A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jó reggelt!

Nemsokára útra kelünk, de egy gyors bekukkra még futja. Vigyázzatok magatokra, betegek buljanak, élvezzétek a tavaszt! Kép

Zuzmó,
az utazás miatt pörgök nagyon. Abszolút feldob. Kép Nomeg a kv.

Bkriszta,
köszi, igyekezni fogunk!

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY:
jövő hétvégén táncháztalálkozó, aki szereti a népzenét, ott a helye. a kőcök élvezni szokták nagyon.

BOLDOGSÁGOS HETET MINDENKINEK!
cupp,
fic
ficánka

Zsan,
most már igazi sztár jár a pázmányra!!!! Kép Benedek Tibor (vizilabda, bocs, ha tudod Kép) meg ugye elbújhat a maga 2 olimpiai, 1 világbajnoki, számos európabajnoki aranyával a töri szakon...
Szerencséd volt pp performanszával, mert nem a hamis részeket adták Kép amúgy freddienek meg annyi hangja volt, hogy mindenki hasonlít rá kicsit szerintem Kép de ők sem a real thing Kép annak idején az emlékkoncerten egyedül george michaeltől dobtam egy hátast, hogy IGEN, az ő hangja bírja a terjedelemet-hangerőt, tud is vele játszani Kép

Juc,
küldtem a denevértetemeket, mentek utánuk a vérmókusok is Kép

Ancsi,
aaaarciiii kutyája neetnek van Kép lehet, hogy Dóci rá gondolt???? Kép

Indi,
gyereksereg jóóóóóó Kép és már nem is csodálkozom azon, hogy mikor írsz Kép

vera (25+6)
kisün

Ficéknek jó utat és jó szórakozást! Kép

Hit: nem is tudom, kinek higgyek Kép
Sajna Eszter már taknyos is, úgyhogy sztem most már végképp ki nem derül, mitől a láz. Viszont eleven, és annyit eszik, mint 2 másik. Tegnap annyi főzeléket beevett, hogy utána nem kért sütit. Nem egy stréber a kölyök? Kép
Apja is kidőlt, és a kutya meg belelépett valamibe, sé most húzza a lábát, úgyhogy egy, csak egy leány van talpon a vidéken...
Egyébként most 7 óra van vagy 9? 9re tippelek, de ez csak tipp.
neet
neet

Neet,
9 van Kép akkor ez nálatok valszeg más is lehet Kép de legalább egyben letudja Eszti a oltási tüneteket + a nyavaját... és ha jókedvű, és eszik, mit akarsz még többet? Kép

v
kisün

Neet,
és G-nak is jobbulást!!!! Kép
kisün

Moose!
ne sértődj be! Kép én Krisztától kérdeztem a fényáteresztést. szerinted tengerpartra jó egy ilyen? vagy TOTÁL érnék benne a Nap káros sugarai?

ancsipancsi

Sziasztok!

Most már egy kicsit jobb a hangulatom, tegnap sétáltunk egy nagyotKép

Indi: Hajrááááá, nemsokára DominózhatszKép

Fic: irigy, irigyKép

Bogárka: én sem voltam mostanság túl kipihent, és sajnos ahogy egyre fáradtabb vagyok, úgy fogy a türelmem Marcival szembenKép És most kezd féltékeny lenni a kissrácKép Mindig akkor kezd balhézni, meg kaját kérni, amikor B éppen elaludna... Meg elveszi tőle a babajátékokat, pedig van egy csomó amit most kaptunk, tehát nem az övé volt.
Mi lesz amikor B elkezd mászni???

Ancsi: nagyon jó a mozgóképKépKépKép Balu most kezdi emelgetni a popóját, meg rázni, kíváncsi leszek Lencsid mikor indul meg előreKép B most épp a hátracsúszást gyakorolja és ez nagyon frusztrálja ÕtKép

Recca: KÖSZIKépKépKép

Egy kis Megasztár érdekesség PP nővérétől:
"a kisöcsém Dani benn volt a sminkszobában, és a Soma azzal traktálta közvetlen a műsor előtt Petit, hogy meghallgatta-e a múltkorit és, hogy ugye milyen szar volt. És ezt jó sokáig csinálta csak úgy mint önbizalomerősítő...ezért szólt vissza neki a Peti amikor megint a rádióval jött."

