A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Wish!

Volt mikor igen, többnyire nem csípett. Kép

Eszter
Kép
roxal

Roxalkám! Édes baba! Lényeg, hogy van 2. Az előzőnél is beindult valami Nálad, most gondolom még alaposabban odafigyel Istvánunk a gyogyikkal, amik a megmaradást erősítik, úgyhogy szépen meg fognak maradni. 4 sejtes? Hát az nagyon jó!! Az már tök nagy babaKépKépKép

Hi Png! Jó Téged olvasni, meg hogy nő a pocidKép Mindjárt azért izgulunk, hogy mikor szülsz?? Mint most EnigmáértKépKép

Vanda! 7 kg az egyenesen szuper!!!!!!!Túlteljesítetted Istvánunk kérésétKépKép

Wish! Szerintem csak az első szúrt, mert már elfelejtette a tested, hogy hogyan kell rá reagálni, innentől ripsz-ropsz menni fogKépKép

Roxal! Mostanában értek oda orvosunkhoz, nagyon szorítok Neked!!!!
lkt

Roxal! Kép Ne keseregj, bár lehettek volna többen is, de azért a kettő is NAGYON jó, fel a fejjel, puszi neked! Szurkolunk nagyon.

Png! Kép Köszi a választ, akkor most nem lesz más, csak kenet. Amúgy én is így gondoltam, de azért jó egy kis megerősítés, nem kell vinnem sok cuccot. Kép Olyan aranyos, hogy babacipőt horgolgatsz, DE JÓ NEKED!!!!

Bizony-bizony már látszik a 7 kiló! Főleg a ruháimon veszem észre. Van amibe jól jött, mert nem vagyok benne kötözött sonka, de a nadrágaim mind kicsik, újakat kellene venni. Csak ha fogyok még, akkor megint vegyek újat?
Akkor csíp a szuri, amikor adják be, vagy uána a szer?
vanda978

RoxalKép
Remélem már végeztetek. Majd jelentkezz te vagy Attila, hogy mit mondott Dévai.

VandaKép
Hát igem, a fogyókúra egyik nagy problémája a ruhavásárlás. Próbálj meg olcsót venni. Én pl most 499 Ft-ért vettem egy farmert, így nem fogom sajnálni ha már nem tudom hordani.

A szuri csak akkor csíp, amikor beadják, utánna nem.

wish

Kép

TimiKép
Mikor fogsz tesztelni?

PóciKép EmiKép PicúrKép
Ha olvastok minket jelentkezzetek, hogy mi van veletek!!!!

wish

Wish! Ez nem semmi, hol tudtál venni ilyen drága nadrágot? Kép Vagy vicc volt?
vanda978

Hazaértünk Kép

Szerdai kettőből az egyik nem rendesen fejlődött, a második a 4 sejtes. A tegnapi 8 megszúrtból pedig csak egy indult fejlődésnek. Kérdeztem, mitől lehet. Azt mondta, vagy genetika, vagy az a baj, hogy nem elég érettek. Vagy nem tudja Kép Méhem szépen visszahúzódott, megdicsért, hogy milyen sok husit eszem, látszik. Odabent minden rendben van. De szurit azért nem kapok, mert tart a hiperstimutól. Két puszit kaptam Kép s 14-én menjek hozzá, reggel előtte teszteljek. Hát, én bízom a kislurkókban, hogy be akarnak költözni.

Eszter
Kép
roxal

Roxal! Üdvözöld a nevemben a 2 pocaklakódat!!! Most akkor jöhet a sok-sok pihi pihivel. POnt jó, hogy hétvége jön, és az első napokban Atival lehetszKépKép

Wish! Na ezen még nem gondolkodtam. Mindig úgy állok hozzá, hogy a jövő hétvégén minden kiderül, mert vagy megjön vagy nemKépKépKépKép. 10-én lenne meg az inszemtől a 2 hét különben.
lkt

Sziasztok!Kép

Már nem tudom, hogy ki kérdezte, de nekem hátrahajló a méhem és kissebb is a normálisnál. Na csak kiderült, hogy nem vagyok normális!Kép Azért sikerült az én kis nyamvadt méhemmel kihordani egy grizli medve nagyságú gyereket!! Úgyhogy ez nem akadály!!!

