Jöttem volna de nem vót babanet!
Mondjuk rengeteg dolgom van, nem mintha tele lennék enerdzsivel de más úgysem csinálja meg. Tegnap nagyon mérges voltam mert két és fél órát elcsesztem az életemből a kórházban. Bementem a diabetológiára és még jó hogy két és fél óra után megnézte a csaj a papíromat, hogy nem is ehhez a dokinőhöz kellett volna jönnöm. Mondom nem tök mindegy melyik ír egy kurva laborkérőt, most nehogymár vissza kelljen mennem máskor. PEDIG DE!!!!!!!!!!!!!!!
Hát ezt nem hiszem el!
Vigasztalásul elmentem a tescoba vásárolni hogy lenyugodjak.
Megvettem a mellszívót végre most már tényleg csak apróságok vannak hátra, na meg a járgány fele. Megjött a szőnyeg délelőtt azt sikáltam, ronggyá ázott a kezem. Volt már régóta egy takarítógépem, de mivel nálunk mindenhol járólap van anyura htk-ztam, hát azért most jól jött volna.
Olyan megnyugtató hogy alakul a babaszoba és már majdnem minden megvan! Áldom az eszem hogy időben elkezdtem a beszerzést.
Most várok hogy pisilni kelljen mert megyek védőnőhöz, de bezzeg most nem kell.
Ne csigázzatok mi volt a felkészítőn, annyira sajnálom hogy nem tudtam elmenni!
TRIX
A képekben is vatelin van? Akkor már megvan mire használom a Remény által vett vatelint!
Sajnálom a kellemetlenségeket, de neked már nincs sok hátra, kitartást kívánok addig.
Még egyet kérdeznék hogy miket vettél babaápolási szereket a hintőporon kívül?
COLIN
De buta vagy, hogy lennél már csúnya, szeretne mindenki ilyen csini mami lenni mint te.
Az anyósok már csak ilyenek, én nem is tudnék az enyémnek semmit mesélni mert szófosása van folyton és csak ő beszél.
HENI
Köszi az aggódást!
Naná hogy + eredményeid lesznek, tudod a titok!
REMÉNY
Örülök hogy jók lettek az eredményeid.
Remélem segít a párod kitakarítani.