A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Jucus: valóban nem mozdulhatsz meg a szonda alatt, mert abból lehetne a baj. Itt ez annyit jelent, hogy ha valami nem OK, akkor azonnal szólj, mert csak beszélhetsz, nem mozoghatsz!!! Természetesen Sajó foghatja a kezedet, én is így bátorítottam Szimbánét. Én sokkal jobban be voltam rezelve és elég kemény voltam Dévisszel. Gyengébb idegzetűek talán már fenyegetésnek is érezhették volna a szavaimat, de hát Szimbánéval nem lehet akármit megcsinálni, azt nem hagyhatom. Mondtam is neki, hogy ez nem a Survivor, nem az a lényeg, hogy szenvedhessünk egy jót. Dévisz is mondta nek, hogy ha fáj, akkor azonnal(!) szóljon és leállunk. Ezek után nem kis meglepetésemre alig néhány másodperc alatt megtörtént az egész. Szimbáné fogta a kezem, kapott néhány puszit, én meg kérdezgettem, hogy mit érez, nehogy csendben szenvedjen ahelyett, hogy szól a "testőrnek". A második kérdés után már vége is volt az egésznek. Szimbáné saját bevallása alapján a fájdalom kb. olyan erős volt, mint amikor a kutya rálép a lábára és ez nálunk egyáltalán nem ritka. Azt azért hozzá kell tennem, hogy a párom a "vörösöket" szinte egyáltalán nem érzi és a méhszája sem volt műtve azelőtt.
A lényeg: az egy nagyon hosszú egy perc (sem) volt, de utólag be kell látnom, hogy nagyságrendekkel jobban féltem tőle, mint amennyire kellett volna és amennyire Szimbáné félt. :oops: Még rá is kérdeztem, hogy "ennyi volt?" :shock:

Melánia! Emlékszel, a koncepció két petezsákról szólt. El ne felejtsd! :D Nagyon várjuk a híreket! 8)
szimba

Moncsiga köszi az infot.
Nem lettem happy :( De ez van
Végülis a Jánosban túléltem két átjárhatóságit akkor ezt is túl fogom élni.....
Szimba jó volt ez a kutya rálép a lábára hasonlat. :)
MOndjuk az én kutyám ha rálép a lábamra ... 45 kilójával és vhogy a körme mindig befúródik a lábfejembe :) ÉS persze ez mindig akkor történik amikor mezítláb vagyok :)
madrin

Renna! Most lehet, hogy hülyeséget írok, de amikor a pároddal jártok egyfolytában orvoshoz, az is a babásodási folyamat szerves része és ha ez a gond nem lenne, akkor akár azonnal is belevághatnátok a következőbe (csak éppen önköltségi alapon). A kötelezően előírt 3 hónapot meg elvileg nem arra találták ki, hogy a munkáltatónak felcsillanhasson a szeme és a lapátért nyúlhasson. :evil: Ha ezt előírják, akkor ez valamilyen szinten azt jelenti, hogy ez az intervallum is a program része. Persze ha valaki 1 vagy 2 évente csinál egy programot, az nem hivatkozhat erre, de ha ezt előírják, akkor érdemes lenni erről is megkérdezni valakit... :roll:

Madrin: elképzeltem ezt a kutyás jelenetet... :lol:
szimba

Melánia!
Szuper! ÚÚÚÚÚgy örülök! :)
Puszi Neked, vagyis Nektek! :);)

Lányok/Fiúk!
Nemsokára jön Melánia és elmondja Nektek is amit nekem! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Micona: én most azonnal szeretnék egy kisbabát, akiről lemondtak. Tudsz segíteni?
Mindenkinek köszi a biztatást, de én akkor is nagyon félek. A fájdalomküszöböm a nullával egyenlő. Igaz, az pl. nagyon fájt, amikor 10 hetesen elvetéltem, 2-3 ujjnyira kitágultam. Úgy járkáltam a lakásban fel-alá, mint egy szülő nő, fogtam a derekam, szörnyű volt... A szonda vajon fáj ennyire?
sajo

Jucus: nincs ennyi ideje fájni, ráadásul közel sem olyan vastag a szonda, hogy olyan mértékű görcsöléssel járjon a vizsgálat. Ha előtte "véletlenül" beszalad 1-2 Algopyrin, esetleg (No-Spa is) és ez megnyugtat, akkor vesd be ezt is! 8)

Meli! Most már végérvényesen és visszavonhatatlanul gatulál Nektek a Szimba család! :D Gyere minél hamarabb a részletekkel! 8)
szimba

Jucus,
kisbabát nem tudok :(((
csak a menetét tudom megkérdezni, hogy lehet örökbefogadni a csecsemőket befogadó gyermekotthonból.
Jucus, én most vállaltam volna a szondát ,ha kezdhettem volna, bár én jól bírom a fájdalmat ( a fizikait).
Ehelyett pénteken megyek hepatológushoz, aztán meg citológushoz, aki tuti meg akar műteni.