Na megyek, de este ha tudok rakok fel egy-két képet nehogy elfelejtsetekKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Szep jo reggelt!

Most csak par kep a satorrol,mert aztan kellene vmit foznomKépKép
Szerintem siman atereszti a napfenyt,nagyon vekony az anyaga.

Kép
Kép
Kép

Es az en mosolygos nagy fiam:
Kép

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta!
Ákos annyira édes! és a sátor tényleg nem okés a tengerpartra Kép

Pocak!
Lencsim ha el akar érni valamit, elkezd hátra mászni Kép . még nem tudja hogy kell előre. már sehol nem lehet ott hagyni, fél perc alatt elgurul több métert.

ancsipancsi

Krszta!

KKöszi a képeket,Ákos nagyon aranyos rajta.

Kisün!

Ne ijesztegess!Kép

Ancsi!

Ez a sátor szerintem nem jó napfény ellen,de lehet a katalógusáruházakban is kapni olyat ill.én már találkotam vele AuchanCoraTesco-ban is.

FIc!

Érezzétek nagyon jól magatokat!

Juc
20170114224602

Kriszta Kép
Ákosodnak nagyon szép a mosolya (is)! Kép Tényleg tök jó ez a sátor a sok lasztival! Lehet, hogy hülye kérdés, de ezeket a labdákat a sátorhoz adták, vagy külön is kaphatók?

Vera Kép
"Aaarci" Kép Dóci lányod nagyon édes, nem csoda, hogy Te is olvadozol tőle!

Neet Kép
Bulást Nektek!!!!

Ancsi Kép
Nagyon köszönöm a progit!! Ha sikerül gyártanom vele vmit, majd felteszem.

Kép
Kép
denizsa

Na ezt sikerül gyártani Ancsi-féle progival és a párom közreműködésével (tudom, h nem tökéletes, de nézzétek el, ez az első):

Kép

Kép
Kép
denizsa

Akkor néhány fotó a tegnapi esküvőről:

Itt még kicsit megszeppenve:
Kép

aztán illedelmesen végigülve a szertartást:
Kép

majd már magabiztosan vezetve a koszorúslányok sorát:
Kép

Bocs, de nem tudtam közülük választani Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Akos alszik,igy vissza tudtam olvasniKép

VeraKép
"Aaaarciii" KépKépKép Nem csodalom,hogy elolvadtal.

BarbiKép
En meg folyamatosan hiztam,vegigKépKép
Hu,hany hetes is vagy?Irjad leeeegysziii!!!

IldiKép
Akos is mindent ledobal,en sem tudom,miert,de olvastam vmilyen babak fejlodeserol szolo cikkben,hogy nagyon szeretnek dobalozni.

AncsiKép
Igen,folos figuraim is vannakKépKép
Nem tudom,le kellett e volna mosni a labdakot,de mivel Akos rogton ravetodott az osszesre es rogton meg is kostolta oket,igy ez lemaradt.
Mondom en hangosan,hogy nem es nevetunk is,de nekem 25szorre mar nem olyan viccesKép Kép

JucusKép
szivesenKép

DenKép
Labdakat a satorhoz adtak,nem tudom,kulon lehet e venni.
Szuper a mozgokep Balintol!!!KépKép

En is szeretnek,Ancsiiiiiiii,segits!!!

BogarkaKép
Amulatba ejto Petra szepsege!!!

Ezt a 3 kepet latnotok kell:

Johet a nyar:
Kép

Almaeves Akos modra:
Kép

Nem adom,ez az enyem:
Kép

Sikerult meggyoznom Azuram,hogy vegyunk masik sportbabakocsit AkosnakKépKép
Megyek is nezelodni...