RoxalKép
Tessék pihenni, olvasgatni, jókat enni. És csak pozitívan. Nekem mindig 11-12 darab nagyon jó mínőségű petém volt és mindegyik megtermékenyült, de soha nem volt ami megmaradt lefagyasztásra. És soha nem kérdeztem meg, hogy mi lett velük. Jó gondolom, hogy nem osztódtak rendesen de most már mindegy is. Hidd el ha csak egy baba marad az is elég fárasztó lesz!!

TimiKép
Én már alig várom, hogy megtudjuk az eredményt! Izgulok helyetted is. Ja és Kevin kutyus hatalmas farokcsóválással üdvözöl téged!!

WishKép
Én szülés után kaptam fájdalomcsillapító injekciót - hamarabb is észbe kaphattak volnaKép - és az annyira de annyira fájt, hogy én ott helyben eldöntöttem, hogy soha többé nem engedem, hogy szurkáljanak. Szerintem ott abban az egy injekcióban éreztem az összes szúrás fájdalmát amiket a sok lombik miatt kellett elviselnem. Na miyen költői vagyok, közben meg vár a budi, hogy kipucoljam!!
Mentem is, jók legyetek!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi, meggyőztél, elég nekem egy baba is, csak legyen! Timi, még egy hét? Az már nem is olyan sok. Én nagyon bízom bennetek, meg az én kislurkóimban is Kép Kép

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok kedves Dévaiba járók!

6 hetet kell várnom az első konzultációra a János kórházba. A Dévaiba mennyi a bekerülési idő? És meg tudnátok mondani, hogy egy hormonvizsgálat mennyibe kerül? Vagy egy ultrahang? Én még nagyon az elején tartok, azt se tudom, merre menjek. Csak kaptam a nőgyógyászomtól egy sima beutalót egy meddőségi centrumba. Rámbizta, hova megyek. A János kórházról azt hallottam, hogy egy alkalommal is több órát kell várni egy -egy vizsgálatra. A Dévaiban hogy van ez?
Köszi a válaszokat
Mari
kalmanka

Sziasztok!
Megjöttem én is és örömmel olvasom,hogy nem száműztetek!Kép
Domi ma nagyon fárasztó volt egyszerűen nem akart aludni.De:15 Du:24 percet aludt.Kép
Ma elkeztem a Norbit.KépR:1 zsömle+kenőmájas E:1/2ubi+1 virsli+1 joghurt V:10dkg franciasali+1 kasz tojás+1 Norbi rudi.Ugye ez nem sok??KépNEM VAGYOK ÉHES!!!!!KépKép
Eszter!
Hurrá,hurrá!Nagyon szorítok!!!Sokat pihizz,ne emelj stb...tudod.Kép

Timikém!
Mizus?Teszt mikor lesz?Csak nyugi!Kép

Judit!
Veletek mizus?Eltűntél.

Gigi!
Te minek kaptad szülés után a fájdalomcsillapítót??KépTalán méh összehúzódásra???Nekem nem volt.Kép

És íme néhány kép a rosszcsontomról!KépPuszi.Dia
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

MariKép

Szerintem kb. egy hónapra tud időpontot adni. Bár én már száz éve nem voltam nála. De készülök. Az első vizsgálat 10 ezer, aztán 7 ezer. Ebben benne van az uh és a vérvizsgálat. Nála is várni kell, de nagyon változó, hogy mennyit. 1/2 óra, 2 óra, mikor mennyit.

DiaKép
Azért kaptam fájdalomcsillapítót mert az én drága grizli medvém miatt kívűl-belűl szabtak-varrtakKép Olikám nem volt olyan kis picurka mint az öregharcosKép

Megyek, eldőlök!!!

Puszi
U.I: Sokasodjatok csajok!!!!!!!

KépKép
gigi28

Dia! Annyira jók ezek a képek az én kis prototípusomrólKépKép

Gigi! Én kérdeztem ezt a hátrahajló méh dolgot. Ezek szerint a hasgörcs semmit nem jelent, csak egyszerűen készülődik a méh, aztán remélem nem hiábaKépKépKépKépKépKépKépKép