Meli, vagy Kata !!!!!!!!!!!!!!!!!

Azonnal írjatok, lejárt a munkaidőm, nem tudok később jönni :((((
miciona

Meli,
gondolom sikerült, de a kérdés egy szám......
egy? kettő? esetleg..........háá ?????
miciona

Micióna: érdekelne az örökbefogadás menete.
Ennek ellenére elmegyek ma szondára.
Köszi mindent mindenkinek.
sajo

Sziasztok! Csak gyorsan-megyek dolgozni.

Meli drága gyere gyorsan a hírekkel,mindenki nagyon vár!!
GRATULÁLOK NEKTEK!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: puszi és vigyázz magadra!
ritu75

Jucus nyugi!Minden oké lesz,nagyobb a rákészülés,mint maga a beavatkozás.Én is nagyon féltem,de nekem nem fájt(max mint egy rákszűrés) Gondolok rád!

Renna :shock: sajnálom a munkahelyet!

Kata neked HATALMAS GRATULÁCIÓ! Éljen!!! :lol: Puszi

rohanok-elkések...
ritu75

Melikém!

Már nagyon izgulok!!!! :wink:
agnyes

Sziasztok.

Itt vagyok. :lol:
Hát nem is tudjuk hogy sírjunk vagy nevessünk.Hogy miért? Hát mert 2biztos petezsák látható.
És mi van még? Hát van még 2!!!! Tehát 4. :shock:
De utóbbik még nem 1000%-os.Hétfőn menni kell újra.A 4 az már kicsit sok lenne.De az uh képen van még a két nagy mellett két kicsi pöttyink is.
Na ehhez mit szóltok????

Agnyes:köszönöm az sms-t de neharagudj hogy kimaradtál a válaszokból.Annyi mindenkit fel kellett hívnom.Családra gondolok.
anyu az teljesen le van döbbenve.

Uh közben mindenki közrefogott:Ágika,Apánk,Gyöngyi,és Maja is ha jól tudom a nevét a megfigyelőből.

Kép
Kép
melánia

Egyenlőre a kettő a biztos.Elég is lenne.Ha mind a négy itt csücsül a méhembe akkor gondjaink lesznek!!!!
Apánk már mondta,hogy elgondolkozhatunk hogy mi legyen.Én bele se merek gondolni.De négy az már nagyon sok.

Kép
Kép
melánia

Húúúúú Meli!

Már izgultam nagyon!!

Ez aztán a teljesítmény! :lol: Az a két szép nagy majd jól kapaszkodik! Minden rendben lesz!!!! :wink: Drukkolok tovább!
agnyes

Melánia: Szent ég!!!! :shock: 4 picuri!!! (Kettőre számítottam, de erre nem!) Azért nagyon boldog vagyok és hatalmas gratula kettő biztos petezsákocskához! :lol:
Hát a másik kettő!? Nem semmi! :shock:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Egy ismerősöm járt úgy, hogy 3-at kapott vissza és az uh-n 4 petezsákja volt. Dévai lefelezte az utró adagját és így a két kevésbé életképes felszívódott és az erősek megmaradtak. Már 2 évesek az ikrek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

csomee:nekem maradt az Utro adagom 3szor 2.

Kép
Kép
melánia

Agnyesem:igen ám de két picuri az akit kint érleltek és mindössze 2 sejtesen kaptam vissza őket.

Kép
Kép
melánia

[quote="melánia"]
írta:
melánia...2 biztos petezsák látható.
És mi van még? Hát van még 2!!!! Tehát 4. :shock:
De utóbbik még nem 1000%-os.Hétfőn menni kell újra.A 4 az már kicsit sok lenne.De az uh képen van még a két nagy mellett két kicsi pöttyink is.
Na ehhez mit szóltok????

:shock: :roll: :o :o Kép Kép Kép

Bízom abban, hogy hétfőn már "csak" a két nagyot látjátok a monitoron, mert a 4 egy kicsit sok(k), ettől függetlenül nagyon-nagyon örülünk és gratulálunk! 8)
szimba

szimba:ezt mi is tudjuk.Remélem nem kell leredukálni őket mert attól félek nagyon.Bár nem tudok róla semmit. :shock:

Kép
Kép
melánia

Meli!!!! Kicsit túldrukkoltuk a dolgot, bocsi! :lol: :lol: :lol:
Akkor most azért szorítok, hogy hétfőre maradjon a két erős és ne kelljen nehéz döntést hoznotok!

