A délelötti alvásomból felébredve (4 óra hossza

), micsoda csodálatos híreket olvasok. Andi nagyon-nagyon gratulálok szívből, ez tényleg egy csoda, én eddig is hittem benne, na de ezután.....
Remélem nem hagysz majd el minket, és bejelentkezel néha-néha.
Mikor olvastam a hosszú írásod, a közepénél már sejtettem, hogy nagy csattanó lesz a végén, de kibírtam, és nem olvastam el a végét
Gondolom Krisztó nem lepődik meg, ha azt írom, hogy mi is Rózsahegyinél voltunk adrológián a Vitalorgban, keddenként vállal 2főt. nekünk 3 hetet kellett várni, bár az már karácsony volt.
Én egyéb okból kifolyólag sok pénzért ott voltam belgyógyásznál, egy hapsinál és nagyon nem voltam vele megelégedve. kb. megnyomkodta a hasam, és kijelentette, hogy semmi bajom. aztán gyomorszonda, és több helyen gyulladás volt a bélben. asszem van nő is, az tuti jobb.
Kinek volt a nőgyógyásza dr Kiss Csaba?
Tényleg csak kettőt kell aludni, bár ha én így folytatom kb. még 6-ot, ahányszor elalszom napközben
más is ilyen nehezen viselte??? enni sincs kedvem, de néha meg iszonyú éhes vagyok. a két szelet húst azért lenyomom nagynehezen.
Férjem szolidális, eszik velem 11-kor is ha kell. Rajta is tapasztalhatóak a terhességi tünetek, kétszer vérzett már az orra (enyém egyszer sem), és szerinte az ikerterhesség, hogy mind a ketten azok vagyunk
Kezdek aggódni, hogy a végére hány kilót fog Ő felszedni
Máriába a HIV akkor ingyenes, ha két hétre kéred, ha 3 napra akkor fizetni kell.