A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Képek rulezek.
Nézészet közben ötvenszer írta ki, hogy album nem publikus, többször frissíteni kellett, úgyhogy ha vki így jár, legyen türelmes, mert végül csak végig tudtam nézni őket Kép
Tök jó, hogy Ada bemászott a gyerekek közé a kislabdákhoz Kép

ancsipancsi

Sziasztok!

Képek csodásak

Juc

Köszönöm a kedves gondolatokat. Jól esik az aggódalmaskodó lelkemnek.

Votív
Juc is fölrakta a kicsi kavicsát, láthatnánk a fogacskádról egy sztárfotót? Na jó csak vicc volt, nekem egyik turné elött húzták ki mert félö volt, hogy szájzárat kapok. És azt mondták, ha ezt kibírtam akkor a szülés már gyerekjáték lesz. És Lön 3 gyerekem .Jobbulást neded.

Játszóház
jAAAA én mind a 3 gyerek után fizettem így 2700 volt, hopszi.De még jó, hogy kaptunk tesó kedvezményt!

Kókusz
kókuszdió

Jó regggelt!
Hát csak kivetett az ágy... Próbálkoztam másfél óráig, feladtam... pedig csak 6-kor kellett volna kelni..
Megyek kedvenc kórházunkba mindenféle vizsgálatokra, gondolom mire hazajövök, már telírtok 2 oldalt legalábbKép

VotivKép Ennek a doktornéninek a neve is gyönyörű, klassz, hogy ilyen ügyesen megoldotta a begyulladt fogadat...

BogárkaKép Képek csodajókKép Doniknak milyen bájos mosolya van Kép

AncsiKép Lencsebabádnak pedig a szeme nem ereszt, lesz még itt nagy szívtiprás, ajjaj...

KókuszKép 3 pici gyerekkel csak úgy elugrasz a játszóházba? ez igen, beiratkozom hozzád egy túlélőtanfolyamraKép

JucKép a szivárványos barikról nekem is pont ez jutott eszembeKép Hiába, a hülyeség nem helyrajzfüggőKép

JohiKép mi újság? jobban vagy??? finom kis Weleda babapocak-masszázsolaj ügyében szeretném megkörnyékezni Fannit, ha esetleg bokros teendői engedik, csomagolna nekem egyet?KépKépKép

MacsKép Kismamakkommandó jó ötlet, géppuskával vagy nuncsakuval gondoltad kivitelezni? Kép

Na, gondolkodni még túl korán van, én el zuhanyozni, aztán meg irány a nagyvárosi kórház és a pelenkaüzletekKép

Kívánok mindenkinek csodaszép napot!!!

indianyo

Moose,
amikor reggel elindultunk, még nem volt Bálint beteg... utána kezdett tüsszögni délelött. Mostanra már sajnos nagyon folyik az orra, alig aludtunk éjszakaKép
Sajnálom, ha emiatt nem akarsz velünk találkozni.

Zuzmo,
én megusztam a náthát, B nemKép
igen, én is csináltam az elején pár fotot, majd felteszem, de csak este tudom. (ha nem purcanok ki megint addigra)

KépKép
fibi

Jó reggelt!

Jaj ezek a képek nagyon jókKép
Annyira szeretném egyszer én is összeengedni Dorkámat ennyi édes gyerkőccel!!!

Zsan:
képzeld Dorka is mostanában elkezdett mindenért balkézzel nyúlni.Akkor ez már így is marad?

Moose:
Nyulad tényleg csúcs,nálunk max.a kezét rajzolja tele filctollalKép
Pedig valamivel fiatalabb is a lányod Dorkámnál?!

Votiv:
Te egy hős vagyKép

Indi:
ügyes légy és vigyázz magadra!
Próbáld kerülni a tömeget,nehogy össszeszedj valami kórságotKép

petergabi

BOLDOG NÉVNAPOT FANNINAK!

Kép
Kép
manoka11

FAnninak én is BOldogot!

Jé,még van NEtemKép

Petergabi!

