honaposan is mondta/, ujabb es ujabb szavak vannak naponta, csak nezunk kb.50 szo tuti!!!!! Sokat tisztan kimond mar, persze sokat csak hasonloan vagy belole szorezletet, kezdo szotagot. En ilyet 1evestol meg soha nem lattam. Azt foleg, h elsore megjegyez mindent.

Kép
bodza2005

Julcsika! Libuska! Melike! Nektek is pusza a pocikra!
Rencsikem! Na, bevalik a hordozo? Kuldj lsz nagyobb kepet, h ez melyik vegul? Kenyelmes?
Andika! Cupppp!

Kép
bodza2005

Chilim! Privi nem erkezett, nem mailt irtal Bebike?
Vajon mit csinalhat most Csiguszom es Nimocika?
Cukik lehetnek egyutt!!!

Kép
bodza2005

Moncsiga!
Gr
atulálok és jó egészséget kívánok,Isten hozott kicsi Nimród!

Chilike!
Most Ti következtek!
Értetek megy a nagy nagy drukk!
Remélem minden rendben lesz és csütórtókön megérkeznek a lányok. :) :) :) Kép

szurikáta
szurikáta56

Moncsiga és Kedves Családod!
Nagyon-nagy Gratula Nektek!
Nimóci Isten Hozott! :)
És tényleg jól megleptél Mindenkit! :)
Sok boldogságot és Jó egészséget kívánok Nektek! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt!

Libuskám,
Édes vagy hogy aggódsz értünk is :)
Megmondom őszintén, hogy engem annyira meglepett Nimóci érkezése, hogy most teljesen le vagyok sokkolva, hogy Chilike kislányai is megérkeznek csütörtökön, és utána én jövök... most valahogy egyelőre se köpnyi, se nyelni nem tudok :)

Na igyekszem hozzászokni a gondolathoz, Apa is már nagyon izgul, tegnap harmadszorra kellett átnézni az összes kórházi cumót hogy tényleg minden megvan-e :) Kipakolás, bepakolás, jajistenem :)
vjulcsi

Julcsi!
Tényleg Szonjus is hamarosan itt lesz! De izgi! Szerintem Mi is legalább annyira izgulunk, mint Te! :) És amikor kipakoltatok, megvolt minden? :):D Azért majd egy friss pocakfotót tehetnél fel! Kíváncsi vagyok mekkora már a pocak! :D Mennyit híztál a közel 36 hét alatt?

Kép

KépKép
ercsikati

Isten hozott Nimródka!!!Sok boldogságot a kis családnak!! :lol:
Sikerült Valentin napi meglepetésként megérkezni a szüleidhez!!
Ez aztán gyors volt Moncsi,vagy kánkánoztál is?? :lol:
Sok puszi,minden jót kívánunk Nektek!

Kép
cs.andi

Jaj, annyit nevettem rajtatok korán reggel! Jó kis csapat vagyunk mi! :wink:

Remélem ir ma moncsi vagy rencsikének, hogy tudjuk mi a helyzet, habár ma nehéz napja lesz, mert ma kell mozognia, azt mondják a tapasztaltabbak, hogy császár után ez a legkémenyebb, aztán egyre jobb lesz.

julcsika
Ja én is nagyon hihetetlennek tartom ám, hogy igy eljött a mi időnk.
Én a szokásos nyugiba élek még, hogy ráérünk :lol: , persze mindjárt itt a csütörtök, de lehet, hogy még ott sem fog tudatosulni bennem, hogy megszülettek a kislányaim. :lol:

Ja és én emiatt abszolút nem is izgulok, olyan vagyok, mint aki ... na jó nem irom milyen, de tök nyugiba vagyok, azon az egy dolgon izgulok, hogy kitartsunk csütörtökig.

Ti is Mártikát fogadtátok fel?

