Ez a forum mar megint doglodik, hogy egy csomo uzenet tobbszor megy el, egy csomo meg egyszer sem, en meg ugy jartam, mint Juc valamelyik nap, elment egyszer, amit irtam, aztan nehany ora mulva felszivodott... ez biztos, mert Kisun ketszer valaszolt is ra

meg kene mar rugdosni ezt a fejlesztot meg a rendszergarazdat, mert igy eleg hasznalhatatlan az egesz
Akkor megismetlem a kerdest, hatha most sikerul: egyik baratnem elmeletileg harom het mulva szul es nem tudja, hogy mibe oltoztesse majd a kisgyerkocot, mikor hazahozza a korhazbol. En nem tudtam neki segiteni, mert enyem gyerek juliusi, most meg majusi lesz, szoval lovesem sincs. En valszeg neztem volna valami overalszeruseget a teli learazasokban. Mert egy darabig biztos otthon vannak csak, es mire elkezdenek setazni egyreszt mar kinovi a gyerkoc, masreszt meg jobb ido lesz, szoval miacsudat hol vegyen? Van otletetek? ti hogy csinaltatok?
Gigi, bocsi, nem vettem eszre, csak most latom. Hat, amondo lennek, hogy ha mi lazas-pottyosok, ti meg taknyosok, akkor mar megint halasztani kell

lakasdolgokhoz meg gratula, es marhaizgi majd tudosits