A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!
Nem mára volt a teszt Farkaséknál??Át lett javítva???Nagyon nagyon szurkolok nekik!Kép

Szani!
Tőlem akkor kérdezték mi a neve amikor elvitték mérni,pancsizni,öltöztetni.KépMondtam Dominik,erre 2x rákérdeztek,hogy csak egy neve van????Kép
Fiatal lennék?Nem érzem.A nővérkém péntek reggel gondolkozott,hány éves is a huga.aztán vigyorogva közölte rájött,hogy már én se vagyok huszon éves.KépKép

Timikém!
Kivánom,hogy te is ünnepeld a 30.szülinapod a picuroddal a pocakodban!KépSIKERÜLNI FOG!!!!!!!!
Ma én is vettem tesztet,mert nem jött meg,de negatív.Mehetek a dokimhoz,úgy látszik nem állt helyre a hormonom.Kép

Andi!
Tulajdonképpen mi ez a varratás??????Cérnák lógnak belőled??KépNagyon morbidul hangzik.Olyan mint az akupunktúra?A cérna nyom valami olyan pontot?

Puszi.Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Tali. 2005. november 5. vagy 6. Dunaharaszti

wish

DiaKép
Varratásnál a bőr alá szúrnak az akupunktúrás pontokba felszívódó varratokat, amik ameddig fel nem szívódnak stimulálják a pontokat.
www.yamamoto.hu -n lehet olvasni róla bővebben.
Nem látszik semmi belőle, csak egy tűszúrás nyom.

TimiKép, RoxalKép
Hogy érzitek magatokat? Drukkolok nagyon.

wish

Andi!
Köszi az infót!KépNem is messze van tőlünk ez a rendelő.Valahogy úgy képzeltem el,hogy lógnak belőled szines fonalak mintha hímezve lennél.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Hi,

Nekünk mindegy, de én mint farkaskoma az 5.-t preferálnám, mert akkor az enyémet is meg tudjuk ünnepelni (könnyebben át tudjátok adni az ajándékokat :--)) ).

Kép
farkasok

Wish!

Jól vagyok, nem érzek semmit. Még hétvégén fekszem, aztán átmegyek pihenősbe, de már felkelek. S reménykedek, mert mást nem tehetek. 5-e talán nekünk is jobb lenne, mert 4-e suli. De ha ezen múlik, mi akkpr is ott leszünk.

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok lányok.

Kedden leszünk 1 hónaposak és Apa ugy gondolta hogy irni kell valamit nektek mert két lányal több lett a topikon, és ráadásul PetraKép-ám holnap ünepli az elsö névnapját is.

Nos szoval a nagyon jó hir az hogy hétfön haza jöhetünk, egy igen kemény egy hónap korházi ottlét után.
Azért mondom kemény mert tényleg kemény volt föleg kis Petrám számára, aki nagyon kicsi volt és sajnos egy nagyon csuny korházi virust kapott ö is meg az anyukájuk is.

Röviden, már 3 naposan átszálitották öket a Jánosban ahol jelenleg is fekszenek, Petra megbetegedett, a dokinő bunko, a körülmények sajnálatosak, a Dévai doki ránk se nézett egyszer sem az 1 hónap allat, de még telefonálni sem telefonált.(pedig minde csütörtökön ott láttam az autóját)

Nem akarom reszletezni az egészet mert semmi értelme, egy az biztos hogy nagyot csalodtam a Dévaiban.
Annak örülök hogy Petrácskám jól van és végre hazajöhetünk, mert az ö súlja már 2020 g Réka babám-é pdig 2720 g.
Nagy lányok már ök és nagyon drágák, majd lesznek képekm is csak kerüljünk ki onnan.

Örülök annak hogy az Enigma eddig kihuzta és legaláb ő nem kerül maj a koraszülött osztályra.
A Dévairól meg csak anyit talán még hogy mindenki probálja magát érezni a mi helyzettünkben, biztos nem lenne édes a száj ize.
Õ volt a kezelö orvosunk.
Többször telefonált a II-es számu klinikára.
Nem vele szültünk mert a János korház szerint nincsenek felkészülve ekkora babák fogadására?????
Megszülettünk és gyakorlatilag elfelejtett minket.

Na mindegy. Elnézést ha valakit megbántottam mert én haragszom a Dévaira, egyszer el fog mulni hiszen neki köszönhettyük a gyermekeinket, és eddig csak pozitivumokat irtam rola.
Biztos megfogjuk látogatni egyszer, mert ha ő nem volt kiváncsi a gyermekeimre, én elviszem őket feltéve ha majd fogad bennünket.

Hát köszönöm hogy meghalgattatok, jó éjszakát kivánok nektek és jövök majd a képekkel.