GRATULÁLOK!!!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Melánia!
Ez szuper! Tényleg tú drukkoltuk a dolgot! :)
Én azért nagyon szorítok!

Kép

KépKép
ercsikati

Meli,ez nem semmi... :D Gratulálok!!!!
Neked is Kati!
Az akciózóknak ezek a sikerek biztos erőt adnak,az újaknak meg bizonyosságot,hogy Apánknál a legjobb kezekben vannak!!Tudjátok,Ő mindenkinek előbb vagy utóbb,de biztos"csinál"kisbabát.. :lol:
Sok puszi.

Kép
cs.andi

Melikém Drága,

hűűűűhhhhhhhhaaaa, ez nagyon durva, az én álmomban 3 volt....nem gondoltam volna, hogy még ezt is túlszárnyalod :wink:
Gratula, akkor most izgulunk megint hétfőig!!!!

Kép
rencsi79

Kati, Meli gratulálok! :D :D :D
szimbáné

Meli: Neki azért felezték, mert mind a 4 teljesen egyformán látható volt. Majdnem egyforma méretekkel és bennük embriókezdeménnyel. De hétfőig drukkolok, hogy a 2 szép petezsák maradjon! :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Kati! Gratulálok! :lol:

Melánia! Gratulálok! :lol: Minden rendben lesz! puszi!

Jucus: A szondázás tényleg nem fáj, egy picit lehet érezni. Nekem nagyon alacsony a fájdalom küszöböm, de tényleg elhanyagolható volt Azért jó, hogy csak egyszer kell megcsinálni, és nem minden alkalommal. :wink: Majd számolj be, hogy mi volt....kérlek.

Csomee. Örülök, hogy elhatároztátok magatokat és folytatjátok, Kittinek jó lesz egy-két kistestó...szorítok, és drukkolok, nagyon!

mindenkinek puszi és kitartás! :)
emerenc

Emerenc: Köszönöm szépen! Majd 7-én meglátjuk, hogy hogy tudjuk folytatni.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Meli! Aztaaaaa.............:shock: .. Nagy gratu nektek és drukkolok, hogy két gyönyörű petezsákocskátok maradjon hétfőre!!!

Jucus! Veled mi volt?

Méhszonda: Ha nálunk szügség lesz rá, bevetem a Simba által javasolt módszert.
kislibus

Sziasztok lányok!

Korábban már bejelentkeztem,de mivel sikertelen volt a 4.lombok,ezért 3 hónapig csak olvasgattam néha az írásaitokat.

Csomee!
Elkezdtük az 5.-et,pénteken punktió lesz.
Új szurikat kaptam,ez is jól stimulált,úgyhogy remélem lesz közöttük 1-2 elég erős,hogy fel tudjuk nevelni őket.
Mert azt Te tudod csak igazán,hogy nem elég az,ha 7-10 petesejtet leszívnak,meg is termékenyülnek,és még szépen osztódnakis.....
Nekik megtapadás után ott kell maradni 9 hónapig!

Szóval,bizakodunk.

Sziasztok Évi

Katica
évi7104

Évi: De jó, hogy jelentkeztél! :lol:
Nagyon drukkolok neked péntekre, hogy minden rendben menjen és legyen jó pár szép petesejt, amit meg tudnak termékenyíteni és ET után veled is maradnak. Jelentkezzél gyakrabban, ha tudsz, hogy hol tartotok! :D :D :D

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Kata! Kép

Meli! Kép Kép ? Kép Kép ?
Nagyon örülök,remélem minden rendben lesz.

szurikáta
szurikáta56

Mindenkinek köszönöm a gratulációt!
De ez NÉLKÜLETEK NEM LETT VOLNA ÍGY!!! Köszönöm a sok drukkot, meg pozitív energiákat! Mindent megkaptam, és ezért tartunk itt, ahol tartunk! :)

Szimbáné!
Ugye tudod, hogy most már TE vagy a soron következő?