Az a helyzet,hogy a 4 évesem is imádja összefilctollazni a kezétKép

NAgyon fáj a mandulkám!Kép

ÉS úgy néz ki,hogy Panna nem lesz 4 fogú 18 éves koráigKép
20170114224602

és Moose,
amikor elkezdett folyni B orra, már nem tudtunk hazamenni, mert a férjem vitt be Budára, utana elment dolgozni, és meg kellett várnunk öt, mire értünk tudott jönniKép

és Mindenkitöl bocsánatot kérek, hogy betegen ott voltunk.

KépKép
fibi

Fibi,
nyugi, Moose csak hüjéskedik, ismered Kép b-nek jobbulást!!! Kép

Votiv,
hogy vagy??? Kép

Juc,
ha még van neted: jóóóóóóó költözést (legyen gyors, dobozok pakolják ki saját magukat stb. Kép) aztán majd sétálunk Kép

Moose,
lányod csudaügyes... Dóci jelenleg ajtóra-tévére stb. akar rajzolni, de még csak absztraktokat tud Kép

v
kisün

Bogárka,
nagyon jok a képekKép Bálintom és Doni együtt csucs édesekKép

KépKép
fibi

Kisün,
kösziiiKép aztan remélem, legközelebb most már Veletek is találkozunk, mielött megszülszKép

KépKép
fibi

Fibi!
Nehogymár aggódjál, Moose tényleg csak hülyéskedik. És velem sem áll szóba Kép
Bálintnak meg jobbulást!

Kép
Kép
manoka11

ISTEN ÉLTESSE A FANNIKAT!Kép

Juc:
kellemes költözést nektekKép
A filcezéssel igazad lehet,a 11évesem is képes még rá néha,igaz Õ az üvegfestéket részesíti előnybeKép

petergabi

Sziasztok!
Úgy tűnik júliusban a Szt. Imrében fogok szülni dr. Bardóczynál. Szívesen vennék minden hasznos infot a kórházzal és egyebekkel kapcsolatban.
tincsi35

Boldog Fanni névnapot!!!!

Betegek gyógyuljanak!

Most megyek készülődni, mennénk tücsökzenére, de Bazsó még húzza a lóbőrt. Hiába mondom neki, hogy aki éjjel legény...............Remélem, azért odaérünk!

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok Újak! (Tincsi és a többiek) Kép
Én konkrétan minden dokiról csak jót tudok írni, mert jókat hallottam, vagy jók a tapasztalataim, de én nem vagyok mérvadó, mert nem voltak speckó igényeim, csak hogy legyen ott egy hozzáértő..
De ne adjátok fel, ez a szófosó banda nagyon kedves és segítőkész, csak most eléggé OFF-ra jár az agyunk, de majd minden kérdésre választ kaptok. Kitartás. Kép A H honlapját is érdemes nézegetni, ezt fejből nem pattintom, de pl a google-ben beírod a H nevét, akkor kidobja, és itt van egy rakat hasznos info.
neet
neet

Tincsi,
én is nála, és én is júliusra vagyok kiírva (3-ára). Te mikorra? Nekem már a 2. baba lesz. Mailcímem a profilomban, írj, mire vagy kiváncsi, ha tudok, válaszolok Kép

vera
kisün

Zsan,
ez jó szöveg, de ahhoz, hogy elmenjek tüntetni, megintcsak át kell vágnom magam a rámpátlan városon, másrészt úgysem történik semmi. Sztem a bírságot sem hajtják be, vagy olyan potom az összeg, h ennyit simán kifizet bárki, csak ne kelljen betonozni a bejáratát. Az aluljárókról nem is beszélve. A vadiúj, felújított tereken is tojtak az egészre (Blaha, Móricz, csak 2 pl a sokból), mit várjunk akkor az ezeréves, kutyaszaros, kéregetős többi résztől?? Átizmozom ezt a pár évet, amíg babakocsizom, és örülök, h nem vagyok kerekesszékes, sokkal többet nem tehetek.

Ancsi,
nem tom, milyen lehet a 61es vili, de a 6os nagyon magas és vékonylépcsős, az aztán az extrém sport...izmos mamák, előre! Kép

Moose,
ne is mondd, pelenkázás egy versenysport nálunk is, de egy sima zoknifelhúzás is az. Lehet, h ki kéne próbálnunk a meztelen popóval ugrálást, akkor rájönnénk, mi ebben a pláne? Kép Kép
Egyébként valahol már úton van a TAVASZ, szal nem sokáig kell már a 28 réteg ruha, ez azért jó hír, nem?