Tisztelettel: Zegreán András
lavy

AndrásKép

Megértem, hogy haragszól a Dévaira. De -ahogy Te is írtad- most a jó oldalát kell nézni, hogy van két egészséges lányotok! Valamelyik lány múltkor írta, hogy 1000 valahányszáz betege van. Azthiszem, hogy ez sokmindent megmagyaráz. Mi pont emiatt nem maradtunk nála terhesgondozáson. Magánorvoshoz jártuk, tömtök a zsebét tisztességgel és a szülés elött egy nappal elutazottKép És én időben szültem. Ennyit Dévai védelmében. A képeket várjuk szeretettel! Sok boldogságot a két aprósághoz!

Mindenkinek megy a drukk!!

Puszi

KépKép
gigi28

SziasztokKép
Megkaptam a kis éjféli szurimat. Hurrá, már csak egy cetrotide van holnap (azaz maKép) és vége a szuriknak Kép Nem tudom, most valahogy sokkal rosszabbul viseltem őket.

AndrásKép
Teljesen érthető, annak alapján, amit írtál, hogy haragszol Dévaira, de végül is a két kislány számít, mással ne törődj. Gondolj arra, amit Gigi írt. Egyébként szerintem biztos érdeklődött a Jánosban is felőletek, csak közvetlenül a dokival beszélt csak valószínűleg. Bár az kicsit fura, hogy nem ment be Lavyhoz egyszer sem.
Mindegy, nem ez a lényeg, hanem hogy túl vagytok az nem könnyű terhességen és végre mehettek haza.

wish

Andi!
Hajrá,én nagyon drukkolok neked!KépMeg a Farkas családnak is akik ma tesztelnek.Képjuj,úgy izgulok!!!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

AndrásKép

Petrának nagyon boldog névnapot kívánunk!

FarkasékKép
Ne hagyjatok már kétségek között!!

AndiKép
Szerintem az éjféli injekció a legpocsékabb. Nekem volt olyan, hogy utána sántítottam rendesen.

Puszi

KépKép
gigi28

András!

Igazad van, én is dühös lennék. De ott a két pici lány kárpótlásnak, élvezzétek öket. Nagyon szépen gyarapodnak. petrának meg jó ünneplést. Képeket nagyon várjuk.

Farkasok!
??????????????????? nagyon izgulunk!

Andi!
holnap minden jobb lesz!

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok Kép
Már ma jobb, az éjszaka már annyira feszítettek a kis pockok, hogy sehogy sem volt jó feküdni, de azért nagy nehezen elaludtam és mostanra már jobb.
Sőt már csak egy fél nap van hátra aztán kezdődik a második felvonás Kép
Úgyhogy mág dolgozom egy picit, aztán mire kész vagyok délután van, egy kis olvasás vagy tv és este is van és lehet menni megint alukálni Kép
Aztán hajnalban meg lehet kelni és indulás Dévaihoz Kép

wish

Na most aztán tényleg felgyorsulatk itt az események, annyi izgulni és drukkolni való van!
Wish! Már csak egy, és vége! Én is úgy gondoltam, hogy lógnak a cérnák. Kép Milyen pontokra teszik a varratokat, mit akarsz javítani?

Timi! Hogy vagy? Mikor lesz a teszt?

Lavy! Először is Boldog Névnapot kívánok Petrának, hiszen ez az első nagyon fontos, már csak azért is mert VAN. És biztos, hogy igazatok van Dévaival kapcsolatban, igyekezzetek elfelejteni mihamarabb ezt az esetet. Gondolom az egy hónap kórházi "bentlakás" sem lehetett semmi. Remélem már kutya baja sincs Petrának és az anyukájának sem, végre egy új, és teljesebb élet kezdődik számotokra otthon.

A talira megint csak azt tudom mondani, hogy ha pont kell mennem Pestre akkor elmegyek, egyébként nem. De azért igyekezni fogok.

Gigi! Neked ki csinálta az átjárhatóságit? Voltolyan, hogy altatás és lufis egyben?
vanda978

Sziasztok,

Most értünk haza, persze az eredmény már negyed 10-kor megvolt. Sajnos nincs jó hír. Egy nagy nulla volt az eredmény. Persze előttünk kettőnek is sikerült, de ilyen az élet. Elég szar a hangulatunk, ezért is vásárolgattunk, ettünk...s nem jöttünk haza egyből.
Azt hittük egy két sms közül valaki beírja a rossz hírt, de gondolom a jót beírtátok volna.

Valószínű a fagyibabát még idén kihasználjuk, ami AHA-s lesz több okból is, fagyi az egyértelműen AHA illetve 2 sikeretelen után kell nekik AHA-zni, ma mondta a doktornő.

