A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Bogárka,
tulis képedre először azt hittem, valami szörny Kép

Kisün,
pocak: húha. Kép

Kutacsvédő: azt úgy kell elképzelni, mint a biciklis bukósisakot? Kép

Votiv,
már azt sem tudom, mi volt abban a mélben. Kép

Holnap reggel oltás, jujj.
neet
neet

Bogárka!

Panna is akrobata mutatványokat kezd végrehajtaniKép
Fel-le mászás kis székről nagy asztalra(jujj!)
Felmászás Soma ágyára létrán(juj,juj,juj)
bemászás DVD állványra és sorolhatnám.persze tiszta gáz már a feje,GYIVI pozitívnak is mondhatnám Kép
20170114224602

Neet!

Oltás kakamatyi,de nem lesz gond vele!

Összeszedtem a feleslegessé vált cuccaimat és elkezdem feltölteni a Vaterára,mert elképesztő,hogy mennyi helyet foglalnak.

Juc
20170114224602

Bog!
Lillus most hord 20-as cipőt így szerintem neki már nem lenne olyan jó a szandi. Azért köszi!

Beszéltem a fonyód utcai játszóházzal tali kapcsán, a következőket mondták ha csak mi szeretnénk lenni:
- csak úgy nem lehet menni be kell előre jelentkezi
- 15h után lehet megoldani a dolgot, előzetes egyeztetés után, nekik inkább a szombat lenne jó, de szerintem meg lehetne dumálni a hétköznapot is, ha tudjuk mikor és hányan akarunk menni.
-ilyenkor 2 órára 800Ft/gyerek a díja

Na mit gondoltok, délután nem ér rá senki?

Egyébként nem vagyok ám mindig szuper anyuka, félreértés ne essék, de néha megerőltetem magamKép
beetrix

Mi szombaton láttunk hóvirágot a Tarcali utcában! Halljátok Vera és Ancsi? Annak a borostyánnal benőtt háznak a kertjében az utca végén!!!

Vera! Pocis kép nagyon szépKép

Indi, Ancsi!
Asszem ti írtatok a kórházi körülményekről. Az igaz, hogy azért jó a Szentimre, mert nem engednek be látogatót, és ez kényelmesebb, és a szoptatás is jobban megy. Csak azt nem értem, hogy a fizetős szobába mért nem engedik be Apát, (vagy legalábbis csak titokban) Kicsit írigylem a szentistvános-alapítványi-szobás mamákat, ott aludhat velük a férjük is. Sokaknak erre nincs szükségük, tudom én, de nekem nagyon hiányzott Apa. Igazából senki más nem hiányzott........

Kép
Kép
zuzmo1

Juc!
Beteszel egy linekt?
beetrix

Neet!
Azért nem egészen bukósisak, mer olyan polifoamszerű anyagból van...és pántokból áll: http://bebibolt.hu/index.php?main_page=product_info&cPath=139&products_id=461

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Beet!

A Fonyód utcánál pontosan merre van a bölcsi?
Mondjuk Fehérvári úttól nézzük.
Nekem a délután elég gázos sajnos.
Viszont mostmár jön a tavasz,ugye Bogárka tulipánjaiKép,és mehetünk játszótérre is.
Pl. a Bikás téren lévő nagyon jó.

Juc
20170114224602

Beet?
Miről?Kép

Juc
20170114224602

Ja és én is saját hálóingen szültem és a másodszor megyek majd én is inkább pizsit vagy mackót viszek magammal, mert a hálóing nem volt túl optimális. Állandóan ki volt mindenem ha szoptatni akartam és fáztamKép

Zuzmo!
Igen Apa hiányzott nekem ia a legjobban a 7 napos kórházi látogatásom ideje alattKép

Renné!
Sajnálom, hogy te is a "húsdaráló rendszer" áldozata lettél. A topicban a sokan összetehetjük a kezünket, hogy minket nem kapott el. Maradj velünk és hátha idővel egy másikunk orvosában meg fogsz tudni bízni.
beetrix

Juc! Hát a vaterán, hogy találjalak meg?KépCsak kiváncsiskodomKép
beetrix

Juc!
Ha a fehérvári úton jön az ember kifelé, akkor a Fonyód utcai vill. megállóban van egy profi a bal oldalon a sarkon. A kereszteződésben jobbra kell fordulni(most nem tudom, hogy lehet-e) és az első keresztutca jobbra, egy kis zsákutca. Na abból az utcából van a bejárat. Elég értelmes voltam?
beetrix

Hol van az a Bikás tér?
beetrix

Beet!