Éljen Fanni!

Votiv,
jobb már, ugye??
neet
neet

Ja, még egy mulasztásomat akartam pótolni:
Jucus ébresztett rá tegnap, hogy elfelejtettem irni, hogy GödiBarbit én hivtam ide a topikba. SZintén BS-nál fog szülni május környékénKép

KépKép
fibi

Manoka,
köszönjükKép
nem Moose miatt aggodom, hanem hogy a Ti babáitok remélem nem lesznek betegek.

KépKép
fibi

Sziasztok!

Fibi!
Méltem Neked Kép Bálintodnak bulást+++++++++++!

Johi!
Fannikának (innen is) boldog névnapot kívánok!!! Kép Később "élőben" is.

Votiv!
Remélem már jobban vagy! Küldök Neked egy kis ++++++++ energiát Kép

Zuzmó!
Bazsó éjjel virgonckodott? Fogzott vagy más okból, vagy csak úgy? Gondolom ilyenkor fenn áll a veszély, hogy a kedves mama elalszik a tücskök ciripelésén és zenélgetésén... Kép Kép

Tincsi!
Bardóczy dokit nem ismerem, de bizti vannak, akik igen és tudnak segíteni. Kép

Kép
Kép
denizsa

ÓÓóó ezer köszönet a Fanni köszöntésekért, nagoyn jól esett. Kiscsaj nagyon hisztis, de hát két foga is jön....

Juc: nem is vágtam, hogy az a játszó csak késöbb jó, bár voltam bent, de nem érdeklődtem meg ezt ennyire tüzetesen. Az a másik hol is van pontosan?

Képek tök jók.

Votiv: hihi én megint nem büdösbanyával futottam össze a patikában, még szerencse, bár már egyszer megnézném, hogy melyik is az. Én mindig egy fiatal kedvest csajt fogok ki. Ez a szerencséjük. hehe

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Csak bejelentkezek, hogy meg elunk. Nincs nagyon kedvem irogatni mostansag, meg idom sem.

Fanninak boldog nevnapot kivanok!

Jobbulast a betegeknek!

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

JOhi!

Pont a Városközpontnál van.Ha jösz a Tétényin befelé akkor jobb oldalon,sarkon,hosszú fehér kerítése van.Óvodával van együtt.
20170114224602

Johi,
Fanninak boldog névnapot! És szurolok, hogy ne köhögjön, mert sielés rulezKép

Dora,
miért nincs kedved irogatni nekünk?

Deni,
válaszok mentekKép

KépKép
fibi

Mikor lesz Lurdy? Oda mennenk!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

JOhi,
Én is Fanninak kivánnék boldog névnapot!!!Kép

Neet,
hát ez a poén az egészben!!!Én is terveztem anno, h elmegyek, de rájöttem, h nem tudnám átcipelni a babakocsit:
1. a felüljárón
2. buszra fel (na jó, oda még igen)
3. hosszú lépcsőn lefelé, a déli pu-nál
4. metrón lefele kicsit komoly manőver, de legalább nem cipelem

szal, ez a minima, ha el akarok jutni vhova bkv-val.

Votiv,
kitartááááááááááááááás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juc,
dejó, dejó, h még vagy!!!! és mikor leszel legközelebb??? mert én kicsit lenni lassú és szőke.

Johi,
engem már bántott meg a kedves fiatal is, és volt nagyon kedves (de tényleg!!) a banya is!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan,
hát én pont ezért nem terveztem.
Elég nekem az a heti 2xi suli, amikor átlag 4 órát bababékávézek, és plusz 2-3at saját szakállamra, meg ha bármi intéznivaló van, akkor akár 3x is egy héten. Sajna a legtöbb talit is ezért hanyagolom, örülök, ha élek, és nyugiban itthon ücsöröghetünk, és ez nem lustaság kérdése...

