A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok Kép
GigiKép DiaKép
Nagyon édesek a kis hercegek Kép Már csak egyhónap Oli szülinapja, akkor mi is meglátjuk mennyit nőttek Kép

Nekem a tüszöim továbbra is különcködnek. Jobboldal 10-12 mm, baloldal 6-7 mm, de azért Dévai elégedett volt a jobboldallal.
Nem is tudom, miért nem nő a baloldal, már csak szinte velük beszélgetek, meg a szurikból is többet kapok. Lehet megsértődtek, mert mostanában sokat fikáztam az MSZP új kampányplakátjait, és hát a tüszők is baloldaliak lévén kollektíve megsértődtek Kép
Következő UH pénteken, addig hátha kiengesztelek mindenkit odabenn és szép egységes képet mutatnak majd Kép

wish

Wish! Még ha egyet is értek Veled, a gyerekek érdekében légy szíves ne lásd meg ezeket a plakátokat, csukd be a szemed, amikor feléjük jársz. (Tudom, akkor csak csukott szemmel lehetne Bp-n közlekedniKép) Ezért jó, hogy otthon vagy.
Hányan vannak különben a gyerkőckezdemények?

Roxalkám! Kitartás!!!
lkt

Wish!

Nem lesz semmi gond! Nálam is ilyenek voltak, aztán a végére beértek szépen. Ne aggódj, bíztasd őket.

Timi!
Most épp bizakodom, de olyan hullámzó ez. Kép

Eszter
Kép
roxal

Lányok!
Már akartam kérdezni,de mindig elfelejtem.Honnan vannak ezek a felhasználó nevek,hogy Roxal,Wish,Lkt stb........????KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép!
Kicseréltük a billentyűzetet, mert nem írt. Remélem, most már nem lesz gond. Hm, azért egy 2-3 hetes billentyűzet tönkremegy...

WishKép, mindjárt félrehúzódok egy sarokba és küldök a baloldalnak egy kis energiát. De azért ne aggódj, ha Dévai nem elégedetlen.. Meg hát: Kicsi a bors, de erősKép-

TimiKép, köszi a túrógombóc-receptet! Ez tényleg nagyon egyszerű. Hamarosan megcsinálom, már alig várom. Csak mostanában lassabban fogy a kaja a hűtőből, mert nagyobb önuralomra fogtam magam. 70 kiló vagyok. Elég szörnyen hangzik, tekintve, hogy amikor candidás voltam, 48 kg voltam. Akkor persze csontsovány voltam, az sem volt jó. A versenysúlyom 55 kg. A terhességet a sok hormonnak köszönhetően 58-cal kezdtem, azaz eddig 12 kg jött fel. Valaki azt mondja, a szüléssel lejön 10 kiló. Igaz ez? De jó lenne!

Timi és RoxalKép, el tudom képzelni, milyen édesek vagytok, ahogy beszélgettek a babócskákkalKép! Jó, hogy ismerjük egymást, teljesen előttem van az arcotok, így könnyebb energiát küldeni. Juditnak is megy.

DiaKép, nagyon tisztellek a diétáért! Milyen szerencse, hogy egy szigorúbb diétával kezdtél, így meg se kottyan a Norbi-féle. Norbinak megszületett a kisfia, tudjátok, ugye?
A fészekrakó ösztönről írtál korábban. Hát, bizony, van. Nyáron addig nem tudtam aludni, amíg meg nem vettük a babának a legszükségesebbeket. Most meg pakolhatnékom van: mindent a helyére, konyhaszekrényekben ne legyen minden össze-vissza, állandóan mosogatok, féltem a szobanövényeket a kiszáradástól, mindent ki akarok vasalni, nyári ruhákat eltenni, télieket elővenni, tárolóban kupit megszüntetni... A gond csak az, hogy gyenge a gerincem, nem bírja már tartani a pocakot meg a 70 kilót, ezért mindent a férjemnek kell csinálnia. Mire hazajön, mindig egy lista várja az elintéznivalókkal, meg persze fel kell szednie mindent a földről, amit a nap folyamán leejtettemKép. Ez elég sok minden, mert a vizes ujjaim olyan ügyetlenek, mindent leejtek. Nagyon várom már a babókát, egyrészt, hogy végre köztünk legyen, lássam, érezzem, dédelgessem, játsszak vele, tornázzunk...Kép, másrészt meg már jó lesz újra dolgosnak lenni, mindent egyedül is elintézni tudni.

