A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Moose,
van olyan, hogy levegőztető-zsák (ma tudtam meg, hogy így hívják Kép), ez felül úgy indul, mint egy overall, de alul két láb helyett zsák van, mint egy vastag bélelt hosszú-ujjú hálózsák kapucnival Kép Dócinak használtan vettük, és nagyon jó volt, mert a lábait nem kellett belegyömöszölni, viszont jó meleg volt és puha Kép Nyúlnak pöttyetlenedést! Kép

Votiv,
jobbulást! Kép

v
kisün

Moose,
van olyan, hogy levegőztető-zsák (ma tudtam meg, hogy így hívják Kép), ez felül úgy indul, mint egy overall, de alul két láb helyett zsák van, mint egy vastag bélelt hosszú-ujjú hálózsák kapucnival Kép Dócinak használtan vettük, és nagyon jó volt, mert a lábait nem kellett belegyömöszölni, viszont jó meleg volt és puha Kép Nyúlnak pöttyetlenedést! Kép

Votiv,
jobbulást! Kép

v
kisün

ez volt az utsó

votiv 8)
votiv

Látom másnak is meggyűlt a baja a babanettelKép

Kép
Kép
zuzmo1

nekem is örökké elszáll, amit irokKép

KépKép
fibi

Fibi, nekem meg 4x dobta föl...

votiv 8)
votiv

Ti mindent 2x mondtok, 2x mondtok? Kép
neet
neet

Neetneet,
nemisnemis Kép
kisün

Kép

Zuzmo, kedves vagy!Kép

Votiv, jobbulast!!! Ez a szeduleses dolog nagyon gaz!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

sziasztok,
úgy látom mostanra elvették Jucustól a netet!!!csúnya upc!!Kép

Votiv,
jobbulást!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci! Pont a kórház mellett a sarkon is van egy cukormentes-cukrászda. Ha szemben állsz a H-val akkor jobbra.
Van egy eszméletlen jó biobolt a Móricz-hoz közel, isteni sütikkel.
Ha van kedved a kerületen is túljárni, akkor a Mária utcai Bőrklinika mögött sétálsz-sétálsz, s egy pici templom van a sarkon. Utána jobbra fordulsz, s ott is van egy nagyon fincsi kávézőszerűhelység fincsesz sütikkel.

Fibi! Bálint jobban?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

hahó,
fanninak boldogotKép!!!!!!!!!!

moose,
nem válaszoltál az sms-emreKépnyuszi?????????

itt nagy újság van,eladtuk a lakásunkat kecskeméten,szerz.már aláírva és május 31 a fiz határidőKépKépKépKépés holnap jön a tervező és nemsokára kezdjük a kecó bővítésétKépKépKép

na szóval teljesen fel vagyok dobvaKépKépKépKépKép

cupp
gigi
Vendég

köszi mindenkinek... Fannibaba tök nyűgi egész nap és már folyik az orra is. nagyon szomorú leszek, ha nem tudunk menni telelni... Ez a hóesés engem is kikészít.

Csak gyorsan távírati stílusban, Fanni nem hagy mást...

Gigi: micsoda hírek, tök jó.

VotivV: bulást.

Barbi: a naprára gondolsz? vagy melyikre?

Den: köszi az ajit.

Jubálst a betegeknek.

johi

Kép
Kép
johanna1975

Fibi!
én HA pépet adok egyelőre Lencsinek, orvos írta fel. nektek miért nem jött be? (nem Mása HIPP pépjére gondoltál? mert azt én ettem, és nagyon ízlett Kép)

Alocasia !
mivel volt valami pelus ügy a kórházban, most már nem kérik konkrétan,hogy vigyél be, de ha a szobában nálad van a baba, te pelenkázod. szóval amíg náluk lesz, addig ők pelusoznak. van egy listám, amit korábban feltettem, mindjárt felteszem újra, a kórház adja ki a listát, elég komplett, nagyjából jó sok minden van rajta. amúgy én bevittem vagy 40 pelust Kép, de volt is a szülőszobai mintacsomagban, úgyhogy maradt egy csomó belőle. nem baj, inkább több, mint kevesebb.
http://www.kepfeltoltes.hu/060309/../060215/sz_l_szobai_csomag_www.kepfeltoltes. hu_.jpg

másold ezt a címet felülre, és le tudod tölteni a listát.

