A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ági! Remélem nálam is igy lesz! Mármint hogy maradnak a babák vagy baba! Mikor neked mondta, hogy egyszerre 3 baba lesz nem ilyedtél meg? Velem még az ovu. ind. elején közölte, hogy 3-as ikreket nálam nem szeretne látni. (Nem csoda a 154cm-emel és a 42 kg-ommal.)

Évi7104!
Nekem nem fáj a hasam, csak iőnként görcsölget, mintha meg akarna jönni. Mondjuk csak minimális hiperstimum van, meg egy kis folyadék (ami remélem jöjő hétre el is tűnik). De emlékszem, hogy amikor még az indukcióra jártunk, mondta, hogy ha ilyen tünetem lenne, azonnal jelezzem!

Szimba! Jó a zongorás hasonlat. :lol:

Kérdés: Szédült-e valaki az Utrogestantól (szájon át szedem) ? Úgy 1 órával azután hogy beveszem, elkezdek szédülni, emiatt lefekszem és elalszom. De ha nem fekszem le fél órán át is eltart a szédülés...
kislibus

Húúú csajszikák, termeltetek rendesen,alig tudtam visszaolvasni. :wink:

Most nem irnék, külön mindenkinek, de drkkolok, hogy minden renben legyen mindenkivel.
Ági
köszi az eredményt.
Ma voltam genetikai uh-n csodás élmény volt, remélem mindenki hamarosan átélheti ezeket a csodálatos dolgokat. :wink:

Egyik barátnőmnek segithetnétek, ha tudtok. Progreszteron injekcióra lenne szüksége, ha van valakinek eladó irhatna, vagy esetleg valaki nem tud feliratni receptet?(Apánk már nem irja fel, )
Előre is köszi a segitséget. :wink:
chilike1

Chilike, hogy hogy nem írja fel?
Bár én nem bánnám ha nem kéne használnom, mert azt utáltam a legjobban az egészben.
Esetleg megnézem hogy nekem marad-e az előző stimuból pár darab, amit szívesen odaadok, de ez még nem oldja meg a barátnőd problémáját mert egy egész doboz már tuti nincs.
MAx amíg nem tud szerezni addig meg van oldva.
madrin

Évi,
Nekem már punkció előtt fájt a hasam, tele volt tüszőcskékkel. Aztán punkció után nagyon fájt, alig bírtam mozogni, pisilni. Akkor még az is kérdéses volt, hogy visszakaphatunk -e babát, mert az esztradiol (vagy mi, ezt sosem tudom :? ) szintem és hajszál híján 4000 volt.
Aztán visszakaptuk a babát, ezt már Vass doki csinálta, mert Dévai pont akkor szabin volt. Én rengeteg húst ettem, de tényleg, két óránként egy jó nagy szelet marha vagy sertéshúst, és aztán szépen lassan múlt a hasfájás.... aztán, mivel megmaradt a baba, még utána is kicsit feszített, meg nagy volt a hasam nagyon, de már nem fájt....
Nekem a beülti után nem kelllett ezzel jelentkeznem, mert Vass doki elmondta, hogy mi hogy lesz, és minden pontosan ugyanúgy alakult...csak 3 héttel később mentem UH-ra, ahol még mindig jó nagyok voltak a petefészkeim, és még folyadék is volt a hasüregemben.

Amúgy miért kérdezed ezeket? Nálad milyen tünetek vannak? Ha bármi aggasztó van, hívd Apánkat, mert csakis ő tud érdemben segíteni!!!
vjulcsi

Sziasztok.

Katám:nem felejtettelek ám el!!!! Nemsoká meglátod a szívecskéjét a babynek!!!!

Julcsi:hogy vagytok???