Nem emlkészem Nimócit mekkorának mérték utóljára, kiváncsi vagyok mennyi lett a különbség.(Habár a kislányaim igy is úgy is jó súlyban vannak már, de azért kiváncsi vagyok )Nem tudja valaki?

ercsikati
Igaz, hogy enegem nem kérdeztél :lol: , de én 16 kg-ot.
Mondjuk ennek ellenére elefántnak érzem magam, az óriási pocakom miatt, de kiváncsi vagyok mennyi leszek, mire hazaérek a kórházból.

szurikáta
De kedves vagy, köszi a képet! :lol:

kislibus
Ja, hát ezt én sem gondoltam volna :lol:
Pont tegnap számolgattam, hogy még akár válthatjuk is egymást moncsival, mert én szerdán megyek akkor még bennt lesz szerintem, csütörtökön szülök, ha vizit után engedik haza, akkor még akár "meg is várhatja", hogy mik a fejlemények velünk, mekkorák a babák, stb. :wink:
chilike1

bodzi
Megnéztem, hülye ez a gép, nem tudom miért nem küldte el, megirom újra.

A császár utáni hasleszoritót mikortól kell hordani, tudja valaki?
chilike1

Chilike!
Szerintem a 16 kg két babával nem sok! :) Apánk mit mondott erre a 16 kg-ra? Gondolom azért mondta a magáét az orra alatt! :) Szorítok Neked, hogy minden a terv szerint alakuljon! :) Még majd egy utolsó fotót kérünk, hogy lássuk, mekkora már a pocakod! :)

És képzeljétek elkészült Kendra falvédője, ha nem gond akkor feldobom! :)
És nem tudom, hogy a párnát feltettem-e :oops: de azt is feldobom! :)

Kép

Kép

Majd még jövök! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Ma nagyon fura napom van.... idáig egész reggel bőgtem, mert eszembe jutott, hogy mindjárt megszületik az én kicsi lányom, és én még egy épkézláb altatódalt sem tudok. Hát hogy fogom így elaltatni Őt? Tiszta pánikba estem, idáig a netet bújtam hangfelvételek után és közben bőgtem. Ez már a vég....

Chilike,
De fura hogy ilyen nyugodt vagy.... de szuper! Úgyis rájössz majd, ha ott lesznek a lányok, hogy bízony ők azok akik az előbb még a pocakodban voltak :)

Kata,
Szépek Kendra dolgai! Ugyanaz a lány csinálta, mint a neveket? Amúgy a teszveszen megtaláltam a Kendra Nina névfeliratot, azzal hirdet a csaj :)
Eddig 8,5 kg-ot híztam, szerintem már nagyon nem is fogok, mostanában épp hogy lenyomom a husit, nagy étvágyam nincs...Bár ha a végéig kihúzzuk, akkor feljöhet még 1-2 kiló. óóó, hogy mennyire nem érdekel ez már engem így a vége felé...
vjulcsi

Julcsi!
Azt hiszem nem csak neked van sz..r napod! Én az előbb elkezdtem mosogatni, és a második pohár a kezemben összetört! De ez nem is lenne nagy gond, csak az, hogy kb. 5-6 cm-t bevágott a nagy ujjamba, pont a hajlatnál. Hát mondanom sem kell. Ömlik a vér még most is! Meg is dagadt, hát úgy gondoltam hagyom egy időre a mosogatást, amíg a bőrőm kicsit össze nem húzódik! A 8,5 kg. az szerintem szuper! Én eddig összesen 5 kg-t híztam. Bár én nem nézem, hogy mit eszem, csak eszem amit megkívánok. :D Néha belegondolok, ha látná Dévisz......:D:D
A kispárnát és a falvédőt nem ugyanaz a csajszi készítette, ő egy másik lány, de szerintem nagyon-nagyon ügyes! Most azzal a lánnyal készíttetek egy csomó Malackát a falra aki a betűket gyártotta Nekem! :) Ugyanúgy dekor gumiból és A4-es méretben. És azt hozzá teszem, hogy a boltinál jóval olcsóbban! :)
Azon meg, hogy nem tudsz altatódalt, ne szomorkodj, Szonjus úgyis érezni fogja az ölelésedet, és az szerintem minden altatódalnál többet ér! :) Készültök a nagy napra? Apa bent lesz veled? Elvágja a köldökzsinórt? Vagy nincsenek ilyen tervek?