Szegény Enigma, akkor még 1 hét. Ezt most már akárhogy is kibírja. De ha a babák hamarabb gondolják jövő csütörtöknél, lehet, hogy nem is Dévai fogja műteni? Ezt biztosan Enigma sem szeretné. Hát tényleg, legyen úgy, ahogy mindenkinek a legjobb!
szani

DiaKép
Nekem a Wish régi netes nickem

TimiKép
5-5 van mind a két oldalon. Azt mondta Dévai, hogy ha egyformán nőnének, akkor egy szava sem lenne olyan ideálisan nőnek Kép

SzaniKép
Nagyon sok le fog menni a szüléssel, a maradék meg a szoptatással Kép Ezen ne aggódj Kép

Túrógombocot én is csináltam (bár nem Timi receptje alapján, de majd azt is kipróbálom)és vittem is belőle Enigmának, akit ma meglátogattam. Most értem haza tőle. Nincs vele semmi különös, aggódik a bébik miatt, és hogy mikor bújnak már ki végre Kép Jót beszélgettünk, elmeséltem kivel mi történt és mindenkit puszil.

wish

WishKép

Na jó, de mit jelent a neved???????Kép Aranyos vagy, hogy bementél Enigmához. Már nincs sok hátra. És bármilyen hihetetlen vissza fogja még sírni ezeket az időketKépKépKép

SzaniKép
Nekem nem volt zabálós korszakom, de még így is híztam 20 kilót!!! Ennél többet fogytam a depressziónak köszönhetően (vagyis már elötte elkezdődött mikor szoptattam) de aztán a sok gyógyszertől meg elkezdtem zabálni. Úgyhogy szerintem most megint rajtam van a 20 kgKép Én abszolút mobilis voltam a szülés napjáig. Minden nap takarítottam, jöttem-mentem. "mindent egyedül is elintézni tudni" Hát szerintem ez felejtős egy darabig. Főleg míg szopizik a baba.
Vízesedés ellen jó ha sokat iszol. Na most ez hülyén hangzik de tényleg. Neve van már a babának, vagy még mindig anonimus??Kép

Megy a drukk mindenkinek.!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

WisH! A punkció mikorra várható? Vagy mindig máshogy jön ki?
Nem írtad meg, hogy hol vetted az 500Ft-os farit. Kép

Roxal! Az én szervezetmnek biztos nagyon sokmindenre van szüksége, mert én mindig mindent kívánok. :-O
Mikor fogsz tesztelni? És Timi is?

Tőlem a dokink elfogadta a pajzsmirigyes eredményem, ez most már rendben van. Vett kenetet, egy hét múlva kell hívnom, ha rendben van, akkor meg kell mondani, hogy melyik átjárhatóságit választottam. Előtte tesztelnem kell, majd beszedem a duphastont, megjön, és akkor kell menni. Tanácstalan vagyok, hogy mit válasszak. Mondjuk a röntgenes kilőve. Jó lenne, ha megírnátok, hogy nektek melyik volt, és fájt-e, meg minden érdekelne. A laparral jól elijesztett, hogy mi minden történhet, de amúgysem szeretnék nagyon kórházba menni. Az uh.-ra meg azt mondta, hogy fáj. Ti már biztos mind túlvagytok rajta, légyszi adjatok tanácsot. Mondtam ám neki, hogy a neten informálódok, és ő ennek nagyon örült. Kép

Farkasékkal nincs újság?
vanda978

Ez a babanet mostanában elég k@ki, nem gondoltatok még rá, hogy átmenni máshová? pl. nlc, ott nagyon jó a topik. Csak azért merem írni, mert láttam, hogy már többen megtették.
vanda978

VandaKép

Nekem valami folyadékot fecskendeztek be az átjárhatóságin és kértem altatást. Személy szerint én maradok a babanetnél, nekem a többi hely nem tetszik.

KépKép
gigi28

VandaKép
Megint feltörték a babanet szerverét, azért nem műkdött. Mondjuk én is gondoltam arra, hogy mi lesz ha egyszer sokáig nem megy, de azt hiszem mindenkinek az email címe megvan nagjából, akkor majd emaiben egyeztetünk, hogy mi legyen. Majd megnézem hiányzik-e valakié, de szerintem nem.
A farmert a Lurdy házban vettem. Ott a földszinten van egy ruhadiszkont, ahol nagyon olcsók a ruhák, egy tök jó pulcsit is vettem 2000-ért.
Nlc-n melyik topikra írsz?
Ja, és Emi azt a változatot választotta az átjárhatóságiból, amikor valami lufikat vagy miket fújnak fel odabenn. Ha visszaolvasol biztos megtalálod, mit írt róla.

Punkció talán hétfőn, de gondolom, majd pénteken kiderül.

