A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

El sem hiszem!
Laptető! :) Bori ezt TE intézted nekem! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Katám:haha,méghogy nekem lesznek ikreim,mi? :lol: :lol: :lol:
Amikor mondtam neked,hogy lehet hogy négyen vannak nálam akkor milyen jót nevettél a telefonba.Én még mindig hallom. :lol:
Gratula IKRES KISMAMI!!!! És tényleg nem kéne dolgoznod!!!!
És persze,hogy 6 hetes vagy,számolj csak vissza!!! :lol: :lol: :lol:
melánia

Jucus-Sajó! Mi a helyzet?

Évi! Tudod nekem is volt ilyen érzésem 2007-ben, ott tudtam hogy "most sikerült" már a pozitiv teszt előtt, de most nem volt ilyen. (Remélem ez nem rossz jel ránk nézve)

Többiekkel mi a helyzet? Már nem tudom nyomon követni ki hol-tart.
:oops:
kislibus

Nálam meg sem mérte a méretét, mert azt mondta, hogy ha mostantól nem fekszem, akkor ennek a terhességnek annyi. Elsodorja, vagy elnyomja a petezsákot a vérömleny. (Nem akartalak megrémíteni, csak azért írtam, hogy tudd, minden rendben lesz.) Ezek a babák veletek akarnak maradni és titeket szeretnének szüleiknek!
(Nekem is intézhetnél az utolsó lombikra egy ikreket! :lol: )

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Melánia!
Hát látod!?? Így sikerült! De annyira boldogok vagyunk, és optimisták is, hogy minden rendben lesz! Akkor mi most mindketten Ikres Kismamik vagyunk????? :D:D:D:D:D:D:D

Kép

KépKép
ercsikati

Csomee!
Szólj, hogy mikorra időzítsem a dolgot, és Elintézem Nektek! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Katám:az nem biztos!!!
Enyém:19×6×12mm.Hiába hosszú a lába mint nekem. :wink:
melánia

Katám, te kis boszi!

Annyira örülök, ez aztán a jó hír! Gratulálok! Tényleg ne nagyon dolgozz már, élvezd ahogy növögetnek a picik a hasadban!

Jucus, Sajó!

Na mi volt ma?
agnyes

Ercsikati: Mindenképpen szólok! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Naaaa! Kata!!! De ügyes vagy! Gratulálok!
Csak halkan mondom: én egy percig sem dolgoznék tovább!

Vigyázz nagyon A és B babára!

Csomee! Kitti egyre gyönyörűbb! Nagyon-nagyon szorítok majd a sikeretekért!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsiga: Köszönöm Kitti nevében is! :lol:
Remélem, hogy ha már ennyien szurkoltok nekünk is, mi is legalább olyan eredményesek leszünk, mint itt minden kismami!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Bocs a kései jelentkezésért, de miután hazaértünk, bebujtunk az ágyba pihenni és elaludtunk.

Rőviden: 2 petikénk van, holnap telefonálhatunk, hogy megtermékenyültek-e!

Bővebben:Amikor szerdán Dévisz kimondta a varázsszót, hogy pénteken punkció, nem akartam hinni a fülemnek. Felírta a gyógyszereket, aztán Zsuzsika tájékoztatott minket, hogy az első Cetrotidot valamelyik kórház ügyeletén szúrjuk be, az újraélesztési lehetőség miatt. No az én Jucikámnak más nem is hiányzott, azonnal mondta, hogy inkább akkor itt álljunk le. Szerencsére Dévisz nem kötötte az ebet a karóhoz, mondta, hogy akkor nem kell a Cetrotid. A tüszők ekkor már 20 mm-esek voltak.
Szerdától péntek reggelig egy frászban voltam, hogy el ne durranjanak.
Ma reggel az volt az első, hogy Dévisz megnézte, megvannak-e még. Szerencsére megvoltak, 25-ösre nőttek.
Jucus bal petefészke annyira hátul van a méhe mögött, hogy Dévisz nem is látta UHgal, de nem akarta előre nyomni, nehogy eldurranjon. Így aztán kétséges volt, hogy meg lesz-e mind a két pete, hogy hozzá fér-e a balhoz.
Szerencsére meglett!
Ma Jucus egyedül volt punkciós. Az intézet valamennyi dolgozója olyan kedves és aranyos volt, hogy elmondani sem tudom!
Nélkülük biztos nem jutottunk volna el idáig!