Mari! Hát igen, ez a baj ezzel a meddőséggel, hogy többen vagyunk, mint ammekkora hírt kap, és bizony a jobb meddőségi centrumok túlzsúfoltak. Szerintem Dévainál is kb 4-6 hétre kapsz először időpontot. A vérvételeket el tudod intézni állami intézményekben, csak beutalót kell szerezned ( Dévai lévén magán, nem adhat ilyet), de ezt mindannyian megoldottuk. Az ultrahang 7.000 Ft-ba kerül / alkalom, ami egyéb konzultációt is magában foglal ugyebár, de ha lombikban vezsel részt, akkor egyáltalán nem kell fizetned "csak" a gyogyikért.
Hát bizony, várakozni itt is kell, néha órákat is, de ez egy olyan dolog, amihez hozzászoksz ripsz-ropsz.
Van egy kiskapud, ha fel akarod gyorsítani az eseményeket: a Dévai intézetben a névadón kívül rendel egy Vass doktor nevű szintén nagyon szimpi doki, nála épp úgy az első konzultációra, mint a bejutásra sokkal kevesebbet kell várnod.
Ha gondolod, menj el több helyre,szánd rá ezt a pár hetet, aztán a legszimpatikusabb helyet válaszd a folytatásraKépKép
lkt

Gigi!
Aha már értem!Én is kaptam mert hát azért az öregharcos is utat csinált magának.KépDe nekem semmit nem használt,mindent éreztem.KépBrrrrr!Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Lldicsi! Nem sok amit ettél, sőt... Nem akarlak elkedvteleníteni, de a franciasali biztos nem 1-es, gondolom én a borsó miatt. Vagy abban nincs is? Most nem is tudom, mert én nem szeretem. De azért HAJRÁ!!!

Kalmanka! Kép Kb. 5-6 hét mire bejutsz a Dévaiba, bár Vass dokit nem tudom én sem, biztos kevesebb. A hormonvizsgálat ára attól függ, hogy hol csináltatod, de emellett van még "ezer" más is, én pl. házorvostól kaptam rá a beutalókat. Dévai is tud adni, de akkor fizetni kell mindenhol, azt sajnos nem tudom mennyit. Amikor először mész akkor 10000Ft, utána 7000. A párodnak a spermavizsgálat 7 ezer, ami általában az első alkalommal megesik, ha nem volt az utóbbi 6 hónapban. Sajnos várni elég sokat kell, de a többiektől azt hallottam, hogy máshol is. Sok sikert a továbbiakban!
vanda978

Lldicsi!

Valóban a franciasali nem a legjobb választás, főleg a majonéz miatt, de nem ettél sokat, úgyhogy belefér. Szerintem ezt könnyebb lesz tartani!

Timi!
igértem Norbis honlap címet, http://n-update.fw.hu/ itt találsz recepteket, meg ha regiszrálsz a fórumra, ott is van még sok recept, mert a lányok decemberben tették fel utoljára a honlapra recepteket. De kezdetnek szerintem a honlapon találhatók is megteszik. Dia, neked is mondom, többségénél kódok is vannak.

Kalmanka!
vass doktornál valóban kevesebbet kell várni. Dévai tegnap október 11-re adott időpontot.

Tegnap, míg vártam a transzferre, beszélgettem az új asszisztensnővel, ő is Ági. Azt mondta kb 3000 meddőségi pár jár különböző intézményekbe, ebből 1400-1600 a Dévai intézetbe. EZ őrült nagy szám. S erre a mennyiségre van 15 fős személyzet. Kicsit ledöbbentem.

Farkasok Juditja pihen otthon, buzdítja a kisfarkasokat, jól van, csak nincs netjük. Krisztián meg nem aktivizálja magát. Most tartanak félidőnél. Bizakodik, mert az orvos az mondta, mint a három embrió nagyon szép volt. Szerintem minimum ikrek lesznek Kép

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok!
Háát gyorsan megnéztem nagyon elrontottam e a tegnapot a fsalival.KépNem vészes mert 3-ig lehet enni/igaz, én 6-kor ettem/de édesítőszeres volt a tojgli pedig 1-es volt.Tudom,tudom,hogy kódok vannak,megvettem a zsebkönyvet azzal csinálom.Timi abban is vannak receptek.De pl:én ma rakott kelt csinálok,a tepsi felében nincs rizs így 1-es ha rizzsel enném 2-es lenne.Tehát így rizs nélkül estére is ehetek belőle.Kép

Vanda!Köszi a biztatást ari vagy!Kép
Puszpusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

Teljesen jó, s így meg tudod azt is oldani, hogy ne kelljen kétfélét főznöd. Ügyi vagy nagyon! Mosolygós, nem alvós Dominak meg adj a nevemben egy puszit! Kép

