A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Mása!
Cserébe én is jól megnéztelek titeket! Ti se panaszkodhattokKép És Orsid nagyon hasonlít Rád!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Johi Kép Remélem nem fertőztük meg Fannikát! Bulást neki!

Mása Kép Jól tetted, h nem adtad be neki a Rin-t, ha nem szükséges, mert sztem nem szerencsés nyakló nélkül vedelni a gyógyszereket, ha nem muszály, még ha a dokik vannak oly kedvesek és felírják mind...

Zuzmó Kép A hit az szép dolog, csak ne legyen "vak", úgyhogy jól tetted, hogy felvetetted a témát, mert tényleg elgondolkodtató volt!

Na most mi is el, megyünk sétizni, B. felébredt.

Kép
Kép
denizsa

Johi!
szerintem azon van a hangsúly, hogyha pár darab baci bejut,az gyorsan el fog szaporodni, így szvsz egyik sem rossz. miért is lenne az? inkább az a kérdés, és erre inkább dokik tudják a választ, hogy melyik bacira van szükség ilyenkor? mert mintha mindkét szerben más cuccok lennének.

Zuzmó!
mi is használtuk az tengervizes orrsprét (hajjaj de utálta ), arra, hogy lazítsa a trutyit, meg nedvesebb legyen az orrjárata. éjjelre meg (kb. a 2 hetes betegség alatt 3x) 1 csepp csecsemő Nasivint adtunk. így végig tudta aludni az éjszakát.(persze nagyon dilemmáztam, mert tudom, hogy nyírja az orrnyálkahártyát)
abből nem lesz - ne félj Kép - olyan felfújt téma, mert ez két különböző szer. az egyik tengervíz, a másik orrduzzanatot lappasztó gyógyszer. nem lehet összehasonlítani a kettőt, még akkor sem, ha ugyanoda kell fújni. állítólag ha túl sokat használja vki az orrcseppet (hosszú ideig), akkor ellenkező hatást vált ki. node az orrszívásra is egyik doki azt mondja, hogy a túl sok csak megduzzasztja a nyálkahártyát, a másik szerint meg szabad soxor szívni. a frász tudja már, hogy kinek higgyen az ember. tapasztalat rulez.
és látom nincs digigépetek! majd ha meggyógyultatok, csináljak egy Bazsókollekciót? Kép szívesen átmegyünk, vagy átjöttök, vagy parkban, vagy ilyesmi, készítek jó pár fotót, aztán gyűjtöm nektek. majd egyszer CD-n az egészet oda adom!

ancsipancsi

Ancsi!
Köszi! Élnénk a lehetőséggel, klassz lenne! Csak gyógyuljunk már meg!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Fibi kérdezi, hogy mi a helyzet a Lurdyval!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Fibi üzeni, hogy Bálint elaludt, ők sem mennek!

Kép
Kép
zuzmo1

Juc: igen az az... gyertek vmikor. Na akkor szervezzünk egy játszós talit. Tök jó lenne. Kit érdekel a téma?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Votiv!

Párom hó végén kilép, de még nincs másik meló, úgyhogy nem tudom mi lesz!
A Gyes-ből sajna nem tudunk megélni, ezért kell visszamennem Timi 2 éves korától! Egyébként pont most reggel voltam bent a főnökömnél megbeszélni a dolgot, gondoltam jó előre szólók és nagyon rendi volt! Jövő év januárban még kapom a gyed-et, aztán letöltöm otthon a kb. 2 hó szabimat teljes fizuval és márciustól megyek vissza! És csak az én érdekemet nézte, hogy nekünk hogy jó anyagilag, és az se semmi, hogy egy pedagógust visszavesz márciustól-júliusig! Szóval nagyon örülök! Ja, és valszín a régi ovimat is visszakapom, ahol dolgoztam!

Én is irígy!Kép Jó mozizást! Mit néztek meg?

Neet!

Oké, majd számolj be a bölcsiről! Remélem sikerül és felveszik Esztit!
Erről jut eszembe! Meg van határozva, hogy mennyit kell ottlenni a gyereknek? Vagy mondjuk lehet olyan is, hogy heti 2X viszi csak a szülő, ahogy Ti akarjátok? Vagy csak pár órára???