Gigi Kép
Én is ezzel vígasztaltam Enigmát, hogy most legalább egy helyen vannak a lurkók, mert majd fél-egy év múlva kapkodhatja a fejét, hogy melyik merre kúszik, mászik Kép
A nevem az onnan van, hogy reégen MUD-oztam (Multi User Dunegeon, az online játékok ősatyja, csak karakteres képernyőn, semmi grafika nem volt Kép) és ott mindig azt kérdezték a progik az elején, hogy "What name do you wish?" Én meg mindig csak beírtam a végét, hogy Wish, és aztán ez maradt Kép

wish

Gyerekek, teljesen beparáztam Kép
Aludni sem tudok. Egyfolytában azt számolgatom, hogy hogy nőnek a tüszőim. Legfőképpen az aggaszt, hogy 2 nap alatt csak 2 mm nőttek, holott naponta kellene annyit nőniük.
Próbálom azzal nyugtatni magam, hogy Dévai elégedett volt (legalábbis a jobboldallal Kép), de valahogy nem megy. Mi lesz ha nem nőnek meg rendesen? Szerintem hétfőn még nem is lesz ebből punkció. De az már a 15. ciklusnapom. Mi lesz így ebből? Kép

wish

Wish!

Ne parázz. Nekem is lassabban nőttek most, aztán a hétvégén meg akkorát nőttek, hogy csak na! Egyél sok húst, többet az előírtnál, az használ. A ciklusnappal meg tudja Mágus, hogy mit csináljon! Rendben lesz minden.

Szani!
Az én nevemnek sincs jelentése. Anno mikor chatelni kezdtem, nem fogadott el semmit, csak ezt. Valahogy egyembe jutott. Azóta nagyon sokan ezen a néven ismernek Kép

Vanda!
Mikor nekem volt a punkcióm, akkor volt egy átjárhatósági. Neki is lufis volt, azt mondta, túl lehet élni, pedig nagyon félt a lány. S ha kibírom, akkor nem tesztelek, csak mielőtt megyek vissza a Dévaihoz. Vagyis 14-én reggel. Annyi negatív tesztet láttam már, hogy nem akarok többet...
Ja a kívánosságot a kismamákra értettem. Kép

Gigi!
Egyetértek veled, ha nem muszáj, nem mennék el innen.

Eszter
Kép
roxal

WishKép

Na most már értem a neved!Kép
Ne parázz a tüszők miatt. Én nem voltam ilyen tudományos munkatárs, nekem ez új, hogy ennyit kell nőniük!!!!Kép Figyu, nekem az első lombiknál úgy felpuffadt a hasam, hogy kb. 5 hónapos terhesnek néztem ki. Az utolsónál, nem éreztem semmit, nem volt nagy a hasam. Aztán mégis ott volt ez az átokfajzat!Kép Pozítivan!!!! Ja és nekem az utolsó stimumat leakarta állítani a Dévai mert az az egy tüsző annyira elhúzott! De tovább mentünk és itt ez a majompofa!Kép
Sok puszit küldök!!

Csajok! November első hétvégéjére gondoltam Olikám össznépi ünneplését!! Légyszi írjátok meg, hogy jó e!!!! Az mindegy, hogy szombat vagy vasárnap. És remélem, hogy megdöntjük az egy négyzetméterre jutó kismamák számát!!!

Puszi

Hajnikám, hol vagy??????????

KépKép
gigi28

Vanda, én is sokat gondoltam, hogy melyik átjárhatóságit válasszam. A lapar mellett szól, hogy ott több mindent tudnak vizsgálni, pl. endometrózist - az UH-sal csak azt, hogy átjárhatók-e a petevezetékek. De a lapar miatt kórházban kell feküdni, azt meg inkább hanyagolja az ember... Meg mellesleg tévében is láttam pont akkortájt egy olyan műtétet, és nem tetszett Kép
Az UH-s szinte nem is műtét, majdnem olyan, mint egy sima vizsgálat, csak pár perc az egész. Állítólag akkor fáj, ha baj van. Háááát, nem tudom, amikor a katétert felhelyezte, az elég kellemetlen volt, azt éreztem, hogy már a tűdőmnél tart vele legalább, de csak nem hagyta abba... De az még kibírható volt. Nekem az fájt nagyon, amikor a méhszájnál felfújta a lufit, hogy ne jöjjön ki a katéter - az baromira feszített, de ehhez hozzátartozik, hogy az átlagosnál kisebb méhem van. Utána meg már semmi extra. Alig értem rá figyelni a monitort, olyan gyorsan végeztünk, pedig előzetesen azt hittem, hogy majd ott fogok görcsölni, amíg folyik a folyadék. Utána sem fájt egyáltalán, még pár napig kicsit érzékeny volt, de ennyi. Csak ha eszembe jutott a lufi, akkor mindig éreztem azt a hülye fájdalmat...
Szóval, ezzel megúszol egy altatást, meg a kórházi körülményeket - itt tutira nem szedsz össze menet közben véletlenül semmit, és Dévai oda fog rád figyelni. Szép szobában pihizhetsz, a nővérek elmesélik, hogy pontosan mi fog veled történni, meg megmutatják az eszközöket. Nekemmég az volt kicsit gáz, hogy kilencre mentünk be (Dévai nagyon aranyos volt, mert még külön soron kívül behívott, hogy lenne-e még kérdésünk a műtétről - ilyen utolsó pillanatban megnyugtatás), de mire sorra kerültem, dél volt - és addig nem lehetett enni-inni.
png