ancsipancsi

Johi, én is ezt kívánom! gondolom homeót meg minden egyebet nyomsz ezerrel. kakukkfüves fürdőt is próbáltad/tátok már? Fanninak boldog Fanninapot Kép remélem nem lesz beteg, csak együttérez a mamájával

én kezdek jobban lenni, már csak migrénem van és kissé szédülök.
természetgyógyász kollégám üzente nekem, hogy a fogproblémák eredete aggódás, féltékenység, szívzűrök Kép

votiv 8)
votiv

Jucus, ha még olvasol
a C&A-ban egy csomó zakó fazonú bőrkabát van, mindenféle színekben (fekete is), 21eFt-ért.

du. idegrohamot kaptam a 10x-i beírástól és még az se ment el :/

ancsipancsi

Alocasia, mi mind "nemrég szültünk" SztImrében Kép
gratula a pocakhoz! a 2,5 évesed hogy fogadta a kistesót? kisfiúk/lányok? és kinél fogsz szülni?

a lyányok már jól összehozták a listát, csak annyit tudok hozzátenni, hogy "extrának" kis pamutsapkát vittem be a babócának, és nagyon jól jött, mert irtó huzatos volt a folyosó (főleg az ajtónál, ahol a bababemutató van) de vszínű ez áprilisban nem akkora probléma, mint decemberben, amikor én szültem. pelusból tényleg csak pár db kell. az első 2 napban még a csecsemősnővérek pelenkázták a babámat, de lehet, hogy nálad ez másképp lesz, a tapasztalt anyákra simán rábízzák a dolgokat Kép

minden jót neked és a pocakodnak Kép

votiv 8)
votiv

VotivKép
kiegészítem: fogprobléma = hit, bizalom (fogíny) és agresszió (fog: foggal-körömmel harcol)

JohiKép Gyógyula! Azért egyszer majd reagálsz rám is vagy büntiben vagyok? Kép

Ha már cukrászdai élmények: nekem ma a körtéri Főzelékfalóban volt egy közeli kellemes találkozásom egy zöldbabfőzelékkelKép Nagyon ajánlom a helyet, olcsó(egy főzelék 280 ft és finomak), kultúrált és tiszta. Életet mentettKép

indianyo

Gigi, ez marha jól hangzik!!! Kép gratula! nem kis dolog manapság egy lakást eladni ezen a bedöglött piacon! lakásbővítés Kép melós de szép feladat! Kép

gyerekek, mi van Pocakkal? és Ficánkával? Macskával? BKrisztával? Proone-nal? Esztivel, Norkával? Kit hagytam ki?
Kókuszka végre megjön, erre eltűnik legalább két másik csaj.. Kép

votiv 8)
votiv

Indi, bölcsességfogra nincs vmi speckó? most komolyan gondolkodom ezen, mert nálam békésebb birka kevés van, és vakon bízom a páromban, ráadásul még csak véleménykülönbségünk se volt az utóbbi hetekben. a harchoz meg baromi alulmotivált vagyok Kép

votiv 8)
votiv

igen, én is kíváncsi vagyok, mert decemberben uígy jártam a bölcsességfogammal, epdig senkit nem nyírtam ki Kép

ancsipancsi

Indi, és ha vérzik a foginy??? és mi van a gyerekekkel, akiknek rossz a foguk???
És Főzelékfaló, IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Ezt még délután írtam, csak bedöglött a Babanet, most meg már nincs időm olvasni, holnapra kell főznöm! Majd jövök!

Zsanci!

Köszönöm a köszöntést!Kép
Szerintem az a Körtér utáni megálló befele menet!

Képzeljétek a Savoyában az OTP melletti boltban minden ruhaneműt féláron lehet venni! Vettem télikabátot 900,-maniért!Kép Azthiszem költöznek, már nem sokáig tart a kiárusítás!

