A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Moose!
gondoltam, hogy haraxol majd Horvátország miatt Kép, de mindenképp el szeretnénk vinni Lencsémet. egy olyan házban leszünk, aminek a lábánál kezdődik a tengerpart, úgyhogy ne órákat képzelj el, amíg levisszük, hanem mondjuk fél órára. de addig is sátorba akarom dugni szegényt +60-as kenőcs Kép
linket köszi, megnézem

ancsipancsi

sziasztok!

Bogárka,
én is az ülős képre szavazok, bár a többi is szépséges!!!!!!!!!!KépKép

Juc,
Panna is csudaédes!!!KépKép (igen, ezek a lányok biztos tudnak valamit!!!!)
Esetleg a csütörtök jó lenne???csak mert addigra TALÁN kisütne a Nap...szal???Kép

Manoka,
de jó, h jobban vagytok!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

...a szerelem szavára elindult Emanuelle...
boáááááááááá!!!!!!!!!!
ezt hallottam vmi szar helyen, és nem megy ki a fejemből!!!!!!!!!!

Vera,
nem is tudtam, h Benedek Tibi...mik vannak??? majd irok emilt, nem akarom szétOFFolni a topikot!!!HEHEEHE

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi, utazas tokjo, csak nap nem okes. Es figyi en tavaly a Bioderma (uva es uvb izektol vedo, vizallo) Photoderm MAX naptejet kentem a nyuszira, ez 100 faktor. Gyogyotarban vettem.
moose

Zsan!

Igen,inkább a hét második fele,mert most nagyonkaka az idő.

Voltunk méricskélésen és Panna 8950gr és 76 cm.És üvöltött végig amig vizsgálta a doki bá.

Juc
20170114224602

Szia Lányok!

Na előkerültem én is. Nálunk az a helyzet, hogy Lilla úgy tűnik meggyógyult, én viszont annál betegebb vagyok! Én hüle, csütörtökön vagánykodni akartam, hogy meleg van és nem kell kabát, hát mégiscsak kellett volna, mert visszafáztamKép Na minegy, ez már a 4. nap talán a hét közepére jól leszek. Lillus és én is nyomjuk az Echin-tKép

Juc!
Panna nagyon édesen alszik, jól látom, hogy van valami a szájában? És nagyon turbón nő,a Lilla 19 hónaposan 79cm.

A többi babó is nagyon aranyos a képeken és a sátoron én is elgondolkodtamKép

Na most visszaolvasok, de jövök.

Hurrá itt nálunk 15 fok vanKép

Johi majd hívlak kaja krunchy miatt.)
beetrix

Beet!

IgenmZsici lába van a szájábanKép

Bulást!
20170114224602

Sziasztok!

Moose:
én még csak-csak,na de az apjuk...Kép
Ma már megértettem,hogy mire céloztál a sátorral kapcsolatban.Mivel Orsi suliban volt nekem kellett egész de. visszadobálni azokat a k..a labdákatKép

Juc:
valóban nem semmi PannádKép
Kicsit meg is nyugodtam...Kép

Manóka:
az jól hír,hogy már javul Emmád,de ez a hugyuti dolog már kevésbéKép
Sajnos a lányoknál elég gyakori,Orsimnak is volt 6éves korában,sajnos vesemedence gyulladás lett a vége.Készülj fel rá,hogy elég gyakran kell majd mennetek kontollra,de talán jobb is.Volt olyan nálunk,hogy még nem is volt tünete,de a vizeletben már kimutatták.Igazság szerint ezt csak kinőni lehet,mert a lányoknál nagyon rövid a hugyvezeték és szinte azonnal a vesékig kúszik a fertőzés.A popsitörlésnél kell nagyon körültekintőnek lenni!
A tartós,magas láznál már gyanakodtam,de nem akartalak rémísztgetni.

