A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hát ez egyre izgalmasabb!!! :D

Micike, Te miket találsz ki! :lol: Ha hollandok nyernek akkor kislány? :lol: :lol: Mónikáéknak a legizgalmasabb a hétvége..... :lol: :lol:
Nagyon drukkolok Nektek!

Sajo, Jucus! Csak GRATULÁLNI tudok! Nagyon ügyik vagytok! Az orvosi javallatot, meg bekell tartani..... :lol: :lol: ha Dévisz mondja, nincs mese szót kell fogadni,elmondhatjátok szófogadó páciensek vagytok! :lol: :lol: :lol:

Megjött a férjem labor eredménye, minden rendben, negatív. Végülis arra jutottunk inkább vaklárma legyen, mint baj. Jobb félni mint megíjedni alapon. Megkönnyebbültünk. Mi is bízakodunk. Most reméljük egy nagyon kedvező hullámot sikerül elkapnunk! :D

Mennek a drukkok! A híreket nagyon-nagyon várjuk!
Azért csak elő jönnek a mi Kedves Zúgolvasóink! :D :D Jó, hogy hírt adtok magatokról! Gyakrabban is jöhetnétek!

Szép vasárnap délutánt Mindannyiunknak! ( Spontánkodást :lol: )
emerenc

Micikém,Isten éltessen sokáig,remélem ma csupa jó hírrel jössz!!! :lol:
Sajónak is reméljük rendben megy majd a műtét,Jucus meg visszakapja a babókat!!!!
Puszi mindenkinek!És kitartást ebben a melegben! :lol:

Kép
cs.andi

sziasztok, itt sajóné.
rövid leszek:
sajót ezekben a percekben szabadítják meg az epeköveitől.
én meg indulok a három babócáért apánkhoz!!!! azt mondta, olyan szépek, mint egy álom!!! juhéjjjjj!!!! :lol: :lol: :lol:
sajo

Jujj, Sajóné, izgulok értetek!!!!!!!!!!
Jó kedvében volt Apánk?
nyuszika85

Jucus,Sajo!

Juhééééééééééé!!!! Szupi!

Momelcsi!
Írok privit.

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Jucus, Sajó SZUPEEEER!
Jucus, mától megy a babaragacs!!!, Sajónak meg a gyorsan gyógyulásos drukk ;)

Mici, Boldog Születésnapot! Remélem Te is hamarosan jössz a jó hírekkel :lol:
bari6

Sziasztok!

Reggel láttam Micit, (gondoltam, hogy Ő az, mert boldog szülinapot kívántak neki). Akkor rendben volt szerencsére mind a két punkciósnál a tüszők.
Többit sajna nem tudom. Nem akartam reggel senkit zavarni és érdeklődni, hogy ki Babanetes. Mert egy másik lánnyal beszélgettek. Azt is csak fél füllel hallottam, mintha Dévisz nem menne szabira, mert nem tud. Ha erről tud valaki nyilatkozni, megköszönném.
Nekem megint sok a tüsző, mindkét oldalon 4-5-ös méretűek. Hát nyomom a húst, és vettem egy kis fehérjeport. Remélem elég lesz jövő hétre.
Sajó, Jucus én is nagyon gondolok rátok, és remélem minden rendben lesz a köv. 3 hétben és a mai műtéten.
momelcsi

Momelcsi, én is hallottam, hogy nem megy szabira, vagy rövidebb időre...De így ki fog dőlni, nem?!?!?!? Neki is szüksége lenne a pihire....
nyuszika85

Sziasztok!

Melcsi, mit mondott Dévisz a tüszőkre? Mennyi husit eszel naponta? Utána tudtál nézni,h kb. mennyit tud helyettesíteni a fehérjepor? Majd nekem is megadod a por nevét? Szerdán mész legközelebb? Elvileg jövő hétre várható a punció? Mennyi volt a sok tüsző? Nem emlékszel?

Mici, Jucus gyertek ha tudtok! Remélem minden OK veletek is és persze Sajóval is!

Beültiseknek babaragacs, punkciósoknak sejtosztódást serkentő drukk. Mindenki másnak türelemmel teli várakozást a következő induláshoz. :lol:

Pusztik!

Bari

bari6

Nyuszika, te mikor voltál és kitől hallottad? szerintem is szükséges lenne neki is pihenő. Sajna nekem meg jól jönne ha nem most, ha esetleg eljutnánk a beültetésig, hogy nem megy el. Mert akkor ha bármi van, kit keressek? gondolom, mondana valakit maga helyett is.
Akkor esetleg többen is tudnátok előbb kezdeni mint szeptember?
Majd érdeklődöm szerdán, hogy mi a helyzet.
Bari, hát jó sok a kérdés :lol:
1. Dévisz csak annyit mondott, hogy sok van és hogy 4-5-ös és nincs köztük kiugró. kb. 500g húst (nyers állapotban) kell ennem, mert nagy vagyok :wink:
Még a fehérjeport nem vizsgáltam meg, de nagyon kedvesen elbeszélgetett velem egy izmos bácsi az üzletben, szerinte max. 2*25g-ot egyek naponta. Persze, ha használ megadom a nevét priviben. Szerdán megyek, az lesz a 10. napom. Hát igen, szerdán mindenképp, ha mégis lesz szabi, mert akkor pénteken még vissza lehet adni. Ha esetleg mégsincs szabi, lehet hogy péntek.
hát ennyi, de ha van kérdés jöhet:)
momelcsi