Évi:Nekem ez volt a második hiperstimum.Elsőnél infúziót kaptam.Ezt most el kell türnőm de nagyon car volt.Most már talán múlóban van.

sajóék:DRUKK MÁRA+++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
melánia

chilike:gratula a szuper eredményekhez!!! Két nunis,de jó. :lol:

rencsi:miújság?

emerenc,miciona,szimbáék,agnyes,ritu,uzsuzs:???????
szurikáta:????
melánia

Szia Meli,
És te hogy vagy? Rosszullétek mennyire vannak meg?
Mikor mentek újra Déviszhez? Nagyon kíváncsi vagyok, végül hány baba lesz, én egyre vagy kettőre saccolok:)

Köszi, mi jól vagyunk, sokat pihenek, és már nagyon élevezem a várandósságot! Már szinte mindent ehetek, nem vagyok rosszul a szagoktól (max. nem esnek jól), kezdem visszanyerni az életerőm, szóval nem panaszkodhatom :)
vjulcsi

Julcsi:én javulgatok,bár még a hasfájás megvan csak lightosabb.Jövőhét pénteken megyünk uh-ra.Hányni nem hánytam de egész nap hányingerem van+nincs étvágyam.És ez olyan rossz,hogy nem tudok egy jót enni.Mire összekészítem addigra már nem is kívánom vagy nem tetszik az illata. :oops:
Az tök jó,hogy te már jól vagy!!!
melánia

Sziasztok!
Évi nemkem azt hiszem kb két hét után, vagy egy hét után kellett visszamennem kontrollra. Nagyon sok husit ettem, szinte reggeltöl estig, és folyton ittam. Meg is undorodtam a husitol, pedig vércse voltam azelőtt.
Nálam sem akart hármasikreket. Sőt mikor a 21. napon az Uh-n kiderült, hogy tényleg hárman vannak folyamatosan a redukciót eröltette. De hála a jó égnek, hogy nem mentem bele.

egyébként én sem vagyok magas, pont e miatt ellenezte a legjobban.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

ja és én konkrétanvéreztem. Azért is hívtam fel,hogy vérzek, de csináltam tesztet, és az pozitív. A hasam feszült azt hiszem, de nem volt vészes.

Ági28

Ági,
jól látom a vonalzón hogy pont ma másfél évesek a picik?
vjulcsi

Melánia!
Örülök, hogy "jobban" vagy! Drukkolok a jövő heti UH-hoz! :)
Én a mait már alig várom! :) Remélem látom és hallom is dobbani a Pocaklakó szívét! :) Annak meg még jobban örülök, hogy "Nem felejtettél el"! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Julcsi igen jól látod. Szegények hétfőn oltást is kapnak ennek örömére.

Ági28

Sziasztok!

Ercsikati: Drukk a mai uhu-hoz! Gyere majd a hírekkel!

Sajóék: Drukkolok a punkcióhoz, hogy minden rendben legyen!

Évi: Jelentkezz, hogy mi újság!

Ági: Manócskáknak boldog másfél évet!

Chilike: Gratula a két kislányhoz!

Melánia: Jobbulást neked! Remélem jövőhéten pénteken minden rendben lesz!

Mindenkinek drukk, akit kihagytam!

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

csomee:hogy vagytok??? Kis gyönyörűség???

Ági:neked is akartam írni,hogy tünemények vagytok! Minden elismerésem a tied.Egyszerre 3 babával,hogy birod? Van segítséged?

Katám:majd figyeld,hogy mennyit nőtt már.
melánia

Melánia: Köszönöm kérdésed, nagyon jól vagyunk. Éppen most tettem le Kitticicát aludni, úgyhogy most van 2-2,5 órám ebédet főzni és irogatni! :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee!
Köszönöm a drukkokat! Remélem minden rendben lesz! :) Neked pedig látom 5 nap múlva KONZI! Gondolom legalább annyira várod, mint én a mai UH-t! :)

Melánia!
Még szép, hogy nézem, hogy mennyit nőtt! Remélem ma is kapok képet! :) Ha meg nem akkor is kérek! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Hát...ami igaz, az igaz! Nagyon várom már a konzit, de kicsit tartok is tőle. Remélem, azért lehet majd Dévaival beszélni, hogy engedje a novemberi kezdést.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Melikém, éppen szarul kb fél órája rókázom.....mivel tök rég nem ettem már csak a sav jön sajnos az meg brutál maró....örülök hogy nálad legalább rókák nincsenek mennem kell

Kép
rencsi79

Rencsi: Sajnálom, hogy rosszul vagy! Egyél egy pár szem kekszet, ha már tudsz, nekem attól mindig jobb lett.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Rencsi!
Sajnálom, hogy megint meglátogattak a rókák! :( Remélem hamar elmúlik! Próbálj meg inni egy kicsit, nehogy kiszáradj nekem! :)
Pihenj és vegyél jó nagy levegőket. Az orrodon be, a szádon pedig kifújni a levegőt. Nekem segíteni szokott! Ha még az ablakot, vagy az ajtót is kinyitod, hogy firss levegőt szippanst be, akkor még jobb! :)

Csomee!
Szorítok, hogy novemberben tudjatok kezdeni! :) ++++++++++++++

Kép

KépKép
ercsikati

Köszi Csomeee! :-) Nálunk is épp alvás van.