Nélkületek meg pláne nem!!!!!! Szeretném megköszönni a rengeteg biztatást, korholást, sok-sok tanácsot és javaslatot, amit közel egy éve TŐLETEK kaptunk. Az Általatok kitaposott ösvényen indultunk el, tudtuk, hogy sokan mentek már előttünk végig az úton, mégis a kanyaroknál el-elbizonytalanodtunk, mi várhat ránk a fordulón túl.
Akárhogy is végződik ez a mi első programunk, mégegyszer

KÖSZÖNJÜK NEKTEK!!!

Jucus, Sajo
sajo

Kata!

Sok-sok ölelést küldök neked!Gratula!!!!
Vigyázz rájuk nagyon-nagyon!

Puszi! Évi

Katica
évi7104

sajoék:osztódó drukkok mára. :lol: :lol: :lol:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
melánia

Sziasztok!

Sajóék!
Azt hiszem én láttalak benneteket! :) Jucus nem kb. 4 körül ment be apánkhoz? Csak azért kérdezem, mert ült mellettem egy lány aki tuti punción volt, és jött érte a férje, meg szerintem a lány szülei! Ti voltatok? Ha igen, én Jucus mellett ültem PONT! bocsi, ha nem! :( :oops:

Köszönöm a sok drukkot, és bíztatást, meg szorítást! :) Aranyosak vagytok! Most már végleg eldöntöttem, jövő héten light-os munka, szeretném magam körül rendbe tenni a dolgokat - tehát akinek Díjbeszedős gondja van, még a héten szóljon :wink: - aztán már nem megyek! Fontosabb a két Pocaklakó, mint a munkám! :) De szerintem mindannyian egyetértetek velem! Bár Apánk azt mondta, nyugodtan dolgozzam addig, amíg el nem indul a 'trutyi', de én ezt nem akarom megkockáztatni!

Kép

KépKép
ercsikati

Kata!
Puszi és gratulálok! Nagyon vigyázz magatokra.
Ugye mehet 2 bukfencező baba? :) Kép Kép
Sajóék!
Nagyon jó hogy végre eljutottatok idáig.Biztos rendben lesz minden. :) +++++++++++++++++++

szurikáta
szurikáta56

Szurikáta!
:) Köszönöm a bukfencező Babákat, és a sok-sok gyógyszurit amit Tőled Kaptunk! :) Eddig is vigyáztam magamra, ezután még jobban fogok! :) Megyek leviszem a kutyákat, aztán elsétálok a Tesómhoz, onnét meg anyukámhoz! Nagyon jó idő van kint! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kata!
Mindent nagyon nagy szeretettel küldtem.És mindig nagyon örülök amikor valamelyik pociba beköltözik (nek) :) :) a pocaklakók.
Mindenkinek nagyon szorítok.+++++++ :)
Tényleg nagyon szép idő van.Nekem kerti munka van,ugyhogy én is lassan szedem magam :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szurikáta56 2009.10.03 16:11-kor.

szurikáta
szurikáta56

Kataaaa,
Nagy nagy gratula a két babához!!! :) Te kis mázlista :)

Én sem várnám meg a helyedben a vérzéses trutymót. Amikor még anno én is mondtam Apánknak, hogy visszamennék dolgozni (akkor még nem tudtunk az alul fekvő méhlepényről), mondta, hogy OK, nyugodtan, ameddig baj nem lesz, mert akkor hagyjam abba. Kérdeztem, de mégis milyen baj lehet, amikor érezni fogom, hogy elég? Mondta, hogy hát pl. görcs és vérzés.... Na erre mondtam, hogy na neeeeem, nem fogom megvárni, míg késő lesz....
Szóval nagyon egyetértek abban, hogy szépen nyugisan rendezgesd el a dolgaidat a jövő héten (de csak nyugisan!), aztán menj táppénzre. Én a dolog anyagi oldala miatt nagyon sokat stresszeltem, de azóta csodák csodájára ez is megoldódott. Szóval minden szépen kialakul, ja és marha jó ám itthon lenni :))
A hematóma szépen fel fog szívódni U(remélhetőleg), csak tényleg pihenj sokat.