Kép

KépKép
ercsikati

Drága Moncsi, szívből gratulálok Nimóci születéséhez. Jó egészséget és sok tejcsit kívánok.

Csajok, néha olvasok ám, és mindenkinek nagyon drukkolok.

Mi jól vagyunk. Marci 8,2kg. Gondolhatjátok. :lol:
De már nem egyszer végig aludta az éjszakát. Tegnap 21.30 - 7-ig nyomta ébredés nélkül. NAgyon büszke vagyok.

Puszi
Igyekszem jönni-

Kép
gmelcsi1

Dagadt disznó bejelentkezik... Nekem eddig 8,5 kg... Asszem ezzel viszem a pálmát... :shock: :?

Julcsi! Abszolút átérzem az izgaladat! De ez mégis olyan jó izgalom nem?? Hiszen ez azt jelenti, hogy nemsokára találkozhatsz a kislányoddal, kézzbe foghatod, megpuszilgathatod!!! :D
Én a magam részéről már alig várom ezt a részét. :D
Persze azért még mondogatom Annának, hogy május végéig maradjon a popóján. :lol:
Nem kell oda feltétlen altatódal! Én népdalokat éneklek Annának, ha azokat szokja meg, szerintem ugyanúgy elalszik majd rá, mégha "pörgősebbek" is. (Tavaszi szelet lehet lassú tempóban is énekelni, Megrakják a tüzet-amúgy is lassú stb.)

Ercsikati! Szép dolgokat csinál a csajszi! Ti már beszéltetek a dokival arról, hogy hogy lesz a szülés?? Tényleg, mire te szülsz nem magánositják a Kútvölgyit??? Vagy utána, vagy hogy lesz ez???

Melcsi! Úristen... 8,5 kg??? :shock: :shock: :shock: :shock:
Az én gyerekem jó, ha egy évesen lesz ennyi... :lol:

Kép
kislibus

Melcsikém,
De jó h benéztél! nagyon nagyfiú lett Marci :) gondolom jó sokat eszik, szuper hogy van is elég tejed!
Puszi nektek!

Kata,
Az 5 kg nagyon jó, szerintem ilyenkor én is kb. ott tartottam.
És mikor mutatsz képet a szobáról úgy egyben?
Igen, apás szülés lesz, Peti már nagyon várja! Annyira természetesnek veszi, hogy csak ámulok-bámulok, nem fél tőle, inkább mint élete legnagyobb élményére vár rá. És persze nagyom várja ő is a kis Tündért...
vjulcsi

Ja és Kata, csak úgy eszembe jutott, erről a 'megnézem hogy mit eszemről': tegnap 4 szelet sütit nyomtam be :) Párom Valentin napra hozott design sütiket, isteniek voltak, nem bírtam (meg nem is akartam) ellenállni :) Na ha ezt Dévisz megtudná, kitérne a hitéből :D
vjulcsi

Julcsi!
A szobát még igazán nem kezdtük el, a 7végére tervezem, hogy úgy igazából belefogunk! Eddig csak tervezgettem. :) Remélhetőleg szerdán a doki előtt el tudjuk intézni a festék kikeverését, mert arra is van ám már ötletem, hogy milyen legyen :lol: :lol: Ami Kendra szobája lesz, ott még egyenlőre Mi alszunk, és a nappaliból lesz a mi háló/nappali kombinációja! De persze amint készen leszünk, és egy-egy mozzanatról majd teszek képet, hogy hogyan is állunk! :)
Szupi, hogy Peti így készül rá! Én szeretném, ha ErcsiApu bent lenne, de még nem mondta rá a biztosító IGEN-t! :) De ha nem lesz gond, akkor szerintem bent lesz velem! :)