Sziasztok!
Andi!
Köszi az infót a wish névről.KépNyugi,nyugi,minden rendben lesz!A lombikos témához sajna nem tudok hozzá szólni.KépÉn se aludtam az éjjel negyed 3-4-ig mert Domi nem volt álmos.KépMég legóztunk is.KépA táblicskuban holnaptól a 30-as szám érvényes nálam.Kép

Gigi!
Nekünk jó az az időpont.Kép

Judit!
Torta receptet nem kapom?KépMa én is sütök mert Tamásnak szülinapja van.Kép

Mindenkinek szép napot!Puszi.Dia

Ezt Enigmának küldöm!KépKép

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Judit mostanában nem netezik egyáltalán. Úgyhogy szerintem csak késöbb fogtok tortareceptet kapni.

wish

SZiasztok,

farkaskoma otthon lesz 2 órán belül s közzé teszi a receptet, ígérem.

Puszik

Farkaskoma

Kép
farkasok

FarkaskomaKép

Milyen jó ennek a farkas lánynak, hogy a falkavezér ilyen korán hazaér!Kép Várjuk a receptet!

Puszi

KépKép
gigi28

Késtem majdnem 2 órát, sorry.
De be kellett gépelni, ebédelni.....

Jó étvágyakat!

Farkaskoma

puszi

<!--attachment: Bogy_s_rizstorta-270282.doc*mime_msword.gif*application/msword*30.7**Bogy%f3s+rizstorta%2edoc --><center><pre>
Kép
Bogyós rizstorta.doc (30.7 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
farkasok

Farkaskoma, én elnézem neked a késést Kép Főleg, hogy nem kelhetek fel megcsinálni.

Eszter
Kép
roxal

Farkasok!

Mizújs veletek?
Hogy van Judit?
Érez már valamit? Biztosan megtapadtak már a kicsikék! Szorítok ám nagyon nektek így ismeretlenül is!!! CRYS
crys74

Hi,

Itt minden ok.
Pihenés ezerrel, kímélés.

Egyetek sütikét.

Köszi a szorítást, reméljük minden ok.
Chrys,
Itt az anyós is, besegít, holnap megy haza, küldünk vele egy kis ürvözletet. (Kbarcikára megy)

Gyenge fejfájáson kívül nem volt semmi égi jel, de nem ez a lényeg, hanem hogy ott vannak és kész!

Farkasok

Kép
farkasok

Sziasztok Kedveseim!
Látom, szépen haladnak a dolgok, van izgalom, sok pihi, szokásos (felesleges) agyalás Kép (persze ez alól én sem vagyok kivétel, sőt!) Minden nap gondoltam Rátok és küldtem a sok pozitív energiát, remélem, mindenki megkapta!
Hoztam Nektek egy kis meleget, homokot, napsütést és simogató langyos tengervizet:

Kép KépKépKép
hajnesz

HajniKép
De jó, hogy jelentkeztél Kép
Most lélekben visszamentem én is Máltára egy kicsit Kép
Te min agyaltál ezeken a gyönyörű helyeken, hogy hogy mentek majd vissza a bébikkel, vagy hogy kiköltözzetel-e végleg? Kép

wish

HajniKép

Örülök, hogy előkerültélKép Nagyon csodás helyen voltatok!! Kérünk élménybeszámolót!!!!

FarkaskomaKép

Nagyon rendi vagy!!Puszi

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

WishKép
Jaj, nem jól fogalmaztam, azt akartam írni, hogy a lombik alatti agyalás (nőnek?, nem nőnek?, megmaradnak?, túlérnek?, stb. stb. stb.) az nálam is rendesen bejátszik, nyaralás alatt semmi agyalás nem volt!!! (azért ez túlzás...Kép) Azt viszont eldöntöttük, hogy most már másfelé is elnézünk, Máltából már tényleg nem sok felfedeznivaló maradt. Kép Kis hazámat viszont semmire nem cserélném le, maradunk! Kép
hajnesz

Köszi a válaszokat, Png, sokat segítettél. Nekem is kisebb a méhem, legalábbis ezt szokták mondani a dokik. Wish! Az Enigma leírása már nincs az archivba sem, de azért köszi. Drukkolok mindenkiért.

