A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Moose!
tudom, hogy egyesek balgaságnak tartanák, anyósom is így volt vele, kaptam is tőle érte, de a barátnőd tavaszi babájának öltöztetésére talán megoldás a hálózsák. Lencsire tök nagy volt elejében a hálózsák, de overállja meg nem volt (ill. az is marha nagy), így mikor kivittem, hálózsákba bújtattam. úgy éreztem tök mindegy, hogy a kocsiban miben fekszik. nagyon jól érezte benne magát, szabadabban is mozgott, mint később a nagy téliruhában. aztán ahogy belenőtt a zsákba,kimostam, és abban aludt. akkorra már az overall is jó volt rá.

Ildikónak és Fanninak boldog névnapot kívánok!

Jucus!
kérésednek megfelelően estig nem írok többet Kép

ancsipancsi

Moose,
még mindig neked. Kép
Barátnéd sztem vehet a dednek (de legjobb kölcsönkapni)egy kb 62es kezeslábast, de ha ráadja a szokásos alsó rétegeket (body, rugi, cérnasapi, stb), és arra a normál felsőket (pulcsiféle, 3 számmal nagyobb kabát, ami jó lesz jövő télen is, sapka, stb) akkor az is bőven megteszi, vagy takarják be egy nagy, puha pokrócba vagy türcsibe, amíg hazaérnek vele, bőven jó. Emiatt az egy út miatt tökfölösleges bármi olyan ruhát venni, ami nyáron meleg, télen meg már csak a lábujja fér majd bele. Sztem. Igazad van, eleinte úgyis max levegőzni viszi ki (én Esztert a kibélelt kiskádba fektettem és kitettem a terasz-asztalra, mert nem volt még használatban a kocsija) és az is nagyon megfelelt.
neet
neet

Ildinek és Lindinek és rejtőzkodő Ildikóknak (ha vannak) boldog névnapot! Kép

Moose, ok, rendben, halasszuk Kép Nyuszinak gyors pöttyetlenedést! Kép

Indi, hát még csak el sem fojtom az agresszióm Kép Istivel nagyokat pörölök, ma a videóból kiszedtem: 1 ceruzaelemet, 1 szemöldökcsipeszt, 1 digit hőmérőt, 1 homeós tubust (üreset)...

Juc, jó munkát, kívánom, hogy ne sérüljön semmi!

votiv 8)
votiv

Neet, Moose, csak az a kérdés, kb milyen idő lesz 3 hét múlva, mert ha a mostaniból indulunk ki, az nem sok jót jelez... de ha az egyszeri hazavitel után még úgyis pár hét eltelik, mire sétálni mennek/hosszabb időra kiviszik a babát, addigra lehet, hogy megérkezik a tavasz is. szóval overallt venni biztos nem érdemes, az lenne a legjobb, ha kapna egyet kölcsön erre a kis időre, vagy pedig sok réteg+pléd, ahogy Neet is írta.

votiv 8)
votiv

Neet, az elelmes anyuka, ez a kibelelt kad nagyon tecccik!Kép

Moos, pottyos NyuladKép, meg jo, hogy egyebkent jol erzi magat. Jobbulast neki!

A vilag vegen van, de hatha erdekel valakit a Leopoldis cucc. Szoval 16. ker, Parta u. 86. (www.terkepbank.hu) K-SZ-P: 8-15,30
Pluss ujjatlan rugi: 1500.-
Bodyk: 500-800.-
Pluss sapka: 1000.-
Vekony kordbarsony ruha: 1600.-
Lattam nagyobbakra pamutnacikat, kordgatyat (kerteszt is), kabatokat, kotenyruhakat stb.
Ha eloszor jarsz ott, akkor adnak kartyat es az elso alkalommal min.10ezret kell otthagyni.