Juc!

Köszi a bölcsitippet! Nektek milyen időpont jó? Délután 3-4 felé mondjuk?

Beteg dedeknek jobbulást!

Moose!

Írj nekem egy mél címet légyszi!

ILdi
ildi76

Denizsa, Mása!
Hálás köszönet az infoért. Ma be is jelentkezem, épp itt az ideje :-))

Kép Kép
curse

na, Isti is betaknyozódott... de én, gondatlan anya így is elviszem megőrzőbe, mert ezen kívül semmi baja, jó a kedve, és egész biztos megfázás, tegnap apjával a teraszon ugrált kicsit, persze kabát nélkül...

Recca Kép
jól nyomjátok Ancsival Kép bár "elfogult", de az a gyógyszerügyeletes bácsit fel lehetne hívni, úgyis zöld száma van (ez az ingyenes, ugye?) 06 80 630 061 és legalább ezt az antibiorezisztanciát megkérdezni tőle. én nem próbálkozom, el se tudnám magyarázni Kép

votiv 8)
votiv

Denizsa, köszi, hogy Te milyen rendes vagy, én el is felejtettem szegény Curse-nek válaszolni, mea culpa Kép

Curse, ahogy Mása is írta, volt nemrég rossz tapasztalat is a dokinkkal, úgyhogy azt mondom, ismerkedj meg vele, és mindig mindent tisztázz jó előre, és kérdezz meg mindent százszor is, hogy minden pontosan úgy történjen, ahogyan TE akarod. és ha bármi problémád van, válts (minél hamarabb). ez nem gáz (kivéve ha a profot akarod leváltaniKép), előfordul mással is, hisz van olyan, hogy két ember nem tud egymásra hangolódni Kép

ha Faludi nem nyerne meg, akkor látogass el néhány előadásra is a SztImrébe, ott számos klassz dokit megismerhetsz, és szimpátia alapján is választhatsz. szabad orvosválasztás van, nyugodtan szánj erre időt, csak azt válaszd, akiben maximálisan megbízol. főleg hogy egy számodra és családod számára igen fontos eseményről van szó Kép

ha lett volna még idő/lehetőség, Reneenek is ezt mondtam volna. nála nem csak a dokiválasztás sült el rosszul, de olyan időpontban is szült, amikor tömegnyomor, futószalag és bolondokháza volt az egész szülészetenKép

votiv 8)
votiv

ja és hányinger ellen nekem a cocculine homeopátiás szopogatóka jött be Kép és én is irtó rosszul voltam az elején, azt hittem sugárbetegséget kaptam! Kép

votiv 8)
votiv

sterimar: nekem nagyon jó tapasztalataim vannak vele, csak befújom Isti orrába, és magától kifolyik a trutyi Kép makacsabb, elhúzódó náthára azért bevetem én is a dokibácsi ephedrines gyogyótári orrcseppjét

baby luuf: én nagy rajongója vagyok, magamom is szoktam használni Kép ez valóban egy eukaliptuszos-kámforos kenőcs, amivel a hátat kell (tudtommal mellkast nem szabad) bekenni, és melegít, csillapítja a köhögési ingert, feloldja a slejmot, az illata tisztítja a légutakat. ha kell, ált. este /reggel kenem be Istit, és ráadok még egy kis trikót, hogy tartsa jó melegen, így nagyon jól alszik, és hamar felszakad a köhögése is.

votiv 8)
votiv

még vmi, a kakukkfüves fürdő csodát tesz náthás-köhögős betegségre.
pár órára be kell áztatni egy kis kakukkfüvet, utána felfőzni, leszűrni, és meleg fürdővízhez adni.
én már attól meggyógyulok, mikor főzöm Kép isteni az illata, és nagyon ellazít

votiv 8)
votiv

Votiv!
A sima szárított (fűszerként árult) Kakukkfüvet? És lehet mellé babafürdetőt is rakni?