Nagyon kivagyok most, mert az anyukámat délután bekellett vinnem a kórházba. Előtte elvittem dokihoz, mert fájt a lába, és ott már akarták hívni a mentőt. Trombózis, nagyon-nagyon remélem, nem lesz baj. Már hétfőn fájt neki, de én Pesten voltam, és nem akarta elárulni, hogy ne jöjjek haza, és tegnap este tudtam meg, amikor hazaértem. Lehet, hogy nem kellett volna leírnom, de olyan rosszul érzem magam, na nem mintha magam miatt aggódnék. Sajnos ez van... Kép
vanda978

Akkor egy "kis" élménybeszámoló...
Úgy fogalmaznám, hogy vegyes élményekkel tértünk haza, de ez nem jelenti azt, hogy a negatív élmények rosszak voltak, inkább azt mondanám, hogy némileg viccesek, esetleg bizarr vagy morbid történések voltak ezek.
Először is, mivel Máltán töltöttük a nászutunkat 2003-ban, első este mindjárt elsétáltunk a hotelhez, ahol laktunk, hogy nosztalgiázzunk kicsit, mert sajna nem tudtunk ott szobát foglalni egy irodánál sem. Fura volt, hogy a neten sem volt már semmi róla, mindegy, azért megnézzük, gondoltuk. Ahogy egyre közelebb értünk a célhoz, nagyon jó érzés volt a sok ismerős utcasarkot, boltot látni, izgi volt, hogy újra ott vagyunk. Aztán odaértünk. Mi ez a fal? Felnézünk, a hotelnek hűlt helye, lebontották. Csak a tűzfal maradt meg a régi kék falakkal. Hát szomorú látvány volt.
Mikor ezen túltettük magunkat (kemény 1.5 perc) lementünk a partra, ami szerencsére semmit nem változott, a szél erős volt, de jó langyos, a tenger ringatózott, imádom csak bámulni és hallgatni, a nap éppen lemenőben volt, szóval gyönyörű látvány volt.
Kedden fürcsi, vagyis majdnem fürcsi Golden Bay-nél, mert elég nagy hullámok jöttek, mi meg nem vagyunk azok a vakmerő csobbanók. Gondoltam is, hogy hú, de bátor az a pasi, aki a fiával a kétméteres hullámokban idétlenkedik, azért ez veszélyes. 10 perc múlva a fia vonszolta ki a partra. Nem tudott megmozdulni, csak jajgatott és feküdt a hátán. El is vitte a mentő, a gerince sérült meg.
Szerdán Vallettában láttunk egy bácsit, aki a kutyájával ücsörgött egy téren. Ebben még nincs semmi különös, de a kutyán is szemüveg volt, amitől kész voltam, annyira jófej volt vele. Tök természetes volt a kutyának, hogy van rajta egy szemüveg!
Aztán egy máltai csaj elájult mellettünk a piaci forgatagban...
Csütörtökön végre láttunk olyan helyet, ahol még nem jártunk, Gozon az Azúr ablakot. Ha arra jártok, feltétlen nézzétek meg, gyönyörű, lenyűgöző látvány.
El is gondolkodtam, vajon hány ember esik le róla évente. Háromnegyed óra múlva jött a mentő, tűzoltó, rendőrség. Kerestek valakit a vízben...
Itt már elkezdtem gondolkodni, vajon nem én idézem ezeket elő, hogy mindig bekövetkezik, amitől tartok??? Hát nem túl jó érzés. Szerencsére egy nagyon kedves ismerősöm, aki konyít valamit az ezotériához, felvilágosított, hogy nem jól gondolkodom, én nem előidézem, hanem megérzem a dolgokat. Ez már jobban tetszik!Kép Szóval most azon dolgozom, hogy lehetőleg a pozitív dolgokat érezzem meg, mondjuk babákat lássak a pocakotokban!Kép
Pénteken fürcsi, végre zavartalanul. Isteni finom meleg tenger, ringatózás a hullámokon...hmmmm!
Szombaton kihajóztunk és pancsoltunk a Blue Lagoon-nál (Comino sziget), ilyen csodálatosan türkizkék tengert még sehol nem láttam! Olyan voltam megint, mint ötéves koromban, másfél órán keresztül víz alá bukás, pancsi a halakkal, levegővétel, vissza a víz alá, ki nem lehetett imádkozni a vízből.
A visszaúton csak vigyorogtam az ütött-kopott kishajóban, annyira a történtek hatása alatt voltam, az egész világot meg szerettem volna ölelni, még a hangszóróból recsegő reggae zene is mennyei volt és tökéletesen passzolt a hangulathoz, persze muszáj megjegyeznem, hogy kisebb mennyiségű helyi sört is elfogyasztottam...talán ez is hozzásegített az egzaltált állapothoz! Ráadásul a kapitány törpeuszkárja (mert minden kapitánynak van egy törpeuszkárja!), aki láthatóan az elsőtiszt volt a hajón, olyan fontoskodóan jött-ment-nézett-dumált mindenfelé, egyszercsak felugrott mellém és belemászott az ölembe, onnan folytatta a horizont kémlelését! Kész voltam teljesen!
Amúgy egy picit kalózhajó hangulata volt az egésznek, elnézve a legénységet és egy papagáj, Miss Tasha jelenlétét!
Na, úgy nagy vonalakban ez lenne az élménybeszámoló.
És talán még az, hogy szemtanúi lehettünk egy igazi máltai tüntetésnek. Kis ország, kis tüntetés. Még a tv is kint volt!
Az is vicces volt, hogy Máltán a kutyák meg macskák tök lazák, egy kutya pl. a járda közepén alukált békésen, arról sajnos nincs kép, mert gyorsan ment el mellette a buszunk (ami egyáltalán nem zavarta szendergésében), de van két mosolygósan alvós kép, egy cica, meg egy kutya.
Most már tényleg befejezem! Puszi!Kép és elnézést a hosszúságért, de hát egy élménybeszámolót nem lehet röviden leírni!!!Kép (kattintsatok a lila szavakra!Kép)
hajnesz