Fibi, ha nem kell senkinek a kortes hipp, en megveszem!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ildi,
BOLDOG NÉVNAPOT!!! Kép Kép Kép

És bibibi, hamarosan indulunk meghúzni Lindi fülét személyesen, mert ő is Ildi Kép

Moose,
a képek alapján nekem is annak tűnik, amit Bogárka ír.
Mi Vincét pólyában hoztuk haza, és bárányszőrbe bugyolálva sétáltattuk, akkor elég hideg volt, de mire barátnőd szül, már lehet, hogy szép tavasz lesz... jó lenne!!!

Tegnap is sok havat kellett ellapátolnom, és már tele van a hócipőm a sok hóból, persze Vincét vittem szánkózni, hogy valami jó is legyen benne, de inkább sétálnánk a szép napsütésben Kép

Blaye
blaye

és hol a hsz-om??????
neet
neet

ILDIKÓK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!Kép

Moose,
hát én sem tudom mit adnék a babusra, de nekem bejött az, h egy réteggel kapjon többet, mint mi, és akkor már jól van!!!
Én B-t is és Igit is túlöltöztettem, mire hazaértünk csurom vizesek voltak, és bónuszként Igi még üvöltött is a kocsiban. Gondoltad volna???KépKép
Nyuszinak gyors bulást!!!!KépKép Láttam egy clifford darabot a kezében!!!KépKép
Én is mennék H&M-be!!!
És sztem nem lesz gáz a pocidnak a 3 napos láz. Kisnyúl is már elég nagy nyúl, én 2 hónapos voltam, mikor B egyik reggel tele volt kiütéssel, és hát paráztam is rendesen, de mégis rendben van Igi. More or less...KépKép

Juc,
házavató buli az ikeásokkal????KépKép RULEZ!!!
és ugye olyan hűtőtök lesz, ami csinál jégkockát, ugye???KépKép akkor majd megyünk oda kólát inni, jó???Kép

Ma találkoztunk Soosooval!!!KépKép
egy dugóban álltunk egymással szemben, kb 1 egész percig!!Kép Mártonhegyi út, ők lefele álltak az autójukkal, mi felfele mentünk volna, ha egy újgazdag paraszt nem akart volna mindenáron lejutni...igy elállta az utat, se fel, se le...

ui: FREE TIBET!!!! peace.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

az alabbit meg tegnap irtam, de elkuldeni mar nem engedte a rendszer. ugy dontottem, nem menekultokKép, es most ujra megprobalom:

hat hat, szeretjuk sajnaltatni magunkat, h milyen nehez babakocsival kozlekedni, pedig igazan nem is nekunk sz*r, hanem pl. a kerekesszekeseknekKép. na nekik aztan tenyleg: egy csomo helyre eselyuk nincs bejutni/feljutni! azert b.kocsival annyira nem gaz! ne spirazzatok ma' egymast! mi is utazunk B-vel (gy.k.: bkv-n) napmintnap atlag 2-3 orat, es nem tartom extrem sportnak! eddig mindenhova eljutottunk/felmentunk/bementunk, ahova akartunk; volt lepcso, mozgolepcso, busz, villamos, metro, hev, vonat, repulo, hajo...KépKép. raadasul en azt tapasztaltam, h alt. baromi segitokeszek az emberek (nehogymar az 1-2 ellenpeldabol induljunk ki!).
na bocs mindenkitol! csak ugy ereztem, kicsit tul van dramatizalva ez a dolog. felre ertes ne essek: azt nem allitom, h nem lehetne konnyebb, de nem remenytelenKép
(ja es Neet, ezzel nem teged akarlak piszkalni, hanem egy altalanos felfogast enyhiteniKép)

egyebkent meg:
a tegnap keszult kepek nagyon szuperek! tenyleg jo lehetettKép

Fanninak Boldog Nevnapot!Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

es akkor ma:

ILdi, Lindi, Boldog Nevnapot!Kép

Moose, juj. pottymentesitodest Nyuladnak! es talan Pocira nezve tenyleg nem veszelyes. en olyan 24 hetesen voltam baranyhimlos, be is voltam ijedve, de aztan mindenhol azt irtak, h abban az idoszakban nem gaz! es meg is nyugodtam, es tenyleg nem lett bajKép. remelem, ez a bigyo nem razosabb a bhimlo-virusnal, mert akkor biztos nem lesz baj!! ne aggodjKép

Coolio
recca

Votiv! Kép Remélem, ma már jobban vagy! Fejed hasogat még? Fogad (helye) sajog még?