Indi:
merre vagyKép

A betegeskedőknek nagyon gyors gyógyulást kívánok!!!Kép

petergabi

HalihóKép

Itt vagyok, csak annyira zsibbad kezem-lábam az ödémától, hogy nehéz írni... Áttértem öreg pingvinanyóról a vén fókaanyóraKép Mondom Dominónak, hogy maradjon még a pocakban, ha szeretne, nem fogok neheztelni, de szavazni már nem a pocakban akarom vinni, úgyhogy ezt tartsa észbenKép

GabiKép Nekem olyan sátor kéne, amiben egy ilyen fürtösfejű labdázik, van ötleted? Kép

Gyógy Gyula üdvözletét küldi minden illetékesnek általamKépKépKép

indianyo

Sziasztok lányok Kép

Csak azért jöttem, hogy egy időre elköszönjek tőletek, mert átköltöztünk. Nagyon nagy kupi van az új lakásban. Tele vagyunk dobozokkal. Szerintem egy hétig dobozolni fogunk.
Igyexünk mihamarabb bevezettetni a netet és akkor újra leszekKép
A freemailemet gyakran meg fogom nézzni(vagy a féjremmel nézetem meg)
HA MEGSZÜLETIK DOMINÓ, AKKOR MINDEBNKÉPP ÉRTESÍTSETEK LÉGYETEK SZÍVESEK Kép

Remélem, hogy mire a többi pocakosnak jön a babója, addigra már lesz netünk.

Mindenkit puszlilok és kívánok vidám tavaszi hangulatot Kép nem írom azt, hogy hiányozni fogtok, mert azt úgy is tudjátok!!!

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Gabi!
Hát én sem örülök, de nagyon remélem, hogy holnap már többet tudunk a dokitól. Popsitörlésnél meg mindig annyira vigyázok, ha kakis, olyankor nem is törlöm, hanem rögtön lemosom a csap alatt. Még arra gyanakszom, hogy néha kimászott a konyhakőre, ami jó hideg, és ott megfázhatott. Na de holnap majd tudósítok.
És mégsem eszik sokkal jobban, ma kb. 10 szem levesgyöngy volt az ebédeKép Úgyhogy Soma csak ne szüntesse be azt a szektátKép

Indi!
Ödémára jó a petrezselyemzöld, nem próbáltad? Pl. joghurtba keverve. Vigyázz magadra, és polcold fel a lábad!

Kép
Kép
manoka11

Manóka!
tesómnál meg valami baci okozza midig a húgyutit, úgyhogy akármitől is lehet. sajna ő is mindig tök lázas. tényleg majd a doki elmondja, addig próbálj meg ne aggódni. mi az a levesgyöngy? tejcsit szopizik még?

Indi!
hogy ne gémberedjen el a lábad, nagyon fontos.

Másám!
várunk vissza. e-mailben tudósítunk, ne félj!

ancsipancsi

szidtuk az időt, és most jól megjavult!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi,
kitartás!! és petrezselyem!!!Kép

és tényleg, ha 9-én szülsz, jönnek utánad egy mozgó urnával????Kép mert az mégiscsak disznóság lenne, ha emiatt nem tudnál szavazni!!!KépKép

tényleg, ilyenkor mi a helyzet?? bemennek a H-ba, h szavazhass???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Mása!
Jó dobozolást, és jelentkezz, amint tudsz, de azért élvezzétek ki nyugodtan az új otthonotokatKép

Ancsi!
Levesgyöngy kis ropogós golyócska, krémlevesekbe szokták tenni. És Emma persze hogy szopizik, egy hétig csak anyatejen élt, úgyhogy most megint annyi tejem van, hogy ihajKép

Kép
Kép
manoka11

Zsan!

Mozgó urnaKépez jó vicces volt!Kép
megyek szektavezérért óviba.

Emma!

Kérlek,gyógyulj meg!

Juc
20170114224602

ZsanciKép Én is hallottam ilyen mozgó urnáról - mozgásképtelen embereknél lehet ilyet rendelni az önkormányzattól, csak hát egy szülésnél nem lehet előre látni az időt, ugye... Remélem, hogy nem kell kipróbálnomKép Különben is, tanulja csak meg a gyerek az állampolgári jogokat és kötelességeket időbenKép

Petrezselyem jó, bizony, eszem is én, meg az uborkasalátát és főtt krumplit, mégis... hát ez van, inkább én kínlódjak, mint ő ott bentKép

indianyo

Manóka! Végre újra itt! Írtam tegnap este mélt, mert már nagyon aggódtam. Remélem, nem lesz igaza a dokinak, és nem hugyúti fertőzés! A tejcinél pedig nincs jobb, hamar rendbe fog jönni a lány! Férjed meggyógyult?