Kislibus!
A Kútvölgyi elvileg már október óta privatizálva van, de gyakorlatilag csak júliustól kell fizetni a szülésért. De ha belegondolsz, akkor én már ott fogok szülni, ahol egy hónap múlva több százezreket adnak majd egy szülésért! A dokim nagyon rendes, egy csomót beszélgettünk már a szülésről, de igazából engem azt hiszem még "nem nagyon" - dehogynem - érdekel, próbálok mindig úgy menni, hogy most is minden rendben lesz! :) Szóval csak pozitívan! :) Szerintem neked a 8,5 kg. meg sem látszik. Apánk mit mondott a felszedett +8,5 kg-ra? Gondolom nálad is húzta a száját!

Melcsi!
Örülök, hogy adsz magatokról hírt! Marci nem kis gyerkőc, ezt meg kell hagyni. De aki ismeri az apukáját és az anyukáját, az tudja, hogy ők sem kicsi emberek! :) A lényeg, hogy egészségesek vagytok, és hogy van jó sok fincsi tejcsi! :) Sok puszi Nektek! :)

Kép

KépKép
ercsikati

julcsika
Olyan kis aranyos vagy :lol: , ne haragudj, hogy mosolygok rajtad, de ezek annyira lényegtelen dolgok, hogy mit énekelsz majd a kis Szonjádnak. Ő úgysem arra kiváncsi, hogy miről szól a szám, csak a hangodat akarja majd hallani, hogy biztonságba érezze magát, szóval, ha dúdolsz neki az is tökéletes lesz, hidd el. Én például Beyonce-t meg más mai pop slágereket is szoktam énekelni, meg van az a forgónk tudod az ágy felé ami zenél (maga a forgó tök felesleges még, nem is tudo hány hét múlva látnak el olyan távolságba a babák, azt hiszem az elején csak kb 20cm-re látnak, annyira meg nem fogom beletenni a szájába a forgót). Meg van baba cd-m(úgy emlékszem az neked is van), az is elég, ha azt beteszed és dúdolod a dallamot.
Ez a hangulat ingadozás, tuti a hormonok miatt van, el fog múllni, addig meg felesleges sirdogálni, inkább öröm könnyeket ejts, hogy mindjárt itt van a nagy nap, oké? :wink:

A kajával én is igy voltam, abszolút nem kivántam az ételt, apánk mondta is, hogy kit érdekel :lol: , attól még enni kell. Mostmeg pár napja rám jön az édesség evés, pedig eddig abszolút nem kivántam az édességet. Tegnap én is Valentin nap alkalmából benyomtam 2 sütit :lol:
chilike1

Ercsikati! Hát hogy húzta, az nem kifejezés... Az előző alkalommal mondjuk nem, mert a digi mérlegük bedöglött, ami meg ott volt mutatós szerint, nem hiztam semmit... Szóval már csak szimplán szerepel nagy betükkel a DIÉTA, de nincs felkiáltó jel mellette...
Hét én nemigazán tudom hova szedtem azt a 8,5 kilót. De az arcomon láttszik, azt mindenki mondja.
A kútvölgyis szülés ilyen szempontból tényleg jó! A dokihoz magánrendelésre jársz?
Most úgy tudom, hogy át is rakják a szülőszobákat, mert megint átalakitanak. Megnézhetitek majd a szülőszobát előtte???

Kép
kislibus

Chilike,
Ne aggódj, én is kinevetem magam, annyira hülye vagyok. De nem baj, megengedem magamnak ezt a luxust (mármint hogy hülye legyek), elvégre ez egy különleges helyzet :)
Örömkönnyeim is vannak, nem is kevés :)

Nem vagy nagyon fáradt a tegnapi nagy pörgés után? Ugye pihensz akkor most?
Már minden megvan a lányoknak, kimosva-vasalva? nem is mutattál még képet arról, hogy hol lesznek :(
és tényleg ne felejtsd az utolsó pocifotót megcsinálni!
és én is sokkal jobban kívánom az édességet mint korábban, nem értem miért, pedig sosem voltam édesszájú nagyon...
vjulcsi