Fogtudorok: a paradontózis milyen rejtett dolognak a jele? Vagy csak öröklött és ez van? Férjemnek azt mondta a dokinéni, hogy hamarosan nem lesz foga, ha súlyosbodik a helyzet. Mire a férjem: nem baj, ennél nagyobb bajunk ne legyen, az asszony (ez én lennék) majd nem csak a bébinek csinál bébipapit... Kép

Rec! Kép Kiderült már, hogy a párod megkapta az állást? (csak hogy meddig drukkoljak)

Juc! Kép Jó költözködést! (már amennyire ez jó lehet)

Kép
Kép
denizsa

Ildiknek boldogot!

ja,itt vagyok non-stop,látjátok?Ez még régi lakásból betárcsázos de már van Chello az újban.Vagyi csináltak bácsik valamit amire azt mondták,hogy azKép

Moose!

Tuti,hogy három napos pöttyös nyúszid.Mi is ígye sőt ígyebbül néztünk ki,vagyi s mindkét gyerköcöm,pár év különbséggel.ÉS egyik napról a másikra több lett a pötty aztán eltünt ahogy jött.

Zsan!
Kép

NA jó,megyek még pakolni mert van bőven mit.

Votiv!

De jó nektek már!

Pusza neketek és nem szabadultatok meg tőlem mégsemKép

Juc
20170114224602

Kokusz, neked is Boldog Nevnapot!Kép es most latom, h (alig bo) 2 het van kozottunk?KépKép

Coolio
recca

Sziasztok,

csak egy gyors bekukk... ma 2-re jönnek megnézni a házat, éljeeenKép, izgulok kicsit, most gyors rendrakás+takaritás jön még. Szoritsatok!

Közben Bálint nagyon beteg még, egyfolytában tüsszög és folyik az orra, reggel beszereztük a homeos szereket, remélem használ. Délutan is egyfolytaban mászott rám, meg bujt, játszani sem volt kedve.
Ugyhogy még nem olvastam vissza, majd jövök és válaszolok.

Ildiknek boldogot!!!KépKépKép

Jucusnak jo költözést!Kép

Addig is puszi Nektek!

KépKép
fibi

Indi, bizalom-foginy osszefuggesKép. ha ez tenyleg igy van, es a bizalom vonatkozhat az onbizalomra, akkor az en foginyem elobb-utobb el fog tunni!Kép es sajna a legjobb uton halad afeleKép. (pedig a fogaimmal amugy semmi bajomKép)

Coolio
recca

Sziasztok!

ISTEN ÉLTESSE AZ ILDIKET!Kép

Neet:
a Te 15 hósodat isKép

Votiv:
ezek szerint Ti is 15 hó,akkor Istit isKép
Fogad v.is a helye?

Moose:
Dorkám 29-én lett volna 20 hós,ha lett volna 29-eKép
Szegény kicsi pöttyös NyúlKépUgyan Orsimnak is volt 3naposa,de nálunk elmaradtak a pöttyök.Sajnos én nem tudok ebben véleményt alkotni.