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok,

Természetesen itt vagyunk, mindent tudunk, csak írni nem volt időm. Judit az iső nagy részében pihen. Kímélem. Sütök főzök neki. Õ szorgalmasan növeszti a babókat, s iszik.
Hogy itt vagyok vele szerintem nyugodtabb, egyedül mindig ezen jár az esze.
Pozitívak vagyunk, bízunk. Ennél többet nem tehetünk.
Hétfőn jön az anyós, s nem lesz egyedül napközben. Vasárnap megyünk vérvévetlre, nem tesztelünk. Már több mint egy hetesek a szarosok.

Köszi a drukkokat, remélem kiszorítunk belőle egy zebrát!
Legalább egyet.

Lkt,

pihi pihi.
Rádolgoztatok otthon?
kutyasuliban mi a helyzet?
Az ember elvitte a blökit?
Simi simi.

Roxal, reméljük megnyugodott a leleked, s a két kis lurkót szorgosan melengeted, Attila meg kiszolgál.

Na csók lányok, jók legyetek.

Kép
farkasok

Farkasok!

Pihizek, de ma már főzőcskéztem kicsit. Kutyasuliba csütörtökön apa vitte az ebet, én csak odasétáltam, én néztem, hogy milyen okos a kutyám, ma én vittem el, de semmiféle futós feladatot nem csináltunk , nem is értették többi gazdik, hogy mi ütött belém. így jártakKép

Wish! Hogy megy a szurizás?? Már nem csíp, igaz?

Roxal! Pihi van pihivel ugye??? Ma túrógombócot csináltam, Rád gondoltamKép
lkt

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a válaszokat, és a biztatást. Mari
kalmanka

SziasztokKép!
Tönkrement a billentyűzetem. Most egy kölcsön-cuccal írok. Bocsi, hogy eltűntem. Még egyszer el fogok tűnni, mert venni kell újat, ezt meg vissza kell adni a gazdájának.
Csajok, iszonyú kívánós vagyok!! Timi írta a túrógombócot, hát egész délután azon járt az agyam. Most meg már frissen sült pogácsát kívánok. Mindjárt sütök is egyet, nem bírok magammal. Ezek után tényleg le a kalappal előtted, DiaKép, hogy ilyen kitartóan fogyózol tovább!
TimiKép, JuditKép, RoxalKép+++++++++++++++++++++!!!
WishKép, hadd csípjenek-szúrjanak, ez a dolgukKép! Png megköszönte neked az internet oldalt, babacipőt köt. Ott található vajon a gobelines oldalon a babacipő kötés leírása is? Maradt egy kis fonalam a kiskardigánból, most sapka készül, de még szerintem jut kiscipőre is, csak nem tudom, hogy kell..

Hű, na, megyek pogit sütni, ezt már nem lehet kibírniKép!
szani

Sziasztok!

Húzok aludni, mert elfáradtam ma, mint állat. Pedig csak fincsi vacsit készítettem LKT fiúnak, ma van a szülcsinapja. Csináltam fincsi aszalt szilvával töltött sertéstekercset, meg fincsi krumplit meg sült almát, na meg tiramisut ( a menüt csak azért írom le, mert nagyon meg vagyok magammal elégedve...Kép). A tiramisuból csináltam kicsi kerek tálba is, hogy torta formája legyen, amire raktam gyergyát, és nagyon tudasotítottam a pasimban, hogy kívánni kell, amikor elfújja, na remélem, azt kívánta, amit én kívántam volna...

Szani! Milyen lett a pogi??? Túrógombóc recepted van?? Álítólag a világ legegyszerűbb túrógombóc receptjével rendelkezem, ha gondolod.

Wish! Szurik jól mennem, igaz??

Roxalkám! Hozzád jön valaki, hogy ne legyél egyedül, vagy Ati esetleg otthon tud lenni Veled kicsit??
lkt

Sziasztok!
Roxal, Farkasok, Lkt, remélem, hamarosan minden reggel nagyon boldogan ébredtek fel! Nekem mindig a babóca az első gondolatom, amikor felébredek Kép

Szani, ha adsz egy mail-címet, elküldöm neked a kiscipőt! Én meg majd következőre kesztyűt és sapkát szeretnék horgolni, ahhoz van leírásod? Kép
png

Na kész a pogi, fincsi lett! De most meg be fogok kajálni belőle. Férjem most elvenné tőlem, de ő most az Iparművészeti Múzeumban zenél valami rangos eseményen. Úgyhogy most itt nektek fogadom meg, hogy nem kapok ma este már be több pogácsát!!! Ilyen zabálási rohamaim még soha nem voltak, mint a terhesség alatt. Dia? Gigi? Szakvélemény?Kép

TimiKép, érdekel a túrógombóc recepted, főleg ha nem kell hozzá habverő, mert az már bonyolult recept.. A kismamáknak rengeteg túrót kell enniük.