Profi meg van.Onnan jobbra fordulok és zsákutca,ok.belőttem.

Vatera:még csak 2db FP játékot tettem fel ide pl:
http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=6734549
20170114224602

A bikás tér a h után van jobbra a Tétényin!

Beet! 7 nap!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Votiv!
hogy megmaradt benned ez a pucérság téma Kép . meg is kérdeztem a dokitól, és ő is mondta, hogy nem muszáj pucérkodni, csak sok csajnak melege van, és csak úgy dobálja le a ruhát magáról Kép. szó szerint ezt mondta, úgy nevettem. végül sajnos meglepően sokat kellett pucérkodnom, de nagyobb gondjaim is voltak Kép. amúgy marhára kiszolgáltatottnak éreztem magam az első napon, de nem csak emiatt. a császár ugye...

Indi!
én ott szerettem meg a hálóinget! ;-) és egy Indimamát csak nagy lepelben tudok elképzelni Kép).

Zanza!
Réka nagymenő, már üvegpohárból iszik. anyukám naívabb volt, el is haraptam a poharakat Kép

Lindi!
én is tökre így tudom. ráadásul megszakítás az is, ha visszamégy és rögtön szabira mégy, majd táppénzre, Tgyásra és gyedre.

Zuzmó!
kimondtad a gondolatomat! a Péterfyben is ott alhat a papa az egy ágyasban! nekem is nagyon hiányzott apa erős keze Kép, és sajnos nem lehetett mellettem. Kép

ancsipancsi

BIkás tér az a bazi nagy tér ami a H-val srévizavé szemben van balkézre.

A Plus és a Városközpont között elterülő nagy-nagy zöldség.
És ott van elkerítette játszó meg sok fű ahol piknikelni is lehet akár takarókkal,rágcsával stb.
És nem utolsósorban hozzánk nagyon közel van,de sokunkhoz egyébként Kép
20170114224602

ez a Fonyód utca sajna nekünk eléggé kiesik, de jól értettem, hogy pénteken MOM?

Segítségeteket kérném. Tud valaki jó autóvezetői tanfolyamot a XI. ker-ben? Ahol aránylag emberséges oktatók vannak.

Kép
Kép
zuzmo1

Bikás tér, pikknik, hmmmmmmm................. de fincsin hangzik!!! Csak legyen jó idő, és menjünk!

Indi! Én piacon vettem jó kis kínais hálóingeket, occsón!

Kép
Kép
zuzmo1

Renee, tortenet nagyon durva, ez a legkevesebb, hogy ide feltetted Kép baba termeszetesen csodalatos Kép szuperul gyarapszik es igen, rengeteg haja lesz nemsokara, meglatod (ha regi kepeket nezek a csajomrol dobbenet, mennyire nem volt neki is egy idoben) egyebkentmeg nem neki kell karpotolnia, H-nak kene valamit valtoztatni, tobb ugyeletes, mas beosztas, mittomen... persze ha igy folytatjak, akkor idovel megis csokkenni fog itt a szuletesszam es akkor mar nem lesznek tulterheltek...

Kisun, tenyleg jol megnovesztetted mar a pocid es tenyleg jol becsomagoltad eddig, a multkori momos kepeken egyaltalan nem latszott!

Bogarka, vettem kutacsvedot es sokat hasznaltuk, de nem sokat rendeltetesszeruen, mert kisholgy siman le tudta venni, es imadott is jatszani a tepozarral, ugyhogy egy ido utan eltettem, mielott teljesen leamortizalja, mert hatha a tesojanal meg tudom hasznalni. Ha osszefutunk szivesen kolcsonadom, probald ki, hatha.