Szurikáta!
Aranyosak a babák! :) Köszönjük! Meli nevében is! :)

Emerenc!
Neked is köszönöm a gratulációt, és hogy sokat gondoltál és emlegettél! :)

Cs.Ani!
Köszönöm NEKED is! És tényleg igazad van! Apánk előbb vagy utóbb, de MINDENKINEK "csinál" Babót! :)

Legyen szép estétek! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kata!
MEG AZ ÉN SZERENCSESZURIM ! :lol: :lol: :lol:

szurikáta
szurikáta56

Melánia :shock:

gratulálunk!:-) Most már csak azért drukkolok, hogy a legközelebbi uhun annyian legyenek, ahányat szeretnétek!!!!:-)

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

szurikáta
háááááát ezek a bébik, nagyon édik :lol: :lol:

melike
nagyon örülök, gratulálok!!!
Bizzunk benne, hogy minden rendben lesz hétfőn, csak koncenrálj erősen. Annak idején én is gondolkoztam, hogy mi van, ha mindhármat látom az uh-n(mondjuk én Hálát adtam volna a JóIstennek egyért is, még azt se tudtam elképzelni, hogy összejön, de igy 2 bébikének kifejezetten örülök), de ha 3 lett volna én nem gondolkodtam volna rajta, hogy mi legyen, nem lett volna nyugodt a lelkem, ha valamelyikre azt mondom, hogy nem köszönöm... habár a 4 a téyleg kicsit necces :roll:
Mindegy, most ezen ne rágódj, örülj neki, hogy kismami vagy :lol:

jucus
na hogy ment a szonda? :wink: csak kibirtad..., ugye?

csomee
örülök, hogy itt vagy :lol:
én a helyedbe még megpróbálnám az 5. lombikot, akár jövőre is, igy még lehetne több gyermeketek is, ha összehoztok ikreket ti is... :wink:

moncsika, rencsike
megyek a máskra , majd oda irok. :wink:

évi
hajrá, hajrá
fő a pozitiv hozzáállás

agnyes drága, hogy megy a cérnázás? mostanában ritkán látom, hogy irsz.

miciona
remélem még elcsipted melike hsz-ét, és el tudtad olvasni még a melóhelyeden :wink: .
Tegnap akartam még irni neked a májfunkcióról néhány szót.
Nekem teljesen rendben voltak az eredményeim, nem volt egy csillagom se, most amikor terhesen csináltak vérvételt, most emelkedett meg az a Got vagy mi , ami neked is magas, 39 helyett 68-ra, de beszéltem apánkkal, azt mondta, hogy a terhesség miatt van, bodzi mesélte , hogy neki is volt ilyen és szülés után visszaáll magától. Szóval sztem ami nálad van az valahogy mégiscsak más egy kicsit, azért javasolt apánk további vizsgálatokat, mert neked eleve magas az az érték és biztos fél, hogyha esetleg terhes leszel, főleg, ha iker terhes akkor még magasabbra emelkedhet, nem?
Egyébként szedsz rá gyógyszert vagy valamit?
Azt hiszem szimba irta múltkor, ogy az igazán csak akkor vállik rosszá, ha több százra felmegy az eredmény.., szóval sztem nem komoly ez még :wink:
chilike1

Drága Meli és Kata!
Nagyon örülök, boldogságotoknak! Melániám! Kívánom, hogy akárhány babád is lesz, legyen mind egészséges, és Te is jól viseld majd az áldott állapotot!

Moncsi!
Köszi a könyveket. Írok én is a gmailre.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Sziasztok.

Köszönöm csajok és fiúk a gratulációkat mindenkinek!!! :lol: Most már nagyon fáj a cicim.
Apánk közölte velünk tegnap hogy épp kedden segített világra háromasikreket. :shock:
Mondtuk neki hogy ez most célzás akar lenni.Gyöngyi elég biztos volt abban hogy a két kicsi pötty a 2db 2 sejtes AHA-s embrike.Hát még örülni nem tudtunk mert sem én sem a párom fel se fogta hogy mi is történik velünk.Érdekesnek tartom hogy eddig egy sem tapadt meg most meg lehet,hogy négy. :shock: Na majd kiderül.

Kata:meghoztam a szerencsédet!!!!! Én voltam!!!! :lol: :lol: :lol:
Ja és ne feledd még neked is lehetnek ikreid!

Albi:de drága vagy! te nem alszol éjjel? :lol:
szurikáta:aranyosak a babák de kicsit sokan vannak nálam. :oops:
De nagyon köszi!!!!

szimbáék:puszi nektek!!! :lol:
moncsiga:nem csak rajtatok múlt.Ne okold magad! De köszönöm a drukkokat!!!!
Mindenkinek puszi.Rencsi,chilike,emerenc nektek is.
Biztos van akit kihagytam bocsánat érte. :oops:

Kép
Kép
melánia

Drága Meli,

Nagyon gratulálok, és kiváncsian várom a fejleményeket. Nagyon szorítok. :D :D

Kép
gmelcsi1

Kata, Meli,
Nagyon gratulálok nektek (férjem is :)).
Kívánom, hogy bármennyi baba is lesz a pocakotokban, szép, komplikációmentes terhességetek legyen, és egészgéses babáitok!