sajóné jelentkezik.
itthon vagyok a három manóval, könnyen és gyorsan ment minden. 2 db ötsejtes és 1 db nyolcsejtes manócska van a pocakomban. aug. 2-án tesztelek. nagyon messze van még!
sajó műtétje sikerült, laparoszkóppal meg tudták csinálni, nem kellett vágni, bár a hasnyálmirigy gyulladás miatt odabent sok volt a heg, meg az összenövés. jól van, ma már többször beszéltünk telefonon. én sajnos nem tudok bemennei hozzá, merthogy az autózás tiltva van (hogy fogok közlekedni 3 hétig? segítsetek ebben a témában!), de a szüleim most indultak el hozzá.
micióna és még egy lány volt ma punkción, jól vannak, majd ők mesélnek. beültin is ketten voltunk.
köszönök mindenkinek minden drukkot, én is minden jót kívánok mindenkinek.
majd még jelentkezem.
üdv:
juci
sajo

Juci, sehogy nem fogsz közlekedni 3hétig... :lol: Van aki 2 hét után már megy dolgozni, autóval, de Dévisz nem díjaza.
Gratulálok a három manóhoz! Nagyon-nagyon jó érzés vissza kapni őket...akkor Te 3puszit kaptál Apánktól? A mázlista! :lol: :lol:
Az uradnak jobbulást! Jó hír, hogy nem kellett metszeni.
Nézél jó kis filmeket, élvezd a pihenést, mintha nyaralnál! :D

Lányok engem is érdekelne, hogy végülis, hogy alakul a mi Drága Doktorunk szabadsága....jól jönne ha nem menne nyaralni, de nem kívánnám neki, szegény családja.....

Micike, Rád gondoltam napközben, hogy mi lehet Veled! Majd gyere és mesélj! Addig is drukk!

S.mónika, neked is drukkolunk nagyon! Végulis ki nyert a focin? :lol: :lol: Már csak azért, hogy tudjuk, hogy fiú vagy lány? :wink:

puszi mindenkinek! És drukkkkk.
emerenc

Sajóné!

Nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Meg voltál Dévai dokival elégedve? Jó volt a kedve, vagy hogyan látod, milyen hangulatban van? Ő csinált mindent (beállítás, punkció, beültetés) ? :wink: Sajónak kívánok mielőbbi gyógyulást!
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy beültetés után tényleg nem lehet autózni? Mert én nem Pesten lakom, akkor utána hogy jövök haza?

Bari

Nálad is D. doki csinált mindent, mert nem értem, ha ő kezelt beállításnál, akkor hogyhogy így jártál??? Túlstimulált? Vagy nem ő csinálja a beállítást? Vagy hogy megy ez az egész?

Momelcsi

Nem mondod, hogy nyersen kell a húst enni??? Sok-sok kitartást kívánok neked!

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok,

elszállt ,amit írtam :(

Momelcsi,
sajnálom , hogy "nem zavartál" . Jól gondoltad én voltam az , akit Mónika felköszöntött :) Kék szoknyában és barna spagetti pántos trikóban voltam. Mónikával épp azt tippeltük ki lehet Momelcsi. Egyik lánytól meg is kérdezte Móni , hogy nem ő az :)
Látod mi meg Téged vadásztunk :)
Jól hallottad azt is , hogy Móni megkérdezte Apánkat megy-e vitorlázni és akkor mondta neki , hogy nem tud menni szabira. Új stimut nem kezd , így legalább nem kell bent lennie estig.

Köszönöm Mindenkinek a szülinapi köszöntéseket ! Remélem jó évem lesz :wink:
Sajnos csak 2 petét sikerült leszívni. A másodiknál volt egy kis vérzés , de már jól vagyok csak iszonyúan fáradt .
Holnap 9-kor kell telefonálnom.
miciona

Jucus, sok-sok babaragacs a manócskáitokhoz ;) remélem 9 hónapig pocakbérlők lesznek :lol:
Örülök,h Sajó is jól van, további jobbulást neki ;)

Melcsi, kösziiiii (küldök privit is) :lol: bakker...ezek szerint a fél kg hús nyers állapotban kell,h fél kg legyen???? :oops: Én sült állapotában ettem! Eszembe sem jutott megkérdezni Déviszt,h h legyen fél kg. Nos így tényleg nem csodálom,h sok volt :shock:

Dévisz szabadsága engem is érdekelne,mert pirit 20-ra várom és azt mondta,h akkor hívnom kell.