Delelott setaztunk a margitszigeten es Nyuszi jol megnezte a halakat, a teknosoket, a receket, golyakat, lovakat stb. en meg egy chicco poone-t, amit pont melettunk tologattak az "allatkert"nel Kép

Votiv, ez tokjo Kép es majd mondsz, hogy melyik utaban is van az a masodik figlmuller, jo? de valszeg egy-ket evig biztos nem megyunk, ugyhogy hiaba ertekelik le kilo- meg emeletszam a csajos ruhakat...

Neet, nem mondod, hogy tunemenyes kisholgyed kenyelmesen alszik meg ebben az igen kicsi kisagyban! Mikor kap mar masikat?
moose

Zuzmo!

Én gyakorló órákat vettem a Mazsola Tanodában. A srác barátnője már itt van köztünk,Eszti az,de egyébként Õ maga is(mármint Eszti) oktató.
Kérdezd meg tőle,hogy dolgozik-e már mert tervezte hogy tavasztól elkezdi.

Juc
20170114224602

Juc!
És Eszti milyen néven ír? Vele még nem sikerült öszefutnom itt.

Kép
Kép
zuzmo1

Eszti25 de mostanában ritkán jön.Van MSN-n is ,de megkérdezhetem neked,ill megadom az emiljét ha szeretnéd.

Juc
20170114224602

Bikás tér rulez, hazafelé jövet lehet venni kaját a kínaiban. Kép

akkor legyen most MOM pénteken? mert én tök aszittem, hogy ma vasárnap van, és még van 1 hetünk eldönteni.

ancsipancsi

Moose!
Köszi a felajánlást!!! Kép De hát mikor futunk mi össze??? Olyan messze laktok...Kép

Juc!
Eszti itt van??? Mert már sztem több hónapja nem is írt...Kép Vagy azért olvas minket? Te tudsz róla valamit???

És...Bikás játszótér rulez!!! Kép Mi is megyünk majd!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc!
Megadnád az mélcímét? Nagyon köszönöm!!!

jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzmo!

Elküldeném privát,de nincs a profilodban a címedKép

Bogárka!

Van Eszti,bár itt régen járt tényleg.Volt nálam hétfőn is pl.
Megvannak,nincs semmi különös vele.csak nincs ideje jönni.

Juc
20170114224602

Jo reggelt!

Par napja mar csak read-only uzemmodban mukodom, az irasig mar nem jutok el...
Azert par dolgot megosztok veletek: vasarnap volt Kati kereszteloje Kép(http://kep.tar.hu/zdora/50242717#2),
tegnap a jobb idonek megorulve kimentunk a baratainkkal a Varosligetbe, nagyon jooool esettKép,
Kati nyugiKép, mert nem sok kell a jobb felso egyes kibujasahoz.Kép

Valszeg szerdan nekem nem lesz jo a Lurdy, de penteken a MOM igen.

Gyerok a kezemben, ugyhogy megint csak ennyi....

Renee, sajnalom, hogy igy alakultak a dolgok!Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

pocak nevében köszönöm a bókokat Kép ugye hogy mekkora? Kép

Beet,
szerintem tökugyanolyan a pocakom, mint Dócival volt... bár a védőnőm szerint "fiús" alakú... éljen a tudomány!!! Kép Melltartó: women's secret kismama-melltartója, nekem - mint nemkismellűnek - nagyon bejött, kényelmes, széles vállpánt, jól tart. Nem olcsó, de annyi szart hordtam már, hogy beruháztam rá Kép
Dóci szokott németül tévét nézni, ártani biztos nem árt. Szerintem a hibás nyelvi inputtal van csak gond.
És nekünk délután is jó játszóházra Kép

Votiv,
örülök, hogy jó volt Kép

Zuzmo,
hóvirágok már nálunk is jönnek ezerrel, a Diószegi-DávidFerenc sarkán már két hete virágoznak, és mindig biztatom magam, hogy ezek tudnak valamit Kép

Zanza,
ötfogúRéka ügyes kiscsaj Kép D. egyszer lazán eldobott egy üvegpoharat, de szerencsére az is vastagfalú volt, és nem tört össze Kép

Moose,
szemből és hátulrólKép egyáltalán nem látszik a poci Kép meg ugye az csöcsök Kép

Én kórházi hálóingben szültem Kép

vera
kisün

Juc4
Címem: dszalkai@enternet.hu. Köszi!

