Vagyok, csak még mindig dögrováson + a kisasszony is megkapta a kehémet, így együtt fújjuk-szívjuk az orrunkat.
Sajnos az orrszívást elég rosszul viseli, le kell közben fognom, mert ki akarja venni a kütyüt a kezemből. Ha elveszem az orrától akkor már nincsen semmi baja. Rafkós, de majd csak rájön, hogy Anya nem kínozni akarja.
Bende! Nagyon sajnálom, hogy egyre rosszabbak az éjszakák... Napközben nem fogadja el a kaját 3 óránként? Hátha akkor éjszaka nem kérne annyiszor. Ha elég kalóriát viszel be nappal, akkor nem kell neki éjszaka (elméletileg
Én csináltam 10 hónapos koráig. Evett kb. 8 órakkor, aztán bementem hozzá 10kor. Fel sem ébredt, evett álmában és aludt tovább teli pocival, így előröl pörgött az óra.
Szörnyű lehet ez a kialvatlanság. Az ember úgy érzi, ennek soha nem lesz vége. Szegényke....
Anyany! Örülök, hogy picit használt. A kúpot nem próbáltad? Állítólag az az igazi.
Tründike! Nagyon drukkolok, hogy Bius végleg kihagyja az egyik éjszakai etetést! Nagyon ügyes kiscsaj, kérünk friss képeket!!!!!!!!
Az emberi bunkóságról: hárman egyszerre kezdtük tolni a babakocsit a gyalogátkelőn. Nekünk kellett megállni, hogy PARASZTja elmehessen a kocsijával. Még lassítani se lassított. Ilyenkor nagyon csúnyákat szoktam kívánni neki, és reménykedem, hogy a fele teljesüljön.
Szerencsére vannak ellenpéldák is, vagy csak én nem veszem észre az emberi bunkóságot???

40.hét