Mici, Móni gyertek, várunk benneteket is ;)

Emerenc, ha jól gondolom, neked is 20-a körülire várható piri?

Szimba, hogy vagytok?

Szép estét!

bari6

Bari

Elfeljetettem megírni amit kérdeztél még az előző oldalon.
Andorógus papír: van 3 félénk. Az egyik azért nem jó, mert nem volt ráírva hogy ICSI-re javasolt. Elmentünk egy másik urológushoz, már ez rá volt írva, csak nem volt kielemezve (de ott a Dévai intézetben a biológus megnézte (külön fizettünk érte), és van is papírunk, ki van elemezve - nem értem, hogy a kettő miért nem jó együtt :( ) A harmadik papíron pedig nem volt aláírás, csak pecsét ezért nem fogadta el. Már beszereztünk azóta (remélem egy tökéletes) másik andrológusi papírt. (hozzá kell tenni, hogy ez mind magánrendelés útján ment, és mégsem tudták az orvosok, hogy kell egy ilyen papírt odaadni a betegnek??????!!!)
+ az AIDS és HIV teszt nem volt aláírva, és nem volt rajta pecsét. Holnap megyek vissza, és megpróbálom ezt elintézni. Remélem aláírják, mert áprilisban voltam. Szerinted el tudom intézni ennyi idő után?
+ nem tudtam, hogy kell emlőultrahang is, de azt is már beszereztem a héten.
Úgyhogy ennyi. Ti mikor indultok legközelebb?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csuti83 2010.09.27 16:45-kor.

Csuti
Kép
csuti83

Jucus!

Sok-sok pihenést kívánok Neked! Mi pedig szorítunk Nektek nagyon, hogy hamarosan nagycsaládosok legyetek!! :wink:
Gyors felépülést Sajonak is!!!

Szép estét mindenkinek!!

kriszto

kriszto82

Közben írtatok :lol:

Mici, aludolj egy jó nagyot és ébredj jó hírekre! :lol: Ágyazz meg a 2 petikédnek akik szerdára már embrikék lesznek és mehetnek a pocikádba pihizni :lol:

Csuti, igen, Dévisz indította a stimut, közben Paragi doktor felügyelte míg Dévisz konferencián volt.
A nőgyógyászom korábban már mondta,h a bal oldalam multicisztás. Dévisz az első indulós UHUn is mutatta Parai doktornak,h mérsékelt PCO van bal oldalon....így alakult. Ez volt az első. Dévisznek le kellett hivatalból állítani az ösztradiol miatt. Mehettünk volna tovább, de mi nem akartunk. Majd a következő összejön :lol:
Sajnos az első stimunál bármi megeshet. Úgy érzem,h a következő mindenféle szempontból sikeresebb lesz :lol:

bari6

Közben megint írtál Csuti :lol:

:( elhiszem,h kivagy.... az igazat megvallva én már olvasom a topikot egy éve kb. így tudtam,h nagyon figyelni kell mindenre. Tudtam,h pl. nem minden andrológus véleményét fogadja el Dévisz. Szerencsére a doktornő akihez járunk megfelelő andrológus, ezt Dévisznél az első konzin le is egyeztettük. Tény,h látszott Déviszen,h a legeslegjobb andrológus szíve szerint Kopa, de elfogadta a doktornő javaslatát :)
A háziorvosomnak (belgyógyász is) én diktáltam,h mi legyen a belgyógyászati papíron, mert Dévisz lediktálta,h minek kell rajta lennie.
Hol csináltattátok a HIV-et,h nem írták alá?
Sajna műtét után tényleg szokták javasolni a kihagyást :? tudom nagyon sokat kell várni és már régóta vártok, de kitartás. Lesz babánk nekünk is :lol:

Nem tudom,h mikor indulhatunk legközelebb. Amikor piri jelentkezik akkor kell telóznom. Most nem tudom,h mi lesz a megy szabira vagy nem megy szabira miatt.
Majd kiderül,h mi lesz. Kezdek rájönni arra,h felesleges siettetni bármit. Minél jobban görcsölünk valamin, annál rosszabb lesz. Tudod, végig féltem a leállástól és mi lett........leálltunk ;(

bari6

Ne haragudjatok, nem tudok most visszaolvasni!

Mostanra tudtam Fannit letenni, nagyon kikészíti őt a meleg, nehéz most vele. Olyan fáradt vagyok, hogy...
Ma reggel megnézett Apánk és mondta, hogy még nem volt peteérés, még ott van a 18*22 mm-es tüszőm. Huncutul kacsintott, hogy mindent bele! :wink:

Pár hozzászólásba volt időm beleolvasni:
holnap majd írom, hogy mit mondott a szabijáról.

Ja, momelcsiiiiiiiiiiii!!!!
Ne mááááááááár!!! Ott kerestünk Micivel, hogy ki lehetsz! Odamentem egy másik lányhoz és nála rákérdeztem, hogy Ő te vagy-e. :lol: :lol: :lol:
Miért nem szólítottál meg minket? Hiszen felismerted Micit.
Igen, én voltam az, aki felköszöntötte őt és Apánk szabijáról beszéltem.