Zsan:
pont most néztem meg/nem tudom hanyadszor/a 7év Tibetben-t.Szerintem is free TibetKép

Indi:
nem írtad,hogy mi volt tegnap a dokinál?

petergabi

Recca,
igazad van, de ha sokan panszkodunk valamire, az olyan jólesik. Kép
Valóban mindenhova el lehet jutni, ha nehezen is, mert igenis nehéz a 25 kilós cuccot emelgetni napi x lépcsőn fel és le, ebből nem engedek. De ez emberek igenis segítőkészek, kivéve, amelyikek nem. Kép
És képzeljétek, a múltkoriban mesélte egy bácsi, h most már milyen jó nekünk, mert régen NEM ENGEDTÉK fel a buszokra a babakocsit. Jó öreg volt a bácsi, úgyhogy lehet, h igaza volt. Csak összecsukva lehetett, de azt is már csak később, tehát ölben vitték a dedeket, vagy sehogy. Ahhoz képest tényleg jó nekünk.
És azokhoz a vonatokhoz képest, amiknek a tetején is ülnek, és 30cal mennek, a MÁV is egy gyönyörű, tiszta, kényelmes dolog. Kép

Lindinek is kívántam jókat, de az eltűnt. Meg ha van még Ildink, de én örülök, ha a nick-eket megjegyzem, nemhogy a valódi neveket is... Kép

Juc,
jajj, de jó, hogy vagy! Fogadjunk, h azért írtad, h nem leszel, hogy figyelemfelkelts? Kép Kép

HÉTVÉGE!! Kép
neet
neet

Den, megakimegKép, koszi az eddigi drukkolast, de mostmar felmentelek e nemes feladat alolKép. ugyan valasz meg nem erkezett, de kozben gondolkodunk mindenfele mas megoldason is. valamelyikbol biztos lesz valamiKép. de egyelore en sem tudom, melyiknek is drukkoljakKép

Fibi, ez tenyleg izgi. csak ugyesenKép
ja, es szukseged van meg meghivora, vagy kaptal mar?

Coolio
recca

Pgabi,
köszi, de nem azért írtam, h éltessem a lányom, csak hogy sajnáljatok az oltás miatt. Kép
15 hó, az semmiféle kerek forduló, ezért szóba se hoztam volna, de ha már itt tartunk, akkor Blaye Vincéje is ennyi, meg persze Isti is. Kép
neet, akinek csemetéje eszméletlen sokat alszik manapság, éljen!!
neet

Pottyos megnyugtatasokat koszonom Kép

Oltoztetos otleteket szinten!

Juc, dejohogyvagy Kép

Neet, te meg ne hagyd, hogy Rec igy ledegradalja a kozlekedos problemat. Igenis allati nehez dolog es szerintem nem normalis ez a sok emelgetes es nem minden kismama olyan szuperjo fizikumu meg energikus, mint ti, plane ha kozben megint pocit noveszt vagy ha valami mas problemaja van (pl Ildinek a hata), vagy mittudomen. Es ki nem szarja le, hogy mi volt otven meg szaz evvel ezelott? Ha mindig ezzel vigasztalnank magunkat, hogy bezzeg ahhoz kepest most milyen szuperjo dolgunk van, akkor soha nem fejlodne semmi es nemsokara egy masik, ertelmesebb faj uralna ezt a bolygot, mi meg eltunnenk a sullyesztoben... remelem most jolmegaszontam! en nem is fogom azt hajtogatni a gyereknek, hogy bezzeg nekem nem volt ketevesen sajat laptopom meg mobiltelefonom (emlekszem apam mennyit obegatott, hogy nekik nem volt ennyi jatekuk meg izemicsodajuk), hanem orulni fogok, hogy o ezeket mar ilyen hamar tudja majd kezelni Kép Kép es huszevesen mar talan urallomasokat fog epiteni a szomszed galaxisban es en allati buszke leszek ra Kép na persze, ha elengedem Kép

Solyomszem Zsanci, igen, Cliffordot szorongatott este Kép es en is tuloltoztetos vagyok, de mar kezdem kinoni.
moose

Moose,
ugye hogy ugye? Eszter majd elmehet arra az űrbázisra? És én is? Kép De hidd el, mi is bezzegezni fogunk, csak legfeljebb más témában. Kép
neet
neet