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta, hogy neked milyen csinos nagyfiad van!!!! KépKépKép

Petratündérlány gyönyörű, vajon az én esküvőmet is vállalná? (ha lesz egyszerKép)

délelőtt vásározni voltunk, most mindenki húzza a lóbőrtKép Isti kapott homokozókészletet, kis próbálta apával, míg én felcuccoltamKép

votiv 8)
votiv

Ákos és Petra nagyon helyesek!
Nekem az ülüs kép tetszik a legjobban Petráról!
Ákosról meg az almaevősök!

Votiv!

Voltunk IKEA és svéd alsó közép osztálybelinek (ez hány szó vajon?)érzem most magam mert ott szereztünk be egy-két bútor darabotKép

Juc
20170114224602

Kriszta!
Ákos nagyon nagyfiú már!!! Hihetetlen Kép...és gyönyörű!!! Kép

Ledobálás pedig amolyan ok-okozati összefüggések tanulása miatt van...azaz "elengedem-leesik-koppan...és ezt én csináltam hűűű de jóóóó!!!"

Dícséreteket köszönjük a csajszira!!!
Votiv!!! Na nááá, hogy vállalná, nagyon élvezte...csak ki ne fussunk az időből!!! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Petra milyen nagylany mar, azta! Nekem a harmadik kep tetszik a legjobban Kép

Ti megprobaljatok a gyerekeket is atallitani az uj idore, vagy nem is kell, mert ugyis modositanak maguk a napirenden, vagy nem erdekes, hogy del helyett egykor ebedel meg nyolc helyett kilenckor alszik naes...??

En ma Kikaban voltam, mert vettunk megegy latexmatracot, ami majd kisnyuszie lesz ket ev mulva, de addigis berugjuk nagynyuszi agya ala, mert ha valakinek megis ott kell dogleni mellette valamikor ejszaka, akkor jol fog jonni. Es kar, hogy egy honapja mar megvettem a masikat, es nem most, mert most 15%al olcsobb volt. Es pp aria-juk volt, megneztem, de chicco ponee nem, pedig mindenfele chicco kocsi allt hegyekben. Es a merevalju pelenkazofeltet 8e, mikor mellettuk a tescoban 3. De mindnek szornyu mintaja volt.
moose

Sziasztok!

Moose:
örök hálám a sátor ötletért!!!
Na persze a húsvéti ajándékból nem lett semmi,mert az apjuk nem bírta ki,hogy addig várjunk veleKép /éppen próbálja bepaszírozni magát Õ isKép/
Óriási a boldogság!
Kép

petergabi

Gabi Kép gondolom meg tegnap vettetek, kulonben nem most nem tudnal itt a gep elott ulni, mert epp ladakat kene adogatnod Kép nekunk legalabbis elso nap egyfolytaban jatszanunk kellett Kép de nem fazik fel a lanyka, a kovon? nalunk parketta van, de gondolkodtunk, hogy mit tegyunk ala vagy bele, hogy nyugodtan fetrenghessen benne, de meg nem sikerult kitalalni (habtapi nem valt be, mert szetszedi meg harapdalja)
moose

A babás fotók nagyon édesek,csak nem merem név szerint dícsérni Õket,mert félek,hogy kihagyok valakitKép

Neet:
Dorkám a 4.-5. napon lázasodott be a 15.hós oltás után,rá 2-3 napra be is pöttyösödöt.
Jól összejött nálatok mindenKép

Juc:
én is köszönöm az auchanos tippet,ma el is hoztuk a fotókatKép

Votiv:
azért én is kíváncsi lennék a"viperabálas" fotódraKép
Egyébként szerintem azért nem érezted túl jól magad,mert nem voltál megelégedve magatokkal.Ha az ember ilyen szituban nem érzi magát"bombázónak",akkor csak feszengKép

Ancsi:
köszi a linket megkaptam,de egy laza mozdulattal ki is törültemKép
Elüldenéd mégegyszer??????

petergabi

Moose:
de,ma vettük,csak nálunk egy nővér is tartozik hozzáKép
Egyébként tettünk alá egy szőnyeget és belül is van már 2 nagy polár plédKép

petergabi

Ezt meg kell mutatnom,a legújabb kedvencem:

Kép

petergabi

ÁMULOK BÁMULOK MILYEN SZÉP GYEREKEK!
Denizsa, Kriszta, Bogárka, Gabi! minden gyerek tündér!