Még egy kérdés gyes, gyed ügyben! A linket még nem volt idegem olvasgatni!Kép
Ha szeptembertől mennék vissza dolgozni (akkor még jár a gyed, a gyest januártól kapom majd)akkor eljöhet a nagyszülő gyed-re (is)? Vagy csak gyes-re mehet az anya helyett? És akkor a gyed összegét kapja? Bocs, ha nagyon baromságot kérdeztem!

Ildi
ildi76

Ez a forum mar megint doglodik, hogy egy csomo uzenet tobbszor megy el, egy csomo meg egyszer sem, en meg ugy jartam, mint Juc valamelyik nap, elment egyszer, amit irtam, aztan nehany ora mulva felszivodott... ez biztos, mert Kisun ketszer valaszolt is ra Kép meg kene mar rugdosni ezt a fejlesztot meg a rendszergarazdat, mert igy eleg hasznalhatatlan az egesz Kép

Akkor megismetlem a kerdest, hatha most sikerul: egyik baratnem elmeletileg harom het mulva szul es nem tudja, hogy mibe oltoztesse majd a kisgyerkocot, mikor hazahozza a korhazbol. En nem tudtam neki segiteni, mert enyem gyerek juliusi, most meg majusi lesz, szoval lovesem sincs. En valszeg neztem volna valami overalszeruseget a teli learazasokban. Mert egy darabig biztos otthon vannak csak, es mire elkezdenek setazni egyreszt mar kinovi a gyerkoc, masreszt meg jobb ido lesz, szoval miacsudat hol vegyen? Van otletetek? ti hogy csinaltatok?

Gigi, bocsi, nem vettem eszre, csak most latom. Hat, amondo lennek, hogy ha mi lazas-pottyosok, ti meg taknyosok, akkor mar megint halasztani kell Kép lakasdolgokhoz meg gratula, es marhaizgi majd tudosits Kép
moose

Tapasztalt mamik! Dottore-nak lovese sem volt a kiutesektol, szoval kedden menjunk vissza, ha addig nem mulik el a dolog. Es semmit nem kell veluk csinalni, csak varjak es figyeljek, ja fenistil cseppeket felirt, azt etethetek a nyullal. Ugyhogy probaltam lefotozni (remelem azert latszik, mert fenyviszonyok nem voltak tul jo es a modell allandoan izgett-mozgott), hatha ti raismertek, hogy ez most az a haromnapos laz ize vagy valami mas. Ja es mindenhol van torzs, vegtagok, fej. Es nem viszket meg semmi, ot nem zavarja.

Kép
moose

Moose!
Minden alapján, amit leírsz, na meg a fotó..én amondó vagyok, hogy tuti az Kép..Pár nap múlva el is fog múlni...És a doki nem látott még 3 napos lázat???

Votiv!
Olgika ma is írt, hogy reméli, hogy már el is felejtetted Kép

Johi!
Fanninak nagyon boldogságos nevenapját, és persze bulást, hogy ne kelljen kihagynotok a telelést!!!

Jóéjt!
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Még egy fotót feldobok Kép..vendégségben voltunk ma és Petra divatbemutatósat játszott Kép:

Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Jucus, vettem!

Fanninak nagyon sok boldogot!
zanza

Hi!

UPC elvette de én csináltam magamnak betárcsázos NETET!Kép

Szóval ma is elszállt egy csomó okoskodásom ,de közben itt mások már megválaszolták:pl.:cukromentes cuki H-nál ém is akartam írni.Bertalan LAjos meg ott van a dokink rendelőjétől 2 percre,majdnem nekimegy az ember ha kisétál az utca végére.

NA megyek pakolni,mert holnap buli lesz a az úlj lakásban.H avalaki unatkozik,ugorjon fel.Jönnek IKEAsok,UPC-sek,radiátorosok,óriási hütőszállítók(na akkor nem szeretnék ott lenni mert tuti anyázni fognak a keskeny lépcsőházban).

Ancsi!

Bőrkabát infot köszi,megpróbálom megnézni,hátha találok kedvemrevalót.

Moose!

Szerintem is 3 napos láz.

Petra megint nagyon cuki!

