Sziasztok!
Mici, örülök,h mindkét petike elindult a pocakba vezető úton
Jucus, kitartást a fekvést illetően. Holnaptól meg még könnyebb lesz,h Sajó is melletted lesz
Móni, ki van kapcsolva az a telóm, de mindjárt elküldöm privibe a számomat. Amúgy a másik is él, csak ritkán használom.
Remélem az estétek csodásra sikeresett
Kisgaby, gratulálok a jó eredményhez! Nincsen képed a picurkákról? Tehetnél fel egy kis kedvcsinálót
Monilla, ezt kellett ráíratnunk: Az általános egészségi állapotom megfelelő és terhesség kihordására alkalmas. Nekem a házidokim belgyógyász is. Mivel hozzá járok már 8 éve, így ismer. Egy áprilisi műtéthez már csináltak EKG, röntgent. Vérképpel és vizelettel kellett csak kiemészíteni. Ezeket a vizsgálatokat zárójelbe beszúrták a véleményre. Az andrológiai véleményre a javaslatom az lenne,h mindenképpen írassátok rá a javasolt lombikot,mert az a legfontosabb. Erdei doktornő úgy csinélta,h megcsinálta a rendes spermiogrammot, ráírta az eredmény,h mit javasol a továbbiakban (vitaminok) és a végére ráírta,h ICSIre mehetünk.
Csuti, ne add fel azt nem szabad. Hidd el eljön az idő amikor majd nem győzöd kapkodni a fejed, mert olyan gyorsan sodródtok az eseményekkel. Elhiszem,h most még döcögősnek tűnik, de eljön a TI időtök is!!!! Tudod ami nekem eddig bevállt,h felkészülök a legrosszabbra és csak meglepetés érhet,ha jól sül el. Pl. most is aggódom a ciszták miatt. Két eshetőség van, ha van el kell hajtani és várnunk kell még. Lelkileg erre készülök inkább. Aztán az is lehet,h holnap szembesülök azzal,h minden OKÉÉÉÉÉ! Szóval, FEL A FEJJEL
Képzeljétek! Reggel nem akartam megírni a reggeli tapasztalatomat,mert gondoltam semmi jelentősége, DE délelöttre lett

A lényeg piri jelentkezett!!! Hívtam is kétségbe esve Déviszt,h most ez mi???

Mondta,h tök normi, a sok tüsző miatt van.... ma vagyok elvileg a 22. napon. Holnap 10 körül jelenésem van Dévisznél.
Jól gondolom,h ilyenkor újra kell majd az UHU-ért fizetni?
Remélem nem talál semmi oda nem illőt
Pusza mindenkinek!
Bari