Vera!
Hogy egyesek, milyen kivételezett helyzetben vannak!! Kórházi hálóing........Kép

Dora! De jó, hogy itt! Kata gyönyörű, nekem az első kép tetszett a legjobbanKép Nagyon meg volt szeppenve a lány? A kecskeméti református templomban volt, vagy rosszul látom?

Kép
Kép
zuzmo1

Jó reggelt!

Lencse babának boldog névnapot!

Lindi!
Én több kört lefutottam már ezügyben, és nekem is azt mondta a bérszámfejtőnk, hogy ha a két gyerek között nem megyek vissza dolgozni, illetve ha a második baba megszületik az első 2 éves koráig (tehát a gyed alatt szülsz), akkor az ellátás alapja ugyanaz. Ezért valószínűleg mi is így próbálunk tervezni. Van egy barátnőm, aki gyed alatt szült, és először ugyanazt a tgyást kapta, mint az első gyereknél, második hónapban viszont kevesebbet, most próbál utánajárni a dolognak.

Kép
Kép
manoka11

Holnap lesz MOM?

Kép
Kép
manoka11

HELP!! Rondan kohog a csajom! Mit csinaljak, mit adjak neki? Es ha gyerekdokihoz nem tudom levinni (mert asszem szabin van), akkor?? Kép Egyelore szaraz kohoges, de olyannak hangzik, mintha valaminek fel kene odabenn szakadnia, de meg nem jon ki belole semmi, se orran, se szajan, hoje nincs.
moose

Ancsi, Lencsinek boldog nevnapot kivanok en is!Kép

Zuzmo, igen!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jé,ma Lencsi nap van?Kép
Én is Boldog Névnapot Kívánok HenriettánakKép

Jucus
20170114224602

Marmint az igen, hogy kmeten volt.Kép Jol birta, nezelodott, csak a vegere nyugizett, mert almos volt.

Moose, Stodal szirup?
Rhinathiol szirup? http://www.hazipatika.com/drugs/prod?pid=3444

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Moose,
mi régebben kaptunk egy kanalast, amit most fogyasztottunk el (nem tom, mehet-e vény nélkül) a neve: Fenorin szirup. E is szárazan köhögött, pár nap alatt elmúlt tőle. (Reggel-este kapott belőle, és úgy imádta, h hisztizett, amikor eltettem az üveget. Kép
Egyébként kiságy csak a képen látszik kicsinek, és itt keresztben fekszik benne, máskülönben, ha rendeltetésszerűen használná, 4x beleférne. Kép 2 éves koráig tuti ez lesz, aztán meglátjuk.
Mai adatai: 9370 gr és 82 cm. Igazi Naomi Campbell, továbbra is. Kép

Juc,
oltás tényleg nem volt vészes, mert kettészedték az adagot, és nem is kell lázcsill. se borogatás, majd 18 hósan kapja a másik felét. (Most karba kapta, a kövit combba.) Igazából nem is az oltástól sírt, hanem amikor meglátta a dokibácsit, onnantól egyfolytában, krokodilkönnyekkel. De ahogy átvittük a másik szobába öltözködni, már nevetett. Kép

Bogárka,
ez a bukó nem semmi. Vadvizi evezéshez találták ki? Kép Én még nem láttam gyereken ilyet, de túl sok kutacs-sérültről sem hallottam.
neet
neet

Moose,
Dóci klasszikus köptetőt kapott, olyan finom ánizsosat, gyógyszertárit Kép de azt doki írja fel...
kisün

Neet!