Most mennem kell, hátha éppen érik a tüsző.
:wink:

Jucus: mindent tudtam rólad, mert Micivel napközben beszéltünk. GRATULÁLOK!!!!!!!!!

Micikém: puszillak, majd beszélünk!

Emerenc: Spanyolország nyert, így Mici boszi szerint kisfiú lesz. :lol:

Holnap jövök, aztán írok mindenkinek!

Kép
s.mónika

Ja, bari!!!
Írtam neked sms-t. Megkaptad? Vagy más valaki tudta meg, hogy nem volt peteérésem?!

:lol: :lol: :lol: :oops:

Kép
s.mónika

Hát lányok én írtam alá mind a két punkciós papírját, és én voltam ma az első Dévisznél is. Móni akkor te második.
Valaki jön még szerdán? igérem, merészebb leszek. De köszi lányok, hogy ti kerestetek. Jó fejek vagytok. Az a baj, hogy én nem is nagyon jegyeztem meg, hogy kit keressek, így meg hogy: Ti babanetesek vagytok? mégsem állíthatok oda....
momelcsi

Bari

Az előbb butaságot írtam, mert a HIV és Hepatitis papírom nem jó.

Én is biztos vagyok abban, hogy a következő fog nektek sikerülni. Akkor ti sem kezdők vagytok, ha már egy éve olvasol. :shock:
Amúgy tényleg teljesen kivagyok bukva, mert úgy érzem, hogy mindig és mindig falakba ütközünk, és még el sem kezdődött az igazi hajtás.
Azt mi is megfigyeltük, hogy Dévisz Kopát isteniti, de mi nem kaptunk nála időpontot, csak augusztus végére, így máshoz mentünk. A hiányzó papírokat szeretnénk még ebben a hónapban eljuttatni, mert mennünk kell amúgy is más célból Pestre. Ha elfogadná a doki a papírokat, akkor már csak szeptemberben piri után mennénk, addig már nem szeretnék menni. Nem tudunk ilyen sokat Pestre járni, mert nagyon megterhelő.
Remélem igazad lesz, és tényleg lesz nekünk, mindannyiunknak babánk. :D :wink: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csuti83 2010.09.26 20:38-kor.

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok!

Miciona! Fel a fejjel, két petikéből akár ikrek is lehetnek :lol: :lol:

Jucus! Gratulálok a csöpp babókhoz :!: Pihenj sokat és vigyázz magatokra, meg persze Sajora is. :wink:

Bari! Letudnád nekem írni, hogy minek kell szerepelnie a belgyógyászati szakvéleményben? Én a helyi rendelőintézetben szoktam csináltatni, de a legutóbbi műtétemet is majdnem el kellett halasztani emiatt, mert a doktornő csak az EKG eredményt íratta rá. Meg sem vizsgált rendesen. Szóval szeretnék súgni neki, mert nem akarok kétszer visszamenni. :roll: Az andrológiai lelettel is bajban vagyok, mert Dévai doktor elfogadja a helyi klinikai eredményünket, de ICSI javaslat nincs rajta. Ráadásul egy kicsit aggódok is miatta, mert állítólag az ő mérésük pontosabb, mint a klinika. :roll:
monilla

köszi mindenkinek mindent, igyekszem vigyázni mindenkire.
ha arra gondolok, hogy egy éve sincs még, hogy azt mondtam sajónak: én ebbe nem vágok bele, hát elég messzire jutottunk. itt csücsül bennem a három pirinyóka... :lol:

s.mónika: pénteken este orvosi utasításra mi is gyakorlatoztunk, de apánk nem fűzött hozzá nagy reményeket. két petét nem tudott elérni, ezért mondta, hogy talán...

csuti83: apánk csinált nálunk mindent, maximálisan meg vagyok vele elégedve. ma egy pécsi lánnyal voltunk együtt transzferen, ő is hazament autóval :wink:

sajó most nincs itt, ezért titeket nyaggatlak: meddig kell feküdnöm, és mi van ezzel az autós dologgal??? teljesen kétségbe vagyok esve miatta. miért baj az, hogy naponta 2x2 km-t (összesen max. 10 perc) megyek egy nagy, biztonságos, suhanó, svéd autóval?
sajo

Drága Jucus!
Szívemből jövő gratulációm fogadd el kérlek. Vigyázz a csöppségekre! Gyönyörűek lehettek!
Én a beültetés után 2 hétig nem keltem fel az ágyból csak WC-re és enni. Nem mertem megkockáztatni. :-)
Gondolom Sajó miatt aggódsz, nekem is megszakadna a szívem a helyetekben. Úgy érzed egymás mellett lenne a helyetek. Jucus! Neked most nem szabad idegeskedned, türelmetlenkedned. Élvezd a gondolatot, hogy ott vannak a csöppségek Veled. Kitartás! Majd mi izgulunk helyetted is-aug. 2-ig meg lerágom a körmöm. :-)
A 3. héten már tömegközlekedve jártam a munkahely és a lakhely között. Persze, ez nem tetszett Dévainak... de a lényeg! Itt van a 2 gyönyörűség velünk! Tegnap meglett a kombinált teszt eredménye, mindent rendben találtak.