Mivel nekünk ICSI nélkül is osztódnak, ezt a találkozót kellene a sejtjeinknél megoldani, mert elvileg csak az átjárhatósággal van gond.
Megyünk előre, mert megbeszéltük, hogy megoldjuk a gondunkat és lesz saját gyerekünk.

Puszi és köszi a sok sok biztatást, pozitív gondolatot, reméljük át tudunk belőle menteni a következőre.

Mindenkinek szorítunk természesen. Vigyázzatok magatokra.

Két szomorú farkas.

Farkasok

Kép
farkasok

Judit,Krisztián!
Nem is tudom mit mondjak,nem találok szavakat!Annyira szorítottam és annyira bíztam benne,hogy sikerül!!!KépNagyon sajnálom.De örülök,hogy nem tántorított el ez a sikertelenség és mentek tovább.KépSok sikert,sok erőt kivánok hozzá!KépPuszi.Dia

UI:Köszi a receptet.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Szevasztok,
Mit mondjak Nektek. Ez egy nagy szopás! El vagyunk keseredve, de inkább csak előre nézünk. Afelől, hogy mindent megtettünk teljesen meg vagyok győződve, de most ennyi lombik után, elég szarul hangzik, hogy a 2 már soknak számít, ez a mi szép országunk. Szóval mi a szarért nem csinálnak mindent az első lombiknál. Ma már azt is tudjuk, hogy a 3. lombiknál a TB előírja az AHA-t, szóval a következő az lesz majd. Illetve a novemberi fagyibabákat is megpiszkálják, előszür is azért, mert fagyik és azoknál kötelező, másod sorban meg azért is mert ez már elvileg a 3 lombiknak számít, csak mivel ez csak sima transzfer lesz, így lehet érte fizetni -35.000 Ft-, és akkor nem számít lombiknak. Minden rosszban van valami jó is. A dokicsajszi nagyon kedves volt ő is feltett kezekkel kérdezte magától, hogy ilyen szép eredményekkel miért nem sikerült, csakis a megtapadással lehet gond, bár meg kell jegyeznem, hogy most olvastam az AHA-hoz adott papírt, amin rajta van, hogy az IVF-vel történő gyerekgyártás során a táptalaj miatt megvastagodhat a burok, így nem tudnak kibújni. Hát ez van, igazán csak a kis szarosokat sajnálom, hogy nem lett meg egyikük sem - annyira tetszettek mindenkinek- , még jó hogy nem láttam őket. Na ez az egy keserít csak el. Mondhatnám, hogy ez van ezt kell szeretni, de bassza meg a kurva élet miért pont minket kellett kipécézni, és ha már kipécézett minket a sors nagyra értékelném, ha most már befejezné, mert tele van a tudatom a szívástól.
Az az érzésem, hogy erőszakosabbnak kell lennünk, hogy legalább több lehetőségünk legyen próbálkoznunk, és már a második próbálkozásnál több dolgot tegyenek meg, ezért elkezdek kutatgatni, vagy ezúton kérem Woodit, hogy jelentkezzen, hogy csatlakozni tudjak a mozgalomhoz amiben ő részt vesz, és segítségére legyek más szerencsétlennek. Na most jól vagyok, holnap megyek már dolgozni, és belecsapok a benti bablevesbe, így aztán ajánlom innen az éteren keresztül, hogy kössék fel a gatyájukat.

Ja utána nem írtam senkinek sms-t - bocsi - mert lemerültem, de mint utólag megtudtam Krisztián írt. Elmentünk levezetni a feszkót, és leamortizálni a pénztárcát, persze amit akartam az nem volt, mert hiába van ősz és hiába találsz kedvedre való cipőt ha nincs méret, szerintem az átlag embernek 37-38-as lába van, akkor miért nincs belőle, és a lökött eladója még hülyének is néz, hogy miért nem álltam szeptember 1-től a bolt előtt, hogy ha jön egy jó cipő akkor azonnal meg tudjam venni, szóval cipő nincs. Persze találtam mást szépítkező cuccot, könyvet, kaját. Holnap hívom a fodrászt és a kozmetikust, hogy renováljanak, mert le vagyok pukkanva és kell egy kis kényeztetés, már ha egy full gyantát annak lehet nevezni.

Na jól van megszűnök Drágáim.