Enyén kölkök is bőgnek egyből ahogy meglátják a dokit4
nem egy hálás meló mi?!Kép
örülök,hogy nem volt gond egyébként az oltással!

Hétfőn vendégülláthatunk benneteket?Kép

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Ancsi:
ISTEN ÉLTESSE LENCSEBABÁT NÉVNAPJA ALKALMÁBÓLKép

Dora:
Kati nagyon édes az első képenKép
Dorkám nagyon élvezte a keresztelőjét,a szenteltvíztől még nevetett isKép

petergabi

Renee,
most olvastam a történeted és negyon elszomorodtam rajta KépNekem a választott szülésznőm volt Ica és én meg voltam vele elégedve,de igaz, hogy nem volt 'akkora 'bolondokháza, mikor én szültem.A kisfiad viszont gyönyörű az alig hajával együtt is Kép És már most nagyon csibészes nézése van, Õ biztosan mindenért kárpótol Kép Kép
Haj-ügyileg Fülöpkém sem áll jól, mert ugyan neki kinőtt, de hátul, a sok fejforgatástól teljesen kikopott.Ettől olyan, mint egy részeges szerzetes, akinek félrecsúszott a tonzúrája Kép

Proone,
Klári gyönyörű Kép
És most irígykedek egy picit mindenkire, akinek a dokija csinált képet a szülőszobán.. ezek a pillanatok nekem csak a szívemben maradtak meg, persze ez a fontosabb.. Kép

Indi,
én is kórháziban szültem, de én úgy indultam be reggel 10-kor itthonról, hogy nem voltam biztos benne, ez már a szülés-e, így a cuccom sem vittem(amiben volt az "akár eldobhatós" háló/szülő/ ing). És ha a Zapa nem esket meg a telefonban, hogy ha már nem engedem, hogy értem jöjjön /ti.féltem, hogy megint csak vaklárma és csak erősebb jóslóim vannak/, akkor menjek taxival be, akkor én minden további nélkül bemegyek a 7-es busszal Kép pedig akkor már 5 perces fájásaim voltak és mikor 11-kor megvizsgáltak, már folyt a magzatvíz és egy ujjnyira tágultam Kép
Odabent szörnyű meleg van, arra készülj fel! Kép

Zanza,
érdekelne az áprilisi 3km Kép írzs részleteket? akár mélben?

Kisün,
pocak fotó gyönyörűséges Kép ugyan olyan szép, mint Indié Kép

Neet,
kölked nem semmi, ahyogy a direkt-lábtörős pózban szunyál Kép Kész extrém-sporter palánta, mint az anyja Kép Kép
Mi lett a festmény elemzéssel?

És kéretik drukkolni nekünk, mert szombaton megyünk a kivitelezőhöz és ha jól drukkoltok, akkor nekünk is lesz kertes ház és hóvirág, meg krókusz, meg tulipán,meg macska-kutya és akkor oda is jöhettek gyereket futtatni, meg rostonsültezni Kép De csak ha jól sikerül a drukk és meg tudunk állapodni a jóemberrel...
macskanyu

<font color="0000ff">Köszönjük szépen a dicséreteket. Kép

Votiv!
Köszönjük, jól vagyunk, semmi komoly panasz nincs Klárira. Aranyosan "beszélget" velünk, ügyeskedik a kezeivel, nyúl a tárgyakért, már cumival a szájában is tud ordítani Kép, és egész jól megy már az oldalra fordulás, meg fenékkitolás, ilyesmik. Kép
A gond az elalvással van úgy egy hete, eddig fürdés után letettük hasra, cumi a szájba és már aludt is. Most meg ordít, hisztizik, alig kap levegőt, ha le akarjuk rakni. Csak kézben hajlandó elaludni. És nappal is sokszor ez van, ha elfárad, el kell altatni kézben, különben csak ordít. Most is épp ezt kezdi, elfáradt...
Egyébként imád ülni, ha hátradöntjük, hasizomból erőlködik, húzza fel magát előe, és ha nem ültetjük fel, akkor reklamál, puffog.</font>

KépKépKépKép
proone

Macs!