Melánia anyukám jön délután, de szerencsére a manók elvannak egymással, így sok mindent meg tudok csinálni.

Kata úgy izulok!!!

Ági28

Ercsikati: Köszönöm! :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Visszajöttem..... köszi csajok :D igen, nekem is a keksz meg a kis víz ugrott be, de azt is visszaküldte, most nagyon fent van a "kicsike" és foci meccs volt odabent, szerintem azért jön vissza a kaja, de most talán egy kicsit jobb.

Kata, hányra is mész??? drukkolok!!! Te maradsz Apánknál szülni?

Kép
rencsi79

Katám,
szerintem ilyenkor már nem automatikosan ad képet, de 1000Ft-t lehet kérni. Aztán tessék feltenni közszemlélre!!!!

Kép
rencsi79

Rencsi!
14:15-re megyek! Én mindenképpen kérek képet! :) Még ha 1000,-Ft is! Nem tudom, hogy maradok-e. Majd kiderül menet közben! Azt hiszem szeretnék nála szülni! De még vagytok előttem páran, úgyhogy Ti lesztek az én "példáim"!!!!

Ági!
Mi is nagyon izgulunk, hogy minden rendben legyen, és hogy legyen már szívhang! :) Boldog 1,5 évet a Babóknak! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Komolyan most ahogy olvasgatlak feltörnek az emlékek, ahogy mindíg gyomorgörccsel feküdtem fel az asztalra, és éreztem a megkönnyebbülést,mikor elkezdte diktálni az adatokat. Irigykedek irigykedek, de elég ez a három manó bőven! :-)

Ági28

Ági :))))
Hát igen, az UH-nak megvannak a maga szépségei... Nálunk Apa mindig élvezkedik, főleg ő nézi végig az egészet, én meg fülelek, h mit mond Dévisz :))

Sok boldog 1,5. szülinapot a piciknek!

Rencsikém,
Remélem jobban vagy már! Küldtem neked levélkét (mail-en).

Kata,
Drukk du.-ra!
vjulcsi

Erszikati! Drukkok ezerrel az Uhuhoz!

Jucus! Remélem már túl vagy a punkción és két gyönyörű embrikét kaptok majd vissza! :)

Chilike! Két kicsi lányod lesz, ez fantasztikus! Csak most esett le ahogy mások irták!

Rencsi! Sajnálom, hogy rosszul vagy még mindig. Elmúlhatna már nálad igazán.....

Melánia! Ide küldheted a rókákat, már alig várom, hogy jöjjenek!!! :D

Ági! Gyógypuszi a manóknak előre is a szuri miatt! Akkor bennetek a redukció fel sem merült ezek szerint. Hogy birkóztál meg azzal a félelemmel, hogy esetleg nem birod kihordani őket? Mert nekem ez lenne nagy dilemma. Nagyon félek a vetéléstől, minekután már volt részem egyszer benne. Másfél évbe telt, hogy lelkielg rendbe hozzam magam utána. :(

Csomee! Sok sikert a konz-hoz! Szerdán mentek?
kislibus

Dévainál nálunk úgy zajlott, hogy én befeküdtem, és mikor Dévai mondta az első jó paramétert, akkor hívtuk be apát. Babonából, mert az előző banánál, aki elhalt apa jött be egyből, és sajna dévai rossz hírt közölt. De most bevált. Sajnos a SOTE-n nem jöhetett be apa.

Ági28

Kislibus. De felmerült, de elmentünk genetikai tanácsadásra, és ott meg az ellenkezőjét mondta a doki. Szóval két vélemény közt örlődtünk. Persze féltünk is a vetéléstől, de aki sok szenvedésen átesett, természetes, hogy fél. Aztán az élet döntött a 12. héten, mikro lehetett volna a redukciót csinálni előtte két nappal bevéreztrem hematóma lett, és így nem is vállalta volna a doki. SZóval maradtak hárman.