Roxál-Ati, Lkt-Lkt fiú, Keksz, Rágcsa, Gigi-famili, Lldicsi-famili, Enigma-famili, Wish, Crys, Hajnesz-Lali, Szani-Szili, Vanda: köszi a drukkot, de ez most nem jött be, majd novemberben (remélem nem maradt ki senki, de ha mégis, akkor őket is belegondoltam)

Millió puszik Farkasok J

Kép
farkasok

Krisztián szólt mikor írtam a levelet, hogy elírtam egy szót, erre kijavítottam , de nem igazán arra mint amire a magyar helyesírás késztetett volna ezer bocs:
aggyatok=adjatok

bocsika

Kép
farkasok

Farkasok! Nagyon-nagyon sajnálom, átérzem az elkeseredéseteket. Szar ez a rendszer, de azért fel a fejjel! Reméljük a legjobbakat, és a következő (kis fagyis) már sikerülni fog. Hozzáállás tekintetében pedig emelem előttetek a kalapom.
vanda978

FarkasokKép

Tegnap este írtam egy jó hosszú lelkesítő levelet, erre Olivér egy mozdúlattal kitörölteKép Inkább kikapcsoltam a gépet. Én is csak azt tudom írni, hogy előre-előre. Ügyesek vagytok és sikerülni fog. Csak az idő kérdéses, a végeredmény nem!! Puszi nektek!

VandaKép
Az átjárhatóságit a Szabolcs utcai kórházban csinálták. Lepra egy hely.Kép

Na most megyek, jók legyetek!

Ja igen még azt akartam írni, hogy inkább vasárnap legyen a buli mert úgy látom,hogy az mindenkinek jobb!

Puszi

KépKép
gigi28

Farkasok! A p.csába!!!!!! Az Aha-ban én nagyon bízok, a Giginek is (ha jól emlékszem) akkor jött össze Oli, amikor először végeztek nála AHA-t.
Nagyon szarul esett a hír rólatok tegnap, annál is inkább, mert nekem is úgy fáj a mellem, mint minden egyes mensi előtt szokott... Persze tudom, ez akár jót is jelenthet, csak amiatt kétlem, mert minden egyes mensim előtt ugyanezek a tünetek. Előre megpróbálok nem kiborúlni, de a p.csába már 3,5 éve akarjuk ezt a bébit, elegem van a 40.nem várt menstruációmból!!!!!
Ráadásul múlt csütörtökön kihúztam a telepvezetőnkből, hogy 16 hetes terhes (no férj), ráadásul szerintem azért volt ilyen nagy a csend, mert tudom ki a kedves papa. Kicsit haragszom a gólyára, mert mintha jó irányba indult volna, csak egy ici-picit tévesztette el a házszámot. Aszongya a férjem, hogy ez szerinte jó jel, rájön erre a gólya gyorsan, és visszafordul egy pótgyerekkel, sőt szerinte már vissza is fordult, csak én parázok fölöslegesenKépKép

Roxalkám! Te fogsz tesztelni szerdán, vagy vársz egy kicsit vele?
lkt

WISH hiradó

6 petécskéje lett neki.

Farkasok!
Én is nagyon reménykedtem, aztán mikor háromkor sem írtatok, már rosszat sejtettem. Pedig minden annyira jól indult. Judit ti tényleg mindent megtettetek, s tökéletesen igazad van a renszert illetően. Novemberi fagyikból sikerülni fog!!!! Csak előre nézzetek.

Timi!
Még jelenthe jót, ne add fel, bízzál bennük. Mellesleg én is így jártam tegnap. Este úgy elkezdett szurkálni a hasam (pont mint punkció előtt, mikor már nagyok a tüszők, csak ez most a petefészekben), s még Farkasok rossz híre is... Én sem vagyok valami optimista, annak ellenére, hogy a férjem pl örült neki, mert ha felszívódtak, akkor ugye nem fájhatnak. Ma már megint nem érzek semmit. Szerdán még semmiképp nem tesztelek, ha kibírom, akkor csak 14-én Dévai előtt. Ha nem, akkor is csak péntek után.

Eszter
Kép
roxal

Gyerekek,
Nehogy már rólam vegyetek példát, én annyira bíztam bennük, és mégsem lett semmi.

Roxikám,
Ami szurkálást illeti nekem is ugyanebben az időben volt szurkálásom, de ebből nem kell semmit levonni, szóval kitartás.

Wishnek gratula, reméljük ügyesek lesznek a kis Lacik is.

Lkt,
Megvolt a pótvirsli Keksznek az állatok világnapján?Kitartás és bízom bennetek!
puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok!
Hát, "végre" jöttem dolgozni, de ennek csak a net miatt örülök ám!

FarkasokKép
Azért ennél jobb hírre jobb lett volna visszjönni, de legközelebb akkor ismét szorítunk!

Többieknek megy a drukk!

WishKép
Gratula a 6 petikéhez és mindent bele a tovabbiakban is!

Nálunk minden ok, de visszolvasni nem hiszem, hogy lesz időm, de majd bekapcsolódom.
Pusza
Stella
12+4

Kép
stella9

Stella!

De jó, már úgy hiányoztál. Minden rendben veletek?