Tifelétek is esik a hó? ...
neet
neet

Zsan!

nem tudom,hogy meddig vagyok ma ez a UPC-től függ és még azt sem tudom,hogy mikor leszek.Elvileg lakást bekábelezték d még majd bekell élesíteniük.

Jucakinek nemakaródzik a pakolás
20170114224602

jaj, most olvstam, h a XI. kerületben is van egy cukor mentes cukrászda, a Bertalan Lajos utcában, a 13-as szám alatt.
ez merre van??

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jelentem ma meg nem volt hoje a csajomnak, viszont csupa piros potty lett. Akkor ez tutira a haromnapos laz, vagy lehet baranyhimlo is? Vagy megvalami? Asszem du leviszem a dokihoz, nezze meg, ezek a pottyok milyen tipusuak.

Fibi, en mindenkivel utalatos vagyok, azokkal is, akikkel baratkozni szeretnek Kép tudod, mint amikor a kisfiuk meghuzzak annak a kislanynak a copfjat, aki tetszik nekik Kép egyebkentmeg elso hsz-bol nem derult ki, hogy indulasnal meg semmi jele nem volt a korsagnak, ugyhogy ne furdaljon a lelkiismeret!!
moose

Zsanci!
a Bertalan Luí utca a Bartókról nyílik. Mégy a Móricztól a Gellért felé, és ahol jobb oldalon volt régen a Humanic, ott asszem az első v. második utca jobbra.

ancsipancsi

VOTIV, +
SZOLGÁLATI:

DM Fotószolgálat:

2006. március 31-ig tartó akciós áraink*:

9-es méret: 18 Ft / kép
10-es méret: 24 Ft / kép
13-es méret: 37 Ft / kép
15-ös méret: 139 Ft / kép
20-as méret: 189 Ft / kép
30-as méret: 489 Ft / kép

* Transzferköltség: 279 Ft/megrendel

ancsipancsi

Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni valakitől, aki nemrég szült a Szt. Imrében és friss tapasztalatai vannak! Remélem van ilyen köztetek!
Én 2,5 éve szültem, de azok az infók már lehet, hogy elavultak Kép, most pedig április közepére várom a második babát.
Szóval a kérdés: mit kell / lehet a babáknak bevinni a kórházba? Amikor én voltam, szinte mindent adtak (ruhát, pelust, popsitörlőt, popsikrémet,...), hogy van ez mostanában? Csak hazahozó rucit lehetett bevinni, azt is utolsó nap ... Jó lenne, ha most is így lenne, de nem szeretnék ott állni szerencsétlenül, hogy ez sincs meg ez sincs vagy rohangál(tat)ni, mint pók a falon Kép

Köszi előre is!

Kriszti

Ui: Ja, és ha még eszetekbe jut valami infó, ami változott és jó, ha tudok róla, azt is hálásan köszönöm!
alocasia

Alocasis,
szia. Biztos,h kell pelus, meg popsitörlő. Ruha, popsikrém nem kell, viszont nyugodtan öltöztetheted sajátba, ha épp azt akarod!

úúúúúúútálom a touchpadet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Alocasis,
szerintem sem változott más, pelus és popsitörlő jó, ha van nálad Kép én ruhát nem vittem, csak az utolsó napra...

Zsanci,
én meg a TELET TAVASSZAL!!!!!!!!

vera
kisün

Alocasis!
Én vittem be kiskesztyűt, hogy ne karmolja össze az arcát a baba, de a csecsemősök lenyúltákKép És én vittem be pólyát, Bazsó nagyon jól érezte magát benne. És pelenkát, popsitörlőt vigyél!

Kép
Kép
zuzmo1

Vera,
nálunk süt a Nap!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
nálunk hull a hó és hózik (ez a finomnőies változat Kép)
kisün

Moose,
akkor megnyugodtamKép

Dora,
Bogarka irta tegnap, hogy lehetne 2 hét mulva szerdán a Lurdy (jövö szerda ünnepnap). Miért nincs kedved irogatni ide?