Ági28

Ági! Ezt mi is bevetjük! Reméljük nekünk is szerencsét hoz! :D
kislibus

De még ezek után is maradtak, ez olyan nagy öröm, és olyan jó és biztató látni! :D
kislibus

Hát igen. Nekünk tényleg szerencsére bevált.:-) Na de megyek,mert megjött az anyukám. Jó hétvégét.

Ági28

Sziasztok lányok!

Progi szurit voltam beadatni (25 napra valóm van,úgyhogy én sem tudok segíteni),már mindkét oldalam fáj,de jegeléssel múltkor is jobb lett,úgyhogy most is ezt teszem...jegelek

Azért kérdezgetek a túlstimulációról,mert ici-picit fájt tegnap a hasam és szúrkált is.De ma már nem.
Viszont ma 11.30-kor keltem,ami kicsit későn van.
Ettem reggel nyolckor,mikor Ricsi elment dolgozni,aztán visszaaludtam,mint a bunda.

Azt mondta Apánk,hogy 2-3 nap múlva,ha érzek valamit,szóljak,
de úgy tudom,hogy inkább 9-11. nap tapadnak meg a babák.
25.-én termékenyültek meg, +10 nap,az csak a jövő hétfő.
Mit gondoltok,ez nálunk(lombikosoknál) ez korábban van?

Sziasztok! Évi

Katica
évi7104

Évi! Én nem lombikos vagyok ugyan, de szerintem kicsit korábban, mert a ti babáitoknak nem kell megtenni az utat a petevezetőből a méhig (Szóljon valaki, ha nem jól gondolom). Mindenesetre amikoet látok pozitiv teszteket, azok kb. ET+10 napnál készültek legkorábban.
kislibus

Be akartam rakn lilypie-os vonalzót, de nem sikerült. Nem engedett irni, igy ki kellett töröljem a profilból..... :?
kislibus

Évi,
Általában lombiknál megtermékenyítés plusz 7 nap a beágyazódás, szóval ez lehetett a fájdalom tegnap, nem???

nekem pénteken volt punkcióm, szerdán kaptam vissza a babát, és Kálmán egészen pontosan megmondta a beültikor, hogy péntek du-ra várható a beágyazódás (5 óra körül :))).
Péntek du. nem éreztem semmi különöset, de péntek éjjel volt az első mensi-szerű, nagy görcsöm.
Nagyon drukkolok Neked!

Ági,
Hány hetesen halt el az első babád, ha megkérdezhetem?
Nagyon sajnálom :(
De látod, az élet többszörösen kárpótolt :)
vjulcsi

Julcsi! Akkor ezek szerint a beágyazódást érezni lehet??? :shock:
És mikor a soron következő mensesed jött volna akkor is görcsöltél?
kislibus

Bocsi,eltüntem mert jött anyukám.
csomee:mit főzől???

kislibus:lehet,én éreztem.ET+7. napon este volt egy 15-20perces erős görcsöm.Írtam itt a csajoknak és ők mondták hogy ez jó.O
nnantól nyilalgatok.
Rókákat ennyire akarod??? Akkor küldjük Rencsivel!! :lol: :lol: :lol:

Rencsi:sajnálom,hogy még mindig gyötör ez a fránya hányinger.Apánk mit mond erre? Most már végig így lesz?
melánia

Sziasztok!

Én is erre gondoltam,hogy nem kell 10 nap a beágyazódásig,az túl sok lenne.

Télen(a 2.próbálkozásnál)megtapadt 2 baba,de sajnos leváltak 1-2 héten belül.
Akkor éreztem,hogy velem vannak!!!
Sem előtte és utánna se éreztem ezt még soha.
Nem fájt a hasam,nem szúrkálgatott,egyszerűen éreztem,hogy megtapadtak(lelkileg).
De nem örültünk felhőtlenül,mert féltünk,hogy nem maradnak meg.Hát így is lett.
Azóta is azt az érzést várom....nagyon felemelő volt.

Évi

Katica
évi7104

Melikém,
szerencsére már nem egész nap, általában csak reggelente vagyok rosszul és max heti 1-2x jönnek a rókák, de volt néhány hét amikor egyáltalán nem voltam rosszul. Hát benne van a pakliban, hogy már ez nem fog változni....bár szerintem most már nem azért jön ki mint régen, most már Domika rúgja ki....baromira fel tud mászni...