Csuti! Nem semmi, hogy mennyi falba ütköztök az indulásért. De na adjátok fel. A cél lebegjen a szemetek előtt. :-)

Édes lehetett, ahogy a 3 csajszi egymást kereste a váróteremben. :-)
kisgaby

Kisgaby,
gratulálok a kombinált teszt eredményéhez !
Ezek szerint aminot azt Te is kihagynád ?

Jucus,
hogy telt az első éjszaka a bogyokákkal ??

Mónika,
Téged meg sem kérdezlek , hogy telt az éjszaka :wink: :wink:
Csak remélem , hogy Fannika édes hamar kifáradt ebben a melegben .....
Ja a férjem úgy hív Téged a "vagány lány Fanni anyukája "

Hír: már 8-tól az órát lestem , hogy mikor lesz már 9 , amikor is telefonálnom kell. Elég hosszú egy óra volt !!
Szóval : mind a kettő pete szépen megtermékenyült , holnap reggel 8.30-kor telefon újra, hogy mehetünk-e értük.
Most holnapig újra izgulunk tovább , hogy szépen osztódjanak .
miciona

Mici!
Én is boldog szülinapot kívánok, így megkésve! :oops: Szóval remélem ez lesz életed legemlékezetesebb szülinapja!!! Szorítok, hogy a két picur szépen fejlődjön és holnap hazavihessétek őket!

Kisgaby! Jó hír a teszt eredménye!!! Szuper! Tényleg nem csináltatod meg a magzatvízvizsgálatot?

Jucus! Pihi és sok-sok nyugalom!! "Apa" jó helyen van és hamarosan ott lesz mellettetek!!! Neked most csak a picúrokra és az abszolút nyugalomra kell figyelned, hidd el Sajo is így akarja!

Móni! Hallod nektek aztán kijut a receptre felírt kötelező "próbálkozásból"! :wink: :wink: Vicces :lol: :lol:

Szóval, hogy lesz az a szabi dolog! Én azt hallottam, hogy nem megy szabira, de talán nem indít programokat, csak "rendel". De mondjatok valamit, ti többet tudtok!

Hűs szellőt vagy cseppnyi frissítő záport mindenkinek!

kriszto

kriszto82

sziasztok!

micióna: drukkolok nagyon!!!

az első éjszaka jól telt. nehezen viselem az itthonlétet.
sajo holnap jön haza, páros fekvés lesz onnantól kezdve.

autózás ügyben tud valaki valamit? mért nem szabad?
sajo

Sziasztok, csajok, kész vagyok. Már tényleg nem tudom mi kell.....
Most beszéltem Apánkkal. A kenetem pozitív...Remek, holott 0 tünetem van........ Jövő kedden, ha lesz a lombik oktatás, akkor előtte ad receptet. Mit ad ilyenkor? Mikor vesz újabb kenetet? Mert most így nem tudja megcsinálni a chlamidyát és a méhűrt.....
Ezen kívül felírta a beutalóra, hogy HIV + HCV vizsgálat. Tudomásom szerint a HCV az a hep.C. De kiderült, kell Hep. B is és valami RPR...Ti tudjátok mi ez?!?!?

Kicsit elkeseredtem, mert most nem tudom mi kell, sőt a Házi doki féle HIV-re közölte, hogy majd az eredmény után tudja megmondani, hogy jó-e....:((((

Segítség...:((((
nyuszika85

nyuszika85: negatív kenetet nagyon egyszerű produkálni. a kenetvétel előtt 2 este 1-1 canesten hüvelytabletta. nekem mindig bevált.
a prp azt hiszem a szifilisz. én a körzetinél csináltattam az összeset, nem a mária utcában, egy hét alatt készen voltak és nem kellett értük fizetni. és ezek a vizsgálatok a párodnak is kellenek!!! mellkasrtg, ekg van már?
sajo

Sziasztok!

Mici, örülök,h mindkét petike elindult a pocakba vezető úton ;)

Jucus, kitartást a fekvést illetően. Holnaptól meg még könnyebb lesz,h Sajó is melletted lesz ;)

Móni, ki van kapcsolva az a telóm, de mindjárt elküldöm privibe a számomat. Amúgy a másik is él, csak ritkán használom.
Remélem az estétek csodásra sikeresett :lol:

Kisgaby, gratulálok a jó eredményhez! Nincsen képed a picurkákról? Tehetnél fel egy kis kedvcsinálót :lol:

Monilla, ezt kellett ráíratnunk: Az általános egészségi állapotom megfelelő és terhesség kihordására alkalmas. Nekem a házidokim belgyógyász is. Mivel hozzá járok már 8 éve, így ismer. Egy áprilisi műtéthez már csináltak EKG, röntgent. Vérképpel és vizelettel kellett csak kiemészíteni. Ezeket a vizsgálatokat zárójelbe beszúrták a véleményre. Az andrológiai véleményre a javaslatom az lenne,h mindenképpen írassátok rá a javasolt lombikot,mert az a legfontosabb. Erdei doktornő úgy csinélta,h megcsinálta a rendes spermiogrammot, ráírta az eredmény,h mit javasol a továbbiakban (vitaminok) és a végére ráírta,h ICSIre mehetünk.