Édesség: A méh a munkához (szülés) cukrot tud felhasználni a leghatékonyabban, hogy energiához jusson az izomsejtek számára. Ezért van az is, hogy a kórházba javasolnak bevinni csokit, vagy szőlőcukrot. Most készül a szervezetetek a szülésre, épiti ki a cukorraktárokat az izmokban, hogy el ne fogyjon az utánpótlás szüléskor. Szóval ezért az édesség kivánalom. :)
Tökletes dolog ám az embei szervezet. :)

Kép
kislibus

Ahha Libus, így már értem :)

Már akartam kérdezni, hogy honnan is tudsz te ennyi mindent? Az egészségügyben dolgozol?
vjulcsi

Kislibus!
Természetesen megnézhetjük majd a szülőszobát. Szülésznőt is választok, aki a tesómnak volt! Szupi csajszi! Nagyon kedves, és segítőkész! Én majd a ctg időpontokat vele egyeztetem, és majd hozzá megyek, hogy ne kelljen órákat várni arra is! Egyébként amikor a tesóm szült a szülőszobában én is ott voltam! Nagyon klassz, azt hiszem ha nem tudom, hogy "hol vagyok" akkor nem mondom meg, hogy egy szülőszoba! Mondjuk a tesóm nem volt ott sokáig, mert vitték a műtőbe, mert császáros volt! Neked Apánk mondott már valamit a szülésről?

Kép

KépKép
ercsikati

képzeljétek valamit elállitottam a gépen és nem tudom hogy kell visszaállitani, most akkorák a betűk, hogy alig látok valamit, jön haza a suliból a nyglány és majd megcsinálja, akkor válaszolok, oké?

..hát ez a számitógép téma nem az én világom, jaj de béne vagyok.

julcsika
Majd teszek fel képet a kiságyról , ágyneműről , stb, de mostmár minden össze van készitve, és tudod meséltem, hogy a pelenkázónak van szabd polca, ahová egyenlőre nem akarok visszatenni a textil pelenkákat, stb minek porosodjon még egy hétig, szóval átmeneti megoldásként a kiságyba tettem az összes olyan cuccot amit majd a polcon fogok tartani, a kiságyat meg letakartuk lepedővel, stb. Tudom kicsit hülyén hangzik, de én ilyen rend és tsiztaság mániás vagyok...
Szóval már csak akkor fogok tudni feldobni képeket, ha haza jöttünk a kórházból, mert vasárnap kijön anyum, mindent eltesz a helyée és hétfőn már tudom berakni a csajokat az ágyukba.
Tudod mi nem csináltunk külön szobát a sajűát szobánkba raktuk be a bútorokat, stb igy azlért nem annyira babás, mert a tapétánk például sötét barna, bronz-arany mintával, szóval inkább ilyen melegebb hangulatú a hálónmk, de a csajok cuccai rózsaszinűek,.
chilike1

Sziasztok!

Moncsiga ezt a meglepetés,pár napig nem btudok jönni és erre te megszülsz,beelőzve Chilikét.Tiszta szivből gratulálok és nagyon sok boldogságot kivánok nektek a kis baboval,és sok sok tejcsit.!

Csajok igérem majd jövök,és visszaolvasok csak sajna Robinak az este ota hőemelkedése van most viszem dokihoz.Ez kikészit mert mi nem nagyon voltunk betegek és ilyenkor nagyon parázom.

puszi

Kép
póci

Julcsi! Igen, eüs vagyok. Konkrétabban védőnő. (Állakat kéretik nem leejteni...) :)