Eszter
Kép
roxal

SzisztokKép

Olikámnál csináltak elöszőr AHA-t és meg is lett az eredménye, mert három embrió megtapadt. Aztán Olivér úrfi úgydöntött, hogy kiebrudalja őket.Kép Áldom az eszétKépKépKép
Fel a fejjel, kitartás stb..stb.........

Puszi

KépKép
gigi28

SziasztokKép
Itthon vagyok, sajna a szokásos hasfájás is jött megint, de sebaj, úgyis ez az utolsó Kép
Van egy kis hőemelkedésem, kaptam is antibiotikumot.
Mind a hat petikét sikerült megszúrni, remélem azóta már mocorognak az osztódáshoz mindannyian. Ezek most tuti megfognak tapadni, mert már kijönni sem nagyon akartak. Dévai szerint nehezen ment a leszívás. Hát ha annyira szeretnek odabenn én nem bánom, pár nap múlva lehet visszaköltözniKép

Köszi a drukkokat!
Puszi mindenkinek Kép

Wish

wish

Farkasok,
Mostanra már biztos nagyon üresnek hangzik a sajnálom, meg a következő biztos sikerülni fog, tudom, milyen érzés, csináltam már párszor. Az jutott eszembe, hogy az eddigi lombikok alatt én is úgy éreztem, mindent megtettem, amit csak meg lehetett tenni és talán ezért még nagyobb volt a padlózás utána. Ha úgy álltam volna hozzá, hogy lesz, aminek lennie kell és nem spilázom túl mindenféle húsevéssel, napi 4 liter vízzel, fekvéssel, agyalással, biztos vagyok benne, hogy lelkileg kevésbé tört volna meg a sikertelenség. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy hülyeség így odafigyelni, csak azt, hogy nálam nem ezen múlt. Jó lenne, ha tudnánk, kinél min múlik. Én is csak sejtem, hogy két dolog játszhat közre, az egyik, amin még most is dolgozunk a guru nénivel, hogy el tudjam hinni, hogy lehet kisbabám, ez valószínű nagyon fontos része a dolognak, hiába teszünk meg mindent érte, ha legbelül kétségbe vonjuk, hogy lehet eredmény (igen, én ilyen defektes vagyok Kép), a másik meg, amit eddig csak gyanítottam, de most bizonyossá vált előttem, hála neked Juditom, hogy leírtad, ez a burok-megvastagodás téma. Nálunk is fix volt az AHA a 3.-nál, de mivel blasztók lettek, mégsem bántották őket, pedig tudtuk, hogy vastag a burok. Szerintem itt volt a bibi, hiába próbálkoztak szegények, nem tudtak kitörni a burokból...
Legközelebb már okosabb leszek én is, és tényleg nem árt kicsit erőszakosnak lenni. Nagyon fogok a fagyibabáknak is szorítani!
Wish, gratula, csak ügyesen!!!
Stella, jó hallani megint felőled! Vigyázz magatokra, ha stressz van, nyomás haza! Kép
Timikém, ne depizz ám, tudod, azt nem szabad, én azt mondom, legjobb az arany középút, szépen nyugisan kivárni azt a gólyát. Kép
Most van Győzike Fókuszban. Nálunk csak ő tud jobban örülni a zebráknak.
Roxal, természetesen rád is sokat gondolok, és folyamatosan mennek a tapasztók, ha ti nem vagytok optimisták, én leszek helyettetek is! Kép
hajnesz

Hajneszom,
Mi is Győzivel vagyunk, mert ezt nem lehet fetrengés nélkül kibírni, őt lehetne megbízni mint tiszteletbeli magyar konzul, hívhatnánk Tony Curtisnek is -így írja a nevét a néhai magyar csávó. Agyam dobom el, hogy ezt nyomjuk idegenben.

Foxikám,
Remélem ti is ezt vizslatjátok, mert hétfő este kell valami felüdülés, nana nem fetrengeni, csak lájtosan vihogni.Atikám pucoljad a gyümit a mamának.

Gigi-nénje,
Én is ebben bízom, de remélem azért ketten bent maradnak és nem vadulnak be annyira mint Oli-miniterminátor.

Hajnesz,
Remélem tudtok jönni az Oli-talira, csak halkan mert meglepcsi lesz nem ám meghallja, és megint nyom egy delete-t.

Na hagylak nézni a Győzi konzult.

Lkt,
hun lenni? Mi az ábra? remélem te is Győzire nyomulsz!

puszkó Drágáim

nem feladni, csak előre nézzetek, fel kell tudni állni, úgy hogy el sem esünk!!!

Farkasok

Kép
farkasok

RoxalKép HajneszKép
KÖszi, a doki szerint minden rendben van velük.
Múlt szerdán volt tarkóredő mérés is. Már 6 cm-sek és már rá sem férnek az hüvelyi uh-ra, úgyhogy jövő héttől hasi lesz.
A várandósság alatt végig kéthetente kell járnom uh-ra és ellenőrzésre, amit nem is bánok, mert így legalább kéthetente megnyugszom.

