Sziasztok,
köszi a választ és a gratulációt mindenkinek.
Rövid történetünk: harmadik próbálkozásunk a férjemmel közösen, neki már volt korábban nyolc más intézetekben, mindenki széttárta a karját, hogy miért nem sikerültek, ráment a házassága.
Aztán próbálkoztunk mi, csak és kizárólag Apánknál. Mindannyiszor biopszia, nálam nem volt gond, 10-7 majd 5 petike, de mindannyiszor csak egyet kaptam vissza, mert ennyi embrio maradt életben. Pedig mindig szépek és egészségesek voltak a petikék is. A férjem az utóbbi években majdnem vega volt, és rengeteget úszott, szaunázott is, ami mind rossz. Ennél a próbálkozásnál részére ipari mennyiségű hús, hal, Maca Vibe, sütőtök ment , uszodától eltiltva, és együtt jártunk futni napi rendszerességgel. Nyáron zöldséges tisztítókúra volt mindkettőnknek- lúgosítás, és jártam akkupunkturára. Ott egy kínai doki mondta, hogy alulműködik a vesém, és sok-sok zöldséget kell enni, zeller, cékla, spenót, ilyesmi. Ezt próbáltam betartani, plussz kaptam egy tíz alkalmas kezelést. Ezután az amúgy nem túl rossz hormonképen teljesen rendbe jött. És mégis csak egyet kaptam vissza legutóbb is. Úgyhogy a harmadik transzfer után feladtuk, elkezdtünk anonim donorban gondolkodni a negyediktől, noha az utolsó biopszia után mondta Gyöngyi, hogy most jók a férjem eredményei, ne csüggedjünk. Icsi és AHA volt. És képzeljétek, megtapadt a babóca. Csupán három napig feküdtem, hús, víz, spenót, palástfű, túró, tojás, biozöldségek és semmi szénhidrát és cukor, illetve három nap után már jártam dolgozni.Őszintén: nem hittem benne, ezért nem is írtam ebben a körben. De mindent alázatosan betartottam, ahogy a doki kérte.
A recept nem tuti, én így csináltam, ez bejött. Szerintem a fejben dőlt el, ti. hogy nem akartam görcsösen, és nem gondoltam, hogy világvége van, ha nem sikerül. És paradox módon mégis hittem a dokiban, hogy a legjobb kezekben vagyok.Talán az AHA is segített.
Bocs, a hosszú hozzászólásért. Mindig olvaslak Titeket. És köszi a korábbi válaszokat.
Még Szimbának: az aneszteshez nekem is volt szerencsém, a leírás alapján én is őt kaptam, nem volt egy nagy élmény. Gratula a két Babócához...sikerülni fog, hinni kell benne!
És egy kérdés: erre priviben válaszoljatok, ha van kedve valakinek: mi a szokás, hogy honoráljátok a doki sikeres közreműködését? Kínos kérdés, de nem tudom, szokás-e? És hogy mikor? Illetve hogy nála lehet-e szülni?
Tényleg mindenkinek kitartást, és sok sikert!!!!Drukkolok.