Ancsi,
jol olvastam, hogy Te adsz tejpépet Lencsebabanak? Mert nekem van egy Hipp bio körte tejpép (dobozos), még régen a védönö javaslatára vettem, de nem ettük meg, és április 20-án lejár a szavatossága, nem akarnám kidobni... szivesen elviszem Neked a köv talira! Hm?Kép

KépKép
fibi

Kisün,
itt is havazik ezerrel, pfuuuuuj...
Tavasztündér, hova a manoba keveredtél el???Kép

KépKép
fibi

Fibi, nem ide nincs kedvem irogatni, hanem ugy altalanossagban.Kép Most olyan semmihez sincs kedvem van.Kép De minden ok.Kép
Koszi az infot!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Den!
Hát igen, Bazsó műsorozott éjszaka, de fogkezdeményt nem látokKép Persze reggel, amikor meg indulni kellett volna, alid tudtam felébreszteni. Még sohasem ébresztettem fel, de szerencsére nem volt gond, odaértünk. Kicsit megbámultam az emberek, ahogy kengurúval rohanokKép

Neet! Sokszor eszemben vagy, amikor babakocsival bénázok a városban! Én egyébként nem csak a lépcsőkre vagyok kiakadva, hanem a parkoló autókra is. Néha úgy állnak meg, hogy képtelenség elférni mellettük. Ezért még sokszor kenguruzok, de azt meg a derekam nem bírjaKép

Fibi! Remélem Bálint jobban van!

Moose! Voltatok orvosnál?

Nem tudom mi van ma a babanettel, háromszor írtam meg Zsancinak hol van a Bertalan Lajos utca, és mindegyik HSZ-em elszállt. De látom, más segítettKép

Újak!
Én Bálint Sándornál és Újvári Borinál szültem. Ha tudok segíteni, írjatok mélt! dszalkai@enternet.hu

Dóra!
Én is hiányollak ám! Remnélem jól vagytok Kata babával együtt!

Fic! Rólad is régen hallottam!

Kép
Kép
zuzmo1

Den!
Hát igen, Bazsó műsorozott éjszaka, de fogkezdeményt nem látokKép Persze reggel, amikor meg indulni kellett volna, alid tudtam felébreszteni. Még sohasem ébresztettem fel, de szerencsére nem volt gond, odaértünk. Kicsit megbámultam az emberek, ahogy kengurúval rohanokKép

Neet! Sokszor eszemben vagy, amikor babakocsival bénázok a városban! Én egyébként nem csak a lépcsőkre vagyok kiakadva, hanem a parkoló autókra is. Néha úgy állnak meg, hogy képtelenség elférni mellettük. Ezért még sokszor kenguruzok, de azt meg a derekam nem bírjaKép

Fibi! Remélem Bálint jobban van!

Moose! Voltatok orvosnál?

Nem tudom mi van ma a babanettel, háromszor írtam meg Zsancinak hol van a Bertalan Lajos utca, és mindegyik HSZ-em elszállt. De látom, más segítettKép

Újak!
Én Bálint Sándornál és Újvári Borinál szültem. Ha tudok segíteni, írjatok mélt! dszalkai@enternet.hu

Dóra!
Én is hiányollak ám! Remnélem jól vagytok Kata babával együtt!

Fic! Rólad is régen hallottam!

Kép
Kép
zuzmo1

most bepótoltam, bocsiKép

Votiv! Hogy vagy???

Kép
Kép
zuzmo1

én vagyogatok, bár még mindig elég gyöngécskén. tegnap volt nagyon gáz, de reggelre lement a lázam, és csak csurom vizes voltam. most már jobb, de még most is szédülök és ha sokat állok vagy Istit emelgetem, hirtelen le kell ülnöm, különben majdnem elájulok. közben meg is jött, lehet, hogy emiatt még + kókatag vagyok. de Isti nagyon rendes velem, egész délelőtt aludt, és most is nyomja, így tudok pihenni Kép

votiv 8)
votiv

bocs

votiv 8)
votiv

bocs

votiv 8)
votiv

Hali

Nálunk hóvihar dúl.Kép

Fanninak boldog névnapot.

Ma van apa szülije és akkora rántotthusokat sütöttem neki mint a feje úgyhogy ma már bulizunkKépKi sem látszok a tennivalóból a hétvégén vendégroram lesz ollálá.

Betegeknek jobbulást

Kókusz
kókuszdió

hogy ez hányszor ment el????

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?