Kép

wish

Hajni Kép
Köszi az élménybeszámolót. Most aztén tényleg ott voltam lélekben Kép Az azure window alatt én még fürödtem is a tengerben, még jó, hogy nem esett senki a nyakamba Kép

[color=#ff0000][b]

Aki azt hiszi, hogy már nem parázom, az téved Kép
De ha már nem alszom megpróbálom munkába fojtani a parámat. Szerintetek, hogy megy? Szerintem nagyon rosszul, de az internet felét kiolvastam. Reggelre meglesz a másik fele is, aztán elszaladunk Dévaihoz, aki remélhetőleg megnyugtató dolgokat lát majd az UH-on Kép

wish

Sziasztok!
Hajni!
Ez tényleg csodálatos lehetett,nagyon gyönyörű helyeken voltatok!Kép

Andi!
Köszi szépen,aranyos vagy!Kép

Ne parázz,nyugi,minden ok lesz!KépSzorítok!!!!!Puszi

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

HajniKép

Csodás helyeken jártatok. Az élménybeszámoló nagyon tetszett. Jó, hogy megint itt vagy!

AndiKép
Na parázz!!! Dévai bácsi meg fog nyugtatni.

Csajok senki nem reagált a buli időpontjára!!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Dia!

Nagyon boldog névnapot kívánunk neked. Így elnézve a táblázatot, én öregítve lettem Kép csak decemberben fogom tölteni a 28-at, így nekem még egy évig maradhat...

Gigi!
Nekem jónak tűnik az időpont.

Wish!
Na mit mondott a mágus? Biztos minden rendben!

Hajni!
De jó, hogy megint itt vagy, hiányzott a megszokott stílus. Meg aztán veled indig történik valami Kép Nagyon jó nagyaralás lehetett, remélem kipihented magad. Aztán tessék sok babát jósolni a pocakokba!

Eszter
Kép
roxal

Dia!

Bocsánat, születésnapot Kép

Eszter
Kép
roxal

Lányok!

Munkahelyem már megint alkot! Kértem két nap fizetés nélküli szabadságot a punkció előtti időre, amit nem adnak meg, arra hivatkozással, hogy még van rendes szabadságom, addig nem engedélyezik. Na most kellene őket beperelni! Egy törvényi előírással helyezkednek szembe. Egyszerűen hihetetlen, mondanom sem kell, hogy sikerült felhúzniuk, úgyhogy már egy nagy bőgésen túl vagyok.

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok Kép
Hihetetlen mi volt ma Dévainál. Fél nyolc után egy kicsivel értünk oda és tizenegykor végeztem...
Viszont a tüszők megnőttek, legalábbis a jobboldalon ott 15-15-16-18-18-asok és nőtt még három nyolcas, a baloldalon 13-as a legnagyobb. Dévai le is selejtezte őket, de mondtam ne mondjon ilyeneket az én kis tüszőimre, nehogy megsértődjenek.
Hétfőn punkció, hétvégére masszív pihi van rendelve, de holnap azért még el kell majd menni vérvételre. Azt mondta jobban örülne ha egyenletesebbek lennének, de hát ez van.
Szóval megnyugodtam Kép

wish

Jaj, Te szegény Roxalka, nem igaz, hogy milyen szemetek ott nálatok!!! Próbálj megnyugodni, most nem szabad ilyenekkel felhúznod magad.
Wish, örülök, hogy megnyugodhattál, nagyon jó pihit kívánok hétvégére, persze ez mindenki másra is vonatkozik!KépKép
hajnesz

Diácskám! Boldog-boldog születésnpaot, ráadásul szép kerekKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
ÉN is szívesebben ünnepeltem volna a 30.születésnapomat egy Domi mással, de ez már nagyon úgy tűnik, hogy nem jön össze (decemberben leszek 30Kép)...