Ancsi! Múltkor írtad, hogy kevesebb volt a tejcsid. Azóta mi a helyzet?

Mása! Élvezzétek ki az új otthont, és nagyon fogsz hiányozni itt mindenkinek, de nem is kell mondanunk, úgyis tudod!!!

Beetrix! Gyógyulj! Akkor nem megyünk tücsökzenére? Gondolom, még Emmáék sem jöhetnekKép Mi már jól vagyunk, de nem tudom, hogy merjem-e Bazsit gyerekek közé vinni.

Mi az a homeós szer, amit immunerősítőnek szedtek? És mennyit?

Indi hogy fog szavazniKép Gondolom ott a kórházban nagyon fogja érdekelni a témaKép
Indi! Ez már tényleg a vége, ilyenkor már mindenki vizesedik, dagad, stb. Eddig volt jó, most már jöhet a szülés! (remélem, a vérnyomásod, és minden egyéb rendben van!) Már nagyon várjuk Dominót! Még jó, hogy beszereztél agy fényképezőt! Tedd be a szülős cuccba!

Den! Voltatok játszótéren?

Dorával mi van?

Kép
Kép
zuzmo1

Zsana! Felhívtad a Lukács Borit? Én úgy emlékszem, hogy tavaly pont ilyentájt volt vége az egyik tanfolyamnak és kezdődött a másik.

Kép
Kép
zuzmo1

Hali,
Jucus, az üres hsz úgy született, h anyáztam egy sort, hogy eltűnt, amit írtam, erre előkerült, erre editáltam a hsz-t és kitöröltem mindent. Kép

Köszi a bulásos hsz-kat, Eszter bulgat, apja kicsit még el van anyátlanodva, de ő is bul. Kép

Zuzmo,
ne hibáztasd magad a kabát hiánya miatt, ismerőseim közül 10ből 9 beteg, nem hinném, h mindenki megfázott, így, egyszerre. Inkább a beígért vírus, nem lehet?

Zsan,
ez ismerős, a leghülyébb dallamok fészkelődnek be napokra, és mire elfelejtenéd, újra hallod. A szerelem dalára elindult.. Kép

Paprika után most ibolyát ettünk. Tényleg finomabb. Illatos lesz a pelus vajon?Kép
neet
neet

Ja, bocs, nem Zuzmo, Beet volt a kabáttalan. Akkor
neked szól a fenti vígasz. Kép
neet
neet

Zuzmó!
Láttam a mailt, csak nem tudtam tegnap írni, most meg úgyis leírtam ide a választ. Egyébként délelőtt hívtalak az otthoni számotokon, de nem vette fel senkiKép Férjem is jobban van, ma már ment dolgozni.
Nem hinném, hogy megyünk tücsökzenére, meglátjuk, mit mond a doki holnap.

Juc!
Átadom Emmának! Kép

Neet!
IbolyaKép

Tényleg választásokkor a kórházakban vajon hogy szavaznak? Mert ugye nem csak a szülő nők vannak, hanem egy csomó másik beteg. És vajon abban a körzetben érvényes a szavazat, ahol a H van? Hmmm... mennyi érdekes kérdésKépKép

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Csak átfutottam az oldalt! Bocs, ha valakit kihagyok valamiből!

Manóka!

Örülök, hogy Emma jobban van!

Indi!

Kígyóuborka!!! Az biztos használni fog, csak ne este edd, mert egész éjjel a WC-re fogsz járni tőle pisilni!

Zsanci!

Köszi, akkor már tudom mi lesz a következő fokozat Timinél: "De!" Felkészülök rá!Kép

Bogárka!

Neked is köszi a választ!Kép Igazából az érdekelt volna, hogy ha gyerkőc direkt dobálja le a tányért, kaját stb, hogy aztán röhöghessen a szülőnKép, akkor szerintetek mi a helyes vagy eredményre vezető reakció! Vagy nincs ilyen?
Ha erélyesen rászólok, hogy "nem" az láthatóan nem használ!Kép
Na jó, nem gyötörlek titeket tovább ezzel!Kép

Johanna!

Hajszál híja volt, de nem kerültük el egymást párommal!