Kép
Kép
zuzmo1

VotivKép
én is szeretem a babyluufot én azért írtam azt a "mellemre is mami"-t, mert volt régen ez wick vapo rup vagy mi Kép és azt így reklámozták. De természetesen én sem kenem a gyerek mellkasára Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

még egy utsó, aztán befejezem a monológom Kép

Isti a rota után kezdte el szedni a normaflore-t. Bár már a betegség alatt adtam volna neki! akkor talán kevésbé lett volna súlyos, nem tudom.

az biztos, hogy a rota kinyírta a bélflóráját. szegénykének még szájszaga is volt, pedig régen hogy imádtam, hogy még a szája is babaillatú Kép
nagyon szarul nézett ki csórikám, amúgy is sovi volt, de még lefogyott, 14 hósan 8 kiló alá. olyan volt, mint egy aszalt szilva, az étvágya meg, hajjaj Kép

ha mostanába láttátok őt, egész kis pufók, már 11 kg. és nagyon jó étvággyal eszik, azóta sosem kell unszolni. elmúlt lassan a szájszaga is.

biztos, hogy ez a természetes gyógyulásnak köszönhető, de hogy jobb az étvágya és jobban is gyarapodik, az talán már több ennél.

ahogy már írtam, én megvettem volna a protexint is, csak épp ezt ajánlották, ezért erről van tapasztalatom.

votiv 8)
votiv

Zuzi, lehet, de fölösleges. majd meglátod.
teának való kakukkfű az igazi, én a cserepes fűszernövényből vagdostam le, mert az volt itthon épp, úgyhogy a fűszernek való is jó lehet a célra.

votiv 8)
votiv

Votiv,
ezt a kakukkfüves fűrdőt Orsinál(majdnem 7hónapos) is bevethetemKép

És tök jó, hogy Istók renbe jöttKép Bárminek is köszönhető! Kép

Zuzmo, Den Kép
valóban a fogzásKép Most aludt el a lányom. De előtte nyűgöskodott. Bekentem dentinoxal és,láss csodát, már horpaszt Kép

Manóka,
Remélem Emma jobban vanKép

CurseKép
Gyere még és értesíts hogy van a pocaklakódKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Lányok, volt valaki Lurdy-ban?

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

sziasztok,

én is vagyok néhaKépszelektíven végigfutva az utolsó 2 napi termést látom hogy sokan betegek,MINDENKINEK JOBBULÁST!!!!!!!!!!!!

sajnos mi is elég betegek voltunk,b-nek erős légcsőhurutja volt és ilyen kruppos jellegű
fulladásos "rohamai" voltak,szörnyű voltKépKépKépKép
kapott egy halom gyógyszert és kicsit talán jobb,azóta nem fullad de még mindig sípolKép
szóval én jó ideje csak b-t babusgatom meg kényeztetem és semmi más nem érdekelt de olyannyira hogy tegnap már azért voltam kénytelen vasalni mert nem volt ruhánkKép

mása,
költöztök már?szólj ha jöttökKép

ha lesz tali szóljatokKép
puszilok mindekit,legyetek jók!

gigi
Vendég

Mása, reméltem ám, hogy nem kenedKép csak azért írtam le, mert nem biztos, hogy olyan kézenfekvő. kérdezte már tőlem anyuka, hogy Nem szabadott volna a mellére kenni? ...

votiv 8)
votiv

és fürdő mehet Orsikának is

Gigi, gyógyuljatok meg!!! puszi!

votiv, aki még mindig itthon dekkol, mert a fija, a kis Murphy, nem hajlandó fölkelni!
erről jut eszembe, tegnap órákig kerestem a telefonomat. hallottam, hogy csörög, de nem találtam! hát nem kidobta a kukába? én meg rádobtam idő közben csomó szemetet, fúúúj
mert ami elromolhat, azt Isti el is rontja!

votiv 8)
votiv

Gigi,
Napok, kérdése Kép Azt hiszem pénteken cuccolunk.A férjem cége szerzi a nagy kocsit és költöztet Kép

Votiv,
azt hiszem a használatiba is be van írva, hogy nó mellkasra valóKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Votiv,
Istók mindent jól elraktározKép Kis hörcsög!Kép Kép Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Sziasztok!

Mi voltunk Lurdyban, de mivel nem láttam senkit eljöttünk.
Utána még egy jót sétáltunk, és most már a kisasszony is el is ájult.Kép

Isti gyerek nem semmi!Kép
zanza

Zuzmo, en gyumolcslebe nyomtam ma az antibiot, siman megitta ("Klacid baby" a neve, ti mit kaptatok a kohogesre?). A Rhinatiolt meg csak vizbe nyomom, az joizu, ugy is megissza.