Csuti, ne add fel azt nem szabad. Hidd el eljön az idő amikor majd nem győzöd kapkodni a fejed, mert olyan gyorsan sodródtok az eseményekkel. Elhiszem,h most még döcögősnek tűnik, de eljön a TI időtök is!!!! Tudod ami nekem eddig bevállt,h felkészülök a legrosszabbra és csak meglepetés érhet,ha jól sül el. Pl. most is aggódom a ciszták miatt. Két eshetőség van, ha van el kell hajtani és várnunk kell még. Lelkileg erre készülök inkább. Aztán az is lehet,h holnap szembesülök azzal,h minden OKÉÉÉÉÉ! Szóval, FEL A FEJJEL ;)

Képzeljétek! Reggel nem akartam megírni a reggeli tapasztalatomat,mert gondoltam semmi jelentősége, DE délelöttre lett :lol: A lényeg piri jelentkezett!!! Hívtam is kétségbe esve Déviszt,h most ez mi??? :shock: Mondta,h tök normi, a sok tüsző miatt van.... ma vagyok elvileg a 22. napon. Holnap 10 körül jelenésem van Dévisznél. :roll:
Jól gondolom,h ilyenkor újra kell majd az UHU-ért fizetni?
Remélem nem talál semmi oda nem illőt :shock:

Pusza mindenkinek!
Bari

bari6

Sajó! Jucus!
Annyira, de annyira örülök! És most 3 hétig szigorú fekvés! Na jó néha azért sétálhatsz egyet-egyet, mondjuk 2 hét után! Nagyon vigyázz a kis Petikékre! Küldöm Neked a ragacsokat 1000-rel! Sajónak gyors felépülést, hogy utána önfeledted tudjon Ő is örülni a pozitív terhességi tesztnek! :D

Mici!
Nagyon-nagyon szorítok, de már leírtam, de ide is írom, mert Ti is már nagyon megérdemlitek a bébiket! :D

Természetesen mindenkinek mennek a drukkok így ismeretlenül is! :D

Kép

KépKép
ercsikati

Sajo(né), igen, ezer dolog már megvan. Csak kicsit elkenődtem, mert a beutalóra csak ennyit írt: HIV+HCV. És a telefonban mondogatta, hogy Deee, ott van minden, ami kell....
Holnap terveztem a HIV, HCV, TOXOPLAZMA.... vérvételt megejteni, most összeszedem a dolgokat és meglátjuk. Remélem egyáltalán jó lesz neki, mert közölte, hogy csak valami auditált eredmény a jó. Nem tudom mit jelent....
Szóval, most spuri vissza a házi dokihoz és bejelölgetjük a hiányzó vérvételi dolgokat. Remélem el is fogadja...

Ez a canesten dolog tetszik, majd "csalok" a következő kenet előtt, de azt a kúrát, amit ad, meg kell csinálnom. Kérdés mit ad és mennyi idő után lesz eredménye.... Ja, a telefonban közölte, hogy szabira megy 23-tól :):):)
nyuszika85

ercsikati: juj! nekem azt mondta, nyugodtan sétálgathatok (persze nem a magassarkú cipőimben :( , hanem gumitalpúban), nem kell feküdni, csak kímélő életmód legyen. ne emelgessek, ne takarítsak. hát már most kezdek megzökkenni... ha három hétig feküdnék, a diliházban kötnék ki. :lol:
az ősszel rágörcsöltem a dologra, nem is sikerült semmi. most éltem az életem, nem hagytam, hogy elhatalmasodjon rajtam a baby projekt, és lám, itt tartok.
valaki magyarázza meg nekem, hogy miért jobb ilyen állapotban a 40 fokban gumitalpú cipőben sétálni, mint két perc alatt a klímás autóval elmenni A-bó B-be? :?: :?: :?:
sajo

Szép napot mindenkinek, de hűvösebbet!

kriszto:
Igen, ilyenkor is 3 hét múlva kell tesztelni. Most is ő mondta meg, hogy melyik nap legyen: augusztus 4. Utána pedig hívnom kell.
Jól emlékszem, hogy neked most tavasszal volt egy vetélésed? Remélem nem keverem a dolgokat...