Juc!
mi meg az Ikeában főztünk rákot, meg lazacot. Auchanos fotókat átvettük, kafák, köszi a tippet!

Bogárka!
ez is keretbe illő kép ám! de nem tudnék választani én sem...talán a harmadik.

Gabi!
az nem link volt, hanem a progi!!!!4 Kép Kép Kép

én az Auchaban láttam ilyen sátrat ma.

Lencsémnek tettem egy hajcsatot a két szál hajába, és egy csomó ember hangosan megjegyezte, hogy milyen édi. Kép férjem nagyon büszke volt, ő tologatta.

ancsipancsi

Megvan, ez az, jönnek a pöttyök is. És nincs köhögés, az mondjuk nem is volt, csak egy kicsit fikázunk, azt meg alapból szoktunk, ugye Juc? Kép

Bog,
a keddi talit még megbesz, sokmindentől függ. De kedv az van, az tuti. Képek közül pedig abszolútli megértelek, miért nehéz a döntés. Kép

Bkrisz,
Eszter elragadtatva sikította, hogy BABA Ákosod képein. Kép

Mindenki más gyönyörű: Pgabi és Den dedjei egyformán. Kép

Benyalt a csajom valami paprikát, és üvöltött egy cseppet (lejátszott egy cseresznyep.-t a füzérről...), de kimostuk a száját, így kialakult a béke. Kép
neet
neet

GabiKép ha már ennyire forszírozod a személyes viperabáli élményeim, akkor elmesélemKép
mikor odaértünk, egyből a bejáratnál, még a ruhatárhoz se értünk, kis mostohalányom elbotlott, hasra esett a cipőjében/től. sikerült apjával olyan cipőt venniük, aminek gyári hibás volt a bal oldali sarka, ezért billegett, életveszélyes volt, ráadásul ez a lányka 1. magassarkúja, szóval semmi tapasztalata nem volt.
ráadásul kiment a bokája is, szép lassan dagadt fel, egyre kevésbé tudott járni, a végére mezitláb sántikált.
felajánlottam - én a mártír -, hogy cseréljünk cipőt, az enyém jól bejáratott (majdnem 10 évesKép), nem tűsarkú, szélesebb orrú (nem az a hülye 3szög), kifejezetten kényelmes salamander cipő. cipőt cseréltünk, hát, ő járt jobban. én szinte lépni nem tudtam, a nyitótáncot sem láttam, mert egy félreeső hangszórón ültem, a lábam kibújtatva a cipőből... két lépést nem bírtam tenni, mire eljutottunk a vacsoraasztalhoz, majdnem sírtam, de próbáltam tartani magam. úgy éreztem magam, mint a hamupipőke egyik mostohája, aki a lábánál egy számmal kisebb (ráadásul 3szögorrú) üvegcipőben próbál lépkedni. szegény kislánynak se volt jobb, a bokája miatt, és mert a hatalmas esés porrá zúzta az önbizalmát is...
és ha ez még nem lett volna önmagában elég lelombozó, szegénykém folyamatosan panaszkodottKép
a Gundel-vacsorából nem evett semmit, mert hányingere volt. nem is ivott semmit sem az egész Operabálon, mi apjukkal legalább jól bepinyakoládáztunk, hogy valamit javítsunk a kedvünkönKép
a vacsoránál ki kellett gombolnom a szoknyám, mert nagyon szorított, kissé optimistán vette be a varrónő. és utána senki nem szólt, hogy gomboljam már vissza, nekem meg így volt kényelmes, és úgy maradt... így több képen szépen kibuggyan a hatalmasra tömött hasamKép vagyis inkább a nem regenerálódott hasbőrömKép (Oxi szerint meg gyenge a hasfalam, azért nő meg annyira a pocakom evés után)
na aztán visszacseréltük a cipőt, és legalább egyet táncoltam apafejjel (egész évben ez az egyetlen alkalom), míg a kislány egyet se tudott... már mezítláb is maradt egészen a végéig, így sántikált, és nyafogott szegényke rendületlenülKép sajnos hajlamos erre, még ha a cipődolog nem is lett volna, talán akkor is ilyen lett volna. talán a betegsége miatt is, talán emiatt is lett beteg, jó ég tudja...
szóval nem volt egy élmény az este, papival totál lógó orral mentünk haza, a lányát meg már ölben vitte be a lakásba.
ez az operabáli sztori. egyébként nem volt rossz a hajam, csak kőkemény a hajlakktól, de asszem ez a díszkontyoknál szokásos, mindegy, legközelebb inkább vmi szép "omlós" hajam lesz Kép a sminkkel meg csak az volt a gond, hogy nem illett hozzám, és kicsit büdös volt, nemtudom azért-e, mert a kozmetikában kissé állott cuccok voltak már, vagy a rengeteg réteg miatt, vagy mert az én kozmetikumaim természetes szagúak nem parfümösek, mindenesetre csak az zavart, hogy kissé öregasszonyszagom voltKép
de legközelebb más lesz, a hajam is, a sminket sem bízom másra, és talán mindannyiunknak jobb lesz, ha papikával kettesben megyünkKép
na de azért majd teszek fel 1 képet, van pár normális is, csak a másik gépen.