ILdi
ildi76

Zuz!
még mindig kevés, de még mindig fejek. ;-)
délután hagytam Lencsit aludni, nem citáltam sehova, pedig tök jó idő van. fél 2-től alszik, még most is.

ancsipancsi

Zsanci!
köszi az Emánuelt! most azóta is azt éneklem magamban :/ Kép

ancsipancsi

Juc! Pannikó nagyon cuki, ahogy alszik.

Manóka! Remélem Emma hamar meggyógyul.

A sátras képek annyira jók! Így aztán mi is vettünk egyet Grétinek, remélem tetszetni fog neki, de csak a névnapján kapja meg (amit égő, enm égő, de nem tudom mikor van, de azt hiszem május-június)

Ancsi! Szerintem az az uv sátor nem ér semmit, legalábbis Grétit biztos nem lehetne alatta tartani. Mi Tunéziában arra figyeltünk, hogy 11 és 15 óra között nem mentünk le a partra, ha meg mentünk sétálni, mindig úgy forgattuk a napernyőt a babakocsin, hogy ne érje a nap, és persze mindig be volt kenve.

Tegnap átvettük a házat. Nagyon szupi, gyönyörűen kifestettek, és a legapróbb sarok is ki van pucolva, még a könyvespolcon se volt egy szem por sem.
Az összes függöny frissen van mosva, az ablakok meg vannak pucolva. Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!
házhoz gratula, ezek egy vagyonba kerülnek, úgyhogy legyen is pöpec Kép
sátrat még meggondolom

ancsipancsi

Beet Kép
Bulást Neked! Örülök, hogy Lillus legalább jobban van!

Zuzmó Kép
Nálunk Bálint kap homeos immunerősítőt (bár már meggyógyult, de az 1 hetet még végigszedjük): Echinacea Angustifola a neve, 5x1 naponta. De kap még Cebion C-vitaminos cseppeket is, mert a lányok nagyon ajánlották.
És voltunk ma egy nagyot sétálni és HINTÁZNI, szuper volt, két menet is volt. Meg ültünk ilyen rugós izémicsodán is, én B. mögé ültem, hogy biztosítsam, aztán majdnem én álltam vele fejre Kép Johival és Fannikával is taliztunk, úgyhogy tényleg nagyon jó napunk volt Kép

Ildi Kép
Nem vagyok pszichomókus, és Bogárkától már megkaptad a tuti választ, de épp most olvasok egy ilyen gyerekpszichológiával foglalkozó könyvet és abban is pont ezt olvastam, hogy a cselekvés öröméért (pontosabban a tanulásért) teszik ugyanazt 100x egymás után a gyerekek (pl. tárgyak ledobálása) nem a szülő bosszantása végett. Ez a tudat nekem arra jó, hogy nem idegesítem fel magam, ha már mindent szétdobált maga körül. Ugyanis nálunk is dúl már ez a korszak, Bálint bmit megszerez, aztán kinyújtja a kezét a bkocsiból, meglengeti és eldobja, aztán még utána is néz. És ha visszaadom neki, akkor újra. Úgyhogy már nem is öblítem le állandóan a dolgokat (majd mindjárt kapok érte a fejemre Moose-tól), mert már az is elég, hogy napjában 100x felveszem őket.

Mása Kép
A hiány naaagy lesz, de majd mélek, ha már nem bírom Kép

Kép
Kép
denizsa

Lindi!

ÉS kibírod névnapig?Kép

Most költöztök szombaton?De izgi!

Mása!

Leljétek örömötöket az új házban!

ZSan!

Ha fikázzuk még egy kicsit az időt,holnap fürdőruhás idő leszKép
Mi megyünk játszira,akár jöhetnétek Ti is!
Jucus
20170114224602

Jucus! Csütörtökön költözünk, mert zapa pénteken lelép 3 napra, és énegyedül mégsem tudom levezényelni az egészet. Rám csak a pakolás marad. Kép

Nem biztos, hogy kbirom ám!

KépKép
KépKép
lindicita

Juc! Na azért is megnéztem, meddig kellene kibírnom.
De így meg aztán tuti, hogy nem bírom ki.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!