H&M nek láttam tegnap kirakatát és nagyon baráti árak voltak,guszta cuccokkal.

Juc
20170114224602

Ildinek boldog szulinapot! Fanninak boldog nevnapot! Votivnak es tobbi betegeskedonek jobbulast!

Ja, Votiv, asszem azt is irtam ma, hogy nagyon szivesen plazaznek veled holnap, de kitudja fertozom-e, meg ugy latom, neked is inkabb pihenned kell.

Zuzmo, jonehany autonak en is majdnem bevertem mar a szelvedojet... hogy mindig nekem kell lemennem a babakocsival az uttestre, mert ok a jardan parkolnak, ilyenkor annnnnnyira kiakadok, hogy aaaaaaaa... valaki nem tudja, hol tudnek reklamalni? Esetleg a kozterulet felugyeletet felhivom, hogy szabalytalanul parkol ez meg ez a rendszamu verda itt meg ott, akkor jonnek es gyorsan elszallitjak? Ha hetente haromszor megcsinaljuk ugyanazzal a barommal, akkor talan leesik neki a tantusz...

Es muvesznom koszoni a bokokat Kép az jutott eszembe, lehet hogy rajzos instrukciokat kene kernem tole, mert a verbalis kommunikacio meg mindig nem annyira megy, ma is egy csomot hisztizett, hogy "anyaanyaanya", "apaanya", "anyaapa" stb es abbol bizony marha nehezen jovok ra, hogy mit akar. De lehet, hogy csak a dottore hozta ki a sodrabol, mindig ugy uvolt (pedig csak meghallgatjak sztetoszkoppal meg beneznek a szajaba), mint egy fabaszorult...
moose

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget kórházi csomag ügyben, akkor pelust és popsitörlőt viszek magammal! Ja és köszönöm a listát is, már egész elfelejtettem, miket kell pakolnom Kép
Amúgy az első kislány, a második fiúcska lesz (ha minden igaz) és dr. Balogh Tibornál szültem és fogok (szeretnék) most is Kép

Sziasztok,
Kriszti

Ui: Szívesen jönnék közétek, de úgy pörögtök, hogy azt képtelenség követni + van egy örökmozgóm, aki nem tolerálja a számítógépezést Kép Azért néha benézek Kép
alocasia

Moose!
Dokinál Petra is mindig üvölt (bár az oltásokon meg a 2 éves státuszon kívül nem nagyon látta), úgyhogy már előre rettegek a 3 éves oltástól Kép

Ja, és még akartam írni, hogy ha 3 napos (márpedig tuti az), akkor sztem a fenistil csepp is felesleges...bár vsz. ártani sem árt nagyon...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kriszti!
Mikor született a kislányod? Mert az enyém is hasonló korú...és én is Balogh Kép...és nálunk is fiú a második, csak ő már 8,5 hós Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogarka, Juc, koszi a segitseget. Ezek szerint ez a doki meg nem latott ilyet... ez nagyon gaz? ja, mikor ott voltunk, egy anyuka hivta a mobiljan es olyan pipa lett, hogy ugy az asztalhoz vagta, csak neztunk... most kicsit elbizonytalanodtam, hogy jol valasztottam-e, egyik gyerekorvos rosszabb, mint a masik? es gyerekorvosbol hanyat probal ki az ember, mire megtalalja az igazit? kevesebbet, vagy tobbet mint babakocsibol?

Kepeket vegre meg tudtam nezni. A bolt tenyleg nagyon klassz, biztos minden gyerek imadja. En meg mindig tartom magam ahhoz, hogy nem akarok nagy muanyag jatekkonyhat meg rozsaszin fesulkodoasztalt meg ilyen szornyusegeket itthonra, de a ket apas hiszticsajom lehet hogy siman kiharcolja majd maganak, hiaba fogok kezzel-labbal tiltakozni...

Uj kismamaktol bocs, de nem tudtam valaszolni, kerdezett dokikat nem ismerem.

Alocasia, szerintem az valtozott, miota szultel, hogy az egyagyas szobak tavaly fizetosek lettek.
moose

Moose!

megtaláltam ABC designom papírját és a neve:MIni Plus a neve és 4,15kg.