Den, az orrspay tenyleg tokjo es ugye muszaj "kinyerni" az orrabol a dolgokat, nehogy aztan felszurjak az arcat es ugy kelljen... egyebkent mar korabban is irtam, hogy Fluimare szerintem sokkal jobb, mint a Sterimar, mert elobbibol akarhogy nyomod meg csak egy adag viz jon egyszerre, utobbibol meg allatira omlik.
moose

sziasztok,

ha ilyen a "rossz" idő, milyen lesz a jó???KépKép
gyönyörű idő van!!! Én is menni játszóra, de pl. mehetnénk a bikásra is, meg a mom park mellett van egy csúcsszuper játszi, gesztenyés vagy mi, vasárnap voltunk ott, és IMÁDTUK!!!!KépKép
szóval játszós tali mikor???

tök jól kiveséztétek a bélfórás cuccot!!!Kép
a végeredményt is tudni akarom ám!!!
egyébként volt egyszer egy dokinéni a rádióban, és pont erről beszélt, és ő mondta, h ha "fel akarod javitani" a bélflórát, az több hónapos munka, uis a rossz bacik is megtelepednek, és nem igazán van kedvük onnan elmenni, igy jó pár hónapos munkával lehet csak elzavarni őket...Kép

Votiv,
ez az Isti...Kép

na, mék is tovább, ma megkaptam, h szar háziasszony vagyok ,igy puceválok meg minden, meg különben is ITT A TAVASZ, és ez is meghozta a kedvemet a takaritáshoz...
igy háááát, buli után most takaritááááás, nézz szét, bárhova nézek kitör a fráááász...
na, kitől idéztem???????Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Szia Lányok!
Na megjártuk a dokit. Nem talált igazából semmit, picit piros a torka, de nem vészes, úgyhogy csak egy orrcseppet kaptunk. Arra gondoltam, hogy majd azt kombinálom a sterimarral. Talán így nem készítjük ki annyira a nyálkahártyáját.

Juc!
Megnéztem a térképen ez a játszótér a Bükköny utcában van az Építész és a Fonyód utca közé eső részen. Gyertek csak gyertek. Itt tulajdonképpen van egy nagy és egy kicsi. Mi még a kicsin nyomulunk.

Ildi!
A Lillát már beirattam elvileg szeptembertől bölcsibe, mert én is visszamegyek dolgozni egy kicsit. Amikor mi beiratkoztunk akkor azt mondták a gyereknek az a legjobb ha a lakhelyhez legközelebbi bölcsibe jár. Így Lillát a Fonyód utcai bölcsibe irattam be. Szerintem keresd meg a hozzátok legközelebb eső bölcsiket mondjuk 3-at és menjetek el megnézni.
Én a következőket kérdeztem meg:
- beiratkozás feltételei
- mennyibe kerül
- hányan vannak egy csoportban egy gondozónál
- hogyan néz ki a napirendjük( mikor mit csinálnak)
- mit kapnak enni, hogyan zajlik a kajáltatás ( kapnak -e magos kiflit, hogy állnak a gyümölccsel, stb)
- mikorra érdemes bevinni és elhozni
- mindenképp nézzetek be csoportokba, mennyire tiszták, milyen játékok vannak, milyenek a gondozonők
- nézzétek meg az udvart is
- szoktatják-e e gyerekeket tisztaságra
- szoktak-e fogatmosni kaja után
- be lehet-e vinni cumit/kabalát
- mit kell vinni( pl. szivacs, benti ruha cipő, pelenka stb.)
- strapálják-e a gyerekeket valami extrával pl. nyelovtatás (ez fölösleges)
- hogyan zajlik a beszoktatás és szerintük mennyi idő
Bocs ha nagyon alap dolgokat írtam.Kép

Johi!
Igen a következő csomag valami csokis jelleű legyenés ugyan ebből is kérek szépen még egy csomaggalKép Ha ennyien rárepülünk hamar el fog fogyniKép Előre is köszi!
beetrix

Juc!
Pontosan a piac mögött!