Sajó és Jucus,
Nagyon örülök nektek, és sok megtermékenyítős-osztódód drukkot küldök nektek!
Most már bevallhatom, hogy kb. 2 hete, amikor Jucus nagy parában volt a testi épsége miatt, írtam nektek egy jó hosszú korholó hozzászólást, de végül nem küdtem el... Szóval gondoltam rátok ám, csak aztán nem akartam nagyon kemény lenni :oops:
Nagyon örülök, hogy Jucus ilyen hős volt!!!
vjulcsi

Sziasztok!

Jucus-Sajó! Úgy örülök, hog meglett mindkét petike! Megtermékenyüléshez szurkolok!!! :D

Kata! De jó neked, hogy egy sétányira laknak tesódék meg anyukádék! Nekem mindenhova min. 2 órát kéne utaznom. Dehát én akartam vidéken élni.....
kislibus

ÉS Kata! Tényleg ne várd meg a vérzéses trutymót! Én minden alkalommal azon parázok, hogy na most itt a vége, ezzel az adaggal tuti, hogy a baba is kijött.(Bocs a vulgáris megfogalmazásért, de szebben nem tudom irni). Vagy amikor tegnap is begörcsöltem akkor is sirva fakadtam a páromnak. Csak az nyugtat meg, hogy látom a teszteket erősödni. Na nem kellemes ilyen parában várni a köv. uhut nekem elhiheted! :?
kislibus

Sziasztok lányok!

Kicsit fáj mindkét oldalt a petefészkem (hátul érzem)
Remélem ez csak jó jel lehet...

Kata!

És az a két kisfiú is a tiéd akik a képen vannak?

Évi

Katica
évi7104

Évi:hanyadik napon vagy???
melánia

Évi!
A két kisfiú a nővérem gyermekei. Mikey az idősebb, és Benedek a kisebb! Imádjuk őket! És úgy gondoltam amíg nekem nincs olyan kép ami a MI gyermekünket ábrázolja, akkor addig ez a kép lesz! Imádjuk őket, és képzeld Mikey már el is nevezte őket, úgy hogy még nem tudtuk, hogy ketten vannak! Jázmin és Barnabás! :)
Valamit tud a gyerkőc! Lehet a boszorkányságot tőlem örökölte! :):D

Kép

KépKép
ercsikati

Kata!

Nagyon cukik,biztos imádni fogják a ti babáitokat!
A bátyám gyerekeivel vagyok így,hogy imádom őket.De ők már nagyon nagyok(17és20 évesek).
Mindíg mondják,hogy,ha majd nekünk is lesznek gyerekeink,ők is ugyanolyan jó nagynénikéjük és bácsikájuk akarnak lenni nekik,mint amilyen én vagyok velük!
Ezzel már megsirattak egy párszor... cukik

Melánia!

E.T. után még csak 5. napon vagyok.
(4-et kaptam vissza)

Évi

Katica
évi7104

Sziasztok!

Melania!
Nagy nagy szeretettel gratulálunk a két babóhoz!

Ercsikati!
Nagyon örülünk a két kis picurinak!
Akkor ezek szerint pénteken Jucussal egymás mellet ültetek, és láttátok az egész családot! :D :D

Köszönjük Mindenkinek a drukkokat, hogy gondoltatok ránk, várjuk ki a végét!

Reggel telefonáltunk, egy petike biztosan beindult és állítólag a másik is jó úton halad, de még nem biztos!

Jucus szívesen várná élménybeszámolóitokat a beültiről, hogy ne parázzon annyira.

Puszi Mindenkinek!