Kép
rencsi79

Hol vagy Kataaaa! Nagyon izgulok ám :D !
bari6

Sziasztok!

Hát megjöttünk Apánktól! Egyenlőre örülünk is meg nem is! :) :(
Úgy tűnik, hogy KETTEN VANNAK ODABENT!!!! :):) Ennek nagyon-nagyon örülünk! :) De ami aggaszt minket és Apánkat is, hogy a B baba mögött egy vérömleny van, ami nem lehet tudni mitől, és hogy mi lesz a sorsa! Azt az utasítást kaptam, hogy menjen minden a régiben, és ha netalántán barnás-véres folyásom lenne, nyomás a dokihoz felvetetni magam betegállományba, és utána hívjam őt! De én úgy döntöttem, hogy jövő héten még dolgozom, aztán már nem! Félek, hogy bajuk lesz! Először azt hittem viccel amikor azt mondta, hogy meg sem tudja számolni a babákat! Erre rám nézett és azt mondta, hogy akkor számoljunk! :) A Babának 190-el vert a szíve, B-babának 200-al! De képzeljétek engem annyira letablózott ami hallottam, - 2 baba, vérömleny, - hogy elfelejtettem fényképet kérni!:cry: Így most ehetem a kefét október 20-ig, hogy minden rendben legyen!
Szóval azért örülünk!

Melcsi!
Olyan jól esett, hogy hívtál! Tényleg! :) És megnézzük Marci szobáját élőben is! Nyugi! :)

Szerintem jövök még, csak még a történtek hatása alatt vagyunk! Ja és egyébként 6 hetes a terhesség! Azt mondta még Apánk, hogy nagyon jól lehetett látni a szíveket, aminek örült, mert általában ritka, hogy ilyen klasszul lehet látni a kicsi szívük lüktetését! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kata Drága!

Most beszéltem Anyukámmal, szorítunk mindannyian nagyon! Ne izgulj, nem lesz semmi baj. Erősek a pindurkák és tudják,h nagyon várja őket az Anyujuk meg az Apujuk!

Komolyan mondom, szóhoz sem jutok,h és nagyon-nagyon sokat gondolunk rátok!

Vigyázzatok magatokra nagyon!

Puszi, Bari
bari6

Bori!
Aranyosak vagytok, és mi is nagyon-nagyon optimisták vagyunk! :)
Még fel sem fogjuk igazán, de annyira jó. És képzeld én már kb. 3 napja érzem, hogy ketten vannak! Nem is akartam mondani Lacinak, mert féltem, ha igazam van, Boszorkánynak mond majd :D. Aztán mielőtt bementünk, mondtam neki, hogy úgy érezem ketten vannak! Kérdezte, hogy miből érzem, mondtam nem tudom, de érzem! És tényleg! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Ercsikati! Nagy gratula nektek! Fantasztikus, hogy ketten vannak! Szerintem is jó, hogy kiirattatod magad és biztos vagyyok benne, hogy nem lesz semmi baj! :D
Te nem kaptál utrogestant?
kislibus

:D ezt a boszorkányságodat gyakorolhatod majd rajtunk is :lol:
bari6

Ercsikati: Annyira, de annyira örülök! :lol: :lol: :lol: És hogy ketten vannak! CSODÁLATOS!!!!!! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Kittivel nekem is volt egy hatalmas vérömlenyem. Kb. 5x akkora volt, mint a petezsák (15. hétig feküdnöm kellett) és lásd itt van a manó. Nem lesz semmi gond! Csak pihenj amennyit csak bírsz!
Vigyázz magatokra!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee!
Aranyos vagy! A jövőhéten még én is dolgozom, aztán betegállomány! Köszönöm, hogy drukkolsz. Nálam a vérömleny 19*6*8. A baba (petezsák): 10*8*5 B baba : 9*5*7. Szóval a szorzó kb. nálunk is akkora!

Bori!
Természetesen ha sikerül gyakorolhatom! :)

Kislibus!
Köszönöm a drukkjaidat! Mi is bízunk benne, hogy nem lesz semmi gond! :) Aranyos, vagy, hogy drukkolsz Te is! De most szükség lesz rá még 3 hétig!

Kép

KépKép
ercsikati

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?