PngKép, az e-mail címem: anita@dunakanyar.net , várom a kiscipő leírását. Kesztyűt és sapkát nem tudok horgolni. Jelenleg sapkát kötök, de csak úgy a saját fejem után, leírásom nincs róla. Majd lesz belőle valami, még a végén esetleg kiscipőKép.

Jó éjt mindenkinek!
szani

Farkasok!

megbékéltem, s szurkolok a két lurkónak. Meg persze nektek, Timinek, Wishnek.

Timi!
hétvégén itt volt az anyósom meg a sógorom, így gyorsan eltelt, mert nem unatkoztam. Vasárnap meg Atti volt velem, persze haldoklik, utálja, hogy neki kell kaját adni. Pedig csak melegíteni kell, mert a szüleink rengeteg husis kajcsit készítettek. Nem értem a pasikat... Túrógombóc, hm az finom. Én túrós palacsintát nyomatok, mikor elegem van a húsból. Megnézted a recepteket? Nálatok mikor várható eredmény?

Szani!
Szerintem a kívánás teljesen rendben van. Én valami olyat hallottam, hogy amit megkívén az ember, azt meg kell enni, mert általában az hiányzik a szervezetből. Ha nem mértéktelenül teszed, akkor nincs semmi gond!

Png!
inkább izgulósan ébredek. Mindig beszélgetek velük, hogy tessék szépen osztódni. Majd szerda tájékán meg ágyazódniuk kell. Addig amig nem tudjuk biztosan, hogy sikerült, addig szerintem nem felhőtlen a boldogság. De sikerülnie kell! Mindannyiunknak. Kép

Farkasok!
Nagyon nagyon drukkolok Juditnak meg a kicsiknek!

Eszter
Kép
roxal

Wish!

mit mondott az uh? Remélem, már nem csípnek a szurik...

Eszter
Kép
roxal

Szani!
Habverőről szó sincs.
50 dkg túró, 6,5 (csapott) evőkanál búzadara, 2 egész tojás, csipetnyi só. Ezt összedolgozd, fél óráig a hűtőben hagyod állni, forrásban lévő vízben néhány perc alatt megfőnek, és annyira de annyira fincsi omlósak hogy csak na!!!

Wish! Merre vagy? Lehet, hogy még mindig csal várakozol, Te szegény. A hétfő mindig húzós.

Roxal! Ja-ja, én is beszélek a gyermekkel, néha hangosan is (na ezen el is szoktam csodálkozni). Atinak kitartás a kiszolgáláshoz.Kép Ez a minimum vagy mi...
lkt

Timi!

Ha búzadara helyett zabkorpával csinálod, akkor este is lehet enni Norbi szerint. Kép
Mást nem nagyon tehetünk, bízzunka gyermekeinkben Kép

Wish!
Hétfő, péntek szörnyű. persze, a cél érdekében mindent!

Eszter
Kép
roxal

Roxal! Az ötlet szuper! És a zsemlemorzsa helyett mit javasol a diéta király?
lkt

Timi!

Zabkorpát. Vagy búzakorpát, de az nekem nem jött be. Panírozáshoz is azt használ. Mondjuk én mindig prézli nélkül eszem, kis édesítős tejföllel. Kép

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok Kép
Megpróbálok hírt adni magamról, de a babanet nem nagyon akarja. Hétvégén nem voltam netközelben, ma meg mire hazaértem nem volt babanet.