ÉS onnan hogy fogsz bejárni a városba?Vagy az új autóka már a tied?nekem az a környék már annyira kiesik.Bocsánat az ott lakóktólKép

Juc
20170114224602

És meddig?
Kép
20170114224602

Az új autóka sajna még nem az enyém. Most egyelőre kapok egy bringát Kép
Hát, eddig se nagyon jártam egyedül a városba, mindig Petivel mentünk, ha menni kellett. Szerencsére ő sokat itthon van, itt meg még többet otthon lesz, mert lesz külön dolgozószobája, és sokszor itthon a gép előtt dolgozna, csak Grétitől nem tud, ezért lelép vaalmi nyugis helyre. Így meg, ha itthon lesz, sűrűbben lenyúlhatjuk a kocsit.
Egyébként jó a közlekedés, a 3-as,és 114-es busz is jár elég sűrűn erre, meg a déliből jön vonat, ami nagyon gyors. Mi pont a Campona felett leszünk 2 buszmegállónyira.

Gréti névnapját már tavaly sem döntöttük el teljesen, mert 2 féle variációs lehetőség van (ezért nem is emlékeztem).

Margaréta nap július 20-án van, de a rendes naptár nem mutatja (akkor Illés nap van hivatalosan)

Viszont egy csomóan Gréta napon köszöntötték fel, ami június 10-én van. Úgyhogy valószínűleg ezen a napon fogjuk mi is köszönteni.

Szóval így vagy úgy, mindkét dátum nagyon messze van.

KépKép
KépKép
lindicita

Akkor szerintem adjátok oda gyorsan neki az új szobájába majd a sátratKépÉn nem bírnám ki .

Akkor úgy jó ha apa tud furikázni.Kép

Juc
20170114224602

Juc!
Nem is vagyunk annyira kint!!! Kép épp a múltkor néztem meg direkt a kocsiban az órát, és kerek 10 perc volt a szagoja Kép (bár az igaz, hogy amikor még tömegközlekedtem kicsit más véleményen voltam Kép)

Ildi, Den!
Hát igen, ez már egy másik fokozat, amit Ildi ír. Bálint és Doni korában még teljesen belefér a cselekvés öröme, meg az ok-okozat tanulása, de mivel volt szerencsém már egyszer átélni az Ildi által leírt korszakot is tudom, hogy az egész más. Nálunk így zajlott: gyerek etetőszékben, kaja a kézben, kéz kitart jóóó látványosan, huncut szem nem a kezeket nézi, hanem anyát, hogy mit szól, és közben aféle kaján vigyor az arcon...a kaja pedig abban a pillanatban repül...Na Petránál persze, hogy mindig elröhögtük a dolgot, mert közben meg olyan édes volt, és minél jobban fegyelmeztük (vagyis próbáltuk) ő annál jobban röhögött...meg is lett az eredménye...Úgyhogy most úgy döntöttem felkötöm a gatyám, és bár Doni még nem dobál így kaját, de egy gyorsítottfelvételt megszégyenítő sebességgel teper a virágcserepekhez, közben néz hátra és úgy vigyorog (sikítva) ahogy máskor soha (ez direkt olyan "anya, figyelj rosszalkodok" nevetés)...szóval ilyenkor nagyon koncentrálok rá, hogy semmi röhögés (pedig majd meg zabálnám Kép), hanem szigorúan összeráncolt szemöldök és határozott hang. Az eredményről majd 2 év múlva beszámolok Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

És így hintázunk mi Kép:

Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

ééééééééééééééééééééééééééédesek!!!!!!!!!!!!!KépKépKép
egyik szebb, mint a másik!!!!!!!!!!!!!

nálunk ez már megvan Igivel, csak ő dvd lejátszót nyomkodja ki-be, és néz ravaszul, és én is próbálok szigorú lenni, mert a mosolygós nem-nem nem igazán jön be...KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Holnap nem lesz torna. Bogyesz bekapott egy fincsi kis légcsőhurutot. Megyek aludni, mert tagnap éjféltől is csak kézben aludt ötig, felváltva tartottuk Vikkel.
Hiányoztok Lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csók, ada
ada007

Bogárka!

Na pont ez az etetés közbeni szitu van nálunk is amit leírtál!Kép Timi van, hogy színészkedik is! Szitu: kaja kézben, kéz kitart oldalra, rezzenéstelen arc rám szegezve, kaja leejt, hirtelen utánanéz, "jéé" döbbent arckifejezés és "kümmögés" hallatása közben felváltva rám és a fölre néz!Kép
Akkor Timi lesz a II. számú kísérleti alany és 2 év múlva majd összevetjük a tudományos eredményeket! Oké?