Ercsikati! Akkor nagyon jól le lesz szervezve neked minden! Örülök, hogy ennyire félkészült leszel, remélem minden jól fog menni!
Még nem beszéltünk erről, egyenlőre a thrombocicáim miatt jobban aggódunk, hogy el ne fogyjanak a szülésre... :? Meg igazából még mindig dilemmázom a szülésen. Páromnak jobban tetszene tarcsán szülni, mertogy oda gyorsaban bejutunk. (Persze első szülés nem megy olyan hamar, de mondjuk még mindig indulhat vérzéssel, akkor meg nem kéne 2 órát utazni a Jánosba, ha Kistarcsán fél óra alatt ott vagyunk. )
A másik, ami nem tetszik a Jánosban még mindig, ezek az áldatlan állapotok, meg hogy annyira el leszünk árvulva. Ahogy Rencsi meg Melcsi irta. Most még kiváncsi leszek Moncsiga, Chili, és Julcsi élményeire, aztán majd döntök. De a terhesgondozást már mindenképp végig csinálom Dévainál, ő tényleg odafigyel...

Chili! Egyáltalán nem hangzik hülyén, én is le fogom takarni amig haza nem érünk. Pláne itt vidéken annyira durva, felporszivózok-felmosok és másnap kergethetem a porcicákat... De hogy honnan teremnek???
Még job lesz, ha a csajokkal együt lesz a fotó. :D

Kép
kislibus

Póci! Jobbulást Robinak!

Kép
kislibus

Megcsináltam a gépet, jujj de ügyi vagyok!!! :lol: :wink:

póci
Jobbulást Robinak, reméljük semmmi komoly.

kislibus
De jóóó, attól még neked is kell külön védőnő? (vagy te saját magadhoz jársz ki? :lol: ), vagy a munkatársnőid mennek?

Hát a pinduri alkatodhoz a 8,5 kg tényleg kicsit soknak hangzik, de abszolút nem látszik rajtad. :wink:

Én eddig csak jót tudok mesélni a Jánosról(na jó kivétel a műtő felújitással járó zajt amit 2 órán keresztül élvezhettem :lol: a váróban), meg Mártikáról is, én úgy érzem végső soron moncsika is meg lesz elégedve vele, nagyon jól jöttek ki neki a dolgai, ott volt a Szentkirályi doki tudott menni apánk is, bennt volt vele Mártika, Valentin nap jött a baba és még császárral is szülhetett, ahogy eredetileg szeretett volna, úgyhogy én az ő helyében elégedett lennék, de persze majd elmondja ő mit gondol.
Mondjuk azért nekem más, mert én eleve "programozva " vagyok , szóval más az , ha neked például spontán beindul péntek délelőtt, érted? De a szülésznő azért is jó, mert legalább kordinálja a dolgokat. :wink:

ercsikati
Nagyon szépek a babaholmik, átküldhetnéd a rsézleteket lécci, hogy kell megrendelni mennyibe kerül, hogy választassz szint, mintát stb. köszike
Sajnálom a kezed, én múltkor a szemetesbe nyúltam bele, le akartam nyomni a szemetet, mert már nem tudtam rátenni a tetejét és benne volt a konzerves doboz. Gondolhatod... az is jól esett! :wink:
chilike1

Libuskám,
nekem még mindig a földön az állam.....te kis csibész van itt köztünk egy szakember és nem is mondod, csak szépen csöndben adod a tanácsokat, de azzal nem dicskedsz, hogy ezt te miért tudod.....ejnye bejnye :wink: :wink:

Chilikém,
voltunk tegnap csak nem sétálni hanem végre eljutottunk moziba...annyira szupi volt, ezt az új romantikus filmet a Valentin napot néztük meg, Nekem nagyon tetszett, olyan mint az Igazából szerelem! :D :D
És meddig tervezed hogy veletek lesznek egy szobában a csajok? Aztán majd lesz külön -külön szobájuk? Tegyél fel képeket lszi!!!