Hajni! Tök jó az élménybeszámolód, elképzellek, amint órákon át csak az időnként előbukkanó fejedet lehet látni a vízpartrólKép

Wish! Jól va, jól van, akkor nemcsak én nem alszom, a vasárnapi után a tegnapi éjszakámból is legalább 1,5-2 órát forgolódással töltöttem. Mondjuk nekem az a nagy defektem, hogy a munkahelyemenem jár az agyam ilyen kor egyfolytában, közben meg lelkiismeret furdalásom van, hogy mit gondolhat ez a gyerek, hogy az anyjának csak a munkája létezik, pedig dehogy...

Roxal! Egye fene azt a 2 napot, legyenek boldogok, majd karácsonyra, amikor már elfogy a szabid, veszel ki fizetés nélkülit.

Gigi! Nekem is ok az időpont. LKT fiút majd úgy irányítom, hogy neki is jó legyen végreKép

Farkaskoma! Látom lelki szemeimmel, hogy mennyire édesen körberajongod legkedvesebb nejedet, nagyon cukik lehettek.
lkt

Kép
Boldog szülinapot, Dia!!!
(Tetszik a fincsi tortád a táblicskuban! Kép)

Timikém! Hát igen...elég röhejes látvány lehettem...így 30 felé. Kép

Gigi, én csak később tudok nyilatkozni az időpontról, de fogok!Kép
hajnesz

Wish!

Mondtam, hogy bízz bennük. Amiről Dévai lemondott, abból is lesz hétfőre. Felpolcolt láb, sok husi és pihenés. Hétfőre meg nagy drukk.

Hajni!
Igazad van, csak kijött az összes feszültség meg félelem is. De már összeszedem magam, mint ahogy Timi is mondta, kislurkók mit gondolhatnak odabenn Kép

Eszter
Kép
roxal

Wish! Jaj de jóóóóó!! Úgy tűnik, akkor nőnek nagyokat ezek a tüsszencsek, ha nem alszol éjszakaKép Na most ez vagy azt jelenti, hogy az ezekből születendő gyermekeid nagyon nem fognak Titeket hagyni aludni, vagy kis angyalok lesznek éjszaka. Na melyik tetszik jobban?
lkt

TimiKép,
jaj de jó lett a túrógombóc!! Tényleg iszonyú jó puha, lágy! Én még tettem bele vaníliáscukrot is. Férjem azt mondja, életében nem evett még ilyen finomat, és mára is azt kér vacsorára, úgyhogy mindjárt megyek is újabb adagot legyártani!! Köszi-köszi-köszi!! (A gasztronómiai élvezetért és a hálás férjértKép)

WishKép
küldök még energiát. Tegnap azt láttam, hogy Dévai vigyorog és gratulál neked. Úgy látszik, ez most átkerül hétfőre. Pihi!!

TmiKép, RoxalKép, JuditKép
nektek is ment ++++++, mosolyogtatok a képernyőmön. Így legyen a valóságban is az UH napján, szívből kívánom!!

DiaKép
Boldog születésnapot kívánok! Hogy lehet valaki ilyen szemtelenül fiatalKép! És ráadásul hamarosan nádszál-karcsúKép!

HajniKép
gyönyörűek a képek és nagyon-nagyon élvezetes volt az élménybeszámolód!! Képzeletben ott jártam, illetve kicsit visszaképzeltem magam a téli seychelli nyaralásunkba.. Tudod ugye, hogy rá 1,5 hónapra spontán lett a babó?? Az ilyen kiruccanások, napsütés, gondtalanság, egészséges ételek meghozzák ám az eredméynt. Ráadásul neked is segített Ági sokat.. Van páfrányos ovi-nézőkéd, ugye? Használd!!!

GigiKép
a névválasztással teljesen leálltunk. Majd ránézünk és fogjuk tudni a nevét. Ugye nem sürgetik ott az embert, hogy 5 másodpercen belül mondjon nevet? (Bár valamit írniuk kell a baba csuklójára..)