Szurika:
Köszönöm szépen a drukkolást a pozitív energiákat!!!
Hogy bírod ezt a meleget? Vagy az unokák feledtetik veled? :D

Micikém:
Mindig pletyizünk a telefonon órákat, de mindig elfelejtem említeni: a spanyolok nyertek... :wink:
Sanyit nem viselte meg nagyon, hogy mintaadás előtt "bíztattam"? :D

Momelcsi:
Éljen a laptető! :wink:
Na, akkor már tudom ki vagy. Kék felső, fehér nadrág. És egymástól 2 méterre várakoztunk reggel. :)
Mivel az első lánynál totál beégtem és nem volt több tippünk Micivel, ezért nem kérdezősködtem tovább. :) :)
Nem láttad annak a lánynak az arcát, akit letámadtam? Még most is mosolyogva gondolok vissza, hogy mennyire ledöbbentettem őt.

Emerenc:
Köszönöm a drukkokat! :D A hétvége (és azóta is) miatt nem panaszkodhatok. :wink: :oops:
Örülök, hogy a párod eredménye rendben van!!! A következő "turnusban" indultok és ez szuper!
Ja, a spanyolok nyertek = fiú. :)

Jucus:
Maradj a fenekeden, vigyázz a bébikre! Apánk tudja, hogy mit miért mond. Vedd fel azt a balettcipő-szerűt (remélem nem mondom rosszul), amit már láttam rajtad! Az nem is magas, de nem is gumis talpú. Viszont csinos!!!
Sajónak (bácsinak - by Fanni) mielőbbi felépülést!!!

kisgaby:
Hogy bírod ezt a nagy meleget? Nem vizesedsz?

nyuszika85:
mit írt pontosan a beutalódra Apánk?

Bari:
Átjött a számod, köszi!
Az estéről mindjárt mesélek...

Kép
s.mónika

s.mónika: ok, nyugiban maradok.
az autós kérdésemre senki nem válaszol... :cry:

sajó holnap 10-kor jön haza, ma már kivették a dréncsövet, úgy tűnik, minden ok vele. de ha holnap hazajön, akkor kezdődik nekem a várfogság :lol:
sajo

monilla:
Tapasztalatból mondom, hogy amikor Apánknál vagy, mindig legyen előtted toll + papír.
Kérdezz rá mindenre, mindent jegyzetelj!
És a végén újra kérdezz rá, összegezd a dolgokat!
Nem fogja leharapni a fejed érte! :wink:

Ja, és arra mindig figyelj, bárhol kapsz leletet/orvosi véleményt, mindig nézd meg, hogy legyen rajta: PECSÉT, ALÁÍRÁS, DÁTUM.
Nehogy emiatt ne fogadjon el valamit!!!
Én a SOTE-n visszamentem a mammográfiára, mert nem volt a leleten pecsét. Mondták, hogy nem gond, mert hivatalos, fejléces papír.
Mondtam, hogy nem baj. Nekem pecsét is kell. Néztek rám, mint egy UFO-ra. De én ragaszkodtam a pecséthez. Biztos azt hitték, hogy szeretem a pecséteket és gyűjtöm. :lol:

Kép
s.mónika

Jucus:
Nekem egyszer azt mesélte Apánk, hogy azért nem szabad autózni, nehogy rázkódj egy nagyot a kocsiban.
Nem véletlenül ülteti pont oda vissza a babócákat, ahova. Nekik ott a helyük. És ebben nem szólhat bele holmi kátyú, vagy úthiba...

Kép
s.mónika

köszi! :cry:
sajo

s. Mónika, ennyit írt rá, hogy HIV, HCV....Se több, se kevesebb.......
Kért egy pár vizsgálatot vérből alvadás kapcsán, egy TSH-t és a 20. napomra egy progreszteront. De pl. szívesen csináltatnék egy prolaktint is. Gáz ha ráírom a beutalóra?!?!
nyuszika85

S.mónika, a pecsétes történeteden jót mosolyogtam.
Eszembe jutott, hogy anno én is így jártam a mammográfián. :-)
Én jól vagyok. Bár folyamatosan tudnék aludni. Vizesedésről szó sincs-kopp-kopp-kopp. Jól vagyunk a bőrömben.

Este megkérem a párom segítsen beilleszteni egy fotót ide. Hátha ez Jucusnak is segít türelmesnek lenni a várfogságban. .-)

Kriszto kérdezte az amniocentézist. A kombinált teszt eredménye nem indokolja, de azért dr. Dévai jóváhagyását/áldását is kérném. :-)
kisgaby

csuti83:
Nem, nem ütköztetek falba!!!
Most alapozzátok meg mindazt (Apánk kellő körültekintésével), ami babásodáshoz fog vezetni. Ha mindent úgy fogsz fel, hogy ütközés/akadály/stb., akkor az nem lesz jó! Úgy fogd fel, hogy ez is egy újabb lépcsőfok a siker felé.