Votiv!
Isti nagy csibészKép
beetrix

Moose Kép Köszi az orrsray-tippet. Még pár napig próbálom a homeos orrsray-t, ha nem javul, akkor jöhet a Fluimare. Nyuszi hogy van? És a pocakod?

Votiv Kép Raktározó Isti Kép

Kép
Kép
denizsa

Mása,Votiv!

Én Babay Luuf helyett a Naturland kencéjét használom mert azt lehet direkt mellre is kenni.

Beet!

OK,megyünk játszóra!

Juc
20170114224602

Sziasztok,
végre itthon...Kép

Ahogy Zuzmo irta (köszi ZuziKép), végül mi sem mentünk Lurdyba, mert mire Bálint felébredt, én már nagyon sz.rul voltam, zsong a fejem, kapar a torkom, stb.Kép

Zanza,
pont eszembe jutottál, hogy Ti biztos mentek, mert közel laktok... Ha tudtam volna a mobilszámod, tuti felhivlak, mert akkor benéztünk volna kis idöre...Kép

Most pakolok, mosok, mert szombaton ujra elutazunk a másik nagyszülökhöz egy teljes hétre... Apa megint külföldön leszKép
Este majd visszaolvasok.

KépKép
fibi

Nagyon köszönöm Nektek a tanácsokat. Nekem még csak ő lesz az első baba, ezért eléggé gyakorlatlan vagyok a témában. Minden tippet, tanácsot, ötletet szívesen veszek.
Jelentkezem újra, ha már túl vagyok az első találkozáson a dokival.

Még egyszer köszönöm! További szép, napsütéses napot Mindenkinek!

Kép Kép
curse

egy ilyen szép napon mint a mai mibe öltöztet az ember lánya modjuk egy újszülötettKép?csak érdeklődömKépKépKépKépKép
Vendég

Fibi Kép
De jó, hogy újra gépközelben vagy! De ugye nem leszel beteg? Most szombaton (úgyértem holnapután) mentek máris? Jó sűrű a programotok!

Kép
Kép
denizsa

Votiv,
Bálint is csomo cuccot a kukába dobKép Már zseblámpát meg szemüveget is találtam ottKép

KépKép
fibi

Deni,
már beteg vagyok, folyik az orrom is, fáj a torkomKép Tegnap kis idöre levettem a dzsekim, annyira jo meleg volt...
Igen, most szombaton már megyünk is Bajára.

HELP!
Az Oscillo mellett lehet Echinacea cseppeket is bevenni??

KépKép
fibi

Fibi Kép Bulást Neked!!! és sok +++++++++++

Kép
Kép
denizsa

3,5 órát sétáltunk, találkoztunk Zuzmóékkal is. Kép
Lencsém 450 gr-ot hízott múlt hónapban, de nem mondtak rá semmit, gondolom jójez. 70 cm - 7950 g.

a Főzelékfalóban főztem, és amig sorban álltam, Lencsi foglalta az asztalt Kép. sajnáltam őt, ahogy nézte, hogy eszem, de ő előtte jól bekajált itthon, ezekből a kajákból meg ő nem kaphat.
most meg GURGULÁSZVA MARHA HANGOSAN NEVET Kép

házilag reszelt almától öklendezik, fintorog, pedig nem is volt ma savanyú, mert körtével adtam. igaz, nem olyan sima pépes, mint az üveges, de azért jobban szeretném mindig ezt adni neki. mi lehet a gáz? (bezzeg a banánt eszi, mert azt péppé töröm villával)

ancsipancsi

Sziasztok,
Jó sokat írtatok, nem tudom most elolvasni, Emma itt alszik a kezemben.
Dokit megjártuk, torka még mindig piros, és ami még ráadásként van, hogy naggggyon jönnek a hátsó fogai, és az még rádob egy lapáttal a lázra. Most is lázas, de nem annyira, talán kezd hatni az antibiotikum. Vettek tőle vizeletmintát, de pár napig eltart amíg megcsinálják belőle a tenyésztést. Pénteken újra kell mennünk, és akkor is lesz vizeletminta vizsgálat (azt már nekem kell vinnem, kaptam zacskót). Aztán majd hasi uh-ra is megyünk, valamikor. Nagyon le van soványodva, semmit nem tudok megetetni vele, még jó, hogy szopizik (Soma bevehetné a fényevő szektájába).
Mivel mindez kevés nekem, ezért apa is lebetgedett, így a hét további részében ő is itthon dekkol.

