Lányok, Niki nincsen életveszélyben, viszont annál rosszabb, ami történt: baba VOLT, spontán vetélés.
Az előzményeket talán tudjátok. ET után 10 nappal felment barnázás miatt vérvételre, és a telefonban Krizsa csak annyit mondott neki, hogy a progi túl alacsony, HCG-t nem is mondott, hagyja abba a Duphastont. Ezt nagyon sokan furcsállottuk, más topikokban is, hogy ilyen korán hogyan nyilatkozhat a HCG-ről. (Lara, nálad mennyit mértek volna...?) Szerintünk elnézte a dokika a napot, különben nem hozhatott volna ilyen radikális döntést. Niki abbahagyta, a többit tudjátok.

Persze nem lehet tudni, miért ment el a babó, de gondolom a progi-megvonás nem segített a helyzeten... hiszen eleve alacsony progival indult az egész.
Kicsit kétségbeejtő. Hogy tudjátok, én Krizsa-fun körből indultam, én úgy keveredtem hozzátok ide, de most már ketten is ott akarják hagyni. Nem tehet arról, ha rosszul sülnek el a dolgok, de arról igen, hogy túlvállalja magát, nem figyel oda, kapkod, és ezek szerint rossz döntéseket is hoz. Miért kell ennyi beteget bevállalni? Azért gyötrődöm, mert utálom azt a helyzetet, amikor nem bízom valakiben 100%-ig!