Juc
Megpróbálunk már most csüt.-ön menni, nagyival megdumcsizom, hogy kicsit később jöjjön és akkor belefér.
Zuzmó
Köszi a bátorítást, akkor majd főzelékkel is rendszeresen próbálkozom. Tulajdonképpen már eddig is próbálgattam, a mélyhűtőben végezte kis adagokban lefagyasztva, hogy később hátha...
Akkor csüt.-ön lehet, hogy mi is csatlakozunk!
Indi
Autós szüléstörténet nem semmi, olyan izgi volt, hogy még a lélegzetem is elállt (szóval tényleg egyszuszra olvastam el). Közben azon gondolkodtam, hogy mi lehet a jobb: ilyen gyorsan de egy autóban szülni (még szerencse, hogy nem repedt és nem volt semmi komplikáció), vagy több órás vajúdással kórházban de "biztosított" körülmények között...
Egyébként teljesen egyetértek veled az "élni és élni hagyni" témában, pont ezen törpöltem már én is párszor, hogy katolikus suli vagy állami, mert mindkettő van a közelünkben, és szeretnék színvonalas oktatást, de "agymosás" nélkül, hogy a gyerekem majd (ha felnő) maga dönthessen arról, hogy hinni fog-e és ne beleneveljék a hitet. (Bocs minden erősen hívőtől, ez nem negatív kritika akar lenni, csak aggódó anya, aki már ennyi évre előre parázik...)
Lindi
Először is gratula a fogacskához és a kakiláshoz!! Gréti nagyon ügyes! Bálint most 8ésfél hós, ezért aggodalmaskodom néha a kajálás miatt, de azért a sírásnál még nem tartunk. Persze éjjel is megy a szopi ezerrel, a mai éjszaka kivétel volt: csak 2x szopizott és aludt tovább egészen fél 8-ig!! Nem is tudom megmondani, mikor aludtam utoljára ilyen jót... Csőrös poharunk nekünk is van, de csak rágcsálásra és dobálásra "használjuk". Bálint egyébként még cumisüvegből sem hajlandó inni, se teát, de még lefejt tejet sem, csak cici kell neki. De mindennek van vmi előnye: legalább nem kell sterilizálnom
Gratula az új lakáshoz is, gondolom van mit pakolnod és nem unatkozol, kitartás, majdcsak elfogynak azok a dobozok!
Ancsi
Már nekem is gyűlnek a fagyasztóban az adagok... Hogy állsz tejcsivel, van még?
A DM-ben már én is jártam így párszor, hogy pont akkor nem volt pelus, amikor kellett volna... de azért gyűjtögetem a pontokat.