Beet, Zuzmó,
Az jutott eszembe, hogy a múlt heti tücsökzenén mi hárman egymás mellett ültünk, és most mindhárom gyerek betegKép

Egyelőre ennyi, majd jövök, ahogy a betegeim engedik.

Kép
Kép
manoka11

Ancsi,
Bálint is jobban favorizálja a banánt, azt szinte minden nap bir enni. Az almát ritkán fogadja el, ö is fintorog. Sztem ezzel nincs gáz, csak finnyás a lelkemKép Ha összeturmixolom más gyümivel, jobban megeszi.

KépKép
fibi

Deni,
köszi.

Manoka,
Nektek is jobbulást, az egész családnak! Látom, nem könnyü idöszak ez Neked semKép

KépKép
fibi

Látom szerveződnek a játszós talik!!! Kép Tök jó!!! Mi is csatlakozunk majd, valamikor, szerencsére Doni is már csak elvétve köhint egyet Kép

Zsan!
A Kilátó téri új játszót ismered? Mert az hozzátok egész közel van Kép És nagyon jó!!! Kép

És XXII kerületiek! Kastélypark???? Kép

Persze mi megyünk szívesen a XI. kerbe is bárhová...Kép

Na megyek, balhé van...veszekednek a gyerekeim Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

És minden betegnek gyors jobbulást!!!!!!!!!!!!
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

tenyleg eltuloztuk volna a baci-temat? vagy inkabb a problema tul osszetett? talan az utobbiKép. sztem mondjuk ez tok erdekes temaKép, es jo, h felvetodottKép. kar, h kicsik vagyunk hozzaKépKép. bar a tutit sztem senki nem tudja megmondani (van egyaltalan?). es ez az egeszben a legjobb, h nincs egyertelmu (v inkabb: mindenkire egyforman ervenyes) valasz: on dont!Kép yeahKép
(ja, es most igy visszaolvasva latom, milyen pocsekul tudok fogalmazni. foleg amikor 1 v. max. 2 mondatba akarom belesuriteni minden mondandomat. nem csoda, ha felreertheto. de azert aztan sikerult tisztazni, ugye Ancsi?Kép)

Gigi, Kép gyogyuljon az a kicsi fiu mielebb es babusgasd minel tobbetKép

Fibi, jobbulast neked isKép

Manoka, neked meg soksok extra +energiat!Kép

ja Zsan, tenyleg jo ez a rossz idoKép de valahogy nem banom, h nem jott be (egyelore?) a joslatKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Manóka: jobbulást asz egész családnak.

Gigi:Bálintnak is.

Den: jó volt titeket látni.

remélem marad a jó idő, nagyon élvezzük a nagy sétákat.

szép estét 1 kezes johi

Kép
Kép
johanna1975

Bogárka,
kastélypark rulez. Mikor? Kép (H-SZ kivételével)

Ildi,
nálunk úgy van, h reggel 6-9 között kell levinni a dedeket a bölcsibe, utána van mindenféle játék, kaja, alvás, a sorrend nem világos, és ebéd (alvás) után 2től vagy 3tól lehet hazahozni őket, max 5ig maradhatnak.
Én nagy naívan azt hittem, levihetem ebédre is, hisz ha csak du van suli, miért terhelném vele a bölcsit és őt a bölcsivel? De a dadusnéni logikus magyarázatot adott: ha csak úgy akármikor visszük őket, nem lesz meg a napi rutin, összekeverednek, nem alszanak, stb.
neet
neet

BOgárka,
IGEN!!!ismerem!!!ma is ott voltunk sötétedésig!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan!
Akkor majd szólj mikor mentek legközelebb!!! Kép Vagy mindennap ott nyomjátok??? Kép Esetleg egyszer csatlakoznánk...Kép

Neet!
Ehét már tuti nem...esetleg jövő kedd???

Na, el agyatmosni...ma két felvonásban Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?