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Ez a sátor nagyon szuper! Ho is lehet kapni? Auchan? És mennyi az annyi? Nem is csodálom, hogy a kölkök imádják! Nekem is kell egy ilyen!

Babák gyönyörűek!!! Petra csuda édes, nekünk a 3. fotó a best, férjemnek is nagyon tetszett!

Moose! Hogy te mindig aggodalmaskodsz!Kép És egyébként írjál sokat, én mindig elolvasom!

Ez a szám.gépes program nagyon klassz! BálintKép

Neet! Bazsó is mindig a Jancsi paprikát cibálja ki a szekrénybőlKép Szerencsére a szájába még nem vette, én meg jól elpakoltam!

Ma olyan jó idő volt, hogy kertészjedtem is egy kicsit. És voltunk hintázni. Bazsó nagyon élvezte, most hintázott előszőr!

Manókáékról nem tudtok semmit? Most írtam neki mélt..

Kép
Kép
zuzmo1

Votiv:
Kép

petergabi

Votiv:
ez valóban nem lehetett túl szórakoztató ígyKép
De még mindig érdekel,sőt most már nagyon érdekel az a fotóKép

petergabi

Bog,
Petra nagyon csini koszorúslány volt Kép

Kriszta,
Ákos nagyon édes! Hát még az almával! Remélem a ruha "bejön" tavaszcsalogatónak Kép

Gabi,
A legújabb kedvenced tényleg nagyon Kép úgyhogy nem csodálom, hogy a kedvenced!

Ancsi,
Jöhetne egy ilyen hajcsattos kép Lencsiről, sztem itt is nagy sikert aratna Kép

Votiv,
Ez aztán az "élmény"-beszámoló Kép

Zuzmó,
Ma mi is voltunk kertészkedni, amíg az eső nem kezdett esni.. Küldhetnél felénk is a jó időből! Kép Bazsó a babahintát próbálta ki?

Kép
Kép
denizsa

Zuzmó!
én is aggódom Manókáék miatt, majd tudósíts.

Votiv!
klassz buli lehetett. fotót kérünk Kép

Lencsém egész este üvöltött. nem is tudtam egfejteni mi baja volt Kép

ancsipancsi

VotivKép Most már mindent tudok, és mindent megértek (és a betűket is ismerem Kép) Így aztán persze, hogy nem érezted jól magad... Nem volt túl korai a kislánynak egy ilyen bál?

MooseKép GabiKépA sátor nekem is nagyon tetszik - no meg a sok színes labda hozzáKép

indianyo

Votiv!
Olyan szemléletesen írtál, hogy nekem már fotó se kell Kép

Neet!
Keddet meglátjuk...Petra köhécsel, nem akarnék senkit megfertőzni, szóval ha holnap sincs jobban, akkor lefújva Kép

Jóéjt!

