Sziasztok!
Újra itt. Egész nap együtt voltam két lányzóval, egyikük Loreena
A méhűr vizsgálat, háááát, nem egy leányálom. Én nem éltem meg se jól, se rosszul, de örülök, hogy túl vagyok rajta. 9-re az intézetbe értem, kb. fél 11 felé kerültem az ágyba, szuri, majd fél 12 körül mehettem be. Nagyon tetszik a helyben, hogy mindent elmondanak, bemutatnak. Na belefogtunk....Fertőtlenítés, kívül belül. Még csak a fertőtlenítés ment, amikor én már sziszegtem...De minek...Utána jött a fekete leves.

Ment be a katéter, majd felfújódott a ballon, na ekkor olyan volt, mint egy erős menstruáció. A ballont meghuzogatta Apánk, hogy jól zárok-e. Után ki a kacsa, be az UH, majd ment be a sós oldat.....3 szó jött ki a torkomon, miközben az asszisztens kezét szorongattam... "Fáj, fáj fáj.." Gyorsan végeztünk, nem volt 1 percnél több ez a rész... Utána vissza az ágyba és folytatódott a csacsogás
A méhem rendben, bár ezzel az átjárhatóságot nem nézik, azt mondta Apánk, nagy valószínűséggel átjárható vagyok, mert nagyon gyorsan kifolyt a kontrasztanyag.
Ma este, mint utolsó beteg, beszéltem a dokival és SZEPTEMBERben indulunk
Nem örült a nyaralásomnak, de azt mondta, ha a számítások jók, akkor szeptember 7-én megjön, kedden, péntek reggel 6-ra menjek az intézethez, közölte jó előre, hogy morogni fog rám

, és akkor kicsit rohanós, de indulunk

Aznap beméri a méhemet, megkapom a recepteket, amit ki is kell azonnal váltani, és uccu. Megírta a papírokat előre, megkaptam én is az összeset, majd arra az ominózus péntekre viszem. Ha meg késik a nagylányságom, az csak jó
ÚÚÚÚÚGY örülök, még a férjemmel is közölni kell a hírt
Ja, és érdekes, nem kell vérvételre mennem, csak a szondázásra. Tehát nem nézi vérből az induló hormon állapotokat. Hagyatkozik a korábbi eredményemre.
Szép estét Mindenkinek