Sziasztok!
Hát megjöttünk Apánktól! Egyenlőre örülünk is meg nem is!
Úgy tűnik, hogy KETTEN VANNAK ODABENT!!!!

:) Ennek nagyon-nagyon örülünk!

De ami aggaszt minket és Apánkat is, hogy a B baba mögött egy vérömleny van, ami nem lehet tudni mitől, és hogy mi lesz a sorsa! Azt az utasítást kaptam, hogy menjen minden a régiben, és ha netalántán barnás-véres folyásom lenne, nyomás a dokihoz felvetetni magam betegállományba, és utána hívjam őt! De én úgy döntöttem, hogy jövő héten még dolgozom, aztán már nem! Félek, hogy bajuk lesz! Először azt hittem viccel amikor azt mondta, hogy meg sem tudja számolni a babákat! Erre rám nézett és azt mondta, hogy akkor számoljunk!

A Babának 190-el vert a szíve, B-babának 200-al! De képzeljétek engem annyira letablózott ami hallottam, - 2 baba, vérömleny, - hogy elfelejtettem fényképet kérni!:cry: Így most ehetem a kefét október 20-ig, hogy minden rendben legyen!
Szóval azért örülünk!
Melcsi!
Olyan jól esett, hogy hívtál! Tényleg!

És megnézzük Marci szobáját élőben is! Nyugi!
Szerintem jövök még, csak még a történtek hatása alatt vagyunk! Ja és egyébként 6 hetes a terhesség! Azt mondta még Apánk, hogy nagyon jól lehetett látni a szíveket, aminek örült, mert általában ritka, hogy ilyen klasszul lehet látni a kicsi szívük lüktetését!