(mi tegnap voltunk Apánknál, a baba nagyon jól van, de mivel a komplikációmentesség nálunk nem jött össze, szigorúan feküdnöm kell. Persze nem tragédia, a babáért midnent! :))
vjulcsi

Sziasztok lányok:) Nagyon örülök, hogy itt lehetek én is veletek:)
Katának pedig örök hála hogy át csalt ide:D :D

Húú ez aztán egy nagyon jó kis topik, itt aztán zajlik az élet, olvasok sok jót itt is:)
Nagyon nagy gratula mindenkinek, aki már elérte a baba célját.

Rólam röviden tömören, én is a Forgácsba járok, és még nagyon az elején vagyok, ma voltam a 21.napi vérvételen, a konzultációm pedig okt 14 én lesz este 7-kor:)
A sorszámom:506-os az ugy néz ki hogy december...az még olyan messze van:(
Nálam, petevezeték elzáródás van,és a férjem eredményei se túl jók, hogyhogy a lombik baba a megoldás.

Szivböl szoritok minden egyes lehendő kismamának:) :lol:
beus84

Szurikáta!
Természetesen a Te szuriid is hozzájárult a sikerhez!
Sőt Tigrincs és Bodza kabalái is! :) Köszönöm!

Julcsi!
Sajánálom, hogy a komplikációmentesség nem jött össze, de annak nagyon örülök, hogy a baba jól érzi magát a pocakodban! :) Pihenj sokat! Hamarosan én is ezt teszem majd! :)

Melánia!
Tudom, hogy TE is benne voltál! :D De ugye azt is tudod, hogy Neked miért lett sikeres?! :) Emlékszel meg is beszéltük, hogy együtt járunk majd, és hogy én meghozom a szerencsét! Hát így is lett! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Beus!
Szerintem eltévesztetted a fórumot! Vagy nem? Mert nem nagyon értem! :oops: :oops:

Kép

KépKép
ercsikati

sziasztok!
tegnap voltam szondán. kár volt annyira félni, egyáltalán nem éreztem semmit, és max. 10 mp-ig tartott a dolog.
előtte az uh kellemetlenebb volt, mert a bal petefészkem elbújt a méhem mögé, és elő kellett péselni onnan.
van 4 tüszőm, ezzel indulunk. holnap kezdem a szurikat.
most épp azoknak a mellékhatásaitól rettegek.
mindenki ennyire fél? vagy csak én nem vagyok normális?
gratula, puszik és drukkok mindenkinek.
sajo

Szia Ercsikati.
Miért tévedtem volna el?
Mit nem értesz?
beus84

Jucuska! Jóóól van! Ügyes csajszi vagy te! (meg Apánk se ma kezdte az ipart!) A szuriktól egyáltalán ne fél! Nekem az első stimukor a Clostytól volt hányingerem, de hamar hozzászoktam. A szurik közül meg a végén, ha kapsz Cetrotide-ot, attól lehet egy kis bőrpír, meg viszketés, de a sokadiknál már az sem okoz gondot.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Beus! Azt írod,a Forgácsba jársz. Mi Dévaisok vagyunk... erre gondolhatott Kata. Meg én is....Azért, ha van kedved, maradj! Csak ugye más hely, más módszerek...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

csajok, segítsetek!
most beszéltem vkivel, aki azt mondta, bazi nagy gyógyszerdózis az, mit kapni fogok. ő inszemen volt a bmc-ben, egy tüszője volt, most 5 hónapos terhes. én a következőket kapom: reggelente 3 merional, 3 gonal, este 1 clostilbegyt. folsav reggel és este 1-1. ez tényleg sok? a bmc-s barátnőm napi 1 merionalt kapott végig, semmi mást. na most megint parázok... :(
sajo

Beus!
Én is arra gondoltam, mint Moncsiga, hogy MI Dévaisok vagyunk, és Te a Forgácsról írtál! Egyébként tényleg maradhatsz! Szívesen látunk! :)

Sajo!
Nekem inszemem volt, de ha jól emlékszem neked lombik lesz! Vagy rosszul emlékszem? :oops: :roll:
Én Clostit-ot szedtem a ciklus 5. napjától a 9. napjáig, és 1 Merionalt kaptam a 9. naptól. volt hogy kétnaponta, és volt, hogy naponta! Ezt mindig Apánk döntötte el, hogy mennyit és hogyan adagoljam! :) Szerintem ne parázz! Apánk érti a dolgát! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?