Moose,
1: te nem vagy kompetens a "babakocsival/babaval buszon/stb. utazunk" temabanKépKép
2: attol meg, h nyavalygunk es megoldas gyanant beulunk az autoba, nem lesz fejlodes! legfeljebb vissza: meg az a nehany kis izmocska is elsorvad, ami meg vanKépKép. bar azert szerencsere a tobbseg meg igenis szuperjo fizikumu, csak szeretne elkenyelmesedniKép vagy ez lenne a fejlodes??Kép

Coolio
recca

Rec Kép Örülök, hogy van több lehetőség, egyik bizti bejön, Kép és köszi a "felmentést", de ez önkéntes alapon volt Kép

Fibi Kép Bálintodnak sok-sok ++++, hogy mielőbb gyógyuljon! Kép A wiw-en már regisztráltam, meg megadtam mindenféle adatot, de még mindig azt írja, hogy "nincs meghívóm". Mit tegyek, hogy legyen és el tudjam küdeni a párodnak, ahogy megbeszéltük?? Van vkinek tippje??

Kép
Kép
denizsa

MooseKép

Recca,
kösziii, kérek szépen meghivot, mert nincs márKép

Dora,
nem kell megvenni, odaadom a Hippet ingyéKép inkább minthogy kidobjam. Nem tudtam, hogy Te is adsz tejpépet, csak Ancsira emlékeztem.

Ancsi,
ez nem a Mása féle cucc, hanem én vettem pár honapja a Tescoban, mert védönéni megijesztett, hogy B sovanyka, és hizlaljam ilyenekkel. De miutan megvettem, mégsem adtam oda neki, mert vmi tápszer szerüség is van benne. Ugyhogy védönéni is le van ejtveKép

Zuzmo, Deni,
köszönjük az aggodást, B kicsit jobban vanKép
és a ház csillog, jöhetnek a vevökKép

KépKép
fibi

Jucus!
ez nem ér, akkor én is írok Kép

Dorka!
nekem meg van HA pép receptem, nem soká lejár Kép, Milupa rizspép. Lencsém nem falja annyira, ha kell a recept, a tiéd.

Lindi!
boldog névnapot!

Recca!
éppen minap mondtam azt magamban, hogy 3-4 hónapig mindenkinek kéne egy babakocsis gyerek, és rögtön megváltozna a felfogás a kerekes székesek ügyében, szóval így csak jobban lobbiznának az ügy érdekében a fejesek. gyakorlatilag elmondhatjuk, hogy 99%-a az üzleteknek/intézményeknek nem került akadálymentesítésre. de különben az "egyszerű" mozgássérülteknek se fenékig tejfel az életük, múltkor éppen kettő mellett álltam meg a zebránál, és rögtön mondták, hogy "jaj, itt hogy fogunk átjutni". boldogan nyútottam mindkettőnek a karomat, igaz, csak 2 ütemben tudtunk átmenni a hosszú úton, mert közben újra piros lett, de megérte.

Fibi!
Picinykédnek jó bulást Kép, ne takaríts nagyon, csak simítgass Kép, a vevőnek úgy is tetszeni fog.

ancsipancsi

Recca,
na most nagyon nem értek egyet. Lehet? Kép Aki nyavajog, az aZért teszi, mert nem ül be az autóba, "megoldás gyanánt".
A fejlődés.. az mi az? Hogy ugyanúgy cűgöljük a cekkert, mint nagyanyáink 50 éve? Vagy hogy egyre több a kocsi, és már egymást érik a városban? Sztem nem a kocsi a megoldás, hanem nem tom mi az. Viszont egy európai főváros a 21. sz-ban már tarthatna ott, hogy kényelmesebbé teszi az utazást a babakocsiknak, kerekesszékeknek, vagy egyáltalán LEHETÕVÉ teszi. Sztem én nem attól leszek izmos, hogy huszonezer lépcsőn rángatom fel s le a kocsit, ettől legfeljebb meghúzódom, megfájdulok itt ott. Ez egy egyoldalú, statikus erőlködés, nem egy egészséges, mindent megmozgató torna.
Egyébként meg kár ezen ennyit agyalni, mindenki megoldja valahogy az életét, ki így, ki úgy, és valszín ez az ország még akkor is itt fog tartani, amikor Eszter meg a Nyúl meg a többiek fognak valahová elindulni az ő dedjeikkel. Ne legyen igazam....
neet
neet