Pócikám,
úgy látszik járvány van körülöttünk is mindenki beteg, Jobbulást Robikának! aztán írjál hogy mit mondott a doki!

pusz

Kép
rencsi79

julcsika
Na ennek már örülök, hogy jobb a kedved, :wink:

Ja pihengetek, de abszolút nem vagyok fáradt , sőt!
A kórházban még szeretnék csinálni pocakfotót, majd felbodom. :wink:
chilike1

Chilike!
Átküldtem Neked priviben az infókat. Remélem minden érthető lesz. Ha esetleg mégsem, akkor szólj és "segítek"! Remélem sikerül találni Neked is megfelelőt, és üzletet is tudtok kötni! :)
És gondolom a konzerves doboz milyen klasszul eshetett. Én azt hittem bepisilek, aztán vagy 5 percig ömlött a vér. Amikor meg úgy gondoltam, hogy elállt, végül elmosogattam, de mondanom sem kell, hogy újra elkezdett vérezni! :(

Kép

KépKép
ercsikati

rencsike

Neked nem volt bedugulva az orrod?
Irta melcsi, hogy neki is be volt, meg Mártika is mondta, hogy ez lehet a terhesség miatt is, de akkor meg tök feleslegesen használom az orrcseppet, nem? Majd, ha megszülök, úgyis elmúllik. Csak azért használom, mert ha valami nátha szerűség akkor viszont szeretnék addigra meggyógyulni mire szülök, hogy ne kelljen a maszkba beszélnem a babákhoz, meg úgy, hogy puszilgatom meg őket?
Szerinted?
(viszont, ha befújom az orrcseppet-homeopátiás- kidugul az orrom, meg ki is tudom fújni, szóval lehet mégis valami megfázás féle), csak úgy utálok bármit is használni, tudod a fejfájásomra se vettem be semmit, csak ezt már nem birtam, azt hittem megfulladok.

Hát a szoba az nem tudom még, hogy lesz, mert a hálónk mellet van még egy szoba, ami tökéletes lenne, gyerekszobának, csak nemrég tapétáztuk ki és életében előszőr választhatott a nagylány önállóna tapétát a saját szobájába(mert az az ő szobája most), szóval teljesen az ő stilusa lett, ahhoz viszont drága volt a tapéta, hogy a nagylány másik szobába költözzön és a babáknak újra tapétázzunk.Szóval emiatt minden úgy maradt ahogy volt, csak a mi szobánkba tettük a babadolgokat.
Szóval még nem döntöttük el, hogy legyen, de csak ez a megoldás marad, hogy a nagylány átköltözik majd és igy melletünk lesz a babaszoba, csak azt se akartuk, hogy úgy érezze, hogy jönnek a tesói, ő meg ki van dobva a kis kuckójából, érted?

De teljesen jól elférünk egyenlőre, aztán majd meglátjuk.

Miben szoktad kivinni Domit sétáltatni?
A kórházból hazafelé szerinted elég egy hosszú újjú body, rugdalozó, kardigán, meg az overall, ugye? Meg persze a sapka, pléd amivel betakarjuk a babhordozóba.
chilike1

sziasztok csajok,

jöttem én is egy szösszenetre, Patrika nyöszörgött,kicseréltük a pelust,most meg apával táncikál :)
Tiszta apja lánya,annyira jól elvannak együtt...rossz lesz jövő héttől,hogy elmegy újra dolgozni.

Chilike, a napjaink babázással telnek ;-) két szopi között sikerül megfürdeni,majd újabb két szopi között hajat szárítani vagy esetleg megcsinálni a pediküröm :)
Apa bevásárol,takarít,pelust cserél,mellkason babúsgatja,ilyenkor jut egy kis időm alvásra,mert éjszaka kb. 2-3ig nagyon éber a kis drága.
Akkor újra szopi és ha szerencsénk van alszik 4-5 órát is.
Napközben sokkal nyugisabb,estefele meg teljesen felpörög és olyan éber,éjjel 1kor is úgy magyaráz a kezeivel,hogy csak nevetünk rajta :)