Bogyónak is jobbulást!
ildi76

Bog Kép
Na akkor én is felkötöm a gatyám Kép

Egyébként ma én is megpróbáltam szigorú anya lenni: Bálintnak egész nap kínálgattam a hozzátápit, nem kellett. Estefelé már kicsit határozottabban próbálkoztam, mire szorosan összezárta a száját és úgy hadonászott a kezével, hogy tetőtől talpig kajás lett. Este komoly arccal megmondtam neki, hogy addig nem lesz szopi, míg ezt a pár kanálnyit (kb. 50g bébipapiról volt szó) meg nem eszi. Nem tudom, milyen csoda történt, de kitátotta a száját és úgy elkezdte nyelni, hogy alig győztem a szájába kanalazni. Aztán ölbe vettem, megdícsértem, mire még a mellemet is bekapta, úgyhogy szopit is kapott. Kép Most biztos vmilyen erőszakos anyának gondoltok, de néha már kétségbe esem, hogy Bálint mennyire szopi-függő, úgyhogy minden nap megpróbálom az 50g kaját megeteni vele, és van hogy több részletben, de sikerül.

Johi Kép
Olvastad? MEGETTE!!
(Johi is tanúja volt eredménytelen próbálkozásaim egyikének.)

Kép
Kép
denizsa

Bog Kép
Na akkor én is felkötöm a gatyám Kép

Egyébként ma én is megpróbáltam szigorú anya lenni: Bálintnak egész nap kínálgattam a hozzátápit, nem kellett. Estefelé már kicsit határozottabban próbálkoztam, mire szorosan összezárta a száját és úgy hadonászott a kezével, hogy tetőtől talpig kajás lett. Este komoly arccal megmondtam neki, hogy addig nem lesz szopi, míg ezt a pár kanálnyit (kb. 50g bébipapiról volt szó) meg nem eszi. Nem tudom, milyen csoda történt, de kitátotta a száját és úgy elkezdte nyelni, hogy alig győztem a szájába kanalazni. Aztán ölbe vettem, megdícsértem, mire még a mellemet is bekapta, úgyhogy szopit is kapott. Kép Most biztos vmilyen erőszakos anyának gondoltok, de néha már kétségbe esem, hogy Bálint mennyire szopi-függő, úgyhogy minden nap megpróbálom az 50g kaját megeteni vele, és van hogy több részletben, de sikerül.

Johi Kép
Olvastad? MEGETTE!!
(Johi is tanúja volt eredménytelen próbálkozásaim egyikének.)

Kép
Kép
denizsa

Bog,
hogy vagytok? Lesz holnap játszó? Du lenne az igazi, közben rájöttem. Lehet, h Norka is jönne. Hm? Másvalaki? Kastélypark játszótér?
neet
neet

DEn!

Ti mentek Tücsök-zenélni?ÁÉs ha igen akkor hánykor?
Gondolkozom rajta,hogy ki kéne próbálnunk.
Azon a mobilon kell bejelentkezni?
Többet nem kérdezek már,igérem.

Köszi:
Juc
20170114224602

Neet!
Norkával emileztem, mondtam neki, hogy Petra köhécsel. Õ azt mondta mindenképp ott lesznek...akkor ez délutánra értendő részükről is? Meglátjuk...ha Petra délelőtt már nem köhögne el mernék vele indulni (most amióta lefeküdt a hangját se hallom Kép)
Dobnál nekem egy telszámot a mélcímemre?

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogyonak mielobbi gyogyulast!

Den, otthoni oblitgetest mar reg kinottem, na de ha az utcan leejt valamit, az teljesen mas!

Foldredobalas meg igazan semmi! Majd akkor nyafogjatok, ha jon a tapetara meg mindenhova rajzolas, csoros poharbol vad osszevissza locsolas, takony kovetkezetes szetkenese az arcon kezfejjel (egeszen a szemig) es barmilyen szuloi beavatkozasra durvan agressziv ellenallas, reggeli meg delutani ebredes utan egy orat csak karban cipeltetes (kulonben uvolt), egyedul egy percig sem marad meg egy szobaban, rajzfilm elott sem (kulonben uvolt) stb stb Kép Kép

Indi, te tenyleg akarsz szavazni? En nem idegesitem magam mar ilyesmivel. Az is boven sok lesz, ha ketten meg akarnak majd locsolni husvetkor...