És gyerekorvos téma: én még nem találkoztam számomra elfogadható egyeddel...Kép Pedig már kettöt elfogyasztottunk, plusz a 3. oltást egy harmadik adta be, de mindegyiknek volt vmi beütéseKép Az egyik huzogatta B fütyijétKép, a másik nem volt hajlando beadni az Infanrixet (nóóómális???), a harmadik meg lecseszett a Kubu miattKép
Budán van rendes gy.orvos? mert akkor bizti odaköltözünkKép

KépKép
fibi

És gyerekorvos téma: én még nem találkoztam számomra elfogadható egyeddel...Kép Pedig már kettöt elfogyasztottunk, plusz a 3. oltást egy harmadik adta be, de mindegyiknek volt vmi beütéseKép Az egyik huzogatta B fütyijétKép, a másik nem volt hajlando beadni az Infanrixet (nóóómális???), a harmadik meg lecseszett a Kubu miattKép
Budán van rendes gy.orvos? mert akkor bizti odaköltözünkKép

KépKép
fibi

Szia Fibi!!! Itten vagy még? Küldtem egy rövidke mailt. Ezt a Budáraköltözésesdolgot inkább ignorálom...

Már megint majdnem küldtem neked (inkább a hugodnak) egy power-pointos cuccot...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Szia Fibi!!! Itten vagy még? Küldtem egy rövidke mailt. Ezt a Budáraköltözésesdolgot inkább ignorálom...

Már megint majdnem küldtem neked (inkább a hugodnak) egy power-pointos cuccot...

gödibarbi

Fibi! Feltétlenül írj, hogy áll a házeladás!!! Szívesen keresek tovább nektek itt a környéken...

puszi

gödibarbi

Fibi! Feltétlenül írj, hogy áll a házeladás!!! Szívesen keresek tovább nektek itt a környéken...

puszi

gödibarbi

Ancsi,
kösziKép simitgatás megvótKép
akkor adhatom Doranak a hippet?

Deni,
lehet hogy azért nincs meghivod még, mert nem jelöltél be ismerösöket. Menj a keresés menüpontra, és az összes babanetes csajt ird be ismerösnekKép
Férjed fogaKép De jo a humoraKép

még negyed óra... jöjjenek már...!

KépKép
fibi

Ancsi,
kösziKép simitgatás megvótKép
akkor adhatom Doranak a hippet?

Deni,
lehet hogy azért nincs meghivod még, mert nem jelöltél be ismerösöket. Menj a keresés menüpontra, és az összes babanetes csajt ird be ismerösnekKép
Férjed fogaKép De jo a humoraKép

még negyed óra... jöjjenek már...!

KépKép
fibi

HELP SZABINCSEPP
múltkor Infanrix mellett nem kapott szabin cseppet a 4 hós oltásnál, kérdezem Szabin csepp nem kő? nem, mert benne van az oltásban. (???)
megyünk az 5 hós oltásra, se szó, se beszéd, sutty a szájába a Szabin cseppet. na, ekkor már kérdőre vontam őket, hogy akkor most hogy is van? 4 hósan miért nem kapott, most meg miért? nem akartak hinni nekem, hogy 4 hósan nem kapott, és figyelmeztettek, hogy jól gondoljam át, mert ha tényleg nem kapott, pótolni kell. TOTÁL BEREZELTEM, hogy mi van, ha én vagyok a hülye, és mi van, ha ők? fontos-e pótolni az elmaradt Szabint, vagy hagyjuk a fenébe? vagy mi van, ha duplán kapja meg?