Most elköszönök mert holnaptól nem leszek szerintem.Ja és dedeket elvittük ma anyukámhoz,már most hiányérzetem vanKép

Juc
20170114224602

VotivKép Bizalom és hit kétfelé: az ún. ősbizalom(ezt most nevezhetjük istenhitnek, vagy bárhogyan, nem ragozom), illetve a saját magadba vetett bizalom - a párunk iránt érzett is ebből, a magunkéból ered... Bölcsességfoghoz nem tudokKép az aggresszió-probléma pedig pont az ellenkezője: nem tudod megélni egészséges módon a saját aggresszivitásodat, azaz félsz tőle, elnyomod...
Ezeket én is mind ismerem jól, ezért tudok róluk Kép

ZsanciKépA fogínyvérzés ugyanaz, amit Votivnak is írtam.. a gyerekek egy nehezebb esethez tartoznak, egyészt annyit tanultam, hogy a gyerekek betegségei általában a szülőkről szólnak, másrészt viszont passzolok, mert azért ennél nyilván több van benne, de hát én nem vagyok egy guru...

IldiKép Én nem találtam gyedről és nagyszülőkről semmiféle szabályt.. csak gyesről írnak.

indianyo

plazainfo: http://193.202.88.36/hu/magyar/?module=displaystory&story_id=1514&edition_id=18& format=html

Juc, koszi, tudom akkor melyik. Utoljara szerintem 2003 oszi vagy 2004 tavaszi brendon katalogusban lattam. Mar biztos sehol nincs. Remelem koltozes okes lesz es mielobb visszakapunk teged Kép
moose

Ja Juc, es ez is esernyoverda, csak rendes tolokarja van, nem az a ket hulye csonk, ezert lapracsukhato es nem pedig ernyore. Szoval az lenne a kerdesem, hogy az uloresze mennyire kenyelmes/kenyelmetlen gyerkoknek? Ha elalszanak, tudod donteni?
moose

Szép jó reggelt kívánok, mindenki gyógyuljon meg találkozzatok már megint, mert akkor utána mindig jó sok képet kapunkKép

GigiKép Csodajó hírekKép

indianyo

Jó reggelt Mindenkinek!

Indi Kép Látom, Nálad ma is korán volt a korán, sajna nálunk is Kép Pedig úúúgy tudtam volna még aludni...

Moose Kép Szegény pöttyös Nyuszi! Még az a szerencse, hogy nem viszket, talán nem szenved tőle annyira. Mielőbbi gyógyulást neki! A gyerekorvos-választás nem is olyan könnyű dolog, hisz előre nem lehet tudni, hogy milyen doki, sajna csak utólag derül ki...

Bog Kép Petra igazi hölgy ezen a képen! Látom, a divatbemutató jók sikerült Kép

Fibi Kép Remélem Bálintkád már jobban van!!

Johi Kép Drukkolok, hogy Fannika ne legyen nagyon beteg, és el tudjatok utazni holnap!!

Mása Kép Nem tudom, hogy lesz-e időd benézni a net-re, de azért innen is mielőbbi bulást Orsikának!

Ildi Kép Boldogságos névnapot Neked!!!

Kép

Kép
Kép
denizsa

Moose!

A háttámlája dönthető és "merevített".Azért íromígy mert nem az az egy száll anyag amiben összegörnyed a gyerek viszont nem is csont keménységű hanem kicsit "párnásan merevített".
ÉS dönthető habár én már nem is szoktam Pannát lefektetni benne.természetesen nem 180-fokig és csak egy fokozatban.
ÉS én még felturboztam egy karfával az elöző kocsinkról.
NA megyek tovább költözködni,ma max.este tudok benézni.

Pusza mindenkinek és NE írjatok sokat plíz!

Juc
20170114224602

Moose,
lányom ugyanígy nézett ki! De ne aggódj, egy nap alatt elmúlik, nem igényel semmilyen kezelést, nem fáj, nem viszket, stb. Olyan, mint a régi csokikon a szürke bevonat: csak esztétikai szempontból nem előnyös, a csoki élvezeti értékét nem csökkenti. Kép
És ami a jóhír, most átesik rajta, és soha többé.