Megvolt ma az első UH. 5-5 tüsző van mind a két oldalon és a jobboldalon még van több kisebb, amire nem mondott méretet, ami még doktorunk szerint is tökéletes lenne, de sajnos a baloldalon csak 4-6 mm-esek, a jobboldalon meg már 8-10 mm-esek. Emiatt meg is emelte +1 ampullával a menopurt, és holnap estétől cetrotidet is kapok. Szerdán megyek majd megint.
Egyébként ma détől rendesen felszít mind a két oldal, bementem délben a munkahelyemre, majd fél óra múlva jöttem is haza, annyira feszített ülés közben.
Szóval nnődögélnek, de most próbálom a baloldalt lelkesíteni, hogy hozzák be a lemaradást. Egyébként a múltkor is ez volt, bár akkor az első UH-on nem volt ekkora különbség. Na mindegy végülis nekem 1 is elég, ha gyerek lesz belőle Kép

wish

Wow Kép működik Kép
Akkor adok hírt Enigmáról is Kép
Már nagyon nehezen bírja a kórházat, ráadásul Dévai azt mondta neki, hogy lehet nem kellene megcsinálni a császárt most csütörtökön, hanem inkább rá egy hétre, na ettől teljesen ki van szegény. Mindenesetre mától abbahagyhatta a magne b6-ot, hátha magától beindul majd a szülés.
Hősiesen kitart szegény, de azért már nagyon jönne haza, nem nagyon tud aludni, meg hát tudjátok, a kórház az nem otthon.
Szóval sok kitartást küldjetek neki, mert szükésge van rá.

wish

Wish! Hogy állsz a pf feszüléssel?
Köszi a híreket a HÕS Enigmáról!!!El tudom képzelni, hogy az idő csak vánszorog, főleg a végén az óriási súly miatt a kismamák többsége különösen nyűgös, ehhez jön a kórház. Annyira ügyes!!! Mekkorák lehetnek most a kisbabák??

Most néztem vissza a táblát, tök jó, hogy már Stella is a napokban betölti a 12 hetet, túl lesz a kritikus időszakonKépKép

Dia! HOgy megy a fogyókúra??
lkt

Sziasztok!
Timi!
Köszi,jól megy a fogyi.KépEzt a Norbit nem nehéz betartani.Igaz,a tönkölybúza kenyér egy kicsit gázos reggel mert olyan mint a fűrészpor.KépMa jönnek Gigiék,este jövök képekkel.KépTe,hogy vagy???????Puszi

Lányok!
Véletlenül nem tudja valaki,hogy hol lehet Norbi kenyeret és zsömlét kapni?????????Kép

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

Én a tescoban láttam, de nekem nagyon nem jött be, s ráadásul méregdrága. Olyan, mintha gumilapkát rágcsálna az ember. Lehet kapni teljes kiörlésű bakony kenyeret, szerintem annak egész jó az íze. Bár reggelire ehetsz fehér kenyeret is. De jó, lesznek képek. Kép

Timi!
Hogy vagytok? Egyeseknél hogy repül az idő. Stella már 12 hetes? Persze nálunk meg csigalassúsággal vánszorog. Nálunk holnap holnapután van a beágyazódás időszaka...

Wish!
Szerintem ezek nagyon jó eredmények így elsőre. Bíztasd őket, hogy a kicsik is nőjjenek, holnapra pedig szépen fognak alakulni. Enigmának még egy kis kitartás, küldjük neki a pozitív energiát!

Eszter
Kép
roxal

WishKép

Nálunk még nagyobb volt a külömbség a peték között. Vagyis egy darab volt ami szinte duplája volt a többinek. Ez azért volt gázos mert ha az az egy beérett volna akkor az agy leállította volna a többit. De hát tudjátok a végétKép Lehet, hogy Olikám különcöködött már ott is???Kép
Viszont gyerekem tiszta gázKép Tegnap ebéd főzés közben már ott tartottam, hogy lelövőm magam. Az etetőszékben ült, miközben főztem, labdáztunk, autóztunk stbbbb. Na de ez nem volt elég, őt fogni kell. Ami elég nehézkes a 11 és fél kilójával na meg az ebédnek is készülni kell. Úgy ordított, hogy már azt hittem elhányja magát. Mit ne mondjak.............. És ha ezt még sztereoba nyomná az ikertestvérével akkor teljesen begolyóznék.

Na nem dumálok többet, megyünk Diáékhoz!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!