Jucus, Sajo
sajo

Jucus! Nekem még csak Kaális tapasztalataim vannak a beültiről. Nem félj,ez tényleg semmiség. Nekem annyira volt fájdalmas,mint egy rákszűrés. Gratulálok a sikeres randihoz! A másik kicsit még kéreti magát,de majd biztos ügyes lesz! Drukkolok tovább nektek!
agnyes

sajó:te már tudsz valamit??? Én még semmi biztosat,hogy ketten vannak.
beülti:viszitek a műtős motyótokat!Apánk behív egy konzira és ott megbeszéltek mindent.Aztán Jucust behívják a megfigyelőbe,átöltözik és Hívják a mütőbe.Felpattan az ágyra és jön apánk.LAZÍTANI KELL!!!! olyan mint egy nőgyógyászati vizsgálat.Bekerülnek a gyerekek és kicsit maradni kell az ágyon vagy székbe a mütőbe.Majd Maya szól és mehet Jucus az ágyba 20percre feküdni.Aztán öltözés és irány haza!!! :lol:
melánia

Sajó,
Nagy nagy drukk nektek a két embrikéért!
De ha esetleg csak egy lesz, akkor sem szabad elkeseredni, abból is simán lehet baba!
A beülti nekem is úgy volt, ahogy Melánia írja, hihetetlen érzés, hogy úgy szállsz ki a székből, hogy benned van a baba...
vjulcsi

Hajrá Sajocsalád! Holnap is érdeklődhettek? Nagyon szorítok a két embrikéért!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Jucus-Sajó! Drukkok mennek a másik petikének is! Tényleg lehet egy ptikéből is baba, sok ilyen cikket olvastam az elmúlt napokban a neten! Ezen cikkek taúlsága szerint, nem a petikék száma, hanem a minősége számJt a beágyazódásnál! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
kislibus

Sziasztok!

Köszönjük az aggódást és a jókívánságokat!

Melánia!

Tegnap Jucus narkózott és én lettem kótyagos. Tudod szegény Uzsuzsnak is azt írtam, hogy az öccsének kívánok jobbulást, pedig huga van. Én Isten bizony itt sem vagyok ezen a világon annyira izgulok! Remélem persze, hogy a négyből többen is megkapaszkodtak Nálatok is!

Annyira aranyosak vagytok, hogy gondoltok ránk! Köszönjük a részletes ET beszámolókat!

Holnap szerintem nem érdeklődünk, úgy is elég sokat dolgozik a stáb Déva(i) Várában! :P

Mégegyszer köszi mindent!

Jucus, Sajo
sajo

Jucus, Sajó!
Én is nagyon-nagyon szorítok Nektek! Biztos vagyok benne, hogy a két embrike élni akar, és veletek marad! Meglátod! Nyugi! Nem lesz gond! Nagyon-nagyon szorítok Nektek! És gyertek a hírekkel amint tudtok már valamit!

És képzeljétek! Tegnap amikor vetkőztem Apánk odaszólt az asszisztensnek, hogy ki kell írni egy lapra, hogy Novembertől várólistás a lombik! :roll: :roll: Kicsit ki voltam, de nem kérdeztem rá, mert elkezdtünk másról beszélgetni Apánkkal! Nagyon fáradt volt szegény, és egy csaj szerintem teljesen "leszívta" az agyát! Kb. 1,5 óráig nála volt! :roll: :roll:

Szép estét Mindenkinek!
Mi megyünk a Tesómékhoz Pizzázni! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Kati! Gratulálok a babákhoz! Ez fantasztikus, hisz Ti ikreket akartatok, kezdettől! :lol: Vigyázz magatokra! puszi!

Jucus, drága örülök, hogy túl vagy a megpróbáltatásokon. Nagyon ügyes vagy! És mázlista, hogy egyedül voltál a mütőben. :wink: :lol: Meglássátok minden rendben lesz!
Az jó, hogy együtt izgultok.... :wink: :lol: ++++++++++++++

Melánia, természetesen Neked duplán mennek a drukkok! :lol:

puszi mindenkinek!

Remélem ez a várólista csak átmeneti lesz.....
emerenc

Jucus! Mármint nem a mütőben, mert hála Isten ott nem egyedül voltál, hanem punkciós. :lol: :lol:
emerenc

Sziasztok!