Drukkolás rajtam nem múlik,még a lábujjaim is össze vannak szorítva.Jó lesz így?

JucKép
20170114224602

Votiv,
Örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat Bécsben, ilyet még olvasni is jó Kép

Zuzmó,
Bazsinak (és Nektek is) gratula a 8. foghoz! Kép A kórházban nekem is hiányzott apa, de azért így is tudtunk a társalgóban találkozni, és így azért jobb volt, mintha egy rakás idegen mászkált volna állandóan keresztül-kassul a szobán. Azt hiszem nincs tökéletes megoldás, de talán még ez a legjobb.

Akkor pénteken hánykor lesz a tali a MOM-ban, lányok?????

Kép
Kép
denizsa

Jéé, nem is tudtam, hogy Lencsi = Henrietta Kép
Boldog Névnapot Neki ! KépKép
macskanyu

Macs,
én is drukk, mert az a flekken jól hangzik. Kép
Festészet: áááh, még rengeteg időm van, május közepéig (??) kell leadni, csak annyi ilyen vackot kell írnom, hogy szokásos buzgómócsing stílusomban idejében nekiállok, h ne a végén kelljen mindent. Ezen kívül lesz még 4 esszé, 4 vizsga, valami prezentáció és a szakdogát is el kő kezdeni... Zanza, majd gondolok rád is! Kép
Egyébként ha E fordulni akar, miközben a lába ki van dugva a rácson, először behúzza, és úgy fordul, és újra kidugja. Kép És hiába rendezem sorait, 5 perc, és ismét keresztben van, úgyhogy inkább nem háborgatom.

Juc,
egye fene, hétfőn szívesen átmegyünk. Kép
neet
neet

Éljen Henrietta és éljen Klári baba, a hasizomművész. Kép

Miért jobb a Szt Imre egy másik neves kórháznál?
Egy pl: nálunk sokan panaszkodnak, hogy alig lehet megnézni a babákat. Csak üvegen át. A másik H, aminek a neve most mindegy, ezt úgy szervezi, hogy de. csak üvegen át, du. viszont egy társalgó-szerűségbe ki lehet vinni egyszerre max 2 babát, és azok hozzátartozói bemehetnek, és akár össze is tapizhatják őket. Grr, én ennek bizony nem örülnék. Persze ez a huzatos folyosó a mi H-nkban sem a legtutibb, de azért még mindig jobb, mint a fenti megoldás. Nem?
neet
neet

Kép

KépKépKépKép
proone

Névnapi jókívánságokat köszönöm szépen Henrietta Kép nevében Kép

Moose!
Fenistil csepped nincs otthon? nekünk azt írt köhögésre anno a doki, hogy miért, nem tudom.

Indi!
a Tena hálós bugyit se feledd. 1 csomag (3 db) kb 400 Ft, mosható, 1-2 óra múlva újra száraz. érdemes XXL-est venni, hogy könnyen bele tudj bújni, ne kelljen tornázni.

Macska!
naná, hogy drukkolok! Kép

Dorka!
Kati marha jó abban a füles sapiban Kép. Lencsémnek is van ilyen. én azért akarom majd nyáron a keresztelőt, hogy ne kelljen nagyon beöltöztetni. képek klasszak!

NA, AKKOR LESZ MOM HOLNAP? első körben legyen 10 óra, megint ott fenn? és aki később jön, hát később jön. 12-ig úgyis ott szoktam én is lenni. de ha senki nem jön, akkor bosszúból bemék a C&A-ba és veszek valami kafát!
Votiv! jöttök? mert akkor kávét rejtsd

Te Proone!
Klárit kitetted a napra érni, hogy így megnőtt?? hiszen csak pár napja született!!! Kép

ancsipancsi

<font color="0000ff">Macs!
Én is drukkkkkk!
Mi is szeretnénk házikót kerttel, most kezdtünk el nézelődni, csak még azt kell kitalálni, hogy miből... Nézegetjük a kölcsönöket, kombinálunk, hogy jönnénk ki a dologból a legjobban...</font>

KépKépKépKép
proone

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?