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ja, és Gabi!
Gyönyörű a fotó a lányaidról...na meg a lányaid is Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ildi!

Lehet,hogy már tudod mind ezt a GYESről de azért belinkelem:
http://www.csaladinet.hu/kisokos/gyed-gyes/gyermekgondozasi_segely_gyes_havi_ell atas/#info

Juc
20170114224602

Neet!

Ezt neked:
Kép
Kép
20170114224602

mindeztKép
20170114224602

Juc,
köszi mindezt. Kép Egy cipő nem cipő. Vagy ő rúgta le, vagy azt már nem tudtad leszedni?
neet
neet

Bog,
oké, valszín nekünk se jó, Eszter még nem 100as, sajnos. De sebaj, hosszú még a tavasz, majd megyünk, ha mindenki teljesen jól lesz! Kép
neet
neet

neet

Neet!

Üres hozzászólást hogy csináltad?
ja alvásos képet csak azért mert Esztiről mutattál egy kitekeredett képet a napokban és gondoltam Pannát is megmutitom,hogy ezek a babalányok milyen furcsa pózokban tudnak aludniKép
20170114224602

Sziasztok,

Bkriszta: Ákosnak nagy gratula a lépésekhez. sátorral én is szemeztem. De még nem vettem meg, de lehet veszek egyet Fannilánynak húsvétra. Annyira aranyosan játszanak benne a babák.

Zuzmo: Auchan és 4000 Ft.

Ildi: jó volt veletek összefutni, Timi nagyon heyles kiscsajszi. Végül taliztatok a férjeddel? vagy elkerültétek egymást? remélem az elöbbi.

Votiv: élénybeszámoló tényleg elég szemléletes, sajnálom hogy ilyen balul sikerült az este.

Bogárka: Petra nagyon cépséges a rózsaszín koszorúslány ruciban.

Lindi: már csütörtökön költöztök? nem április egyet mondtál még régebben.

Juc: na akkor összefoglalom a meglehetősen zagyva üzeneteim lényegét. Szeretnék egy jó porszívót, ami tényleg sokat tud és NEM került 200ba. Ez lett volna a lényeg, de jól elbaltáztam a hozzászólást.

Den: jó a kép Bálintról.

Minden bébi nagyon helyes.

Jaj, hív Fanni pedig ezer dolgot akartam még.

Kép
Kép
johanna1975

Juc!
de jó ilyen pózt látni másnál is Kép
Babalányok rulez.

Lencsémnek reszelős lett az ínye, tán bújik kifelé a foga, lehet emiatt rítt tegnap.

ancsipancsi

Johi Kép
Remélem azért még összejön a sétánk! Fannika tényleg egy duracell-nyuszilány Kép

Ancsi Kép
Fogacskáknak hajrá, Nektek kitartást a nyügihez, ez nálunk is nehéz időszak volt/van/ és még lesz... Kép

Neet Kép
Bulást Esztinek!!

Bog Kép
Remélem Petra nem lesz beteg!

Juc Kép
Ez az alvós kép Pannáról nagyon tetszik Kép

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!

Most vagy melegfront van, vagy fogzunk (továbbra is), de a gyerekem kibírhatatlan!!! Végre elaludt!

Votiv!
Hát, nem sikerült valami fényesen ez a bál! De sebaj, majd jövőre!!! Addigra regenerálod a hasbőrödetKép Egyébként ezek szerint nekem is gyenge a hasfalam, mert egyből meglátszik rajta, ha kajálok! És a lánynak milyen betegsége van? Vagy ez nem publikus? Azért kérünk fotót, mert szerintem kicsit eltúloztad, és tuti nagyon jól néztél ki!!! És én sem tudom, kiknek találták ki a hegyes orrú cipőket, de aki kitalálta, azt jól seggbe kéne rúgni eggyel!