Kisun, kepzeld tegnap kimostam egy jatekot, mert nem vettem eszre, hogy kisholgy beramolta a mosogepbe, csak benyomtam a ruhakat es elinditottam. Szerencsere nem lett semmi baja, se jateknak, se a gepnek...

Emlekeztek a "Northern exposure" sorozatra? (Miert eppen Alaska?) tudjatok, amiben az a jokepu moose atsetal Cicely varoskan Kép meg persze ott van Joel Fleischman doki, Ed, Morris, Holling, Maggie meg a tobbiek... Apa letoltotte nekem mind a 120 reszt, de csak az elso othoz van magyar felirat Kép nem akarja veletlenul valaki a tobbi 115 reszt leforditani? Kép
moose

HalihóKép

Jókat mulattam az evés közbeni gyermekviselkedésen (könnyen, mert még nálunk ez odébb van, hihi), hihetetlen, mekkora huncutok a kölkekKép

MooseKép Én ilyen elvetemült vagyok, és akarok szavazni, és ettől csak a szülés tántoríthat elKép Nem a politika érdekel (ott sajnos kevés örömünk lehet), a szavazást viszont nagyon fontosnak tartom. A világ nagy részén még ma is halnak meg emberek azért, hogy ezt a kötelességüket és jogukat gyakorolhassák... Hűűűű, ez most nagyon komolyra sikerült, bocsiKép

LindiKép MásaKép Új otthonhoz sok boldogságot kívánok!!!! (és Másenykám, küldök majd neked sms-t, hogy ne maradjál le az eseményrőlKépKépKép - remélem, most már nemsoká)

indianyo

Jó reggelt!

Indi:
ámulva néztem az írásod időpontjátKép
TESSÉK ALUDNI,MERT NAGYON BÁNNI FOGOD...Kép

Lindi:
húsvéti meglepi legyen a sátor,az mindjárt itt van!Igazság szerint nálunk is annak készült,csak a drága jó apjuk...Kép

Neet:
Ti jól vagytok már?Pöttyök?

Bogyónak gyors gyógyulást kívánok!!!

petergabi

Sziasztok!

Bogyónak jobbulást!

Petra remélem nem köhög, és mehettek játszóra!

Indi! Akkor én is ébren voltam ámKép Ma nagyon jó éjszakánk volt, csak két óránként keltünkKép

Den! Ne idegesítsd magad a hozzátápi miatt!!! Nálunk ugyanez volt, és kb 1 hónapja teljesen magától megoldódott a dolog! Persze addig én is sokszor ideges voltam, láttam, hogy más gyerek milyen jól eszik, plusz a doki is piszkált. Ezt a gyerekek maguktól megoldják. Ráadásul csak az édes dolgokat volt hajlandó megenni, mindenbe almát kellett, hogy tegyek, most pedig inkább a főzelékeket eszi, és a szopi már kezd "csak" lelki dolog lenni. De ez tényleg csak az utóbbi 1-másfél hónapban! Bálint nagyon szép, fejlett babó, nem kell aggódnod!

Bazsó egyébként a kanálba csap bele rendszeresen, én attól készülök kiKép És akkurátusan keni szét a fején a kaját! És nem engedi, hogy normálisan letöröljem, így van amikor az utcán veszem észre, hogy még a hajában is csomókban áll a kaja! Nagyon guszta!Kép

Moose! Azt a sorozatot én is nagyon szerettem! Pont a napokban jutott eszembe, mert a Bazi nagy görög lagzit néztük DVD-n, és játszik benne az a fickó aki a sorozatban a rádiós (talán Chris?)

Den, Juc?

Hova készültök tücsökzenélni? Mi az FMH-ba járunk, és ha jól tudom új tanfolyam a jövő hétem indul. Jöhetnétek akkor, amikor mi vagyunk Manókáékkal és Beetrixékkel. Csüt 10.10-kor!

A sátrat meddig lehet kapni?

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzmo!

Én is oda készülök és azt hiszem Den is oda jár,nem?
Csütörtök nekem is jó szerintem.Mobilszámon jelentkezzek be?ÉS most héten nem lehet menni,mert a honlapon az van,hogy bármikor(vagy csak én értelmezem így?)be lehet kapcsolódni.

Köszi:
Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?