VandaKép
a petevezetékátjárhatósági vizsgálat olyan, hogy senki sem szereti, de azért ki lehet bírni. Nem tudom, nekem melyik volt (nem Dévainál), de nem ment át a kontrasztanyag, és eléggé kellemetlen volt. Utána - hogy átjárhatóvá tegyék - csináltak egy laparoszkópiát altatásban. Tehát ha az ember előre feltételezi, hogy nem átjárható, akkor jöhetne rögtön az altatásos beavatkozás, mert a vizsgálattal egyidőben máris átfújják, két legyet ütsz 1 csapásra. De hát ki tudja azt előre.. Esetleg ha már minden eredmény, a férjedé is megvan és minden negatív, és baba meg régóta nem sikerült, hát akkor lehet gyanakodni a petevezetékre.
Hogy döntöttél, melyik módszer?

Na, megyek túrógombócozni. Cserébe felporszívózik az én kedvesemKép!
szani

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a köszöntést!Kép
Ma a két prototipus találkozott ismét.KépÍme!
KépKépKép
Puszi.Majd holnap jövök és vissza olvasok és írok.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Gratulálok én is Wish! Szépen növeszettél, biztos megdícsért a doki bácsi. Kép Pihengess sokat, ne tevékenykedjél, a "selejtesek" is szépen megnőnek.

Szani! Még mindig nem döntöttem, keddig még szerinetm átgondolom egy párszor. A lapar mellett nekem pont a te példád miatt is az szól, hogy mi van ha úgyis kell. De azért gondolom utána az jobban fáj, meg több ideig. Heg nem marad utána? Azt mondta, hogy a köldökömön dugják be a kamerát. Persze azt én is tudom, hogy semmit nem adnak ingyen, de szeretném megúszni a lehető legjobb módon.
Amúgy nálam van a gond, a tüszőim nem repednek meg, és így persze nincs baba.
vanda978

Egy fincsi kaja = egy porszívózó férj. Hmmm, megpróbálom én is...
vanda978

Szani Kép
Köszönöm, a pránanandis energiákat Kép Olyan kedves vagy, hogy törődsz ezzel is Kép

Vanda Kép
Nekem volt laparoszkópiás műtétem, csak nekem az epém miatt. Marad egy pici heg, de nem vészes, már alig látni.

Prototípus szülők Kép
Nagyon édesek a törpikék, remélem a tüszőim levették a mintát, aztán mindent beleadnak Kép

TimiKép
Nem baj, ha nem hagynak majd aludni, 18-20 évesen úgyis elmennek itthonról, majd alszom akkor Kép

Enigmának mostmár fix, hogy ha nem indul be a szülés akkor csütörtökön meglesz a császár. Úgyhogy mostmár nincs sok hátra, bár azt mondta, már szinte semmit nem tud aludni, mert mnidenhogy kényemetlen. De azért most hogy már határozottan látszik a vége úgy érzem kicsit talán jobban viseli.

wish

Wish!

Ahogy látom jövő héten lesz esemény, lesz kiért izgulni. Most vasárnap kezdik Farkasok a teszttel, hétfőn te punkciózol, csütörtökön Enigma szül, meg aztán neked lesz visszaültetésed. De jó!

Dia! Gigi!
Édesek, s annyira imádnivaló kislurkók!

Vanda!
nem könnyű döntés, de hamarosan te is túl leszel rajta!

Szani!
Nagyon szeretném, ha igazad lenne, s mosolyognánk mindnyájan az uh-n.

Eszter
Kép
roxal

WishKép

Örülök, hogy megnyugodtál! Minden rendben lesz. Majd légyszives csinálj olyan táblázatot amibe szoktuk vezetni, hogy kinek melyik időpont jó a bulira! KösziKép

SzaniKép
Hát megmondom őszintén, hogy nem igazán tudom, hogy mikor kérdezték a törpe nevét. Örültem, hogy luk van a fenekemen.Kép De az biztos, hogy még ott a szülőszobán rátették a karjára a szalagot. Csak nehogy azt mondd véletlen: hogy jajj Bécikém de édes vagy!KépKép Mi sem döntöttünk hamar, de mikor kibújt már meg volt a neve. Én úgyérzem, hogy jól döntöttünk és illik rá a neve.

FarkasékKép
Nektek nem most kéne tesztelnetek??Kép NEm elsunnyogni!!Kép Nagyon-nagyon szorítok nektek!!!

RoxalKép
MunkahelyKép Ennél erőszakosabb főnök már csak a kis Roxal (vagy kis Ati) lesz!!Kép

Puszi mindenkinek!!

KépKép
gigi28

Most néztem a táblába, hogy csak holnap lesz tesztelés Farkaséknál. Na még izgulhatunk egy napot!

KépKép
gigi28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?