ancsipancsi

HELP SZABINCSEPP
múltkor Infanrix mellett nem kapott szabin cseppet a 4 hós oltásnál, kérdezem Szabin csepp nem kő? nem, mert benne van az oltásban. (???)
megyünk az 5 hós oltásra, se szó, se beszéd, sutty a szájába a Szabin cseppet. na, ekkor már kérdőre vontam őket, hogy akkor most hogy is van? 4 hósan miért nem kapott, most meg miért? nem akartak hinni nekem, hogy 4 hósan nem kapott, és figyelmeztettek, hogy jól gondoljam át, mert ha tényleg nem kapott, pótolni kell. TOTÁL BEREZELTEM, hogy mi van, ha én vagyok a hülye, és mi van, ha ők? fontos-e pótolni az elmaradt Szabint, vagy hagyjuk a fenébe? vagy mi van, ha duplán kapja meg?

ancsipancsi

Fibi!
Nagyon drukkolok ház-ügyben!!!!
Köszi a tippet, próbálkozom.... Kép

Kép
Kép
denizsa

Fibi!
Nagyon drukkolok ház-ügyben!!!!
Köszi a tippet, próbálkozom.... Kép

Kép
Kép
denizsa

Ancsi!
Nem tudom, hogy kell-e vagy lehet-e pótolni, de mi bizti, hogy külön kaptuk és nem az oltásban 4 hósan. Azért emlékszem ilyen jól, mert kiskanállal adta be, B. meg elrántotta a száját és egy kicsi kis is ment, mire azt mondta a doki, hogy nem baj, úgyis többet mért ki...

Kép
Kép
denizsa

Ancsi!
Nem tudom, hogy kell-e vagy lehet-e pótolni, de mi bizti, hogy külön kaptuk és nem az oltásban 4 hósan. Azért emlékszem ilyen jól, mert kiskanállal adta be, B. meg elrántotta a száját és egy kicsi kis is ment, mire azt mondta a doki, hogy nem baj, úgyis többet mért ki...

Kép
Kép
denizsa

Babanet már megint kezdi :///////////

Fibi!
szóval, ha csak egyetlen kis dobozkáról van szó, nyugisan add Dorkának. Kép ha többed van, akkor osztozunk. csak már végre találkoznánk Kép, mert veled még nem jött össze.

Den!
és ti is Infanrixot kaptatok? mert először azt mondták, azért nem adtak, mert benne van. másodszor meg azt, hogy azért adtak, mert nincs benne :/ . szóval 4 és 5 hósnál is kaptatok?

ancsipancsi

Babanet már megint kezdi :///////////

Fibi!
szóval, ha csak egyetlen kis dobozkáról van szó, nyugisan add Dorkának. Kép ha többed van, akkor osztozunk. csak már végre találkoznánk Kép, mert veled még nem jött össze.

Den!
és ti is Infanrixot kaptatok? mert először azt mondták, azért nem adtak, mert benne van. másodszor meg azt, hogy azért adtak, mert nincs benne :/ . szóval 4 és 5 hósnál is kaptatok?

ancsipancsi

Ancsi, mi ujat kaptunk es mindketszer kapott Szabin cseppeket a lany!

Fibi, koszi, azert gondold meg!
Ancsi, kiprobazzuk!Kép

Denizsa, azert ez a doki sem semmi.Kép
Mi dokink csak oltast adott be eddig, de ha elkoltozunk, akkor az en gyerekorvosomhoz fogom vinni Katat, o egy angyal es profi. Remelem meg mindig.Kép

Fibi, remelem tetszeni fog nekik! Mi is aruljuk a lakast, jartak is mar itt, de ha jobban beindul a szeker utalni fogom a sok vadidegent hogy stirolik a lakast... de csak igy lehet eladni. Aztan mi is stiroljuk maset.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ancsi, mi ujat kaptunk es mindketszer kapott Szabin cseppeket a lany!

