Ebben a topikban még nem írtam, de egyébként sem vagyok régi felhasználó.
Megnéztem a táblázatotokat. Irigylem hogy ilyen kitartók vagytok, de csak jó értelemben ám. Mi tavaly márciusban jártunk először a Kaaliban, és szeptemberben volt az első lombikunk. Lett tíz petesejtem, abból hét embriócska, abból két fagyibaba. Úgy tűnt minden ok., de nem jött össze. A második alkalom novemberben volt a fagyibabákkal. Ezt kifizettük. Doki bácsi annyira bizakodó volt, azt mondta legközelebb biztos sikerül, hogy nem akartunk várni még félévet, megkérdeztük egészségileg mikor vághatunk bele újra, így lett januárra előirányozva az újabb ET. Itt lett 14 petesejtem, abból 10 amrió és mind szépen fejlődött. beültetés utáni napon viszont azt mondta a biológus, minrd a nyolc megállt a fejlődésben.
A harmadik után doki bácsi annyira tanácstalannak tűnt, hogy engem az nagyon elkeserített, ha ő sem tud mit mondani akkor mi miben bízzunk. Szóval erre írtam, hogy irigylem a ti bizalmatokat. Most májusban lett volna időpontunk, de azt mondtam doki bácsinak toljuk szeptemberre.
De most sorra jönnek elő problémák, erről már más topikban írtam, most sajna nincs időm ide is írni.
Nagyon örülök, hogy olvastam pozitív híreket is, gratulálok a sikerekhez.
További szép napot mindenkinek!