Sajó-Jucus drukkoltam ám én is a háttérből,de időm nem volt írni. Most a randihoz szorítok,hogy szépen osztódjanak! A beülti nekem itt jobb volt,mint az előző helyen.Igaz ott a párom mellettem lehetett,beöltözve,fogta a kezemet,ez nagyon jó volt ,de szorítottam is,mert nem volt kellemes.De itt Apánknak olyan jó keze van ,nem volt rossz.Persze ágyban,párnák közt kellemesebb babát "gyártani", :wink: de ez van.
Várom majd a híreket!

Kata! :lol: gratulálok a két babához!Micsoda meglepetés! De te kis boszi,hogy megérezted,ez olyan klassz dolog,csak csodálni tudom,ha vkinek van ilyen képessége.
Most nagyon letört amit a várólistáról írtál! :cry: Mikor lesz nekem igy babám? Bár még nem döntöttük el mikor folytatjuk.
Kata ne sokat dolgozz most már,majd csak itt nekünk vesd be a varázserődet :wink: :D

Meli már nem sokat kell várni az Uh-ig! Remélem jól vagy! Puszi :lol:
ritu75

Sziasztok!

Most jöttem át a babás topikból, kiruccantam kikapcsolódni! A szolidaritási akciómat is véghez vittem, beinjekcióztam magamnak egy ampulla fiziológiás só oldatot. Meg sem éreztem.

Köszönjük a drukkokat!

Sajo
sajo

Sziasztok!

Kata,
gratulálok a 2 babához!!
Örülök, hogy nem az én jóslatom jött be! Bár még lehet, hogy lesz akkor amikorra írtam egy spontán harmadik gyerkőc is :))
A munkát tényleg hanyagold!!! Nem lehet már a jövőhéten is kiíratni magad? Hétfőn átadod vkinek aztán "asztala viszta"

Jucus,
örülök, hogy végig csináltad az egészet! A transzfer már csak egy kis semmiség lesz,mint egy nőgyógyászati vizsgálat.
Most így utolag volt olyan ami nagyon fájt, vagy érezted rosszul magad közben?
Jövőhéten ugye pihensz?

Meli,
várom már ,hogy kiderüljön hány baba lakik nálad!

Ez a várólista elég rosszul hangzik!!! Remélem akik már odajárnak azok kapnak egy kis protekciót.

Csomee,
neked mitől függ a novemberi kezdés? Konzultációra mész? A hormonon kívül kell még vmit csináltatnod? Mikor is voltál tavasszal, kora nyáron?
miciona

Miciona: Egyenlőre okt.7-én konzultációra megyünk. Majd ott derül ki, hogy engedi-e a doki a novemberi kezdést. (Telefonba azt mondta, a 2010 januárban lejáró leleteket már nem fogadja el.)Csak hormonok kellenének, mert minden leletünk 2009 januári. Úgyhogy elvileg ebben az évben még érvényesek. Voltam már 2009 januárjában, utána pedig júniusban.
Te mikor kezdesz?

Sajó: Drukk a piciknek!

Mindenkinek szorítok!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Miciona!
Köszönöm a gratulációt! :) Hamarosan én gratulálok Neked! :)
Én is gondolkodtam rajta, hogy holnap bemegyek, aztán viszlát, de szeretnék elköszönni azoktól a kollégáktól akiket szeretek, meg minden. Ígérem light-os hetem lesz! :) Te hogy vagy? Hogy álltok most? Fejlemény?

Bori!
Elküldtem amit ígértem! Remélem nem túl hosszú, vagyis dehogynem, de máshogy nem tudtam leírni! :)

Ritu!
Ígérem nem dolgozom magam halálra, light-os hetet tervezek, és az is lesz! Ha már itthon leszek, akkor küldöm Mindenkinek akinek szüksége lesz a varázserőmre, meg ilyenek! A várólistát pedig én is csak "fél füllel" hallottam!