Fibi, koszi, azert gondold meg!
Ancsi, kiprobazzuk!Kép

Denizsa, azert ez a doki sem semmi.Kép
Mi dokink csak oltast adott be eddig, de ha elkoltozunk, akkor az en gyerekorvosomhoz fogom vinni Katat, o egy angyal es profi. Remelem meg mindig.Kép

Fibi, remelem tetszeni fog nekik! Mi is aruljuk a lakast, jartak is mar itt, de ha jobban beindul a szeker utalni fogom a sok vadidegent hogy stirolik a lakast... de csak igy lehet eladni. Aztan mi is stiroljuk maset.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Mennyi lakásáruló. Mindenkinek drukk!
Jucusnak meg egy kalap kitartást holnapra, bár ahogy kivettem, inkább örül(sz) a dolognak, mintsem bosszant a macera. Lesz lift meg minden, szóval JÓ! Kép

Ancsi,
passz. Mi is mindig külön kaptuk, szájon át a szabint, de most rákérdeztem, és nem is fogunk már kapni. Namármost, ki érti ezt? Uncsitesó 4 hóval előbb született, de még ugyanabban az évben (2004), és ő még egybe kapta az egészet (2 oltás 15 hósan + cseppek szájba), mi meg szétbontva (15+18 hósan) és ohne csepp...
neet
neet

Mennyi lakásáruló. Mindenkinek drukk!
Jucusnak meg egy kalap kitartást holnapra, bár ahogy kivettem, inkább örül(sz) a dolognak, mintsem bosszant a macera. Lesz lift meg minden, szóval JÓ! Kép

Ancsi,
passz. Mi is mindig külön kaptuk, szájon át a szabint, de most rákérdeztem, és nem is fogunk már kapni. Namármost, ki érti ezt? Uncsitesó 4 hóval előbb született, de még ugyanabban az évben (2004), és ő még egybe kapta az egészet (2 oltás 15 hósan + cseppek szájba), mi meg szétbontva (15+18 hósan) és ohne csepp...
neet
neet

Ancsi! Kép
Nem tudom, hogy Infanrix volt-e (megnéztem a kiskönyvet, de csak betűk és számok hada látható benne), csak annyi biztos, hogy 4 és 5 hósan is 2 db oltást kapott (mindkét combjába 1-1), és cseppet is kapott mindkét alkalommal és azt kiskanállal (nem oltásban).

Kép
Kép
denizsa

Ancsi! Kép
Nem tudom, hogy Infanrix volt-e (megnéztem a kiskönyvet, de csak betűk és számok hada látható benne), csak annyi biztos, hogy 4 és 5 hósan is 2 db oltást kapott (mindkét combjába 1-1), és cseppet is kapott mindkét alkalommal és azt kiskanállal (nem oltásban).

Kép
Kép
denizsa

Neet, szerintem ez orvosonkent valtozik. Eszter ezek szerint mar az ujfajta szerumot kapja, mert csak abbol van 18 hos is (ha megnezed a kiskonyvet meg rublika sincs neki). Ugy latszik unokateso dokija meg a regivel olt. Hogy ki jar jobban? Fene tudja.Kép Jobb egyszerre letudni az oltast, de az ujfajta szerum meg talan kevesebb mellekhatassal jar.
Sztem.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Neet, szerintem ez orvosonkent valtozik. Eszter ezek szerint mar az ujfajta szerumot kapja, mert csak abbol van 18 hos is (ha megnezed a kiskonyvet meg rublika sincs neki). Ugy latszik unokateso dokija meg a regivel olt. Hogy ki jar jobban? Fene tudja.Kép Jobb egyszerre letudni az oltast, de az ujfajta szerum meg talan kevesebb mellekhatassal jar.
Sztem.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?