WishKép
Nagyon jó a hozzáállás.
Szerintem amit én most másképp csináltam az annyi volt, hogy teljesen normálisan éltem abban a két hétben.
Otthon voltam és pihiztem az igaz, de nem feküdtem, hanem megcsináltam mindent és egyszerűen nem akartam "beteget" csinálni magamból!
Nem tudom ez és a hiperstimu mennyit számított. És az sem igaz, hogy nem lepett meg a 8. napi pozitív véreredmény, de abban biztos vagyok, hogy nem kell végigagyalni és mindenféle jeleket keresni. Sőt feküdni sem kell, csak épp annyit, amennyi jól esik!
Drukkolok mindenkinek!
Stella

Kép
stella9

Wish!

Hogy vannak a kis Andik és Lacik?

Stella!
Olyan jó a te bíztatásodat is olvasni Kép

Farkasok!
Nálunk visszatért a rendes kerékvágás, tegnap voltunk vásárolni, s ha gyümit akarok, akkor megpucolom magamnak. Kaja innentől megint az én dolgom, mert azzal Atti nem tud kibékülni... A napok meg lassan telnek.

Eszter
Kép
roxal

SziasztokKép
Négy picurink van, holnap délben megyünk értükKép

wish

Wish, nagyon örülök a négyesikreitektek!!!Kép Mindenki beköltözik? Bár Dévait ismerve ilyet még feltételezni sem szabad. Kép Akkoris kívánok nektek egy csodaszép ikerterhességet!!!
hajnesz

Andi!

3-at ültettek vissza, s mint AHA-s lesz? ez most tuti sikerül! Előre az ikrekért.

Eszter
Kép
roxal

JuditKép, nagyon sajnálom, őszintén!! Jól teszitek, hogy mérgesek vagytok, ilyenkor az a legjobb, ha az ember nem csupán szomorú, hanem hagyja, hogy a dühe is a felszínre törjön! Mert úgy érzed, mindent megtettél, akkor meg mi a fenét akar még a sors?? A 2. után én is iszonyú mérges voltam. Dühöngtem. És jött a spontán bébi. Biztos egy nagy adag feszültségtől szabadultam meg akkor a dühöngéssel. Ezt kívánom nektek is!!!!

WishKép, gratulálok a 4 kistündérhez. Akkor ez AHA lesz? Nem is tudtam, hogy ez ennyivel hatásosabb. De akkor miért nem csinálják rögtön???? Nagyon drukkolok holnap! Nagyon!!!

RoxalKép, TimiKép, bírjátok még idegileg? Roxal, jól teszed, hogy főzőcskézel, eltereli a figyelmet. Főzd meg Timi túrógombócát. Én ma is azt csinálok. Hétvégén a vendégeink is nagyon dicsérték. Már nem elég fél kiló túróból csinálni, mert a kb. 14 gombóc nem tart ki valami sokáigKép. Állandóan kívánom. Biztos a bébinek kell ez a sok fehérje. Most van egy nagyon intenzív hízási szakasza. Remélem, csak neki, és nekem nemKép. Csütörtökön megyek dokihoz, kiderül, hogy a kis anonim még mindig lefelé lógatja-e a lábát. De szerintem igen. Pénteken már kezdem a málnalevél teát. Hát eljött ez az idő is.

GigiKép, én hadd maradjak csendes talonban a november eleji tali témában.. Szívem-lelkem kívánja a talit, a testemet majd aznap megkérdezemKép. Köszönjük a meghívást!!

VandaKép, a laparon rajtam 3 lyukat fúrtak, 1 köldöknél, 2 lent. Alig látszanak. 1,5-2 hétig feküdtem utána, de lehet, hogy kényeskedtem kicsit. 3-4 napig voltam kórházban. Nincs róla rossz emlékem. Biztos nehéz a döntés, mert az ember nem akar "fájni", de felesleges műtétet sem, ha nem muszáj.

LavyékKép, boldog névnapot Petrának, és örömteli babázást kívánok! Szerintem Dévainak annyi "babája" van, és annyifelé kell koncentrálnia, hogy véletlenül éppen nem sikerült figyelnie rátok. Ha tudná, hogy így bánt benneteket, biztos nagyon sajnálná. Mi egyébként éppen ezt a várható csalódást elkerülendő kerestünk másik szülészorvost, mivel beláttuk, hogy az ő munkakörülményei mellett előfordulhat egy kis mellőzés.. Ne bánkódjatokKép, örüljetekKép!!