További szép napot Mindenkinek! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kata,
persze köszönj el, nem is hiszem, hogy bent lenne strapa az egy hét csak a közlekedés....
Mi holnap megyünk cici fibroadenomát megnézetni, 20.-án hasi uh a hepatológushoz. Na akkor már meg is jön, tehát októberi kezdés kimarad. Bosszúból elutazunk egy hétre, és remélem novemberre minden papír a kezemben lesz amik hiánya miatt elzavart Apánk.

Csomee,
amint írtam Katának novemberben szeretnék. Remélem ránk már akik benne vannak a programban nem vonatkozik a várólista :shock:
Novemberig még te is beszerezheted azokat amiket nem fogad el esetleg. Szerdán mész ,ha jól számolom. Azért kérdezd ki a várólistáról, ha esetleg megemlítené. Vigyed Kittit (vagy a fotoját) biztos megértő lesz :))
miciona

Miciona: Bocsi, nem emlékeztem a novemberi kezdésre. Nekem, ha minden jól menne okt.29 körül már megjön, így kezdenék is. De mindenképpen megkérdezem a várólistáról és majd természetesen beszámolok róla.
Kittit meg mindenképpen viszem, hiszen apa is jön velünk. Dévai mindig megcsodálja a gyereket és el akarja vinni magával egy hétvégére. Azt mondta, hogy nagyon jó helyen lenne és elkényeztetné! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Én is itt vagyok!!!! Csak kicsit zűrös volt az utóbbi időszak, ráadául valami bacit is benyeltem, így még tesómhoz sem mehettem :( .

Kata: NAgyon szupi, hogy 2 kis manó van odabent!!!!!!!!!!!!! Vigyázz magatokra!

Jucus, Sajó: Nagyon drukkolok, hogy mind 2 apróság visszakerüljön a megfelelő helyükre!

Rencsi: Jól vagy már? Ezek fránya rókák nem akarnak téged békén vagyni?!

Csomee: Melyik nap menetk konzira? Nem értem miért mondta Apánk, hogy nem jók a leletek???????????? Nekünk november végén járnak le, de mégmost októberben mehetünk.

Nekem másfél hete nagyon szúr egy pontban a bal oldalam, annyira, hogy a lábam is fáj. A fájdalomcsillapítok nem igazán hatnak. Peteérésem nem lehet, mert fogigátlót szedek. Szerdán megyünk úgyis Apánkhoz, majd megnézetem vele.
Beszedtem a rossz keneteredményemre, amit Apánk írt bogyókat. Nincs valami ötletetek, hogy önszorgalomból mit tudnék még tenni, hogy tuti jó legyen a következő eredmény?

Puszi mindenkinek!

Zsu
uzsuzs

Uzsuzs: Mi is szerdán megyünk 14.45-re. Ti mikor mentek? Tesód hogy van?

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Zsu,

ezek a rókák már úgy tűnik hozzám szoktak, azt nem mondom, hogy már megszelíditettem őklet, de sokkal jobb a helyzet , mint az elején..... :wink:
Nekem amikor utoljára volt ilyen bacim, akkor azt mondta az előző dokim, hogy ilyenkor a teljes flórát kiírtják ezek a kúpok, a védekező flórát is, így sokkal nagyobb az esély az újabb fertőzésre, amivel lehet segíteni azok a "visszaállító" kúpok: pl genia92, gynophillus (ezek egyébként a protexin családba tartozik és nekem ez vált be) stb. Szerintem érdemes kipróbálnod, ha még nem használtad.

jó éjt!
Rencsi

Kép
rencsi79

Csomee: elvileg a hormonokon és a keneten kívül csak az általános labor az, amiből a januári nem jó. :roll: Nálunk eddig általában csak a kenettel volt nagyon szigorú, de pl. a rákszűrésnél néhány hét miatt nem csúszott a program és mammo.-nál is csak 2 év után kéri az újabbat. Persze lehet, hogy megint a kezére koppintottak és ezért szigorúbb lesz, ezt nem tudhatjuk.