Akartam írni már a napokban,hogy nekem néha kicsit hiányzik a pocakom,úgy szerettem.Persze nagyon boldog vagyok,hogy itt van velünk Patrika,de olzan fura,hogz ripsy ropsy eltünt a nagy pocak:)
Szóval nézegessétek amíg még ott van és bent ficánkolnak a babák;-)

Julcsikám,olyan aranyos vagy drága,de hidd el Szonjának csak a hangod a lényeg,hogy mit mondogatsz neki,az teljesen mindegy,főleg az elején.Na meg többnyire cicin bealszik majd,nem kell altatódal ;-)

Csütörtökön Chilikéért drukkolunk,aztán meg értetek Szonjussal.
Chilikém,én már annyira izgulok :)Te ne is izgulj,minden rendben lesz.
ugye küldöd az üzit valakinek majd?

Kép
hanyatka

Mi is csináltunk a korházban egy utolsó pocifotót :)
Robcsikának is mielőbbi gyógyulást!!!

Libuska,na aztán te megtuccc lepni,nem mondom :)te kis huncut,és ezt csak ilyen lazán :)nem semmi vagy hallod-e.
Nem hiszem ,hogy látszik rajtad a 8,5 kg ;-)
Sztem. kb. olyan alkat vagy mint Zel és a végén neki még jól is áll,hogy maradt rajta 1-2 kilócska.igaz Zel?

Rencsikém,de jó,hogy eljutottatok moziba.Akkor neked teccett a film?mert pont tegnap olvastunk róla kritikát,hogy olyan mint az Igazából szerelem,csak,hogy az éppen jól sikerült.
Na majd megnézem is,amint lehet.
Nekem már kezd hiányozni a kimozdulás,azóta csak a parkolóig voltam 1x,a kocsiból hoztam fel vízet.
De holnap érkezik anyukám és mi is elmegyünk a reptérig és a kocsiban várakozunk.Aztán csüt.ön megyünk vissza a korházba egy viszgálatra meg találkozunk a fotós nőcivel,kiválogatjuk a fotókat a fotókönyvbe :)

Kata,nagyon szépek Kendra dolgai,szépen megtervezted őket.
Én is várom majd ezt az időt,mikor külön szobába kerül Patrika és berendezhetjük a szobácskáját.

Kép
hanyatka

Chilike,nem engem kérdeztél,de mi teljesen így hoztuk haza a korházból,azokban amit felsoroltál :)

Ja és ma jutott eszembe,írtam is Moncsikának meg most neked is írom,hogy az Arnica nevű homeós bogyó segíti a sebgyógyulást,nekem is adták a korházban 3x5 golyócskát.Sztem. jó volt nagyon.

Kép
hanyatka

hanyatka
Persze , hogy küldök üzit, sztem rencsinek vagy bodzának(jóó csajok??? :lol: ), de az is lehet, hogy még összefutok moncsival(nem tudom, hogy már irtam-e vagy csak akartam?), hogy én szerdán fekszem be moncsi még biztos bennt lesz, és még lehet hogy csütörtökön is, mikor megszületnek a csajok, szóval lehet ő is fog tudni jönni az infókkal. :wink:

Köszi a drukkot, szerintem rám is fog férni, de én mindig ilyen vagyok, hogy előre nem idegesitem magam, mire meg ott leszek csütörtökön képes leszek elsirni magam "félelmembe" :lol: :lol:

Na a napi program nem tűnik azért olyan nehéznek :wink: , rendszeresen eszik Patrika, vagy még össze-vissza?
Van tejed rendesen?
A pocim nekem is fura lesz sztem, de azért én már azt is várom, hogy újra lapos legyen a hasam. :lol:
chilike1

Melcsi,nagyon szépen fejlődik Marcikád.Küldj majd még fotókat.

Sajnálom a sérüléseket lányok,én is ilyen kis kétbalkezes vagyok mostanság.Egyik "reggel" bundáskenyeret sütöttem és a jobb csuklóm tele lett égési hólyagocskákkal ;-)

na mennem kell,megtelt a pelus meg a nyelvikét is nyújtogatja..:)

Kép
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?