Ildi,
boldog neved napját! Kép

Képzeljétek, csajom tegnap volt 15 hós, jövőhéten oltás, de csak egy combba, és no sabin csepp. 18 hósan mégegy oltás. Aztán ha minden igaz, csaj 3 évesen. Ha addig nem jön egy újabb felfogás...
neet
neet

Ildi!

Boldog névnapot!

Kép
Kép
manoka11

Ildi, boldog nevnapot Kép

Juc, koszi az infot.

Neet, koszi, de meg ma is csupa olyan Kép biztos, hogy ez az? csinaltam megegy kepet, most nappali fenynel jobban sikerult, szoval megerositenetek a diagnozist legyszi? Es azt is mondjatok meg Bogarkaval, hogy ha elmulik, utana mennyi ideig ne menjunk kozossegbe, hogy ne fertozzunk meg senkit? Es hogy ram (pocakomra) ez mennyire veszelyes?

Kép
moose

Ildi, Boldog Névnapot!

Nekünk hiper-szuper sz.r éjszakánk volt, óránként keltünkKép
Ezekbe a fogproblémák mögött rejlő valódi okokba bele se merek gondolni. Nem lehet, hogy csak úgy fáj????Kép

Moose! Szegény Nyuszi tényleg tiszta pötty! De így is egy tündér!

Petra pedig egy igazi fotómodell!!!!

A gyerekorvos választás szerintem nagyon lutri dolog. Én sem vagyok megelégedve az enyémmel, de most próbáljam végig az összeset? Mert végülis csak akkor derül ki, hogy milyen orvos, ha valami gond van!

Remélem a gyengélkedőkKép jobban vannak!

Kép
Kép
zuzmo1

Moose,
én nem akarok diagnózist felállítani, mert nem vagyok orvos, csak ahogy Bog is írta, ez tisztára olyan volt, mint a mi lányainknak. Ebből nem következik egyértelműen, hogy az is. Eszternek másnapra elmúltak a pöttyök, ezért nem is foglalkoztunk vele. De ha neked ez a 2. nap, inkább kérdd ki a doki véleményét. Inkább menj le feleslegesen, mint hogy baj legyen. Ha ez a 3 napos, és ha te már voltál kiskorodban, akkor biztos semmi baj nem lehet, de terhesen mi a BIZTOS? Semmi. Úgyhogy sztem doki.
neet
neet

Ildikóknak és Fanninak Boldogságos Névnapot!
KépKép
macskanyu

Igen, szerintem is allati dogos Petra abban az izeben, en nem is engednem, hogy megegyszer felvegye Kép Bog, mondd neki, hogy ebben milyen soksok evvel idosebbnek latszik Kép

Neet, ma van a masodik pottyos nap. Es mintha egyre pottyosebb lenne, de egyebkent meg teljesen jol van, eves, ivas, jatek, huligansag ezerrel megy, hoje nincs, csak szornyen nez ki szegeny. Es tegnapelott (lazzal), tegnap (pottyokkel) mentunk dokihoz. Ma is menjunk? Vagy masikhoz? Vagy ne legyek mar ilyen turelmetlen, lehet, hogy holnapra tenyleg elmulik? Es ha muszaj itt offolnom, akkor mostmar irjak masrol? Vagy inkabb irjak mashova, hogy Jucnak ne kelljen majd sok baromsagot visszaolvasni? Kép

Ja, Gabi, enyem gyerek bo ket het mulva huszhos. Tied?
moose

Moose,
ha Nyúl nem panaszkodik, nincs láza, és huncutkodik, nyugodtan várhatsz holnapig, miután sejtjük, mi lehet a baj. Pláne ha doki is látta. Tényleg, az mit mondott? Említetted neki a 3naposláz nevű dolgot?
Nyugodtan offolj, engem nem zavar, sőt. Kép
ÉS mégis más egy baba bajáról offolni, mint pl egerekről értekezni. Kép
neet
neet

Moose,
ja jól van, most olvasom Dottore (??) mit mondott. Akkor türelem.
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?