Hú, itt az uram, azt mondja, szép az idő, visz sétálni. Sziasztok!!!!!!!!!
szani

SzaniKép
Hanyadikára vagy kiírva?? És ha nem fordúlt be a picur akkor császár lesz, vagy próbálkoztok hülyevi szüléssel? Én azért bízom benne, hogy eltudtok jönni a szülinapra, de természetesen megértem ha a tested nem akarja! Abban teljesen igazad van amit a Juditnak írtál, hogy ki kell adni a bánatot. Én sajnos nem tettem.

AndiKép
HOlnapra nagyon szorítok nektek. Nekem négyet ültetett vissza Dévai bácsi. Úgyhogy még minden lehet. De mindig azt mondták nekem, hogy egy embrióbol is lehet iker. Úgyhogy hajrá!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Stiasztok Kép
Teszek fel táblit, hogy kiigazodjunk a dátumokban.
Enigmának mostmár fix, hogy csütörtökön császár, ha tud pontos időpontot, majd megírja SMSben.

Kép

Tali. 2005. november 5. vagy 6. Dunaharaszti

wish

SzanikaKép
Gondoltam rád hétfő reggel mert teljesen az volt az UH-on, amit mondtál. Dévai azt mondta, hogy gyönyörűek a tüszők Kép

Remélem engedni fogja mind a négyet visszatenni, meg persze, hogy kitartanak, mind a négyen holnapig Kép Drukkolok nekik nagyon.

wish

Sziasztok!
Bocs, hogy belepoff Kép, de szerintem Wish ragaszkodj a négyhez, ha lehet.
Nekem is nagyon nehezen ment bele Dévai, de abból a lombikból van a 10 hónapos kisfiunk.
Mindenkinek sok sikert!

loihi

Loihi Kép
Gratulálok a fiadhoz. R
ajtam nem múlik a négy, és remélem ő is engedni fogja. A múltkori után azt mondta, hogy legközelebb négyet teszünk vissza, majd emlékeztetem rá Kép

Csak tartson ki mind a négy holnapig és aztán egy páran még 38 hétig Kép

wish

Úgy legyen! Kép

loihi

WishKép
Mennek a drukkok!
Tudod nálunk bejött a 4!!! Igaz volt para pár napig, mert a véreredmény alapján, akár mind a négy is megtapadhatott volna, azt meg a doki nem engedte volna megtartani.
Mennek a drukkok a távtesóknak!!!

SzaniKép
De jó olvasni rólatok! Örülök, hogy minden rendben és lassan haladtok a cél felé!

Enigmának nagyon drukkolok a holnapi csaszihoz!!!
Stella

Kép
stella9

akkora negatívat tezsteltem, mint egy ház!!
A bajom ezzel az, hogy a mindig pontosmenstruációm késik már 4.napja, mindez viszont azt jelenti, hogy az inszemináció időpontja el lett totálra cseszve!!!!! A problémám Dévai inszeminálós módzserével most csak felerősödik. Amennyire tudom, mindenhol máshol használnak tüszőrepesztőt, utána meg kell progit használni a megtapadást-megmaradást segítendő. Ehhez képest nálam mi történt, amikor hétfőn visszamentünk ugye még nem voltak igazán nagyon a tüsszencseim, hezitált Dévai, hogy megcsinálja vagy sem, tőlem !!!!!!! kérdezte meg, hogy meglegyen vagy sem. Nu megcsinálta aznap az inszemet. Mint tudjuk ugye a menstruáció a tüszőrepedést követő 14.napon érkezik meg, eszerint nekem már hétfő óta menstruálnom kéne, ehhez képest még ma sem!!!!!!!!!!!
Na msot erre nekem nagyon nem volt szükségem, 3,5 éve áhitozom kisbaba után, minden egyes újabb hónap sikertelenül iszonyatosan padlóra vág.
Ráadásul valahogy az az érzésem, hogy valamit nem jól csinál Dévai, mintha a lombikra koncentrálna, mint állat, ez meg nem menne annyira. A baj az, hogy kilencvenezer forintot fizettünk ki ezért a szinte egyértelműen elhibázott hónapért.
ok, tudom, a tüszőrepesztésnek megvan az a hátránya, hogy esetleg nem teljesen érett tüszőket repeszt meg, de engem ez a módszer sem győz meg, hogy tőlem kérdezi meg, hogy megcsinálja -e az inszemet aznap, a k.va életbe azért fizetek neki ennyi pénzt, hogy felelősen döntsöm rólam.
Visszacseng az a mondat, amin annó nagyon felháborodtam: néhány hete jártam ebbe a topikba, amikor egy Szuszóka nevű csajszi azt a kijelentést tette, hogy Dévai nagyon jó a lombikban, de az irányítottat és az inszemeket tök fölösleges nála csinálni. na mindegy...
Több, mint 2 év fölösleges próbálkozás után a többi helyen van egyáltalán 3 irányított hónap?????