Elképzellek tegnap...Nagyon nem könnyű ez, de olyan ügyesen megoldod ( jobb úgy, hogy oldjátok, mert Dia is ugyanúgy) ezeket a problémákta, mindkettőtök kicsi fiája olyan szép, kiegyensúlyozott kisbabaKépKép
lkt

Gigi, Dia!

jó szórakozást nektek. Remélem a két kiskrapek jól ellesz egymással, mi pedig kapunk jó sok képet Kép Azért valami jó nekünk is legyen benne. Tényleg kiegyensúlyozott kiskarapekok. Azon túl a prototípusaink. Majd megyünk hozzátok tanácsért Kép

Eszter
Kép
roxal

GigiKép
És akkor mi lesz, ha már elindul, önállóan Kép Akkor aztán tényleg nem lesz nyugtod.

DiaKép
Szerintem ezek a Norbi kaják, csak marketingfogás és ráadásul drágák. Ha a zsebkönyv alapján eszel, akkor nem kell Norbit venni a cuccokból, csak be kell tartani, mit mikor enged.

TimiKép
A petefészkem már eléggé feszül. Nagyon megfontoltan mozgok, az elöbb felakartam ülni hasizomból és úgy belenyillalt, hogy azt hittem bepisilek, úgyhogy csak úgy nyugdíjas tempóban közlekedek Kép

RoxalKép
Remélem pihizel és nyomatod a husit.

Mi mindjárt indulunk az utolsó cérnázásra. Még egy kis plusz energiát nyomatunk a kicsiknek Kép

wish

Kép

wish

Wish!

Remélem, tényleg nyugdíjas tempót használsz. Vigyázz a tüsszencsekre! Kép most lesz ott az igazi kislurkó, aki be akar költözni!

Eszter
Kép
roxal

Hűűű, a dokinéni kitett magáért. Negyven cérnácskát kaptam, ha ez sem segít...

Enigma küldött sms-t. Nem lesz császár a héten, megvárják vele a betöltött 38. hetet, ha addig nem indul be magától, akkor jövő hét. Szóval drukkoljatok, hogy minden jól alakuljon, úgy, ahogy a bébiknek is a legjobb és Enigmának is.

wish

Wish!

Ez hihetetlen! Végigviszi őket... Nem gondoltam volna, de büszke vagyok Enigmára!

Remélem, neked nem fájnak a cérnák. Stellának is használt Kép

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok!
Voltak ma Gigiék.KépHihetetlen mennyit nőt Oli!Nyúlott sokat.KépJó volt nézni,hogy már foglalkoznak egymással a skacok.Fogócskáztak stb..Kép
Sajna csak egy képet tudok feltenni,mert nem álltak meg egy pillanatra sem.A legtöbbön a hátukat látni csak.Képsok puszi!Dia

Kép

Kép
Kép
lldicsi

Azt elfelejtettem,hogy Farkaséknál Judit!!!Légyszi írd le nekünk/Gigi és ÉnKép/a rizses torta receptet!Nagyon fincsi volt és jó lenne a gyerkőcöknek elkészíteni.KépKöszi.Puszi.Dia
Remélem jól vagy,vagytok!!!Kép

Kép
Kép
lldicsi

Jó reggelt mindenkinek!Kép
Látom én voltam az utolsó tegnap és ma az első is én vagyok.Kép

Vettem tegnap Norbi kenyeret.Háát a tönkölybúza kenyértől jobb egy fokkal,de aranyárban van.
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia, Gigi! Annyira édesek ezek a rosszcsontokKépKépKépMár nagyon várom okt.végét, hogy láthassam is őketKép

Roxal, Farkasék! PIhi, pihi??

Wish!
Nagyon várom, hogy megtudjam, mennyire kezdtek el "összenőni" a tüsszencsek?

Timcsike dolgozik, igyekszik csak picit felbasznia magát, gyorsan lelép, nyomás az ágyikó, alszik egyet délután, aztán meg kreatívkodik egyet ( gobelin, dekopázs), mert ennél jobb lassító eszköz nem létezik, mellesleg nagyon élvezetes. Közben beszélget néha kicsi utódjával, szokta simogatni hasit is, hátha ez kell az utódnakKépKép
lkt

Timi!

Nagyon helyes, én is ezt szoktam Kép Aztán annyira jól sikerül, hogy ketten is lesznek.

Nálam pihi van, ma-holnap kell nekik beágyazódni a szakirodalom szerint... Vasárnapig még nem kelhetek fel Kép

Wish!
Kiváncsian várom az eredményeket.

Dia, Gigi!
Tündériek a fiúk Kép

Eszter
Kép
roxal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?