Miciona: a várólistánál nem vehet figyelembe semmit. :x Volt már ilyen 2 éve, akkor az év vége felé kevés műtétre volt lehetőség (az OEP kevesebbet "szponzorált"), szerintem most is ez lehet. A kutyát nem érdekelte, hogy a várólista a 42 éves pácienst nagyságrendekkel rosszabbul érinti, mint pl. a 25, vagy éppen a 30 éves sorstársát. Ez valamennyire érthető is, mert a fiatal is régóta próbálkozhat és nyilván ő is türelmetlen, de ilyenkor ez már nem lehet szempont, mert a másiknak 1-2 évvel később már esélye sincs próbálkozni. Még önköltségi alapon sem lehetett kikerülni a listát, mert erre azt mondta valami nagyokos, hogy nem lehet pénzzel megvenni a várólistán a helyet. :shock: Szóval Te fizetsz a TB-nek, aki ezért nem lát el (helyette viszont ellát olyat is, aki soha, 1 tetves Ft-ot sem fizetett be a közösbe) és ha még egyszer fizetnél érte, akkor is Te vagy a hunyó, mert úgymond "a másik elé akarsz furakodni", holott már az alaphelyzet is rád nézve igazságtalan. Ez egy agyrém! :evil:
szimba

Szimba! Ez dúrva amit irsz a várólistáról, hogy még önköltséges alapon sem lehet elvégeztetni a műtéteket! Tehát ha én most teszem föl odamegyek apánkhoz és azt mondom neki, hogy inkább rááldozom a pénzt, de ne kelljen még fél évet várnom, akkor sem teheti meg, hogy végigcsináljon egy programot??? :shock:
Alapvetően azt nem értem, hogy mi köze ennek az OEP-es várólistához? Ha én egyszer kifizetek mindent, akkor az OEP egy kanyi vasat nem ad bele, akkor meg miért venném el bárki mástól a helyet???? (Hiszen igy az elvileg nekem járó normativáról lemondok, igy más tudja felhsználni neeeem?????)
Egyébként az igazságtalanság ott kezdődik, hogy mi akik az életünket is odaadnánk egy babáért, nekünk olyan nehezen jön (vagy marad meg), aki meg megy elvetetni az teherbeesik évente 3-4 x. :x
kislibus

Úgy várom már a szerdát. Úgy szeretnék legalább egy babát látni az uh-on! (imádkozós smile)
kislibus

sziasztok,
sajnos nincs jó hírünk. a két petike ugyan megtermékenyült, de nem szabályosan osztódtak, tehát nem ültethetők be. vki tud vmit ennek az okáról, meg arról, hogy ezt ki lehet-e bármivel küszöbölni?
egy hét múlva kenet és ha megjött, indulunk újra. már nem félek semmitől, mindent megteszek, hogy sikerüljön!!!
miciona: nem fájt semmi, a félelmeimet kellett legyőznie a baba utáni vágyamnak. sikerült.
drukkok mindenkinek.
üdv,
sajóné
sajo

SZiasztok!

Kata szívből gratulálok :) Micsoda érzés lehet meg tudni hogy ikrek :)
Hugomék is ikreket várnak és tök spontán :)

Sajo bár itt még nem tudom mi a helyzet , nekem már sajna 3 beültetsém is volt és tényleg nem több egy sima vizsgálatnál. Felteszed a lábad, a biológus hozta a piciket majd amikor befecskendezték a doki megnézte uh-al hogy bejutott-e mind,nehogy a csőben maradjon. Majd jött értünk egy ápoló egy kiskocsival eltolt az ágyig és feküdni kellett 2-3 órát.Ami vicces volt hoyg az elsőnél amikor fel kellett állnom szorítottam a lábaimat össze nehogy kiessenek :D :D :D Így mentem a kocsiig el, elég vicces látvány lehetett :)
Szóval ez már tényleg semmi....

LÁnyok szerintetek mikor érdemes hétfőn Dévaitz hívni hogy legyen is ideje kér perce rám? Gondolom délelött több a dolga vagy rosszul gondolom?
Úgy néz ki meg van végre minden leletünk/vizsgálatunk, anniyra szeretnék kezdeni már most :)
madrin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?