Bogyonak mielobbi gyogyulast!
Den, otthoni oblitgetest mar reg kinottem, na de ha az utcan leejt valamit, az teljesen mas!
Foldredobalas meg igazan semmi! Majd akkor nyafogjatok, ha jon a tapetara meg mindenhova rajzolas, csoros poharbol vad osszevissza locsolas, takony kovetkezetes szetkenese az arcon kezfejjel (egeszen a szemig) es barmilyen szuloi beavatkozasra durvan agressziv ellenallas, reggeli meg delutani ebredes utan egy orat csak karban cipeltetes (kulonben uvolt), egyedul egy percig sem marad meg egy szobaban, rajzfilm elott sem (kulonben uvolt) stb stb
Indi, te tenyleg akarsz szavazni? En nem idegesitem magam mar ilyesmivel. Az is boven sok lesz, ha ketten meg akarnak majd locsolni husvetkor...
Kisun, kepzeld tegnap kimostam egy jatekot, mert nem vettem eszre, hogy kisholgy beramolta a mosogepbe, csak benyomtam a ruhakat es elinditottam. Szerencsere nem lett semmi baja, se jateknak, se a gepnek...
Emlekeztek a "Northern exposure" sorozatra? (Miert eppen Alaska?) tudjatok, amiben az a jokepu moose atsetal Cicely varoskan

meg persze ott van Joel Fleischman doki, Ed, Morris, Holling, Maggie meg a tobbiek... Apa letoltotte nekem mind a 120 reszt, de csak az elso othoz van magyar felirat

nem akarja veletlenul valaki a tobbi 115 reszt leforditani?