Én 2007. áprilisában jártam először Dévainál. Láttam már a nagyon vicces, jó fej oldalát, szakadtam már meg a röhögéstől UH alatt, úgy szólt rám - 2 röhögés közben -, hogy nem tud megvizsgálni.
Láttam már a végtelenül csalódott, szomorú arcát, amikor a páciens nem tartotta be az utasításokat és ennek köszönhetően fordultak rosszra dolgok.
Láttam már a nagyon ideges arcát, amikor éppen aznap 6* hívták a Minisztériumból, aznap kapott ÁNTSZ-ellenőrzést, meg ELMÜ-bejárást...
Láttam a végletekig kimerült/fáradt arcát. Pl. a múltkor pont aznap voltál nála, amikor éjjel fél2-kor rángatták ki az ágyból egy komplikációs szülés miatt, reggel 6-kor került ágyba, 1 órát aludt és jött dolgozni.
Láttam már nagyon rossz kedvében, amikor olyan pokróc volt velem, hogy falra kentek a szavai. (Búcsúzáskor fel sem akart állni az asztaltól. Erre én odamentem hozzá és lenyomtam neki 2 puszit. Erre persze ellágyult...)

Ez mind-mind Ő.
De bármelyik arcát is látod éppen aznap, ő akkoris az "Ember, aki mindenkinek babát csinál".
Az út kinek könnyebb, kinek buktatókkal telibb, de mindig a CÉL a lényeg.
Akkor is, ha a sarokról jár hozzá az ember, akkor is, ha 300 km-ról.

Azt a boldogsággal teli arcot, amit a kislányom születése után láttam az arcán, SOSEM fogom elfelejteni. Megkönnyezte, ahogy kézbe vette Fannit.

Mindent ezért a percért csinál. Hogy átadhassa a babát a kezünkbe. Szó szerint, vagy átvitt értelemben. De a lényeg ez. A baba.
Mindannyian ezért csináljuk.

Kép
s.mónika

Jucus:
ne görbüljön lefelé az szád, na! mosolyogjon a fejed, mert a picikéid éppen gyönyörűen osztódnak és igyekeznek a 2 csík felé! :wink:
(az autózás le van szarva! :wink: )

Kép
s.mónika

Jucus!

Mondd már hová mennél??? Teljesen be vagy zsongva!!! :wink:
Jó is lesz, ha holnap hazamegy az urad és elkezdődik a várfogság!!! :lol: :lol: :wink:
Nagyon nem tudsz egyhelyben maradni... ismerős helyzet :wink:

Móni!
Lényegében jól emlékszel, elhalt a terhesség és műtéti befejezés volt. Első terhesség, első lombik... reméljük a következő jobban sikerül! Nem kesergünk megyünk tovább!!! :wink: :D
Hogyhogy ennyire ráérsz? Még nem "járt le" a recept!!! :lol:

Bari! Ha minden rendben kezdtek is egy újabbat, vagy várnod kell nyár végéig?

kriszto

kriszto82

Bari:
Hát, ez a receptre felírt házasélet nem olyan egyszerű kisgyerek mellett...
Mert Fanni persze tegnap nem tudott elaludni a melegtől 10-ig. Aztán elaludt, de felsírt fél órán belül. Férjem visszaringatta. Gondoltuk, hogy akkor eljött az idő, most már mindent bele.
És akkor újra felsírt. Apa gatyát rántott magára, ment visszaaltatni.
Aztán végre elaludt.

Szóval már nem annyira egyszerű.
:wink:

Kép
s.mónika

kriszto82:
most csak azért érek rá, mert Fanni Micimackót néz. Jelenleg a "receptet" úgysem tudnám kiváltani. :D

Kép
s.mónika

Most viszont mennem kell. Megyünk anyóshoz pancsizni. Mármint Fanni fog pancsizni.

Este jövök.

Kép
s.mónika

nekem ez borzasztó, hogy itthon kell feküdnöm. szerencsére nagyon pörgős az életem, reggel 9-kor elmegyek itthonról és este 8-9 körül jövök haza. két színház gazdasági vezetője vagyok, mellette meg rengeteg apró elintéznivaló, megbeszélésk, tárgyalások, ebédek, vacsorák, baráti beszélgetések, lüke szőkenős csatangolások. tegnap óta ez nekem rettenetesen ingerszegény időszak, sokkal több kárt okoz, mint amennyi haznot termel. én vagyok az, aki hétvégén már alig várja, hogy hétfő legyen és csinosan, nőcisen pöröghessen tovább. ehhez képest most itt fekszem egy spagetti pántos pólóban, már nem tudom, hogy balról jobbra, vagy jobbról balra forduljak, fáj a derekam meg a hátam a sok fekvéstől, a fejem a klímától, rendetlen a hajam, stb. utálok tv-t nézni, moziban sok éve nem voltam, a színház varázsát, az egyszeri és megismételhetetlen pillanatokat viszont imádom. a barátaim, akik körülvesznek, szintén ugyanígy gondolkodnak, ugyanígy élnek, mint én, azaz mint mi. bár sajó már lehiggadt, nyilván a korral jár, ő tíz évvel idősebb nálam.
tudom, hogy most első és legfontosabb a baba, de mihez fog kezdeni szegény egy őrült anyával???
sajo

laptető!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
sajo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?