Na jól kiadtam a dühömet, nagyon szarul érintett. Az egyik pillanatban bőgni van kedvem, aztán tányért törni, aztán meg felelősségre vonni Istvánunkat.

Novemberben még egy kör (ha lesz annyi pénzünk), aztán világosan meg fogom mondani Dévainak, hogyha az sem sikerül, akkor máshol fogjuk folytatni az inszemekkel.
lkt

Timi!

Nem baj ha dühöngsz, legalább kiadod magadból a feszültséget. Sajnálom, hogy nem sikerült. Valahogy ez megint nem sikerszéria, ami tudom, nem vígasztal.
Szerintem Dévai az inszemre is odafigyel, hiszen ebben is ér el sikereket. S azért azt sem szabad elfelejteni, hogy a férjednek nagyon változó a spermaképe. Ha úgy érzed, nincs értelme az inszemnek, miért nem próbáljátok meg a lombikot? Mint Enigmáék? Elsőre sikerült nekik.

Eszter
Kép
roxal

Timikém,
Jaj, de sajnállak, nagyon kiborító lehet így megélni mindezt. Nekem is Sziszuka ugrott be a jelekből. Hát nem tudom. Azt hiszem, ezek után én biztos elkezdenék erőszakoskodni a lombikért, ahogy Roxal is mondja. Persze ezt csak azért mondom, mert már tudom milyen (=nem egy nagy durranásKép) és nálunk annyiba kerül egy lombik, mint nálatok egy inszem.
hajnesz

Lkt, ez elég vacakul hangzik.... Sztem kérdezz rá dévainál, hogy ez most így hogy, meg hogy talán rossz volt az időpont... És hogy legközelebb hajlandó-e adni neked tüszőrepesztőt, meg ilyesmiket. Ha nem, akkor kérdezd meg, hogy következőre válthatnál-e már lombikra. Ha ez sem, akkor én lazán elmennék máshova... Eminél (azt hiszem így hívták a lányt) is elég rendesen el lett szúrva az irányított... Szerintem, ha nem bízol benne, akkor teljesen felesleges nála maradnod - hacsak nem a lombik következik. Ugyanakkor ott van mondjuk Dia, meg én, akik azt bizonyítjuk, hogy az inszem és az irányított is sikerülhet nála... Nem tudom, én is nagyon ki lennék akadva, hogy ennyi mindenen keresztülmegyek, és a doki valszeg elszúr valamit...
png

Wish!

Mi van veletek? Hányat ültettek vissza? Mit mondott a Mágus?

Lányok, ennyi rossz hír után már tesztelni sem merek...

Eszter
Kép
roxal

Wish Hírek,

Mind a 4 margarétát visszakapják, hatchingelve!!!
Hurrá!!!

Farkasok J

Kép
farkasok

TimiKép

Sajnálom! Pedig azt hittem, hogy most sikerülni fog. Elhiszem, hogy tele a tököd már az egésszel. Nekünk a Szabolcs utcai kórházban csinálták az inszemeket. Úgy, hogy egy azaz egy darab injekciót nem kaptam. A férjem spermája semmire nem volt jó. Lesz ami lesz alapon. Hatot végigcsináltatták velünk. Össz-vissz egy uh-n voltam és vettem a gyógyszertárban egy lh tesztet. Na ennyi volt az össz tudomány. Aztán amikor mentünk a Dévaihoz, közölte, hogy ilyen eredménnyel esélyünk sem volt. Ezt csak azért írom le mert az biztos, hogy ha a D. nem látna esélyet akkor nem erőltetné az inszemet. És hát sajnos nem úgy működik a dolog, hogy bekopogtatsz, hogy akkor most én jöttem lombikolni. Esetleg menjetek el egy állami kórházba inszeminációra. Ott ingyen megcsinálják és ha mégsem jönne össze akkor mehettek lombikra. Csak ne a szabolcs utcába menjetek mert ott a D. haverja dolgozik!Kép Fel a fejjel! Én rendületlenűl szorítok nektek!!!

AndiKép
Örülök, hogy megcsinálták az aha-t. Tessék gyarapodni!!

Puszi mindenkinek!

KépKép
gigi28

Roxal! Nagyon hezitáltam ma reggel, hogy maradjak -e kussban, pont miattad. Légyszi, légyszi felejtsd el Farkasok és az én történetemet, Te leszel itt a nagy kivételKépKép, aki erősíted a sikertelenség szabályát.

Különben a munkám megfelelően lefoglal ahhoz, hogy felejtsek kicsit...Este lesz sz@r, mert ma apa éjszakáig dolgozik...
lkt

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?