Den!
Igen, bébihinta volt, és tök jó, mert így nem kellett benne féltenem Bazsót, nagyon jól tartotta!

Ancsi!
Biztos a fogakKép Manóka még nem válaszolt!

Johi! Köszi az infót! Rábeszélem Apát, hogy vegyünk!

Panna nagyon édes!!!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

Még mindig nem nagyon tudok jönni, mert Emma nagyon rám van tapadva, most loptam 5 percet.
Már jobban van, szombat óta nincs láza, a kedélye is jó, meg végre már jobban eszik. Holnap reggel kell újra a dokihoz mennünk, addigra meglesz a tenyésztés a vizeletből, valószínüleg valami húgyuti fertőzése lehetett, de nagyon remélem, hogy holnap többet megtudunk. Azt hiszem, még el fognak küldeni minket mindenféle vizsgálatokra, pl. hasi uh-ra, mert azért ki kell deríteni, hogy ez a hosszantartó magas láz mitől volt.

Csak ezt az oldalt futottam végig, gyönyörködtem a fotókban, nagyon édesek a gyerekek, Petrának nagyon jól áll a koszorúslányság.

Gabi, Kriszta!
Nagyon tetszik a labdás sátor, hol és mennyiért osztogatják? Bocs, ha már írtátok, de nem olvastam, csak a képeket néztem.

Majd még igyekszem jönni, de ezer dolgom van itthon is, még a múlt hétről elmaradva.

Kép
Kép
manoka11

Manóka Kép
Jaj de jó végre hallani Rólatok Kép Már többen hiányoltak Téged! Nagyon örülök, hogy Emma jobban van!! Tudom, hogy nem tőlem kérdezted, de már olvastam itt párszor: a sátor Auchan-ban kapható kb 4000 Ft-ért.

Zuzmó Kép
Bébihinta rulez Kép már nagyon szeretném én is kipróbálni Bálinttal, ha jó idő lesz, akkor talán ma sikerül eljutnunk a játszótérre. Szegény Bazsó és Ti, bizti fogzik Kép A hétvége nálunk sem volt piskóta, ketten alig győztük B-vel... Valszeg újabb fog jön, bár nem látszik semmi, de nagyon duzzadt az ínye és állandóan cuppog. Bele sem merek gondolni, hogy meddig tart a fogzás...

Kép
Kép
denizsa

Szolgálati közlemény:

HOLNAP NEMLESZ TORNA!Bogyó beteg.

Ada

Johi!

AKkor jó,mert azt olvastam ki,hogy jó porszívó 200 ezerért.na,gondoltam Johiék kőgazdagok ha 200ezret szánnak porszívóraKép
nekünk csak sima,mezei Elektrolux van de ez is HEPA szűrős amit a LUX cég a 600ezres porszívójáról állít.Tudod,amit kijönnek és bemutatnak és állítólag kitakarítanak.Na,engem felhívtak és mondtam,hogy jöjjenek csak ,legalább jól kitakarítanak.AHA egy nagy fenét csak az egyik sarkát csinálta meg a szőnyegnek és mutogatni akarta a porban lévő atkákról a videofelvételt és akkor mondtam,hogy köszi.....Mondjuk előre tudtam,hogy nem veszek csak kiváncsi voltam,hogy mire képes egy csoda pornyűvő.Szerintem semmi extra.KépSZóval HEPA szűrő van már minden mezeiben is ,ezt akartam kihozi ebbőlKép

Juc
20170114224602

Manoka, vegre gyogyulofelben vagytok Kép

Zuzmo Kép akkor meg irok

Ancsi, ha tenyleg ilyen elvetemult vagy, hogy napra viszed szegeny gyereket, akkor nesze neked UV sator: http://interstore.hu/?page=3&brand=2&uid=GWEKcUbBn20kswyL&bagitems=&bagsum=&id=_ _babymoov_28

Gabi, ezek a lanyok nagggyon szepek! Oszulsz mar az aggodalomtol? Kép
moose

Bazsi a vasalt pelenkákat rámolja ki a fiókbólKép

Kép
Kép
zuzmo1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?